2011. augusztus 31., szerda

Szabadkőművesek titkos terve - Az angol-szász misszió


The Anglo-Saxon Mission


For the ENGLISH VERSION CLICK HERE!
Nemrég jutott el a Project Avalonhoz egy 11 oldalas leírás egy bennfentes informátortól, aki személyesen jelen volt egy magas rangú Szabadkőművesek találkozóján 2005-ben London városában. Megdöbbentő volt az, amiről ott beszéltek.
Én (Bill) csináltam egy audiointerjút a forrásunkkal, egy Angol férfi akinek a hátterét és személyazonosságát ellenőriztük és alátámasztottuk. Ő is, mint sokan akikkel beszéltünk, nem tud továbbélni a lelkiismeret furdalástól, és így el kell mondania ezeket a titkokat.
Eredetileg közzé akartam tenni az interjú átiratát, mint ahogy máskor szoktuk. De ez az anyag annyira életbevágó - és számomra a hiányzó részletek amiket tartalmaz annyira fontosak - hogy megtettem azt a lépést, hogy bemutatom az információkat videón. A tanú hanganyag átirata, aki nincs a videón, itt található.


Ezt jelentette a forrásunk:
 Tervezve van egy Harmadik Világháború, ami nukleáris és biológiai is lesz. Az emberünk úgy gondolja, hogy ez a tervek szerint megy és a következő 18-24 hónapban meg is valósul.
 A terv szerint Izrael fogja megtámadni Iránt. Vagy Iránból vagy Kínából kiprovokálnak egy nukleáris visszacsapást. Egy rövid nukleáris tűzváltás után, tűzszünet jön majd. Az egész világ félelembe és káoszba lesz majd taszítva - mindez kitervezetten.
 A feszültséget felhasználva, kemény szociális és katonai ellenőrzést iktatnak be az összes fejlett nyugati országokban. A tervek már léteznek.
 A nukleáris tűzszünetben, titokban biológiai fegyvereket engednek szabadon. Ezeket elsősorban a Kínaiak ellen fogják bevetni. Ahogy a forrásunk mondta, "Kína náthát kap". A biológiai háború tovább fog terjedni nyugatra. Az infrastruktúra kritikusan meggyengül.
 Ezt csak kezdetnek szánják. Ez után, egy teljes nukleáris csapást idéznek elő: az "igazi" háború, messze terjedő megsemmisüléssel és emberi vesztességgel. Az emberünk azt mondja, hogy a tervezett népességcsökkenés elérheti az 50%-ot is. Ezt a számot hallotta a találkozón.

Ez a szörnyű forgatókönyv generációk óta készül. Az első két világháború is része volt ennek a végső apokaliptikus víziónak - ugyanúgy, mint a végső pénzforrások központosítása is, amit a szintén megtervezett
2008 Októberi csőddel elkezdtek.
Mintha ez nem lenne elég, az informátorunk azon spekulál, hogy mindez egy eljövendő "geofizikai esemény" hátterén van elhelyezve - hasonló azzal, amit az őseink egyszer már átéltek, körülbelül 11.500 évvel ezelőtt. Ha ez a katasztrófa megtörténik - nem kimondottan 2012-re várják, de valamikor az elkövetkező évtizedben - akkor az biztosan tönkreteszi a civilizációnkat, ahogy ismerjük, eltörpítve minden nukleáris katasztrófa nyomait.
Megkérdeztem a forrásunktól: Ha ez a várható katasztrófa megtörténik, miért kezdeményeznék a Harmadik Világháborút? A válasza, életemben először, szörnyen logikusnak tűnt.
Az igazi cél az, magyarázta, hogy a katasztrófa utáni világot állítsák fel. Hogy biztosak legyenek abban, hogy ez az "Új Világ" [jegyezzék meg a kifejezést] olyan legyen, ahogyan ők akarják, egy totalitárius ellenőrző-struktúra kell hogy helyén legyen amikor ez a katasztrófa megtörténik - azzal a kifogással, hogy a népesség ezt elfogadja és követeli. A statárium bevezetése a megfelelő, alaposan kiválasztott országokban, mielőtt a katasztrófa megtörténne, ez biztosítja majd, hogy a "megfelelő emberek" megmeneküljenek és prosperáljanak a katasztrófautáni világban, és a következő 11,500 éves ciklusban. Amit valószínűleg globálisan, titokban alaposan terveztek, az utóbbi pár generáción keresztül, az semmi más mint, hogy ki fogja örökölni a Földet.

Kik a "megfelelő" emberek? A fehér Kaukázusiak. Talán ezért nevezték el ezt a projektet az Angol-Szász Missziónak. Ez magyarázza meg a tervezett genocídiumot a kínai emberek ellen - hogy az Új Világot "mi" örököljük és ne "ők".
A forrásunkat nem informálták a második és harmadik világ országairól alkotott tervekről, mint azok Dél Amerikában, Afrikában vagy Ázsiában. De az a véleménye, hogy őket magukra hagynák, és így nem nagyon élnék túl, ha egyáltalán. A nyugat, fehér emberek totalitárius katonai kormányai lennének az örökösök.
Ez egy annyira gonosz, fajgyűlölő, ördögi, hatalmas terv, hogy majdnem hihetetlen. De összevág azzal, amit sok bemondó, kutató, leleplező belső informátor már egy jó pár éve felismert. Nekem személy szerint ez az eddigi legtisztább kép arról, hogy miért is ilyen a világ, és miért őrzik ennyire vadul a titkokat: talán mert mindez a faji felsőbbrendűségről szól. A Negyedik Birodalom él és köszöni jól van.

Meghökkentő módon, a forrásunk nem volt pesszimista. Hangsúlyozza, mint mi is, és több más kutató meg bemondó, hogy az emberek tudatossága nagyon gyorsan ébred az egész Földön, és hogy EZEK A TERVEZETT ESEMÉNYEK NINCSENEK KŐBE VÉSVE. Ha valaha is volt egy ok arra, hogy összefogva azon dolgozzunk, hogy a közelgő veszélyre felhívjuk mindenki figyelmét, ez most az.
Nézzék meg ezt a videót, figyelmesen hallgassák meg ezt a reményt és bátorítást adó erős üzenetet, és adják tovább, minél messzebbre. Tervezzük, hogy létrehozzunk sok nyelven feliratokat a filmekhez - beleértve a Kínait is. Egy összefogó emberiség lehetséges ragyogását támogatjuk, ami nem ismer faji határokat vagy megkülönböztetéseket. Ez a katasztrófa, akár megtörténik, akár nem - és sokan, beleértve magunkat is, fenntartják, hogy nem fog megtörténni - együtt kell a saját jövőnket megterveznünk, a hatalmunkat felismernünk, és mindent megtennünk ahhoz, hogy más embereket figyelmeztessünk a minket körülvevő veszélyre... hogy együtt erősebbek lehessünk, a leszármazottaink és az egész Földi élőlények öröklése érdekében.

Az Angol-Szász Misszió :
  a Harmadik Világháború és
  az Új Világ öröklése

2010 Február

Kattintson ide a tanú hanganyag átirata eléréséhez 
Kattintson ide a Bill Ryan bemutató átirata eléréséhez

9 megjegyzés:

 1. A Project Avalon teli van kamu információkkal és minden alapot nélkülöző rémhírekkel.

  VálaszTörlés
 2. A video forditasa hibas mivel a City of London az nem London varosat jelenti hanem a vilag penzugyi fovarosat (London belvarosa) ahol a vilag osszes penzugyi aktivitasa koncentralodik es ahonnan a vilag penzkibocsatasat iranyitjak. Mas szoval ez a vilag penzugyi centruma teljesen fuggetlen London varosatol...

  VálaszTörlés
 3. Jó filmet lehetne e forgató könyvből csinálni.De egy nagy marhaság.Kina katonai ereje ma már nagy!És fejlődik,jobb ezt nem feszegetni és szorgalmasan tanulni a mandarin típusú nyelvet!

  VálaszTörlés
 4. Van ahol meg van írva: "Örvénylő titok az ember szíve, telve van álnoksággal..." S az első, a második világháborúk után ki tagadhatja, hogy valóban így van, hiszen a költőnk is ezt írta : " Oly korban éltem a földön, amikor az ember úgy elaljasult, hogy önként kéjjel ölt nem csak parancsra..." A történek és a tervek mutatják, nem hétköznapi események vannak kibontakozóban, nem a szürke hétköznapok távlatai esedékesek, valami emberfeletti van kibontakozóban, aminek elindítóinak fogalmuk sincs arról mivel kell számolniuk személy szerint egyenként nekik, milyen következményei vannak annak amit tenni szándékoznak. A nemzetek halálánál és országok pusztulásánál is sokkal rosszabbal kell szembe találniuk magukat. De ne valósuljon meg semmi a fenti tervekből, vagy jelentősen csökkenjen az a sok szörnyűség ami készülőben van.Valahol nagyon nagy baj van az emberi fajjal, éppen ideje lesz segítséget kérni attól aki minden jót megadhat. Aki eddig is feltartoztatta gonosz terveiket. Hívd az Istent, bánd meg bűneidet, kérd bocsánatát, mert már csak az Isten segíthet rajtunk, úgy leromboltuk a humán nooszférát.

  VálaszTörlés
 5. Szeretném azt hinni, hogy kamu az egész. A történések események visszont nem teszik hihetetlené, sőt inkább megrősitik . http://www.youtube.com/watch?v=doQbjQnpRvg Koporsó 32.28nál
  http://www.youtube.com/watch?v=yEGVGdynuW4 kőbe vésve 28.47-től

  VálaszTörlés
 6. a világ eseményeit követve, lehet benne valami. Egy idevágó cikk angolul:
  http://www.rense.com/general96/dutch.html

  VálaszTörlés
 7. MINDEN OLYAN OKOSKODÁS AMI KIZÁRJA A TEREMTÖ LÉTEZÉSÉT ÉS AZ Ö NEUTRALITÁSÁT AZ IDIÓTA EMBERISÉGGEL KAPCSOLATBAN AZ TÉVES. ..... A LÉNYEG BÁRMILYEN SÁTÁNI DÉMONI ÉS EZZEL KARBAN EMBERI GONOSZSÁG KI LESZ IKTATVA A FÖLDRÖL , MERT EZ A RENDSZER AMIBE ÉLÜNK MENTHETETLEN VAGYIS PONTOSABBAN JAVITHATATLAN ki az ISTEN? (KÁROLYI FORDITÁS )zsoltárok 83,-19 hogy lesz vége ? jelenések 16. 14-16 milyenek az emberek az utolsó napokban? 2timoteus 3.1-5. kinek van megengedve ideiglenesen a földön az uralom ? 1jános 5.19 .....jelenések 12.9-12 Nem akarom azt mondani hogy bizonyos infok itt nem helyesek de mindenkinek a saját felelösége az hogy keresse az igaz Istent es azokat a próféciákat amik töle hangzottak el .Minden embernek lenne lehetösége túl élni ennek a rendszernek a végét , de a többségében az emberek nem fogják megtalálni mert nincs bennük elegendö alázat. Máté 7. 13-14 azonkivül a lehetöség.... Máté 24. 14 (kik akik prédikálnak???? a téma és bibliaversek imformativ és jó szándékkal irattak senkinek sem kötelessége elfogadni , de utánna olvasndó és megfontolandó . EZZEL A HOZZÁSZÓLÁSSAL NEM AKAROK VITÁT NYITNI , REMÉLEM SOKAN RÁJÖTTÖK A JÓ HÁTTERÜ SZÁNDÉKRA . A lényeg az hogy a Biblia megbizható és nem idejemúlt könyv ami Istentöl származik .
  Üdvözlet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan vagy, mint egy jehovista hittérítő, szánalmas.

   Törlés
 8. A Bilderberg program tartalmazza ezt. Nem mese, nem film, bár sok filmet nem véletlenül készítettek el . Ha valaki látja a Világban történő összefüggéseket, akkor látja azt is, hogy eddig minden pontról pontra beigazolódott. A 3.Világháborútól valami csoda mentheti csak meg az emberiséget. Aki most olvas először ilyet, annak nyilván úgy tűnik kitaláció, mert nincs tisztában a folyamatokkal.

  VálaszTörlés