2011. augusztus 30., kedd

Létezik egy nagyon jó angol kifejezés : SHEEPLE...Te ne légy az!


Létezik egy nagyon jó angol kifejezés : SHEEPLE ...
Ez a People (emberek) és a Sheep (birka) szavak összevonásából jött létre.

Azokra az emberekre mondják, illetve nyugodtan érthetjük azokat alatta, akik
birka módjára élnek, semmivel nem foglalkoznak és mindent elhisznek, amit a TV-ben látnak. 

Ők gyakorlatilag az az emberfajta, aki naponta 3-5 órát nézi a TV-t, a TV-ben hallott dolgokról beszél, sőt saját véleményeként is az ott hallott dolgokat adja elő.
 


Mielőtt még jót nevetnél, csak óvatosan, mert nagyon könnyen előfordulhat, hogy Te is egy vagy közülük, hiszen mindannyian beleesünk a csapdájukba és a többség ott is marad.

Ez a "Világ helyzete" oldal segítséget szeretne nyújtani Neked, hogy közelebb kerülj az igazsághoz és távolabb attól a hamis világtól, amit nyugodtan nevezhetünk Mátrixnak...(nem véletlen maga a film sem...de ez egy másik történet).

A modern társadalmakat tömegében alkotják ezek az elemek és a RENDSZER-nek rájuk van a legnagyobb szüksége:
hiszen ők azok, akik rabszolga módjára dolgoznak, fogyasztásukkal eltartják a rendszer működtetőit és a fennálló rendet soha nem kérdőjelezik meg.
Hiszen az erre való GONDOLKODÁS képességét nem is használják.

A rendszernek nagyon sokat segít, hogy ezek a SHEEPLE típusú emberek gyermekeiket is hasonló (amit mondanak, azt fogadd el...és jobb csendben maradni, mint szólni...illetve azt edd meg, amit eléd raknak és soha ne vágyj jobbra típusú) embernek nevelik.


Jelenleg óriási háború dúl a színfalak mögött... a tarthatatlan és kiszolgáltatott helyzet miatt megjelent egy felébredő embercsoport az egész bolygón, mely nem hajlandó behódolni ennek a globalista, elnyomó, mindent uniformizáló és hagyományos emberi értékeket elnyomó rendszernek.

Két fronton zajlik a háború
(egyelőre még békésen) :
egyrészt csoportok (Russia Today - RT, David Icke, Alex jones, Jesse Ventura, Aaron Russo) és több ezer ismeretlen a maga módján próbál az igazsághoz közel álló (mivel az objektív igazság nehéz dolog) tudásról, eseményekről informálni minél több embert, mert az életünkről és az egészségünkről van már szó.

Hiszen a másik oldal: a globalista vállalatok és bankok érdekeit szolgáló hatalmak az egész világon ezen hangok elnyomásáért és az emberek megtévesztésén dolgoznak.
Nagyon sikeresen, hiszen gondolkodásukban manipulált, TV és média által teljesen irányítható, kémiai anyagokkal megmérgezett, beoltott, bepermetezett és frekvenciák által besugárzott százmilliókról van szó.

Ezek léte sajnos bizonyított, ezért minél több embert szeretnék én is informálni ezekről !!! Semmi sem véletlenül történik, amin el szoktunk szörnyülködni (emberek fiatalon halnak meg; a család intézményét teljesen lejáratják, a TV ontja a jelentéktelen celebeket és a homoszexualitást, az obszcenitást (pl...Lady Gaga).
És ezek csak morzsák, a jéghegy csúcsát jelentik, ezért kérlek nézz utána legalább a címszavaknak, amit ITT majd hallasz és rájössz, hogy igazat beszélünk mi, akik az EMBERISÉG FELÉBRESZTÉSÉN DOLGOZUNK.



Meg fogod látni, ha kilépsz a Mátrixból, hogy tényleg van egy másik valóság és el sem fogod hinni, eddig miért nem vetted észre.
Nem a Te hibád! A Rendszer teszi ezt velünk oktatáson, elme-manipulációs technikákon és befolyásoláson keresztül.


Azt hittük el eddig, amire azt mondták, hogy ez úgy van. De közel sincs úgy! Sőt...nagyon mély a nyúl ürege!

Ez csak akkor lesz számodra is fontos, ha fontos az IGAZSÁG, fontos a CSALÁDOD EGÉSZSÉGE és a SAJÁT ÉLETED ugyanúgy.
Mert JELENLEG EZ A TÉT.  


Innentől minden bejegyzés ebben fog segíteni azoknak, akik érdeklődnek egy kicsit is, illetve szeretnének csatlakozni. 

Mert hamarosan nagy szükség lesz mindenkire. Ez már nem fantázia, nem összeesküvés-elmélet, hanem a valóság. Politikától és vallástól teljesen mentes, hiszen ez a két dolog többet ártott évezredek alatt a civilizációnak, mint bármi más!

Most jött el az idő, hogy DÖNTS,  vagy maradsz ugyanaz a kis SHEEPLE, aki csak eszik, alszik, dolgozik, fogyaszt, majd minél előbb meghal....
  

VAGY....FELÉBREDSZ és GONDOLKODSZ...


7 megjegyzés:

  1. Köszönöm! Mindenkinek meg van a maga igazsága, én csak próbálom elmondani, amit egyre többen látunk és érzünk! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem csak próbálod, nagyon jól sikerül is, bravo!!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Minden biztatást, jó tanácsot és segítséget!

    VálaszTörlés
  4. Ezer köszönet!!! nagyon örülök hogy rád találtam ugyanis ez azt bizonyítja hogy épelméjű vagyok :-)) Ugyanis a zsigereimben,ösztönösen éreztem tudtam valahonnan.....csak így tovább soha ne add fel! Most már számítanak számítunk rád felelősséget vállaltál! Részemről tisztelet és hála és ha valamiben tudok szívesen segítek!!

    VálaszTörlés
  5. És amikor eddig eljutottál, máris megtettél egy lépést az önvaló felismerésének útján.
    Idővel ráeszmélsz, hogy az egész világ csak illúzió, és csak az elmédben létezik.
    Innen már csak egy lépés a felszabadulás az anyagi világ kötelmei alól.
    Jó utazást mindenkinek!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon hasznos igy komplexen oszefogva latni a helyzetet. Igen, minden mindennel osszefugg, es koszonet ezek feltarasert. Az igazsag donto resze nem volt publikus, sot titkolt volt elottunk! Hatalmas erteket kepvisel az a felvilagosito munka, amit itt talalunk! Koszonet erte!

    VálaszTörlés