2013. július 26., péntek

A valóság felépítésének és a tudatossá válásnak 9 kulcsa - David Wilcock első magyar videója végre


Mindig is kerestem, hogy mindazt a "ráébredést a valóságra", önmagunkra, amiről beszélni szoktunk..... magát a tudatosságot és annak egyes mozzanatait hogyan tudnám elmondani nektek, másoknak, hiszen olyan folyamatokról és belső történésekről van szó, amiket nehéz szavakkal leírni. Még akkor is nehéz, ha a magyar nyelvünk sokkal gazdagabb és csodálatosabb, mint más egyszerűbb nyelvek. 

A blog indításakor nem véletlen, hogy David Wilcock neve fémjelezte a legelső egy-két bejegyzést. A Trillió dolláros leleplezést és a azt a bizonyos kutatást is, mely bebizonyítja, hogy a történelem folyamatait ugyanaz a jól ismert háttérhatalom irányította a világháborúkon, forradalmakon keresztül....illetve hogyan lopták el a világ összes aranyát egyben, mely lehetővé teszi az adósságalapú pénzzel rabszolgaságban tartásunkat.....
Sajnos egyedül az orosz TV-ben mehetett le erről az az adás, amit a fenti bejegyzésben megnézhettetek.

Viszont Ő egy olyan kutató, akinek sikerült a tudományt és a spiritualitást valahogy egységbe foglalni és mindig érdeklődéssel hallgattam az előadásait. (honlapja

Személy szerint én pontosan így élek és ez van bekódolva napjaim perceibe, emberi kapcsolataimba és a dolog működik, létezik és itt van körülöttünk. Szeretnék másnak is segíteni már régóta ebben a tudatossá válásban és eddig ennél jobban nem láttam még összefoglalva !
Végre itt van magyarul David Wilcock videója ! 


Mindannyiunknak van egy magasabb Énünk, ami vezet és irányít mindent az életünkben és biztosítja, hogy mindazzal szembesüljünk, amit teremtünk. 
Az emberek mindig azt kérdezik tőlem: 
"- De mit tehetek én, hogy segítsem fejlődésemet ?"
 Erre most van néhány javaslatom, amit megfontolásra alkalmasnak tarthatsz.


1. Először is minden spirituális hagyomány azt állítja, hogy azért vagyunk itt, hogy megtanuljunk szeretni. Bőséges bizonyítékát és tudományos tanulmányok széles skáláját láttam arról, hogy a szeretet be van égetve genetikai kódunkba. Például Dr. Glen Rein azt találta, hogy a szeretet valóban, megerősíthetően változásokat okoz a DNS-ben: 
a DNS molekula ténylegesen gyógyítja önmagát a szándékkal küldött szerető energia közelében. 

2. A másik kulcsfontosságú dolog: szolgálat másokért. Az egyik legősibb filozófiai szöveg, amit használtam munkáimban, "Az egység törvénye sorozat". (1. kötete magyarul is olvasható)
THE LAW OF ONE - The RA - material 

Ezek azt állítják, hogy létezik egy negyedik dimenzió, olyan létezési szféra ezen a bolygón, mely sokkal harmonikusabb, élhetőbb annál, mint a jelenlegi földi élet. Bizonyos feltételeknek kell eleget tennünk, melyeket ők érettség kérdésének tekintenek. 
Ezek a minimális követelmények csak annyit tesznek ki, hogy 51%-osan arra vágyjunk, hogy másokat szolgáljunk. Ahelyett, hogy befolyásolnánk és irányítanánk másokat, amit ők önszolgálatnak neveznek, annak érdekében, hogy készen álljunk az érettségre.
Amikor ugyanezt a forrást arról kérdezték, mi a legjobb módja mások szolgálatának, azt válaszolták:

"Keresd az Önvaló szívét !" (Seek the heart of the Self"). Úgy gondolom, hogy ez arra a tényre utal, amikor valóban megértjük, hogy kik is vagyunk, annak határa nem fog véget érni ott, ahol a bőrünk és a levegő találkozik, hanem ekkor úgy tekintünk mások arcába, hogy szó szerint magunkat látjuk benne. És ugyanezen okból miért is akarnánk manipulálni vagy irányítani őket. Mások szolgálata azonos önmagad szolgálatával. 

Ez felüti a fejét a keleti miszticizmusban is, Bodhisattva eskütételében: 

"Saját megvilágosodásomat minden további lény megvilágosodásán keresztül kívánom elérni." 

Egyértelmű és tagadhatatlan a bizonyíték, hogy ez lehetővé teszi, hogy egy olyan energiamezővel rezonáljunk, amely ténylegesen megváltoztatja azt, ahogyan mások gondolkodnak és éreznek. 
Hasonlatos ez a Maharisi-kísérlethez, amikor egy 7000 fős csoport meditáción keresztül tényleges hatást gyakorolt a világon előforduló terrorizmusra oly mértékben, hogy 72%-os csökkenés volt a terrorista cselekmények számában abban az időszakban, amikor ez a csoport meditált. 

3. Egy további terület, amivel én nagyon szeretek foglalkozni: 
ez a lelkünk célrendszere, lelkünk útja. 
Mindenkinek csak ajánlani tudom Michael Newton: Lelkünk Útja c. művének 4 kötetét. (Letölthető 1.kötet - 2.kötet - 3.kötet - 4.kötet.
Azokban egy olyan folyamatról számol be, melynek során hipnózist használt, hogy regresszión keresztül életeik közötti időszakba vigye az embereket. Ez nem csak előző életes regresszió, hanem életek közötti regresszió. Azt találta, hogy mindenki ugyanazokról a tapasztalatokról számolt be életei között. 
20 év során gyűjtötte össze ezeket az adatokat, mely idő alatt ezek feltűnően konzisztensnek bizonyultak. meg voltam döbbenve,a mikor a három kötetet elolvastam, mert azt találtam, hogy annyira jól összecsengenek a kulcsszavak az 1980-as években született "Az Egység Törvénye" anyaggal, hogy úgy tűnt mindkettő ugyanarról a kozmológiáról számol be. 
Mintha a fátyol túloldalán mindenki tudná, hogy ezek a dolgok igazak. 

A Michael Newton dokumentumaiban rögzített beszámolók és kulcspontok szerint minden embernek van egy lelke. És ez a lélek teljesen tisztában van azzal, hogy minden egyes földi életre van egy spirituális célrendszere, amit teljesíteni akar. Nem számít, hogy mennyire elveszettnek vagy összezavarodottnak érezzük magunkat. Még ha az utca szélén ülünk hajlék nélkül vagy reménytelen rabjai vagyunk a függőség, a fájdalom és a bűnözés világának, mindannyian tudjuk, hogy feladatunk van ezen a bolygón.

És legvégső nézőpontból ez a feladat az, hogy megtanuljunk (mindent) szeretni. És ha ez nem sikerül egy életben, újra és újra visszajövünk. Úgy tűnik, ha ezt már elégszer megtettük, akkor tényleg megértjük, mit tesz az, hogy másokat szeretni. (A világot, az életet, mindent...) És akkor átmehetünk az érettségen. Valójában erről szóltak a próféciák is. Maga a bolygó is egy energetikai átalakuláson megy át.
Minden ember lélekenergiájának meg kell tanulnia kiegyensúlyoznia magát a fizikai testben. A fizikai testek energiáinak megvannak a maguk torzító hatásai, amikkel egy egoista elmét teremtenek. 
Ez az EGO-elme az adott életben felgyülemlett élményeken, traumákon és elvárásokon alapul. 

Van egy elménk a lelkünkön belül is. Ez a "színpad" mögött dolgozik, hogy áthassa az egó-elmét és egy sokkal magasabb evolúciós szintre emelje. De ez a lelkeden belül lévő valami véghezviszi varázslatos munkáját és végül integrálja és átalakítja a személyiségedet, annak érdekében, hogy elérd az abszolút tudatosság állapotát. 


4. Egy további kulcsfontosságú fogalom, melynek felfedezésére hívlak, az az, amire én úgy utalok: 
"a bolond egyenlete"
Ez az egyenlet azt fejezi ki, hogy 
"Ha megkapom az X dolgot.... bármi is legyen ez a dolog - , akkor leszek boldog".
Nos ez eléggé ostoba gondolat. elmondom miért.
Ha vágyakozol valami iránt, ami MÉG nem történt meg és ELDÖNTÖD, hogy ha egyszer ez a dolog megtörténik, akkor boldog leszel, a JÖVŐBEN, akkor sohasem élsz át semmilyen boldogságot a JELENBEN.  Így én azt teszem, hogy megfordítom az egyenletet:
"Ha teljes, békés és boldog vagyok a jelenben, akkor magamhoz vonzom azt a valamit és valakit, mely ezt az állapotot erősíti, elősegíti. Vagy ahogy mások mondják: teremts szeretetteljes teret magadban, ami aztán megengedi a szeretetteljes energiának, hogy megtöltse.   



5. Egy másik nagyon érdekes fogalom mely sokat segíthet minket a fejlődésben a Tarot kártyák archetípusai között is megtalálható, amit "szerelmesek kártyájának" hívnak. Ezek az archetípusok valójában az Egység Törvényei szerint is egy magasabb univerzális elme mintáit reprezentálják. A galaxis 7 ilyen gondolati mintával rendelkezik a 22-ből, amit meg kell fejlődnünk, hogy éber tudatúakká váljunk. 
A szerelmesek archetípusa egy férfit és egy nőt, felettük egy angyali lényt ábrázol. A mélyebb jelentés e kártya mögött egy DÖNTÉS, melyet mélyen önmagunkban hozunk meg arról, hogy hogyan közelítjük meg a Felsőbb Énünket. 

Szűziesnek és tisztának vagy tisztátalannak látjuk... 
- Ha Szűzként kezeljük felsőbb énünket, akkor ez azon alapszik, hogy hallgatunk arra, amit akar és megtanulunk kívánságaival karöltve együtt táncot járni, hogy így mindketten megkapjuk, amit akarunk. 
- Míg ellenben ha tisztátalan prostituáltként, akkor belakatoljuk az ajtó mögé és kijelentjük: 
"ezt fogod értem megtenni és ez az,a mit elvárok"...
Az előbbinél megtanuljuk lemetszeni az élettől való elvárásainkat és nem csak abból állunk ki az Univerzum felé, hogy "adjál! adjál ! adjál !", hanem megtanulunk hallgatni azokra a célokra, amiket Lelkünk Magasabb Aspektusa tűzött ki számunkra
Lehet, hogy először nem érted, de minél inkább megtanulod, annál jobban fogod érezni magad. (Ezt garantálom én is - SBG Budha megj.)

6. Van egy olyan fontos fogalom, amit felfedeztünk, hogy mindnyájunkban létezik valamiféle "Ős-sérülés", ugyanazzal az alapvető sérüléssel rendelkezünk lelkünk magjában. Úgy tűnik ez a sérülés az okozója minden függőséget és kényszerességet okozó viselkedésnek, amelyekbe valaha is beleragadhatunk. Ez az egész "Ős-hiba" és Ős-bűn" azonban csak egy illúzió ! Amit belül hordozunk vagy belénk tápláltak neveltetésünk, vallásunk vagy a civilizáció folytán .... 
Ez rendkívüli kényszerítő erővé válhat számunkra és kihathat egész életünkre, hiszen olyan mélyen a tudatos elme alatt van eltemetve, hogy még csak annyi sem tudatosul számunkra, hogy létezik. Ez a seb, abból az érzésből származik, hogy a Teremtő magunkra hagyott minket, és így veszélyeknek kitéve védtelenül maradtunk ezen a bolygón. Ez a sérülés abból a tényből is származik, hogy amíg kicsiny gyermekek vagyunk mind istenként észleljük szüleinket. Ők viszont elkerülhetetlenül csalódásokat fognak okozni nekünk: fájdalmas tapasztalatok érhetnek bennünket, melyeknél magunkra, egyedül hagyva érezzük magunkat. A szükségleteink nem teljesülhetnek, ahol senki sem törődik velünk és elkerülhetetlenül rávetítjük ezt a csalódást a a teremtőre. 


Ez egyenes következményként vezet ahhoz, amit én a "karma kerekének" nevezek, amely által ugyanazokat a fájdalmas tapasztalásokat éljük át újra és újra. Valójában úgy tűnik, hogy mindig új és új szereplők jelennek meg az életünkben. De valahogy mind ugyanezeket a szerepeket töltik be mély archetipikus szinten, pont úgy, ahogy egykoron a szüleink tették és lehet, ennek nem is vagyunk tudatában vagy fel sem merül bennünk. Külön emberként tekintünk természetesen ezekre az emberekre, de azt kezdjük észrevenni, lehet szerencsétlenek vagyunk vagy van egy kerettörténet, ami sorra ismétlődik az életünkben:
- "Miért van az, hogy mindig ide lyukadok ki, ugyanerre a pontra ?"

- "Ugyanazok a dolgok ismétlődnek újra és újra, hát soha sem fog ez megváltozni ?"

Ha hiszed, ha nem, az Univerzum célja, hogy szeretetet és megbocsátást tanítson nekünk.

Van egy kulcsfontosságú kinyilatkoztatás "Az Egység Törvényében", mely így szól:
"A megbocsátásban megáll a karma kereke"
A karma kereke reprezentálja az élmények ismétlődő sorozatát, amelyeken újra és újra átesünk, hogy szembesüljünk teremtésünk eredményeivel. Csakis akkor, ha megtanuljuk a megbocsátást, akkor áll meg a karma kereke a forgási tetőpont elérésekor és ekkor nem kell megélnünk a soron következő "lélek éjszakáját" újra és újra....Ekkor életünk egyre inkább áldásossá, varázslatossá válik..., azok a régi élmények, amik annyira, de annyira lekötöttek bennünket, már nem lesznek ránk hatással és MÁR NEM IS KELL, HOGY MEGTÖRTÉNJENEK !  


7. Fontos, hogy megtanuljunk számunkra is elérhető gyakorlati módszereket, hogy kapcsolatba kerüljünk Felsőbb Énünkkel. Az egyik kezdő módszer, hogy elérjük a magasabb én jelzéseit, például a jövőbe látás és a Tarot-kártyák...Az ilyen típusú jövendölések azért működnek, mert ahogy a kezedben tartod a kártyát, bármelyiket, egy lenyomatot raksz rájuk abból az energiatérből, amit én a FORRÁSMEZŐNEK nevezek. Ez egy információs tervrendszer, ami az Univerzum tudatossága által a DNS-ünkbe van égetve. Ezzel a mozdulattal egy meghatározott üzenettel kódoltuk be a kártyát és más tárgyat. Így aztán, amikor a kezünkben tarjuk, becsukjuk szemünket és befelé figyelünk, kérdést teszünk fel, akkor a tudat alatti elménk Felsőbb énünk által irányított része befolyásolni fog minket, hogy a megfelelő kártyát húzzuk ki a megfelelő időben. Ezután megnézve a  kártya jelentését, egészen biztosan az üzenet egyenesen a kérdésünkre fog válaszolni és közelebb hoz minket a forrásunkhoz.  

8. ÁLMOK. Másik sarkalatos pontját képezik fejlődésünknek az álmok. Sokszor előadásaim egy egész szekcióját szoktam szentelni a közönség álmainak megosztására és a szimbólumok nyelvén értelmezem, amit mondanak. Felsőbb énünk nem csupán véletlenül használ álmokat, hanem azért, hogy olyan szimbolikus információkat továbbítson, melyek vezérfonalat nyújtanak az életünket érintő kérdésekben. 
Az álmok nagy titka, hogy az egész környezet önmagad tükre. Minden karakter, minden tárgy, minden esemény a te saját lényed valamely aspektusát tükrözi szimbolizmus formájában. Sok embernek voltak és vannak apokaliptikus álmai és azt hitték ezek próféciák. De nem, nehogy bekerüljünk abba a csapdába, hogy azt higgyük, emiatt valami szörnyű rossz fog történni a világgal. 


Sőt az elménk olyan része mely ragaszkodik az önkicsinyítő (ál)tudományos, szkeptikus hithez, hogy teljesen egyedül vagyunk az Univerzumban és ha meghalunk, akkor ennyi, semmi további sincsen azt illetően, hogy kik lennénk. Csak amikor a lélek közbeszól és átalakítja ezt az ego-elmét bőséges információk eljuttatása és egyéni fejlődés ötvözetével, akkor van az, hogy VALÓS TUDATOSODÁST TAPASZTALSZ. 
Elengedheted azt a részedet, ami nem akar megbocsátani.... azt, amelyik kritizál másokat; szükségét érzi, hogy a testet védje és saját érdekeit mindenek felett. Felismerheted, hogy mások segítése által önmagadat segíted. És ez kulcsfontosságú ! 



9. Az én véleményem szerint a legjobb mód mind közül, hogy elérd a magasabb tudatosságodat, az a meditáció. Azzal, hogy lecsendesíted az elméd és belekerülsz ebbe a tökéletes boldogság állapotába, képes vagy elérni ezt a helyet, ahol az elmédben megjelenő gondolatok egyre inkább a Felsőbb Éned gondolatai. 
Az egyik érdekes tény, amit a legtöbb ember nem ismer fel, hogy igenis vannak olyan gondolataid az elmédben, amelyek a Felsőbb Énedtől származnak: mindig. 
Kulcsfontosságú sajnos, hogy ezeket a magasabb gondolatokat bezavarja az a tény, hogy húz a múlt felé a bűntudat (vagy fájdalom), húz a jövő felé a félelem (vagy aggódás). Ha túl tudunk jutni ezeken a befolyásokon és itt tudunk lenni a MOST-ban, akkor elindul a felébredésünk a JELEN pillanatban meglévő SZERETET-re. 
Nincs szükségünk olyan elfoglaltnak lenni azzal, hogy nézünk ki....; hogy más emberek mit gondolnak rólunk..., hiszen az utálatosak mindig utálni fognak...., vannak akik mindig nevetni fognak. De ez nem jelenti azt, hogy nekünk "szeretetlen" módon kellene élnünk.

Fontos, hogy nincsen egyetlen helyes útja a meditációnak..... 

De az igazi trükk, hogy lelassítsd az elméd arra a pontra, hogy a folyamatos csacsogás, amit egónak hívunk és ott beszél..., az "leigázódjon"... Ez nem azt jelenti, hogy többé nem lesznek gondolatok az elmédben. Mindig lesznek.
Ez annyit jelent, hogy a gondolatok, amik keresztüláramlanak az elméden, egyre inkább a Kozmikus Tudatosságból fognak áramlani. Tisztánlátást fogsz nyerni a problémáidban.

Természetesen mint minden spirituális tanításnak van egy tűzfala, ami megakadályozza, hogy elérjük a Felsőbb Énünket: mindaddig, amíg ezt a falat "átütjük". A tűzfal, amiről beszélek, az a megbocsátás. Ez a végső kulcs, amiből minden más származik. Az igazi megbocsátás más emberek és dolgok elfogadása; és mások elfogadásán keresztül elfogadjuk és megbocsátunk magunknak. Ennek oka, hogy végső soron a MI elménk, a Kozmikus Elme. Ez a valódi Én-Tudatunk. Végső soron eljuthatunk annak felfedezéséig is, hogy maga a Galaxis egy intelligens lény. A mi emberi életünk így nem is annyira elkülönült és magányos. Az emberi élet nem csak ezen az egy bolygón létezik. Az emberi mintázat a Tejút-Galaxis egész mintázatába bele lehet szőve...és újra és újra megjelenik minden olyan bolygón, ahol csak tud. Mindannyian apró sejtek vagyunk egy galaktikus elmében. De amíg nem ébredünk rá, hogy részei vagyunk az EGY-nek, addig teljesen elveszítjük azt a fonalat, hogy kik vagyunk és kikké válhatunk. 



David Wilcock vagyok. Köszönöm, hogy meghallgattál és a legjobbakat kívánom Neked! 





A videóból a cikket legyezte: SBG Buddha  http://www.VilagHelyzete.com/ ►
Fordította: Exopolitika Magyarország 
Feliratot időzítette és beégette: Sevaster1

Tehát: "Mit tehetek a kozmikus fejlődésemért" - David Wilcock javaslatai szerint:
Első pont: szeretet
Második pont: mások szolgálata (társszolgálat)
Harmadik pont: lelkünk útja
Negyedik pont: a bolond egyenletének megfordítása
Ötödik pont: megkérdezni és meghallgatni magasabb Lelkünket
Hatodik pont: Őssérülés begyógyítása
Hetedik pont: Tarot kártyák és más hologram-leképező rendszerek
Nyolcadik pont: Álom
Kilencedik pont: Meditáció

Fogalomtisztázás:
Magasabb Én = Lelkünk Magasabb Énje = Felsőbb Én = Önvaló

Megvilágosodás = Kozmikus tudatosság = Abszolút tudatosság = Tiszta tudatosság = Éber tudatosság = Felébredés

Ajánljuk még Bernard Lietaer - Mi a helyzet a pénzzel c. videót 
és Michael Salla - Exopolitika c. videót.

David Wilcockhoz kapcsolódó bejegyzések: 
A történelem legnagyobb titka derülhet ki - A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet

268 megjegyzés:

  1. Nagyon fontos lehet az írás és a video abban, hogy a jelenlegi, hihetetlen tudati és érzelmi bizonytalanságban egy kis iránymutatást kapjunk......de.......ezt a terrorizmus hivatkozást nem kellett volna!!! Mindannyian tudjuk.....pontosan ezektől a leleplező emberektől, hogy mi a terrorizmus és kik csinálják.Pont ezzel példálózni........rendkívüli baklövésnek tartom, mert a hitelességét rombolja az egésznek. Köszönöm hogy elolvastatok. Gábor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egyszerű statisztika. Folyamatosan nyomon követhető, hogy a világban adott napon és időszakban mennyi merénylet, robbantás, súlyosabb bűncselekmény történt, zajlott. Ennek számában milyen irányú változás tapasztalható. Ő erről beszél és most nem elsősorban a nemzetközi terrorizmus szálainak irányítóira és összefüggéseire kell gondolni. Maga a terrorizmus szó kapott inkább mára túl széles jelentéstartalmat és pláne propagandát.... Nevezzük akkor ezt inkább úgy, hogy kevesebb súlyos bűncselekmény történt....

      Törlés
  2. Drága Buddha! Boszi barátnőim lelkesen köszönik a cikkedet! Újra és újra meg tudsz lepni minket! Most aztán jól feladtad a leckét! Mindent kijegyzetelünk és az elméletet átültetjük a gyakorlatba. Szerencse, hogy a társaságban a legkülönbözőbb vallású "boszi" tartozik, így biztosan nem lesz vita, mert segítjük Egymást! Mondd, Buddha, még milyen hatalmas Titkokat tartogatsz Nekünk? Nagyon trükkös vagy, tudod? :) Köszönjük szépen! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Titok az lenne még bőven, hiszen rengeteg olyan tényező és ismeret van még itt a tarsolyban, aminek előhozatalát terveztem.
      Nincs ebben semmi trükk, sőt még szándékosság sem....A sors mindig megoldja, hogy ha itt az idő, akkor kapok valami szinkronicitást és nekilendülök. Ma délben még nem tudtam, hogy ez a cikk itt lesz estére, napközben jött a fuvallat és nem volt megállás.
      Szóval nagyon sok mindent szerettem volna még elmondani, de az elmúlt 2 évben volt közel 400 írásom és abból átjön ez-az, főleg, ha még valaki saját kutatásokkal is kiegészítette azt. Ennek ellenére én mindig azt érzem, hogy abból, amit mondhatnék, még mindig a felszínt kapargatom....
      Írok, ameddig még lehet, bár az idő vészesen fogy...., ahogy látom....

      Törlés
    2. Szia Buddha!

      Hidd el nekem pár hónapja még csak egy magát csak folyamatosan furcsán érző, túlságosan intuitív ember voltam. Egy ideje rengeteg megmagyarázhatatlan dolog zajlik körülöttünk és ezeket én valahogyan láttam. Tök véletlenül keveredtem egy indigókkal foglalkozó webhelyre és az ott leírt tulajdonságok hátborzongató személyleírások voltak rólam. De 34 éves lettem mire rájöttem hogy indigó felnőtt vagyok. Innentől azonban minden teljesen tisztává érthetővé vált. Itt egy hatalmas összekapcsolódás zajlik, amibe minden törekvés, szándék és akarat beleszól, beletesz vamit. Nem kell soknak lenni, sőt minél kevesebb marad nyelvi szinten, annál erősebben átmegy azok számára, akik még nem értik mi történik. Csak annyit mondhatok: már régen nem a felszínt kapargatjuk.

      Törlés
  3. Anélkül, hogy a cikk érdemi részét kritizálnám - én is csatlakoznék wingrames hozzászólásához.

    Ne feledjük el, hogy Benjamin Kamugép Fulford kebelbarátja. Meg a Cobra nevű szélhámos-fénymunkásé. Zöld jelzés, pozitív titkos társaságok, meg ki tudja mennyi hülyeség. Ugyanakkor Graham Hancockkal igen pozitív dolgokat hozott össze Wilcock barátunk...

    Eszemben sincs kategorikusan hiteltelennek minősíteni, csak mondjuk - ha egy tanácsot elfogadtok - kezeljétek fenntartásokkal minden szavát. Talán David Icke-hoz tudnám hasonlítani. Legalábbis ezek a személyes tapasztalataim...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ebben egyetértünk Kereső barátom:D Itt mán mindennek bedőnek a majmok:D

      Törlés
    2. Miutan egyetértettél Keresovel Schwaben(én is,bar csak a hsz-at olvastam el),adj meg nekem egy masik e-mail-t,mert az,amit megadtal,nem él.

      Törlés
    3. Igen ebben van igazság, hogy a Fulford és Cobra-féle fals hírek csak félreviszik a dolgokat, de ettől függetlenül a lényeg, amit mond és mivel alapos kutatásokra támaszkodik, ezeknek bárki utánanézhet....

      Törlés
    4. De Buddha, a lényeget nem mondhatja ki egy Illuminatis ember:D A megtévesztés a legnagyobb fegyverük...

      Törlés
    5. Ez is benne van. de nem attól lesz valami igaz vagy hamis, hogy ki mondja...
      nincs igazam ? Az igaz, hogy ők egyszerre alkalmazzák a megtévesztést és az igazságnak orrunk elé tolását is....

      Egyébként a legnagyobb tudás tényleg ott van az Illuminati kezében, és amilyen furcsa, megtehetik, hogy hozzáférhető legyen sok minden, mert az emberek úgysem látják... Akik pedig mégis, azokra nekik is nagy szükségük van...

      Bármilyen furcsa ezt kimondani, maga az Illuminati sem egyértelműen "ördögtől való". Érdemes belemászni teljesen a "fészkükbe", ha valaki igazán az igazat keresi...

      Annyira meg vagyunk vezetve és olyan szinten manipulálva, hogy fogalmakat puffogtatunk, amikhez beidomított képzettársítások és minőségek jelennek meg az agyunkban. De ezek teljesen fals és az igazságtól fényévekre lévő elképzelések.

      Elég ha csak arra gondolok, hogy nagyon sokan ezeket a fogalmakat, hogy Luciferánus, Illuminati, okkult, babiloni, mágia... egyértelmű negatív felhanggal emlegetik. Mivel a dolog ennél milliószor több és bonyolultabb, ezért csak annyit tanácsolok, ne essünk bele abba a hibába, hogy ezt a leegyszerűsített vatikáni-katolikus...st.. álkeresztény dogmát igazságnak fogadjuk el... Mert nem azok....

      Sokszor használják a nevét leírva úgy, hogy még csak azt sem tudják ki az a Lucifer valójában. Hiszen ha Ő a fényhozó és a tudás lángját tartja a kezében, akkor miért akarják pont előlünk, emberek elől ezt a fajta tudást elzárva tartani ? Miért van ott az Illuminati titkos rendjeinél már Egyiptom óta a LUX és PAX fogalmak? ...... Sok kérdés van itt, amire sem a Biblia, sem a tudomány nem a valódi válaszokat fogja megadni......

      Törlés
  4. A hosszú forró nyár egy előjáték az őszi akcióhoz - Benjamin Fulford

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/a-hosszu-forro-nyar-egy-elojatek-az.html#.UfLg7dLwn3s

    VálaszTörlés
  5. Hát...

    Nem gyenge ám a írásnak a utója. Főleg a kilenc javallott pont. Lévén a népek (és itten most pozitív leszek) olyan nyócvan százalékja a első pontnál mán akkorát zakózik, hogycsakna... A többiről nem is beszélve.
    De legalább ügyesen van összerakva. Igaz a sorrend senem biztos ez kéne legyen. Dehátugye...

    Aztán. Várjuk szeretettel a felháborgását a Kereszt híveinek, hisz mindenféle ördögi praktikákat propagál itten eza Wilcock gyerek. Álmodás, meg felsőén, meg meditáció, meg... Brrr... A hideg kiráz. ;)

    VálaszTörlés
  6. Azt várhatod ! No comment...

    VálaszTörlés
  7. A fent leirt alapdolgok már régóta ott vannak a levegőben. Belekötni a számításba vett tökéletlen kommunikációs szint, a szubjektív egyéni szűrő, sub-ego, super-ego ilyen-olyan személyi ellenszenve, programja miatt felesleges.
    Egy bizonyos szint felett az ember már érti ezeket, és csak azt keresi, ami összeköt, és nem azt ami szétválaszt.
    A tarotnál esetleg érdemes Hamvast is elolvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  8. nem létezik spirituális dolog, amit annak hívnak annak egy része megmagyarázható vagy megmagyarázható lesz tudományosan, a másik fele pedig csalás és hazugság

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt azért megnézem, hogy lesz tudományosan megmagyarázható az, ami nem létezik.:)))

      Törlés
  9. 99% valószínűségél vagyis gyakorlatiasabban mondva nincs lélek, nincs isten, nincs reinkarnáció, nincs túlvilág, egyszerűen biorobotok vagyunk semmi több, ha meghalunk annyi, nincs tovább

    ami az ezoterikus vagy vallási dolgokban jó, az az egymásnak segítés, környezettel való összhangban élés, de ebben nincs semmi különleges dolog, egyszerűen csak szimplán ok-okozat hogy így hosszútávon jobban működnek a dolgok, ez csak egyszerű matek

    egy egyszerű 10 perces meditáció jótékony hatásában sincs semmi különleges, annak is szimplán meg van a fizikai vagy a programozási magyarázata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El ne felejtse senki, hogy troll csabival van dolgunk... (meg vészmadár Keresővel, aki mindig figyelmeztet erre). :)

      Törlés
    2. eléggé kis gonosz vagy, aki nem a te hitrendszeredet mondja el az már rögtön trol lesz

      Törlés
    3. :) Nem a hitrendszeremről van szó (pláne, hogy nincs)... hanem arról, hogy olyan dolgokat szajkózol itt rendszeresen, amikről objektíve lehet tudni, hogy nem igaz. Nem vélemény, meg világnézet kérdése... és ezzel te magad is 100%ig tisztában vagy. Az ilyet pedig szakszerűen trollnak nevezik. :)

      Törlés
    4. Aki nem lát, az nem lát. Ő tényleg biorobot. De hogy meghagyjuk neki az 1%-át, jó eséllyel mégiscsak inkarnálódik. Hogy hová? Na azt majd "beprogramozzák" neki. :)

      Törlés
    5. Kedves hitetlen felebarátaim, látom jól elvagytok egymással is. Ha nincsennek itt az "elmeprogramzott" bigott keresztények, jó lesz az ateista is.
      Fő a tudatos tudatlanság tudta nélküli tudat. Tudtad?

      Törlés
    6. Te szerintem rosszul használod az idézőjelet Árpi. :) Ide most felkiáltójel kellett volna... :)

      Törlés
    7. http://hu.wikipedia.org/wiki/Id%C3%A9z%C5%91jel

      Törlés
  10. Csaba Barát
    "99% valószínűségél vagyis gyakorlatiasabban mondva nincs lélek"
    Látszik azért hogy nem vagy teljesen elveszve még , azért hagytál az esélynek 1 százalékot hogy mégis van lélek . Nekem ennyi elég is . Jutalomból adok egy érdekes film linkjét .
    http://www.youtube.com/watch?v=ekCdbbewFWU

    VálaszTörlés
  11. Mi történt a TRILLIÓ DOLLÁROS perrel és a 2 millió tonna arany ellopásával? másfél/fél éve semmi hír róluk. Ha az NSA kiderült ezeknek is kikellet volna.

    Egyébként nagyon jó cikk, csak el ne felejtsük holnapra a pontokat.

    VálaszTörlés
  12. erkölcsileg és egyéb dologban messze felette vagyok az összes vallásnak és ezoterikus irányzatnak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha így lenne akkor most nem itt irogatnál.

      Törlés
    2. oda írok ahova éppen jól esik

      Törlés
    3. amúgy meg érdekesebb olyan helyre írni ahol érdekesebb "lelkek" vannak

      Törlés
  13. az összes vallási és ezoterikus vezetőnek, térden csúszva, az életéért könyörögve kellene elém másznia, mert körülbelül ekkora a különbség köztem és köztük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért rendesek ezek az ápolók, hogy hagynak internetezni.:)

      Törlés
  14. Ugyan ez műveled te is itt kedves Buddha Laci, méghozzá tudatosan. Engem nem tudsz becsapni. Már rég figyellek és látom mit művelsz és azt is, hogy hogyan csinálod. Nagyon kérlek gondold át a dolgokat. Még nem késő abbahagyni kedves barátom,...még nem késő. Hidd el nekem, nem éri meg.

    http://www.youtube.com/watch?v=hoYzJlnXK34

    Itt bővebben:
    http://www.youtube.com/watch?v=-m3vuM9YaBs

    Imádkozni fogok érted és a többiekért is.


    redneck

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. redneck Ezt hogy érted?Szerinted Budha a rossz oldalon áll és illuminatis ügynök?

      Törlés
    2. Tudtam, hogy csak erre a következtetésre tudnak jutni egyesek... De mit csináljak ? Pont erről beszélek... Mindenről írok és minden olyan igazságot szeretnék a felszínre hozni, amin el lehet indulni. nem akarok én senkit semmilyen irányba terelni és ha egy-egy ilyen videónak vagy cikknek a lefordítása, megírása szerinted - de bárki szerint a sötét oldalt szolgálja.... Hát ez elég bigottnak és dogmatikusnak hangzik...
      Még ha tervszerűen csinálnám, akkor rá lehetne fogni, de ahogy írtam, aznap délben én még nem tudtam, hogy erről írok délután.... Akkor most engem megszállt az ördög, mert érdekel az igazság ? és minden igazság... ! nem csak annak "egyvalakik" által jóváhagyott szelete...

      Vagy baj, hogy elmondom másoknak is ? Nem lenne szabad ?

      Akkor még tényleg jó, hogy nem hozok ide olyan dolgokat, amiktől hanyatt bukfencezve pörögnének egyesek... Az tuti... Pont ezért nem is merem még mindig...mert ilyen reagálások jönnek "szimpla" Illuminatival vagy azok belső világával kapcsolatos felszínes információknál...

      Azért ez az "illuminatis ügynök" dolog tetszett.... Jó érzékelni, hogyan is gondolkodunk mi emberek...
      hiszen ha a kis mocskok eltitkolják az igazat, azt sem szeretjük... De ha meg valakik mégis kutatják az igazságot és megosztják másokkal, azok csak ügynökök lehetnek... Ha meg túl sokat beszélnek és még mindig élnek, akkor pláne.... Amikor meg megölték őket, akkor viszont szeretünk tapsikolni, hogy "jó ember vóót, kár érte"... Tényleg nagyon manipulált a gondolkodásunk és tragikusan meg vagyunk vezetve. De tehetünk is róla....

      Törlés
    3. Inkább azt mond meg nekem így előzetesben légyszíves, hogy te mit gondolsz Helena Blavatsky és Alice Bailey írásairól, tanításairól?

      Törlés
    4. Szerintem úgy érti, ahogy van. Nem kell ahhoz illumináti ügynöknek lenni (akkor itt majdnem mindenki lehetne ügynök, pedig csak megtévesztett). Hogy is mondják ? Megvan: kompartmentalizáció (David Icke is mond néha okosakat). De azt ő sem tudja, hogy van egy még jobban leplezett valósága a rendszernek, és ebben ő is részt vesz mint a rendszer része is, és mint áldozata is (hasonlóan hozzátok). Nem áll meg a piramis csúcsa ott ahol SBG vagy Te gondolod ! Lefelé könnyű látni, no de fölfelé ? Oda már apokalipsis (leleplezés) kell ! De azt nem az fogja segíteni, aki az egészet csinálja ! Erről szól Redneck (akit nem ismerek, de úgy tűnik egy az Atyánk) által betett üzenet.
      Gyerekek ! Komolyan nem veszitek észre (bár tudnom kellene, hogy a szellemi vakság ilyen) hogy alig különböztök azoktól akik ellen szól ez az egész ???
      Illumináti meg szabadkőművesség miből táplálkozik ? Ősi és modern okkultizmusból. Ti miből ? Ősi (Hermes Trismegistos, Akasha stb.) és modern okkultizmusból (ezotéria). "Amint fönt, úgy lent"= amint a beavatottak (fönt), úgy a tudatosultak (lent). Bezárult a kör. Íme a farkába harapó kígyó (csak hogy stílszerű maradjak).
      Az a bökkenő Buddha, hogy amerre indulsz, az mindig ugyanoda visz (csak szalonképesebb és kerülő úton) ahová a tudat elnyomók visznek. Miért ?
      Mert nem ismeritek a piramis csúcsát. Megáll a tudományotok a 13 családnál vagy hol. Pedig van tovább is. És ott találkoznak a számotokra teljesen eltérő (ellentmondó) szálak, egy kézben. Ez az igazi megtévesztés !

      Törlés
    5. Hogy őszinte legyek, egyiktől sem olvastam semmit még eddig. A nevüket látom megjelenni párszor és tudom, hogy volt közük valami sötét mágiához.. (bocs, ah hülyeséget írok), de ennyi. Nem igazán szoktam ezzel az oldallal foglalkozni.

      Rengeteg dolog érdekel, de ez már valahogy nem fér bele... Inkább a valóság felépítése, kvantum-dolgok..., az Illuminati egésze és a gnosztikus tudás, az ősi civilizációk, a titkos iratok és a titkos rendek működése érdekelnek.
      Az emberiség eredete, különös tekintettel a magyarságra ! És azt sem szoktam titkolni, hogy a cionizmus bűncselekményei, a palesztinok ellen elkövetett bűnök mélységesen felháborítanak és az Apartheid-rendszer és az igazságtalanságok ellen küzdök...

      Nos... ezeket kutatom és ezek között mind találtam és kaptam is összefüggéseket, így ez nekem pont elég, amin elindultam és azóta is van már annyi minden, hogy bőven elég. a fenti személyek nálam "nem sok vizet zavarnak"...

      Törlés
    6. Hogy megértsétek, hogy miről is van szó, mutatok egy friss és eklatáns példát. Itt egy blog szerző tesz fel kényes kérdést Szaniszló Ferencnek. Azóta csönd. A lényeg itt is ugyanaz. Mit keres a csizma az asztalon ? Remélem a példát mindenki megérti. Jó szembenézést és lelepleződést mindenkinek !
      Lsd.:
      http://valamiamano.blogspot.hu/2013/03/level-szaniszlo-ferencnek.html

      Törlés
    7. "A görög azt mondja: "Ember,ismerd meg magadat!"
      A romai azt mondja: "Ember, uralkodjal önmagadon!"
      A kinai azt mondja : "Ember,jobbitsd meg önmagad!"
      A buddhista azt mondja: "Ember semmisitsd meg magad!"
      A brahman azt mondja: "Ember mélyedj el önmagadban!"
      A mohamedan azt mondja: "Ember alazd meg magadat!"
      Krisztus azonban igy szol: "Nalam nélkül semmit sem cselekedhettek" es
      a Benne élo keresztyén: "Mindenre van erom a Krisztusban,aki engem megerosit"( Fil 4:13)."

      Masfelol a balvany fogalmanak alapja is az istengondolat.Minden balvany, legyen barmennyire torz is,az egy,igaz Isten elferditett képmasa.Amikor az ember vallast formal,tulajdonképpen Isten elol menekül; de menekülésében is követi Isten,nem képes megszabadulni az Isten eszméjétol,es még tagadasaban is kényszeruen Rola vall.
      Es ez történik ezen a honlapon is redneck, - akarmilyen tartalmu iromany jelenjen is meg.Igy teljesen mindegy,hogy mi hivok itt vagyunk-e vagy sem,a civakodas nem miattunk van,hanem azért,mert a kilatastalannak latszo helyzetükkel nem tudnak mit kezdeni.
      Annal butabb embert pedig nem igen tudok elképzelni,mint akit mikor megkinalnak egy fincsi Schwarzwalder Kirschtorte-val, - dupla tejszinhabbal megpakolva - ,es azt még mielott megkostolna visszautasitja mondvan: o azt utalja.Es amikor megkérdezik tole,hogy kostolta-e mar életében,akkor közli,hogy: - nem,még soha...Ezutan megkérdezik: - akkor mibol gondolja,hogy az olyan nagyon rossz? Valasz: mert masok mondtak -> (Hivo - torta=Biblia - hitetlen ember).

      Különben is: "Minden meg van irva", - mint ahogyan itt,a nota is mondja(amire éppen ma talaltam ra):

      https://www.youtube.com/watch?v=UZxvbTmEUao&list=RD02TWg2T_WZmLo

      Isten tudja, (mivel Nala nincs tegnap vagy holnap,mindig a maban él) hogy ki az ,aki Ot majd elfogadja.Maganak Istennek mint örökkévalonak az ido nem jelent korlatot.Nala nincs "azelott" es "azutan".Minden idot egyszerre lat,es ezért az egész Vilagmindenség hatalmas kiterjedésével örökké a jelenben van elotte.

      Az embereknek bele kellene gondolniuk abba,hogy: a hitetlen ember még akkor sem nyerne semmit,ha igaza lenne,de mindent elveszit,ha nincs igaza.Ha pedig az lenne a "nota vége",hogy a hivoknek nem volt igazuk (mert nemsokara kiderül) legfeljebb kiröhögnek bennünket,kis ügy,kibirnank - kibirtunk annal nagyobb dolgokat is.
      (Kereso! milyen volt tegnap (vagy mindegy mikor) a rezgo tanfolyam? - beszamolhatnal majd egyszer igazan,hogy eddig mennyi szinttel sikerult feljebb jutnod.) :))

      Törlés
    8. Oh my...Ki borogatta össze itt nekem a fenti felsorolast,hogy igy egymason vannak az idézo jelbe tett mondatok a melletük levoktol? Elküldése elott legalabb 2cm tavolsagra voltak egymastol szepen sorban egymas alatt.Na,csak jöjjön meg Kereso,aki mar megint nem bir magaval!:)

      Törlés
    9. Ria ! Szép ez a felsorolás, csak az a baj, hogy az utolsót az előzők ellenében írtad. Más emberek, népek bálványairól beszélsz, és nem érted, hogy minden mindennel összefügg. Szétválasztasz, ahelyett hogy összekötnél. Jézus igazi Híd volt a Teremtő és az emberek között. Te ugyan megtaláltad ezt a hidat de bálvánnyá tetted, nem használod, mert az ember hiányzik hozzá.
      Te is csak leeszed a tejszínhabot a tortáról, de a többit kidobod.
      Itt kezdődik, a vakhit, hogy bár tudjátok, de nem látjátok hogy kezetekben az igazság, és csak "szátokkal közelítetek hozzá, de szívetekkel távol álltok tőle". "Mutatjátok a kegyességet, de annak erejét tagadjátok."
      Ha bárki bármit ír itt a blogon, mindenre van egy bibliai idézetetek, ezáltal még csak a jehovások szintjén álltok.

      Törlés
    10. Redneck, Árpiel! ti sem vagytok jobbak. A szart keresitek és meg is találjátok. Mert a gyémánt ott van a szar alatt, de odáig nem ástok le.
      A piramis csúcsát lehet ugyan fordított nézőpontból figyelni, de akkor tényleg a rossz oldalhoz juttok el, a korcs másolókhoz, akik minden szépet és igazat a saját szarukkal kennek be, az olyan vakok miatt, mint amilyenek ti vagytok. Azonosultok velük, és ezáltal elvégzitek helyettük a piszkos munkát, a zavarkeltést, a tudatos manipulációt.
      A piramis vagy háromszög isten saját magában nyugvó állapotát és egy a háromban, három az egyben elválaszthatatlan szimbolikus egységét jelenti. Ha ezt megfordítjuk, ahogy sajnos az ember is mindent fordítva lát, akkor az jön ki belőle, hogy a piramis talapzatától lefelé az ember az anyagba zsugorodásba, a szellemi halálba, a VAN-ból a NINCS-be dermed bele.
      Mert a szellem az élet, az anyag az ellenállás. A szellem törvénye a kisugárzás, az adakozás, az önzetlenség. Az anyag törvénye az összehúzódás, a lehűlés, a megszilárdulás.

      A kettős piramis vagy háromszög alsó felének legalsóbb pontja a totális nemlét, gyakorlatba átültetve azok a fekete lyukak, melyeket láttok az univerzumban is. Ez az önkörébe zárult anyag, a másik végpont, az Isteni Tudatoság ellentéte. Ezt az anyagi véglétet, a szellem létének ellenpárját tűzik zászlajukra ezek a szarkeverők, ezzel keltik a zavart a fejetekben.

      Törlés
    11. Ne törődj az ilyenekkel buddha pont ezért találta ki anno. thoth azt a társaságot amit sajnos elloptak minden szimbólummal együtt, hogy ne kelljen emberek lelkét összetörni mert amiről nem tudnak az nem is létezik számukra és nem is fáj. Ha még csak a gondolat is felmerül bennük hogy valami nem úgy van mint ahogy egész alvó életükben tukmálták magukba akkor te vagy a legnagyobb áruló, istenkáromló, azonnal felakasztani.

      Egyelőre még mindig ott tartunk hogy 60 millió forint amerikában egy rákkezelés ami legtöbbször nem is használ, miközben pár ezer ft-os dolog eldugva rockefelleréknél. Még mindig beveszik az emberek a kamu háborúkat és támogatják, még mindig megeszik a szar kajákat ami lassan megöli őket, még mindig a bankban tartják a pénzüket, még mindig nem tudnak elfogadni másokat és azt is szeretni aki utálja őket, még mindig olyan demokráciában élünk ahol úgy hoznak törvényeket ellenünk hogy elfogadjuk hogy az hasznunkra válik. Sorolhatnánk napestig. Az emberiség 99%-a úgy éli le az életét hogy fel se ébred közbe. És a régi tudás Thoth-tól nagyon is hasznos dolgokat rejt magában annak aki befogadja, elég a geometriára gondolni, aranymetszés, pí stb. Egy galaxis ugyanazon az elven épül fel mint egy csiga vagy egy virág, vagy mi emberek.

      Törlés
    12. Nem értetted meg Hulivuli ! Csak "szarozni" tudsz ? A piramist nem okkult szimbólumként, vagy valami szét tépett agyszülemény idealizálásaként mondtam (ahogy Te félreértetted), meg nem fordigatni akartam a 3 szöget, hanem mint struktúrát mutattam be, aminek a láthatatlan csúcsán mint egy felhőbe burkolva ül, az általatok fel nem ismert csaló, megtévesztő, vádló: sátán (a nagy vallásalapító). E világ istene. A legnagyobb hazugsága az volt, hogy elhitette a világgal, hogy ő nem is létezik. Ti (is) vagytok a példák rá, hogy milyen jól sikerült neki. A megtérés (újjászületés) kegyelmi folyamata általában nem ebből az irányból kezdődik, de innen is lehetséges, de ahhoz a téma miatt is az egész cucc mögötti szerzőt kell leleplezni. Csak ez nem könnyű, hisz ő az aki megvakította mindenki szemét, hogy ne lássa őt, sem az Igazságot, csak azt a sok szép másolatot (bálványt) amit legalább 6000 éve okád magából a világ nagy örömére.

      Törlés
    13. Toth. Nagyon sok mindenben egyet értek veled, szinte mindenben. Talán csak a dolgok origójánál van kisiklás. Mert ott Jézus Krisztus áll. De amit a geometriáról írtál, nagyon érdekes. Én úgy látom, hogy a szimbólumok az embereknek kellenek, mintegy Isten hiányát pótlásul, de bálványt csináltak belőlük. Viszont a szakrális geometria (topológia) lett igazán ellopva Istentől, mert a pi, a Fibonacci spirál, a tórusz, a fraktálok stb. mind a Teremtő kézjegyei, de a mai spiritualitásban (okkultizmusra épülő ezotéria) ezeknek használatát, értelmét nem a "jó" oldal használja !!!!!

      Törlés
    14. Budha Elnézést,ha megbántottalak nem volt szándékomban,igazán nem.Rednecktől kérdeztem,hogy talán úgy gondolja,abból amit le írt,hogy illuminati ügynök lennél?Mert ahogy írt,erre engedett következtetni engem,mint aki félretájékoztatja az embereket.

      Törlés
    15. @Ria:

      Volt tegnap valami fénymunkás nap vagy mire érted ezt a rezgésemelést? :)

      Nem feladatod az én kis tyúkszaros életem kutatása, de akkor most beavatlak egy "titokba". Úgy fest, hogy ebben a tekintetben egy rugóra jár az agyatok Schwabennel. :) Én nem vagyok ilyen nyúédzses csávó. Nem nyitogatok fénykapukat mindenféle meditáció közben, meg nem csatornázok a csillagtestvérekkel sem.

      Ugye ha már most annyira benne vagyunk ebben a teozófia témában... látásmódom szerint a sok nyúédzs-szar, meg a teozófia, meg a fénymunkások és hasonlók ugyanolyan szándékosan telepített rákos burjánzás az igazi spiritualitás testében, mint a róm. kat. egyház az - általatok igaznak hitt/vallott - kereszténység testében. Olvass mondjuk Cobra-t meg Alaje-t, aztán mondjuk Tollét vagy Krishnamurtit. Ott kiütközik a különbség.

      Hogy érzed a helyzet "súlyát": nektek sem épp értelmes tevékenység állandóan a bűnbocsánat cédulák meg a keresztes háborúk magyarázása. Elmondtátok, hogy hitetek szerint az az egyház nem Krisztus egyháza. Mi fölfogtuk, és ennek megfelelően nem rójuk föl nektek újra és újra. Viszonzásul annyi korrektség kijárna, hogy ti sem mossátok össze a teozófiát a valódi (általunk valódinak gondolt) spiritualitással. Persze Buddhának jár a picsázás érte, ezt nem is vitatom. Csak ne vegyetek mindenkit egy kalap alá, ha kérhetem. :)

      Törlés
    16. @Arpiel:

      A sátán legnagyobb hazugsága szerintem az volt, hogy elhitette ő Jézus atyja. :) You know the drill... Aztán még könyvet is íratott róla. :P

      Törlés
    17. @Arpiel:

      A 99.9% észre se veszi a szimbólumokat nem hogy bálványozná(most a rosszakra gondolok) még én se sokszor, de tudat alatt úgy rombol le mindent hogy soha nem jövünk rá. Atlantiszról Thoth vitte el egyiptomba, hogy előtte mi volt szerintem soha nem tudjuk meg, de akkor megtanította az embereket írni, meditálni, és egy csoportnak odaadta az "élet titkait". Ők addig tudták őrizni amíg az egyház és kőművesék el nem lopták angliába, ma pedig azokat a szimbólumokat használják a sátánisták az emberek hülyítésére. Én így látom aztán kitudja hogy van. Azt hiszem te linkelted a "levél szaniszlónak", ha nem akkor bocsi, említették a rózsakereszteseket. Nemrég voltak egyiptomban és lezáratták maguknak a Nagy Piramist,csak ők voltak bent... ahogy ismerem a tagokat nem mondanám hogy jó emberek, de régen biztos jó volt ez a társaság is. Nem hiszem hogy van 100%-ban tiszta társasát aki őrizné ezeket a dolgokat és a jó érdekében használná fel, mindenkinek saját magának kell megtalálnia Jézus útját. De amíg a világ 99%-a alszik és veszi a gyógyszereket,meg tv,meg nem fontos a család addig nem kell azért aggódni hogy a buddha illuminátus. :D

      Törlés
    18. És biztos vagyok benne hogy nem mindenki az a "felfedjük az igazságot" oldalon akinek mutatja magát,biztos vannak beépített emberek, de csak azért hogy még jobban hülyítsék az embereket, SEMMIBE nem szabad beszopódni, mert tönkretesz. A bibliába se, mert a lényegét ami fontos, hogy hogyan éljünk valójában, azt kivágták vagy jól elrejtették benne. Pl.: ezékiel kenyere(Ezékiel könyve 4/9.) Jézus is meditált ebben biztos vagyok, és ha tényleg a Piramisban avatták be akkor az asztrológia se biztos hogy hülyeség. A szimbólumokat meg rosszabb dologra nem is használhatnák mint most.

      Törlés
    19. Igen Kereso,arra értettem,ami kérdésed volt elsoként.
      Mar - mar kezdtem örülni annak ,hogy te nem...,amikor meglattam ezt a mondatodat is: "A sátán legnagyobb hazugsága szerintem az volt, hogy elhitette ő Jézus atyja. :) You know the drill... Aztán még könyvet is íratott róla. :P"
      Ezek utan itt mar tényleg semmi dolgom (pedig szinte mar csak temiattad voltam itt),ha ennyi ido utan még mindig nem értettél meg semmit azokbol,amiket mar elmondtam vagy mondtunk itt nektek.Es mindazok utan még mindig csak ott tartasz,hogy ugyanazt fujod amit eddig,pluszban még Istent,Satannak is kikialtva.Engem mar (ismerve Satan,a hivoket kifaraszto taktikajat) az sem érdekel,hogy milyen "kalap alatt" vagy,mert ennél többet mar nem tudok tenni érted.
      Ha pedig tolem/tolunk ennyire nem voltal képes elfogadni azt,amit Isten rajtam/rajtunk keresztül üzent neked,akkor innentol majd Isten veszi kezelésbe az életedet,ami - mar most mondom - nem lesz valami rozsas read nézve - hacsak,nem imadkozom érted még jobban.De ha mindennél jobban félnél ettol is, (mint ahogy Quadra kérte,hogy ne imadkozzunk érte) akkor csak szolj.

      Feladatomnak eddig sem tartottam,hogy a te maganéletedben kutakodjak,es nem is tudok arrol,hogy valaha tettem volna ilyet (még a keresztnevedet sem tudom) -ezek utan pedig végképp nyugodt lehetsz afelol,hogy nem is fogok.

      A utolso kérdésem feléd,amikor is csak ugy viccbol feldobtam,hogy igazan beszamolhatnal egyszer a rezgo tanfolyamon történo dolgokrol,az éppen csak egy olyasféle kérdés volt,mint amilyeneket ti is fel szoktatok tenni nekünk a hites dolgainkat illetoen.Es ez is inkabb valami,ezektol a dolgoktol téged félto szeretet volt a részemrol.
      Igazan nagyon sajnalom,hogy igy alakult,arra pedig most te kezdj el emlékezni ,hogy az elmult idok emberi történelmének minden egyes eseményénél személyesen jelen voltal-e?:)- mert hogy nekünk mindig azzal érvelsz,hogy hogyan hihetünk el olyan dolgot,amiket "emberek" irtak meg,de "nem voltunk ott" ? (Lehetséges,hogy történelem könyv soha nem is volt a kezedben ? )

      God Bless You.




      Törlés
    20. Bizony lehetséges, hogy sosem volt történelem könyv a kezemben... :) Sőt jelen sem voltam. Épp ezért is óvakodok az egyértelmű és kizárólagos kijelentésektől. Ebbe valahogy mindig beletörik a bicskátok... "Nem jó ahogy én gondolom? Akkor mondd meg hogyan van!" Nem tudom, nem is akarom megmondani. Csak azt próbálom elérni, hogy azt lássam és lássák mások is, hogy mi az ami biztosan nem igaz. Vagy hogy legalább kezdje el érdemben vizsgálni a kérdést, vagy legalább azt ismerje el, hogy van olyan ember aki keresi ezeket a válaszokat...

      Arpielnek épp most fejtettem ki, nyugodtan magadra is veheted. De olvasás előtt vegyél be hisztigátlót. :) Jobban szeretem mikor beszélgetünk. :)

      Ezen az egy mondaton meg ne legyél úgy fennakadva. :) Csak az egyik lehetséges alternatív verzió. :P Semmi komoly...

      Törlés
    21. Talán szűk 8 percnyi "sátánizmus" még nálatok sem veri ki a biztosítékot:

      http://www.youtube.com/watch?v=TAvfdwypmnw

      Ha ezt megértitek, akkor megszűnik a kényszer hogy engem vagy másokat meg akarjatok menteni bármitől is. :) És esetleg a végén még el is kezdünk beszélgetni. :P

      Törlés
    22. Ja csak még annyi, hogy Tollét sem gondolom valami isteni felkent személynek. Csak valaki olyannak, akire érdemes figyelni.

      Törlés
    23. Mindegy mar Kereso...mindegy mar...

      Törlés
    24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    25. Mindig is az volt.

      Drama Queen :)

      Törlés
    26. sőt!

      http://www.youtube.com/watch?v=hbj4nLOPN8o

      Törlés
    27. Hej itt vagy még Kereso? elment a net..

      Törlés
    28. Mi volt mindig is az,es kinek?

      Törlés
    29. Jajjj,te allandoan a tyukokkal fekszel:)

      Törlés
    30. Na jo,akkor vagy még...

      Törlés
    31. Vagyis mindenkinek mindegy?

      Törlés
    32. Tyúkokkal és libákkal... bár ők nőnek gondolják magukat. :)

      Törlés
    33. Szolj legyszives ha aludni mennél,mert en közben fozok is,ugy akkor nem varnék rad.

      Törlés
    34. Es szerinted nem azok? csak ok gondoljak magukrol?

      Törlés
    35. Igen mindegy. Amiről itt beszélünk az csak az egyszerűsítés/könnyítés lehetősége. De a végkifejlet mindenkinél csak egy lehet, hiszen egy igazság létezik csak. Szóval jutunk konszenzusra vagy sem, a lényegen nem változtat. Gondoljon/higgyen bárki bármit, csak egy út van minden más képzelgés. És ezért akarva akaratlan ugyanoda jutunk végül. Semmit nem változtat rajta, hogy ki mit hisz. Szerintem.

      Törlés
    36. Két ut van egyébként,ezt is "1000"x elmondtuk mar.

      Törlés
    37. Na látod? :) Nem is volt nehéz! Semmi bibliázás, semmi kárhozat... csak elfogadtad hogy én így gondolom. Szerintem nem is volt nehéz.

      Törlés
    38. Egy pillanatra béküljünk ki egy kicsit legyszi',mert szeretnek kerdezni valamit,azutan osszeveszhetünk ujra,ok?

      Törlés
    39. Nem. Én eddig sem voltam "összeveszve", szóval lehetetlen a kérésed. :)

      Törlés
    40. Kicsit írjunk összefüggőbben. A kedves hallgatóság eldobja az agyát, hogy "telehányjuk" itt a blogot a személyes csacsogással. :)

      Törlés
    41. Akkor miert nem valaszolsz? meg milyen hallgatosag? lehetnél lazabb kicsit...en meg direkt elvezem ezt a helyzetet :D

      Törlés
    42. Na mind1, csak mondd már amit akarsz mert éhes vagyok. Pláne, hogy tudom hogy épp főzöl. Ha nem bököd ki lelépek vacsizni. :P

      Törlés
    43. Nem tudom, még nem töröltem senkit. De erre tuti vannak fórumok.

      Törlés
    44. Ilyenkor kezdesz el enni? Ejszakara? Nem valaszoltal még a tyukok,libak kerdesemre te sem

      Törlés
    45. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    46. Hat ne is gondold...,mint ahogy azokat se,akiket fentebb felsoroltal,mindegyiket ismerem,olvastam roluk es toluk,éppen eleget.
      Engem Istenen es az O Fian kivul semmiféle emberi agyalmany nem érdekel,rajtuk kivül mar csak az,hogy a teremtményeit megmenteni tudjam/tudjuk azoktol az eljövendo borzalmaktol,amik a vilagra hamarosan elkövetkeznek.

      Törlés
    47. Eeeee,most ment at az,amit még korabban küldtem,éppen amikor kiment a net

      Akkor jo étvagyat (és minden egyébhez is )

      es jo ejszakat.

      Törlés
    48. Freudi elszólás? :)

      "Engem Istenen es az O Fian kivul semmiféle emberi agyalmany nem érdekel" - vagyis a "tied" is "agyalmány". :) Jelentős áttöréseket érünk el ma este! :)

      Törlés
    49. Nem,ez Ria elszolas:) vagyis, Istentol jovo...
      Marpedig én nem tagitok

      Törlés
    50. Az a te bajod ugy erzem,hogy felsz Istentol,plusz sokat adsz a haverjaid,rokonaid stb,veleményére,hogy kiciiznének,ha megtérnél Istenhez.Mert biztos a haverok stb.adnak neked majd udvosseget

      Törlés
    51. Miért törölném ki? Ha privát beszélgetést akarsz ide írj pls: elveszettkereso@gmail.com

      Hát ha most erre a felvetésedre nehezen tudok reagálni anélkül, hogy Béci-féle önigazolási jelenetet ne csináljak. :) Így maradjunk annyiban, hogy olyan barátaim vannak, akik feltétel nélkül elfogadnak és nem a hitemen múlik a megítélésem. Úgyhogy ilyen nyomás nincs rajtam. De ha lenne is ellenállnék. :)

      Na mostmár ideje aludnom, jó8

      Törlés
  15. Apropó, a cím nem elírás ? Hogy tud a valóság tudatos lenni ? Csak nem megszemélyesítjük ? Sőt azonosulunk is vele ? Mert onnan már csak egy lépés a pszichiátria.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A valóság felépítésének ÉS a tudatossá válásnak 9 kulcsa."
      Barátom, ha te ebből azt olvasod ki, hogy a valóság válik tudatossá, akkor bizony kevéssé beszélni madzsar.
      Persze, aki shalomozik, attól nem várhatjuk el hogy értse is ezt a nyelvet.

      Törlés
    2. Rosszul olvastam a mondatot (kicsit késő volt), igazad van. Az utolsó mondat viszont övön aluli volt ! Shalom=béke (gyengébbek kedvéért)

      Törlés
    3. Shalom=béke

      Na látod, megy ez magyarul is.:)Béke.

      Törlés
  16. En is kérnék toled "csak egy lépést" Arpi az Uzenofalhoz,ott ugyanis van egy valaszom egy öt nappal ezelott hozzam irt kérdésedre.:)
    (Napok ota futkosok itt utanatok (Schwaben),mint egy pasztor az Elveszett baranya(i) utan.) :)

    VálaszTörlés
  17. Buddha Laci,
    Na ja, Dawid Wilcock ugyanezt a "ugrást" jósolta meg nekünk a 90' években, igaz az akkori állítása szerint ez 2000 kellett volna megtörténnie. Nem jött be, ahogy a pusztító természeti katasztrófák Kalifornia illetve Arizonában sem. Itt az "időutazós" fickó 2072-ből(David Wilcock)? Nagyon szórakoztató az emberünk, de tudni kell, hogy itt még newbie volt a drága. Viszont nagyon be akart futni, mert képes volt még ilyen felkészületlenül is egy telefonos interjút adni az amerikai C2C rádiónak.
    Az olyan emberek, akik azzal erősítik meg állításaikat, hogy idézem "nem mehetek bele a részletekbe", azokat mifelénk hazugnak vagy szélhámosnak neveznek. Erre fele meg minek is?
    http://www.youtube.com/watch?v=bFyyxIDflQQ (9,13 percecske).

    redneck

    To be continued



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eleget pókereztem életemben, egyből levágom, hogy a csávó hazudik:D Már a szeme sem áll jól ennek a szőkehajú hitványnak. Csak a baj abból következik, hogy pl. Buddha megszólalt, hogy az Illuminati nem feltétlenül rossz, mert náluk van a tudás. Itt kezdődnek a bajok. Tehát, ha az Illuminati és a szabadkőművesség nem rosszak, akkor valójában csak meg kéne tőlük szerezni a tudást.
      A tudás mint Isten meg lett személyesítve.
      Ilyeneket lehet itt csak olvasni: tiszta tudás, tudatszint emelkedés, kvantumugrás, ébredés stb...
      De ezek mik? Régebben megjósolták, hogy ohh 2000 ben lesz tudatugrás, most 1 éve ohh 2012. dec 21. lesz tudatváltás, paradigmaváltás blabla.
      A másik aztt szajkózza, hogy 2011-13 lesz tudatváltás. A harmadik azt mondja, hogy 2016-ban lesz tudatváltás. A médiumok új napokat kreáltak stb.
      Ott a gond, hogy fogalmatok sincs mit jelentenek ezek a szavak. Magát a szót meg kreálta valami agylény és az alternatívba programozta nektek.
      A "főgonosznak" egy a lényeg, de már elmondtam. Az, hogy a mostani káoszokból rendet teremtsen az emberiség javát szolgálva. Ha legyőzött minden földi hatalmat és maga alá hajtott, aztán jöhet egy más uralom, ami már a tudatszintváltásról szól. De ott a bökkenő, hogy lesznek akik nem akarnak más tudatszintet, na ezek lesznek a közellenségek.

      Törlés
  18. redneck: +1
    Agymosás az egész. Ez a fajta ezoterikus hókusz-pókusz már megbukott, amikor kiderült, hogy az egészet a háttérhatalom találta ki. Nagyon jól kitalálták a vallásokat, a jósokat, az ilyen ezoterikus butaságokat. Lényeg, hogy mindenkit, minden réteget irányítani tudjanak. Akárcsak a pártok, minden réteget lefednek. A sok birka meg köpköd egymásra, hogy az MI pártunk az jobb, bibibí...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buddha jól mondta : "...ők egyszerre alkalmazzák a megtévesztést és az igazságnak orrunk elé tolását is...."
      Ahogy az igazi egyiptomi misztériumokat eltorzitotta az illuminati a saját piramisaival, hogy eltakarják vele a valóságot...
      https://www.google.hu/search?q=illuminati+piramis&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=M_30UYPzLemv4QTLk4CYCQ&ved=0CEIQsAQ&biw=791&bih=392

      ...Úgy ezek a davincikódos torzitások is azért vannak, hogy az illuminati az igazságot eltakarja féligazságokkal,
      pl. egyre nehezebb tagadni Mária Magdolna szerepét, a szent megváltó nőiség aspektusát, és az emberek egyre inkább közelebb kerülnek a női megváltó eszmékhez, bölcsességhez.
      Na az illuminatinak ez végképp nem érdeke.
      Ezért Jézust is próbálják úgy beállítani, mintha egyszerű földi tanító lett volna, aki ugye nemhogy nőtlen nem volt, de még gyermekei is voltak.
      Jézus az ősi egyiptomi beavatások beavatottja, és ezen spirituális szemlélet továbbadója volt, és az a cél lebegett a szeme előtt, hogy az ember a földre születésével létdimenziókat összekötő híddá váljon, s általa egybeépüljön az ég a földdel, összekapcsolja létével az alsó világot a fentivel, megvalósítva a test-lélek-szellem harmóniáját.
      Semmi köze azokhoz hím-soviniszta, patriacha mózesi és páli tanításokhoz melyekkel közbeékelték az ő tanitásait.Ami megtörtént az Ízisz-Ozirisz misztériumban kicsiben, azt Jézus és az ő női párja Mária Magdolna véghezvitték nagyban.

      Törlés
    2. rosszul látod antimason, még a saját történelmeddel se vagy tisztában, különben nem mondanál ilyet. A vallásokat nem kitalálták hanem eltorzították. Az ezotériának egy kis része pedig megdöbbentően tényeket alapuló igazság, gondoljunk csak a jyotish kövekre, a csillagjegyeket pedig a szfinx szeme is követi és jelzi hogy éppen hol van a föld a világegyetemben. De könnyebb a dogmáknál maradni és elítélni azt amit nem veszünk észre pedig a szemünk előtt van, sőt, mi magunk vagyunk azok.

      Törlés
    3. Itt az über mondat ! Ott a pont Ria ! Ebben benne van a frankó !!!!!!!!!!!!!!!
      "Az embereknek bele kellene gondolniuk abba,hogy: a hitetlen ember még akkor sem nyerne semmit,ha igaza lenne,de mindent elveszit,ha nincs igaza."

      Törlés
    4. De - fajdalom! - ebbol sem fognak érteni semmit Arpi...

      Törlés
    5. Jézus megvaltani jött a vilagot,nem nokkel enyelegni,meg kölyköket nemzeni!
      Es miutan e megvalto muvét elvégezte,(33 éves kora körül) felment a mennybe az Atyahoz.Ezt az eseményt ünnepeljük pünkösdkor.

      Törlés
    6. "És a hitvese Mária Magdaléna... jobban szerette őt bármelyik tanítványnál, és gyakran szájon csókolta. A többi tanítvány ... Azt mondták neki: „Miért szereted őt jobban valamennyiünknél?” A Megváltó válaszolt és azt mondta nekik: „Miért ne szeretnélek benneteket őhozzá hasonlóan? Ha egy vak ember és egy látó mindketten együtt a sötétségben vannak, nincs különbség közöttük. Amikor aztán eljön a fény, a látó meglátja a fényt, és aki nem lát, továbbra is sötétségben marad.”

      "Hárman voltak, akik mindig az Úrral jártak: Mária, az anyja; az anyja nővére és Magdaléna, akit a hitvesének hívtak. A nővére (az Úré), az anyja és a hitvese neve ugyancsak Mária volt..."

      "Néhányan azt mondják, „Mária a Szent Szellemtől fogant”. Tévedésben vannak. Nem tudják, mit mondanak. Hogyan foganhatna egy nő egy nőtől? Mária az a szűz, akin semmiféle hatalom nem ejthet foltot. Ő a héberek hatalmas kiközösítettje, akik apostolok és apostoli emberek. Ez az a szűz, melyen semmiféle hatalom nem ejt foltot..."

      "Ha a nő nem különült volna el a férfitól, nem kellene meghalnia a férfivel együtt. A férfi elkülönültsége vált a halál kezdetévé. Ezért, Krisztus eljött, hogy helyrehozza az elkülönülést, mely kezdettől fogva létezett, és újra egyesítse a kettőt, és életet adjon azoknak, akik meghaltak az elkülönülés eredményeként, és egyesítse őket. Így nő a menyegzői szobában egyesül férjével. Szükségképpen, azok, akik a menyegzői szobában egyesülnek, többé már nem lesznek elkülönültek. Éva azért különült el Ádámtól, mert nem a menyegzői szoba volt az, ahol egyesült vele."
      /Fülöp evangéliuma/

      Törlés
    7. Hulivuli, nem akarok keménykedni (nem illene hozzám), mondhatsz bármekkora baromságokat (sátántól származó hazugságokat vagy ami még rosszabb, valóságokat), de Jézus Krisztus nevét ne írd ide ! Vagy leírod hitelesen, ahogy Ő mondta vagy kussoljál !!! Nem kell a hazugságok blaszfémikus maximalizmusa ! Tudod a hitem egy mikront nem mozdul ettől vagy más hazug ideológiától sem (nincs bennem félelem vagy zavar), pusztán az általam megismert Megmentő Királyom (aki mellesleg az Univerzum[ok] Ura) iránti szeretet mondatja ezt velem, hogy ne gyalázd a Mesteremet és Uramat az élő Isten egyszülött Fiát, mert nem hagyja büntetlenül ! A gnosztikus iratok (pl.Júdás "evangéliuma") azokat a hamis tévtanokat tartalmazták, amiket sátán zúdított a korai keresztények megtévesztésére a 100-as években. Tudományosan igazolt (mert ez neked is olyan fontos), hogy más (nem keresztény) forrásúak ezek az iratok, és nem is tartoztak a keresztények közé ezek a csoportok. Hagyjuk már ezt a régi vérvonal témát, hagyd ezt azokra akiké: illuminátik és szabadkőműves kékvérű (ősi nefilim vérvonal) NWO-re.
      “Ne vedd az Örökkévalónak, a te Istenednek Nevét álságra, mert nem hagyja büntetlenül az Örökkévaló azt, aki álságra veszi az ő Nevét."

      Törlés
    8. "Mondom (Jézus) pedig néktek, hogy a ki elbocsátja feleségét, hanemha paráznaság miatt, és mást vesz el, házasságtörő; és a ki elbocsátottat vesz el, az is házasságtörő. Mondának néki tanítványai: Ha így van a férfi dolga az asszonynyal, nem jó megházasodni. Ő pedig monda nékik: Nem mindenki veszi be ezt a beszédet, hanem a kinek adatott. Mert vannak heréltek, a kik anyjuk méhéből születtek így; és vannak heréltek, a kiket az emberek heréltek ki; és vannak heréltek, a kik maguk herélték ki magukat a mennyeknek országáért. A ki beveheti, vegye be." (Máté 19,9)
      “De ha szinte mi (!), avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, a mit néktek hirdettünk, legyen átok. A mint előbb mondottuk, most is ismét mondom: Ha valaki néktek hirdet valamit azon kívül, a mit elfogadtatok, átok legyen.” (Gal. 1,8-9.)
      "Mert lesz idő, mikor az egészséges tanítást nem viselik el, hanem saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük. Az igazságtól elfordítják a fülüket, de a mondákhoz odafordulnak." (2Tim 4:3-4)

      Törlés
    9. A gnoszticizmus a II. és III. században jelen lévő okkult (görög) hátterű a kereszténységbe behatolni akaró irányzat. Hamis "evangéliumokat" és egyéb álkeresztény iratokat hagytak az utókorra, melyek keletkezése ezekre az évszázadokra tehető. Te miért azoknak az igazi evangéliumoknak ellentmondó iratoknak hiszel, melyek több száz évvel azok után születtek ? Mert az igaz iratok 100 és 50 között keletkeztek ! Ha nem haragszol válaszolok helyetted. Azért, mert prekoncepciód van a hazug és hamis okkult világhatalom és vallások (pl.hinduizmus, buddhizmus) által meghamisított (azokkal önazonosulsz) és hamisan vádolt kereszténységgel (és Bibliával) szemben. Persze ezzel tudatlanul sátán mellé is állsz, mert egyben elutasítod az igazi és egyetlen valós megváltást, és ökök életet, amit Jézus Krisztus szerzett meg neked is. De mivel szabad akaratod van, csak rajtad múlik, hogy ki mellé állsz. Sátán világbirodalma (itt gnoszticizmus) mellé vagy Jézus Krisztus mellé. Nincs közép út ! Te döntesz !

      Törlés
    10. http://hu.wikipedia.org/wiki/Gnoszticizmus
      http://www.gotquestions.org/Magyar/kereszteny-gnoszticizmus.html

      Törlés
    11. Árpiel! Látom nem bírod el az igazságot.
      Ne feledd, Jézust ugyan ezért ölték meg, mert szerintük káromolta az Istent.

      Törlés
    12. Az a vicces Arpiel, hogy olyan dolgokról teszel kijelentéseket, amiket saját szemeddel látnod kellett volna ahhoz, hogy legyen merszed így nyilatkozni. Egyikőnk sem volt ott, amikor a "szent" iratok megszülettek. És nem volt ott egyikőnk sem akkor mikor a zsinatokon kiválogatták a hitelesnek mondottakat. Nem voltál ott se te, se Ria se senki, aki ma él mikor a fordításokat csinálták vagy mikor később azokat ellenőrizték. És ha a hátad közepén pörögsz is, megmarad egy csomó kérdés, amire csak érzelmi alapon tudsz válaszolni... Nektek hitetek van és nem igazatok - legalábbis nem szükségszerű az egyenlőségjel a kettő között. Ezt nem vagytok képesek/hajlandóak fölfogni.

      Tehát nem neked kéne kussolásra inteni itten a népeket, mert valaki merészelte a neked nem tetsző verziót leírni. Pont te vagy végtelenül pofátlan és arrogáns, hogy ennyire kizárólagosan követeled még másoktól is a saját szubjektív látásmódod feltétel nélküli elfogadását. A források, bizonyítékok és eshetőségek - ha meggebedtek is - több alternatív lehetőséget is vázolnak, hogy hogyan is zajlottak a dolgok Jézus életében. Az, hogy a te hitrendszereddel ezekből a lehetőségekből csak egy kompatibilis az a te dolgod... De igencsak primitív és önhitt dolog ezt ezerszer és tízezerszer előadni úgy, hogy mintha minden egysejtűnél fejlettebb lénynek egyértelmű kellene, hogy legyen hogy mi a végkövetkeztetés. Mindig azt sugalljátok, hogy aki a tietekhez képest alternatív értelmezést merészel beengedni a kicsi fejébe az vagy gonosz vagy buta vagy szándékosan ferdít. És ezt akárhányszor mondják nektek kb. annyi megy át hogy "Feszengenek a hitetlen kutyák, akkor biztosan jól csinálom a dolgom." Végülis aki megírta a könyvetek, aszerint valóban jól teszed amit csinálsz.

      Tehát lehet, sőt legyen véleményed. (Ehhez még az én engedélyem sem szükséges.) De ez a fokú pofátlan demagógia és önhittség - ennyi idő után - már sokunknak kezdi kikezdeni a tűrőképességét... :) Bár az rendkívül jól illeszkedne a megjósolt üldöztetéses forgatókönyvbe. :P

      Ha ez a magyarázat nem elég teljeskörű számodra, akkor az öreg nénis meg a snowden-es bejegyzés alatt is leírtam neked egy kis folyamodványt. Ha eddig nem olvastad el, remek ötlet lenne hozzácsapni ehhez.

      Törlés
    13. Jézus és Magdolna a szent hierosz gamoszban éltek.
      Az ő szent nászuk elhozta a férfi-női dualitás megváltását is.De ebben Magdolnáé mint Ízisz papnője volt a főszerep, ebben ő volt Jézus beavató mestere.

      Törlés
    14. Jézus Krisztus az Igazság ! Nem bírom a hazugságot (gnoszticizmus) ! Bocs de Te játszod a h...jét vagy tényleg ? Azért ölték meg, mert leleplezte őket (hogy sátán az ő atyjuk), és Istennek mondta magát (mert az) ! Nem csak prófétának. Ha bibliai dolgokat mondasz, javaslom előtte legalább nézzél bele (ne csak a hazug, téves forrásokba) !

      Törlés
    15. Igen egy igaz Jézus hívő,nem ír olyat,hogy:kussoljál!Az a Biblia és Jézus útmutatásai szerint él.Hiába sok az álszent hívő a világban,azt mondják,megtértek,közben közelében sem vannak...hiába emberek,probál lettek porrá lesznek és az olyan ne ugráljon...valaki mondta is ezt nem is olyan rég.

      Törlés
    16. Olyat sem,hogy "hüje"(inkább "j"vel írom-hejes ügyes ügyes jól nevelt ember),sőt olyat sem mond,hogy barom.Egy igaz igaz Jézus hívő,aki Jézus útján jár nem sértegeti az embert,alázatos,megértő,türelmes,szerető,kitartó és ugye nem árulja el a barátját.Már ha van egyáltalán olyan neki,akit barátnak tart, a nagy "buzgó álszent hívőségében".Én kerülöm az ilyen szavakat,nem méltóak hozzám és Jézushoz,nagyon nem.Egy keresztény bszéljen szépen és hőbörögjön, a ti szavaitokkal élve ne fröcsögjön,pocskondiázzon.Nem ti fogjátok eldönti,ki jut a Mennybe és a pokolba,hanem Isten.Ti is ugyanolyan emberek vagytok mint a többi...

      Törlés
    17. Hulivuli magyar hangja: Elveszett Kereső ? Neked kell őt megvédened, ennyire rászorul, mikor ő becsméreli az apámat ? Neked szokták mocskolni a testi szüleidet ? Ha igen, hagyod ? Nekem nem csak test szerinti szüleim vannak, hanem szellemi is (egy). Ha őt káromolja hazug ördögi tanításokkal (gnoszticizmus) valaki, akkor az engem személyesen érint. Vágod ? Ha Te a személyesen érintett igazságokhoz való ragaszkodást és az érintett személy méltóságát kikezdő dolgok kifogásolását, arrogánsnak vagy pofátlannak gondolod, az legyen a Te bajod. Majd ha valaki anyádról mond ciki dolgokat, akkor is maradj higgadt, megértő és nyugodt, miközben egyet is érthetsz a rágalmakkal, hisz tiszteletben tartod a másik véleményét. Marhaság (és hazugság is). Sőt képmutatás !!!

      Törlés
    18. Árpiel, ezt nevezed hazug forrásnak ?
      "Mi szükségünk van még bizonyságokra? - mondotta - Ímé most hallottátok az ő káromlását". "Mit gondoltok? Azok pedig felelvén mondának: Méltó a halálra" /Biblia/

      Törlés
    19. Oké. Hulivuli bocsánat a kussolásért ! (Bár ezt Te is írtad már nekem :-))

      Törlés
    20. A gnosztikus iratokat nevezem hazugságnak. Meg egy jó tanács, ha idézel az Igéből, add meg a pontos helyet is.
      "Jézus pedig hallgat vala. És felelvén a főpap, monda néki: Az élő Istenre kényszerítelek téged, hogy mondd meg nékünk, ha te vagy-é a Krisztus, az Istennek Fia? Monda néki Jézus: Te mondád. Sőt mondom néktek: Mostantól fogva meglátjátok az embernek Fiát ülni az Istennek hatalmas jobbján, és eljőni az égnek felhőiben. Ekkor a főpap megszaggatá a maga ruháit, és monda: Káromlást szólott. Mi szükségünk van még bizonyságokra? Ímé most hallottátok az ő káromlását. Mit gondoltok? Azok pedig felelvén mondának: Méltó a halálra."
      (Máté 26, 63-67)

      Törlés
    21. Igazad van Béla, de azért érzek némi vallásos szagot. "buzgó álszent hívőségében" ezt azért nem értem hogy gondolod, vagy hogy fér bele, de lehet hogy mindegy is. Üdv

      Törlés
    22. Én is érzek "némi vallásos szagot" de még nem sikerült megtérnem a Nagy Vallási Tanító és Biblia kutató-tudó Ria szerint,mivel az ember és ember között más és más időben történik,nem pedig akkor,amikor ő azt akarja.Bizonyára Isten sem akarja ezt még tőlem.De ez is relatív..hogy mi a megtérés...erről is mindenki másként vélekedik és angy áldozattal jár, az élet erről is szól.Ha győzni akarunk az áldozatokkal jár...áldozatokkal..hozzátenném szenvedéssel is,mert át kell élni szenvedéseket is nagyon sokat,én vagyok ennek a megmondhatója...én ezt nagyon jól tudom és érzem.Szóval elég bonyolult dolgok ezek.Én azért Jézus mellett állok és bevallom bűnös ember vagyok,megvallom bűneimet előtte teljes szívvel és kérem őt az Isteni Atyára,hogy fogadjon be engem teljes alázattal,ez minden vágyam és nem a földi örömök,amik csak rabbá tesznek és birtokolnak engem.A haszontalan földi kacatok tartanak fogva és nem én birtoklom őket,hanem ellenkezőleg,ők engem.Azért jó lenne,ha megmutatkozna,mert így erősítené a hitem,ha látom és szólna hozzám.Az hatalmas erőt adna nekem.Szeretném,ha hibáimmal és bűneimmel együtt,bűnös múltammal elfogadna engem az ő Szent Angyalai által a Szent Királyságába,de ha még sem tenné,akkor azt is elfogadom,mert igazak az ő Ítéletei Ó SZENTEK KIRÁLYA.Úgy érzem ennyivel tartozom neki,mivel meghalt érettem és minden földi emberért, a fiét adta értettem,érettünk.Ez a legkevesebb,amit megtehetek igazán...

      Törlés
    23. Remélem,hogy látja most Isten és Jézus amit írtam hozzájuk és meghallgatnak engem.Mert csak a bűnbánó ember jut be hozzájuk,csak a bűnbánó,aki megalászkodik Isten előtt.EZ volt az Indiana Jones film végén is az utolsó keresztes lovagosban,Indiana így élte túl a éles pengét,hogy meghajolt Isten előtt és bűnbánóvá vált,letérdelt előtte.Jó a filmben csak bukfencezett,de akkor is nagyon fontos üzenet szerintem.Remélem megbocsájta nekem az írás hibáimat is.

      Törlés
    24. Arpiel annyi csak az aprócska különbség, hogy míg édesanyáinkat a saját szemünkkel láthatjuk, addig Jézust nem. Láthatod az ő gyermekkori fotóit, amin valószínűleg hasonlít rád. Ha csináltatsz DNS vizsgálatot, az is vissza fogja igazolni. A saját elméden kívül pedig lesz egy csomó más ember (testvérek, rokonok, szomszédok, stb.), aki visszaigazolja, hogy ő az anyád és a közös történetetek az ami. Persze ez sem 100%ig pontos, de mégiscsak megad egy elég szilárd értelmezési keretet arra nézvést, hogy miből is áll tulajdonképpen a ti kapcsolatotok.

      Jézusnál erre csak a hited van. Ami egyéni és szubjektív. De - láss csodát - már megint azt várod el, hogy ugyanolyan teljes értékű valóságként kezeljük mint édes jó anyáddal/apáddal való viszonyodat.

      Vagyis megint oda jutunk, hogy a te tudatállapotodat követeled másoktól, hogy elfogadják mint objektív valóságot. Teszed ezt úgy, hogy átkereszteled hitté "az egyetlen igaz Istenben és az ő Fiában". Annyiszor írtam ezt már le (és annyiszor adtál fals/ szándékosa félreértett választ rá), hogy lassan nálad is ideje lenne a szövegértési képességek megkérdőjelezésének... Pedig kurva egyszerű: az elmetartalmad nem egyenlő a valósággal. Ennyi a lényeg, és ehhez kéne alázat... de hát nektek fontosabb az "igaz hit" propagálása... és semmi sem drága, ahogy nézem.

      Törlés
    25. Isten hozott Testvérem: Béla Lukovszki ! Ha amit írtál komolyan is mondtad és szívből megvallottad, akkor biztos lehetsz benne, hogy Isten gyermeke vagy. Vannak szokásbeli eltérések a megtéréssel kapcsolatban, hogy egyedül vagy valakivel (érett hívő) vagy gyülekezet előtt. Ez mindegy Istennek. Az a lényeg, hogy az újjászületés során, mikor ezeket az ember megvallja (minden kényszer nélkül, csak belső meggyőződésből), és átadja az életét Jézus Krisztusnak, akkor bejön Ő az életedbe a Szent Szellem által. Neked figyelned kell rá és ápolni vele a kapcsolatot. Olvasd az Igét (főleg Újszövetséget). Azt kéri még Jézus, hogy merítkezzetek be vízbe és tűzbe. Ez utóbbi a Szent Szellem keresztség (betöltekezés). Leggyakoribb jele a nyelveken szólás. Ezt a csodát sem szabad erőltetni vagy emberi módon utánozni. Gyülekezetet (pünkösdit vagy karizmatikusat ajánlok) kell keresni hozzá, és ott tovább erősödni, növekedni. Isten áldjon és vezessen téged !

      Törlés
    26. Elveszett Kereső, valószínűleg itt van életed legnagyobb tévedése !
      Nem csak az számít, hogy van e hited, hanem az még fontosabb hogy ki áll mögötte. Egy valóságos szellemi személy (aki jelen esetben Isten) vagy egy ideológia, tan, eszme, vallás, vagy még rosszabb (pl.voodoo). Igazad van ami a szubjektivitást és az egyéni nézőpontot illeti, tehát ez utóbbiak esetében. De nem így van Istennel. Miért ? Mert Ő abszolút, nem relatív. A hozzá vezető út objektív, és nem is lehet emberi értelemmel, megismeréssel, megváltozott tudatállapottal stb. kierőltetni (önmegváltás). A másik tévedésed, hogy amiben hiszel az össze nem vethető a materiális dolgokkal, mintha ezek valóságosabbak lennének a szellemieknél (Isten). Pedig pont fordítva van. A láthatatlanok valóságosabbak a láthatóknál. Ha a kijelentés forrása Ő, akkor az olyan erővel, tekintéllyel és hatalommal bír (össze nem tévesztendő a világi megfelelőikkel), hogy nem kell több bizonyíték. Ha ismernéd Istent (Jézust), nem írtál volna ilyen földhöz ragadt dolgot.

      "A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés." (Zsid 11,1)
      "...Aki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül." De hogyan hívják segítségül azt, akiben nem hisznek? Hogyan is higgyenek abban, akit nem hallottak? Hogyan hallják meg igehirdető nélkül? És hogyan hirdessék, ha nem küldettek el? Így van megírva: "Milyen kedves azoknak a jövetele, akik az evangéliumot hirdetik!" Csakhogy nem mindenki engedelmeskedett az evangéliumnak, ahogy Ézsaiás mondja: "Uram, ki hitt a mi beszédünknek?" A hit tehát hallásból van, a hallás pedig a Krisztus beszéde (Igéje) által." (Róma 10,13-17)
      "Ha az én Atyám dolgait nem cselekszem, ne higyjetek nékem; Ha pedig azokat cselekszem, ha nékem nem hisztek is, higyjetek a cselekedeteknek: hogy megtudjátok és elhigyjétek, hogy az Atya én bennem van, és én ő benne vagyok." (Ján. 10.37-38)
      "Nem hiszed-é, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van? A beszédeket, a melyeket én mondok néktek, nem magamtól mondom; hanem az Atya, a ki én bennem lakik, ő cselekszi e dolgokat. Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; ha pedig nem, magokért a cselekedetekért higyjetek nékem." (Ján. 14. 10-11)




      Törlés
    27. Megint keresztény tanokkal jössz... tényleg nem fogod föl amit írok, vagy nem tudom mit mondjak erre.

      "Mert Ő abszolút" - na igen, csak éppen ehhez te definiálod, hogy milyen az abszolút isten mégpedig a hited alapján. Ami szubjektív! :) És ez az ördögi kör. Ezt most vagy nem veszed észre vagy nem akarod. Ergo kizárólagos értelmezési keretnek tekinted a hited, mert te tudod, hogy ki az "isten". Ismered a törvényeit, stb.

      Most épp mit csináltál? Én írtam, hogy nem mindenki fogadja el a hited alapjait. Te meg válaszoltál, hogy nincs igazuk mert a hited azt állítja magáról, hogy ő igaz. :) Hát mi a szart mondana? Azt, hogy "hazudok cseszd meg"?! Persze, hogy minden keresztény tanításban azt fogod találni, hogy a kereszténység igaz... -.- Nem azzal kéne villogni, hogy te mennyire ismered azt a hitrendszert amit mások nem fogadnak el. Arra kéne inkább előbb választ keresni, hogy miért kellene elfogadnunk amit mondasz. És erre a bibliában nincs válasz. Logikai ellentmondás ott keresni. Fölfogod ha akarod...

      Törlés
    28. Köszönöm arpiel igazán köszönöm!Igen persze,komolyan gondoltam.De az amiről te beszélsz, a pünkösdista és karizmatikus az a Hitgyülekezet.Pajor Tamás és Németh Sándor a főkolomposok.Pajor tamár,korábban,már rá tette a fejemre a kezét és ismételnem kellett,amit ő mondott....Nagyon rosszakat hallok a Hitgyülekezetre és a karizmatikusokra is, a pünkösdistákról nem is beszélve,bár ezek szinte 3 in 1...

      Törlés
    29. Elveszett Kereső, ezt olvasd el. Nem tudok ennyit írni, itt kapsz realista és racionális válaszokat:
      http://www.bibliabaptista.hu/igaz_e_a_biblia.html
      http://www.gotquestions.org/Magyar/Biblia-Isten-szava.html
      http://www.golgotabudapest.hu/hu/misszio15/magyarorszag15/apologia15.html

      Törlés
    30. Arpiel, Arpiel!
      Azé ne szektázz:D Az oké, hogy megy a hittérítés, de azért ne éld bele ebbe magad. A pünkösdi és karizmatikus gyülekezetek egy eltorzított szekta.
      Ez úgy valán, hogy volt a katolikus egyház, abból lettek a protestáns elődök, abból lettek a protestáns egyházak, abból lettek a félprotestáns jehovista egyházak és ebből lettek a nem protestáns karizmatikus gyülekezetek.
      Attól csak szabadulj meg, mivel hazugak...
      Csak ezzel nem értek egyet veletek Riával, hogy ez a megtérős szektahazugság nem esik le nektek még?:D Teljes jóindulatból mondom, hogy "szükségetek van újjászületni" hiszen, ha egy keresztény "újjászülött" bekussoltat egy nemkeresztény, de ugyanúgy eltorzított szekta hatása alatt lévő embert, annak nincsen értelme.

      A pünkösdizmusról:
      Az Apcsel 2,4 a Szentléleknek tulajdonítja, hogy egyesek "különféle nyelveken kezdtek szólani". Valójában ez nem más, mint az egyház egyetemes voltának kifejezése, hogy ti. az evangéliumot minden nép fiaihoz el kell juttatni. Kétségtelen, Szent Pál beszél a nyelveken szólás adományáról (1Kor 14,1-5), de jelzi, ez nem öncél és nem önfitogtatás eszköze, hanem a közösség szolgálata:azért van, hogy "az egyház is épüljön rajta"(uo. 14,5). Épp ezért, ha valamilyen jel nem az egyház javát szolgálja, hanem egyenesen az egyház szétdarabolását célozza, világossá válik, hogy ilyen esetben nem a Szentlélek munkájáról van szó!

      Törlés
    31. Húha Béla. Beletenyereltünk a sűrűjébe. Nem kell kolompolni, az a kosok dolga. Szó sincs 3 az i-ben ! A HGY én sem ajánlom, politikai, hatalmi, pénzügyi okok miatt. De ennek semmi köze a karizmatikussághoz (Isten ereje vagy ajándéka).
      Azoktól óvva intelek, akik nagyon óvva intenek tőlük. Valami kisebb karizmatikus gyülekezetet ajánlok (ha pesti vagy: bpa.hu). Van egy ördögi hazugság (sajnos nagyon sok van), de a kereszténységen belül (!), mi szerint a Szent Szellem bizonyos megnyilvánulásai az ördögtől vannak. Ne hidd el ! Nézz utána a Bibliában (nyelveken szólás, prófétálás), imádkozz, kérdezd meg Jézust ! Ajánlok néhány linket:
      http://eloviz.punkosdi.hu/node/485
      http://abrahamgyermekei.hupont.hu/38/a-punkosdi-karizmatikus-szemleletrol-es-mozgalomrol
      http://www.omegagyulekezetek.hu/
      http://www.punkosdi.hu/

      Törlés
    32. Schwaben, most nagy hibát követtél el. Isten javítsa ki !

      Törlés
    33. Óriási tévedés: őskeresztények (nyelveken szóltak, gyógyítottak stb.), Katolikus Egyház (államvallás, szinkretizmus stb., nincs karizma), protestánsok, megújulás mozgalmak, pünkösdiek (teljes evangéliumiak, újra van nyelveken szólás, gyógyítás stb.) és végül karizmatikusak (dettó). A tévedésed már majdnem üdvösségi fajsúlyú. Ezt ne most beszéljük meg. Mert 1000000000000000 Gigabit mennyiséget kéne erről írni. Csak egy Ige és link:

      http://apostolipunkosdi.shp.hu/hpc/web.php?a=apostolipunkosdi&o=az_igazsag_a_nyelveken_szolasrol_LsTs

      “Törekedjetek a szeretetre,
      de igyekezzetek a lelki adományokat is elnyerni,
      különösen azt, hogy prófétálhassatok.
      Aki ugyanis az elragadtatás nyelvén szól, nem emberekhez beszél, hanem az Istenhez. Senki sem érti, hiszen a Lélektől indíttatva titokzatos dolgokat mond.
      Aki viszont prófétál, az emberek épülésére, buzdítására és vigasztalására beszél.
      Aki az elragadtatás nyelvén szól,
      csak a maga lelki épülését szolgálja,
      aki azonban prófétál, az Egyházat építi vele. Szeretném, ha mindnyájan szólnátok az elragadtatás nyelvén, de még inkább azt, hogy prófétáljatok,
      hiszen aki prófétál, az nagyobb annál,
      mint aki az elragadtatás nyelvén szól,
      hacsak szavait meg nem magyarázza,
      hogy az Egyház is épüljön rajta.”
      (1Kor 14, 1-5)

      Törlés
    34. Nem Arpiel.
      Tévedsz, hiszen a Szent Lelket már alapból Szellemnek hívod...
      Voltak a mi községünkben hittérítők, ajtót nyitottam, mondták, hogy a Szent Szellem erejével jöttek, vagy valami ilyesmi, meghallgattam őket, be akartak nyomni valami vízbe "újrakereszteltetni" mintha az első nem lett volna elég.
      Gonoszkiűzés után beléphettem volna a karizmatikus szektájukba. Nem Jehovisták voltak, azokat megismerem, már a szoknyájukról is. Hát katolikus létemre, mondtam, hogy én Jézusban hiszek, elkezdik ők is. Mondom én ilyen millenarizmusos szabadkőműves dumákban nem hiszek. Nem tetszett nekik, hogy megsértettem a vallásalapítójukat valamilyen Müllert, vagy Mellert, aki egyébként is szabadkőműves volt:D
      A szabadkőművesek legnagyobb ellensége a katolicizmus. Ez azért van, mert már ránk küldték a protkókat, ránk küldtek mindenkit, csak hogy áttérjünk.
      Ez a nemzet nem múlik el, mondta Jézus, tehát a katolikus egyház megdőlése a céljuk... Akármennyire nem tetszik, a katolikus egyház mindmáig bevehetetlen volt, most Ferinek sikerült, aki szabadkőműves. Minden jövendölés hamarosan valóra válik. (2 pápa, egyik fekete másik fehér lsd. Ferenc jezsuita, Bibliai próféciák, elmúlt 2 évezredes próféciák stb.)
      És hazugság az is, hogy nyelveken beszélt minden őskeresztény, hiszen ez csak a hitterjesztőknek adatott meg, akik vitték az Örömhírt... Már nincsen erre szükség, hiszen elterjedt lassan mindenhol az Ige.
      Nekem nem kell a földhözvergődős, kiválasztódás során bejutott tiszteletes, nem kell a szektás hittérítés, ahol a hitetlen öregek és fiatalok fejét elcsavarják a szegénységtől.
      És Arpiel te nem vagy meghatalmazva, hogy Isten nevében szólj. Ne vedd a szádra a nevét hiába! De azért szeretetemet küldöm, és Jézus amit mondott "fussatok ki belőle én népem". Dicsértessék, hogy dicsérthessék az itt levők.

      Törlés
    35. @Arpiel:

      Azt hittem valami komolyabb értekezés található legalább az egyik link alatt. Pedig hát... két dolog található bennük: belső bizonyítékok (így hívja az egyik írás a kereszténységen belülről származó magyarázatokat), és külső bizonyítékok. A belsőkkel nem is foglalkoznék a fentebb említett okokból. A külső bizonyítékok mindegyike pedig kategorikusan hazugság és ferdítés. Mindegyik... pl. a történelmi és tudományos felfedezésekkel való illeszkedése. Egy-két egyszerű mondattal mindegyik cikk elintézi a dolgot, pedig a cáfolatokból teherautóra való van. Aztán az is meglehetős csúsztatás, hogy a kereszténységen kívüli lelkiség az a zen meg a buddhizmus és semmi más. Kanonizációról egy szó sincs, arról hogy a gyilkos róm. kat. egyh. ugyanabból a bibliából prédikál szó sincs, a holt tengeri tekercsekről szó sincs,... Sőt még ezt is bevállalja: "A Biblia könyvei illeszkednek egymáshoz ellentmondás nélkül". Holott ennek is legalább egy könyvtárra való irodalma van hogy nem igaz. (Igen, mind a sátán műve...) Egy szó mint száz, mind a három majd megveszik az erőlködéstől, hogy szája íze szerint torzítsa a valóságot. Most tőled is csak azt tudom kérdezni, mint Riától, hogy meddig kell még a - nyilvánvaló - konok tagadásba és nevetségességbe hajszolni magad ahhoz, hogy fölgyúljon végre a fény? Én most nem mondom, hogy az összes lehetséges bizonyítékot még ma este nyálazzuk át... De hát ha már ennyire elégtelen magyarázatokkal "kell" jelenleg megelégedni, akkor ugyan ismerd már el basszus, hogy talán annak is lehet igaza aki nem ért egyet veled. Látod hogy micsoda dolgokhoz "vagy kénytelen" ragaszkodni, ahhoz hogy koherens maradjon a világképed... illetve sajnos pont hogy nem látod. De ez nem baj, gondold csak így ha jólesik. Megjárod a magad útját, ahogy mindenki...

      Az én (és mások) "bajom" az, hogy folyamatosan úgy jössz itt elő mintha a kereszténységen kívül még levegőt venni is halálos bűn lenne. Még egy gondolatkísérletre sem vagy hajlandó. És megbélyegzel mindenkit. Az a te dolgod, hogy mindezek ellenére kitartasz, sőt még érdemben felülvizsgálni sem vagy hajlandó a hited. De ne told állandóan az emberek arcába, hogy te aztán kurvára megtaláltad a frankót és mindenki más a sátán áldozata. Nem igaz, hogy nem érzed a helyzet nevetségességét...

      Törlés
  19. Buddha Laci kérlek ezt is nézd meg a YT-on. Ebből is kiderül, hogy kik állnak az ezo-s tanítások mögött. Azt mondtad az igazságot keresed. Ha ez tényleg így van, akkor rá fogsz találni, biztos vagyok benne.

    Isten áldjon.

    redneck

    The Gods of David Wilcock-2013 (2:26:20) (tanio tancev nevű felhasználótól)



    VálaszTörlés
  20. Azt hogy mi volt, mi van és mi lesz kb. 60 éve megírta egy bizonyos Isaac Asimov is. Ha valaki olvasta az Alapítvány sorozatot, tudhatja, hogy nem csupán egy sci-fi regény. Aki nem olvasta, az pótolja...szerintem sok kérdésre választ adhat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kár, hogy ő is szabadkőműves volt (talán pont azért)

      Törlés
    2. Még SHAQ is :D http://www.youtube.com/watch?v=x7qoxchAgw4#at=36

      http://worldtruth.tv/illuminati-symbolism-in-music-and-sports/ ezek meg a bábuk

      Törlés
    3. Hát persze,hogy benne volt a buliban, pont ezért hiteles ahogy a fenti írás is. Mi, átlag haalandók mégis honnan tudnánk ezekről a dolgokról, ha "ők" nem akarnák?!

      Törlés
  21. Vicces de inkább szomorú, hogyha a sok maszlagot meg a édes-mézes beszédet elhagyjuk akkor ott van Jézus tanítása (megbocsátás, szeretet) és ezt észre se veszítek mert a szemetek előtt lévő "függöny" nem engedi. Okoskodtok, gyülölködtök, egyesek meg úgy ahogy van lesz@rják az egészet, - elnézést a kivételektől - és még mi keresztények vagyunk a hülyék meg az elmaradottak.... De tudom ti át lettetek "programozva" mindenféle űrlény, manó, gyík, kozmikus erő energia által (ez hihetőbb mese mint a kereszténység...... - mondhatnám azt ez lett beégetve az agyatokba), nem vagytok jobbak a sokak által gyülölt zsidóknál, ti is törvénykeztek, törvények által, önerőből, egoizmusból, építitek babilon tornyát, mert olyanná akartok válni mint a Isten. Sok sikert! Kitartást! Erőt! De nem fog menni, ahogy eddig se ment. Olyanok vagytok mint János evangéliumában emlitett samáriai asszony, aki egész életében a vízért járt a kútra, de mindig szomjas maradt ( magyarra leforditva - ti vagytok az asszony a kút a világ és hiába iszol a világ kútjából - (legyen az vallás, meditáció, tanítás vagy bármi amihez az kell h te tegyél valamit és más vagy isten elfogad) soha nem fog megelégiteni, mindig szomjas maradsz - de Jézus azt mondja: Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne.
    Ez elég egyértelmű.
    Keresheted máshol, másban, más valamiben, a szívedben mindig marad egy betöltetlen hely, mert azt csak Jézus tudja betölteni.
    Ahogy Ő is mondta, sokan jönnek, sok mesékkel, sokan jönnek az Én (Jézus) Nevemben, elferdített igazságokkal, rész igazságokkal.
    De Ő azt válaszolja, SOHA NEM ISMERTELEK benneteket.

    A Szeretetről a legszebb leírás illetve "mérce" a Bibliában található:

    „Szóljak bár az angyalok nyelvén, ha szeretetem nincsen, olyanná lettem, mint a zengő érc, vagy mint a pengő cimbalom. És legyen bár prófétáló tehetségem, és ismerjem bár az összes titkokat és minden tudományt, és legyen bár oly teljes hitem, hogy a hegyeket áthelyezzem: ha szeretetem nincsen, semmi sem vagyok. És osszam el bár egész vagyonomat a szegények táplálására, és adjam bár át testemet, úgy hogy elégjek: ha szeretetem nincsen, semmit sem használ nekem! A szeretet türelmes, nyájas; a szeretet nem féltékeny, nem cselekszik rosszat, nem fuvalkodik fel, nem nagyravágyó, nem keresi a magáét, nem gerjed haragra, nem gondol rosszat, nem örvend a gonoszságnak, de együtt örvend az igazsággal; mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. A szeretet soha meg nem szűnik; a prófétálások – véget érnek, a nyelvek – megszűnnek, a tudomány – elenyészik. Mert rész szerint való az, amit megismerünk, és rész szerint való az, amit prófétálunk; midőn pedig majd eljő, ami tökéletes, véget fog érni az, ami rész szerint való. Midőn gyermek voltam, úgy beszéltem, mint gyermek, úgy viselkedtem, mint gyermek, úgy gondolkoztam, mint gyermek; midőn pedig férfiúvá lettem, felhagytam azokkal, amik gyermekhez valók. Most tükör által homályban látunk; akkor pedig majd színről-színre. Most rész szerint ismerek, akkor pedig úgy fogom ismerni, amint én is ismert vagyok. Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, ez a három; de ezek között legnagyobb a szeretet.” (1 Kor 13,1-13)
    Szóval ideje lenne felnőni és a gyerekes dolgokat elhagyni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó hogy ezeket leírtad, végre valami újdonság! -.-

      Törlés
    2. Szép ez a szeretethimnusz, de ha a páli levelek kimaradtak volna, és csak ez maradt volna benne a bibliában, még nem lett volna semmi baj.
      Tudjuk, hogy Pál a cölibátus mellett érvelt, a nők pedig másodrangúak voltak a szemében, hiszen leirta, hogy milyenek legyenek, hogy szoruljanak háttérbe, uruk, parancsolójuk a férfi akarata előtt hajtsanak fejet.
      De Jézus ilyet nem tanított.Sőt voltak női apostolok is, csak a patriarcha uralom eltüntette még a nyomukat is.
      Az egyház későbbi nőgyűlölete és a cölibátus dogmája is a páli levelekből indult ki, majd az inkvizíció, boszorkányüldözés, stb.
      Pál nem tagadta meg magát, hiába vakult meg. A mózesi törvények valahogy mindig ott lapultak a tudata alatt. Így is kell viszonyulni a leveleihez.

      Ezért nem jön át a Jézusi tanítás a bibliából, mert az az elfogadó, megértő-empatikus, gyógyító, nem ítélkező, elsődlegesen inkább női bölcsességet kiradírozták onnan, mint ha ott sem lenne.

      Törlés
    3. végre megvilágosodtam. a lényeg az, hogy nem szabad semmit sem csinálni!
      a vizes példából megértettem. ha szomjas vagyok nem szabad megnyitni a csapot, mert az a sátántól való cselekedet lenne. várnom kell arra, hogy majd az ács gyerek beáll pincérnek és kiszolgál engem.
      gondolom az étellel is ugyan ez a helyzet, ott is csak imátkoznom kell és megjelenik jézus az étlappal, hogy mit hozhatok... olyan jó ezeknek a fanatikus keresztényeknek, hogy semmit sem kell tenniük, van aki mindent megtesz helyettük. csak henyélnek egész nap és jézus mindent megtesz nekik, megold helyettük mindent... és ezért mit kér cserébe? semmit! csak annyit, hogy azon kívül, hogy őt imádod ne csinálj semmit. ez nekem inkább a sátánra hasonlít. nem értek hozzá, de nem úgy van, hogy ha őt szolgálod, akkor mindened meglesz? most meg azt mondjátok az jézusnél van... egyik kutya, másik eb, mindegyik csak ígérget... és persze sokan meg el is hiszik...

      a mai naptól kezdve én is hívő keresztény vagyok és mostantól nem fogok dolgozni és kimuzdulni otthonról, nem fogok küzdeni semmiért, hanem bemagolom az egész bibliát, amiből napont 3x fogok idézni. jézusra fogom verni a faszom, mert ugye csak ő az egy és igaz (meg egy igaz keresztény az nem kezd nőkkel, esetleg gyerekekkel lásd papok), és boldogan fogok élni, hiszen ha nem mozdulok ki nem tudok vétkezni. csak isten igéjét fogom mormolni egész nap, tehát segíteni fog nekem, megad nekem mindent amire szükségem van.

      Törlés
    4. Inkább leszel farizeusi keresztény ? :)

      Törlés
    5. exr:
      "Rettenetes dolog az élő Isten kezébe esni !"
      „A bolond szájából gőg sarjad, de a bölcseket megőrzi ajkuk.”
      „De mondom nektek, hogy minden haszontalan szóról, amelyet kimondanak az emberek, számot fognak adni az ítélet napján: mert szavaid alapján mentenek fel, és szavaid alapján marasztalnak el téged.”

      Törlés
    6. Te Arpiel mondd már meg mit olyan nehéz azon fölfogni, hogy nem mindenki fogadja a hited? Fejtegettem neked eleget az utóbbi napokban. Szóval csak szép sorjában. Előbb azt magyarázd meg, hogy miért ez az origója mindennek, utána lehet arról beszélni, hogy mit tanít. Már ha beszélgetni akarsz... ha meg nem, akkor nem értem minek jársz ide. Csak borzolni a kedélyeket? :)

      Törlés
    7. "és jézus nagy matekos valán, mert 1 kezén 1 ujjával az összes embert megszámolá, s pusztító haragjával a pokol tüzére küldé az hitetleneket, s közben azt mondá, mert gonosz és bűnös aki nem imád, s bálványoz. kifogásokat nem fogada el, nem mentség, hogy ki miben neveltett, mert aki soha se hallota nevét is tudnia kell az ő igéjét"

      (jóska pista 28/48)

      Törlés
  22. a jézus mém tönkre tette európát és gyakorlatilag a világ nagyrészét, egyszerűen azért mert ez a mém az eszetlen megbocsátást programozza be az emberekbe, vagyis az emberek a gonosznak bocsátanak meg ezáltal a gonoszt támogatják

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, de ha nincs tudás, vagy bármilyen hivatkozási pont arra, amit leírtál, főleg ha a mondatod önmagának is ellentmond, akkor kár ezzel égetned magad.

      Törlés
    2. hulivuli hiába kötsz bele és beszélsz baromságot, attól még nem lesz igazad

      Törlés
    3. Miért Cs.B., azt gondolod neked lesz ?

      Törlés
  23. Visszatérve a bibliára és a keresztényekre, ha már elemzés tárgyává tesszük őket, a bűn dogmatikája számukra rendesen a nem szűzies élet ellen irányul.
    Például Jézus házasságán leginkább azok botránkoznak meg, akik szexuális aspektusa miatt még mindig bűnös állapotnak tartják a házasságot, akik továbbra is az alacsonyrendű állati ösztönök kiélésének vélik férfi és nő érzelmi-fizikai-szellemi egyesülését. Bár senki semmi erre utalót nem találhatott Jézus tanításában, még a korai keresztények is fanatikus megrögzöttséggel analógiát láttak a szexuális kapcsolat és a bűn között.Ez elsősorban persze a páli leveleknek tudhatók be.
    Jézus forradalmi jellegűnek ítélhető tisztelete a nők iránt hagyománnyá vált a korai gnosztikus egyházakban. A nők taníthattak, gyógyíthattak, prófétálhattak, keresztelhettek és fontos pozíciókat tölthettek be. A jelenlegi keresztény politikának, amely általánosságban degradálja a nők státuszát és lehetőségeit, semmi köze magához Jézushoz, és eredeti üzenetének a legkárosabb és legszomorúbb megcsúfolása.
    Az engedelmesség, a szerény háttérbe olvadás és szűzi tisztaság mint magasztos jelkép ellenében ott áll Mária Magdolna lejáratva mint romlott nő a bűnös bujaság szerepében, amely persze egy tudatos konspiráció része. Ez a tudatalatti viszonyulás váltotta ki Árpiel testvérünkből is, és váltja ki másokból is az ellenérzést és indulatot az ellen, amit feljebb írtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiába is, punci nélkül feszkós az élet... :)

      Törlés
    2. Kereső! Valamit megragadtál, de csak a gyökerét annak, ami a valóság :)

      Mert a mai férfiaknak igen nagy szükségük van női bölcsességre, intuícióra, hogy közelebb kerüljenek a teljességhez.Ha ezt nem építik be az életükbe, akkor leragadnak, és azok a szűzies, magasztos, eszményített ideák továbbra is csak az agyukba marad börtönbe zárva (ha vannak egyáltalán), ahelyett hogy leszállna végre a szívükbe. :)
      A nők nagy része ezzel nagyon is tisztában van :)

      Törlés
    3. Szia Kereso,

      Nézted ma mar az e-mail-jeidet?

      Törlés
    4. Pal apostol éppen itt tolja le a hazassagot tiltokat:

      "A Szellem pedig vilagosan mondja,hogy az utolso idokben némelyek elszakadnak a hittol,mert megtéveszto lelkekre(-> hulivuli) és ördögi tanitasokra hallgatnak,és olyanokra,akik képmutato modon hazugsagot (-> hulivuli) hirdetnek,akik meg vannak bélyegezve sajat lelkiismeretükben.Ezek tiltjak a hazassagot es bizonyos ételek élvezetét,amelyeket Isten azért teremtett,hogy halaadassal éljenek velük a hivok es az igazsag ismeroi"(Pal levele Timotheushoz,4:3).

      Törlés
    5. Mit és hol tiltottam én ? :)

      Törlés
    6. :D :D :D Nem te tiltasz...te tévtanito vagy.

      Törlés
    7. Legyen a hited szerint :), bár ezt a jelzőt Jézus is megkapta annak idején.
      Te a biblia szerint ítélsz engem. Én még a lélek által sem ítéllek meg, csak annyit mondok, hogy
      ""kicsoda tudja az emberek közül az ember dolgait, hanem ha az embernek lelke, amely ő benne van? Azonképpen az Isten dolgait sem ismeri senki, hanemha az Istennek Lelke." 1.Kor. 2/11

      Törlés
  24. hulivuli az látszik az írásodból h bele se lapoztál a Bibliába csak a szokásos dolgokat írod le ami "szájbeszéd útján terjedt" annyi fáradtságot sem vettél h utána nézzél... ebből is látszik a tudatlanságod

    csak 2 dolog

    1.
    Csodálkozom, hogy Attól, a ki titeket Krisztus kegyelme által elhívott, ily hamar más evangyéliomra hajlotok.
    Holott nincs más; de némelyek zavarnak titeket, és el akarják ferdíteni a Krisztus evangyéliomát.
    De ha szinte mi, avagy mennyből való angyal hirdetne is néktek valamit azon kívül, a mit néktek hirdettünk, legyen átok.

    szval akkor annyira buta volt Pál hogy saját magát átkozta meg ? érdekes szemléleted van :)
    csak egy kis logika meg utána nézés de látom ez nehezedre esik

    2.
    Jézus a Törvényt ( a zsidó 10 parancsolatot) még jobban meg nehezítette hisz szellemi/lelki/gondolati szintre vitte lásd:

    Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kivánságnak okáért, immár paráználkodott azzal az ő szívében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok átkozódnak, akiknek rossz a lelkiismerete.És rossz a lelkiismeretük csak azért lehet, mert pont ők követték el a ferdítéseket, hamisításokat, Jézus Igazságának eltüntetését. A későbbi zsinatok, presbiterek ugyanígy benne voltak ebben a bűnben és átokban, ami vissza is szállt rájuk, azáltal, hogy az egyház olyanná vált a későbbiekben, ami szégyenletes.

      Törlés
    2. Jézus fenti mondata meg inkább szólt a képmutató és álszent és keményszívű farizeusoknak, akik éjszaka más nőkhöz jártak, nappal pedig nőket köveztek, vagy válóleveleket bocsátottak ki. Pedig ha csak egy kicsit emberszámba vették volna a számukra csak "asszonyállat"nak minősülő teremtményeket, talán Jézus is másképp beszélt volna velük.

      Törlés
    3. Hulivuli, Te milyen mérce alapján mered Jézus szavait a saját elképzelésed alapján kiforgatni ? Pl.: "Jézus fenti mondata meg inkább szólt"...
      "talán Jézus is másképp beszélt volna velük."
      Ezt úgy hívják, hogy ferdítés. Ugyan azt teszed, mint a katolikus püspökök, mikor bevezették pl. a cölibátust vagy dec.24.-re tették Jézus születésnapját (ami biztos nem akkor volt). Ezt okozza a relativizmus, az egoizmus, a "hiszek is meg nem is". Erre ezt mondja az Úr:
      "Tudok cselekedeteidrõl, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró! Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból.Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, meggazdagodtam, és nincs szükségem semmire; de nem tudod, hogy te vagy a nyomorult, a szánalmas és a szegény, a vak és a mezítelen:tanácsolom neked, végy tõlem tûzben izzított aranyat, hogy meggazdagodj, és fehér ruhát, hogy felöltözz, és ne lássék szégyenletes mezítelenséged; és végy gyógyító írt, hogy bekend a szemed, és láss.Akit én szeretek, megfeddem és megfenyítem: igyekezz tehát, és térj meg!Íme, az ajtó elõtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, õ pedig énvelem." Jézus
      (Jelenések 3,14-21)

      Törlés
    4. A mérce : "Ahol az Úrnak lelke, ott a szabadság" :)

      Törlés
    5. Nalad ez nem jött be Hulivuli.

      Iszonyat ez a te sötétséged.

      Törlés
    6. Nem baj, amiket írtam, nem neked szólt.
      Ha egyszer te is keresztülmész a
      "Noche oscura del alma"-án, akkor majd megértesz :)

      Törlés
    7. En tudom,hogy nem nekem szolt,de masokat hülyitesz a tudatlansagoddal.Az ilyenekre,mint te,mondja Jézus a Lukacs 17:2-ben:
      "Azutan pedig igy szolt tanitvanyaihoz:"Lehetetlen,hogy botrankozasok ne essenek; de jaj annak,aki altal esnek.Jobb annak,ha malomkövet kötnek a nyakaba,es a tengerbe vetik,mintsem egyet is megbotrankoztasson a kicsinyek (hitben kiskoruak,hitetlenek) közül."

      Törlés
    8. Nekem ami a szívemen, az a számon, így vagyok egyértelmű, így nem vagyok álszent.
      De te jó lenne ha úgy forgatnád a biblia szavait, hogy azok célba is találjanak,
      mert a fenti azokra vonatkozik, akik bort isznak és vizet prédikálnak, lökik a szent szöveget, idézik a bibliát orrba-szájba, közben kitudja, miféle pedofil, aberrált, farizeusi keresztények.

      Törlés
    9. Hulivuli most igazat szóltál ! Ahol az Isten Szelleme, tehát nem itt. Legfeljebb az Igéjében.
      "Az ő értelmük eltompult, hiszen mindmáig rajta a fátyol az Ószövetségen, amikor olvassák, s rajta is marad, mert csak Krisztusban tűnik el. Igen, mind a mai napig fátyol borítja szívüket, amikor Mózest olvassák, de ha majd az Úrhoz térnek, eltűnik a fátyol. Az Úr ugyanis Lélek: ahol az Úr Lelke, ott a szabadság. Mi pedig mindnyájan, akik födetlen arccal tükrözzük vissza az Úr dicsőségét, a dicsőségben fokról fokra hozzá hasonlóvá változunk át, az Úr Lelke által." II. Korintus 3

      Törlés
    10. Árpi, mi ez a nyúédzs-ezó-szar? :) "Fokról fokra hozzá hasonlóvá változunk át, az Úr lelke által." Ez úgy tökre fénymunkás szöveg nem? :)

      Na nincs ezzel semmi baj, sőt tulajdonképpen örülök is neki. Riához csatlakozva te vagy ma a második, aki ilyen témájú idézetet hoz a bibliából. Illetve ő nem mondta meg az igeverset, csak annyit mondott, hogy aki újjá születik a hitben az onnantól úgy szeret mint isten / isten szeretete árad belőle. Vagyis ez is arra hajaz, hogy mégiscsak magáévá teheti az ember isten látásmódját/bölcsességét mégpedig a lélek által.

      Nyilván majd lesz erre más értelmezésed, de azért mégiscsak érdekes.

      Törlés
    11. "... fokról fokra hozzá hasonlóvá változunk át, az Úr Lelke által."

      Törlés
    12. Isten Szelleme az ember szellemével összekapcsolodik - mit nem lehet ezen érteni?
      Fokrol fokra,fokrol fokra,fokrol fokra fokrol fokra :)

      Törlés
    13. Ki mondta, hogy nem értem? Én is pont ezt mondtam. :)

      Törlés
    14. Vagyis: yippie! -ha igy kedvesebb. :)

      Törlés
    15. Na akkor itt van valami, hogy "elvegye" a jókedved:

      http://www.youtube.com/watch?v=C_F0Mk05cwE

      http://www.youtube.com/watch?v=OWDOhYEIiwg

      Csak gondolatkísérlet... :)

      Törlés
    16. E.K. Nem nyúédzzzs és ez óóóó! De határozottan jól szóltál hozzá, komolyan úgy látom fejlődsz. Vagy már Isten kopogtat ?

      Törlés
    17. Egy nagymestertől mindig jól esik a dicséret. :)

      Törlés
    18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    19. http://www.youtube.com/watch?v=VaPTqwCLyNg

      ez itt pedig a nagy finálé. :)

      Törlés
    20. Menj mar ezzel a larva fejüvel Kereso...mégha mondana is két szo igazsagot,akkor sem lehetne végig nézni.Nem latod,hogy total démonizalt? - egy pillanat alatt fel lehet ismerni rajta.

      Törlés
    21. Egyébként ujra fozésben vagyok :) ne nem téged...:)

      Törlés
    22. E.K. Majd ha Te fogsz ezrek előtt prédikálni, és nyomodban bénák állnak föl, akkor térjünk erre vissza. Ok ?

      Törlés
    23. Szia Ria. Tiszta chat szobát csináltok itt E.Keresővel. Lehet, hogy csak erre jó ez a felület, és több értelme van mint a győzködésnek...

      Törlés
    24. E.K. Ez úgy hangzott, mintha én már ezen túl lennék, még nem... De nem volt szándékos. Csak igyekezzél Te is, még megtörténhet.

      Törlés
    25. Hé srácok, lehet be kellene vezetnem, hogy egy hozzászólás 10 Ft.... Na ?
      Már rég milliomos lehetnék.... De örülök egyébként, hogy mennek a nagy megbeszélések! Elbír mindent az igazság keresése...úgy látom..úgyhogy hajrá....

      Törlés
    26. (Ri)jaaa, Te most még csak vacsoraidőben vagy ? 6 órával vagy lemaradva ? Akkor siess, mert kihül a kaja. :-)

      Törlés
    27. Hat... masra nem igen jo,mert mi megy itt különben...csak az "anyazas"...akkor meg miért ne...

      Törlés
    28. Ja,igen hajszal pontosan 6 ora az idoeltolodas:)

      Törlés
    29. Isten fizesse meg neked SBG Buddha ! Békesség, hit, remény és szeretet a lényeg ! Jó éjszakát !

      Törlés
  25. Hat ez a nagy probléma,hogy ha mar a bibliai témakat feszegeted,akkor aszerint is add azt tovabb,ahogyan ott irva van,es ne mischungold azt össze a te szived vagyalmaival.
    Igen,az idézet is azokrol szolt,akik hazug modon tiltjak a hazassagot - nem tunt ki abbol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mischungolás már megtörtént, csak nem veszitek észre, mert vakok vagytok rá.
      A szívetek meg rátapadt a holt betűkre, így az is halottá lett, mint a farizeusoké, akik szintén az írás betűit kérték számon Jézuson.

      Törlés
  26. a hívők jobban tennék, ha észbe kapnának és rálépnének az igazság útjára, ami automatikusan valamelyik fajta ateista út, ami alapból fényévekkel erkölcsösebb is mint bármelyik vallási út, és még egy jóságos lény/isten is nagyon nagy valószínűség szerint sokkal jobban kedveli az ateistákat mint a hívőket

    VálaszTörlés
  27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés