2011. augusztus 16., kedd

Az emberi psziché manipulálása - How to manipulate the human mind


Ezt az interjút mindenkinek látni kell akit foglalkoztat a nagy kérdés: hogyan juthatott a manipuláltság eme borzalmas mátrixába az emberiség, az emberi tudat? Véletlenek sora, vagy gondosan megtervezett és kivitelezett tervek eredménye korunk elbutult, gyökereitől elszakadt, függőségére és passzivitására oly büszke emberisége?

Milyen technikák segítségével tudta ezt véghezvinni a láthatatlan birodalmát kiépítő világelit és
melyek voltak azok a lépések melyek eredményeképpen a mai kor embere ilyen mértékű szellemi, tudati és mentális elbutulásba, rabszolgaságba süllyedt?
„Az emberek nagyon rövid idő alatt tévéfüggővé váltak.  A legtöbb ember a mai napig azt hiszi, hogy a sokféle szórakoztató program, a filmek, a dráma, azok csakis azért vannak, és nem többek mint egyszerű szórakoztatás. De ez soha, de soha nem volt így. A legfontosabb szociális üzeneteket a mozifilmeken át vezetik be, felfokozott drámával és érzelmi állapotok szekvenciájával. Nem logikus, tényszerű szekvenciákkal, hanem bizonyos érzelmi állapotok kialakításával amiket az agy regisztrál és ezáltal bevésődnek az üzenetek” - mondja Alan Watt igazságkutató a vele készült interjúban.

Ha te is az igazságot kutatod, vagy  többet szeretnél tudni a tudományosan programozott rabszolgaság intézményének hátteréről, akkor feltétlenül látnod kell ezt a filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése