2011. augusztus 28., vasárnap

USA = POLICE STATE Rendőrállam a 21.században


KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK AZ USA-ban ? UGYE EL SEM HINNÉD ? 
Pedig a japánokkal egyszer már megtették...gondolod, hogy nem tennék meg újra a hatalom érdekében? Itt van, hogy mire készülnek:

Az egyik legérdekesebb Jesse Ventura riportjai közül.
Egyszer mutatták be, aztán betiltották! Hogyan vesznek őrizetbe és élnek vissza a hatalommal most már rutinszerűen a hatalom emberei. Ha nem nyitjuk ki a szemünket hamarosan egy teljesen digitális és rendőri elnyomó rendszer áldozata lesz a modern civilizáció!
Emberi jogok? Már régen nem szempont.
(Elég ha Guantanamo, Irak Afganisztán, Líbia eseményeit jobban szemügyre vesszük). Az őrizetbe vett embereket nemcsak szabadságuktól fosztják meg, hanem azonnal titkos katonai és biológiai kísérletek áldozataivá is válnak !

Kapcsolódik az előző bejegyzéshez. Tényfeltáró riport arról, hogy az USA kormányának terve van arra, hogy megfelelő "incidens" esetén azonnali statáriumot vezessen be és az ellenállókat internáló táborokba zárassa. Fusion Center és FEMA Camp néven futnak....több száz létesült az utóbbi időben...a lakosság teljes megfigyelése, engedetlenkedők kiszűrése és eltávolítása a cél....Gondolat-rendőrség a JELEN...pedig azt hittük ez csak egy Orwell 1984 Sci-Fi...Itt van....Nyissátok ki a szemeteket!


BANNED EPISODE, It only aired once then taken down 




It's been said the government has a plan to declare martial law and round up millions of United State citizens into concentration camps. Jesse may have found a conspiracy in plain sight as he investigates the proliferation of law enforcement Fusion Centers around the country. And they may be connected to hundreds of detention centers ready to accept prisoners at the stroke of a Presidential pen.

POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min




America Land of the Free? 3 part video series
http://www.youtube.com/watch?v=ifpOVxPmCCc

6 megjegyzés:

  1. Rendörállam nem csak az USA-ban van. Már itt Európában is rendörállamokban élünk. Gondolj arra, hogy bevezetik az ujjlenyomatos útlevelet, vagy az irisz alapján való azonosítást. A hiba mégis bennünk van és az emberi butaságban a nagyravágyásban. 80% - a az emberiségnek olyan tudatlan, érzéketlen és semmirevaló, hogy feláldozza országát, népét, saját utódait hírnévért, semmiért! Itt gyökereznek a hibák. Bárhogyan is összetartottak öseink és harcoltak egymásért, mindíg akadt egy aki mások elvárásainak akart megfelelni. Mindíg voltak és lesznek, akik vagyonért uralkodásért elárulták, elárulják egész népüket, ha kell saját családjukat. PL. István Király és mostani politikusaink. Mindenki ki akar tünni, értéktelen firkálmányokkal, színészkedéssel, politizálásssal. Mindenki más számlájára akar élni. Nagyon kevesen vagyunk akik nem vagyunk hiúak, magamutogatóak, bár többet értünk és tudunk a világból mint hivalkodó társaink. Kevesen vagyünk ahhoz, hogy ezt a primitívek által kialakított társadalmi rendszert és annak következményeit meghiúsítsuk. Àldozatai vagyunk társaink butaságának. A rendörruhába bújt ember pedig hatalomrta vágyik és elhiszi, hogy van neki. A rendörruhába bújt ember a "Hatalom piramisának" lebprimitívje, legalja, seggnyalója és élvezi a brutalitást.

    VálaszTörlés
  2. Azt kell, hogy mondjam általánosítasz. Valóban sok a rendőri brutalitás, amit sokszor az egyén hajlamai okoznak, valamikor a parancs. Hidd el tudom miről beszélek, én is rendőr vagyok. M.O.-n minden fajta állam van, de rendőrállam az nincs, amíg az IGAZI bűnözőnek több joga van, mint egy rendőrnek addig még csak rendőrségről sem tudunk beszélni. Én kb. 8 éve "kutatom,hallgatom" a valós dolgokat a világról és az érem mindkét oldalát megvizsgálom.
    Ezekkel az "összeesküvésekkel" a fejemben szerinted mennyire volt nehéz döntés elmennem rendőrnek? Nem azért csináltam,mert kell, hanem azért mert akartam. Más lehetőségem is lett volna. A Rendőrséget úgy képzeld el, mint egy kardot, nyilván nem mindegy ki forgatja. Én a kollégáim NAGY részében látom azt, ami még a cégnél tart, azt, hogy átlátják, hogy az események mögött mi áll (és ők hangsúlyozom a nagy részük, mert kivételek vannak). Nem azért jöttek rendőrnek, hogy kiéljék hatalomvágyukat, hanem azért, hogy bűnözőket fogjanak. És az olyanok, akik hozzád hasonló kijelentéseket tesznek érdekes módon ha velük történik valami, ami felborítja a kis valóságukat, ők az elsők akik rendőrért kiabálnak, és hidd el nekem, mert ezt már tapasztaltam munkám során. Rendőrség mindig lesz. Lehet más lesz a neve, de lesz és szükség van rá. A magyar rendőröknek a hozzáállása szerintem jó és nem az alapján kell megítélni egy rendőrt, hogy megbüntet 5.000 Ft al egy biztonsági öv miatt.

    Nem téged akarlak bírálni, mert nem ismerlek, de mielőtt véleményt nyilvánítasz, nézd meg a másik "oldalt" is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " amíg az IGAZI bűnözőnek több joga van, mint egy rendőrnek"
      Olvasd el Orwell: 1984 című könyvét. Ott se a "köztörvényeseket" ("prolik") vegzálták. Azok csak ejnye-bejnyét kaptak, hanem a "gondolatbűnt" üldözték.
      Ma már az is az, ha egy magyar zászlót veszel a kezedbe. A rendőrökben (sajnos sokban sikerül) is ezt az ellenségképet próbálják kialakítani.
      És én sem bírálni vagy megbántani akartalak. Nyilván, egy szervezet belülről mindig másnak látszik, mint kívülről.

      Törlés
  3. U.S.A = Under Satan's Authory....ezzel is jelezvén hogy itt honol a gonosz(persze csak a mi szemszögünkből azok)...

    VálaszTörlés
  4. Mo-n nem lehet birosagi targyalas, ugyved, bizonyitek minden nelkul eltuntetni valakit a fold felszinerol, az USA-ban viszont 2012. januar 1-tol (Nobel-bekedijas Obama ekkor irta ala a 2012-es evre vonatkozo NDAA-t) igen.

    VálaszTörlés
  5. Obama is csak azt írja alá,amit előre meghatározott a Bilderberg csoport, és megmondják hogy mit tegyen. Csak egy báb.
    Viszont annak a rendőrnek,aki a fent nyilatkozott,azt üzenném,hogy aki a hatalmon van , az nem veszi észre SOSEM hogy meddig ment. Jó példa erre a "Kísérlet" c. film. Nézd meg , rájössz hogy igazam van ;)

    VálaszTörlés