2011. augusztus 17., szerda

Tudatmódosítás a gyakorlatban - Mandzsúriai Jelöltek...Tudod mik azok ?


Tudatmódosítás (MIND-CONTROL) a gyakorlatban 
módszerek az emberi elme erőszakos befolyásolására
Azért tartottam fontosnak megosztani ezt a témát, mert nagyon gyakran hallunk olyanokról, hogy merényletet követtek el valaki ellen, esetleg normális emberek hajtanak végre mészárlást teljesen váratlanul. Sok esetben olyan dolgok is előfordulhatnak a háttérben, amire józan ésszel nem is gondolnánk. A legjobb történelmi példa Robert F. Kennedy gyilkosa Sirhan Sirhan volt, akiről azóta kiderült, hogy egy ilyen programozott bérgyilkos, Mandzsúriai jelölt lehetett és nem is volt tudatában, miért tette, amit tett.
JESSE VENTURA dokumentumfilmje is ezt az ELME-KONTROLLT próbálja megértetni velünk. MEGDÖBBENTŐ ! 


Megosztok veletek egy tanulmányt, melynek alapját  
Dominic Streatfeild „Agymosás, fejezetek a tudatmódosítás titkos történetéből” c. könyve jelentette, amely a témát a nyugati országok, mindenekelőtt az Egyesült Államok vonatkozásában dolgozza föl. Streatfeild kutatásainak alapjául az a 18 ezer oldalnyi CIA dokumentum szolgált, amelynek titkosítását az 1970-es évek végén oldották föl. A kísérleteket sok esetben neves pszichiátriai intézetek végezték a CIA, a hadsereg, a légierő vagy a haditengerészet anyagi támogatása mellett, és a kutatási eredményeket számos esetben orvosi szaklapokban is publikálták. Streatfeild kutatásai során föltárta, hogy a CIA különböző agymosási célzatú programjaiba mintegy 80 különböző intézmény vont be, köztük egyetemeket, kórházakat és büntetőintézeteket. 


Ezt a magyar nyelvű tanulmányt-akiket érdekel- INNEN LETÖLTHETIK . Röviden csak annyit ezekről, hogy olyan módszereket alkalmaznak, melyek megtörik a személyiséget teljesen (pl. érzékeléstől megfosztás izolált kamrában vagy olyan zselében, ahol a saját szuszogásodon kívül mást nem érzékelsz, elektrosokk vagy olyan fájdalom okozása, melyben a személyiség, lélek egyszerűen kimenekül a testből.) Az érzékeléstől való megfosztás lényegi következménye, hogy a valósággal kapcsolatot teremteni nem tudó egyén erősen befolyásolható elmeállapotba kerül, így ez az agymosás egyik leghatásosabb módszere lehet.



A kísérletekre kis idő múlva a CIA is fölfigyelt; érdeklődésük középpontjában mindenekelőtt a memória törlésének eszközei álltak. 
A filmben is szereplő CIA-bérgyilkos ismert alakja lett az ún. Mandzsúriai jelöltek létrehozásának, mert kitálalt újságíróknak arról, amit  tudott. 
A "BOURNE-REJTÉLY" és a hozzá kapcsolódó háttértörténet is teljesen valós, ezt belső források is megeősítették azóta.

Napjainkban minden állampolgár ki van téve ilyen MIND-CONTROL, agymosó és elme-befolyásoló technikáknak. Ezzel tartják kordában, késztetik fogyasztásra, esetleg valamilyen viselkedésre az egyéneket.
Az egyik ilyen CIA-programban dolgozó, azóta a dolog ellen harcoló forrás mondta, hogy ha a 60-as, 70-es években ilyen módszerek voltak a kezükben a világot irányítóknak, akkor el tudjuk képzelni napjainkra milyen tökélyre fejlesztették ezt!
(Nehogy azt higgyük, hogy csak a kényelmünkért csinálják:) a cél minden háztartásban TV, mindenkinél mobiltelefon -ami mint tudjuk lehallgató és nyomkövető funkciókat egyaránt szolgál - , de a műholdak, a mobil átjátszók és a telefonok mind részét képezik ennek a tudatbefolyásoló gépezetnek. (Nagy-Britanniában a TV megjelenése után kormány-program volt a minden háztartásban legyen televízió! szlogen). 
EZ A JELEN ÉS A VALÓSÁG - NEM SCI-FI ÉS NEM ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET.

Rendkívül fontos eszköz a kezükben a TELL-LIE-VISION...azaz a televízió, mely nemcsak, hogy elhiteti, hogy a valóságot mutatja, de arról is meggyőz, hogy mit gondoljunk egy-egy témáról, sőt személyről. 
Próbáld ki magadon! Neveket mondok...milyen gondolatok, érzések jutnak eszedbe ???
FIGYELJ!
1. Barack Obama
2. Saddam Hussein
3. Osama Bin Laden
4. Kadhafi - Líbia elnöke
5. Hugo Chavez - Venezuela elnöke
6. Fidel Castro
Ugye! Kiket minősítettél magadban diktátornak? és terroristának? Ki a világbéke ellensége és meg kell szabadulni tőlük, mert a Demokrácia ellenségei ??? NA ??? 
Szóval valaki a TE fejedbe is beleültette ezeket. 
Az egyik eszköz a televízió: 
A szubliminális (tudat alatt ható) üzenetek működési mechanizmusa arra épül, hogy azokat az agy képes fölfogni, a tényleges tudatig azonban nem jutnak el. Azért lehetnek hatásosak, mivel az üzenetet nem nyíltan kapjuk, így nem tudjuk tudatosan, ill. logikusan eldönteni, hogy engedelmeskedjünk-e neki vagy sem. El lehet rejteni TV-műsorokban, rádióadásokban vagy állóképekben, de a legmodernebb technológia ezt már számítógépes programokban, internetes oldalakon vagy egyszerű spam-ekben is lehetővé teszi. A Warner Bros például nyíltan beismerte, hogy az Ördögűző című filmben számos alkalommal szabad szemmel nem látható, egy halotti maszkot ábrázoló képkocka villan föl a feszültség fokozása érdekében.
Mivel agyunk 1másodperc alatt 24képkockáig képes érzékelni, e felett mindenféle üzeneteket be lehet csempészni és teszik is ezt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése