2013. augusztus 9., péntek

Miért van Pentagramma Kazahsztánban ? Nézd meg az Illuminati fővárosát Astanát és megérted!


Írta, szerkesztette és fordította: SBG Buddha VilagHelyzete.com 

Egy pár nappal ezelőtt mindenki hanyatt volt esve, hogy a Google Maps-en Kazahsztánban egy hatalmas Pentagrammát vettek észre, ami fentről látszik csak igazán jól. A gagyi válaszok és az Index-féle, a témákat soha nem körüljáró, elbagatellizáló "véleményformálók" természetesen megmondták a tutit: hogy kérem szépen, az a szovjet múlt öröksége, egy vörös csillag akar lenni, a kommunizmus öröksége.

Erre én meg azt mondom, na ja.... ! 
Egy ilyen gyerekes és süket válasszal is csak az éri be maximum, aki nem látta még soha, hogyan néz ki ASTANA - Kazahsztán 21.századi fővárosa....  

Hogy ez a kérdés ne maradjon meg ennyire alacsony szinten, azt javaslom, nézzük már meg ezt a várost és gondolkodjunk el egy kicsit, hogy a hírekben ezek az építészeti csodák miért nem jelennek meg soha....Pedig Kazahsztán Dubai-ként tartják számon.

Utána nem lesz kérdés, mert minden szem észreveszi a jeleket és már gyakorlatilag most is úgy emlegetik ezt a helyet, mint Illuminati Capital - Az Illuminati fővárosa. Nézzük meg, hogy miért is és onnantól egy "kis Baphomet-féle" pentagrammán nem fogunk fennakadni sem.

Astana az első, 21.században megépített főváros nagyon jól reprezentálja amerre a világ tart. Igazából ez az egész egyetlen valaki víziója volt: Nursultan Nazarbayev (Igen ez Borat hazája, ennyit tudunk mi is).
Milliárdnyi olajdollárokkal megtámogatva a város a semmiből az ázsiai sztyeppén nőtte ki magát. Ismerjük a forgatókönyvet az Abu Dhabi - Dubai - Qatar sivatagi homokja is mekkora csodákat képes megtartani a hátán. Minden csak pénzkérdés.Pénz pedig annyi van a világban, hogy a Hoover gát is megtelne vele milliószor.... 



 
Nos az eredmény, lenyűgöző: egy futurisztikus, okkult, a NEW WORLD ORDER-t (Új Világrendet)  átfogó főváros a legősibb vallás tiszteletére, amit az ember valaha ismert: Sun Worship - a Napisten tisztelete. 
Mert ez nem egyszerűen hit és vallás. Energiák birtoklása és felhasználása a cél érdekében.....  A sumérok, babiloniaiak és az egyiptomi civilizáció óta változatlanul az Illuminati egyik legfőbb meghatározója. 
Használták ezt utódaik, királyok ("Napkirályok") Párizs megépítésénél Washington DC elrendezésekor és elődeik Alexandria felépítésénél ....Tudni erről nem illik és nem is tanítják, attól az igazság még igazság.... 
Astana még mindig egy építkezési területre emlékeztet, de az épületek, melyek elkészültek már ezt az okkult látomást tükrözik.
The Pyramid of Peace - A Béke Piramisa
Britannia "legtermékenyebb építésze" - Lord Norman Forster - által fogant ez a piramis furcsa módon az ázsiai sztyeppe közepén. Az épületet az erőszak megszüntetésének és világ vallásai egyesítésének ajánlották. Norman Foster elmondta, hogy az épületnek nincs felismerhető vallási szimbóluma, ami lehetővé teszi a hitvallások harmonikus egyesítését. A valóságban a piramis maga az egyetlen igaz vallásnak tekintett NAPKULTUSZ temploma az okkultisták számára. Az épületen belül lévő szimbólumok is beszédesek. Ábrázolják minden ember megvilágosodás felé vezető útját. (Illumination). Nézzünk körül egy kicsit ! 

A Piramis Alak 

“A beavatottak számára a piramis alakja elfogadott szimbólum mind a titkos tanok, mind  azon intézmények ábrázolására, melyeket e tanok terjesztésére hoztak létre" -Manly P. Hall, Secret Teachings of All Ages
Novus Ordo Seclorum = New Order for the Ages
Ahogy Manly P. Hall  is állítja a piramis az abszolút egyértelmű szimbóluma az ősi civilizációk misztériumainak. Egyszerűségében rejtett tudatalatti, részleteiben viszont isteni, mely tulajdonságai által magában foglalja mindkettőt: az isteni tudást, amit a beavatottak és megvilágosultak birtokolnak és a tömegek döbbenetét. 
A mai elit (itt most nem a gazdagokra, hanem egyértelműen az Illuminatihoz tartozó vérvonalak tagjaira gondolok csak) elkötelezett az okkult tudás felé és ennek az ősi bölcsességnek és a piramisnak a használata a hatalom (és erő) szimbóluma a modern világban.
A fénylő, megvilágosodott, lebegő zárókő az isteni princípiumot jelenti, mely jelen van ugyanúgy az Univerzumban, mint minden egyes emberben.
 Egy másik elképzelés szerint a hiányzó zárókő a még be nem fejezett küldetésre utal, a Novus Ordo Seclorum - New World Order - az Új Világrend megteremtésére. Az "Annuit Coeptis" pedig kifejezi, hogy "vállalkozásunkat sikerre visszük"....minden áron....  Ha a világban bármilyen piramis-ábrázolást vagy építményt megnéztek, Las Vegastól Párizsig...; Kairótól Astanáig mind ugyanígy fog kinézni.... 
Ebben semmi meglepő nincs, ennek oka van... és persze nem az a válasz, hogy a gízai nagy piramisra hasonlít.... Annak a teteje is direkt olyan... Azt is mondják, hogy a nagy Piramis záróköve is a helyére kerül majd, amikor a projekt valósággá válik. (azaz hamarosan) Itt látható néhány piramis a világból, mely az elit, a kiválasztottak uralmát képviseli a tömegek felett. Arról pedig még nem is tudunk semmit, így beszélni sem nagyon, milyen és mekkora energiákat mozgatnak ezek a piramisok és miért fekszenek a Ley-vonalak mentén leggyakrabban a közelükben mindig egy vagy több obeliszkkel....  (?) Ez is csak azt erősíti, mennyi mindent nem tudunk még mindig .....
  
Memphis Arena /  Luxor Hotel -Las Vegas  / Raffles Hotel, Dubai

The Opera House - Az Operaház (A földszinten)

Amikor belépünk a piramisba a földszinten a belső sötét és pince-szerű. Itt az alsó részben található az Astana-i Operaház, ahol a gyanútlan tömegeket szórakoztatják. 
Földalatti Operaház
A sötétség ellenére a mennyezet szinte teljes egészét egy hatalmas Nap-szimbólum és kép foglalja el. 
The Midsection - A középső szekció
A kerek Nap-asztal körül 
Pontosan az Operaház felett található a piramis központi és középső tere. Konferenciateremként funkcionál, mely a világ vallási vezetőinek befogadására hivatott. Vessünk egy pillantást a hatalmas asztalra és újra csak a hatalmas Nap alakzat körül foglalhatnak helyet és vitathatják meg az eljövendő Új Kort. Égbekiáltó tulajdonképpen ez a szimbolizmus és metafora, hiszen az összes vallási és teológiai irányzat innen nőtt ki, az egykori eredeti Nap-imádatból.
A tér itt sokkal világosabb, mint az Operaházban, képviselve a fejlődést és haladást a megvilágosodás felé. A Nap képe a kerek asztal közepén az pontosan ugyanaz, mint az Operaház mennyezetén. Amíg az átlag népesség (a tömegek) lent sötétségben az anyagi világtól vezérelve szórakoztatást kapnak (vagyis arra fókuszálva elterelik figyelmüket), addig a megvilágosultak (Illuminted Ones) pontosan felettük ülve azon ügyködnek, hogyan lehet elérni az "isteni mivoltot" ....Contemplating Godliness
A VilagHelyzete.com olvasói számára az Új Világrend céljai és megvalósítása elég ismertek és számtalanszor volt már róla szó. Természetesen az interneten is bárki utánanézhet, ha más forrásból is megerősítésre vágyik. De mint tudjuk ezen célok egyik legfontosabbika, hogy a világ vallásai megszűnnek majd létezni (hiszen betöltötték szerepüket eddig - az emberek manipulálását és félrevezetését) és minden vallás helyét átveszi egy új neo-pogány hit... Ez volt már évezredekkel ezelőtt is és újra ebben egyesül majd a világ. Ezek a találkozók is erre szolgálnak. Astana városa egyben az Új Világrend városa is.

The Apex - A Csúcs


A csúcs szó szerint mennyei. Kör alakú és körös-körül ablakokkal és dicsőséges napfényben úszik az egész. Fehér galambok képei vannak beágyazva az ablakok között, melyek a békét jelképezik, ami a világ kormányainak és vallásainak egyesítésével köszönt be (szerintük persze és az ő eszközeikkel) egy egységes Új Világrend alatt. A csúcs egyértelműen a megvilágosodás elérésének szimbóluma mind egyéni, mind világszinten egyaránt. Nézzünk rá a csúcs mennyezetére! 
A nap-istenség beragyogja a megvilágosodottakat. A piramis hármas beosztása:
-  (az alsó sötét szórakoztató rész az operaházzal, a középső világos konferenciaterem és az isteni csúcs) megtestesíti pithagoraszi látásmódját a világnak. Pithagorasz tanításai igazából nem az iskolákban, hanem jóval inkább az okkult társaságok berkein belül nyertek szélesebb betekintést és valódi értelmet.
Pithagoras a világot három részre osztotta, amiket Ő Legfelső Világnak (Supreme World), Felső Világnak (Superior World) és Alsó Világnak (Inferior World) nevezett el. A legfelső egy szubtilis, nagyon finom spirituális világ, mely áthat mindent és maga a Felső Istenség vezeti, ez az istenség benne van mindenben, mindenható, mindenhol jelenlévő és mindentudó.  Mindkét alsóbb világ ezen felső szféra természetén belül található.  
A Felső Világ a halhatatlanok otthona. Az archetípusok lakóhelye, melyek természete már nem része az anyagi világnak, de csak akkor ismerhetőek fel, amikor árnyékuk az az alsóbb mélyebb világba vetül. A harmadik, a legalsó világ azon kreatúrák otthona, amelyek az anyagi létezéshez kötődnek vagy munkájuk van az anyagi világban. Ezért volt ez az otthona az emberiségnek és az alsóbb királyságoknak, melyek ideiglenesen a Földön tartózkodtak, de képesek voltak magasabb szférába emelkedni. 
A Piramis három szekciója 
Más szóval a piramis sokkal inkább nem turista-látványosság, hanem a beavatottak filozófiájának szimbóluma. Ahogy Dan Cruikshanks meglehetősen rejtélyesen mondta dokumentumfilmjében: "az eljövendő hatalom és erő megtestesítése" 
Bayterek - torony
Szintén a neves brit építész, Sir Norman Foster tervezésében hivatott megtestesíteni a népmesékben is megjelenő mitikus élet fáját és a boldogság varázslatos madarát. A madár, melyet SAMRUK-nak neveznek tojását egy nyárfa két ágának hasadékába rakta. A tojás az arany gömb a műemlék csúcsán  (golden globe... Maga a díj is hasonló jut eszembe) újra csak a Napot és a Felsőbb Istenséget reprezentálja. 
Maga a fa, az "élet fája" a csatornát jelenti, melyen keresztül a lelkeknek el kell hagyniuk az anyagi világot és csatlakoznak az isteni világhoz. Ez a filozófia egy visszatérő motívum a legtöbb (ha nem mindegyik) okkult társaságnál. 

Az Arany Gömb belsejében

A "Total Recall" Dolog - Az Emlékmás c. filmben láttunk hasonlót

Látogatók felmehetnek a torony csúcsába és megcsodálhatják Nazarbayev városára a kilátást. Itt is található több furcsa elem, amire érdemes egy pillantást vetni. 
A Gömbön belül egy rejtélyes dolgot találunk. Egy arany háromszög benne Nazarbayev kézlenyomatával. Miért ? nem tudom, de egy olyan dolog jut eszembe, amit a Total Recall c. filmben láttunk.

Bata Composition

Ez a Föld bolygó 17 vallási felekezet képviselőjének aláírásával együtt. Igen, újra ugyanarról szól a fáma: a minden vallást egyesíteni egy új világrendben és minden ami hozzá kapcsolódik, ahogy beszéltük sokszor....   

Masonic Pillars - Szabadkőműves oszlopok

Két oszlop (obeliszk ? ) szélen és egy középen távolban jó eséllyel szabadkőműves szimbólum, hiszen ez is mindig visszaköszön minden ilyen ábrázoláson és olyan szentélyekben, ahol a beavatottakat "felesketik".... 

A két ikertorony a szabadkőművesség két pillérét és obeliszkjét ábrázolja, melyek neve: BOAZ és JACHIN. Ezt természetesen bizonyítani nem fogjuk tudni, de nagy valószínűséggel Nazarbaev elnök sok más elnökünkhöz és vezetőnkhöz hasonlóan szabadkőműves, beavatott tag. Másképp nem is lehetne abban a pozícióban teszem hozzá, de ezt is tudjuk....


(Megjegyzésem: hazai példa: A leláncolt magyar korona két obeliszk között...)

Presidential Palace - Elnöki Palota


A város parancsnoki pozíciójába helyezve, az Elnöki Palota annak a ceremmóniák/rendezvények sugárútjának egyik végében van, mely a Bayterek-toronyból indul. Nagy kupola a palota tetején a női princípiumot reprezentálja, míg ellentétpárja a fallikus Bayterek-torony a másik végében a férfi princípiumot.  Ez a "leosztás" a világ majdnem mindegyik fontos városában jelen van és hasonló módon, nem győzöm megemlíteni újra Washington DC-t és Párizst

(Sokan nem tudják, hogy Párizst az egykori Alexandria mintájára építették meg. Az Izisz / Ozirisz-kultusz határozta meg teljesen az elrendezését és napjainkban is a város építményeit és az utak tájolását. A szabadkőműves francia forradalom előtt és idején ezek köztudott dolgok voltak, mára elfeledtették őket.
/A
Pharos-i világítótorony volt az egyik leghatalmasabb Ízisz tiszteletére épített szimbólum az ókori civilizáció tündöklése idején. 
A Pharos-Isis szókapcsolatból jött létre a Pharisi...Paris név is..... A Nap városa.... Erről készülök már régen egy hosszú cikket írni, de ez egyre inkább könyv-méretű, annyi tudás és kutatni való van benne... Akiket érdekel, már többször mondtam, de újra csak ajánlom addig Graham Hancock - Robert Duval : Titkos Jelek c. nagyon alapos könyvét. (SBG Buddha)
Hirtelenjében mutatok pár érdekességet nektek: 

1. Baphomet figurája a párizsi Notre-Dame-on, amit eredetileg templomos lovagok építettek
2. Templomos lovagok rituáléjának ábrázolása Baphomet előtt (Leo Taxil)
3. A "Frank-Szabadkőművesség misztériuma" c. könyv borítója : hátul Baphomet-tisztelet, elől a tiszteletére lefejezéses áldozat... (miért is volt olyan nagy "divat" a franciáknál és a forradalom idején a guillotine... (?) 

  

Pentagramma * Baphomet - kultusz * Illuminati 
Mindenképp meg kell jegyezni és sokszor felmerül a beszélgetéseinkben itt is, hogy az Anton La Vey-féle Church Of Satan is ugyanezt a "Sigil Of Baphomet"- ábrázolást használja.
Valamint a fekete mágia, a sátán-kultusz, az okkultizmus nagyban összekapcsolódik a Aleister Crowley nevével, aki hatással volt egész századunkra és nem csak a Beatles és más zenészek, hanem az egész New Age-mozgalom és az ezotéria mind ennek az okkult vonalnak egyfajta továbbvivője. A héber betűk és azok számértéke sem véletlen, sőt a Talmud és a babiloni mágia összefüggései sem.... De mint már mondtam, itt semmi sem véletlen és minden mindennel összefügg. De ez természetesen sokkal részletesebb bejegyzést érdemel...... (SBG Buddha)


Khan Shatyry Entertainment Center
(A világ legnagyobb sátra)

Ez a befejezetlen furcsaság is újra csak Sir Norman Foster alkotása (gyakorlatilag az egész várost ő tervezte). A sátor alatt lévő terület nagyobb, mint 10 futball-stadion együtt, egy városnyi-léptékű belső parkkal, bevásárló és szórakoztató sugárutakkal, terekkel és macskaköves utcákkal, csónakázó folyóval, bevásárló-központtal, mini-golf-pályával és belső tengerparti résszel. Azt mondják ez a struktúra hasonlít a Salamon-Templomának tabernákulumára  ... Ilyen hordozható istentiszteleti-helyeket, mesterséges sátrakat használtak a zsidók a bibliai időkben. Beavatottak ezeknek az ősi létesítményeknek ezoterikus-okkult jelentést tulajdonítanak.

Hamarosan Astana-ban

Astana még mindig hatalmas építkezések színhelye, sőt hatalmas folyamatban lévő projektek vannak. Néhány említésre méltó:
- Central Markets - szintén Norman Foster tervezésében- Crazy Towers - Őrült tornyok (nem ez lesz a hivatalos neve)
 
All-Seeing Eye Stadium - Mindent látó szem alakú stadion
Végül...
Ahogy a világot irányító háttérhatalom a szükséges feltételeket létrehozza, egyesíteni akarja a világot egy nagy Világkormány alatt. Az egész világ hemzseg a szimbólumaiktól, ami joggal gondolkodtatja el az ártatlan laikust is, hogy talán mégis igaza van az összeesküvésnek, hogy ezek az "entitások" és hatalmuk szimbólumai mindenhol ott vannak. Az a tény, hogy az átlag népességnek fogalma sincs arról, hogy ezek a struktúrák mit is reprezentálnak pontosan és ők milyen erőket mozgatva és célokkal tevékenykednek ....pont ez a tény vezet el ahhoz, hogy miért is tudják terveiket akadálytalanul és egy szó nélkül is véghezvinni anélkül, hogy bárki is megkérdőjelezné vagy ellenállást tanúsítana. 

De ezek a tervek már a bibliai idők óta készen állnak, csak ezt mi emberi elmével nehezen tudjuk megérteni....Manley P. Hall írta 1918-ban:

“Amikor a tömeg kormányoz, akkor a tudatlanság uralkodik az embereken..., amikor az egyház kormányoz, akkor a babona ..., amikor az állam kormányoz, akkor pedig a félelem. Mielőtt az emberek tudnának harmóniában és megértésben együtt élni, a tudatlanságot BÖLCSESSÉGGÉ, a babonát MEGVILÁGOSODOTT HITTÉ és a félelmet SZERETETTÉ kell átalakítani.
"A tömeg egyenlő a demokráciával, az egyház egyenlő a vallásokkal, az állam egyenlő az országokkal. Más szavakkal élve ahhoz, hogy az emberiség harmóniában tudjon élni le kell rombolni a demokráciát (mert a tömeg egyszerűen túl ostoba, hogy kormányozzon) az egyházakat és vallásokat, (mert babonákon alapulnak) és az államokat (mert egyetlen világkormány lesz helyettük)... "Még folytatja:
"A tökéletes földi kormányzásnak az isteni kormányzat mintájára kell működnie, amely a világegyetemet is irányítja. Azon a napon, amikor tökéletes rend újra helyreállt, a béke egyetemes és a jó diadalmas lesz, az emberek már nem a boldogságot kergetik majd, mert önmagukban is meg fogják találni annak forrását. "
Jól hangzik, nem igaz? Csak egy apró mozzanatot elfelejtettünk.  Amikor ez megtörténik, a világ népességének jelentős része halott lesz....

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Kapcsolódó korábbi cikkek: 

193 megjegyzés:

  1. Azt a leborult szivar végit, hú Buddha, most aztán kitettél magadért ! Gratulálok ehhez a cikkhez, végiggörgetni több percig tartott ! Mennyi komment lesz itt, bírja a rendszer ? Azért a főszereplő még mindig nincs nevén nevezve. Az igazi főszereplőről is jó lenne egy cikk egyszer, azt szeretném látni. Talán eljön majd az ideje.

    VálaszTörlés
  2. Lenne még egy kérdésem hozzád SBG Buddha. Nem Te vagy PPP ? Mert ha igen, akkor értem miért nem tudsz egyszerre két helyen is lenni :-) Ha meg nem, akkor nem tudod miért állt le PPP projektje ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én vagyok és nem is tudom, miért hagyta abba. lehet, hogy belefáradt ebbe az egészbe....

      Törlés
  3. SBG Buddha, csak neked (kíváncsi vagyok a véleményedre):
    http://www.youtube.com/watch?v=aPOqHA36Umc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú ez nagyon érdekes @arpiel ! Még a felénél járok, de ezt érdemes végiggondolni azt hiszem. Sok olyat mond, aminek valós alapja van, ha belemélyedünk jobban...
      De ehhez még egy párszor meg kell néznem... Köszi szépen a videót!

      Törlés
    2. Remek videó és nagyon érdekes, itt van minden a szemünk előtt csak észre kell venni! Jó lenne egy összeállítás a nagy cégek logoiból illetve szimbólumokról. Pl.: Walt Disney-ben is benne van a 666

      Törlés
  4. Azért ha elolvassuk több gondolkodó, bölcs ember írásait, akkor rájövünk arra, hogy a tömeg, a birka osztály a népesség minimum a 80% - át képezi, akik irányításra szorulnak !!! Akkor meg nincs mit háborogni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az igaz, hogy minden vallás és hitrendszer csak egy-egy szeletét képes csak megjeleníteni a Teljességnek, de amikor valakik egyesíteni akarják a szeleteket, ezáltal birtokolva a Teljességet, főleg ilyen hivalkodó módon, csak a birkáknak nem tűnik fel, hogy ez a cirkuszi, mindent elkápráztatni, elvakítani akaró látványosság, csak egy eltorzult "yangi" hatásvadász diktátor felülprezentálása.

      Törlés
    2. A birkanyájat ki lehet vinni legeltetni a napsütéses hegyoldalba, ahol legelésznek, jönnek-mennek, jól érzik magukat, vagy istállókban napfénytől elzárva vályú elé kényszerítve tartani. Szerinted melyiket értékeli jobban a birka?

      Törlés
    3. Természetesen minél humánusabb módszer lenne a pozitív irány. De, szerintem is elértünk egy olyan lezüllesztett állapotot melyben már a humán módszerek nem biztos, hogy célravezető. Lehet, hogy túlzásba esek akkor, mikor egyenlő esélyről beszélek, mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tudatosodjon, de ezt nem is igénylik, megelégednek a birkának járó életmóddal, sajnos. Ragozhatnám itt tovább a meglátásaimat, de miért, de ha esetleg érdekel a további véleményem, folytathatjuk :)

      Törlés
  5. igen, de nem mindegy ki irányítja a világot, mert valamelyik diktátor negatív módszereket alkalmaz, egy másik pedig pozitív módszereket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pozitiv modszerrel nem lehet a birkát irányitani!nézd csak meg a nyáj terelö kutyát....

      Törlés
  6. Gratulációmat kell kifejeznem a cikkhez nekem is! Eddig ezt nem is gondoltam volna:D

    VálaszTörlés
  7. A kőművesek már csak ilyenek. Építgetnek imitt-amott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól mondod Mazsola, építgetnek.
      Nem csak a kőművesek. Az összes vallás, hitrendszer így működik.
      Az imitatio Christi vagy Dei vagy kitudja még mi, ősidők óta kikívánkozik az emberből, ezt a másoló kreativitást nem véletlenül ültette bele a Teremtő :)
      Persze a régiek azért a maiaknál tökéletesebben, funkcionálisabban tükrözték a Teljességet, a "fentit" ide "lentre", mint a mostani botcsinálta építőmesterek :)

      Törlés
  8. Manley P. Hall idézetivel tökéletesen egyetértek.

    "Jól hangzik, nem igaz? Csak egy apró mozzanatot elfelejtettünk. Amikor ez megtörténik, a világ népességének jelentős része halott lesz...."

    Buddha, Buddha, ez egy tényként közölt feltételezés, ami ráadásul azt mutatja, hogy te félsz a haláltól.
    Márpedig szerintem bármilyen félelem torzítja az IGAZ valóság észlelését.
    Nem véletlen a negatív oldal állandó félelem-generálása.
    Ha hiszünk a Teremtő végtelen szeretetében, nincs mitől félni, MINDEN értünk történik, és MINDIG a legjobbat kapjuk (még ha ezt nem is ismerjük akkor fel), ami az Ember fejlődéséhez szükséges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már csak az a kérdés, hogy mi a baj azzal ha egy nagy halom test kileheli magából a lelket? :) Nem mondom, hogy ez volna a legnedvesebb álmom; de olyan nagy különbséget nem jelentene; mert 50-60 év múltán úgyis meghalnának maguktól is. :)

      Na most komolyan... a lélek úgyis halhatatlan vagy micsoda. És a test halála is csak a köré kerített drámától lesz káros. Tehát ez esetben a bekövetkezés előtti rettegés és a bekövetkezés utáni fájdalom és gyász a káros. Ezek pedig elvileg kinőhetőek. Bár az tény, hogy nem könnyen. :)

      Lényeg a lényeg, ha nagy számban patkolunk el a közeljövőben az nem tragédia szerintem. Kiakadni rajta... na az már baj. :)

      Törlés
    2. Nahát, Kereső! :)))
      A neveddel azért jól álcázod magad :)

      Törlés
    3. Amit írtál, azáltal egy Kereső Veszett El benned :)

      Törlés
    4. No akkor azt hiszem, hogy most ideje visszavonulnom némi meditálásra, mert ez még mindig nagyon homályos nekem. De ne fejtsd ki, majd a teremtő válaszol. :P

      Törlés
    5. És ha a Teremtő hulivulit választotta válaszadásra? :)

      Törlés
    6. Akkor nagyon élvezi a rejtvényeket... o.O

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. Olyan világ jön el, amiben nagyon komoly és végleges döntés elé áll minden egyes személy. Aki nem hajlandó beilleszkedni az új rendbe, az kiszorul belőle minden szinten... Nem kell megölni, vagy ilyesmi... éhen, szomjan, vagy betegségben meghal. Ja, és nem félek tőle, hiszen még nem tartunk ott és ki tudja, hogyan fogok akkor majd reagálni? Szimplán előre látszik, hogy nem lesz kaja, nem lesz víz, és világméretű járványok jönnek. Ha nincs személyazonosítód, akkor semmid se lesz, ha meg van, akkor viszont nem élheted tovább önmagad életét, hanem te is csak egy termék leszel.

      Törlés
    9. nem is te félsz a haláltól,hanem a tested... és a test tudatot kiiktatni az ösztönrészt azt nem egyszerü....

      Törlés
  9. http://most.444.hu/2013/08/06/vegre-kiderul-hogy-miert-esznek-valakit-a-szunyogok-amikor-mast-meg-nem/

    VálaszTörlés
  10. Húúúúúú,hűha.
    Volt vagy van a világon olyan város ahol ha akarnál sem látnál okkult szimbólumokat???
    Mert ha akarsz itthon is láthatsz. Ennyi erővel a Parlamentünkre is tekinthettek így, akár kívülről akár belülről nézve.Vagy ott van a Magyar Állami Operaházunk.Hihetetlen,de a mi operaházunk mennyezete is a Napot szimbolizálja és kép foglalja el.Lehet mi voltunk egykoron az Illuminati fővárosa? Húúú, és az őseink jurta sátrait már meg sem említem,mert még jobban összezavarlak titeket.De jaj, még az őseink is körben ültek a barlangban a tűz körül,mert okkultisták voltak.
    Van vagy volt valaha olyan ember alkotta tárgy amiben nincs valami titokzatos szimbólum vagy okkultizmussal összekapcsolható forma??????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok én wikipédia, de az "okkult" annyit jelent, hogy "rejtett". Vagyis bármi amiről a felfedezéséig nem tudtál, az kimeríti ezt a fogalmat. Így a kérdés túlságosan általános, hogy meg lehessen válaszolni. :)

      De ha kikapcsolom az okostojás üzemmódot - akkor a válasz "nem nagyon". Vagyis szinte semmilyen jelentőséggel bíró épület, amit ők építettek nem úszta meg a "szokásos" szimbolikát.

      Ugyanakkor gyorsan meg is jegyezném, hogy ezek a jelképek önmagukban nem hordoznak előjelet. Tehát nem szükségszerűen sátáni vagy isteni vagy ki tudja milyen oldalhoz tartozóak. Ezek csak eszközök, mint egy kalapács. Építhetsz vele egy házat vagy beverheted vele valaki fejét. Vagyis a szimbólumok esetében arról vagyon szó, hogy ők energiát áramoltatnak, szabályoznak, stb. Na most hogy ez az energia honnan hová megy, mit szolgál, stb. az adja meg, hogy jó vagy rossz dologról beszélünk. Már ha elég okosak vagyunk ennek az eldöntéséhez. :)

      Törlés
  11. És honnan tudod hogy nem ez az igazság? Lehet hogy ők tudják jól!

    VálaszTörlés
  12. A főszereplő az antikrisztus lesz - ideje lenne hinni a Bibliának és hinni Jézusban (nem vallásokban mert azok emberi kreáciok) és igen még mindig ezt nyomom mert túl sok a "véletlen" egybeesés aközött amit a Biblia ír és amit a világban látok (egy világbirodalom létrejötte, chip beültetés - csak ezzel vásárolhat mindenki - teljes kontroll, okkult szertartások, mágiák, fertő, paráznaság (férfi a férfival stb) hamis vallások elterjedése amik mind az embert állitják központba (neked kell tenned h elfogadott légy stb)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A télapóban is ideje lenne hinni, idén télen is volt csoki a csizmámban pedig még ki sem pucoltam!

      Törlés
    2. Na jó idén tél ugyan volt, de télapó még nem. Szóval vegyük akkor a tavalyit. :)

      Törlés
    3. antikrisztus nem létezik, a gonoszság minden emberben ott van, pontosabban minden olyan élőlényben ami képes felfogni hogy ő egy egyéni személyiség

      Törlés
    4. Napnál világosabb, hogy amiről ez a cikk szól, az nem más mint a Jelenések könyvének próféciáinak beteljesülése. Ezt már SBG Buddha is sejti (csak óvatos). Ennek betetőzése lesz az antikrisztus hét éves ámokfutása, majd a mondat végén a pont Jézus Krisztus visszajövetele, és rendrakása lesz. Ekkor jön el a millenium (ezer éves királyság, az aranykor). Vagy fölkészültök erre, és elfogadjátok, akkor túlélhetitek, vagy....

      Törlés
    5. Elveszett Kereső, Te tényleg el vagy veszve de nagyon. Szerinted az irónia meg a gúny merre visz ? Mit mond erre a te "istened", hited ??? Csak magad alatt vágod a fát. Ha valakinek ezekből a dolgokból amiről szól a cikk, még mindig nem áll össze a kép...

      Törlés
    6. Árpi.

      Továbbra is az a véleményem, hogy ez egy ezeregynéhányszáz éve írt, és sokakba mélyen elültetett (félelemkeltő!)program, amit ideje lenne felülírni, de ahogy gondolod.
      Az én programomban már NEM fog senki hét évig ámokfutni az tuti.:)
      Ugyanis már nincs rá szükség, feladatát betöltötte az EGÉSZben.:)

      Törlés
    7. Az irónia és a gúny az utolsó lehetséges viszonyulási forma az elvakult mesekönyv.majmolásod láttán. Sry, én így látom. Antikrisztus, a télapó meg a húsvéti nyuszi egy kategória. Csak a nyuszi meg a télapó nem olyan idegesítő, mert évente csak egyszer hallasz róluk. :) Az antikrisztust meg állandóan nyomatjátok...

      Megnyugtatásodra közlöm amúgy, hogy fölkértek az antikrisztus szerepére, de a barátságunkra való tekintettel elutasítottam. :)

      Törlés
    8. Miért hinnék neked, Isten Igéje helyett ? Te hitelesebb vagy ? Több száz próféciád beigazolódott néhány ezer éven át ? Tőled emberek millióinak élete változott meg gyökeresen ? Prostituáltakból közbenjárók, skinhead-ekből cigányok felé szolgálók, maffiózókből evangelisták, drogosokból bizonyságtevők lettek. Megbocsátottad a bűnöket, felszabadítottad az elnyomottakat, a betegeket meggyógyítottad, a megkötözötteket megszabadítottad, az átkozottakat megáldottad, a halált legyőzted, és örök életet adtál ? Ha igen, akkor legyen ilyen nagy szád !

      Törlés
    9. Szul than, pont az ilyenekért jött el Jézus, hogy a "programozottakból" kiüsse a programot, hogy a félelmet kiűzze az életedből ! Az meg hogy mi folyik a kozmikus (szellemi) szupersztrádán, nem a Te szükségességed alapján fog eldőlni. Neked (vagy nekem) annyi befolyásod van rá, mint egy levéltetűnek megbuktatni az USA kormányát egy perc alatt a Hold túloldalán piros hóesés közben. Miért forogtok állandóan csak magatok körül ? Te akarod megmondani Istennek és sátánnak, hogy mire van szükségük. Azért ehhez már kell egó.

      Törlés
    10. Ehhez nem egó kell, csak egy kis szelíd idiotizmus; hogy elhidd. :)

      "Miért hinnék neked, Isten Igéje helyett ? Te hitelesebb vagy ?" - hát ahhoz nem kell meghalnod, hogy az én valódiságomról meggyőződhess. :)

      "Prostituáltakból közbenjárók, ... ,drogosokból bizonyságtevők lettek" - igen egy labilis és addiktív elme egyik őrületből a másikba csapong. :))) Egyszer egy kis kokó, egyszer egy kis biblia. :P Ha az ószövetség lapjaiból csinál cigiket, lehet hogy megába szívja az isteni tudást. Vagy azt isten leheli? Mert akkor hivatalosan az egy "shot". :P Méghozzá holy shot... holy shit! o.O

      Törlés
    11. Az "anti" szó nem feltétlenül jenti azt, hogy "ellen", sokkal inkább a "helyett" a megfelelő szó. Tehát antikrisztus jelentheti azt, hogy "krisztus helyett". Ostobaság olyat állítani, hogy nem létezik, van rengeteg.
      A bibliában az antikrisztus jelöl egyrészt szellemi irányzatot és sok helyen pedig egyfajta elnyomó hatalmat, aminek a vezetője úgy nyilatkozik a külvilág felé, mintha az emberiség javát akarná, jóságos, megértő, meg hasonló, de a valóságban pusztulásba hajtja az egész bolygót. Konkrétan a Jelenések könyvében az egész bolygó lakhatatlanná válásának folyamatát is bemutatja szimbólumokon keresztül, nem feltétlen olyan mérföldköveket használva, mint a mi tanult történelmünk. Sokkal inkább olyan pontokat jelöl meg, amelyek az egész emberiség tehetetlenné válásának a mérföldkövei. Pl.: A római katolikus egyház politikai hatalommá válása, majd ettől történő megfosztása, a Nagy francia forradalom, az amerikai egyesült államok megalakulása, majd diktatúrává válása, Európa amerikanizálódása, a világhatalom létrejötte és bukása, eközben a föld ökoszisztémájának fokozatos öszzeomlása.

      Törlés
    12. A jelenések könyve speciális, szimbolikus nyelvezetet használ, ezért értelmezése alapelvi szinten is jelentősen eltér a különféle teológiai irányzatokban. Ha csoportosítjuk A jelenések könyve értelmezéseit, a következő négy értelmezési irányzatot különböztethetjük meg:

      Preterista értelmezési irányzat
      Értelmezésük szerint A jelenések könyvében leírt események már a múlt. Az ott leírt események János korában lejátszódtak a keresztény egyház életében, a Római Birodalomban.

      Futurista értelmezési irányzat
      Az első három fejezetet kivéve értelmezésük szerint A jelenések könyve próféciái még nem teljesedtek be, azokat a jövőben várjuk. János Krisztus visszajövetele előtti rövid időszakról írt ebben a könyvben.

      Történelmi értelmezési irányzat
      A történelmi értelmezés szerint A jelenések könyve az emberiség egész történelmének fő irányvonalát átfogja János napjaitól Krisztus visszajöveteléig.

      Idealista értelmezési irányzat
      Az idealista értelmezés szerint a könyv alapvetően a jó és a gonosz küzdelmét írja le, nem kapcsolható kizárólagosan az emberiség bizonyos történelmi eseményeihez. Az ott leírt események alkalmazhatóak sok, a kereszténység és az emberiség életében lejátszódott és lejátszódó eseményre.

      Törlés
  13. Köszönjük a cikket!

    Kiegészítésként akinek ez felkeltette az érdeklődését még egy majd 4 órás videót tudnék javasolni egy ÉPÍTÉSZ csapattól akik az ilyesféle anomáliákat kutatják.

    Washington DC, New York, Stonehedge, Egyiptom, San Francisco, Jeruzsálem, Róma, London, Párizs, Vatikán, ... ... ...

    ####### Secrets in Plain Sight 1-23 (Full video) ########
    ####### http://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4 ######


    VálaszTörlés
  14. Valójában a magyar népmesékből épitgettek: világfa , napút(Csontvári) kacsalábon forgó várak Tündér Ilona(Izisz Ozorisz) és sorolhatnám miközben bennünket a babilonból még megmaradt ósi népet irtanak....betegségekkel oltásokkal permet stb itt is leirva.

    Hogy meghalunk? majd FEL TÁMADUNK:

    Jah és még miután valakik végigpusztitották a világot vagy vigigpusztittatták velük most a nagy ázsiai sztyeppére ahonnét majdnem indult..najó kicsit pár centivel lejjebb.

    És a kör bezárúlt.

    Ujra jöhet majd egy ujNOÉ = azaz EON.

    Nem kell ehhez a sok krisz krax szimbólum anélkül is stimm.

    VálaszTörlés
  15. Nem gondolják, hogy ma már nagyon sok ember itt tart, miszerint "önmagukban is meg fogják találni annak forrását. "Tehát ha egy ha száz, ha ezer, ha millió ember itt tart, akkor már nincs kétség afelől, hogy fel lehet gyorsítani a folyamatot és tanítás útján eljuthat a többiekhez, mint bármi más az emberi világban! Ennyi!

    VálaszTörlés
  16. Buddha Laci,
    Miért vagy kíváncsi a FB-os szokásainkra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szokásaitokra nem igazán vagyok kíváncsi, hanem inkább az érdekelt csak engem, hogy körülbelül milyen arányban vannak azok, akik a FB-on lévő oldalamon egyáltalán nem követik a híreket és a kitett képeket, összefüggéseket..stb..., hanem csak kizárólag a blogot olvassák egyedül.

      Sokszor van olyan érzésem, hogy tennék ide is ki gyakrabban kisebb tudásanyagot, de lehet akkor elveszítené blog jellegét, így ezt továbbra is meghagyom a a FB-oldalra és inkább naponta többször oda teszem ki, ha "mondanivalóm van"...
      Vagy történik valami a nagyvilágban, amit úgysem fog mutatni a főáramú média.

      Törlés
    2. Értem én, csakhogy ezekre a dolgokra bőven elég lett volna az első három kérdés. A negyedik kérdésnek semmi köze a felmérésedhez. Az valami másért fontos valakinek, valakiknek. Ilyenekre általában az amerikai DHS, FBI és a velük megegyező hivatalok szoktak kíváncsiak lenni és ez nekem egyáltalán nem tetszik. Hallottunk már olyan hírekről is, hogy lassan azok lesznek gyanúsak akinek nincs FB fiókja, mert "Biztos titkol valamit az illető esetleg készül valamire." Érted, ha nem vagy hajlandó önként és dalolva bemutatni nekik az egész magánéleted, akkor egy lázadó vagy, vagy még rosszabb.....
      Szóval tiltakozom a negyedik kérdés miatt, de nagyon.

      redneck

      Törlés
    3. Én úgy hidaltam át a problémát, hogy egyikre sem válaszoltam. :)

      Törlés
  17. Kedves kommentelők. Miért van az az érzésem, hogy feltűnően kerülve van a téma mögötti valóság megnevezése, sőt már maga a cikk is. Terelődnek a gondolatok, általánosítások, mellébeszélések: kamu vaker. SBG Buddha földobott egy labdát, de az csak száll, csak száll. Senki nem meri vagy akarja leütni. Jaj olyan nincs is, azt nem mondjuk ki, nem úgy van az. Nehogy már a biliai világ és szellem kép felé menjünk. Nehogy már kimondjuk a nyílvánvaló igazságot, ami leleplezi a valódi hátterét a jelenségeknek, és amitől összeáll a kép. Ezek csak véletlenek, meg buta kényszerképzetek. Csak a szemeteket szúrja ki ! Láss, ne csak nézz, mondta a vak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem erről a cikkről egy másik dolog ugrott be rögtön, de míg mások nem hozzák fel a témát addig én nem foglalkozom vele. Ennél többet nem mondhatók, mert leginkább azt szeretném, ha ez szóba se kerülne. Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan szerencsém.

      redneck

      Törlés
    2. Na jó ha senki nem csapja le, akkor majd én: Luke áruló!

      http://www.youtube.com/watch?v=kN9LdTkR85Q

      Törlés
    3. Szerintem ha neked van véleményed, akkor fejtsd ki nyugodtan és fogadd el az érkező kritikákat, hiszen több szem többet lát! De ne várd el másoktól, hogy a te meggyőződésedet visszhangozzák! Örülj neki, hogy vannak mások is, akik esetleg olyan dolgokra világítanak rá, ami elkerülte a figyelmedet! Ha a bibliai istenben hiszel, akkor tudnod kéne, hogy Isten mindenki által, mindenkiben munkálkodik!

      Törlés
    4. tudod jól arpiel h az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,
      Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét. És ezeket kerüld. Mert ezek közül valók azok, a kik betolakodnak a házakba, és foglyul ejtik a bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonykákat,

      Kik mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem juthatnak.

      Miképen pedig Jánnes és Jámbres ellene állottak Mózesnek,

      akképen ezek is ellene állanak az igazságnak; megromlott elméjű, a hitre nézve nem becsületes emberek.

      De többre nem mennek: mert esztelenségök nyilvánvaló lesz mindenek előtt, a miképen amazoké is az lett.

      Törlés
  18. a nap az alapvetően pozitív szimbólum, sajnos a pentagramma inkább sátánista szimbólum, a piramis pedig világkormány szimbólum, ami mondjuk lehet jó is ha jó ember irányítja, a mindent látó szem pedig megint csak világkormány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pentagramma legrégebbi ismert írásos emlékek alapján a Pithagoreusok szimboluma volt.

      Törlés
  19. Csaba, egyszerűbb mint gondolnád. Az összes, egy és ugyanaz a tőről fakad. Mind luciferi kép, főleg a Nap. Nézz utána. Neked is ajánlom figyelmedbe:
    http://www.youtube.com/watch?v=aPOqHA36Umc

    VálaszTörlés
  20. a nap nélkül nincs élet, szóval az erőteljesen pozitív szimbólum, persze attól még használhatja bárki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cél és szándék függő minden szimbólum. Lásd a horogkereszt kétféle karrierje...

      Törlés
    2. Árpi.

      Ahogy Kereső mondja, a szimbólumoknak nincs előjelük, a felhasználó szándéka teszi negatívvá, vagy pozitívvá őket.
      Az, hogy a Napot te a szemellenződtől luciferinek látod, egy vicc.
      De ha komolyan gondolod, javaslom próbálj meg nélküle élni.:)

      Törlés
  21. SBG Buddha, tényleg tetszett a videó ? Így talán könnyebben megérted a kereszténység képét is a témáról. Szerintem Te már csak pár lépésre állsz tőle, hogy elfogadd. Már látod az alagút végén a fényt. Van még egy kis érdekesség:
    http://www.youtube.com/watch?v=c2OXuXTkBNQ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem a kereszténységnek nem sok van hátra, inkább legyél buddhista

      Törlés
  22. Ez is olyan város amit az olajból építetek át de azt nem hiszem hogy az iluminátusnak ez a fővárosa . Pentagrammát miért nem lehet a Szovjetunió öröksége ?Szerintem az egy hatalmas nagy vörös csillag volt amiről megfeledkeztek .

    VálaszTörlés
  23. Inkább Jézusnak hiszek, Ő másképp gondolja !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem el, hogy todod mit gondol Jézus! Ez a nagyképűség pont az ellenkezőjét igazolja.

      Törlés
    2. AAARGH,
      Nyugi testvér, mi is tisztában vagyunk gyengeségeinkkel, hiányosságainkkal. A bűnös hajlamainkkal pedig még inkább. Azért, ez közel sem olyan egyszerű, mint ahogy kívülről látszik. Én például szívesen tanulnék tőled.
      A barátságos közeg már adott :)

      redneck

      Törlés
    3. A többes szám, amit használsz a játszmázás egyik eszköze. Azt a benyomást kelti a vitapartnerben, hogy egyedül van a véleményével, míg a másik egy egész sokaságot képvisel. Ezzel a húzással az önbizalmát, a hitét próbálja meg lerombolni, vagy legalábbis meggyengíteni az ellenfelénél.
      A játszmázásnak egyik alapja, hogy minden személy alapvetően 3 egymástól jól elkülöníthető aspektusból kommunikál az "ellenfelével" ezek; a gyermek, a szülő, és a felnőtt. A tisztességes ezek közül a felnőtt - felnőtt viszony.
      Az "én tanulnék tőled" ezek közül a gyermek - szülő viszonyt ábrázolja.
      Ajánlott irodalom: Eric Berne: Emberi játszmák.

      Törlés
    4. Eddig az elmélet részével nincs gond és mint látom a pszichoanalízisben is otthon vagy :)
      Még annyit hadd kérdezzek meg, hogy miként kell megfogalmazni az "én tanulnék tőled" egy felnőtt-felnőtt viszonybán? Arra kérnélek, hogy a magázást csak akkor vedd igénybe, ha már tényleg nem maradt más választásod. Előre is köszönöm.

      redneck




      Törlés
  24. Ajánlom mindenkinek a bibliát,abból minden kiderül,pláne Dániel és a jelenések könyvét .

    VálaszTörlés
  25. Apriel!

    A fentiekben belinkelt videód "fordítása" nem hagy nyugodni.
    Sajnos nem beszélem az angolt, így a nagyját a képekből raktam össze.
    De mit takar a Hélio-Hélios? Van-e köze a Nibiruhoz, és ha igen akkor mit mond róla?
    Erős a sejtésem, hogy ez az AK személyével, kilétével, "származásával" függhet össze, csak úgy mint Noé idejében született nefilimek.

    Válaszodat előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajna én sem teljesen értem, csak kicsit beszél angol. De a lényege az, hogy ezek a legendák, illetve világuralmi trendek és titkos társaságok átszövik a történelmet, és egységes egésszé fognak összeállni, mert közös a forrásuk. Sátán földi uralmát és befolyását tárja föl, aminek alapja az özönvíz előtti nefilim berontásban lett megalapozva. A Niburu legendát nem látom át, valószínűleg van egy elég szerteágazó túl messzire nyúló iránya az "idegen" témakörbe, ami az annunaki óriás faj visszajövetelével kapcsolatos. Az antikrisztus utolsó éveiben a Biblia szerint is jönnek majd "lények" a Föld alól is meg az égből is, szóval lesz itt horror bőven (nagy nyomorúság). Remélem akkor már nem leszünk itt (elragadtatás). A 666-os jegy magyarázata meg a jelképek és valóságos életre kelésük az utolsó időkben. Most minden megtörténik, minden felszínre jön, minden kiderül majd.

      Törlés
    2. Arpiel köszönöm a válaszodat.
      Tovább gondolva ezt a témakört, Noé idejében azért kellett elpusztulni mindennek, mert a nefilimek olyan tudásnak voltak a birtokában, ami megváltoztatta volna a föld "arculatát". Gondolok itt elsősorban a génmódosításokra.
      Hogy az "Istennek Fiai az emberek leányait vették feleségül és gyermekeik születtek" - génmódosításokat takarhat. Ez lehetett Atlantisz tudása, és ez éledt újjá napjainkra.
      Ezek a "hibrid emberek" itt élnek közöttünk. Kétségem sincs az felől, hogy amit egymás között házasodó Illuminátusként emlegetünk, azok ilyen felemás hibridek, - ezért is nem hat rájuk a genetikai "vérfertőzés"
      Ezek egy magasabb címért küzdő szellemi szörnynek a genetikai kódjai.
      Az alacsonyabban fekvő szellemi szörnyek genetikai testei pedig szét vannak szórva az emberiség között.
      Innét lehet a "tudás" napjainkban a mindenféle géntechnológiákhoz, hiszen napjainkban mindenféle szörnyűséges genetikai gyártás beindult ismét, - a legvadabb célkitűzésekkel.
      Viszont a Sátán "fiát" lehet, hogy nem a földön gyártották és nevelték.
      Ide csak nagy csínadatra között, látványosan hozzák. (Mikor hivatalosan is bejelentik, hogy felvették a kapcsolatot a magasabb intelligenciával. Tv, rádió, média, filmek, fotók, - no meg a vízcsap ...)
      Amikor "ide ér" akkor lesz teljes a piramis csúcsa.
      Erre enged következtetni még az is, hogy ha megnézed az összes piramis ábrázolást, a csúcs alja alig észrevehetően, de elkülönül a piramisok 2/3 részétől, tehát nem egységes vele.


      Törlés
    3. Még annyit Nyirtass, hogy van egy örökzöld írás ennek a témának az eredetéről, ha még nem olvastad, ajánlom tedd meg:
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Törlés
    4. Apriel!
      Köszönöm. Nagyon jó, - bár még nem volt időm teljesen végig olvasni. De már most látom, hogy ugyan erre utaltam én is (valamilyen szinten, a jelen világunk eseményeivel kapcsolatban.)

      Szeretettel: Erika

      Törlés
  26. Árpi.
    Bár én már mondtam véleményt a cikkről,(8. megj.) amit gondolom, azért nem vettél figyelembe, mert nem egyezett a tiéddel, de akkor részletezzük kicsit.:
    "Az a tény, hogy az átlag népességnek fogalma sincs arról, hogy ezek a struktúrák mit is reprezentálnak pontosan és ők milyen erőket mozgatva és célokkal tevékenykednek."
    Ez szerintem az egyetlen reális megállapítása Buddhának, amit aztán bizonyít is a piramisokról szóló ellentmondásos kijelentéseivel:
    "Ábrázolják minden ember megvilágosodás felé vezető útját."(micsoda sátánista szörnyűség, mi?:))
    "Itt látható néhány piramis a világból, mely az elit, a kiválasztottak uralmát képviseli a tömegek felett."
    Na, most akkor így hogy is fog MINDEN ember megvilágosodni, amit szintén ábrázol?
    Dehát gondolom, számodra minden egyértelmű.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szul than
      "Az átlag népesség" mesterségesen le van butítva, "el van nyomva" hogy ne legyen ideje, energiája törődni saját maguk megélhetésén kívül egyébbel. Ha valamilyen szinten "lépést akarnak tartani a világgal" kénytelenek legyenek a médiák által terjesztett, további elbutításukat, altatásukat szolgáló hamis információkat elhinni. (Egyébként az elbutított tömegeket pontosan ezek a hamis információk tartják össze, váltják ki a "csorda szellemiséget") Nincs rá sem idő, sem pénz, sem tehetség, ( - sajnos igény sem - ), hogy az információk helytállásának utána nézzenek. Sok embernek még az ehhez nélkülözhetetlen logikája is hiányos.

      Viszont a tisztességes életmódot élő, és ezt szerető minden ember rendelkezésére áll a BIBLIA.
      Aki ezt elolvassa - akár hisz benne, akár nem - kénytelen szembesülni azokkal a jelenségekkel, amelyek napjainkat jellemzik, úgy politikai események terén, mint a világ haladási iránya terén, - az "új világrend" amiről itt is szó van.
      Nem csak az eddigi haladási irányunk van megírva benne, de ennek az iránynak sok, még előttünk álló rettenetes következménye, mi több, csúfos bukása is. (alig tudom kivárni)
      Ha ebből a "mindenki számára elérhető" KÖNYVBŐL tájékozódunk, - feltéve, hogy van rá igény - akkor nem leszünk hamis információkkal megtéveszthetők, elbutíthatók, mert különbséget fogunk tudni tenni az igaz és a hamis állítás között (az új világrend "csahosainak" nagy bánatára.)

      Mivel a BIBLIA nem csak egy "történelem könyv", - amely bemutatja a múltat, jelent, jövőt, - hanem elmondja azt is, hogy "materialista Földünk és világunk" miért teremtetett, így idáig még "élő emberként" csak a BIBLIÁBÓL tudjuk, hogy a "világegyetemnek egy magasabb - szellemi - síkján" harc folyik az emberek "lelkeinek" megszerzéséért.
      Azt, hogy melyik "szellemi hatalomhoz" fogunk tartozni, az annak függvénye, hogy az élő ember cselekedeteivel, melyik szellemi hatalmat szolgálja élete során.
      Materialista világunk egy relatív világ, - semmi nem az, aminek látszik. Így a BIBLIÁN keresztül tájékozódhatunk olyan dolgokról is, amelyet az anyagi világ képes eltakarni, meghamisítani.

      Az Új Világrend "mint a megvilágosodás útja" arra utal, hogy aki ennek a szellemi hatalomnak kiszolgálójává válik, - akkor is ha jó szándékú de megtévesztett ember - az új világrend szolgálatában már "megvilágosodik" hogy a rossz oldalára állt, és ezzel, - hogy figyelmeztetés ellenére is hagyta magát megtéveszteni, - mit vesztett ...
      Az új világrend rabszolgáinak már nem fog módjában állni, hogy a rossz döntést korrigálják, mert végleges csapdába estek. Ott pusztulnak ...

      Törlés
    2. Kedves bibliázók,

      tényleg azt hiszitek, hogy ha sokat és eléggé elszántan hazudtok (főleg magatoknak) akkor az egyszer csak valósággá lesz? :) Bele vagytok csavarodva ebbe a biblia majmolásba, közben meg azt nem veszitek észre, hogy nem jóslat az a könyv hanem az elit cselekvési terve. Elég könnyű pontosan jósolni, ha utána valaki megcselekszi amit leírtak a jóslatban. :)

      Persze ha esetleg hajlandóak lennétek figyelembe venni a ráutaló dolgokat, hogy talán mégsem kéne így bebújni a "szentírás" seggibe; akkor lenne esély látni. De hát odabentről nem fog menni.

      AAARGH Arpiel hozzászólásával kapcsolatos kifogása remekül bemutatja az ön-szuggesztiót, aminek a bűvölete elcsábít mindenkit:

      "Inkább Jézusnak hiszek, Ő másképp gondolja!" - ezzel a mondattal a következő bajok vannak:

      Valójában fingja sincs ki volt Jézus.

      Fingja sincs, hogy mit jelent hinni. (Öntörvényű igazságosztásnak és egófényezésnek használja a hitet.)

      Valamint fingja sincs, hogy Jézus mit gondol.

      Tehát már egy rövidke kis mondat is tele van tévképzetekkel, öncélú egós ábrándokkal, és tényszerűen nyakon csíphető hazugságokkal. :)

      Bele vagytok buzulva ebbe a könyvbe, de a hatalom rendkívül fogja élvezni ahogy a "7 ínséges év" idején majd békével tűrtök. :) Sőt örültök neki... :P

      MK Ultra a fasorban sincs, a fasorban sincs... :)

      (Nyirtass drága, ha már így rápörögtél a dologra: esetleg tennél egy kísérletet arra, hogy megindokold miért is kellene ilyen elsőrendű tájékozódási eszközként elfogadni a bibliát? Mégpedig KÜLSŐ bizonyítékok által... ez fontos, ha lehet ne hozz te is 100 igeverset amikkel a biblia saját magát igazolja. Nem tűnik nagy dolognak hiszen úgyis az "egyetlen isteni igazságról" beszélünk, de eddig mégsem sikerült egyetlen hittestvérednek sem. Itt a nagy alkalom, hogy bebizonyítsd: te vagy itt a legfelkészültebb hívő.)

      Törlés
    3. "a BIBLIÁBÓL tudjuk, hogy a "világegyetemnek egy magasabb - szellemi - síkján" harc folyik az emberek "lelkeinek" megszerzéséért."
      Nyirtass, megkérdezhetem tőled, ki harcol kivel ? Talán Isten harcol valaki ellen, mint jó a rossz ellen ? :) Csak nem a saját teremtése ellen ? :) Vagy létezik más teremtés, más világ is Istenen kivül ?
      Ez a keresztény dualista látásmód kezd egyre eretnekebb lenni :)

      Törlés
    4. A bibliáról még annyit, hogy az özönvíz körüli időkig hellyel - közzel megeggyezik a történet egy jóval korábban, cirka 3000 évvel korábban keletkezett művel, az pedig a Gilgames eposz. A bibliában Noé ként ismert szereplő neve itt Umnapisti. Érdemes elolvasni, valamint azt is, hogy hogyan bukkantak rá, illetve hogyan fejtették meg az írást év égül a fordítás hogyan született!
      Ajánlott irodalom: Jozef Klima: Mezopotámia.

      Törlés
    5. Ez a Jozef tutira egy démonizált valaki... ki más akarhatna ennyit hazudni istenről? :)

      Törlés
    6. Kedves Elveszett Kereső!

      Nem áll szándékomban sem kiragadott idézetekkel bizonyítani, sem "hittéríteni".
      Aki ismeri a Bibliát, az tudja miről beszélek, aki nem ismeri - és nem is akarja tudni, hogy miről szól - annak én is hiába mondom.
      Ha Te is szeretnéd tudni a benne lévő történelmet, ajánlani tudom Mózes 1 és 2. könyvét, valamint a Jelenések könyvének elolvasását.

      Kedves Hulivuli!

      Jó kérdéseket tettél fel. Neked is azt tudom mondani, mint Elveszett Keresőnek.
      Kérdéseidet a Biblia megválaszolja, ha valódi érdeklődéssel kutatod.
      Annyival mégis kiegészíteném, hogy a Biblia magyarázatát már régóta (különböző földi egyházakban gyökerező) papok tanítják, - emberi módon, sokszor hibásan, rosszul értelmezve.
      Ezek a hibás tanítások a kereszténységbe "bele ivódtak", sőt zavarokat is okoznak, sokszor még a mai napig is. (Ebből ered az általad említett dualitás is.)
      Attól viszont, hogy a papság a saját céljainak, vagy értelmének megfelelően tanította, magyarázta, a hívek pedig a magyarázatot vették Szent Írásnak, ez a valódi Szent Írás értékét nem csökkenti.
      Ugyanis, aki őszintén keresi az összefüggéseit, az rátalál a hibás magyarázatra is, és azt a "helyére teszi"
      Van benne "dualitás" valóban, de ez nem a Biblia hibája, hanem a papok általi helytelen tanításé.

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    7. Szia Erika,

      ismerős volt ez a nick, de már rég írtál ide teljesen el is felejtettem. :S

      Ami gyanús volt, hogy hiányoltam a haragot és a megvetést a válaszodból. :) "Most mi van? Ő akkor nem is keresztény vagy valami rendkívül ritka állatfajt sikerült megfigyelnem?" - gondoltam magamban. :) Biztos agyamra ment a sok "ezó-szar" hogy ilyeneket gondolok, de amikor személyes témájú megnyilatkozásokat olvasok tőled; mindig úgy érzem, hogy fényévekkel előrébb jársz szeretet és elfogadás terén mit az itt előforduló hittestvéreid. :) Most is azért oda-oda mondogattam neked, de semmi indulatot nem éreztem a válaszban.

      Persze ettől te még maradsz nekem "agymosott idióta keresztény" én meg "kénes szájú sátáfattya" neked; de érződik a hangvételedből, hogy ezek a címkék nem igazán hatnak a lényegre. Miközben arpiel vagy ria szeme ilyenkorra már vérben forogna. :) Hiába is... a szeretet felülír mindenféle agyament emberi játszmát.

      Úgyhogy a legfelkészültebb keresztény címet - érdemi verseny híján - akkor már neked is adnám. :) De ez nem kell, hogy jelentőséggel bírjon számodra. Mondjuk azért örülhetsz neki. :P

      Törlés
    8. Kedves Erika.
      Én is örülök, hogy általad egy kevésbé bősz kereszténnyel beszélgethetek.
      Rátapintottál egy kényes pontra, amit már én is többször fejtegettem itt, mégpedig ezzel a mondatoddal.:
      "Ha ebből a "mindenki számára elérhető" KÖNYVBŐL tájékozódunk, - feltéve, hogy van rá igény - akkor nem leszünk hamis információkkal megtéveszthetők, elbutíthatók, mert különbséget fogunk tudni tenni az igaz és a hamis állítás között (az új világrend "csahosainak" nagy bánatára.)"

      Nos, ha úgy érzed különbséget tudsz tenni igaz és hamis állítás között, légyszives mond meg nekem, a Biblia alapján, ki mondott igazat, és ki hazudott Ádámnak a tudás fájáról evés kövekezményeiről? Isten, vagy a kígyó?
      Megköszönném válaszod.
      Szeretettel.
      Sz.

      Törlés
    9. Rossz a shift-gombom, néha nem működik. :) bocsi

      Törlés
    10. @nyirtass:

      Bár a nagy örömködéstől annyiban muszáj leszek eltekinteni, hogy ugyan külső bizonyítékot kértem, de te csak a bibliát ajánlottad. Szóval hozzád is az lenne a kérdésem, ami minden más keresztényhez (de valahogy senki sem akarja megválaszolni): mik azok a külső bizonyítékok, amik alapján isten szavának gondolod a bibliát?

      "Kicsit" repetitív dolog ezt kérdezgetni, de hát mit csináljak ha senki nem hajlandó válaszolni... :)

      (Ria, te persze nem tartozol már ebbe a halmazba, mivel végre elkeztük ezt érdemben megbeszélni. Szóval magadra ne vedd. :P)

      Törlés
    11. Kedves Elveszett Kereső!
      Örülök, hogy rám ismertél "jegyeim alapján" - habár hirtelen nem jutott eszedbe, hogy ki is vagyok.
      Nagyon jól mondod: "Hiába is... a szeretet felülír mindenféle agyament emberi játszmát."
      Így van ez ma is, és így lesz ez a jövőben is ...
      Pontosan ez a dolgok lényege.

      "Persze ettől te még maradsz nekem "agymosott idióta keresztény" én meg "kénes szájú sátáfattya" neked; de érződik a hangvételedből, hogy ezek a címkék nem igazán hatnak a lényegre."
      Saulus (a későbbi Pál apostol) részt vett István a "vértanú" halálra kövezésében. István pedig élete utolsó pillanatában így imádkozott: "Térdre esvén pedig, nagy fenszóval kiálta: Uram, ne tulajdonítsd nékik e bűnt!"
      István ezen megbocsájtása és imája is szükséges volt ahhoz, hogy az Ö egyik gyilkosából Saulusból Paulussá legyen, (Pál apostollá), Jézus apostolává. Aki Saulusként Istvánt éppen a Jézusról való bizonyságtételéért, hitéért kövezte meg, - István (és Isten) megbocsájtása és szeretete által válhatott maga is Jézus követőjévé.
      A szeretet csodákra volt képes akkor is, és csodákra képes ma is. Nem szópárbajjal, durvasággal, gyilkossággal lehet győzni, hanem csak a szeretettel ...

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    12. Kedves Elveszett Kereső!
      Szívesen válaszolok a kérdésedre. Igaz ehhez a Bibliából jó pár idézetet bemásolok, hogy az ott leírtakat tudd egyeztetni azzal, ami napjainkban történik.

      A Bibliában leírt és a világban zajló események nem lehetnek a "véletlen" egybeesései, mert az általunk ismert akár "hivatalos" akár "hamisított" történelmünk során soha nem fordult elő, hogy a Földünk országainak egyetlen uralkodója lett volna.
      Pedig pont erre hívja fel a figyelmet a Biblia is, és erről szól Buddha jelenlegi írása is: Világkormány, Új Világrend:

      7,23 Így szóla: A negyedik állat negyedik ország lesz E FÖLDÖN, a mely különb lesz minden országnál, és megeszi az EGÉSZ FÖLDET, és eltapodja és szétzúzza azt.
      Dániel 7:23

      10,13 Mert ezt mondá: Kezem erejével míveltem ezt és bölcseségemmel, mivel okos vagyok; ELVETETTEM SOK NÉPEKNEK HATÁRIT, ÉS KINCSIKBEN ZSÁKMÁNYT VETETTEM, és leszállítám, mint erős, a magasan ülőket;
      10,14 És kezem úgy találta mintegy fészket a népek gazdagságát; és amily könnyen elszedik az elhagyott tojásokat, azonképpen FOGLALTAM ÉN EL AZ EGÉSZ FÖLDET; és nem volt senki, aki szárnyát mozdította, vagy száját megnyitotta, vagy csak sipogott volna is!
      Ésaiás 10:13,14

      Dántól fogva hallatszik az ő lovainak tüsszögése; méneinek nyerítő hangjától RENG AZ EGÉSZ FÖLD; és eljőnek és MEGEMÉSZTIK E FÖLDET és mindenét, amije van, a várost és annak lakóit.
      Jeremiás 8:16,

      13,7 Az is adaték néki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és őket legyőzze; és ADATÉK NÉKI HATALOM MINDEN NEMZETSÉGEN, nyelven és népen. (más szóval az egész Földön)
      13,14 És elhiteti a FÖLDNEK LAKOSAIT a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
      13,15 És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy MINDAZOK, AKIK NEM IMÁDJÁK A FENEVAD KÉPÉT, MEGÖLESSENEK,
      Jelenések 13:7,14,15

      - Tovább nem sorolom az idézeteket. Mind arról szól, hogy érkezik egy „hatalom” amelyik birtokába veszi és elpusztítja az EGÉSZ FÖLDET.
      - Erről ír itt Buddha is! – a küszöbön álló „Új Világrend”-ről. Ez lesz az a hatalom !!!
      - Én erről már az 1970-es években hallottam. (New Age) Akkor úgy reagáltam le, hogy olyan hatalom soha nem fog létezni, amely a világ összes országának az uralkodója lesz ...
      Akármennyire hihetetlennek tűnt nekem akkor, ma már nyilvánosan is erről beszélünk.
      (- Van egy 2-300 éves Bibliám. Abban is ugyan ez van leírva!!! Az évszázadok múlnak, a Biblia jövendölése pedig nem, hogy nem változik, hanem szemmel láthatóan, hihetetlenül teljesedik!!!
      - Erre bárki mondhatja, hogy persze, mert ez már régi terve az ellenségnek, és azt hozták nyilvánosságra biblia néven.
      Nem!!! – mert a Biblia többek között a János jelenésekben is, és számtalan egyéb helyen leírja ennek a „hatalomnak” a bukását is, sőt e hatalom bukása utáni idők történelmét.)

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    13. Kedves Szul than!

      Rendkívüli és döbbenetes(en jó) a kérdésed. Nagyjából értem, hogy mit akarsz kérdezni.
      Örömmel veszem, hogy egy jó logikájú és gondolkodó emberrel beszélhetek.
      Mint már valahol feljebb írtam, hogy a papság formált magának jogot a Biblia magyarázatára. Ez így ment évszázadokon keresztül. Sajnos a helytelen magyarázat is a tradíció szintjére emelkedett, mára pedig szinte "beidegződésé" vált. A keresztények nagy része pedig a papoktól kapott magyarázatot tette a Biblia tanulmányozása helyére.

      Így aztán könnyű volt hosszú időn keresztül elsiklani a teremtéstörténet papok általi tévedése felett.
      Viszont, ha csak a Bibliát tartjuk szem előtt, akkor jól érthetően feltárul az igazsága.
      Ez a témakör túl hosszú ahhoz, hogy itt kitárgyaljuk, hogy "ki is tette a tiszta búzába a konkolyt", de ha küldesz a nyirtass@citromail.hu-ra egy emailt, szívesen válaszolok a kérdésedre.

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    14. Kedves Erika.

      Kissé csalódtam, hogy egyszerű kérdésemre Tőled sem, (mint ahogy más keresztényektől sem) sikerült egyenes választ kapnom.
      Engem nem a papok magyarázata, hanem a Te személyes véleményed érdekelt volna ( főleg mivel az IGAZSÁG és a hazugság megkülönböztetésének képességét említetted - amiben sajnos igencsak különbözik a véleményünk), amihez gondolom elég jól ismered a Bibliát.
      Szerintem Te is azért írsz ide, hogy esetleg mások is elgondolkodhassanak az itt olvasottakon, ezért az e-mail váltást feleslegesnek tartom.
      Mint már írtam, szerintem a Biblia rendkívül mély spirituális tanításokat IS tartalmaz(elsősorban Jézus szájából), azonban olyan (el kell ismerni, zseniálisan összehozott) lélekmérgező körítéssel, és aljas (teremtő)tudatprogramozással, amelynek eredménye a jelen kor történései, és a "beteljesült próféciák" (melyek nem mellesleg érdekes módon megegyeznek a háttérhatalom céljaival), és aminek nem az Ember felemelése a célja...
      Kérlek olvasd el Árpinak írt válaszom is, és hidd el, SZERETETTEL.:)

      Törlés
    15. Kedves Szul than!
      Előzőekben leírtam, hogy adok választ, de mivel az kissé hosszabb, mint azt 1-2 mondatban itt le lehetne írni, másrészt nem célom a térítgetés, - de ha Téged valóban érdekel a kérdésedre a válasz is, - és az nem csak költői kérdés volt, akkor emailban szívesen válaszolok.
      Ha pedig úgy gondolod, hogy a véleményed anélkül is igaz, hogy erről meggyőződnél, akkor tényleg felesleges az email váltás, mert a kérdésed csak költői volt, hogy az önigazolásodat megszerezd.
      A döntés a Te kezedben van ...

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    16. Kedves Erika!
      Bár személyedben egy jóval nyitottabb keresztényt ismerhettem meg, mint a többi ide írogató, azért beidegzőségeidet TE sem tudod levetkőzni.:)
      Feltettem egy egyszerű (bár kétégtelenül hitetek számára rendkívül neuralgikus, de épp ezért rendkívül fontos!) kérdést, aminek ŐSZINTE megválaszolása szerintem nektek is, és minden itt olvasgatónak nagyon komoly tanulságokkal szolgálna.
      Erre Te egy érthetetlen feltételhez kötöd válaszadásodat (Csak nekem? De miért nem ismerheti meg minden itt olvasgató az IGAZSÁGOT? Nem baj ha hosszú...:), majd mikor ezt én jelzem, kijelented, hogy önigazolást szolgáló, költői volt a kérdésem.
      Gondolom a "Megköszönném válaszod" is ezt igazolja számodra...
      De semmi gond, biztos vagyok benne, hogy a gondolkodó Ember-eknek már így is tanulságos volt társalgásunk.:)
      Azért továbbra is SZERETETTEL::)

      Törlés
    17. Mivel az említett feltételt (biblia) nekem is megszabta Erika, ezért én is hozzátenném a magamét.
      Egyre inkább kivesződik belőlem az, hogy bárki is egyet értsen velem, vagy közös nevezőt keressek, hogy ezáltal kötődjek, szeressek. Mert mire is kell az a sok önérdek vezette szeretet, testi, lelki, szellemi, baráti, testvéri, gyermeki, szülői szeretet, szerelem ha az is ego által vezetett ? Ha a Teremtő a különbözőségünkbe szeretett bele, és ezáltal egyesít minket, akkor én bíráljam ezt felül azzal, ha csak az egóm akar ragaszkodni, kötődni, szeretni, egyesülni más emberekkel ? Ha egyes emberek még csak a büntetés-, bűnbánatelvű szeretetben hisznek, hát meghagyom nekik ezt az önkorlátozó, ítélethirdető, mindenféle rosszat, szentelent kizáró szeretetet, próbáljanak csak lenni bűntelenek :) Persze ha engem kérdeznének, az igazi (szellemi) bűn valójában a lefixálódás és ragaszkodás ezekhez, mert ezek által csak megszűnik a változás, fejlődés, tapasztalatgyűjtés esélye.

      Törlés
    18. Szultan! Hat te nem tudod,hogy: kettecskén...az élet édes alom kettecskén...->

      http://www.youtube.com/watch?v=VYy193C4B94

      Törlés
    19. Semmi által nem szűnik meg a változás. Főleg nem annak esélye. Lefixálódni sem tudsz, hisz minden pillanatban másképp érzel. .. csak ha valamivel igazolni akarod a saját természetes komfort érzésedet. S ha azt hiszed, hogy olyan nincs, vagy ha van, az csak az egó műve, akkor a változást a szabadulásod vágyának kielégitéseként éled meg. Különben fel sem merülne ennek fontossága.
      Szóval, mindenkori mátrixod a szenvedélyes szerelmedből születő gyümölcsöd, bármilyennek is látod vagy éled meg.

      Törlés
    20. Tabuk és előítéletek ezrei veszik körül az embert, és ragaszkodik hozzá. Majd mikor a teremtő változás belenyúl az életébe, ezt fájdalomnak, tehernek, szakadásnak éli meg. Az ego a statikus dolgokat szereti, még a szeretetet, szerelmet is szeretné lefixálni. Az ego nem szereti a szabadságot, szabadulást, mert az a halálra emlékezteti, ergo ragaszkodik dolgokhoz, emberekhez.
      Inkarnációk sorozata kell ahhoz, hogy az ego telítődjön, lecsillapodjon, elengedjen.Addig marad a szenvedély, marad a mátrix.
      Írod: "Semmi által nem szűnik meg a változás". Ez pont ellenkezőleg igaz.A változás illúzió.A teremtés is illúzió.A valahonnan valahová megérkezés is illúzió.A meg nem nyilvánultban már minden készen van, jelen van, a tökéletesség állapotában van. Az illúzióvalóság motorja a dualitás, polaritás, kilépés az Egyből.

      "A számsor az Egy megnyilatkozása.Az Egyben minden szám megvan.Az Egyben minden művelet megvan.Az Egység az összes lehetőségek kibontakozásának feltétele.Az egy nem áll szemben a sokkal, hanem teremti azt. Az Egység a kezdet, amely minden más számot megért, de amelyet egyetlen más szám sem ért meg, amelyből minden más szám születik, de amely egyetlen más szám szülötte nem lehet.A számok az Egy tevékeny és szenvedő alakjai.Az Egy minden számot old, de az Egyet egy szám sem oldja.Az egyesülés (táplálkozás, megismerés, erósz) minden élet bázisa.Az egység egyszerű.Az Egység azáltal egyesít, hogy a dolgok között lévő egységet állandóan teremti.Az egység csak szabadon egyesülő elemek között valósulhat meg.
      A Kettő tevékenysége, hogy kettévág, kételkedik.A Kettő felez.A felezés sohasem az egyet éri, hanem minden esetben azt, aki felez.Ebből a gondolatból érthető meg, hogy a rossz sohasem a jót éri, hanem mindig azt, aki a rosszat elköveti.Mindaz, ami a Kettő jegyében áll, ellentétes."Nem két világ van, hanem egy...Ha a Kettőt, mint az Egyet fogom fel, akkor keletkezik a dualitás... Ha a dualitást kettőnek fogom fel, akkor keletkezik ellentét.Ha az ellentétet kiküszöbölöm, a Kettő két eleme azonosul..." /Hamvas

      Törlés
  27. "A valóságban a piramis maga az egyetlen igaz vallásnak tekintett NAPKULTUSZ temploma az okkultisták számára. Az épületen belül lévő szimbólumok is beszédesek. Ábrázolják minden ember megvilágosodás felé vezető útját. (Illumination). Nézzünk körül egy kicsit !"
    Ezt Buddha elrettentésül írta, nem pozitív követendő példának. Ezt most komolyan gondoltad ? Komolyan azt gondolod Szul than, hogy a megvilágosodás az tényleg jó és nemes, embert javító dolog lenne ? A sorok közt kell olvasni, nem olyan nehéz. Azt gondolod, hogy lucifer tényleg világosság, fény, ami az embert kivezeti a sötétségből. Ez a lényege az igazi nem kispályás sátánizmusnak ! Ennyi: megcseréljük a főszereplők előjelét (Isten a gonosz elnyomó, lucifer a felszabadító jó). Nem ajánlom neked, hogy ezt elhidd. A cikkben Buddha szerintem nem nagyon ad lehetőséget erre. Ha a kulcsszavakat nem is mondja ki, egyértelmű, hogy ez az egész valami emberfölötti gonosztól származik. Az ősi tudás sokkal konkrétabb vagy erőteljesebb mint a mai szimbolizmus. De ettől még nem lesz csak legenda, sőt látható, hogy minden arra megy ki, hogy visszatérjenek a régi erők, hatalmasságok (nem emberekre gondolok).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arpiel, tisztában kellene lenned az Isteni karszt rendszerrel, nincs olyan, hogy ördög, sátán ezek a zsidók találmánya. A piramis csúcsán a fény Istene van a mindenség, alatta vannak a teremtők, lucifer is a teremtő Istenek egyike, az ő feladata többé kevésbé a dulitás fenntartása a pozitív és a negativ energiák felett. Ahhoz, hogy elérd és részesülj az Isteni tudatban kell a dulitás,(polaritás) különben nem érzékelnéd mi a jó és mi a rossz, nem lennél képes lélekben fejlődni. A kitalált dogmarendszerek tették meg lucifert az ördögnek. Tudod hogy lesz a hazugságból igazság? Sokszor sok helyen kell ismételgetni, és igazság lesz, mert előbb utóbb mindenki elhiszi.

      Törlés
    2. Ez az egész sátán-isten, jó-gonosz harc egy jó nagy kamu. Itt a formák világában (fizikailag létező dolgok és gondolatok) kontraszt nélkül nincs tapasztalás. Nem lehet minden kék, mert akkor a "kék" mint jelző értelmét veszti, az összes többi kiszorul; és a végére nem vagy képes tájékozódni a környezetedben. Na ugyan ez egy butuska példa, de mutatja hogy kellenek különbözősége és ellentétpárok ahhoz, hogy akár vizuálisan akár az értelem szintjén tájékozódni tudj ebben a világban.

      A baj ott kezdődik, mikor az ember bizonyos ellentétpárok egyik felét elkezdi megszeretni és azt mondja, hogy amit én ebből a párosból szeretek az a jó; a másik fele az meg rossz. És itt már be is csúszik a hiba: ha utálod a rossz felét ennek a párnak és meg akarod semmisíteni, akkor az szükségszerűen viszi magával a jó felét is hiszen nem marad vonatkoztatási pont, amihez képest definiálható lenne a "jó".

      No most akik ezt nem látják be és továbbra is likvidálni akarják/harcolnak a "gonosz" ellen, azoknak ez akkora stresszt okoz; hogy megszületik az "ősgonosz", sátán, stb. ideája. Hiszen sokkal könnyebb kollektíven utálni az összes "gonosz" dolgot a világban, ha egy "igazgató" szárnyai alá csapjuk. Ráadásul onnantól kezdve elég csak egy címke, hogy "sátáni" (amit rendkívüli éleslátással és igazságérzékeléssel osztogatnak keresztény testvéreink fűnek-fának) és máris megkerülhető minden érdemi gondolkodás, vita vagy bármi más ami előre vinné a helyzetet. De hát nekik nem az az érdekük, hogy a dolgok "előre menjenek"; mert akkor a statikus világképük mellett elmegy az idő, ők meg ott maradnának pislogva... :)

      Épp ezért megy a ragaszkodás, sulykolás, ön- és tömegszuggesztió, sátánozás, gonoszozás, bibliázás, stb... mert ha elengednék ezt a képzetet, ez egész kicseszett keresztény léleknyomorítás menne a levesbe 1 perc alatt. (Az összes többi dogmatikus vallással együtt.)

      Tehát a "gonosz" meg a "sátán" és hasonlók az ember tudatlansága, a duális világ meg nem értése nyomán keletkezett. Ezen eszmék vallói olyan emberek, akik nem képesek a teremtéssel illeszkedő módon létezni ebben a duális megnyilvánulásában. Akik dühösek és harcolni akarnak azzal ami van. Akik azt hiszik, hogy csak azt a buta ideát, meg azt a bűnös embert, meg csak még azt a kis játékszert eltávolítanánk a sátán kezéből; akkor itt végre tejjel-mézzel folyó kánaán lenne. Közben meg nem veszik észre, hogy a létezéssel akarnak harcolni. Annak is azokkal az eszközeivel, amik által abba a tudatállapotba jutott; hogy egyáltalán képes a duálpárok két pólusának megkülönböztetésére. ("jónak és rossznak tudása") Vagyis arra haragszanak, aminek köszönhetik az egészet. :)

      És ez a kétségbeesett impotencia, kifelé mutogatás (más emberek, bűnök, sátán, stb.), düh és frusztráció; ekkora hatalmasra fújta ezt a "gonosz" buborékot, hogy már mindenhol csak a "sátánt" látja a jámbor keresztény. A lufi meg csak egyre dagad, hiszen minden újdonságnak törvényszerűen oda kell kerülni: okkultizmus, buddhizmus, fasizmus, de a meki hambi is... :)))

      Lényeg a lényeg, hogy az ilyesmit kedvelő emberek haragszanak a világra és csinálnak maguknak egy "gonoszt", hogy lehessen rá haragudni és ne a saját házuk előtt kelljen söpörni. Szerintem.

      Törlés
    3. Jó dolgokat írsz Kereső. Céllá tenni a jóságot a rosszal szemben, hogy aztán a sok jó ember zengje az alleluját a jó Istennek örökkön-örökké, ez csak a keresztények képzeletében van így. Mert a jó a teljességhez képest még nem eléggé tökéletes. A jóság , boldogság, öröm viszonylagosságai könnyen tetten érhetőek az emberek cselekedeteiben. Ha gyerekük születik örülnek, ujjonganak, ha meghal valakijük sírnak, szomorkodnak.Az élet jó dolog, a halál rossz dolog ?
      Csak "Ha a kettőt eggyé teszitek, a belsőt olyanná mint a külső, a külsőt mint a belső, a fölsőt mint az alsó, a férfit és a nőit egyetlenné teszitek, hogy a férfi ne legyen férfi, sem a nő nő; ha szemek helyébe szemet, kezek helyébe kezet, lábak helyébe lábat tesztek - akkor fogtok bemenni..." (a Teljességbe).

      Törlés
    4. Ja, az idézet Tamás Örömhíréből való.
      És még valami. Jézus ezen kijelentéseivel , hogy Isten országa , a Teljesség (vagy Mennyország) nem egy hely hanem (tudat)állapot, ami bennünk van, közelebb áll a buddhista tanokhoz, mint bármelyik keresztény valláshoz.

      Törlés
    5. Es voila! eloallt a transzfesztita zombi... - igaz Hulivuli?

      Törlés
    6. Nem transzvesztitára gondoltál ? Mert így tényleg csak zombi :)
      -----
      Apám, megházasodom! - mondja a keresztény fiú otthon.
      - Na végre, édes fiam. Már épp ideje volt. Na és kit veszel el?
      - A Bélát!
      - Dehát az nem is keresztény!

      Törlés
    7. Oh my God ! Mi folyik itt ? Mi ez a hullaszag ? Boszorkányszombat ? Lehet még nagyobb blaszfémiákat eregetni ? Johanna Large, E.K., Hulivuli. Amiket összeírtok, attól még a számítógép is elromlik. Ordenáré tévtanok. Titeket nem zavar, hogy idült sátánistákkal fújtok egy követ ? Furcsa módon igen hasonló dolgokat állítottak (pl.Anton Szandor Lavey). Hát rólatok szólnak Buddha intelmei. Nem gáz ? Belefér. Az ezóba minden belefér. Találó Ria hasonlata: zombik vagytok. De van szérum !

      Törlés
    8. Akkor vedd be, mert már kezdesz idegesítő lenni. :)

      Törlés
    9. arpiel! Mi ez itt? Egy szekta? Mit kérsz te itt számon bárkitől is?! A saját hitedet?
      Hiteltelen alak vagy Jézus nevében farizeuskodsz, szégyelheted magad!

      Törlés
    10. Már rég megkaptam. Most neked van rá szükséged. Azért is hogy ne idegeskedj, mert Ő békességet ad. Nem úgy adja ahogyan a világ adja neked. Átadom a szót Jézusnak: "...Ne nyugtalankodjon a te szíved és ne csüggedjen...Elmegyek, de visszajövök hozzátok. Ha szeretnétek engem, örülnétek annak, hogy az Atyához megyek, mert az Atya nagyobb nálam. Előre megmondtam nektek, mielőtt megtörténnék, hogy ha majd bekövetkezik, higgyetek. Már nem sokat beszélek veletek, mert jön a világ fejedelme. Rajtam ugyan nincs hatalma; hogy azonban megtudja a világ, hogy szeretem az Atyát: úgy cselekszem, amint az Atya meghagyta nekem."

      Törlés
    11. Nem szégyenlem magam. Jézus már ettől is szabaddá tett ! Vedd be Te is a szérumot. Add át az életedet Jézusnak, és Ő adja neked a Szent Szellemet. Ő mindennél jobb !

      Törlés
    12. Te Árpi, téged átvertek. A tünetek alapján ez heroin... :)

      Törlés
    13. Dehogy, azt nem is próbáltam, csak spanglit, de nem nagyon hatott meg. Viszont a Szent Szellem öröme, békéje (pontosabban Jézusé) szerintem lepipálja bármelyik drogot (ezt mondta mér olyan is aki volt szeren). Ezt Te is grátisz kapod ha megtérsz, és átadod az életedet Jézusnak.

      Törlés

  28. Sziasztok.
    Az egyesített vallás, a nap Isten tudat felválalása igenis kell az emberiségnek. Ha megnézzük az őseinket "a civilizált nyugat" barbár népnek írták le. Miért, mert nem voltak keresztények? Mert nem fogadták el a hazugságra, kitalációra épült vallási dogmarendszereket? Az őseinknek nem volt hitük, ŐK TUDTÁK, és tisztában voltak a teremtéssel. Tudták, hogy a teremtő Istenek felett áll az egy igaz Isten a fény (nap) Istene. A kitalált kereszténység könyvében ami egyetlen egy Istenről szól ugyenez le van írva csak tudni kell olvasni, (amikor Ádám és Éva megeszik a tiltott gyümölcsöt a tudás fájáról, azt mondja az Isten "rakjuk" ki őket az édenből, mert már övék a tudásunk. RAKJUK tehát a biblia már a 3. oldalon megcáfolja az egy isten hitet amire felépült a kereszténység, de még számos példa van, a tudatlan ember meg elhiszi (szoknyás fiúk) prédikációját. A legjobban az a rész tetszik nekem a bibliából, amikor Isten özönvizet bocsát a földre, csak Noé és fia élik túl, amikor kikötnek a fiúk elmennek családokat alapítani. Mégis kivel? Hát minden ember odaveszett! Érdekes a biblia úgy írja a szomszédos törzsekből választottak asszonyokat. ????? Csak el kell olvasni a bibliát és megérteni milyen zagyvaságokkal van tele.
    A másik része a történetnek az NWO nos velük is egyet lehetne érteni akkor ha, az illuminatusok (egyes források szerint az Annunakik leszármazottjaik)azt az eszmerendszert akarják megteremteni ami Lemúria vagy az Atlantiszi civilizáció folytatott. De sajnos az új világrend az Atlantiszi civilizáció előtti állapotokat akarja újra megteremteni, ahol az Annunakik rabszolgái voltak az emberek. Egy szó mi száz, kellenek a felvilágosító információk akármilyen hihetetlennek is tűnnek a mai materialista gondolkodású embereknek. Az egész világ anyagelvű ezért tartunk itt ahol tartunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A feltett kérdéseidre saját magadnak válaszolsz. Nincs itt helye más véleménynek. Mindazonáltal és bátorkodom megjegyezni, hogy a kereszténység, mint vallás már a megalakulásakor sem volt azonos azzal, amit Jézus tett, vagy a tettei hirdettek. Jézus pl. soha egy szóval sem említette istent.

      Törlés
    2. "Csak el kell olvasni a Bibliat" es kiderül,hogy a te agyad van tele zagyvasagokkal Johanna,ugyanis Noénak harom fia volt,es mindegyiknek felesége. Noénak ugyanigy,igy tehat nyolc ember élte tul az özönvizet.Ezenkivül Jézus volt az,akivel Isten együtt teremtett (Példabeszédek 8:23-31). "Es monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre es hasonlatossagunkra; és uralkodjék a tenger halain,az ég madarain,a barmokon,mind az egész földön,és a földön csuszo - maszo mindenféle allaton" (1Mozes 1:26).

      Törlés
    3. Jo nagy marhasagokat beszélsz itt te is AAARGH. Az evangéliumokban Jézus nem mindig az o mennyei Atyjarol beszél? Vagy hany mennyei Atya van?

      Törlés
    4. "Kedves" Ria!
      A szövegértés hiánya, nem az én múlasztásom. Az istennek szolgái vannak, a szolga pedig parancsot kap és kötelessége teljesíteni, a bére pedig a félelem.
      Egy atyának pedig gyermekei vannak, akik nem parancsokat kapnak, hanem törődést, nevelést, szeretetet. Ha számodra nincs különbség a kettő között, akkor azt őszintén nagyon sajnálom!

      Törlés
    5. Ja, és még valami! Ria! Ezek a marhaságok a saját gondolataim, nem egy gyülekezetben idomították belém a teológiai korlátokat "a Jézus nevében". ;)

      Törlés
    6. Meg is latszik,hogy a sajat gondolataid,es nem az,amit Jézus az Atyarol tanitott.

      Aki igazan sajnalatra mélto az te volnal AAARGH, mert gozod nincs arrol,hogy a szolgasagot illetoen mit mond Isten Igéje. Elsoként mindjart:

      "Mert az Emberfia (Jézus) sem azért jött,hogy néki szolgaljanak,hanem hogy o szolgaljon,és életét adja sokakért"(Mk 10:45).

      Ezutan:

      "Aki nékem szolgal engem kövessen; és ahol én vagyok ott lesz az én szolgam is; és aki nékem szolgal,megbecsüli azt az Atya"(Jn 12:26).

      "Az o ura pedig monda néki:"Jol vagyon jo és hû szolgam,kevesen voltal hû,sokra bizlak ezutan; menj be a te uradnak örömébe"(Mt 25:21).

      "Mert az Urban elhivott szolga az Urnak szabadosa; hasonloképen,aki szabadsagban hivatott el Krisztusnak szolgaja"(1Kor 7:22).

      Törlés
    7. Nem szorulok a sajnálatodra és vitatkozni sem kívánok a továbbiakban erről veled, hiszen amit korábban írtam, annak az értelmét sem fogtad fel. Sajnálom!

      Törlés
    8. AAARGH, én is sajnálom, hogy a "rossz" oldalon állsz, akár tudatában állsz ennek akár nem. A saját mércéd alapján fölállított istenkép meg Biblia értelmezés szükségszerűen tévedésbe merül, ha alapja a kultúrális relativizmus és a vallási pluralizmus. Ez a nyelv nem Isten nyelve. Az Ige önmagát definiálja és ad útmutatást az értelmezésére. Ezt ki lehet kerülni (sőt a kerülőutak manapság nagyon népszerűek), csak az a baj, hogy nem vezetnek el a célhoz. Jézus azt mondta, legyetek olyanok mint a kisgyermekek. "Bizony, mondom néktek: aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy kisgyermek, semmiképpen sem megy be abba."
      A kisgyermek nem kétkedik, nem keres kifogást, nem büszke magára, hanem feltétel nélkül hisz. Nem a saját erejére, képességeire támaszkodik, hanem teljesen bízik az apjában. Ennyi a kereszténység.

      Törlés
    9. Ne haragudj Johanna, de Bibliaismereted több mint hiányos, pontosabban téves. Jobb lett volna a saját érdekedben is, ha inkább nem írsz le ilyen butaságokat, mert akkor még legalább érintetlen lennél a témában. A többi gondolatodat már hallottam máshol, olvastam okkult sátánista irodalmat. Ugyanazon gonosz hatalmi rendszernek vagytok megtévesztett résztvevői és így áldozatai is mint az az illunimáti (és még sok névvel illethető rendszer) ami szimbolizálja ezt az egészet (ami sátán királyságából származik).

      Törlés
    10. Johanna Large. Lenne egy kérdésem. Te nem vagy illumináti vagy legalább szabadkőműves tag ? Mert pont úgy beszélsz. Egymás közt vagyunk, elárulhatod. :)
      Ha igen, akkor ez ismerős lesz (ennyit a Napról):
      http://www.youtube.com/watch?v=aPOqHA36Umc

      Törlés
    11. Arpiel! Azzal, hogy nekem tulajdonítassz (tévesen) állásfoglalásokat, meggyőződést, célt, stb. arra próbálsz kényszeríteni, hogy védekezzek, tagadjak és magyarázkodjak. Ezzel az arrogáns viselkedéssel mégis mennyire lehetsz hiteles?

      Törlés
    12. "Az istennek szolgái vannak, a szolga pedig parancsot kap és kötelessége teljesíteni, a bére pedig a félelem.
      Egy atyának pedig gyermekei vannak, akik nem parancsokat kapnak, hanem törődést, nevelést, szeretetet. Ha számodra nincs különbség a kettő között, akkor azt őszintén nagyon sajnálom!"
      Ezt kinek kellene tulajdonítani ? Ha ez a pár mondat hamis (mert ha valaki kicsit is ismeri Istent vagy az Igét, azonnal tudja, hogy az), akkor miért is kényszerítelek bármire is ? Ez csak pontosítás, helyreigazítás. Bocsánat ha megbántottalak, nem akartalak. Nézd a Pax Tv-t, és örülj.

      Törlés
  29. Minden (angol nyelvtudás szükséges) jóakaratú ember figyelmébe ajánlom ezt a választ kereső és adó dokumentumfilmet:
    http://www.youtube.com/watch?v=wjmFm8PIz8M

    VálaszTörlés
  30. Most nézzétek a Pax TV-t !!! Ez az a Nap.

    VálaszTörlés
  31. Még van, úgy kb. 20 perc ebből a napból, így lassan elmondhatom, hogy ez a nap is tanulságos volt számomra. Remélem ezzel nem vagyok egyedül. Én mondtam, hogy az élet nem egyszerű. Jó éjt nektek kedves szolgák, lázadok,... keresők.

    VálaszTörlés
  32. Érdekes szócsavargatás alakult itten ki megint.

    Bár a tartalma, meg a lényege sem változott a többihez képest. Deugye...

    Megjegyzés: Igazán érdekelne egy valóságos teológiás vita (ami nem finom anyázásba torkollik), pár figura, akik a Kereszt katonái, meg pár (de lehet egy is) olyan arc között, aki legalább olyan szinten képben van a saját ideáljai, eszmerendszere, meg "felettese" a Sátán elfogadásában. Hamán... dualitás.
    (Merugye az esetek nagyrészében azok az arcok, akiket jól "lepatásbérenceznek" a Könyv szoligái, maximum hallottak ilyen pofákról. Ésugye... ez így nem az igazi. Persze... sajnálkozni, meg lenézni, meg finoman noszogatni lehet így is.)

    Kérdés: Ha a mindenféle szimbólumok: eszközök, valamint a általuk irányított energiák semlegesek, akkor... Vagyis, máshogy... Tehát, ha a szerte a világban használt ilyen-olyan szimbólumok csak (százalékosan) roppant keves fickónak jelentenek valamit (és még kevesebb arc tud is velük mit kezdeni), akkó... ez mennyiben is befolyásol olyan pofákat, akiknek lődözése sincs semmiféle ilyen dógokról?
    Tecciktunni... vanitteza... "amiről nem tudok..." dolog. Akkor viszont, minek a felháborgás? Ugyanis, ha valamit nem fogadok el (pl. hogy mindenféle jelekkel, jól meg lehet szívatni), akkó a azt használó arcok a kis feneküket is a fődhöz csapkodhassák, akkósenem fognak elérni semmit. (Egyesek szerint a Tagadásnak is megvan a haszna.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..."ez mennyiben is befolyásol olyan pofákat,akiknek lődözése sincs semmiféle ilyen dógokról?" Semmiben nem befolyasoljak oket Quedra...ezek a szimbolok nem nekik/neked szolnak,éppen ezért ne is foglalkozz ezekkel te sem.

      Törlés
  33. Összeesküvés elméletnek nagyon jó, én azonban utánanéztem, valójában 2017-ben EXPO-t rendeznek Astanában, ezért épül annyi szemkápráztató épület, amibe ha elég kreatív az ember könnyű belemagyarázni bármilyen titkos társaság jelképrendszerét. Pl. már az 1893-as chicagói világkiállításon is megrendezték a Világvallások Parlamentjét, a piramisban lévő konferenciaterem is ezt a célt szolgálja, azért vannak ott a különböző vallások képviselőinek aláírűsai. A Total Recall-os kézi indító nem más, mint az EXPO megnyitó "gombja" csak hát Kazahsztánban az olajpénzeket nem lenyúlják, hanem az országot építik belőle, elég látványosan. Érdemes megnézni a hivatalos összefoglalót, melyből sok épület alakja is néprajzi alapon magyarázatot nyer: http://www.youtube.com/watch?v=TONy00_aJUA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves István, én köszönöm, hogy vetted a fáradságot és leírtad ezeket. Most szerintem is kb. erről van szó. De ettől még az új világrend még elkerülhetetlen,....még Kazahsztánnak is.

      Törlés
  34. Kedves Kocsis G. István!

    Gondolom az Újvilágrend létrehozási szándéka, és az ez irányba tett minden lépés is (amire az emberiség pusztítása a jellemző) és országok határaitól függetlenül már a "vízcsapból" is az folyik, - szerinted csak "összeesküvés elmélet"?!

    Ez vagy egy mérhetetlen nagyságú naivitást takar, vagy a környezetünk szándékos dezinformálását.
    Tény és való, hogy sokat nem tudunk tenni ellene, maximum "ébresztgetni az embereket" hogy felébredjenek Csipke Rózsika évezredekig tartó álmából, hogy TUDATOSAN elkülönülhessenek, és megszabadulhassanak az előttünk álló világrend fogságától.
    Kedves Kocsis G. István, ÉBRESZTŐ!!!

    VálaszTörlés
  35. Unalmasak már ezek a hitgyülis szektás "keresztények" akik állandóan a bibliával térítik itt az embereket meg a templomi baromságokkal.
    Ez már felér egy trollkodásal és manipulativ agymosásal a tudatlanoknak. Rosszabbak vagytok mint a háttérhatalom. Vagy talán nekik dolgoztok?

    VálaszTörlés
  36. Mindenki társteremtő és az erő belülről fakad. A pozitív tudat, meggyőződés és érzés ami szabaddá tesz. Mert ha szellemileg fejlett vagy, lelki nyugalomba vagy akkor az anyagot is befolyásolod ( vonzás törvénye, alkímia stb) és utána érzelmileg is fejlődsz.

    Ha magadon segítesz önfejlődés szempontjából is a környezeted segítesz és a világon is. Ezek az alap igazságok.

    VálaszTörlés
  37. Jah és Buddha régóta olvasom az oldalt tetszik meg jó, de az ilyen "arpiel félék" miatt nem szívesen ír ide az ember. Taszítóak a negativitásuk és egy amatőr "alkimistának" veszélyes is lehet az állandó erőszakos támadás amit ők művelnek. Mert a tudatosságukat, és rezgés szintjüket csökkenheti egy kezdő ébredőnek aki nem tapasztalt még annyira. ( lehet ezért is csinálják ezek a hitgyűlisek, judeo-keresztények itt a parádét, hogy bomlasszák a tudatosságot azoknál akik vevők rá..) még akkor is gáz ha nem tudatosan csinálják ezek a hitgyűlések, hanem manipulált program vezéreltek.
    De a lényeg egy kezdő alkimista nem tud igazán szűrni, tisztítani, és védeni a tudatát a manipulációval szemben. Pontosabban érzékenyebb a támadásokra.
    Ezért minden igazi ébredőnek mondom tanácsként, hogy az elején sem érdemes oda figyelni az ilyen negativ , szkeptikus, és dogma vallás hívő emberekre vagy nem emberekre, mert megzavarhatják a fejlődésben. Először mindig figyelj a saját tapasztalataidra és minden hülyeséget( programozottságot) amit kaptál a társadalomtól, az iskolából és a környezetedtől ha úgy érzed dobd el és találd meg önmagad. Senkinek a tanácsára, véleményére ne hallgass mert az legtöbbször zsákutca. A tömeg nem tudja mit beszél nincsenek saját gondolataik igazából csak egymást tartják szellemi rabságban és egymás tudatosság fejlődésüket nyomják el. Az egyén tudja igazán felszabadítani magát ezért. Egyébként nekem se higgy hanem a saját tapasztaltaidra és a belső útmutatásodra figyelj. Minden jót ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj az "árpiel-félékkel" :) Csak a képzettársításuk képes leragadni, beragadni, ezáltal merev.
      Szentesíteni, hitelessé akarnak tenni, könyveket, eszméket, törvényeket, pedig ha tudnák, hogy minden szent, illetve semmi sem az :) , ez is nézőpont, fókuszpont kérdése. Hiszen minden cseppfolyós, sőt inkább lélegzik, ezáltal megfoghatatlan, ezért lerögzíteni sem képes azt senki sem :)
      Nemhiába a nagy ellenállásuk az "építőmesterekkel" szemben, mert ugyanazt csinálja mindkét oldal, fixa ideaként nevesíteni és lerögzíteni, de mint már mondtam, ez lehetetlen. :)

      Törlés
    2. Egy kérdésre lehet, hogy kapok választ itt, de lehet, hogy nem.

      Nem lehet, hogy a Föld mindenkit befogad függetlenül a lelki fejlettségétól?

      Nem lehet , hogy NEM KIS önzés és NEM KIS önistenítés azt képzelni bárkinek is , hogy erőszakkal alakíthatja ezt a világot, mert ő megvilágosultabb a többinél? Na de kinél is?

      Nem lehet hogy úgy kb. 5 mrd. lélek ezen a bolygón az 1 mrd. lélekhez képest egy kicsit nagy különbség? Vagy hogy egyik népszerű közember szavaival éljek: "ők csak veszett kutyák"? Azaz vannak kiválasztottak, akik a többi "birka" FELETT állnak?
      Nadejó! Tényleg vannak olyanok, akiknek joga és kötelessége megmondani, hogy ki hova kerül? Vannak kiválasztottak, és kegyben tartottak? És vannak "áriák"? És ez így lenne természetes? Milyen vastag a határvonal a zsenialitás és az őrület között? Az önimádók melyik csoportba tartoznak?

      Isten előtt nem mindenki egyenlő? Vagy vannak egyenlőbbek?

      Törlés
    3. @ami lada, ébredők és a már fölébredteknek is:
      Így igaz ahogy írod, de ha van benned kitartás akkor kezdő "alkimistából" hamarosan haladó leszel, de már most sem kell védekezned a negatív rezgésű emberektől. Mert aki elindult a rögös úton, sok sziklával és bűzös mocsárral tarkított vidéken, ahhoz segítők csatlakoznak, az elején még kevesen aztán mindig többen. Csak kitartás kell hozzá hogy végig araszold az utat.
      Egyre több és több ismeretet szerzel a világról, eldobod a súlyokat amik rád tapadtak és lehúztak az anyagi világ trutymójába és egyre könnyebben veszed az akadályokat, majd szinte szárnyakat kapva repülsz most már a rögös út felett a célod felé.
      A cél egy új félelem nélküli világ az anyagi világban, ez már a Te saját világod ami védve van bármilyen negatív hatásoktól.
      Innét az élet csak már játék lesz számodra, színház, míg mások komolyan játsszák a szerepüket, addig Te bármikor lemehetsz a színpadról és nézőként nézheted a "műsort", ezt csak nagyon kevesen tehetik meg. Persze játszani mindig kell, de most már tudod hogy játssz.
      Az anyagtól megrészegült ember nem vesz tudomást arról, hogy minden csak kölcsön kaptunk és az X napon majd vissza kell adni, nem tudja, hogy semmilyen az anyagi világban megszerzett javakat, nem vihet magával bár nagyon szeretné. Nincs tudatában annak hogy csak az érték amit a lelkében beégetve hordoz és azon a bizonyos napon csak ezt viheti el, az üres lelkű ember a semmit viszi el, pedig volt egy egész élete hogy értéket gyűjtsön.

      Semmilyen körülmény ne térítsen le az útról, már a cél előtt biztosan tudni fogod, hogy mit kapsz a rögös útért cserébe. Ha már most tudod, akkor közel a cél.
      És ha már ott leszel akkor kapsz majd egy vagy több feladatot, ami most még talán mostoha kötelezettség is lesz, ez nem a hittérítés.

      Járd a saját utad és ne csatlakozz semmilyen szektához, valláshoz és gyülekezethez sem, ez a biztos út és senki sem tud befolyásolni!

      Az alvóknak, ébredőknek és a fölébredteknek ajánlom:
      Platón Barlangja
      http://www.youtube.com/watch?v=sPzJBfHkpZY

      Platón már 2500 éve megfogalmazta és most még aktuálisabb mint annak idején.

      *************************

      A cikkhez röviden:
      Nincs mitől félni, ez is csak egy játék, próba, teszt, vizsga.
      Ha kiállja az emberiség csak ekkor kaphatja meg a bizonyítványát és csak ekkor léphet fölsőbb osztályba.


      Törlés
    4. "Járd a saját utad és ne csatlakozz semmilyen szektához, valláshoz és gyülekezethez sem, ez a biztos út és senki sem tud befolyásolni!"
      Én már jó tíz éve mélyen kutatok és elemzek minden információt amit "véletlenül" találok. A "mesterem" a magasabb énem mégis megálljt parancsolt pár hónapja lassan fél éve! Bezártam az online életem és csak egy két másodlagos információt vadászok a korábbi sokkal mélyebb "INFORMÁCIÓK" helyett! Ez hiában volna??
      Eljutottam arra a szintre ahol komolyan elhittem hogy duális világunkban nem szabad a negatívra úgy gondolni mint a pozitívra... Mindkettő szükséges és elengedhetetlen a fejlődésünkben. A FÖLD egy bölcső talán a fejlődő lelkeknek! ezért duális és ezért tanulunk ebben az utolsó száz kétszáz évben sokkal gyorsabban. Talán felgyorsult a világ... NAGYON GYORS MINDEN de aki bírja ezt az egészet ÉPP ÉSSZEL az szerintem iszonyatosan sokat fejlődik... Megtanultam nem leragadni egy-egy elméleten hiszen napról napra tudunk meg egyre többet a körülöttünk lévő világról és bizony amit ma "szentül hiszek" az holnapra megcáfolható saját MAG-am számára..... mindebből arra következtetek, hogy a legjobb mit tehetek jelenleg az hogy, megpróbálom minnél pozitívabban és minnél ERŐ-sebben leélni az életem....
      Olvasom a híreket de kitartok csökönyösen a MAGam világképe mellett és minnél több környezetemben élő emberre próbálok pozitív hatással lenni.... BÁRCSAK egyre többen tennénk ezt mert így tudatosan(annak ellenére hogy tudod hogy néha a negatívitás egyszerűbb) egyre ERŐsebb hatással lennénk mindenre és mindenkire...
      Nem kell itt félni világkormánytól ha tudod te ennek ellenére is lehetsz olyan mint amilyen MAGad vagy!
      Itt kéne némi áttörés ha el akarjuk kerülni a megalázó butulást mi az emberiséget valaha fenyegette... Bár most is óriási sikereket ért el a "háttérhatalom" de a SZABAD AKARATOD megvan ha számos rossz oldal is vele együtt...
      Nincs más dolgunk csak ÉLNI és élni hagyni és ténylegesen is kívülről látni és játszani a színházat!

      Törlés
    5. Ezeknek a szektásoknak fertőzött a lelkiismerete, hazudnak önmaguknak és másokat is csak fertőznek.

      Törlés
  38. Árpi.
    "Komolyan azt gondolod Szul than, hogy a megvilágosodás az tényleg jó és nemes, embert javító dolog lenne ?"
    Igen komolyan gondolom.
    Mint ahogy azt is, hogy az Embert évszázados dogmákkal sötét tudatlanságban tartani, valódi teremtő erejét előle elhallgatni, azt aljas programozással mégis kihasználni(aztán "beteljesült próféciák"-at emlegetve igazolni saját magunkat), az viszont nem jó, nemes, és Embert javító dolog.
    "Azt gondolod, hogy lucifer tényleg világosság, fény, ami az embert kivezeti a sötétségből. Ez a lényege az igazi nem kispályás sátánizmusnak ! Ennyi: megcseréljük a főszereplők előjelét (Isten a gonosz elnyomó, lucifer a felszabadító jó). Nem ajánlom neked, hogy ezt elhidd."
    Úgy tűnik, veled nem lehet érdemben társalogni.
    Ahhoz ugyanis alapvető a másik álláspontjának ismerete, és figyelembe vétele.
    Ez a megjegyzésed bizonyítja, hogy te ezt teljes mértékben hanyagolod, véleményemet tévképzeteiddel helyettesítve érvelsz, barátom.
    Emlékeztetőül:
    A Teremtő, a Forrás, a végtelen Szeretet, az egyetlen Tudat (szabadon választott :)), teremtett MINDENT, a polaritás negatív, és pozitív részét is, mivel csak e kettő feszültségéből jöhet létre ez az anyagi valóság amiben élünk.
    Oka pedig valószínűleg az, hogy csak ezen a létsíkon szerezhet olyan tapasztalatokat, amit sehol máshol.
    A teremtés viszont nem egy egyszeri, befejezett tevékenység, hanem az egyetlen Tudat részein, (rajtunk) keresztül folyamatos.
    A lélek felejtése, és az embernek adott szabad akarat révén azonban a negatív pólussal az utóbbi időkben (évezredekben) "kissé" elszaladt a ló, de ez ismétlődő kozmikus ciklusok ismétlődő része, mintahogy az is, hogy most a pozitív pólus erősödése kezdődött, ami a negatív oldal kétségbeesését eredményezte, ezért mostmár minden eszközét (félelemkeltés, hazugság, az IGAZSÁG lejáratása) beveti pozíciójának megőrzéséért.
    Pedig tudhatná, hogy kár a gőzért.:)
    És azt is, hogy mindkét oldalra (nem pedig a "Sátán elleni HARC"ra) egyforma szükség van a végtelen SZERETET erejének megtapasztalásához.:)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké. Tudomásul vettem, hogy luciferánus vagy. Szabad akaratod van, azt hiszel amit akarsz.

      Törlés
    2. Árpikám! Te valamit nagyon félreértesz !
      Ne valakik ellen hanem inkább Valaki mellett tedd le a voksodat. Ismered a mondást: Ha Isten velem, ki ellenem ? :)
      Gnothi seauton - Ismerd meg (önmagadat) ellenségedet, mert csak ezáltal tudod őt teljesen elfogadni úgy ahogy van, amiként a Teremtő, aki kiárasztja NAP-ját jókra, gonoszokra egyaránt. :)
      A gonoszban is Isten lelke működik, tevékenykedik, ezért te sem tehetsz másként, ha hasonlítani akarsz valamennyire a Mennyei Atyádhoz.
      De a félreértések elkerülése végett.A gonosz az oldal egyik (ellen)fele, a másik a jó, amit te választottál, szintén csak a Teljesség fele. Egészítsd ki, ha tökéletes akarsz lenni, ezért "áldjad, szeresd, sőt, ismerd meg ellenségedet". Ha ezt teszed, nemcsak kívül tűnik el a meghasonlás, hanem benned is :)

      Törlés
    3. "A gonoszban is Isten lelke működik,"
      Így igaz, csak az a kérdés, hogy melyik isten? ...

      Törlés
    4. Na ezzel most megleptél. Kifejtenéd ?

      Törlés
    5. "Isten áll az Istennek gyülekezetében, ítél az istenek között."
      Zsoltár 82:1

      Törlés
    6. Ez nem elég. De akkor kérdezek én.
      Szerinted Istennek létezik ellenlábasa, egy ellenerő, ellen-isten, akinek a Teremtőtől független létezése, lelke van ?
      Fejtsd ki egy kicsit bővebben, ne nekem kelljen kitalálni, mire is gondolsz :)

      Törlés
    7. Egyet kicsit segítek neked a gondolkodásban.
      Ha csak Egy Isten van, Egy Forrás, akkor a gonosz forrás is ebből táplálkozik nemde ? De azért a világ teremtője azért mégsem lehet gonosz, akkor pedig az, amit ti keresztények, gonoszságnak véltek, mégsem az, hanem valami más, olyasmi, ami csak a gonoszság illúzióját jeleníti meg.
      Ha belegondolunk, az ősember tudatának differenciálódása óta az ember elkülöníti magában a jót a rossztól, a kellemest a kellemetlentől.Aztán megszemélyesíti, hatalmat tulajdonít nekik, majd elkezd pitizni ezen hatalmak kegyeiért.
      A lényeg a lényeg.Ezek nem valódi hatalmak, meg lehet érteni ezen pusztító erőknek a működését mind a világban, mind önmagunkban és felül lehet emelkedni rajtuk tudatszintünk tágításával és felszámolni ezen erők illúzióját.

      Törlés
    8. Hulivuli! Legtöbbször a te hozzászólásaid állnak legközelebb az én "Világomhoz"! szeretném tudni a véleményed egy régi blogbejegyzésről amit Rejtett kézzel készítettek!

      Törlés
    9. "Mert a mint magasabbak az egek a földnél, akképen magasabbak az én útaim útaitoknál, és gondolataim gondolataitoknál!" (Ésaiás 55,9)
      "Senki se mondja, mikor kísértetik: Az Istentől kísértetem: mert az Isten gonoszsággal nem kísérthető, Ő maga pedig senkit sem kísért. Minden jó adomány és minden tökéletes ajándék felülről való, és a világosságok Atyjától száll alá, akinél nincs változás, vagy változásnak árnyéka." (Jakab 1,13-17)

      http://www.gotquestions.org/Magyar/Isten-teremt-gonoszt.html

      Törlés
    10. Árpiel! elolvastam, amit belinkeltél.Semmit nem tudtam meg belőle, csak annyit, amit a végén ír, hogy mi véges lények nem érthetjük meg az Istent :)
      Ha csak ennyit tudsz kiolvasni a bibliádból, akkor Jézus imájának utolsó mondatát sem értheted, hogy miszerint ...nem vígy minket kísértésbe.... ?
      De a Teremtő bele is visz mindenkit, akinek még tele van szálkákkal meg gerendákkal a szeme, és gonoszt lát úton-útfélen. Kénytelen is, mert csak így tudja önismeretre juttatni szegény, tudatlan páriákat, akik próbálnak "jók" lenni, jó oldalra állni, de ezáltal megjelenik szemükben a külső gonosz :)
      Jézus tanítása tök egyszerű. "Vesd ki a szálkát a szemedből", "szeresd, fogadd el (tudatlan) ellenségedet", vagy amit már feljebb írtam
      "Ha a kettőt eggyé teszitek, a belsőt olyanná mint a külső, a külsőt mint a belső, a fölsőt mint az alsó, a férfit és a nőit egyetlenné teszitek, hogy a férfi ne legyen férfi, sem a nő nő; ha szemek helyébe szemet, kezek helyébe kezet, lábak helyébe lábat tesztek - akkor fogtok bemenni..." (a Teljességbe).

      Törlés
    11. Árpi!
      Ne mérgelődj! Van olyan felhasználó, aki saját magával "csordaszellemben" él. Kapásból tudnék mondani három olyan nick nevet, amelyik ugyan azt a személyt takarja.
      Biztos úgy gondolja, ha már egymaga is csordát alkot, akkor majd a többiek követni fogják a csordáját. :)))

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    12. Ákos! Ez a rejtett kéz elég zavaros.Szegények alaposan meg vannak tévesztve.
      Ezt írja:
      "mi a negatív(vagy Önszolgáló) aratásban “diplomázunk" ..." , "nagyon nagy százaléknyi Negatív Polaritásra van szükségünk, ha el szeretnénk érni a Negatív Aratást..." , "Más szavakkal extrém mértékű Önszolgálat-Központúnak kell lennünk, hogy a Negatívumban történjen az Aratás(számunkra!"..."Értsd meg, nekünk negatívnak KELL lennünk. Ez az, amiért ide lettünk küldve..."
      "ez a mi Áldozatunk amit tettünk/teszünk azért, hogy az Egy Végtelen Teremtő szolgája legyünk, és nektek is Testvéreink az Egységben."..." Negatív Polarizáltnak kell lennünk, amennyire csak lehetséges. Szélsőségesen Szolgálni magunkat. Erőszak, Háború, Gyűlölet, Kapzsiság, Kormányzás, Elnyomás, Népírtás, Kínzás, Erkölcsi bomlás, Prostítúció, Drogok, minden ilyen dolog és még több..., a mi célunkat szolgálják a játékban..."

      Ezekből én azt vettem ki, hogy ezek a szerencsétlenek a saját szellemi, fekete lyuk sírjukat ássák :)
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/Black_hole_lensing_web.gif

      Törlés
    13. Persze nincs ellentmondás azokkal sem, amiket fentebb írtam.A "gonoszság"-ra úgy is lehet tekinteni, mint érdek-ellentétekből összetevődő belső motivációkra. Ezt magunkban megszüntetni pedig csak az ego szintén ellentétekből összetevődő szűk érdekszférájából való kilépéssel lehetséges. Ezen lehet felülemelkedni, kilépni a polaritásból, mert csak így jössz rá arra, hogy a benned lévő Teljesség sérthetetlen és elérhetetlen ezekkel szemben.
      Tehát azt mondom, lépj ki érdekszféráidból, tágítsd tudatodat, és rájössz, semmi és senki nem tud megsérteni, gonoszkodni veled, mert ezek csak illúzióvilágok ahhoz a valósághoz képest, ami benned VAN.

      Törlés
    14. http://dotsub.com/view/15f0467f-d351-4224-acf5-df3f2ba9d5a0

      Törlés
    15. Nyirtass, mondassz valamit. Én erre nem is gondoltam, de akkor már jobban értem mi folyik itt...

      Törlés
    16. Köszönöm válaszod! Meg a linkelt videót is ami nem ismeretlen csak másképp írja le a létezés csodáját. Tolle könyvei sokat segítettek anno, hogy higgadtan és pozitívan szemlélhessem a létezést. Bár később rájöttem hogy az Egó sem egy ellenség amivel le kell számolni hanem elég felismerni és ha már ismered akkor irányítani lehet azt is apránként! Ez oda vezet hogy egyre nagyobb lelki békére lelsz és kezdesz mindent a maga formájában elfogadni.
      Így kezdtem elfogadni a negativítást is ami ezáltal egyre kevesebb hatással van az életemre. Ekkor kezdtem rájönni hogy ha bizonyos szinttel feljebb kerülsz akkor az alacsonyabb szintek már nincsenek hatással az életedre és kizárható lesz az életedből szinte bármi amire nincs szükséged. Amire szükséged van az pedig óhatatlanul bekerül az életedbe mert még dolgod van vele. Korábban nem tetszett ez a blog mert ténylegesen azt láttam benne hogy Laci a trendi háttérhatalom eszköze szintén hogy terjessze az embereknek ami vár rájuk(általában negativítás és szabad akarat rombolás) Később rájöttem hogy mint megannyi formája ez is lehet ébresztő hatással és Laci is ezt kéri hogy nyomozzatok magatok (akinek szüksége van erre) és akkor úgy is azon az úton indultok el ami számotokra a legjobb a fejlődés útján.... Sokan vannak akik passzívak de rájuk is hatással van tudtukon kívül sokminden ami lassan lassan de előrébb viszi őket mégha ezek néha negatív események is.
      Üdv nektek!

      Törlés
    17. Igen jól írod, az ego sem ellenség, szükségünk van rá. A látás a fő probléma.
      A szűkös látásmód és értékrend szerint a jó dolgok csakis az éppen pillanatnyilag kellemes, örömteli, földi szempontból hasznos jelenségek, gondolatok, érzések, tettek lehetnek. De a tudat nem lát rá arra, hogy az éppen jó dologból mennyi sok rossz fog kisülni, vagy éppen a rosszból mennyi sok jó keletkezhet.Ezek által keletkezik aztán a tudatban a sok meghasonlás, ellentmondás, ellenségkép, megbetegítő, negatív érzések.
      Ezért kell kitágítani a tudatosságot, hogy ne kényszerüljön többé a rosszból következtetni a jóra, vagy fordítva. A negatív vagy pozitív dolgok, tettek, események magasabb nézőpontból nem azok, hanem csak ok-okozati összefüggések láncolata, melyek így is, úgy is azonos irányba, a tudatosodás felé vezetnek.

      Nem véletlenül mondta Jézus: "Ha a kettőt eggyé teszitek, a belsőt olyanná mint a külső, a külsőt mint a belső, a fölsőt mint az alsó...., de ezt már csak ismétlem :)

      Törlés
    18. Még egy fontos apróság...
      Mi vagyunk az a generáció akik még gyermekként szöcskéket ugráltattunk bunkereket építettünk a réten az erdőkben... és mi vagyunk az a generáció akiknek néhány tíz évük volt a gyorsításra.... Én abszolút megértem azokat az EMBEREKET akik erre azt mondják hogy dehogy akarom én ezt hisz az ő útjuk is EGY IRÁNYBA vezet és ezt Nekünk segítve szeretettel fel kell fognunk.... Üdv

      Törlés
  39. epsion én nem azt mondtam, hogy kezdő lennék hanem, hogy a kezdőket segítettem az írásommal, mert a "katolikusok" erőszakosan hirdetik a negativitást. Egyébként sok mindenben egyetértek veled de nem teljesen.
    Valamiért a részletes válasz okfejtésem amit neked akartam írni és azoknak akik tudnak figyelni, de nem ment el egy oldal hiba miatt a komment, és nincs időm és energiám most leírni megint. Lehet egyszer majd kifejtem. Minden jót

    VálaszTörlés
  40. Az egyik képaláírás/alcím A "béke piramisa". Itt álljunk meg egy kicsit.
    Orwell: 1984, emlékeztek belőle a 4 minisztériumi épületre? piramis alakúak!
    És emlékeztek a párt jelszavára? „A HÁBORÚ: BÉKE; A SZABADSÁG: SZOLGASÁG; A TUDATLANSÁG: ERŐ”.

    VálaszTörlés
  41. A valóság(...) fő forgatókönyve eltervezett,ezért a folyamatba nem sok beleszólás van mivel a rendszer illúzió(...ezért is van minden előre leírva pl.a Jelenések könyvében). Viszont ahogy Ákos Kelemen úr is írta,megtanulhatjuk "kívülről" nézni és az univerzális normák szerint nagyjából szabadon alakítani.Az "ébredésnek" pont ez a lényege.Megtanulni teremteni pozitív akarattal.Ha ezt megtanulod akkor a negatív dolgokat ki tudod zárni,nem lesz rád hatással a kontroll rendszer.

    VálaszTörlés
  42. Kiegészítés: *Szabadon alakítani saját magunk számára.Bár egyre jobban hiszem,hogy a hozzánk közelálló emberekén is amennyiben megpróbálják befogadni.Ezt nem "spirituális" szövegként írom,félreértés ne essék.Meg kell tanulni a virtuális rendszert alakítani.Mivel lehet.Hülyeségnek meg egyre jobban nem illik ezt tartani mivel egyre több érv szól emellett (ha csak azt nézzük,hogy minden anyag hullámforma).

    VálaszTörlés
  43. csak szólok h ennek a blognak a fejléce is az illuminatit jelképezi, azzal h az egyik szem takarásban van

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lollol,
      Igen, ezt is tudjuk és zavar is néhányunkat, de mit tudunk csinálni, a blogger ragaszkodik hozza, ezt már többször kifejtette. Tudod, ilyenkor nem számít, hogy mi mit jelent. Kellett neked szóba hoznod. Most jönni fog a "ha nem tetszik nem kell többet ide jönni" jellegű szapulás.
      Ez most ide kívánkozik.

      "Végül...
      Ahogy a világot irányító hátérhatalom a szükséges feltételeket létrehozza, egyesíteni akarja a világot egy nagy Világkormány alatt. Az egész világ hemzseg a szimbólumaiktól, ami joggal gondoltatja el az ártatlan laikust is, hogy talán mégis igaza van az összeesküvésnek, hogy ezek az "entitások" és hatalmuk szimbólumai mindenhol ott vannak."

      Ettől függetlenül, Isten áldjon Buddha Laci.

      Törlés
  44. SBG Buddha ! Megnézted a videókat ? Nem jelentkeztlél. Jól vagy ?

    VálaszTörlés
  45. A blog fejléce nem az illuminatit jelképezi. Viszont vannak olyan emberek , akiknek van szeme , de nem használja.
    Sőt még le is takarja fátyollal, nehogy véletlen valami olyan kerüljön a látómezejébe, ami zavarná az illúzióját.
    De azért időnként ebből az 5 milliárd emberből akad egy-kettő, aki megúnja az egyhangúságot, és óvatosan félrehúzza a fátylat - de csak az egyik szeméről, hátha kiböki valaki, vagy valami - mert így még mindig marad neki egy.
    Hát ezt jelképezi a fejlécben található kép! Tecciktudni?
    Szóval LOLOL kár vót szónod!
    LOLOLnak is meg REDNEKnek is csak egy sértegető kommentre tellett az eszmei kakacitásából...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt nem csak a képpel van baj, hanem az azzal kapcsolatos "THRIVE: What On Earth Will It Take?" című filmmel. Nem ártana egy kicsit utánanézni a filmmel kapcsolatos kritikáknak is. Csak mondom.

      redneck




      Törlés
    2. "csak egy sértegető kommentre tellett az eszmei kakacitásából"

      Konkrétan a te kommented a sértő, az pedig a másik dolog hogy ha az egyik szem takarásban van az illuminati jelkép, lehet magyarázkodni hogy mást akar jelképezni, de attól még azt is jelképezni fogja.

      Törlés
  46. Egy kis csemegécske nektek is:D
    http://index.hu/belfold/2013/08/13/titkos_hatterhatalom_iranyitja_magyarorszagot/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Schwaben, így is lehet minél több ellenségképet fabrikálni.

      Konrad Lorenz etológus az Úgynevezett gonosz című könyvében többször kitér arra, hogy az "úgynevezett" szó arra utal,hogy nem is igazi gonoszról van szó.Persze Lorenz tisztán etológiai szempontból ír erről, az önvédelem és az agresszió kérdéséről, valamint az intraspecifikus agresszióról.Ezen ő különböző állatok, halak, és madarak viselkedési mintáiban jelentkező agresszív tendenciákat érti, melyek mind egymás, mind más állatfajok ellen irányulnak. Lorenznek az az érzése, hogy az ember ezt az intraspecifikus harcra való hajlamot túldifferenciálta vagy túlfejlesztette, és ebből a szempontból abnormális lény.Azt mondja: ha nem szeretnénk, hogy a fajtánk tömeges öngyilkosságot kövessen el, akkor ennek a ténynek jobban tudatára kellene ébrednünk." Az állatok szintjén megfigyelt egyszerű eljárásokat javasolja, amelyek nem arra valók, hogy megoldják a világ problémáját, de hozzájárulhatnának a megoldáshoz.Az egyik javaslata szerint ha megismerné az ember fajtársát, mint ahogy az állatok, akkor lefékeződne intraspecifikus agressziója. Pl. ha egy állat hozzászokott egy másik állat szagához, már nem tudja megölni.Patkányokkal való kísérletei is azt mutatták, hogy pl. egy patkányt kiemelt a saját törzséből, és egy ellenséges patkánytörzsben helyezte el.Amikor újból visszavitte, akkor a patkány a másik törzs szagát árasztotta, ezért rögtön széttépték.Ha viszont a patkányt előbb ketrecbe helyezte, úgy a többiek nem tudták széttépni, de néhány napig szaglászhatták, és nem tépték szét. Nagyon jól megmutatja a könyv, hogyan működnek a primitív ösztönök az emberben.
      És csak azért írtam le ezeket, hogy vegyétek már észre, ahogy Lorenz, hogy az ember túldifferenciáltan gonosz és ellenséglátó, és ezt a média szintén nagyon jól ki és felhasználja. Ha kell, egymás ellen ugraszt népeket, nemzeteket, családokat, testvéreket.

      Törlés
    2. Egy patológikus személyiségű nemzetközi bűnöző, aki 10-12 embert ölt már meg minden lelkiismereti aggály nélkül, hidegvérrel, egyszer egy öregembert is megölt, majd elvette a pénzét.
      Carl Jung és Marie Louise Von Franz pszichiátereket felkérték a férfi álmának az elemzésére, persze ismeretlenül, hogy ne tudják, kiről van szó.
      Az ő véleményük rögtön azt volt."El a kezekkel! Hagyják magára ezt az embert, ez egy elveszett lélek!" Az álom nagyon egyszerű volt, és gyakran ismétlődött.A férfi bement egy vidámparkba, ahol nagy hinták voltak. Egy ilyen hintán ült, fel és le hintázott, mind magasabbra, amikor a hinta hirtelen túl magasra lendült, ő pedig kiesett az üres térbe!
      Franz ezt így elemezte: "Istenem, hintázik az ellentétek, polaritások között, és ezt ő szórakozásnak tartja, minden reakció nélkül, ez neki mulatság! Az üres tér pedig a káosz, ahonnan nincs visszaút, elveszik a lélek.
      A média, a szórakoztatóipar, a számítógépes játékok ugyanezt csinálják az emberekkel és a gyermekeikkel. Hintáztatják őket az ellentétek , polaritások között, megosztást, háborút generálnak az agyukban, és ők még csak észre sem veszik !!!
      Ezeket kellene elemezni egészen le a gyökeréig, és nem a gonoszt keresgélni egymásban, mert az úgy létezik, hogy nem is létezik, annyira elvont :)

      Törlés
    3. http://www.youtube.com/watch?v=IFUQhvfg0mw

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Szerintem meg erről beszélünk:http://www.youtube.com/watch?v=sXZ0BVQf8z4

      És itt egy kicsit bővebben:http://www.youtube.com/watch?v=4mweKDou5u8

      Törlés
  47. Az illuminati szóban forgó emberiség egyesítő célja biztosíthatja bolygónk minden élő szervezetének fennmaradását. A vallási ellentétek, a nemzetállamok versengése, érdekellentétei eddig is csak a feszültséget szították, a jövőben sem lenne másképp. A célzott népesség szabályozással, csökkentéssel én is egyetértek, a válogatás nélkülivel nem. Ilyen megvilágításban, egy felvilágosult polgárnak nem lenne félnivalója.

    VálaszTörlés
  48. "Az imitatio Christi vagy Dei vagy kitudja még mi, ősidők óta kikívánkozik az emberből, ezt a másoló kreativitást nem véletlenül ültette bele a Teremtő :)
    Persze a régiek azért a maiaknál tökéletesebben, funkcionálisabban tükrözték a Teljességet, a "fentit" ide "lentre", mint a mostani botcsinálta építőmesterek :)"

    http://www.youtube.com/watch?v=njPESggqa84

    Jim Caviezel and Chicago - New York - August 18, 2012

    Nos.. tükrözném a fentit lentre..
    ha mester lehetnék.

    VálaszTörlés
  49. Örülök hogy rajtam kívül még sok-sok odafigyelő ember van, rendkívül jól sikerült a cikk.

    arpiel: "Azért a főszereplő még mindig nincs nevén nevezve."

    Ők maguk hozták a tudomásunkra 911 révén. Jelenések könyve 9. fejezet 11. vers

    Általad linkelt videó is erre mutat rá. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=aPOqHA36Umc

    VálaszTörlés
  50. Om mani peme HUNG!......A zavaros tudatban megjelenő hatalmi téboly testetöltései sem tudják meggátolni a mindent elsöprő ERŐ megjelenését!.......Tudjuk ezeket a dolgokat,sőt ismerjük az ellenerőket,de ismerjük az authentikus oldal EREJÉT is.Csak egy dolog biztos:"amíg egyetlen igaz lény van ezen a bolygón,a negatív ERŐ itt NEM győzedelmeskedhet"......márpedig csak "én"többet is ismerek........aztán van még egy pici gond.....és azt észre kell venni"Unity in duality"és ebben benne tükröződik a mindenek felett álló:" VÉGSŐ IGAZSÁG".......Áldás mind a hat létsík és mind a tíz irány lényei felé.....OM MANI PEME HUNG.....OM AH HUNG.....Ngedön Tendzin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Testvérem, N.D. nagy merészség volt ide írnod. Mert ugye szóval vannak itt némelyek, akik szóval hogyismondja nemigen komálják a buddha arcokat, és törvényen kívülinek vagy nem Istentől valónak nézik őket, vagy valami ilyesmi gondjuk van nekik.

      Törlés
    2. Ja és szakmai jellegű kérdéssel is zargatnálak: Hogyan lehet könnyen megjegyezni a Treyumbakaya Mantra dallamát? Mert nekem sajna nemigen megy...

      Törlés
    3. Tudnék neked könnyen megjegyezheto dallamokat ajanlani Elveszett Kereso...azzal nem kellene kinlodnod.

      Törlés
    4. Ria én nem az E.K. vagyok, de neked mármániád lett az E.K.
      Másrészt én ismerek olyanokat is, amikre te célzol és használom is ahol tudom, ha hiszed, ha nem.
      Ellenben tőled nem jutna eszembe segítséget kérni, mert fefuvalkodott vagy és arrogáns.
      Én a legtöbbet akarom kihozni magamból, de a te gondolatvilágod nemcsak hasznomra nincs, de még gátol is a fejlődésemben.
      Szóval lécci az idokjelei.hu-n osztogasd a nemkért tanácsaidat.

      Törlés
    5. Ne hazudj eloszor is! Nalad felfuvalkodottabbat es arrogansabbat önimadobbat stb. nem sokat ismerek itt.
      Felolvastam a férjemnek azokat a jelzoidet amikkel illettél tegnap, mire azt mondta,hogy elbeszélgetne errol veled egy kevest.

      Törlés
    6. Jaja azok a jelzők eléggé alaposak. De ti ahhoz vagytok szokva, hogy mindenkit kikezdjetek, és "megleckéztessetek" mintha ti lennétek a világ bírái. Eléggé messze jártok a valóságtól.
      Ismerem már a stílusod meg a módszered. Te állítólag Istent követed de nem riadnál vissza egy jókora cirkusztól sem a saját önigazolásod érdekében. Az agresszivitásod visont meghozza gyümölcsét, abban biztos lehetsz. Aztán majd lesz kivel "elbeszélgetnie" a kedves férjednek is.

      Törlés
    7. Mi a vilag Biraja küldöttei vagyunk,aki O maga sem jart el masképp a bunösökkel,amikor itt jart a földön,van rola feljegyezés,el is olvashatod.O még korbacsot is fogott amivel kiuzte a templombol azokat. A kedves férjem éppen a hitem gyümölcseirol tudna veled elbeszélgetni,mivel éppen az tudna errol hiteleset mondani,aki velem él.

      Törlés
    8. Na úgy belemelegedtetek a vitába, hogy a nekem ígért dallam el is sikkadt. Előszednéd kedves Ria, most pont éneklős hangulatban vagyok. :)

      Törlés
    9. Parancsolj... dalolaszhatsz es természetesen teljes hangeron kell hallgatni :)))


      https://www.youtube.com/watch?v=smZwG-auxC8 Avesome God
      https://www.youtube.com/watch?v=DCXKnJ2mF0o

      https://www.youtube.com/watch?v=lw9CcLGjouM

      https://www.youtube.com/watch?v=kS_4VAX1a_A&list=PL36877DD5194AA926

      https://www.youtube.com/watch?v=0edb9O9wPOY&list=PL36877DD5194AA926

      https://www.youtube.com/watch?v=9hzYKovRsJ8


      ... es én igy is szeretlek.

      Törlés
  51. Es persze hozzatette a tegnapihoz,hogy egyaltalan nem csodalkozik (mégha fel is dühödök olykor a különbozo forumokon),amikor annyi hülyével van dolgom.

    VálaszTörlés
  52. Nem tudnánk valahogy 4szem közt beszélni SBG Buddha? Lenne egy pár észrevételem és kíváncsi vagyok a véleményedre :) Remélem olvasod

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha leírod észrevételeidet nekem a vilaghelyzete@gmail.com-ra, akkor ott megpróbálok rá válaszolni privátban. természetesen, ha tudok :)

      Törlés