2011. augusztus 13., szombat

FORRADALOM ZAJLIK A VILÁGBAN - CSENDESEN DE MEGÁLLÍTHATATLANUL. Ebből a videóból megértheted

"A tudás legnagyobb ellensége, nem a tudatlanság,
hanem a tudás illúziója"
(Stephen Hawking) 

Ebből a videóból talán megértheted az érzést, ami jelenleg terjed a világban.

A SZÍV ÉS A TUDATOSSÁG FORRADALMA EZ. És mennyire igaz!
Azt hittük, hogy sok mindent tudunk; ránk bízták ezt a bolygót, de az erők, akik irányítanak és manipulálnak minket az elmúlt pár száz évben a vesztébe sodorták az emberiséget. 800.000éve itt vagyunk, ősi civilizációk tűntek el (!!! tudom, nem ezt tanították), és tudásunk eddig rejtve volt, most nyílik, hisz a mai napig titkolják előlünk, kik vagyunk és honnan jöttünk! Mire lennénk képesek! De már változik...és
itt megy végbe a szemünk előtt !
Minden, ami körülöttünk van: a valóságot, mi teremtjük! Nem létezik idő, csak abban az értelemben, ahogy az agyunk észleli az egyes pontokat, hiszen minden egyszerre van jelen! Idővonalak vannak és mi választunk közülük...Ez a hatalmas tudás fog a birtokunkba kerülni hamarosan...
(Tudom, hogy nehéz ezt felfogni, de saját életetekben fogjátok ezt megtapasztalni nemsokára.

Igen. Elkezdtek az emberek a szerint cselekedni, amit a szívük diktál.
Nem az érdek, nem a pénz fog számítani ! Azt kell tenni, ami helyes, ami igaz !

Az eddigi civilizáció összeomlik és helyébe lép valami új.
A SZÍV ÉS A TUDATOSSÁG FORRADALMA! Rengeteg sokkoló meglepetéssel lesz tele, de minden radikális változás ilyen. Azoknak lesz könnyebb, akik nem félnek, hanem tudatosan élik meg a változásokat! Ezt próbálom én is közvetíteni.... Ha már egyetlen embernek jobb lesz, akkor már megérte!
Rengeteg olyat fognak bevetni, amitől félnünk kellene...de ezek az erők ebből nyerik erejüket, ezért nem szabad! 


Egyelőre még kevesekben tudatosult, mi is történik világszerte... Miért van ez a tömeges elégedetlenség? Miért vannak Görögországtól Írországig, Algériától egész Észak-Afrikán át Szíriáig emberek tízezrei az utcákon?


Azért mert ébred az emberiség. Civilizációnk elért egy olyan tudatossági szintre, mikor az embereknek elege lett a RENDSZER-ből, mely csak kihasználja és rabszolgaként illetve fogyasztóként tekint rá. Belekényszeríti egy mókuskerékbe, hogy egész életében a rendszert tartsa életben és annak irányítóit. És az emberek el is hitték és maguk is ÉLET-nek nevezték. De rá kell jönnünk, hogy az élet nem ez ! A világot magunknak kell felfedeznünk és nem elfogadnunk a kész magyarázatokat, a kész történelmünket, amit elénk tálaltak. Az életet élveznünk kell végig, ahogy más Univerzumokban rengetegen teszik.

És mi is erre fogunk haladni, mert az emberiség ráébredt arra, hogy egy nagyon kis réteg kizsákmányolja a Földet és a pusztulásba viszi. Elege lett a korrupt bankrendszerből, mely ránk erőlteti semmit nem érő pénzét, majd uzsoraként szedi azt vissza. A jelenlegi gazdasági válságért is egyedül ők felelősek. Egyre többen mondják ki : Az USA, mely a Föld parazitájává vált, (ahogy Vlagyimir Putyin fogalmazott a napokban), az amerikai jegybank (FED) a Rothschildok és Rockefellerek magán bankja, mely kezében tartja az USA államait és kormányát, kiterjesztett szervezetével a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) pedig az egész világot. Országokat tettek tönkre, zsigerelték ki az ásványkincseket és adósították el a végletekig a nemzeteket. (elég csak számtalan dél-amerikai országra gondolni). 

Ennek vége, ez a rendszer éli végnapjait. Ezt látjuk most. Persze még egy darabig, mert jelenleg még tudja zsákszámra nyomtatni a FED a dollárokat, de szakértők tudják, hogy ez a halálos ítélete az amerikai pénznek, mert nincs mögötte fedezet. Ez már csak játékpénz. Minél többen fognak erre rájönni, annál gyorsabb lesz a folyamat és borul minden. És nem csak a dollár, hanem az Euró is...csak az időzítést kell összehangolniuk. Mert nem véletlenül fog a dolog történni, sorscsapás-szerűen,
hanem gombnyomásra és szépen megtervezve. 



EBBŐL A KISZOLGÁLTATOTT HELYZETBŐL LETT ELEGE A FÖLDÖN AZ EMBEREKNEK !

És mellette történik egy nagyon jelentős SPIRITUÁLIS FORRADALOM, ami a fenti videóból is jól érzékelhető. ELKERÜLHETETLEN A VÁLTOZÁS.

11 megjegyzés:

  1. "A Béke Művészete önmagaddal kezdődik. Dolgozz saját magadon és a Béke Művészetében kitűzött feladatokon. Mindenkinek van szelleme, ami kifinomítható; teste, ami edzhető egy bizonyos fokig; és egy neki megfelelő út, amit követhet. Semmi másért nem vagyunk itt, mint hogy megértsük a belső istenségünket és hogy megvalósítsuk a velünk született megvilágosodást. Ápoljuk a békét életünkben és aztán alkalmazzuk a Művészetet mindenre, amivel találkozunk."

    VálaszTörlés
  2. Ez a videó... még a legkissebb porcikám is vibrált miközben néztem :)

    VálaszTörlés
  3. Ha valaki esetleg lementette a letiltott videókat azt jó volna valahol megtalálni!

    VálaszTörlés
  4. Üdvözlet!

    Azt hiszem ez az:
    http://www.youtube.com/watch?v=PS91BaRaqZw

    VálaszTörlés
  5. Új link: http://www.youtube.com/watch?v=5lvclEwGNDA

    VálaszTörlés
  6. ennyi? 6 embert érdekel a változás? és mit akartok tenni? meditálni, vagy a 3d-s, fizikai világban összefogni, egymást támogatni, és a tudatosság forradalmát véghezvinni?

    VálaszTörlés
  7. A tudatosság az első, de szabadnak is kell lenned. A forradalom véghezviteléről legjobban OSHO Szabadság című könyve beszél. És igen ha fel akarsz ébredni meditálnod is kell, mert így tudsz legjobban összekapcsolódni az Univerzummal. Tanulmányozd a vonzás törvényét is, hogy tudd, ha felelősséget vállalsz a tetteidért a saját életed feletti hatalmat szerzed vissza.

    VálaszTörlés
  8. Itt vagyok, remélem még beleférek az első 10-be. Letiltott videók, ismerős, de nem úgy ahogy a legtöbben gondoljátok. Ez a mondatot nagyon helyénvalónak találtam, idézem: "Az eddigi civilizáció összeomlik és helyébe lép valami más" ezt én is így érzem, de nem úgy ahogy a legtöbben gondolják.....na, csak ennyit akartam mondani, további jó rezgést kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  9. Véletlenül találtam ide ! Szerintem ez jellemző ! A változás szükségszerű , mert ami most van , amit tesznek, bármilyen témában , az magában hordozza a bukásukat . Olyan eü gondom van ,amire nem tudnak mit mondani , tenni , mert nincs rajta anyagi hasznuk . Akartam magamon segíteni és lassan meg is találtam azt ami nekem jó . Rendbe fogok jönni és tanulni is fogok ,hogy segíthessünk önmagunkon , ezt senki sem tílthatja meg !

    VálaszTörlés