2011. augusztus 10., szerda

A BBC ezt az interjút biztos, hogy többet nem adja le

A londoni zavargások igazi okairól kérdezték Darcus Howe írót és televíziós újságírót, aki rögtön rátért az igazságra és nem hagyta magát befolyásolni, amire a globalista BBC műsorvezetője, Fiona Armstrong mindenáron terelni akarta a szót : hogy ez egy fehér és fekete fiatalok közötti összecsapás lenne.

/Howe egy Trinidadból Amerikába vándorolt aktivista, aki már fiatalon tiltakozott a szegregáció ellen. A 70-es években került Nagy-Britanniába, ahol egy Black Panthers (Fekete Párducok) nevű szervezetben folytatta tevékenységét. Többször le is tartóztatták emiatt. A 70-es és 80-as években a polgárjogi mozgalom egyik vezető alakja volt és szakértője mai napig a helyzetnek./

BIZTOS, HOGY TÖBBET NEM ADJA LE EZT A BBC !

Howe kimondja, hogy erről szó sincs. A brit kormány és a britt rendőrség tudatlanságáról beszél, melyeknek fogalma sincs, hogy valójában mi van azt utcákon és mi zajlik a társadalomban.
"hiába mondják nekünk, hogy fiatal fehérek - fiatal feketék...mi meg sem halljuk, mert itt arról van szó ...
de a műsorvezető belefojtja többször a szót azzal, hogy elítéli-e az erőszakot.....

Mondja is, hogy természetesen elítéli az erőszakot, de itt Mark Duggan meggyilkolásáról próbál beszélni, akinek csak úgy szétlőtték a fejét rendőrök és ez volt a szikra. De itt sokkal többről van szó:

És ez az amit már abszolút nem akartak hallani a mŰsorkészítők, de nem tudták elnyomni.
Howe elmondja, hogy itt felkelés van, ugyanaz, mint Szíriában és más országokban. A tömegeknek elegük lett a "hatalmasokból"...

Majd a műsorvezető közbevág: -Tudjuk, hogy öntől sem idegen az utcai harc (riot), részt vett most bennük?



Howe erre csak intelligensen annyit mond:

"Én még soha nem vettem részt zavargásban. A tüntetéseken igen, ami végül egy konfliktusba torkollott. Én egy régi öreg west-indian néger vagyok és meg van bennem a tisztelet. Kérem fejezze be, hogy engem lázadással, meg randalírozással vádol meg. Nem fog bepöccenteni, hogy agresszívnak mutathassanak, maga csak egyszerűen hülyét csinál magából. Kérem legyen meg magában némi tisztelet! "

No Comment!
Ha véleményetek van, írjátok meg, vagy a Facebook-oldalon is megoszthatjátok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése