2011. augusztus 20., szombat

Grand Elder "Wandering Wolf" beszél 2012 December 21-ről, az új Nap-ról és az ősi tudásról


012 - Apocalypse or New Sun?

A maják ősi városában, Grand Elder "Wandering Wolf" beszél  
2012 December 21-ről, az új Nap-ról és az ősi tudásról,
amit megőriztek. Őseik az összes szent helyet a Nap tiszteletére építették (amit Ők Nagyapának neveznek egyébként)

Fordítás magyarra: "Minden 5200.évben eljövünk erre a helyre, amikor a Föld elsötétül 60-70 órára. Nem látjuk a Napot. Miért? A maja csillagászok mindig is tudták, hogy a Föld a Nap körül kering. De most közel kerültünk és belépünk a a nagy mágneses tengelybe. mert létezik egy mágneses tengely a Föld felett, mely körül a csillagok, a bolygók is mozognak. És amíg a Föld áthalad ezen a tengelyen, nem láthatjuk a Nap sugarait, mivel a tengely belsejében vagyunk.  amikor kikerülünk belőle, már képesek leszünk látni az Új Napot. Azt én nem tudom megmondani, hogy ez ugyanaz a Nap-e vagy már másik.
Sokan előnyt akarnak a maja-naptárból, félelmet keltenek, ijesztgetnek a világvégével. Minden barátomnak mondom, hogy nem kell félnetek! A Nap sötét lesz és a Föld bolygó nem fogja látni a Napot. De meg tudjuk érteni, ez olyan, mint az új év. Mi ennyit tudunk tenni, mikor ezek a napok elérkeznek. A pontos dátumot nem lehet megmondani. A maják a sötétség éjjelein soha nem hagyják el tüzeiket, amik a fáklyát jelentik a hosszú éjszakában amíg az Új Nap felkel."




A maja Elder Tata Pedro beszél 2012 december 21-ről

Mayan Elder Tata Pedro Talks About December 21 2012
“A világ ugyanúgy fog kinézni, de sokkal több tudatossággal teli ember lesz. Bolygónk változásai lépcsőzetesek, nem egyik napról a másikra történnek. Ha folytatjuk az eddigi szertartásokat és kapukat, ajtókat nyitunk meg, több ember fog tudni róla, mi is történik és talán változni fognak csak azért mert változni akarnak és nem azért, mert félnek a bolygó pusztulásától. Változni fognak, mert egyre több embert látnak majd, akik szeretettel teliek és nem csak olyanok, akik táncolnak a halállal. Az energia sokkal pozitívabb lesz és azokat, akik be akarnak lépni ebbe a békével és szeretettel teli közegbe, üdvözöljük. Akik nem akarnak belépni, ők kívül maradnak. Most 2012-re kapjuk azokat az üzeneteket, hogy változnunk kell, ki kell nyitnunk a szívünket, tudatosabbá kell válnunk. A VÁLTOZÁSOK MOST ZAJLANAK, EBBEN A PILLANATBAN.”
“NEM VILÁGVÉGE JÖN. AZ ENERGIA MOST NAGYON ERŐS. A Nap sugarai megváltoztatják az időjárást."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése