2011. augusztus 23., kedd

Felháborító a Híradók "hírszerkesztése" szerintem


HHETETLEN ÉS FELHÁBORÍTÓ SZERINTEM, HOGY A 2 MAGYAR KERESKEDELMI CSATORNA HÍRMŰSORÁNAK NEVEZETT "VALAMIJE" KÉPTELEN IGAZI HÍREKRŐL ÉS ESEMÉNYEKRŐL BESZÁMOLNI. Akár itthonról, akár a Világból.

Azt hiszik, hogy a bűncselekmények, balesetek felsorolása egy hírműsor+hírszerkesztés lényege? Egy híradónak ezzel kell foglalkoznia? Könyörgöm, erre tanítják a TV2 akadémia hallgatóit fél millió Ft tandíjért ????
Bűncselekmények, verekedések kocsmában, kisebb balesetek eddig is és mindig is előfordultak..... Mikor vált ez ennyire fontossá, hogy hónapok óta ilyenekkel öntik nyakon (szinte kizárólag) a lakosságot. Régebben azért egy híradó megnézése jelentett valamit, némi plusz információhoz hozzá lehetett jutni. Ma az értéke ezeknek az információknak : 0,000

(PL. Tények TV2 ma este, felsorolom: brutális kánikula (még oké), A szigetelés égett Makón, autós üldözés az autópályán, istálló égett le, saját gyerekét gázolta el...egyébként semmi baja nem lett a gyereknek..nem is tudom ez miért hír, késelés volt már megint....................sorolhatnám!
EZ EGY VICC, AMI ITT FOLYIK! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése