2011. augusztus 26., péntek

Something Big, Something Huge will happen ! Keep Safe


WARNING for READERS FROM the U.S. : MASSIVE EARTHQUAKES WILL SHOCKING SOON THE WHOLE PACIFIC AREA FROM ALASKA TO CALIFORNIA! JUST PREPARE AND KEEP INFORMING PEOPLE...not a joke.


EZT MOST EGY NAGYON KOMOLY ÉS VÉSZJEZŐ BEJEGYZÉSNEK SZÁNOM! TÉNYEKET MONDOK CÍMSZAVAKBAN, AMINEK NÉZZ UTÁNA TE IS!


Nos emberek, akik ismernek, tudják, hogy nem szoktam hülyeségeket beszélni.
Ezért most nagyon őszintén és komolyan szeretném mondani, szólni figyelmeztetni....:
VALAMI NAGYON KOMOLY, VALAMI NAGYON DURVA FOG IDÉN ŐSSZEL TÖRTÉNNI. A 2012-es tudati váltást valami meg fogja még előzni.....

Az emberek jelentős része nem figyeli, nem is látja a jeleket...vagy egyáltalán nincs információja ezekről a dolgokról. Akik viszont ezzel foglalkoznak, azok látják, tudják és kétségbeesetten próbálnak informálni mindenkit, akit csak tudnak.
A TV-ből ezekről semmit nem fogtok hallani !!!
A lényeg, hogy gondolkozzatok! És lássatok, ne csak nézzetek ki a fejetekből! Mert jelek vannak százával: 
- Az elmúlt pár évben az USA csillagászati összegeket költött el úgy, mintha már úgysem számítana....(percenként 3millió dollárt)...Vajon mire?
- Leállították véglegesen az űrsiklók repülését. Miért?
- USA és az oroszok versenyben fejlesztik Kínával együtt a csillagháborús fegyvereket és tesztelik is a bolygón rendesen : HAARP, DARPA rakéták, elektromágneses fegyverek.....időjárást és földrengéseket irányítanak....
- A héten is olyan helyeken volt nagy erejű földrengés, ahol 100éve meg sem rezdült a föld... Már rezeg az egész pacifikus térség, pedig még csak közelítünk az esemény felé....
- A dollárnak gyakorlatilag VÉGE van, befellegzett, értéktelen....azon a napon tuja meg majd mindenki, amikor hirtelen sokan fogják ezt észrevenni.
A Pentagon gazdasági hadviselésre készül.
Ezen a videón láthatod, mi fog történni, amikor bedől a dollár, gyakorlatilag bármelyik nap bekövetkezhet, de valószínűleg más eseményekkel összehangolt és jól-irányított akció lesz! 
- Az USA-ban 800 új internáló, befogadó tábor épült FEMA és FUSION CENTER név alatt, vagy Residence Area néven, ami szerintük arra szolgál majd, hogy megvédje a bentlakókat. Csak egy kérdésre nem tudnak sehogy sem felelni, hogy akkor a többszörös biztonsági szögesdrót kerítések miért befelé hajlanak??? Hogy onnan senki ne juthasson ki?...No Comment...
- Több tízezer katona határokon belüli bevetésére készül a Pentagon....

 - Rendkívüli módon felerősödött az UFO - tevékenység a Földön...teljesen nyíltan és sokkal nagyobb számban mutatják meg magukat....amivel párhuzamosan folyik egy ún. DISCLOSURE folyamat, azaz a NASA és a Vatikán(!!!) is egyre többet és nyíltan foglalkozik a témával és nemhogy nem cáfolja már egyáltalán a létezésüket, mint eddig, hanem számos esetben komoly szakértők, politikusok, vatikáni papok !!! és a főáramú média (CNN, Fox, BBC) beszélnek egy földönkívüli invázió lehetőségéről.....

- Tudósok is elkezdtek idegeskedni és foglalkozni az ELENIN nevű valami közeledésével (szándékosan nem írok üstököst, mert egyelőre fogalmuk sincs, hogy az-e), aminek furcsa egybeesései (2011. szeptember 26) vannak nagy erejű földrengésekkel és nagyon bizonytalan a pályája, ráadásul a YU55 nevű aszteroidával vészesen közel kerülnek a Földhöz.
- És még mindig felmerül, hogy valami van a Planet X, Nibiru, nevezzük akárminek létezésében és igenis okoz anomáliákat, hiszen a tudósok is észlelik, hogy valami van...csak az anomáliák konkrét okát nem merik vagy nem tudják kimondani....

- Józan kérdés...:Szerintetek, ha tudnák, hogy valami súlyos fog történni, bejelentenék és tudatnák mindenkivel? A választ belül Te is tudod sajnos....


És van egy nagyon fontos dolog: amire aztán csak nagyon kevesen gondolnak: mivel jelenleg a világ irányítóinak jelentős része cionista (Izrael) (aki nem tudja mi az nézzen utána...) hatalmi erő...egy sorsdöntő történelmi esemény lesz 2011. szeptember 20-án: Az ENSZ közgyűlése végre szavazni fog a Palesztín állam felállításáról és elismeréséről. Izrael ebbe biztos, hogy semmi szín alatt nem megy bele. És hogy mit fog tenni nagy testvérével az USA-val karöltve?.....a történelmet ismerve újabb konfliktust előidézni valahol a világban, mely eltereli a figyelmet erről....

SZÓVAL JELEK VANNAK...."MINDENKI" ÉRZI, aki a világgal globálisan és teljes nyitottsággal foglalkozik. Csak a hangjukat kevesek hallják meg..de az a kevés legalább fel tud készülni... Bár tenni mi sem tudunk sokat!

Csak marad a mondás! GOD BLESS YOU! KEEP SAFE! 

13 megjegyzés:

 1. drága blogíró!
  roppant hiteles és elgondolkoztató írásod nyomán te mit tettél? vagy továbbra is bejársz a munkahelyedre és fizeted a számláidat, meg a frankhiteledet? vagy pénzé tettél mindent és most herdálsz? mesélj, érdekel, hogy te, aki deklaráltan (te állítottad) hiteles vagy és mindennek utána jártál: mit csinálsz? mutass nekünk tudatlan kis senkiháziknak irányt légysziii!!! :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja... látom elolvastál két ezer forintos vonatváró könyvet,aztán jöttek pszichotikus zavarok.
   Itt nem csak az ismeretekre (pontosabban azok hiányára) gondolok. Úgy szólítod meg az olvasót, hogy nos emberek, akik ismernek, tudják, hogy nem szoktam hülyeségeket beszélni? Azoknak írod a blogot, akik ismernek? Gondolom nem. Többek között erről árulkodik a stílus. ! . ? ezek szerinted úgy mégis mik? ez az írás világában a közlekedési tábla. Nem írom, hogy ............. minden mondat után, sem azt, hogy (???), mert ez azt jelenti, hogy 0-1,5+3-1,5. ÉRTED???!!!???:!:?!?!
   Azt meg tényleg nem tudom, hogy mégis hogy képzeled, hogy leírsz egy ilyet, hogy az ún. DISCLOSURE folyamat, azaz a NASA és a Vatikán (ide ki nem másolom azt a retardált három felkiáltójelet, mert még a végén megesz a rosseb)is egyre többet és nyíltan foglalkozik a témával, akkor akárki is elhisz egy büdös szót is? Ne írj már ilyeneket, hogy NASA, mert meglepne, ha ismernéd azt a rémképet, amit te E/3-ban, egy személyként NASA-nak írsz le.
   Tudósok is elkezdtek idegeskedni és foglalkozni az ELENIN nevű valami közeledésével. Ez egy mondat szerinted? Milyen tudósok? Mi a nevük? Most is ott vannak veled a szobában? Mondogatnak neked dolgokat, hogy mit csinálj anyuval?De most komolyan. Mi a neve ezeknek a tudósoknak? Ez mit jelent a mondatban, hogy valami? Elenin nevű valami? Na, és mi az? Mi a megnevezése? Légyszi világosíts fel!!!...!!!... :D

   Törlés
 2. A blogírónak tökéletesen igaza van sok mindenben amit ír. Ahhoz, hogy a világ dolgait átlásd, nem kellenek egyetemek, meg semmiféle idióta, hamis tézisek bemagolásai. Egyszerüen így születsz, hogy rálátásod van adolgokra, melyeket mások egész életükben nem fognak érteni. Sajnos kevesen vagyunk tisztánlátók, s még annál is kevesebbünknek van ideje a tények összegyüjtésére, hogy mások számára is láthatóvá tegyük. Legtöbbünket lefoglal a munka és a pénzhajszolás, hiszen az életösztön mindanyiunkban ott van és az utolsó pillanatig enni kell.
  Az azonban mégis érdekelne, hogy a blogírónak hogyan van ennyi ideje, ha csak egyszerüen lefordít is mások által összegyüjtött tényeket. Sajnos nekem nincs. Hajtom a kajára valót. :-))
  Bocs még valamit. Földön kívüliek nincsenek nálunk ezeket a NASA produkálja, mint elterelö hadmüvelet. A mai modern technikával gyerekjáték. Amíg tölük félsz, addig nem látod az igazi veszedelmet, a világuralomra törö embert.
  Sem felkészülni, sem tenni nem tudsz semmit. Tudatlannak lenni jobb!
  De azért komolyan. èn évek óta nem veszek tárgyakat és amim van is adogatom el, mert élek inkább és így nem más vette el. Rövid idön belül úgyis egymást öljük majd egy falat kajáért.

  VálaszTörlés
 3. A legtöbb embernek az idegenek jelenléte a leghihetetlenebb, tessék kis izelítő abból amiről az író beszél.
  A helyszín London:
  http://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0
  És a város másik feléből is lefilmezték ugyan ezen fényeket:
  http://www.youtube.com/watch?v=wQmut0XtD3s
  És egy harmadik helyszin, dátum idő egyezik: http://www.youtube.com/watch?v=XtiylJCma9c

  Ja és ugyanúgy járok dolgozni mintha nem számítanák semmire sem, éspedig azért mert ez a dolgom és mert ez az érdekem/érdekünk.
  Üdv! Gábor...

  VálaszTörlés
 4. Ne haragudjatok, de nem bírom már megállni, hogy ne kérdezzek itt meg valami tudálékost!
  Hiteltelen nekem ez az egész oldal, hiteltelen nekem ez az egész! Tisztában vagyok a világban zajló dolgokról, nem "alszok" már egy ideje. Tisztában vagyok egy lehetséges III. világháború valószínűségével, amit a pénzügyi elit robban majd ki.
  De itt, ezen az oldalon, tiszta emós végkifejletek valószínűtlen forgatókönyveinek sorozata található.
  Ebben a cikkben is, már ufó, meg üstökös, meg nem bizonyított létező bolygó, emberi kapzsiság, atomháború, meg a jó ég tudja még mi szerepel...
  Az lenne a kérdésem, hogy ennyi hülyeséget hogy lehet írni?
  HA lesz is valami, márpedig valószínű, hogy lesz, annak semmi köze nem lesz a Mayák-hoz, meg az ufókhoz, meg egy aszteroidához. Maximum az emberi kapzsisághoz!

  A monetáris rendszer az ami romhalmazt csinál majd a bolygóból, nem az Ufók...

  És az a baj, hogy amíg ilyen marhaságokat írtok ezek mellé a tények mellé, hiteltelenné teszitek az egészet egy laikus számára, vagy egy épp most ébredező egyén számára...

  VálaszTörlés
 5. Én hiszem hogy valami itt történni fog!!! A földönkívüliektől származunk egy már tény! Figyelnek bennünket állandóan, vannak kontaktok az is bizonyított már! Vannak azok a különleges hangok a föld alól és nem tudták hogy honnan jön, és hát sok országban volt ez a különös hang a föld alól! Én is láttam már különös földönkívüli dolgot ami nem volt hasonló semmilyen földi géppel sem. Az egyik haverom is látta és le is is videózta!!! Itt biztosan változás fog történni az emberiség történetében!

  VálaszTörlés
 6. Javaslom, hogy mielőtt bárki bárhova bármilyen kommentárt ír, vegye számításba és tanulmányozza azt amit episztemológiának hívnak. "Ismeretelmélet"

  "Attól függ, hogy mit látsz, hogy mit keresel."

  VálaszTörlés
 7. Ébredünk? Na és akkor mi van? Mondjam el a havernak, mondjam el anyámnak, apámnak hogy mi folyik a háttérben? Oké! Amúgy meg már rég megtettem, de már ők is tudták! És akkor? Mit csináljak még? Mert ez azért még nem fogja megváltani a világot, hogy tudunk róla, én úgy gondolom! Ne menjek el szavazni, menjek be a helyi őrse és mondjam el mi készül a világ ellen?  Akik ezt olvassák, meg sokan azok is akik nem olvassák tudják, hogy emberek egy zárt csoportja irányítja életünket, a gazdaságot, a pénzügyet, a médiát, de úgy látszik az internetet még nem sikerült hatalmuk alá keríteni!  Vagy? Miért mondom ezt? Ezen csak én gondolkodtam el? Hisz tele van a világháló ébresztő, felvilágosító dolgokkal! Vagy ez nem baj, vagy én nem értem ezt? Mert megtalálni egy-egy ilyen videót, oldalat ami ezekkel a dolgokkal foglalkozik, egyáltalán nem nehéz! De akkor ez nem jelent gondot, esetleg ezek a teljhatalmú emberek lennének az egyetlenek akik erről még nem tudnának? Na ne! Személyes véleményem szerint ha éreznék ezeknek az internetes dolgoknak a bármi féle veszélyét is, én gondolom, hogy nem lenne belőlük sok, sőt nem úgy, hogy tudni, kik értük a felelősek! Emberek beszélnek nyiltan, saját személyazonosságukat feltárva a 3-ik világháború lehetséges okairól? Miért ne, mi?  Nem semmi, van vér a pucájukban! :D És a kínaiak mit sem sejtenek az egészből, hogy mi készül ellenük és mi a tervük ezzel, holott tele van vele a az internet? Persze lehet az is, hogy én vagyok a tudatlan, pesszimista, logikátlanul gondolkodó, amiért most ezeket írom! Lehet, de szeretek mindent kritikus szemmel nézni! Azt nem állítom, hogy hazudnának, sőt...! De az is lehet, hogy ezek a dolgok is egyfajta felkészítő dolgok, csak ezek sem úgy vannak beállítva! Arról hallhatunk, olvashatunk mi a terv, mire lehet számítani, de közben elmondják, hogy véleményük szerint ez nem következik be! Oké! De miért nem? Mert a szomszéd Pista bácsi rájött a turpisságra és eladta az összes kiskecskéjét? :D Viszont az is lehet , hogy ezek az emberek akik evvel a felvilágosítással foglalkoznak, tök jó szándékból, semmilyen hátsó szándék nélkül teszik ezt! Amenyiben ez így van akkor le a kalappal előttük és én szívemből remélem, hogy ez tényleg így is van! De ha valaki itt valamiről dönthet, mivel hatalmában áll, azok nem az adófizető egyszerű polgárok, amiből szerintem mindannyiunk nemzetének legnagyobb része áll, erre azt hiszem már mindenki rájött, nem kell hozzá sok ész! Aki meg megtehetné, hogy helyesen döntsön, annak nem érdeke,ezt is mindenki tudja! Meg mindenki azt hisz el, amit akar, ami épp számára hihető! Na meg ezek a nagy szavak, bölcsességek, h benned van a cucc, majd a fény..., meg ilyenek,persze! Szerintem evvel már elkéstünk...! Na mindegy, ezek személyes vélemények, lehet, hogy rosszul gondolkodom!

  VálaszTörlés
 8. Aki felfogja mi folyik, de nem tud ellene tenni segítsétek, kapaszkodjatok össze.

  Aki nem tud róla azt világosítsátok fel.

  Aki tud róla mert részese, hogy bekövetkezzen azt tartsátok számon amikor idő van, tudjátok mit kell velük tenni.

  Aki dezinformál, és kábulatra késztet, megtéveszt, félvállról vevésre buzdít, az pont ugyanannyira bűnös!

  Dolgozz, de szemed legyen nyitva! Az egész egy elterelő művelet. A dolgok nem 2012 december 21. mennek végbe, hanem előtted a szemed előtt. Hogy tudsz valamit a legjobban elrejteni? Ha szem elé teszed...

  VálaszTörlés
 9. én nem tudom elég sok infó van itt mindenről nekem az UFO kicsit durva de ez az én véleményem habár nem elképzelhetetlen mivel tudjátok minden pletykába van 25% igazság ahogy szól a mondás (ha valaki azt álitja hogy az a csaj terhes az lehet nem igaz dehogy megdugták az tuti)

  VálaszTörlés
 10. http://pusztaigazsag.blogspot.hu/2011/09/furcsa-hangok-az-elenin-rol.html

  VálaszTörlés