2011. augusztus 12., péntek

DURVA DOLGOK VANNAK FOLYAMATBAN - Kevesen látják...

TÖRTÉNIK .....
A Pentagon bejelentette 20,000 nehézfegyverzetű katona bevetését az USA határain belül (WTF ???) a következő két évben polgári engedetlenség vagy valamilyen katasztrófa-esemény esetén, mint gazdasági összeomlás, vagy nagy terror támadás.  Ami azért érdekes, mert vannak hírek, amikre ha figyelünk, össze lehet rakni, mi az ami felé haladunk és mire kell felkészülnünk. 

Ez egyre inkább megnöveli a félelmet, hogy az Egyesült Államok közelebb és közelebb van, mint valaha egy teljesen militarizált rendőrállam megvalósításához. Persze ha hozzászoknak a katonai jelenléthez az utcákon, sokkal érzéketlenebbek lesznek a tervezett Martial Law (Statárium) bevezetésekor. Aki figyeli Alex Jones műsorait (ami itt jobbra is egyből hallgatható)...az tudja, hogy rengeteg felháborító visszaélés történik naponta... (biotermesztőkre törnek kommandósok, egészséges embereket küldenek kemoterápiára, másképp gondolkodókat folyamatosan megfigyelik és lehallgatják...lehetne sorolni...és ez a pár mind ezen a héten történt...).
(És a legdurvább...hogy erről nagyon kevesen tudunk...részben érdektelenség, részben tájékoztatási problémák miatt....hiszen ez titokban zajlik és a "háttéremberek" médiabirodalma erről nyilván nem számol be....Szerk.megj)
Mások azt is valószínűsítik, hogy ez a bejelentés része valami még nagyobb tervnek az időzítése miatt.
- Így érthetővé válnak civilek, kamionosok részéről érkezett bejelentések, hatalmas katonai alakulat mozgásokat észleltek, főleg éjszaka, trélerekkel, helikopteres kíséretekkel.... 
Fotók itt
Itt egy ilyen: Egy kamionsofőr számolt be arról, hogy a Mojave-sivatagon keresztül menve mindenhol FEMA-sokkal találkozott. Itt a teljes beszámoló hanganyaga. 

“Prepare for a catastrophic event.” - Nyilatkozta

Tudni kell, hogy a 
FEMA, az amerikai katasztrófavédelem szervezete papíron, csillagászati pénzeket használ fel, amiből csak 10% publikus...
A "RT" videója felvet sok kérdést és félelmet is egyben az USA állampolgárok részéről a 20ezer katona bevetéséről. 


Sőt itt van nekünk az a bizonyos Elenin nevű valami és a YU55 nevű aszteroida, amivel kapcsolatban szerintem Magyarországon egyedül én aggódom....sokszor úgy érzem, de TÉNY, hogy itt fog elhúzni mind a kettő és a YU55 nagyon esélyes rá, hogy a Hold-at vagy a Föld-et is eltalálhatja. És meg vagyok győződve róla, hogy az együttállások igenis hatással vannak a földrengésekre. Arról már nem is beszélek, hogy miért látnak a Föld több pontján 2 NAP-ot lemenni vagy felkelni....ez majd egy külön bejegyzés témája lesz hamarosan...., ahogy a megnövekedett földönkívüli jelenlét a Földön szintén ......és most nagyon enyhén fogalmaztam....

2011. Szeptember 25 vagy 26-ra tehető ez a nagy földrengést, illetve október-november hónap kritikus, amíg ez az üstökös itt fog cikkázni a közelünkben... Persze tudom, hogy senki nem képes előre ilyet megjósolni...de mi van, ha mégis figyelünk jelekre....

Azon már meg sem lepődtem, mikor ez a belső információ kiszivárgott, hogy a FEMA/FCC az egész USA-ra kiterjedő riadót és katasztrófa próbát jelentett be az őszre.
Érdemes tudni róla, hogy elfogadtak egy REX84 nevű rendeletet is (Readiness Exercise 1984) , amit egy még be nem következett, de sejthető katasztrófa esetén már be lehet vezetni.  
Mi már korábban is közzétettük itt ezt a NASA által saját dolgozók részére kiadott videót, melyben arra kérik őket, hogy készüljenek fel és családjukat is készítsék fel egy bekövetkező katasztrófa lehetőségére, halmozzanak fel vízkészletet, élelmet...stb. 


És a végén az már csak hab a tortán, hogy Kína elkészített egy Szuper Elektromágneses Pulse Bombát, amit a világűrben kíván tesztelni és felrobbantani. Ezzel tönkreteheti az USA teljes elektromos rendszerét és visszaküldheti az USA-t a középkorba, amivel Kína végérvényesen a világ vezető hatalma marad.

TELJES RIPORT dokumentum és VIDEO ITT.                             Egyéb beszámolók ITT.

EGY KÖZÖS VAN MINDEZEKBEN, HOGY HIVATALOSAN SEHOL NEM HALLUNK RÓLA........TEHÁT VALAMI NAGYON KÉSZÜL - EZT EGYRE TÖBBEN LÁTJUK - ÉS VALAMI NAGYON TÖRTÉNNI FOG ! EZ MÁR NEM KÉRDÉS .... Ezért is érdemes figyelni az eseményeket (mert ezer dolog történik naponta és hihetetlen, hogy a Médiában erről semmit sem hallunk) .....:O

8 megjegyzés:

  1. Kedves blogíró!

    Nagyon jó tényfeltáró, leleplező az oldala, de sajnos írásaiban a félelmet érzem terjengeni, mivel nem ad megoldást a problémákhoz, nem említi a Felemelkedést (mely jövőkép az apokaliptikus forgatókönyv ellentéte, ill. cseréje - lásd bővebben a Felemelkedés fórumon), mely a valódi oka ezeknek az eseményeknek.

    Részletesen erről az előbb említett fórumon.

    VálaszTörlés
  2. Igen, elismerem, elég gyakran szerepelnek olyan írások, melyek félelmet kelthetnek...Igazából magam is vívódom és hol az Ébredés folyamata, hol ezek a zajló események kerülnek előtérbe. jelenleg azt érzem, hogy ahhoz hogy egyáltalán emberekben elinduljon valami tisztánlátás, mindenképp szükség van felhívni figyelmüket a beindult folyamatokra és a hátunk mögött zajló dolgokra. Hiszen csak akkor tudnak mások is majd véleményt alkotni, ha legalább hallanak arról, mi folyik az USA-ban.., miért vannak a háborúk és miket terveznek ellenünk...Ebben benne vannak a titkos társaságok, a Rendőrállam kiépítésének megakadályozása, a Chemtrail és HAARP használata (amiről 95% azt sem tudja, hogy létezik).

    Mindezeket látva hátha utánanéznek egyre többen dolgoknak, és nem a TV-re alapozzák véleményüket és tudásukat. E mellett, folyamatosan szeretném felhívni én is a figyelmet, hogy az Ébredés és Felemelkedés zajlik már. Nem szabad félni, mert csak a Szeretet és a Fény fog felemelni...

    Azért vagyok gondban, mert mindig a Felemelkedésről, a Próféciákról, az ősi tudásról szeretnék elsősorban írni és a napi események annyira gyorsan pörögnek, hogy mindig előnybe kerülnek (sajnos)...
    De mindenképp köszönöm az észrevételt...keresem én is a fórumokat, ahol egyáltalán ezeket az információkat meg tudom osztani...
    Ez volt ennek a blognak az egyik célja, de mindemellett másik két pozitív blogot is csinálok: siker-boldogsag.blogspot.com és szeretetblog.blogspot.com :)

    VálaszTörlés
  3. Én is olvastam már sok olyan oldalt ahonnan sok információt lehet össze gyűjteni.Ha valaki felakar ébredni!!Ezt az oldalt nagyon jónak tartom ,sőt a videók nagyon hasznosak.Viszont egy dolog az amit hozzátennék ,hogy nem attól ébrednek fel az emberek ha félelmet kelltünk bennük!!! Viszont itt elolvasva a magyar fordítást ezt sugallja! Ettől jobban bepánikolnak!Tudniuk kell,hogy semmi rossz nem történhet velünk ,mert vigyázznak ránk!!

    VálaszTörlés
  4. Szuper cikk, nagyon jól összefoglalva, gratula

    VálaszTörlés
  5. Érdekesek a cikkek és a kommentek!Kíváncsi lennék,h.honnan az infó,h.vigyáznak ránk!Kik aki vigyáznak ránk?

    VálaszTörlés
  6. Igen én is arra lennék kíváncsi, hogy ki, vagy kik vigyáznak ránk?

    VálaszTörlés
  7. Ő minden bizonnyal a Galaktikus Föderáció tagjaira gondol. Az Univerzum magasabb szinten lévő tudatossággal rendelkező civilizációi...:)
    De ne én mondjam ki, hogy Ő kikre is gondol...

    VálaszTörlés