2011. augusztus 24., szerda

Comet ELENIN again!


Most már vannak híradások is, amik elkezdtek végre foglalkozni azzal, amit eddig is mondtam: az Elenin veszélyes lehet és vannak furcsa egybeesések. 
ELENIN ....probably a real danger......!!!! (Kapcsolódó cikk1: NASA, cikk2: adatok)Csillagászok és más világűr-szakértők beszélnek egy üstökösről, melynek esélye van beleütközni a Földbe ebben az évben. A következmények szörnyűek lehetnek, és mégis miért van, hogy sok ember nem is tud erről?

"Azt hiszem egy szemöldökráncolást igazán megérdemel", mondja a kutató Brooks Agnew, aki sok kutatást végzett az Elenin-nel kapcsolatban és beszél a Russia Todaynek arról, hogy rengeteg egybeesés van az Elenin-nel kapcsolatban, amit az embereknek figyelembe kellene venni.

"Sok ember aggódik miatta"-mondja Agnew. Rengeteg kutatást végeztünk el az Eleninnel kapcsolatban, és amit találtunk, az az, hogy nagyon sok hiányzó adatunk van erről az üstökösről...."

"Egy csomó olyan dolog van, aminek semmi értelme...." - mondja Agnew

"És ami még aggodalomra adhat okot, az az, hogy egy másik kiterjedt aszteroida is várható ugyanabban az időben...." , ami pont itt megy el nagyon közel...

Agnew állítja, hogy az "Elenin hatását már évszázadokkal ezelőtt is tárgyalták és nem lehet csak egy vállrándítással lerázni a dolgot. Évekig halogatták a szakemberek és azt mondják, minden rendben lesz, de azok számára, akik figyelik a kozmológiai, geológiai és oceanográfiai jeleket, a trend, amit az ősök mondtak, most bekövetkezhet."

Ami elég nyugtalanító, hogy ezek az értékek eléggé becslésen alapszanak, sok erő van hatással rá és eléggé külső szögből érkezik a Naprendszerünkbe és nem mindent lehet kiszámolni.

Ha a becslések nem elég jók....elég ha csak a nagy kormányok viselkedését figyeljük. Az utóbbi időben az USA és Oroszország is vagyonokat fektetett földalatti menhelyek építésébe és ahogy a szerző is mondja, kell hogy oka legyen rá. A NASA is -ahogy mondja - az alkalmazottak családtagjaihoz eljuttatott egy felvételt, ami elmondja, mit kell tenni a bekövetkező katasztrófa esetén.

Itt az idő, hogy összekapcsoljuk végre a kis darabkákat és ne csak a konstellációkat figyeljük!Original article:

Astronomers and other outer space experts are speaking out on a comet expected to make a close call with colliding into Earth later this year. The consequences could be dire, so why are so many people unaware of it?
“I think it’s worth a raised eyebrow” says author Brooks Agnew. He’s done a lot of research on Elenin and tells RT that there are some rather strange coincidences regarding the comet that people should take into consideration.
“A lot of people are concerned about it,” says Agnew. We’ve done a lot of research on Comet Elenin and what we’ve found is there’s a lot of missing data on this comet”
Agnew says that NASA calls the comet just “a harmless little fuzzball of ice” that won’t come within more than 20 million miles from Earth. Others, he says, are claiming that this comet should raise concern since it doesn’t look like a comet, doesn’t act like a comet and is coming from outside of the area where most comets are accustomed to originate out of.
“There are a lot of things about this comet that don’t make sense,” Agnew says.
Another thing raising concern for the author is that another large asteroid is expected to come close to Earth around the same time. Coincidentally, he says, a new emergency alert system has been announced to debut the same day that asteroid will rock right by our planet.
Agnew attests that allegations about the impact of Elenin have been discussed for centuries, and says that people shouldn’t just shrug them off as crackpot theories. “We’ve been put off by professionals saying everything is going to be fine, but those of us that have been watching the cosmological signs, geological signs [and] oceanographic signs have been showing that there is the trend that the ancients said would be happening.”
“What we should be aware of is that the projections [are] highly estimated. There are a lot of forces working on this comet as it travels through our solar system from a very off angle and not all of them have been calculated. So were kind of making a guess of where this thing is going to end up — and a guess might not be good enough.”
If projections aren’t enough proof, Agnew says to look no further than the major governments of the world. Both the US and Russia have invested fortunes into new underground shelters, and the author says there has to be a reason for it. NASA, he says, has also recently circulated a video among the families of employees advising them what to do in case of an upcoming emergency.
According to Agnew, it’s time to connect the dots, and he’s not just talking about constellations.

2 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik most megúsztuk. :)http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/08/30/comet-elenin-disintegrating-and-breaking-up-as-it-approaches-the-sun/

    VálaszTörlés
  2. http://canadahun.com/forum/entry.php?24233-ELENIN-FELEMELKED%C9S-2011-okt-16-2012-dec-21-MIT-KEZDJ%DCNK-E-SOK-INFORM%C1CI%D3VAL

    VálaszTörlés