2012. június 1., péntek

BILDERBERG 2012 "titkos" találkozó zajlik - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ITT !!!





Miközben a a világ összes nagy szervezetének elnőke találkozik most hétvégén "titokban" egy Virginia állambeli Chantilly nevű hotelben, a hírekben semmit nem fogsz erről hallani.  Miért? És hogyan lehetséges ez ? 

Úgy, hogy ők a Bilderberg csoport tagjai. Az esemény pedig nem más, mint 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ÉS ÚJ INFORMÁCIÓK folyamatosan frissítve!

BILDERBERG 2012Az elkövetkező év és évek eseményeiről döntenek, a jövőről. 
Részletesen itt olvashatsz egy interjúban róluk vagy írd be a Google-be!

Hivatalosan nem léteznek, hiszen ez egy összeesküvés-elmélet. A valóság pedig, hogy folyamatosan érzeknek a résztvevők és ezt élőben itt a Világ Helyzetén láthatjátok. Alex Jones és az InfoWars.com segít ebben.

Henry Kissinger, Rockefellerek, Rothschildok,  Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója, Craig Mundie J., a Microsoft Corporation vezető kutatási és stratégiai igazgatója. Egy másik figyelemre méltó résztvevő Peter Thiel , a Clarium Capital vezetője, aki hatalmas tőkeerejét adja olyan online vállalatoknak, mint a Facebook és a PayPal, valamint a LinkedIn és a Friendster.
"Nemzeti" bankok elnökei, döntéshozói... /A kanadai, a spanyol CaixaBank, a Deutsche Bank a német, az Österreichische Kontrollbank AG és a UniCredit Bank Austria, és a Banco Internacional do Funchal Brazília./ 
A Barclays bank elnöke, a HSBC elnöke, a Goldman Sachs elnöke, a TD Bank Financial Group vezére, valamint a Citigroup alelnöke.

Az ír pénzügyminiszter, a lengyel pénzügyminiszter, a finn pénzügyminiszter, a török ​​miniszterelnök-helyettes a Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóság, a volt amerikai külügyminiszter a Pénzügyminisztérium, A világ 4 legrangosabb közgazdasági professzora, és az elit közgazdasági újságírója a Financial Times, a The Economist és a The Wall Street Journal-tól.

A Föld legnagyobb online és közösségi médiájának tulajdonosai érkeznek, ez már önmagában elég lenne, hogy a főáramú hírforrások tudósítsanak, de semmi.
Érdekes, nem ? Sokkal több...  Sehol 
mainstream tudósítók. De nem marad figyelem nélkül, hála az alternatív hírforrásoknak és a szabadságot fontosnak tartó aktivistáknak !

És ha ez nem lenne elég, az ilyen találkozó törvényellenes a szövetségi LOGAN ACT törvény alapján, mely szigorúan megtiltja, hogy állampolgárok idegen kormányok képviselőivel tárgyaljanak, vagy hatalmas konszernek és döntéshozók találkozzanak titokban, illetve felhatalmazás nélkül. 3 évvel büntethető a törvény alapján.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS FOLYAMATOSAN ÉS FRISS INFORMÁCIÓK !
Update 1 - 
Exclusive interjú Jim Tucker-rel, aki 1975 óta követi a Bilderberg találkozókat. Ez a videó a tavalyi 
Bilderberg találkozón készült Svájcban, St.Moritz-ban. 

Jim Tucker: Bilderberg = Global Mafia


Update 2 - 
Jacob Rothschild szembesítése a WeAreChange-es srácok által, tegnapi feltöltés!
A csatornájukon van még 11 hasonló videó, mind tegnap lett feltöltve, benne Henry(Heinz) Kissinger,James Wolfensohn volt Világbank elnök, Ted Turner CNN vezér egyben az USA legnagyobb földbirtokosa,George Pataki, Tony Blair és Alan Greenspan ex-FED vezér.
(Köszi "LöncsVezér" a javasolt videókat)

204 megjegyzés:

  1. Most volt az ATV híradójában és itt a honlap is: http://www.bilderbergmeetings.org/index.php

    VálaszTörlés
  2. Ez a hozzászólás és link máris porrá zúzta a bejegyzés tartalmának nagyjából 90%-át. Még hogy titkos találkozó. Végül is csak mindenki tud róla és ők maguk sem titkolják...

    Érdekes, hogy mennyire kell a téma az összeesküvés-iparnak, simán bevállalják azt is, hogy a híreket elképesztően eltorzítva tálalják a közönségüknek, akik persze mindent mindenféle fenntartás nélkül simán benyelnek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te kajlizol. Nagyon jól tudod, hogy ez nem igaz.

      Törlés
    2. Kajlizok? Bocsánat, de nem ismerem ezt a kifejezést. Ez valami diszkós, vagy narkós szleng?

      Törlés
    3. kajlizik = kamuzik, terel, mellébeszél, füllent, lódít stb.

      Törlés
  3. Akik régóta figyelik, tudják, hogy 1954 óta zajlik ez és évtizedekig senki nem tudott róla. Jelenleg is csak az alternatív hírforrásoknak, Alex Jones és Jim Tucker munkájának, a mobil-kommunikáció fejlődésének és az emberek "valóságra-ébredésének" köszönhető, hogy már nem lehet titokban tartani.
    Sem eddig, sem most a mainstream media nem számol be és nincs ott a helyszínen.
    Ahol 2 elnök vagy, több nagy cégvezető találkozik, netán még a válságról is tárgyalnak, ott mindig megjelennek.
    Mivel ez a találkozó tényleg törvénytelen, a Logan Act miatt, ezért minimum nyilván következménye kellene legyen állami szinten. Így meg, amit nem mutatnak, az nem is létezik.... Legalább is az átlagember gondolkodási reflexe erre van beidomítva....
    (javaslat : David Icke tanulmányai, előadásai, könyvei... )

    VálaszTörlés
  4. Álljuk körbe és nevessük ki!:)

    Ha jól tudom eddig se volt valami nagy titkolózás a hellyet és időpontot tekintve.
    Max nem kötötték boldog-boldogtalan orrára...

    VálaszTörlés
  5. El kell ismerni jó munkát szoktak végezni, egész nemzeteknek adnak hasznos tapasztalatot az ébredéshez, remélhetőleg most sem fogunk csalódni bennük.! :)

    VálaszTörlés
  6. Jacob Rothschild szembesítése a WeAreChange-es srácok által, nagyon komoly, tegnapi feltöltés!
    http://www.youtube.com/watch?v=6sCioKnpHdY

    A csatornájukon van még 11 hasonló videó, mind tegnap lett feltöltve, benne Henry(Heinz) Kissinger,James Wolfensohn volt Világbank elnök, Ted Turner CNN vezér egyben az USA legnagyobb földbirtokosa,George Pataki, Tony Blair és Alan Greenspan ex-FED vezér.
    http://www.youtube.com/user/wearechange/videos
    Érdekes nézni, ahogy hazudoznak/titkolóznak/menekülnek, de az összes közül kiemelkedik a ROthschildos, a 0:55-től 1:13 tartó rész mindent elmond :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Különösnek tartom, hogy ezt a Jacob Rothschild-ot, mintha nem védenék testőrök.
      Bárki odamehet hozzá.
      Én a helyében, nem lennék már ilyen bátor, mert annak Ő is tudatában van, mennyire hírhedt lett a nevük és a "bandájuk" mostanában.
      Vagy Ő(k) valami kirakati arcok lennének ?

      Törlés
    2. Az igazi irányítók sosem mutatják meg magukat. Ezek egyszerű kirakati figurák akikre köpködhetnek az emberek.

      Törlés
    3. egyszerű a válasz: reptilian és egy egyszerű földi halandó nem igazán tud kárt okozni benne...

      Törlés
    4. Ez nagyon jó. Szerintem azért ezek elég nagy fejesek. Kissinger, Rotschild és a többiek. Egyébként meg érdemes megnézni David Icke videoját amiben van szó ezekről az emberekről.
      Az már más kérdés hogy igaz-e.
      http://www.whale.to/b/wilder.html
      De elég durva.

      Törlés
    5. Az igazi irányítókat nem lehet látni, ahogy egy meg világosodott társunk mondaná csak pótolható szánalmas töltikék.!!!
      :)))

      Törlés
  7. Heavy Pig: Tudják, hogy nincs mitől félniük. A töltikékben nincs elég mersz ahhoz, hogy megpróbáljanak neki fizikai sérülést okozni, netán meggyilkolni, ezt ő is nagyon jól tudja. Szánalmas, ahogy a "riporter" megpróbálja pusztán beszéddel sarokba szorítani a világ urait, akik jól láthatóan keményen tesznek arra, hogy miket hord össze. Oké, mondjad csak, és akkor mi van... - gondolhatják. De láttam olyan arcot is, amiről az volt leolvasható, hogy "na, már megint egy, de fárasztó ez a sok tehetetlen senki..."

    Szóval ők nem félnek, ez jól látszik. Nincs mitől.

    VálaszTörlés
  8. Csak egyszer legyen Budapesten találkozó..kinyílna a magyar bicskája azt hiszem..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D ugyan mi lenne? Kerlek ne nevettessed ki magad.. bar ezt nektek blog huszaroknak lehet mondani..

      Törlés
  9. Egyébként el fog jönni az az idő, amikor kivétel nélkül mindenki fel lesz háborodva és azt fogják mondani, elég volt..a saját sírjukat ássák azzal, hogy még mindig és még mindig semmibe veszik az emberiséget.

    VálaszTörlés
  10. Illuminatival teljes mertekben egyetertek mindenben. Szanalmas, egyszeruen undorito, egy torz szanalom a mai emberiseg irdatlan jelentos resze. Tenyleg radikalis valtozasok kellenek!!! Azt meg majd meglatjuk hogyan..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Illuminati, te vagy az? :DDD
      Nem szép dolog ellopni és az engedélye nélkül használni a "jedi mestered" nevét xdd

      Törlés
    2. :) Na még egy megvilágosodott, egész kis bólogató bagázs lesz mán itt belőlük.!

      Törlés
    3. johnyd-1!

      Mindig is melyen megvetettem azokat az embereket, akik 'xD' jelet hasznalnak, nem tudom hova tenni, egyszeruen szanalmas.

      Amugy meg nem Illuminati vagyok, mivan veled, mar ebben is az osszeeskuvest latod? :D

      Törlés
    4. Nézd Rotschild bátyó, nem igazán érdekel, hogy kit vetsz meg vagy kit nem :)
      Te az a fajta vérpistike vagy akiből kinézem, hogy többször is beregisztrál és más nickneveken osztja az észt és különböző nicknevek alatt saját magadnak írogatsz egyetértve magaddal. Mintha több különböző ember lenne itt aki a te és "főnökeid" igazát támogatja. Szerintem ha ezt csinálod ez a szánalmas nem pedig az "xD" jel :)
      Ha meg nem érted a hangulatjeleket az a te tudatlanságod nem pedig az én hibám :)

      Végezetül hadd adjam át jókívánságaimat neked Illuminati vagy Rotschild: Remélem mindketten kaptok majd egy szép chipet a bőrötök alá és remélem zombi módjára fognak majd dolgoztatni titeket a nap 18 órájában, hogy majd elég "hasznosnak" érezhessétek magatokat a szép új világotokban :))
      Ugyanis teljesen mindegy, hogy támogatjátok-e az NWO eszméit, az ember mindig is a rendszer ellensége lesz, potenciális terroristaként lesz mindenki nyilvántartva.
      Kíváncsi leszek, hogy te vagy ti ketten mennyire lesztek hasznosnak ítélve mielőtt agyonlőnének titeket mint felesleges szemetet aki(k) nem méltó(k) arra, hogy az 500 millió-s lakosság része legyen.
      Erre a kommentre azt hiszem reagálni kár is részedről Illuminati mert nem vagyok kíváncsi a mocskolódásaidra, hogy te mennyire is felsőbbrendű vagy és "hasznos" stb...Szerintem így 13 évesen nélkülözhető leszel, nem fog sírni utánad a vezetőség :)

      Törlés
    5. Azt hiszem, az admin az IP-címből meg tudja állapítani, hogy nem én írok ide más néven. Majd ő megerősít ebben, ha hajlandó rá és akkor bebizonyosodik, hogy mennyire alaptalan hülyeségeket tudtok összehordani.

      Azt már nem is feltételezitek, hogy esetleg más is hasonló elveket vall mint én, na, ennyire szűk látókörű és kizárólagos, dogmatikus a gondolkodásmódotok...

      johnyd-1: Lehet, hogy úgy járunk, ahogy leírtad, de abban biztos lehetsz, hogy te előttünk leszel a sorban. Az önigazoló feltevéseid pedig ismételten csak téged minősítenek. Aki itt 13 éveseknek megfelelő hangot üt meg az nem én vagyok, hanem te. Mocskolódásból pedig inkább a hittársaid vették ki a részüket az elmúlt néhány napban, tehát ez is egy hálószaggató öngól. Ha jól emlékszem, nem én anyáztam és zsidóztam magam, tőlem csak kulturáltan megfogalmazott hozzászólásokat fogsz találni, ellentétben azzal, amit néha ti produkáltok.

      Ne tévézzémán!: Igen, a szolgalelkű, levert forradalmait ünneplő cseléd-lakáj magyar az éppen arról híres, hogy majd ő megmutatja a világnak... Más vonalon is ezt mondogatjátok már évtizedek óta, veregetitek egymás vállát a fotelforradalmár hevületben, és aztán nem történik semmi. Inasok vagytok a saját országotokban, mindig is azok voltatok és egyre inkább azok lesztek.

      Törlés
    6. Illuminati, te magyar vagy, vagy csak beszélsz magyarul?

      Törlés
    7. Olvasgatam már egy pár napja Illuminati bejegyzéseit és kezd kirajzolódni, hogy valójában ki is a figura. Teljesen biztos, hogy ez a fazon is a 99% része ugyanúgy mint mi itt mindannyian. Beteges módon szeretne az illuminatik közé tartozni, de természetesen oda soha nem fog több okból sem. A materiális világban él, számára mindennek kezdete és vége a pénz. Ez az a tipús egyébként aki nagyon utál mindenkit akinek 2 Ft-al több van mint neki és borzasztóan rossz kedve lesz ha kinéz a panel ablakon év véletlenül megpillant egy X6-ost. Ilyenkor gyorsan ír egy blogbejegyzést és azzal kompenzál. Mivel nem tudja megérteni, hogy nem a pénz az Isten ezért azt gondolja, hogy most arra az oldalra kell állni, mert virtuális világunkban egyelőre úgy tűnik, hogy ők állnak nyerésre. Gyenge jelleméből adódoan csak a nyertesek között tudja magát elképzelni. Kérdései vannak, de a lehetséges válaszok megrémísztik. Talán kezdi sejteni, hogy egyre több dologban nincs igaza, ilyenkor tények és bizonyítékok nélkül érvel, terel és nagyvonalúan továbblép olyan dolgok fölött amit nem képes bizonyítani. Egyébként örüljünk, hogy itt van, legalább arra ösztönöz bennünk, hogy még több tényt és bizonyítékot dobjunk a fejére.... Ja, egyébként azon a véleményen vagyok, hogy audiatur et altera pars, csak hát gáz, hogy nekünk pont Ő jutott és nem egy igazi Illuminati...

      Törlés
    8. Szerintem én itt jobban beszélek - írok - magyarul, mint bárki más, tehát ez a kérdés teljesen felesleges...
      Spindoctor: A hozzászólásod maga az önigazolás csúcsa. Jó úton haladsz a rögeszmés téveszme nevű kórállapot felé, amikor csak azért, hogy a saját kis lelkedet megnyugtassad, megpróbálsz az ellenfélről kialakítani magadban egy minden ízében leminősítő, lealacsonyító képet, és ugyebár egy cseppet sem zavar, hogy eme feltevéseid légvárak, amiket egyetlen tényszerűség sem támaszt alá. Én is írhatnám az itteni társaság feléről, vagy még többről, hogy azért menekülnek a vallásba és az ezoterikus világszemléletbe, mert a valóságban, az életben örök vesztesek, a kutya nem veszi észre őket, nem figyel fel rájuk senki és soha nem fognak tudni maradandót, vagy legalább figyelemreméltót alkotni, ezért aztán elhitetik magukkal, hogy a lelkük lehet az. Tehát írhatnám, hogy ti meg az életben vagytok nyomorultak és az állítólagos lelki gazdagságotokkal próbáljátok ezt kompenzálni. Sőt, azt is írhatnám, hogy végtelenül irigyek vagytok, mert semmiféle hatalmat nem képviseltek. Biztos van köztetek olyan ember, akit ebben az egész témakörben csak az zavar, hogy nincs a körön belül és nem is lesz. Ezért kényszerből a másik oldalra áll át, hogy onnan köpködhesse a nála sokkal-sokkal sikeresebbeket.
      Látod, nekem sem okoz semmiféle problémát ilyen, tények nélküli profilokat összerakni rólatok, ez nem teljesítmény,m jóember, ez kuka, lejárt lemez, összecsomagolható, ízekre szedhető, ma már semmiféle eredményre nem vezető, hibás retorikai taktika. Persze lesznek társaid, akik hasonló indíttatásból neked adnak igazat, azért, hogy látványosan erősíteni próbálják azt a véleményt, amit még mindig tények és valós ismeretek nélkül eszkábáltál össze igazából saját magatoknak, de attól, hogy három-négy bólogató János mögéd áll, még nem bizonyítottatok semmit a saját vélt és gyártott igazságából.

      És akkor tényszerű cáfolatok érkeznek:

      Törlés
    9. Nem szeretnék az illuminatik közé tartozni. Jó lett volna, ha úgy alakul az életem, hogy egyszer döntéshozó lehessek ezekben a kérdésekben, de már öreg vagyok ehhez, esélyem nincs rá. Az, hogy szimpatizálok az elveikkel, nem azt jelenti, hogy beteges módon közéjük akarok tartozni. Ha valaki bármilyen csoport, egyesület elveivel szimpatizál, az bizonyíték arra, hogy beteges módon oda akar csapódni? Ne röhögtess már... Ezzel az erővel én is mondhatnám, hogy te meg beteges módon irtózol mindentől, ami a hatalmat jelenti és most a hangsúly a betegesen van...

      Számomra a pénz a minden? Tévedés. Fontos szerepet játszik az életemben, de kiében nem? Töltődjek fel isteni energiával? Vagy etessem a családomat a hitetekkel? A pénz kell, nem megkerülhető és igen, nincs belőle elég. De ez az én hibám is, mivel nem bontakoztam ki a tehetségemben olyan módon ahogyan arra lehetőségem lett volna. Veletek ellentétben én képes vagyok belátni a saját hibáimat is, és nem minden kudarcért a hatalmat anyázom.
      Sosem voltam irigy a gazdagokra meg azokra, akinek több van. Még logikusan gondolkodni sem tudsz, hiszen ha képes lennél erre, akkor ilyen blődséget nem írtál volna le, hiszen nyilvánvaló, hogy eme gondolatmenetet követve gyűlölnöm kéne pl. az illuminatikat, akiknek aztán hihetetlen vagyonok állnak a rendelkezésükre. Feltevésed tehát egy kövér logikai bukfenc.

      Blogbejegyzést nem szoktam írni, főleg nem kompenzálás céljából. Mutasd, hol írok én rendszeresen, hosszú idő óta blogbejegyzéseket. Amire utalsz, az alkalmatlan erre, van rajta három írás, az folyamatos kompenzációkra nem nagyon elég. Még egy csúfos kudarc...
      A világunk virtuálisként kezelése részedről meg egyszerűen nem kommentálható. Nevetséges. Ha annyira virtuális ez a világ, nosza, ne ragaszkodj annyira hozzá, tedd meg, amit tenned kell. De nem megyek bele ilyen vitákba, számomra ez a világ a valóság, ha számodra nem az, akkor tárt karokkal várnak a pszichiátrián.

      Semmiféle válasz nem rémiszt meg. Hogyan, milyen formában rémiszthetnének meg válaszok? És milyen válaszok? Nem fejtetted ki, gyanítom azért, mert nincs mit kifejteni, csak úgy belökted ide ezt a sablont, mert úgy véled, hatásos. Nem, inkább nevetséges.

      Gyenge jellem? - Ezt honnan guberáltad ki? Ismersz személyesen? A hozzászólásaim milyen alapot adnak arra, hogy gyenge jellemre következtess azokból? Szilárdan kiállok egy elképzelés mellett, igen, és? Ezt is ki kellene fejtened bővebben és tényszerűen igazolnod, példákkal, hogy gyenge jellem vagyok.

      Sejtem, hogy nincs igazam? Miből sejteném? Ezt hol olvastad, miből szűrted ki? Kérem a példákat, idézeteket. Egyáltalán nincs bennem ilyesmi, mint írtam, sziklaszilárdan kiállok az elveim és világnézetem mellett.

      Tények és bizonyítékok nélkül érvelek? Mutass rá, hol történt ez meg, honnan, milyen tények és bizonyítékok hiányoznak. Hajrá!

      Terelek, továbblépek? Hol? Ti tereltétek el a beszélgetést vallási és ezoterikus irányba, és már többször is leírtam, hogy én kizárólag az NWO-ról, az anyagi világról akarok beszélgetni.

      Tényeket és bizonyítékokat dobtok a fejemre? Miket? Példálózz ismét. Mit bizonyítottatok, amit én tagadok?

      Azt hiszem, most lett dolgod rendesen, bár benne van a pakliban, hogy kezdetleges vitastratégiai módszert választva inkább lekerülöd most már ezt az egészet egy degradálónak szánt megjegyzéssel, aminek az lesz a lényege, hogy én nem vagyok szint - és majd hivatkozol erre a mondatomra -, és különben is, nem állsz le velem semmiről beszélgetni, mert nem érdemlem meg és neked semmit nem kell bizonyítanod, mindenki láthatja, hogy neked van igazad...

      Te jössz...

      Törlés
    10. "A világunk virtuálisként kezelése részedről meg egyszerűen nem kommentálható. Nevetséges. Ha annyira virtuális ez a világ, nosza, ne ragaszkodj annyira hozzá, tedd meg, amit tenned kell." - Hát Illuminati szerintem sürgősen pötyögd be a Gugliba, hogy "holografikus világegyetem" és nézz utána mielőtt még túl okosnak gondolnád magad és azt hiszed, hogy valamiféle fizikaprofesszor vagy :)

      Törlés
    11. Ahhoz nem kell fizikai tanszék, hogy a világot valóságként fogjam fel. Sőt, szerintem ez magától értetődő. De egyébként ha ez az egész világ csak egy illúzió és egy átmeneti kis helyecske, mit vagytok kiakadva azon, hogy valakik ki akarják sajátítani egy elképesztően rövid időre? Hát nem mindegy?

      Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. A sok-sok ezer év óta uralkodó, az „alacsonyabb” lelkek felett uralkodók ideje végérvényesen lejárt! Az általuk bevezetett technikai fegyverek, köztük az internet, olyan lökést adott mindazon általuk agymosásra ítélt, és az igazság vagy nevezhetjük Istenkereső embereknek, hogy nincs azon összejövetel, tanácskozás, mellyel tompítani lehetne mindazon lelkeket, kik a megvilágosodás, a felemelkedés irányába kívánnak folyamodni. Az N.W.O. és támogatói, úgy ahogy van, bukásra lett ítélve azokkal szemben, akik az egység, a tolerancia, az egymás iránti tisztelet, a béke, és a harmónia, iránt elkötelezett lépéseket tesznek, nemcsak a saját ismeretségi körükben, hanem, minden pillanatban a hétköznapi életben, vagyis a „családjukon” kívül is. Én ezt az „összejövetelt” most már szánalmasnak találom. Már azért is, hiszen (korábban) a kiszivárogtatott hírek alapján kétségbeesett egybegyűlt emberek elkeseredett harca folyik mindazért, amit évezredeken keresztül titokban tartva, s ezáltal megvezetve az embereket szerezték meg mindazon hatalmi eszközt, mely az em-birka irányításához szükséges. Nem játszhatjátok az Istent, a Teremtőt! Mindez a „felsőbb világok” egy olyan kísérleti eszköze, melyben később a józan paraszti ész gondolatait képviselőknek a világa érvényesül, iskolai végzettségtől függetlenül.

    VálaszTörlés
  14. Tökéletesen egyet értek veled Ummacdan. Valami ilyesmit szerettem volna írni, de megelőztél :) Illumináci meg egy senki a szememben.. Feleslegesen fog hozzáfűzni ehhez akármit, mert nem érdekel, már pedig biztosan kifejti majd az újabb beteg gondolatait. Ha meg nem, akkor azért fog örülni, hogy nem lett igazam, mert ő most aztán jól nem írt.. :D

    VálaszTörlés
  15. Elgondolkoztam azon, hogy vajon miért is lehet vonzó ez az Illuminatis dolog egyes embereknek. Szerintem azért, mert nem kell különösebben gondolkodni rajta és nem kell csinálni semmit érte. Van egy terv amit kitaláltak a főmuftik oszt szevasz. Lehet neki drukkolni, mert nem a törpikéktől függ, hogy megvalósul-e vagy sem.
    Szóval egy igen kényelmes dolog. Ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tévedés. Azért vonzó az NWO számunkra, mert az a sok mihaszna selejt, akit az utcán látok, az a rengeteg céltalan életű, aljas, primitív buta, félállati létben fetrengő ösztönlény eltűnne a világból. Ezekre mi szükség van? Nézik az RTL Klub műsorait, más témájuk sincs mint hogy mi történt a Barátok Köztben, egy könyvet életükben nem olvastak és nem is fognak elolvasni, önmaguktól is egy igénytelen, üres életet élnek, nem érdekli őket semmi csak a pia-zaba, közösülés - az is csak egy igénytelen, állatias formában -, meg hogy legyen tévé, napról-napra átzabálják magukat az életükön és semmit nem hoznak létre a selejtes utódaikon kívül, de azokat viszont tucatszám.

      Én elsősorban azt várom az NWO-tól, hogy ezt az alantas réteget, ami az emberiség legnagyobb részét kiteszi, leradírozza és így teret ad a méltóbbaknak, akik intelligensek, van bennük tehetség, ész, nem csupán egy kiló kenyéren át nézik a világot, és sokkal értelmesebbek, mint az a több milliárd, amelyik egy civilizációdzsungelben hozza a modern ősember gusztustalan szintjét.

      Marhára nem kényelmes dolog ezen filozofálgatni és elhiheted, hogy már most kerekebb világképem van, mint itt bármelyik jézusvárónak, akiknek igazából gőzük nincs arról, hogy mi történne, ha esetleg eljönne a második megváltásuk és létrejönne a földi mennyországuk. Semmiféle elképzelésük, perspektívájuk nincs. Ellenben velem. Ők csak ülnek, bíznak az istenük csodatételében hogy nekik semmit ne kelljen tenniük, várják a mennyei sült galambot és kész. Szóval szerintem ezt a kérdést hagyjuk is, mert esetleg a te hozzászólásod is visszafelé sül el...

      Törlés
    2. @Illuminati:
      Ez így van, rengeteg a "mihaszna" ember a Földön. De! Ebben legalább annyi szerepe van a felső vezetésnek is, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy pont azért vannak hatalmon, mert mesteri módon manipulálják és agymossák a népet amilyen eszközzel csak lehet. Ezért tisztelet nekik, tényleg szinte mestermunka. Nade akkor azok az emberek a világ bűnösei, akiktől ők maguk vettek el mindent? Gazdasági és pschihikai hadviseléssel teljesen leredukálták a lehetőségeket (persze mindig van kiskapu, de most nézzük az átlagember szemszögéből), aztán a rabszolgára köpködnek, mert elkeseredetten teszi a dolgát. Abba is gondoljunk bele, hogy pont a nép az, aki miatt nagy kutyák ott vannak ahol. Mi emeltük fel őket oda (és egy nap mi fogjuk ledönteni). Ha az úgynevezett töltikék nem lennének, nem lenne hatalom, hisz akkor mi felett páváskodnának? A főnökeidnek nagyon sok része volt abban, hogy ilyen legyen az egyszeri ember élete, és hidd el, ha eljönne egy tudatos népirtás, nem az általad említett üreséletű, céltalan semmirekellő pusztulna (kell a jó rabszolga), hanem pont azok lennének eltávolítva, aki gondolkodik, hiszen ők veszélyeztetik leginkább az uralmat. Gondold ezt át kicsit. Ahelyett, hogy arcozol, vádaskodsz, minősítesz és ezzel ítéletet mondasz mások feje felett (arról nem beszélve, hogy nem is ismered a töredékét sem), próbálj meg a dolgok mögé látni! Erre mondják, hogy ne csak nézz, láss is! Próbáld meg észrevenni az okokat. Vajon miért olyan, amilyen? Mi áll a háttérben? Mik a körülmények és mennyire befolyásolnak? Ítélkezni mindenki tud, de az semmi más, mint a te saját értékrended szerint megbélyegezni valakit. Semmi alapja, mivel a te egyéni véleményed a világon élők között. Lókakit sem ér, hiszen ilyen alapon mindenkinek igaza lenne. O.o Totál káosz. Minden ott kezdődik, hogy logikusan és OBJEKTÍVAN szemléld a dolgokat, különben csapdába ejtenek a saját rögeszméid és dogmáid, és ebből nem lesz kerek világkép, kedves barátom. Ebből egy szubjektív maszlag lesz, ami csak a fejedben létezik, de köze sincs a valósághoz.
      Másrészt kissé hogy hiányzik belőled a tisztelet. A blog szerkesztője megteheti bármikor, hogy bannol egy embert, mert nem ért egyet vele. De nem így tesz, mert tiszteli benned az embertársat, mégha homlokegyenest más is a világnézeted és a stílusod. Érted? Kapsz lehetőséget, és emberszámba vesznek. Te viszont ezek után idejösz, és elhordod mindennek az itteni társaságot, az emberiséget és az olyan érzelmeket, mint irgalom, szeretet és együttérzés (amik nélkül megjegyzem nem működne a világ). Gondold el, ha az első hozzászólásod után bannolunk? Tudnánk most beszélgetni, eszmét cserélni? Nem. Vedd észre, hogy ez minden alapja, és ezek kiirtásával nem lehet célt kitűzni, mert nincs ami irányt adna. Üdv, Pacal

      Törlés
    3. Az a trágya embertömeg akikről beszélek, mindig jelen voltak az emberiség történelmében. Az ókorban is ők adták a tömeget, a buta, műveletlen, selejtes primitív nép nagy része, és minden más történelmi időszakban. El ne hitesd már velem, hogy gonosz háttérhatalmak már évezredekkel ezelőtt is azon mesterkedtek, hogy az egyébként isteni lényeket lealjasítsák. Az tény, hogy manapság a hatalom keményen azon van, hogy még jobban lebutítsa és hülyévé tegye az embereket. Azonban senkire nem fognak fegyvert, hogy márpedig tévét nézzen, plázákba járjon, hülyeségekkel töltse az idejét. A lehetőségét teremtették meg mindennek, és ez a lehetőség valójában egy szűrő, amiben a mocskok lecsapódik, és jól láthatóvá válik. Az ember megmutatja saját magát azzal, hogyan él, és ez nem annyira körülményfüggő, mint azt sokan szeretik hangoztatni. Van, aki a nyomor közepén is képes megmaradni embernek, törekszik a teljesség felé, és nem válik egy undorító, primitív inassá-cseléddé, akit már csak a napi alantas szükségletek kielégítése motívál a saját csekély és aljas szintjén.

      Meg kell érteni: Az emberek számára többféle lehetőség adódott és választhattak maguknak utakat. Egy tévécsatorna hiába nyomja a mocskot, ha senki nem nézi. Egy bank hiába ad ki hiteleket, ha mindenki kineveti. Egy vállalkozó vagy cég hiába ad szánalmas, zsebpénznek beillő fizetéseket, ha annyiért senki nem megy el hozzá dolgozni. Mindezeket a dolgokat ti magatok választjátok, félredobva a tömeges összefogás erejét, az abban rejlő lehetőségeket, és a könnyebb útra léptetek, az instant elhülyülés útjára. Na, itt vagytok igazán megmérettetve és könnyűnek találtatva. Lehet, hogy nem személyesen te, de az a tömeg, akiről beszélek, feltétlenül. Ezek után pedig már nincs miről beszélni.
      Tiszteletet hiányolsz azért, mert nem vagyok elég hálás azért, mert nem kaptam tiltást az oldalról? Nézd, egy ilyen tiltással az oldal szerkesztője kizárólag magát minősítené, ahogyan minősítette magát Thea az idökjelei.hu-ról, amikor érdemi beszélgetés helyett egyszerűen kicenzúrázott mindenhonnan, pedig érthető okot – trágárság, mások alázása direktben – nem adtam erre. Csupán az elvkülönbség miatt tiltott le és ez szerintem szánalmas. Én nem tartom tiszteletre méltónak, hogy szabadon kifejthetem a gondolataimat, mert szerintem ez természetes a jelen állás szerint.

      A radikális és gyors népességcsökkentés terve mellett pedig kiállok. Nem kell ez a sok gané a civilizációnak, csak ballasztot jelentenek.

      Törlés
    4. @Illuminati
      "céltalan életű, aljas, primitív buta, félállati létben fetrengő ösztönlény"
      Csak azt tudjuk észrevenni a másikban, ami bennünk is megvan. Ha bennünk nem lenne, akkor észre sem vennénk.
      Tehát ha én így látnám a másikat akkor kicsit elgondolkoznék magamon is.
      De persze kényelmesebb nem megtenni. Viszont ha akarod, ha nem egyszer úgyis szembesítve leszel önmagaddal csak akkor annak majd viselni is kell a következményeit.

      Törlés
    5. Aha, tehát ha te észreveszel egy nyilvánvalóan lealacsonyodott, rosszindulatú, kötekedő prolit az utcán, akkor ezzel észrevetted magadban a lealacsonyodott, rosszindulatú, kötekedő prolit? - Ez azért kellően nevetséges. Vagyis amikor megismerek más embert, akkor nem annak gondolkodásmódját, tetteit, cselekedeteit, stb. ismerem meg, hanem önmagam, igaz? Tehát igazából más tulajdonságú ember nem létezik a Földön... Csak én vagyok. Oké. Nme szoktam, de most ez kell: :DDDD

      Törlés
    6. Nem szoktam Illuminatival mindenben egyetérteni, de ez nettó marhaság, amit írtál GregMonster.

      Törlés
    7. Amit mondtam, az alatt azt értettem, hogy észre lehet venni a másikat és el lehet fogadni olyannak mint amilyen. Az viszont hogy a másik láttán gyűlölet, harag, utálat és egyéb negatív érzés keletkezik bennünk, az saját magunkból ered. Persze semmi gáz ha ezt mások nem érzik így. Én csak leírtam amit gondoltam és amit én igaznak tartok.

      Törlés
    8. Itt egy félreértés van közöttünk. Nem más látványa kelt bennem érzelmeket, hanem a közemberek, a töltikék természetrajza, mely nagy általánosságban szinte a teljes népességre igaz. A primitívség, cél nélküli élet, a szolgalét elfogadása, a tévébambulás és önhülyítés egyéb formái, a könnyebb és ezzel együtt alantasabb megoldások választása, stb. Maga a társadalom ilyen és ezt nem lehet nem gyűlölni és nem viszolyogni tőle. Abban igazad van, hogy a saját érzelmeinkért mi magunk felelünk, de szerintem az érzelmeink sokkal inkább reflexiók a külvilág felé, semmint személyiségünkből adódó ego-szerű reakciók.

      Mást el kell fogadni olyannak, amilyen... - Igen, akkor fogadjuk el a gyilkosokat, pedofilokat, a mindenre káros ostobákat, a világ szemetjeit, mert ők ilyenek és nem tehetnek róla. Ha elromlik a kocsidban egy alkatrész és ezért lassabban haladsz a célod felé, még több üzemanyagot elfogyasztva, előbb-utóbb ki akarod majd cserélni a hibát okozó alkatrész, igaz?

      Törlés
    9. Tudod mit látok? Egy valaha lelkes forradalmárt, aki valahol legbelül jobbá akarta tenni a világot... De hiába kiabált a tömegben, hiába ébresztgette őket, az emberek zombi módjára tengették az életüket. (Az első lépés a valóság felé)
      A fiú -nevezzük Illuminatinak- elkezdte kutatni a válaszokat. Tanult, figyelte az emberek viselkedését, és közben egyre bizonyosabbá vált számára, ez a világ nem az emberek valódi erejére épül, hanem tudatlanságukra. Saját maguk árnyékaként vesznek el az önző ideákból, hamis dogmákból és félelemből épült asztrális maszlagban, amit a saját maguk által felállított korlátokkal még tömörebbre, még anyagibbra sűrítik. Nem mondom, "szép látvány"... Ez lenne az élet? Erre lennénk hivatottak? - Csodálkozott a fiú. Mélyen a szívébe nézett. A legmélyén isteni tűz parázslott, amelyből tudta, hogy honnan merítsen erőt a sok válasz felkutatásához. Ám a sorozatos kudarcok közben, a fiú kétkedni kezdett. A világot kezdte el okolni, saját kudarcai miatt. A másokra mutogatás sztereotípiává és rögeszmékké alakult, fenntartva a látszatát saját egoja szentségének. A megtört harcost egoja nem engedte meghátrálni. Így vagy úgy de be kell bizonyítania üres rögeszméit, hogy mások szemén át érvényesüljenek, mert ő maga képtelen volt saját hitének erejével azokat életben tartani. Már nem a válaszokat kereste, ha ő nem találja meg, másnak sem sikerülhet! Könnyebb lett neki mások hiányosságait felróni, mert addigsem a körülötte őrjöngő asztrálcsürhére emlékeztette, akivel szemben elvérzett saját legbelsőbb valójában... Azóta a sötétség táplálja... saját egoizmusa tartja életben, saját beteges illúziójának csapdájában... mélyen... reszketve... Bocs, de ezt ki kellett adnom, Illuminati barátom... a kérdés pedig, hogy emlékszel-e még arra a bizonyos szikrára ott legbelül?

      Törlés
    10. Majdnem sikerült, gratulálok. Nem tagadom, van igazság ebben a kis írásban, de azért nem álltad meg degradáló minősítgetések nélkül és azokkal nem tudok azonosulni. Én nem érzem magam betegesnek, nem voltak saját kudarcaim, inkább a toporgó mozgalom folyamatos kudarcai és tehetetlensége az amiről beszélhetünk mint zavaró tényező, és soha nem álltam közel semmiféle asztrális-ezoterikus eszméhez. Az egykori "lelkes forradalmárra" még emlékszem, de már nem köt hozzá semmi.

      Egyébként tényleg gratulálok, még Te jársz a legközelebb asz igazsághoz.

      Törlés
    11. 1. A lelkes forradalmár nem találta meg a válaszokat arra, miért is választja valaki a silány létformát, és nem találta meg a módját, hogy rávezesse őket egy magasztosabb élet eszméjére...nekem kudarcnak hangzik
      2. Az egy nézőpontos szubjektív nézőponthoz való görcsös ragaszkodás nálam rögeszme... egy társadalmi réteg teljes kiirtása, csakmert nem az én értékrendemnek megfelelő életet élik, beteges rögeszme...bocsánat, ha ez degradálóan hangzik...
      3. Szerintem nagyon is sok dolog köt a lelkes forradalmárhoz! Még mindig hevesen támadod a réteget, akiket egykor ébreszteni akartál. Nagyon jól érvelsz, de meglátásom szerint nem szabadna a kritikát (ami rendkívül helytálló) hagyni, hogy gyűlölködéssé és ítélkezéssé fajuljon, mert akkor elveszti az érvényét. Üdv, Pacal

      Törlés
    12. 1. Valóban. Ilyen értelemben tényleg beszélhetünk kudarcról. Csalódásról. Kiábrándulásról.
      2. Szerintem közben kiderült, hogy messze nem mindenben támogatom a háttérhatalmi törekvéseket, csupán a - hogy is mondjam... - mainstream elképzelés az, ami megfogott, tehát igazából a csőlátás, amit feltételezel, messze nem olyan fokú, mint itt néhány bigott anti-NWO-s világnézete. Rendben, ha szerinted beteges rögeszme egy meggyőződés, akkor legyen az.
      3. Elkéstél. :)

      Törlés
  16. "Ne tévézzémán" -nak... Amikor megtapasztalja az ember több alkalommal a halál közeli „élményt”, úgy negyven tájékán… a szívinfarktus(ok) után rájön, hogy az „élet” nem igazán fejeződik be, hanem mint a testet ruhadarabként eldobva „valóságok közt cikázhat”. Ekkor „döbben” rá valódi identitására. No ez is bizonyítja a lélek hallhatatlanságát, és magát a teremtőképességet mit évezredek során próbált eltitkolni az Illuminati. A Profit: Fogyassz, és fordulj fel napi ideológiával a kocka világában felelj meg a média által sugárzott „követelményeknek”. …Neked kell döntened mit akarsz, és hogyan tovább…

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Nézzük csak a domain nevüket. Domain Name:BILDERBERGMEETINGS.ORG Created On:25-Nov-2009 14:45:53 UTC. Milyen érdekes, hogy csak akkor dobtak össze, 2009-ben egy weboldalt amikor már tele volt velük a háló és már nem tudták tovább titokban tartani. A weboldal egyébként nagyon igénytelen, egy hatodikos diák szakkörön jobbat csinál...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vélhetően nem azért "igénytelen" a weboldaluk, mert nem tudtak jobbat összehozni. Elhiheted, ha akarják, felvásárolják a világ legjobb webes szakembereit és olyat hozatnak össze velük, hogy kiesik a szemed. Van rá pénzük bőségesen. Csak úgy voltak vele, hogy na, ha ennyire erőlködtök, akkor itt van, nesztek egy hivatalos oldal elismerésként hogy tényleg létezünk. ÉS AKKOR MI VAN? Na, most mit csináltok? Hátradőltök és elégedett mosollyal mondogatjátok, hogy énmegmondtaménmegmondtam? Ha-ha-ha, és akkor mi van?

      Igen, léteznek. És??? Most mit csinálsz? Írsz gyorsan egy forradalmi hangon megfogalmazott hozzászólást? Ne nevettess már...

      Törlés
    2. A bejegyzésem lényege nem az volt, hogy minősítse a honlapot. Lehet, hogy van akinek tetszik és van akinek nem, az csak egy szubjektív megállapítás volt, hogy fos az oldal és nem kívánok forradalmat sem ellenük. Azt szerettem volna mondani, hogy 2009-ig nem akartak semmit közzétenni csak amikor már nagyon nem tudták tartani a dolgot. Nem veszed észre az ellentmondást, évegik azt huhogják a média embereik, hogy nincsenek is, aztán amikor kiderül akkor meg, nos itt vagyunk... :)
      Illuminati kedves, hol beszéltem én a posztomban forradalomról, hol uszítottam én ellenük? Neked a vérdben van, hogy ferdítesz és csúsztatsz.

      Törlés
    3. Jó, akkor nézd így: Most már eléggé megerősödtek és eléggé letették az alapokat ahhoz, hogy igazából magasról tegyenek arról, hogy mit tudtok és nem tudtok. A bábuk felálltak, elfoglalták pozíciójukat, és ők lépnek először. És másodszor. És harmadszor. Tökéletes érdektelen most már, hogy az összeesküvés-ipar mit tud és mit mond, a kutyát nem érdekli úgysem. Nincs mitől félniük. Ha te úgy akarod, akkor oké, 2009.-től.

      A forradalmat és uszítást csupán gúnyból említettem meg, érzékeltetve ezzel, mennyire magatehetetlen bagázs vagytok, akik áltettekkel hitegetik magukat és egymást.

      Törlés
  19. Ummacdan. Ha hiszed hanem, tisztában vagyok ezekkel és nagyon aktuálisak. Egész pontosan nem volt még halál közeli élményem, de épp pár napja hozott össze a sors egy fiatal sráccal, aki igen és ő is nagyon különös dolgokat tapasztalt. Az illuminati pedig nagyon pontosan úgy van, ahogy te mondtad, ezt titkolják már nagyon rég. Eddig sikerült... reméljük jövőre el kezd végre javulni a helyzet. viszont olyan verzióról is hallottam, nem elvetendő forrásból, hogy csak annak lesz szép az új világ, aki pozitív. aki nem, arra egy újabb ciklus vár, ami több ezer év..egy negatív Földön..bocsánat, ezért csúnyán meg fognak kövezni :) csupán fáradt vagyok és kicsúsznak a kezeim közül a gondolataim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen egyetértek! Szívből kívánom, hogy valósuljon meg az e világunk Teremtőjének a forgatókönyve, és ki-ki kerüljön oda, ahová személyes gondolkodása, cselekedetei során mindeddig véghezvitt!

      Törlés
  20. „”Azért vonzó az NWO számunkra, mert az a sok mihaszna selejt, akit az utcán látok, az a rengeteg céltalan életű, aljas, primitív buta, félállati létben fetrengő ösztönlény eltűnne a világból. Ezekre mi szükség van? Nézik az RTL Klub műsorait, más témájuk sincs mint hogy mi történt a Barátok Köztben, egy könyvet életükben nem olvastak és nem is fognak elolvasni, önmaguktól is egy igénytelen, üres életet élnek, nem érdekli őket semmi csak a pia-zaba, közösülés - az is csak egy igénytelen, állatias formában -, meg hogy legyen tévé, napról-napra átzabálják magukat az életükön és semmit nem hoznak létre a selejtes utódaikon kívül, de azokat viszont tucatszám. „” Ez ami most folyik jelen világunkban mind a barátaid műve. Szándékosan a valódi tudás elhallgattatásával létrehoztatok egy olyan világot, (Szaturnália) mely távolról sem hasonlít az eredetire! Mindent szisztematikusan, forgatókönyv szerint végeztek abból a célból, hogy a világunkba érkezőknek már az első pillanattól kezdve egyfajta tárgyként kezelve, hazugságlábakon álló közoktatás során egy degenerált elmebeteg, irányítható biorobotokat fejlesszetek, melynek lélek energiáját saját démoni istenségeitek támogatására ajánljátok fel szertartásaitok során! Fogyassz, és fordulj fel! Ezt sulykoljátok minden pillanatban. Minden a ti irányítások alatt van! A pénzvilág, a gazdaság, a közoktatás, a média, és azt és úgy ültetitek az emberekbe saját érdekeitek által megvalósulni való dolgokat, ahogy akarjátok. Az egész egy nagy hazugsággyár, melyet szubliminális módon trükkök százaival ültettek a megvezetett emberek tudatalattijába. Olyanok vagytok mint a vírus, vagy inkább rákos daganat, mely élősködik az általatok megvezetetteken. Nem tetszik amit látsz? Az általad bálványozott, démoni istenségeitek által irányított néhány pénzéhes hatalomvágyó „idegen” vérvonalbeli barátaid mesterműve! Akiknek semmi sem szent. Bárkit felhasználnak, feláldoznak húsként, még a saját fajtájukból is. Tik hoztátok létre az okkultizmust, meghamisítottátok a Bibliát, bekerültetek különböző vallási felekezetekbe, új vallásokat (PL: Szcientológia) hoztatok létre. Az ember kilépve az utcára tele van az „egyházaitok” kölömböző épületeitek, valamint a közterületek, temetők, stb. általatok imádott jelképekkel, piktogramokkal. Szóval ami most folyik az nem más mint egy „tökéletes” elmekontroll a lelkek felett! A földről nem is beszélve. Felborítsátok annak egyensúlyát, szennyezitek a környezetet, folyamatosan ástok, és szívjátok energia kincseit. Azon találmányok, mely a jót, és a közjavát szolgálná, azt felvásároljátok, tulajdonosát elhallgattatjátok, végérvényesen, hogy még többet, és többet zsebeljetek. Mondjam még?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiába is mondod nekik, csak szimpla önigazolást nyerő majmolók.!
      Saját szánalmasságukat látják mindenhol, de azt hiszem ez a dolog már magas nekik.!

      Törlés
    2. Pacalnak intézett válaszom ide is érvényes.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Azt hiszem meg fogtál, nincs kellő információm a dolog kellő mélységben ki tudjam fejteni, de olyasmiről lehet szó hogy minden ember társunk az "Én vagyok" egye részét képezi, ás ha szánalmat vagy gyűlöletet látsz bennük az mind ott van benned.!
      Ergo ahogy nézel másokat az vagy te.!

      Törlés
  21. Kedves Illuminati!

    Olvasgattam a hozzászólásaidat és nem bírtam megállni, hogy ne írjam le a véleményemet.:) Azt írod,hogy azért van szükség 6,5 milliárd ember kiírtására, mert fél állati szinten élnek és ösztön lények. Ebben lehet némi igazság, de nem tisztem mások felett ítélkezni. Szerintem az egyik lényeges különbség ember és állat között az, hogy az ember képes empátiára, együttérzésre. De aki 6,5 milliárd ember likvidálását szükségesnek tartja, abba nem tudom mennyi együttérzés, "emberség" szorulhatott.

    A másik dolog, ha már szerinted mindenki nélkülözhető és teljesen felesleges, akkor kérdezem, hogy te milyen pótolhatatlan munkát végzel a társadalom számára?

    Érdekesnek tartom ezt a vitát, mert egy másik nézőpontból is megszemlélhetjük ezt a dolgot. Bár szerintem léteznek sokkal emberibb megoldások is az emberiség problémáira, mint a kiírtásuk.

    Üdv,
    hunzol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem minden az empátia és együttérzés. Ha egy olyan társadalmat akarunk felépíteni, amiben MINDENKI boldog, akkor bizony ez messze nem elég és átmenetileg az emberséget is fel kell függeszteni. Ha egy optimális társadalmat akarsz építeni, ki kell kukázni azt a tömeget, ami születetten aljas és alantas és hiába rendelkeznek a maguk szintjén a két, általad emlegetett tulajdonsággal, ez azért lássuk be, a teljességhez édeskevés.

      A kérdésedre már többször válaszoltam másoknak: Semmilyent, én is töltike vagyok, nélkülözhető senki. De ettől függetlenül még lehetek tudatos és beláthatom azt, amit be kell látni, igaz? Nem helyezem magam senki fölé.

      Kiirtásról én csak mint legvégső lehetőségről beszéltem mindig. Sokkal humánusabbnak és elfogadhatóbbnak tartok egy olyan tervet, amiben egy globális kényszer sterilizációs programmal, két-három emberöltő alatt érhetnénk el a félmilliárdos célt.

      Törlés
    2. Az igaz, hogy nem minden az empátia és együttérzés, ezt csak példaként említettem.

      Ajánlom megtekintésre az Inside job című filmet. Igaz, hogy csak a jéghegy csúcsa, de jól látható, hogy gondolkodnak ezek az emberek. Mindent kizárólag önérdekből tesznek és embertársaikat a legmagasabbról leszarják. Ők a népességcsökkentést nem azért akarják véghez vinni, mert utána a kisebb népességnek milyen jó lesz. Azért akarják, mert egy 500 milliós társadalmat sokkal könnyebben tudnak kontrollálni és ellenőrizni, mint egy 7 milliárdosat. Az önérdeken és önzésen kívül semmi nem motiválja a cselekedeteiket. És nem a világot akarják jobbá tenni. Ha azt akarnák, akkor nem lopnák szét az egészet.

      Törlés
    3. Illu

      Kérdem én ki az az egyén, lény, entitás aki kellő tudást és bölcsességet hordoz magában hogy eldöntse ki a töltike és ki nem.?

      Törlés
    4. Annyit hozzátennék még, hogy a mostani válságot sem a "töltikék" idézték elő, hanem azok a nagyon intelligens úriemberek, akik szerinted a világot akarják jobbá tenni. Ők megmondták, hogy egy gazdasági válság a legjobb lehetőség a meggazdagodásukra és az új világrend bevezetésére.

      Törlés
    5. hunzol, láttam a filmet, köszönöm az ajánlást. Igazad van, tényleg úgy gondolkodnak ahogy leírod, ez tagadhatatlan. Ez is egy különbség köztük és köztem, de a nagy cél szempontjából végül is ez is csak egy részletkérdés számomra.

      Haloin: Azok, akik képesek voltak milliárdokat legyűrni és intellektusoktól adódóan - ez azért kell egy mindent verő vagyon kiépítéséhez, remélem, ebben nem lesz köztünk vita - uralmat gyakorolnak felettük. Szerintem az, hogy okosabbak, máris felhatalmazza őket arra, amit megjelöltél.

      hunzol még egyszer: Megválaszoltad a saját feltevésedet. A válság előtt is a káosz és butaság, primitívség uralkodott. Kellett valami, ami eszközt jelenthet arra, hogy érdemben elkezdjék megépíteni az NWO-t. Ez a valami a mostani válság, amit szerintem is szándékosan hoztak létre. A cél szentesíti az eszközt.

      Törlés
    6. Ez nem valami kielégítő válasz.
      Mondhatni kissé gyengének találom az érvelést.!
      Őszintén szólva szánalmas, az hogy van egy kis vagyonuk meg tudnak egy két dolgot a világ működési elveiről és a pénz szerzésről, az még egyáltalán nem hatalmazza fel őket hogy döntsenek életekről.!!!
      Ha valóban okosak lennének akkor minden téren az életet támogatnák, és nem pusztítanák azt.!

      Törlés
    7. Nem csupán egy kis vagyonuk van, hanem az ostoba tömeget kijátszva gyakorlatilag az egész bolygó az övék. Szerintem ez nem semmiség. Ehhez azért kell némi ész és kitartás. És mivel sikerült nekik, ezzel bebizonyosodott, hogy a tömegek idióták, ők pedig nem azok. Miért, helyettük kinek kellene döntenie a világ sorsáról? Az alja primitív sleppnek? Ne legyél már nevetséges...

      Minden téren az életet támogatnák... - igen, az ÉRTELMES életet, nem azt a szemet, amit milliárdok választanak maguknak. Az ugyanis nem élet, hanem ösztönszerű vegetáció - megint csak saját választások által.

      Törlés
    8. :) Szép dolgok az álmok előrébb viszik az embert.!

      Törlés
    9. Akik a bolygót működtetik (nem uralják!) egy sokkal nagyobb rendszer részei. Ítéletet mondani felettük sem érdemes.

      Viszont a bölcsesség nem összetévesztendő az intellektussal, vagy a dialektikus (dualista) tudással -> így hogy ki töltike (hasznos) és ki nem, nos ezt megítélni intellektussal nem lehet, mert az csakis szubjektív, relatív lehet --> te szerinted valaki felesleges, ő szerinte pedig te..kinek van tehát igaza?

      Törlés
    10. egyébként költői kérdés volt :-)

      nézve a hozzászólásaidat az tuti, hogy ezeket nem komolyan írod, hanem csak polgárpukkasztásból, nem?

      Törlés
    11. Nos, ezt történetesen valóban polgárpukkasztásból írtam, csak nem szeretek szmájlikat használni. :)

      De azért félreértés ne essék: A világnézetemet azért komolyan gondolom, még ha az nem is fedi le teljesen a háttérhatalom bizonyos tevékenységét.

      Törlés
  22. A trükk az hogy ha egy átlagos mindennapokra beállt ember társunknak meg mutatod az ajtót, képes változni emelkedni többé válni.!

    VálaszTörlés
  23. ""Az a trágya embertömeg akikről beszélek, mindig jelen voltak az emberiség történelmében. Az ókorban is ők adták a tömeget, a buta, műveletlen, selejtes primitív nép nagy része, és minden más történelmi időszakban."" Nem tetszik? Tik műveltétek mindezt, hogy így legyen! Miért nem gyönyörködsz ebben? Azt hiszem, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni amit korábban leírtam. Egy dolgot kihagytatok. mégpedig a Mindennek a teremtőjét, vagyis mindazt minek atomi szerkezete van eme világunkban. Szívből kívánom neked, hogy tapasztald meg mindazon szenvedést, fájdalmat, gyötrelmet, bánatot, rémületet, félelmet, Lucifer imádó istenségeitekkel együtt, és tested legyen húsként áldozva Moloch számára úgy, ahogy a barátaid tették ezt évezredeken keresztül. Szánalmat érzek az ilyen, és ehhez hasonló gondolkodóktól, és mostantól törekedni fogok az ilyen egoista, elfogult, Lucifer imádatúak minél messzebbre kerüljenek az életemből.

    VálaszTörlés
  24. Illuminati orvos teged latott mostanaban en nem hinnem , ami beteges dolgot itt leirtal a kenyszerzubbony a minimum , de en a bortont is megkockatatnam a reszzedre persze eletfogytiglan . Te egyenesen kozveszelyes vagy . Csodalkozol hogy miert zartak ki mas forumokrol en azon csodalkozom hogy meg normalis emeberek kozze beengednek egy ilyen degeneralt alatot .
    Bocsanat a kerdesert de mit keres o meg itt kozottunk , annyi negetivitast sugal hogy az mar szinte elviselhetetlen .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne személyeskedjünk, inkább érvekkel próbáljunk meg vitatkozni. Az alapvető ellentét szerintem az, hogy az új világrendet Illuminati jónak tartja, mert úgy véli, hogy az az emberiség érdekeit szolgálja. (javíts ki ha tévedek) Ellenben az itt lévők többsége (és szerintem is) az új világrend csak egy bizonyos csoport érdekeit szolgálná.

      Törlés
    2. A valósághoz ő is hozzá tartozik.!!!

      Törlés
    3. Carpediem: Köszönöm, hogy megmutattad, intellektuálisan hol tart ez a közösség. Gratulálok a fényes prezentációért és az értelmes ellenérvekért. Rendkívül bölcs ember vagy.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Illuminati ne add itt az illentelektuelt , amikor egy orvosi eset vagy , a szomoru az a dologban ha itt valaki az EU ellen agitalna azt 3 ev borton varna , kerdesem Illuminati-ra mi var ? Sajnos meg egy hidegzubbony sem pedig az volna a minimum

      Törlés
    6. Ezt még beírhatod egymás után ötvenszer is ha úgy tartja kedved, de akkor is kevés lesz mindenhez...

      Törlés
  25. A vallások és ezoterikus irányzatok által erőteljesen megtévesztet, félrevezetett emberekhez képest illuminati messze értelmesebbnek tűnik.

    VálaszTörlés
  26. Abban azért van némi igazság, hogy ez a folytonos hatalomra való törekvés beteges. Pszichopaták uralkodnak felettünk. Az irányítás jó dolog lenne, ha legalább egy kicsit könnyebb volna az élet. Komolyan a kutyát nem érdekelné, hogy ki a főnök, ha relatíve jólétben élne az ember. És most nem kell relativizálni a dolgokat; "hogy mit dumálok, hiszen van internet, van fedél a fejem felett, ehetek(egyre kevesebbet) stb." Nekem olyan jólét kell, ahol szabad lehetek, mert én nem akarom megváltoztatni senki világát csak a sajátomat pozitív irányba. Sajnos hiába minden igyekezetem, ha folyton falakba ütközök. Én nem akarok más kárára szabad lenni és azt sem akarom, hogy hülye gyerekként kezeljenek pszichopatológiai esetek csicskásai. Mert egyetlen örök igazság van:"Ne árts!" Ebben minden benne van.

    VálaszTörlés
  27. Illuminatinak én meg csak annyit mondok ,hogy amennyit okoskodik annyira hülyén is fogja fel a dolgokat. Csak bele-bele olvasgattam 1-2 apróságba és nem értem miért ír ilyen gyökérségeket, hogy trágya emberek dögöljenek meg mert tv-t néznek és el vannak hülyülve, ezért lenne jó ha el is tünnének a nem tudom ki által. Hát de na, okos fejeddel tudhatnád, hogy bizonyos érdekek ha valóban ezt akarják, (én már nem veszek semmit se készpénznek) azok nem azért akarják mert tv-t néznek, hanem az egy eszközük, a manipulációhoz.
    Egyébként meg olyanokban kellene gondolkodni, hogy hogyan tudunk kilépni az Európai Únióból. A kormány egyáltalán nem tervezi, meg se fordult a fejükbe a szándék. Úniós parlamenti tagok is szép fizetést kapnak inkább a közé a 21 közé akarnak tartozni.
    Ötleteket kéretik írni, korábban ezen a blogon volt olvasható valami Occupy szervezetről is ami Alkotmányírás a többségi közember által. Lehet evvel kellene kezdeni, én nem tudom, nem értek ehhez. Kilépés szerintem már nem tűr sok halasztást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. TruFighter:Látszik, hogy csak beleolvasgattál abba, amiket írtam. Ha alaposabb lettél volna, akkor olvashattad volna azt az alapvetést is, hogy a tömegek hülyítése nem csak eszköz, hanem egy olyan alternatíva, amit a tömegek MAGUKTÓL választanak és részesítenek előnyben. Minden adott ahhoz, hogy ne azt a mocskot zabálják, amit eléjük tesznek, mert ugyebár elérhető mindenféle más dolog, amik kevésbé alantasok. A tömeg azonban a primitívebb dolgokat részesíti előnyben és ez máris minősíti őket.

      Az Unióval kapcsolatban a ti szempontotokból valóban a kiugrás lenne a legkarakánabb lépés, ebben egyetértünk. Az államadósság leírása, megtagadása, a multik megszorítása, a pénzfelügyelet kiterjesztése és a pénzvilág regulációja, új szövetségek kiépítése Kínával, Oroszországgal és a velük baráti rendszerekkel. A nép is kényszeríthetne. Tömeg megmozdulások, országos civil engedetlenségi mozgalom, adó- és adósság visszafizetés megtagadása országos méretekben, népi méretű bojkott a nemzetközivállalatok termékeivel kapcsolatban, stb. Hangsúlyozom, a ti szempontotokból. De a magyar sosem volt sem bátor, sem karakán. Ez egy cselédnép és ezért tartunk ott, ahol. Ennyit erről a kérdésről részemről, és van benne számotokra ötlet is, ha már kértél.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Illumináti barátom, őszintén remélem, hogy egyszer megtapasztalod az Egység élményét és rájössz, hogy akiket oly mélyen megvetsz tudatlanságukért, ugyanabból a Forrásból jönnek mint te. A legnagyobb hazugság amit te és a hozzád hasonló manipulátorok terjesztenek, hogy a tömegeknek a moslékra, az értéktelen népbutításra van igényük. Ez NEM igaz, egyszerűen csak kondicionálja őket a "Mátrix", a börtön amelynek létezéséről nem is tudnak, ha nem kéne a filléres gondjaikkal küszködniük nap mint nap, nem lenne a tömegmédia manipuláló hatása, mindenkinek meg lenne a lehetősége, hogy ráébredjen önnön csodálatosságára, egy teljesen más világban élnénk. Lehet, hogy neked ez utópiának hangzik, hiszen csak a felszín az amit kapargatsz, de nagyon úgy néz ki ez az ami vár ránk a közeljövőben, ahogy a sötét embereket/lényeket eltávolítják a hatalomból és megkezdődik végre a tisztulás.
      Itt olvashatsz arról mi várható, ugye nem gondolod komolyan, hogy a háttérhatalom győzedelmeskedni fog? :) Ugyanmár..
      Egy felebarátod

      Törlés
    4. Megnézném, ahogy a nyolckerületi, kétszázötven kilós, minden második szavában trágárságot köpködő, agresszív állat, a saját gyerekeit is ráncigáló, írni-olvasni nem tudó, két elemit végzett segélyekre rátapadt, állam vérét szívó mocsok ráébred saját lénye csodálatosságára. Vagy a negyvenes, kopaszodó, hasat eresztő, este csak sröző és tévéző, családját semmibe vevő hivatalnok, akinek kedvenc és egyetlen olvasmánya a Napi Blikk, minden mást akkor sem részesít figyelembe, ha az internet jóvoltából ingyen juthat hozzá. Hagyjuk ezt... A kultúra és tájékozottság nem pénz kérdés, az intelligencia sem az. Ezek ilyenek, alja előemberek.

      Ás de, komolyan gondolom, hogy a háttérhatalom győzedelmeskedni fog. Nincs más alternatíva, ha az nem, akkor jön a teljes elhülyülés és a tökéletes degeneráció és akkor fogjuk igazán biztosan kiirtani magunkat néhány évszázad alatt.

      Törlés
    5. "Á de, komolyan gondolom, hogy a háttérhatalom győzedelmeskedni fog. Nincs más alternatíva, ha az nem, akkor jön a teljes elhülyülés és a tökéletes degeneráció és akkor fogjuk igazán biztosan kiirtani magunkat néhány évszázad alatt." - Na most hirtelen eszembe jutott egy film erről :D Az a címe, hogy 'A hülyék paradicsoma'. Tessék olvasni a leírást, biztos vagyok benne, hogy ezen jót lehetne mulatni, ha pár száz év múlva tényleg ez a helyzet állna elő:

      "A Pentagon kísérleti alanyokat keres az új hibernációs programjához. Azt tervezik, hogy a katonákat lefagyasztják, és csak akkor olvasztják ki őket, amikor szükség van rájuk. A választás a mihaszna Bauers közlegényre és a prosti Ritára esik, aki a büntetés elengedése fejében vállalja, hogy egy évre hidegre tegyék. Ám a titkos programot irányító tisztet letartóztatják, a kísérleti alanyokról pedig megfeledkeznek. Csak 2505-ben ébrednek fel. A világ nagyot változott. Az intelligens emberek kihaltak, és az a furcsa helyzet állt elő, hogy az új világban, ahol szinte csak hülyék élnek, Joe és Rita a legokosabb."

      Törlés
  28. Lehet hogy egyszerűen csak őrülni kéne, hogy itt vagyunk és megélhetjük az élet kis és nagy dolgait, hogy minden nappal tapasztaltabbak és bölcsebbek legyünk.!
    Igaz ehhez az kell, hogy néha elismerjük tévedünk.!
    Lehetőleg, ítélkezés nélkül.!

    VálaszTörlés
  29. Illumiati:Én még mindig azt mondom, hogy az emberbe születésénél fogva programozzák a tudatalattit. Én se magamtól tájékozódtam meg. Nyílván megvan az oka annak is amiért ennyi pesszimista gondolat jár a fejedben. Gondolom tisztában is vagy vele, hogy a magyarságról alkotott képi véleményeddel ezzel a hozzáállással te magad is azonosulsz, mint a soha nem bátor cseléd egyénként. De ezt már elfogadtad és hírdeted az egyéni nézőpontodat ami ezek után elgondolkoztató mennyi benne az egyedi.
    Korábbi kérdés még mindig válaszra vár, hogy mi a módja a kilépésnek. Elöbb tudni kell mit kell csinálni( amit lehet megint csak én nem tudok) és céltudatosan kell cselekedni tájékozottan. Nincs ebben semmi bonyolúlt.

    VálaszTörlés
  30. Kedves Illuminati és RÓTcsild!

    Remélem eljön nektek is az a pillanat, amikor szeretetet éreztek egy emberi lény iránt és akkor majd átérzitek azt, hogy mennyire arcon kéne basznotok magatokat ti szánalmas idióták.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom, ahogy bizonyos időközönként rendre megmutatjátok elképesztően magas szellemi nívótokat. Csak így tovább, és akkor ehhez szokás szerint nem tennék hozzá mást, mert szinten aluli lenne...

      Törlés
    2. A te szinted alatt nincs már semmi. Maradjunk ennyiben.

      Törlés
    3. Rendben, maradj ennyiben.

      Törlés
  31. Felhomályosult barátom!

    Írod: "Marhára nem kényelmes dolog ezen filozofálgatni és elhiheted, hogy már most kerekebb világképem van, mint itt bármelyik jézusvárónak, akiknek igazából gőzük nincs arról, hogy mi történne, ha esetleg eljönne a második megváltásuk és létrejönne a földi mennyországuk. Semmiféle elképzelésük, perspektívájuk nincs. Ellenben velem. Ők csak ülnek, bíznak az istenük csodatételében hogy nekik semmit ne kelljen tenniük, várják a mennyei sült galambot és kész. Szóval szerintem ezt a kérdést hagyjuk is, mert esetleg a te hozzászólásod is visszafelé sül el..."

    Milyen érdekes, hogy ezen szólás előtt senki nem beszélt Jézus várásáról, a Jézus nevet senki sem ejtette ki. (és te is csak kisbetűvel, nemecsekelve, ami elvárható tőled) Ez olyan, mintha szándékosan akarnád erre terelni a szót, nem gondolod? Nos, én írtam a te blogodra is, és én valódi "jézusváró" vagyok, és mint itt látszik, általad egyből látatlanban megbélyegzett, és a semmit nem csinálók kategóriájába sorolt. Viszont ez engem egy csöppet sem zavar, hiszen én tudom a dolgomat és tudom, hogy mi az a "semmi" (Isten a semmiket választotta ki, csak hogy tudd, hogy a valamiket megszégyenítse!) amit az ellenség semmibe vesz. Igen, így van, semmit nem csinálok magamtól(!) ami jó, semmi jó nincs bennem, csak az, ami Istentől van, ami érték benne és ezért nem is dicsekedhetek a magaméval, nincs ugyanis helye semmilyen dicsekvésnek annál, akinek Istene van, Akié minden dicsőség és hatalom! Persze neked is van istened, e-korszak istene, csak te nem nevezed meg, és nem dicsekedsz vele, én viszont nyíltan dicsekedek, mint aki tudja, hogy mi az Ő terve, és végzése. Azt gondolod, nem tudom? Tévedsz, barátom. Tudom, rész szerint, de veled biztosan nem fogok megosztani semmit. Ez szabály, az ellenség tudjon csak mimnél kevesebbet. Nehogy már kioktassuk az ellenséget, hogy majd azzal az információval fölénk kerekedjen! (tudod, ez háborús taktika) Elég okos így is.

    Amúgy érdekes, hogy előbújt a sötétségből egy ilyen alak, aki a sötétségben lévőket, akik a sötétben szoktak cselekedni, megpróbálja a világosságban fényezni, mosdatni. Nem sok jövőt jósolok neked, ha magadtól csinálod, és nem vagy erre rendelve. Véleményem szerint, ha nem vagy erre állítva, nem a te tiszted, akkor nem fogod te sokáig húzni, mert gyorsan félre fognak tenni azok, akiknek tetszelegni próbálsz, ha nem úgy muzsikálsz, ahogy kell, mész a süllyesztőbe, ezt biztosra veheted.

    VálaszTörlés
  32. Vigasztald csak magad, engem cseppet sem zavar, hogy mit hiszel és mit nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs szükségem magamat vigasztalni, van Vigasztalóm, aki vigasztaljon. Nem akarok én zavart kelteni benned, csak leírtam hogy látom a helyzetet, ahogy te is csak leírod. Ennyi.

      Törlés
    2. Nem keltettél semmiféle zavart - hogyan tehetted volna... -, és örülök, hogy elképzeltél magadnak egy nálad felsőbbrendű valamit, akihez fordulhatsz segítségért. Csak így tovább, az örök ígéret ideálja nagyon jó dolog.

      Törlés
    3. Mint mondtam, nem is volt szándékomban zavarkeltés, tehát a szándékomnak megfelelően történt, ezt tehát kár is ismételgetni papagáj módjára. Azt meg közismert, hogy az illumináti sem materialista, lásd a New Age-t is vastagon az illumináti hozta létre (és egyik alapítója ugye Blavatsky asszony "telepatikus kapcsolatban állt az ősi bölcsesség két "Mesterével - név szerint Morya és Koot Hoomi"), vagy csak nézd meg a tágra zárt szemek című filmet, ha az illumináti belső kulisszái érdekelnek. Az már elárul valamit a valódi illuminátiról. Szóval van nektek is "elképzelt felsőbbrendű valamitek" csak ugye a hazugság megkívánja a materializmus látszatát, mert sokaknak az jön be, lásd a kommunista időket. Az örök aduász, egyik oldalon tagadjuk azt, amit a másik oldalon meg képviselünk, de ugye van a mondás, hogy "a hazug embert (vagy akármit) könnyebb utolérni min ama sánta kutyát"

      Törlés
    4. Ezt nem hiszem el... Tényleg naponta ötvenszer be kell majd írnom. Én nem képviselem őket, én szimpatizálok az eszméjükkel ami egy új civilizáció kiépítését illeti. A többire elég vastagon teszek, hitrendszerre, bálványimádásra, minden ilyesmire. Fel kéne már fogni végre hogy az álláspontommal nem eggyé válok velük, hanem egy tervüket támogatom. De nehéz veletek... Értetlenek...

      Törlés
    5. A tervben, amit támogatsz az is benne van, hogy mindenki az ő hülyeségüket fogadja el, szóval ne legyél olyan válogatós, mert ez nem svédasztal.

      Törlés
    6. A tervükben benne van egy világvallás létrehozása, tök mindegy, hogy most ki ennek a vallásnak a központi alakja, Lucifer vagy egy világ diktátor. De ha kötelező lesz akkor sanszos, hogy te sem bújhatsz ki alóla Illuminati max fővesztés terhe mellett, de aztán ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Azért mégsem a birkák választják meg, hogy melyik akolba tereljék őket.

      Törlés
    7. Komolyan mondom, csinálok egy Illuminati F.A.Q.-t a blogomon, mert annyiszor ismétlődnek bizonyos kérdések, hogy már tényleg unom mindig ugyanazt leírni.

      Törlés
  33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  34. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  35. Illuminati ne add itt az illentelektuelt , amikor egy orvosi eset vagy , a szomoru az a dologban ha itt valaki az EU ellen agitalna azt 3 ev borton varna , kerdesem Illuminati-ra mi var ? Sajnos meg egy hidegzubbony sem pedig az volna a minimum

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te már bebizonyítottad, hogy nem vagy vitaképes, miért erőlködsz?

      Törlés
    2. Illuminati a gond az hogy nem nekem kell erolkodnom hanem neked , neked kellene felemelkedned a mi szintunkre , a penz vilagabol az emeberek vilagaba , embrive valni . Itt mar megirtak reszben a jellemed mely szerintem nagyon talalo , en meg azzal egeszitenem ki hogy az eleted elfuseralt mert egyedul vagy se csaladod se gyereked es talan meg szereteid sincsenek ahogy meg igazi barataid sem . Ha anyad latna hogy mit irsz letagadna . A mimimalis emberi joerzes nincs meg benned . Igazi vesztes vagy , sajnalni sem tudlak mert annyira szanlak . Nagyon rossz lehet neked , logo nyelvvel szaladni olyan szeker utan ami nem vesz fel es akarhogy nyalhatsz nekik szamba se vesznek.

      Törlés
    3. Ez egy akkora epic fail, hogy olyat már hazudni sem lehet. :D Megint elképzelsz magadnak egy számodra megfelelő profilt a vitapartneredtől és el is hiszed, hogy az márpedig olyan. Elképesztően primitív egy emberutánzat lehetsz...

      Törlés
    4. Imkabb primitiv legyek mint degeneralt klinikai esett amilyen te vagy

      Törlés
    5. Most vegig olvastam a hozzaszolsokat , allitolag van csaladod , mit szolnal hozza ha a gyereked vagy gyerekeid valamilyen kriteium alapjan , melyet a te dragalatos balvanyaid szabnanak meg , alaposan benne lennenek a 6.5 milliard emeberbem akit ki kell irtani ? Nagyon erdekelne mit ereznel .

      Törlés
    6. 1. Tanulj meg ember módjára írni.
      2. Alább válaszoltam.

      Törlés
  36. Illuminati. Szerinted az általad leírt, idézem: "nyolckerületi, kétszázötven kilós, minden második szavában trágárságot köpködő, agresszív állat, a saját gyerekeit is ráncigáló, írni-olvasni nem tudó, két elemit végzett segélyekre rátapadt, állam vérét szívó mocsok vagy a negyvenes, kopaszodó, hasat eresztő, este csak sröző és tévéző, családját semmibe vevő hivatalnok, akinek kedvenc és egyetlen olvasmánya a Napi Blikk" embertípus mégis minek az eredménye? Ugye nem annak a háttérhatalmi erőnek, ami árnyjátékot űz az emberekkel és ilyen életet ad nekik? Remélem ezt azért te sem gondolod komolyan?! Szerinted így születik meg egy ember, mint ahogy azt az előbb leírtad te szerencsétlen? Komolyan mondom olyan, mint ha lóval kártyáznánk már itt többen, de szerintem bármely állat is értelmesebb nálad, de legalább is érzelmesebb. Tudom, te biztos materiális lélek vagy, nem tudod mi az az érzelem. Te dühös vagy valami miatt, de ezért ne hibáztass másokat, meg légyszi ne akard kiírtani az emberiséget. Nemtom, hogy jössz te ahhoz, hogy megmond ki értékesebb kinél, még ha az általad leírt embertípusokról is beszélünk, mert ők sem véletlenül lettek olyanok amilyenek, néha én is érzem azt mint te, de emberek vagyunk, megadatott nekünk az, hogy mérlegeljünk és végiggondoljuk a dolgokat, tudunk hatni egymásra. Pont ezért nem küldelek el anyádba, mert hiszem, hogy a szíve mélyén mindenki jó, még ha kifelé olyan féreg is mint te. Szóval megkérlek rá, hogy kussoljál, amíg építő hozzászólásod nincsen, mert rombolni mindenki tud, gyűlölni sokkal könnyebb mint szeretni és hidd el, nem gyűlöletből írok neked ilyeneket, csak nem szeretem látni, ha valaki szenved, mint most te...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehéz a felfogóképességed, de nem tehetsz róla. Már többször leírtam: Mindenkinek van választása, nem kötelező szenny módjára élni. Senki nem fog fegyvert senkire, hogy alja életet éljen és egy lealjasodott szar legyen, a legelemibb kulturális háttér nélkül. Van választás. Nem nézel tévét, olvasol - netről ingyen akár, ha annyira szegény valaki, netelérés már van kb 1000 forintért, PC mondjuk húszezerért ami alkalmas netezésre -, nem dőlsz be a trendeknek, nem szopatod halálra magad hitelekkel, amiről a felvétel pillanatában mindenki tudja, hogy bukni fogsz vele, dolgozol, soroljam? Nem ütöd-vered a családod, nem terrorizálod a környezeted, van műveltséged, világismereted, stb. Ezek mind egyéni választások. Nem kényszerít senki. A gyermeki háttér sem ad okot arra, hogy valaki feltétlenül alja mocsokká váljon, hidd el, én már csak tudom.

      És mi az, hogy materiális lelkem van és ezért nem tudom, mi az az érzelem. Ember, aki nálam jobban szereti a gyerekét és jobban kötődik a családjához, az csal. Nehogy már ezt látatlanul, ismeretlenül kétségbe vonjad, mert mire fel, mire alapozva...

      Anyámba nyugodtan elküldhetsz, ez megint a te nívótlanságod bizonyítéka lesz, de kussolni nem fogok, ha megkérsz rá, ha nem, te kis demokrata.

      Törlés
    2. Azt nem értem, ha van 1000 forintod netre, meg 20 ezred pc-re, akkor, hogy lehetsz ekkora gyökér. Neked is volt választásod ugye, akkor miért vagy ilyen? Nem értem. Attól még, hogy az Idegen Szavak Szótára nálad van minden bejegyzésed írásakor nem leszel okosabb. Nem tudom számodra mit jelent a műveltség, de ha azt, hogy túl sokan vagyunk blabla, akkor vegyél vissza az arcodból és elfér melletted más is. Talán ne legyél annyira "művelt". Mert ha te egyetértesz egy olyan eszmével, ami aljas módón titokban, fondorlattal beleszól és dönt más nála szegényebb, tájékozatlanabb emberek életébe, akkor inkább tényleg kussoljál. Mert ha te úgy gondolod, hogy ezeknek az embereknek nem segíteni kell, hanem legyilkolni őket, mert minek élnek, akkor tényleg sajnállak. Menj el mondjuk Accrába és magyarázd el annak a kisgyereknek, aki napi 18 órában a 20 ezres pécéből szedi ki a használható rézvezetéket a szeméttelepen, hogy "bazmeg, mi a faszt csinálsz? Minek szeded szét, fizess elő netre és tájékozódj te idióta, mert így nem lesz belőled semmi! Minek élsz te egyáltalán?" És azt, hogy ilyen emberi sorsok vannak, egyes egyedül a te hőn szeretett illuminatidnak köszönhető, mert az iskolákban ilyen aljas, egocentrikus szemétládákat nevelnek ki, mint többek között te.
      Az a baj, hogy csak a saját egódig tart az agyad, azt meg végképp nem értem, hogy ha gyereked van-mint ahogy írtad- miért nem inkább vele foglalkozol, ahelyett, hogy egész nap ide írogatsz hülyeségeket?

      Törlés
    3. Te rendkívül reménytelen eset vagy, ezért inkább hanyagolom a veled való kommunikációt. Szintemen aluli vagy...

      Törlés
    4. Azt se tudod milyen bolygón élsz te szerencsétlen és, hogy kik vesznek körül. Ha tenni akarsz egy szívességet az emberiségnek, akkor kezd magaddal annak megtizedelését.
      Állandóan a te szinteddel jössz, mégis milyen szintről beszélsz? Az szerinted szint, hogy "Az életnek nincs szentsége" vagy "Az emberek élete nem egyedi, bárki pótolható másik tízezerrel, bárki ha meghal, nem rendül bele semmi" vagy "egy ilyen alja néphez nem szívesen tartozik egyetlen értelmes ember sem". Látszik rajtad, hogy szenvedsz, mondd mi a baj? Nyugodtan mesélj róla, ne félj! Elpáholták a pópódat az oviban, vagy vertek otthon? De ha így is van, közlöm, hogy nem minden ember ilyen ám. Nem mindenki bántja a másikat. Rajtad is látszik, hogy vágysz a szeretetre, tehát még egyszer kérdezem: mi a baj? De tényleg.
      Ha meg csak magadtól vagy ilyen, akkor mint Pacal is megmondta te választottál egy irányt, csak az a probléma, hogy ez nem vezet sehova. Akkor vezetne, ha példát mutatva legyilkolnád magad kezdésnek, de ezt ugye nem teszed meg, ha jól sejtem, és addig csak "egy helyben toporogsz a szövegelés semmit sem érő kútjában, ember... "

      Törlés
  37. Ma 10 milliószoros nap van, ezúton kívánok mind az itt jelenlevőknek, mind az egész emberiségnek és Földanyának is a legjobbakat!

    VálaszTörlés
  38. Akiket érdekel a Bilderberg "vezetőinek" makogása, itt megtekintheti:

    http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  39. Azt azért meg kell hagyni, hogy illuminati barátunknak van energiája. Öregem, én a helyedben már fejgörccsel feküdnék valami árokban, annyi mindenre és mennyiségben reagáltál, hogy az hihetetlen. Szabin vagy egyébként? :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, érzelmek nélkül kell ezt nyomni és akkor nem tud meghatni semmi. Nem vagyok szabin, de a munkahelyemen is nagyon ráérek néha...

      Törlés
  40. Én is azt nem értem ,hogy panaszkdoik ez a gyerek ,hogy az aljanép tv-t nézz és hagyja magát manipuilálni, mikor nem tudják, hogy az manipulál. Enyiség vna ,hogy nem tudják, ha tudnák ,akkor leglaább annyit csináűlnának ,hogy nem néznek tv-t, főleg abban a híradókat. Nekem először általánosba hívták fel a figyelmemet, hogy nagyon előtudják adni a híreket úgy, hogy az tetsző véleményt alkosson a nézőben. De akkor még csak az ilyen hülye hangsúllyozások nem tetszettek ahogy szubjektívan adják elő hatásvadászan, meg, hogy miylen baromságokat adnak le hírbe. Néha tényleg több értelme lenne olyan hírnek, mnit "Lagzi Lajcsi egész éjszaka fosott". Meg azok a fontosabb hírek amiket nem kötnek az emberek orrára.
    Na a lényeg, hogyha képben vannak és tudnák mi az és miért csinálják rosszúl, hogy hagyják, hogy feltőltsék őket a képernyő által akkor nem tennék többet. És az illuminati meg nem szeretné, hogy tudják ahogyan én ezt eddig elhallottam. Szóval te azért támogatod magyarúl ezt a dolgot, mert ezek a népségek tunyák mert tunyává akarják őket, és dominálnak rajtuk mert tunyák. Magyarúl nyugodtan kivehessük azt a dolgot indoknak amiért támogatod az eszmét amire eddig hivatkoztál, hogy szar szemét emberek vannak.
    Mint látod én próbálom megérteni a logikád, próbálok nyitott lenni de nem látom az álláspontodban a logikát. Vagy mondjál valamit amit én nem tudok, vagy vezesd le nekem, hogy 2+2 miért 5. Azt ajánlom, hogy járj nyitott szemmel és amire egyszer azt gondoltad, hogy helyes látáspont nem feltétlen felel meg a magadhoz viszonyított elvárásoknak, mert hiba van a gondolatmenetben.
    Tudománynak is hasonlónak kellene lennie, de az megállt ott, hogy ezt egy okos valaki mondta te senki nem mondhatsz neki ellent, mert ez univerzum örök törvénye.
    De mint látod vannak akik úgy fogják fel, hogy az ilyen háttérhatalmak jelenléte elősegíti az emberi összefogást. Hogy az általad szimpatikusnak vélt szervezett egy szükségszerű múló jelenség.
    Olvassá 2012 blogot ott erről is van szó, hogy a gyerek születésénél fogva mint egy tiszta vászon, és ez a tunyaság amire panaszkodsz benevelhető személyiségbe. Bátran ki lehet fejezni, hogy kevés az önnálló gondolat.

    VálaszTörlés
  41. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  42. Illuminati - vegig olvastam a hozzaszolsokat , allitolag van csaladod , mit szolnal hozza ha a gyereked vagy gyerekeid valamilyen kriteium alapjan , melyet a te dragalatos balvanyaid szabnanak meg , alaposan benne lennenek a 6.5 milliard emeberbem akit ki kell irtani ? Nagyon erdekelne mit ereznel .

    VálaszTörlés
  43. Azt, amit te, vagy bárki más, akinek mindene a családja. Ez az egyik logikai bukfence az én világnézetemnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ertem ezekszerint Illuminati baratunk kilove .

      Törlés
    2. No de miért? Van, amiben elbukok, de ettől még mélyen hiszek az emberiség megtizedelésének szükségességében.

      Törlés
    3. De te legyel az elso akivel kezdik , aztan majd ujra targyaljuk a dolgot azokkal akik megmaradnak

      Törlés
    4. Carpediem mellet szólva, néha igazán bölcseket mond.!!!
      :)))

      Törlés
  44. Ráharaptatok a csalira és vezetnek benneteket. Vegyetek egy mély levegőt és lépjetek néhányat hátra, próbáljátok távlatokból nézni a dolgot. Ez az illuminati egy hazudozó ember, tudhatjátok, hogy aki annyira elkötelezte magát a negatív erőknek, annak semmi sem szent, két lábbal tiporja az élet minden Szentségét, egy lelki analfabéta és lelki nyomorék, valószínűsítem, mások tették ilyenné, részekre bontott elme, hazudni számára nem jelent erkölcsi problémát, a célja a negatív manipuláció. Kevés a 100%-ban rossz ember, aki tudatosan mondja azt, én rossz leszek teljesen, III. Richárd igen kevés van. Mindegy mit ír ide ez a szerencsétlen és mocskos személyiség, levegőnek kell nézni, tőle függetlenül kell írni egymásnak és az aktuális cikkhez véleményt, és egy idő után rájönnek a gazdái, hogy a kutya nem felel meg a feladatnak, hiába ugat. És biztos, hogy nem magyar. A jövőt nem az ilyen nézetű emberek fogják irányítani, a nézetei kifejezetten károsak, minden szava méreg, önpusztító logika és kifacsart realitás, tömény, undorító hazugság minden szava. A stílusa feminim, nemtelen és nemtelen. Ő csak egy hasznos baktérium, aki erősíti meggyőződésünket, hogy tovább kell menni a jó úton, nehogy az ilyen erő teret nyerjen. Neki csak ereje van, de nem tud az ERŐ-ről.

    Illuminati = lilusz minusz :D

    Ez az ember csak egy fikusz kukisz, esetleg fortisszima fingusz. :D

    http://www.youtube.com/watch?v=S0-Y5992hLA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha-ha-ha, szép kis monológ. De értelmetlen.

      Miről hazudozok, leírnád egészen pontosan? Mert ezt így kijelenteni ugyan lehet, de tényszerű felsorolás és szembesítés nélkül eléggé erőtlen és halovány...

      Az életnek nincs szentsége. A világnak, az emberi faj eszméjének, az értelemnek van eszméje. Az élet jön és megy, semmiféle szentsége nincs. Az emberek élete nem egyedi, bárki pótolható másik tízezerrel, bárki ha meghal, nem rendül bele semmi, a dolgok mennek tovább a maguk útján, idővel még a gyászoló is kivirul és boldog életet él, mert az élet jelentősége mulandó és csak az egyén számára bír jelentéssel.

      Az meg szerintem nem fog bejönni neked, hogy a többiek levegőnek nézzenek, szerintem ennél sokkal érdekesebb dolgokat írok, nálad például nagyságrendekkel...

      És de, magyar vagyok, legalábbis ide születtem, itt anyakönyveztek, ezt a beszédet írom és olvasom, magyarok a felmenőim, stb. Más kérdés, hogy én nem érzem magam ide tartozónak, mert egy ilyen alja néphez nem szívesen tartozik egyetlen értelmes ember sem. Igazából nem érdekelnek a nációk, emberek vannak és kész. Minden más csak megosztó, így egyben hátráltató jellegű.

      Milyen jó úton mész te tovább? Rá sem léptél semmilyen útra, egy helyben toporogsz a szövegelés semmit sem érő kútjában, ember...

      De fárasztó ez a sok gaz...

      Törlés
    2. Nos, személy szerint engem egyre jobban foglalkoztat a tag :P
      Van egy barátom, ritkán találkozunk, de olyankor órákra el tudunk veszni egy-egy ideológiai vitában. Érdekes, mivel a srác egészen hasonló elveket vall, mint te, Illuminati. Politológiát tanul -és annak ellenére, hogy nem hiszek a politikában-, le a kalappal előtte. Nem mondom, hogy minden ötlete az erkölcsre alapszik, mert hazudnék :), de annyi bizonyos, hogy van esze (mégha a tehetsége főképp ezzel a rendszerrel kompatibilis is). Szóval a lényeg, hogy bármennyire különbözünk is, tiszteljük egymást annyira, hogy kulturáltan, anyázás és savazás nélkül érvelünk. Szeretek így vitatkozni, mert sokat tanulok tőle, és ő is tőlem. Mindenképp hasznosnak érzem megismerni egy másik nézőpontot is, még akkor is, ha nem szimpatizálunk azzal. Mindenkinek joga van saját véleményt formálni, és joga van olyan életet élni -függetlenül attól, hogy okos vagy sügér, hogy szegény vagy gazdag, hogy fekete vagy fehér-, amilyenben ő ki tud teljesedni (természetesen egészen addig, amíg másoknak nem árt ezzel). Legyünk elfogadóak és nyitottak, mert sosem lehet tudni mikor jön szembe valaki, aki olyan dolgot ébreszt fel bennünk, ami teljesebbé teszi, esetleg teljesen megváltoztatja saját értékrendünket. Nem kell, hogy egyetértsünk mint. Elég ha tiszteljük a másikat, mint embert. Az ember esendőnek teremtetett...van aki hamar belátja hibáit, és van akinek egy élet is kevés hozzá. Ez nem verseny . Sokkal szebb világban élhetnénk, ha nem egy másik ember szemén át akarnánk értelmet nyerni, ha nem azon munkálkodnánk, hogy különbek és gazdagabbak legyünk másoknál, hanem magunkban keresnénk a boldogságot. Én szabadon szeretném megélni a jelenem, nem mások igénye szerint!
      Ebben szerintem mindannyian egyet értünk. Szerintem valahol mind ugyan azt akarjuk, csak külön utakon próbálkozunk. Illuminati már választott irányt, de én biztos vagyok abban, hogy így vagy úgy de az utak keresztezni fogják egymást. És majd eldől ki lesz az, akinek elég ereje, leleményessége és hite lesz hogy a maga módján egységet teremtsen köztünk. De a katarzis még odébb van, addig maradjunk meg amolyan jószomszédi viszonyban és tartsuk tiszteletben a másikat... Üdv, Pacal

      Törlés
    3. Azért az erkölcsi relativizmussal nem rétek egyet, mert ugye van ez a tolerancia, legyünk toleránsak, meg miegymás. Ennek az a buktatója, hogy van ennek egy határa. Ez most kicsit a másik oldal, de nézzük.... Tegyük fel, a náci Németországban élsz, abban az időben, amikor még Hitler nem jutott hatalomra, hanem csak készülődik, lelkesítő beszédeket mond, stb. Nos, a nézete, ugye a Mein Kampf - ban az én harcomban megfogalmazottak, hogy valamit tenni kell bizonyos bankárokkal, népcsoporttal, akik fölénk helyezkedtek, akik azt a bizonyos gazdasági válságot okozták (ugye milyen ismerős?). A MEGOLDÁS, szépen finoman fogalmazódik meg, mint pl.: elvenni tőlük a vagyont, szétosztani a nép között, hogy a mi népünk jól járjon, akik meg kizsákmányoltak, azok veszítsenek. Mint tudjuk ezek javarészt olyan zsidó családok, Rothschild és egyéb bankárcsaládok (ami érdekes, hogy kezdetben ők támogatták Hitleréket), akik ugye okozták a válságokat, és ugye ők profitálnak belőle a legtöbbet. A csavar ott van a dologban, amikor kiderül, hogy bizonyos népcsoportokra, ha más eszköz nincs az a MEGOLDÁS, hogy el kell őket tüntetni a föld színéről. (zsidók, cigányok, stb.)

      Nos, jön egy figura, aki teljesen egyetért Hitler politikájával (most) és elkezdi hirdetni az igét neked, hogy milyen jó is lenne ha ezek az alja népek eltűnnének a föld színéről. Van benne igazság, ugye? Ha eltűnnének, milyen kafa lenne, megoldódna sok probléma. Az már mindegy, hogy sterilizáljuk, vagy gázkamrába zárjuk őket. Lényeg, hogy EZ a megoldás.

      Nem értesz vele egyet, ugye, de tolerálod? Hagyod, hagy hirdesse csak az eszmét? Ha így teszel, mire észreveszed már akkora tábort gyűjtött magának, hogy megnyeri a szavazásokat, majd úgy formálja a demokráciát, hogy totális diktatúrává változzon, és meg is valósítja a "programját". (mint ahogy ez meg is történt, a történelem meg ismétli önmagát)

      Te ebben nem látsz buktatót? Persze, most mindkét félnek szól egy kicsit ez a dolog, mert NWO, vagy anti-NWO, mindkettő átmehet abba, hogy az lenne a "megoldás" bizonyos problémára, ha bizonyos emberek eltűnnének, ilyen, vagy olyan módon a föld színéről. A gond akkor kezdődik, amikor ezt valaki elkezdi a saját emberi elhatározásával megvalósítani. Jó biztos nem fog kisülni a dologból, mint mindenből, amit emberek a saját boldogulásuk megvalósítása érdekében mások kárára (mások gyilkolásával, vagy kirablásával) akarnak megvalósítani. (a történelem erre a bizonyíték)

      Szóval én inkább azokat értem meg, akik kiakadnak illumináti elvein (ha nem is szépen akadnak ki) az erkölcsi relativizmusán, és azon, hogy a saját eszméjének sem méri fel a következményeit, és amikor valaki elé rakja a buktatóját, akkor legyint egyet.

      Törlés
    4. Félsz attól, hogy a másik fél "győz"? Csakmert úgy érthető.
      De amúgy igen, joga van a szabad véleményhez. Ha valaki követi, mert hirdeti a nézeteit, csak tessék. Ki vagyok én, hogy megmondjam mit gondolj? Van véleményem nekem is, és ha tartasz annyira embernek, mint én téged, akkor tudnunk ezekről elmélkedni. Amikor már gyakorlati lépésekről van szó, az más tészta. Ezért is nem akarok belemenni. Az eszme csak egy dolog, korántsem biztos, hogy a megalkotója meg is tudja azt saját erejéből (külső-belső) valósítani. Én hiszek az emberekben. Akkor is ha sokan már lemondtak róluk. Szerintem nem kell festeni az ördögöt a falra, ahol már kialakul egyfajta kölcsönös tisztelet és tolerancia, oda a gonosznak kevés esélye van bejutni én ezt mondom. Ha már a másik véleménye (tök mindegy milyen töltetű) hallatán köpködünk és gyűlölködünk, hogy várhatjuk el, hogy a világ változni fog a gyakorlatban?

      Törlés
  45. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  46. Nos, én nem vagyok ennyire toleráns, de nem azért mert félnék a másik fél győzelmétől. Sőt, tudom, hogy a gonosz nem győzhet, vagy mondhatjuk azt is, hogy "hiszem" (és azt is, hogy van gonosz, mert a gonosz azt is szeretné relativizálni, sőt magát a gonoszságot is) Nekem meg ez az eszmém, ha úgy tetszik. Toleráns meg lehetsz, de csak egy határig. Pl.: ha idejön egy pedofil, hogy a gyerekekkel így, meg úgy... gondolom azért mégis kinyílik a bicska és félreteszed a toleranciát egy kis időre. Kinek hol van a határ. Persze, lehet, hogy nálad még ott sem..., de nálam már ott, amikor valaki arról beszél, hogy jó megoldás 6 Milliárd embert likvidálni (ez lenne csak a "végső megoldás", mondom a történelem ismétel) a cél érdekében, mert "a cél szentesíti az eszközt." -> Egy fenét. Soha nem szentesítette, és nem is fogja semmi sem szentesíteni, semmilyen cél a gonosz eszközt. Persze, nyilvánítson véleményt..., én is azt teszem. Kinyilvánítom, hogy ez, amit képvisel a nyilvánvaló gonoszság, akárhogy is szépíti, relativizálja, festi, mosdatja, disznóból sose lesz grófkisasszony.

    VálaszTörlés
  47. Megírtam a véleményemet, sok igazság van abban, amit elmondtam, nem kötelező elhinni, hihettek ennek a lilusz minusznak is, nekem mindegy. Minden szavával lassú mérget csöpögtet elmétekbe, aki ennyire az élet ellen van, azzal szemben nincs tolerancia, aki ezt nem látja be, bizony naiv, és önmagát teszi ki a csábításnak, keringőre hívja a halált, elcsábul, és mire észbe kap, már késő, nagyon veszélyes kísértés, erősebb egy embernél, erősebb tud lenni a hitednél, ha nem kérsz segítséget a Teremtőtől, legyőz. Ha haladni akarok az istenhez vezető úton, akkor az olyan emberek társaságát kell keresnem, akik hasonló célúak, ez logikus. És nincs humánus gyilkosság, hogy majd néhány nemzedéken át a termékenységet pusztítva fogy a létszám, sunyi csúsztatás, gyilkosság van, és az mindig bűn! Ha kellemes és tanulságos számodra ilyen lénnyel polemizálni, akkor legbelül hasonló vagy hozzá, észrevétlenül felerősíti a rezgését lelkedben és legyőz. Értsétek meg a különbséget erő és ERŐ között, akinek ez világos, sokat tud a lényegről. Személy szerint én nem tudok az ő oldalával társalogni, olyan mértékű az oppozíció, hogy egyetlen szónak sincs értelme. A lelkemben szunnyadó harcos egy pillanat alatt elpusztítaná az ilyen lényeket, de persze eszközöm sincs rá, csak szavakban adom ki ellenérzésemet, nem is az én dolgom az ilyeneket a helyükre tenni, ők is megkapják a kellő időben a kellő módon karmájuk gyümölcsét, nem lesznek tőle boldogok. A törvény nem ismerete, netán tagadása, nem ment annak hatálya alól, Isten törvényeit lábbal tiporni igen nagy bűn, naivnak lenni pedig hiba. A méreg elsőre édesnek tűnik, de a végén keserű véget okoz, ellenben a gyógyszer elsőre keserű, ám a végén kellemes gyógyulást eredményez. És igenis sokat hazudik ez a személy itt, úgy látom, kevesen látnak át a szavain, ezért írtam meg a véleményemet, hogy legyetek óvatosabbak a bizalmatokkal, mert ő vezet most többeteket is, már beleakadtatok a hálóba, így látom, tévedhetek is, de ez a mostani meglátásom, ezt sem kötelező elhinni. Nem a tagadás vele szemben a legjobb válasz, hanem a jó irány megtartása a fókuszban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lám, kígyó-béka megint az üstben
      a vasorrú bába nagy örömére.
      Csak koccintani kéne, de
      kire és mire.. Jancsi vagy Juliska
      vagy legyen egyszerre?

      Vénusz és Mars, tombolajáték
      az Agyrém kerülget (most belehúzok másképp)
      Eszem amim van, lassan minden elég.
      Van már békanyálam,
      csak kérek egy fejlövést.

      Törlés
  48. "Értsétek meg a különbséget erő és ERŐ között, akinek ez világos, sokat tud a
    lényegről"
    Elhiszem jószándékodat, de ha te is értenéd ezt a különbséget, nem félnél Illuminatival társalogni, ha veled az ERŐ, mit tudna neked ártani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ö, izé, kedves szulthan, elolvastad te írásomat, amire reagáltál? Mert semmi köze a válaszodnak tartalmilag a mondandómhoz. Talán próbáld meg mégegyszer átrágni magad a szövegen, kicsit több odafigyeléssel, de ha az sem hoz változást, a hiba nem az én készülékemben van.

      Törlés
    2. Eddig még nem volt problémám a szövegértéssel, de akkor kifejthetnéd a fenti mondatod értelmét, hátha nem csak én nem értettem meg.

      Törlés
    3. Mitől lenne naivitás megismerni egy másik nézőpontot? Miből gondolod azt, hogy semmi olyat nem tud nyújtani, ami esetleg hiányzik még belőled? A világunkban minden hat mindenre. Együtt vagyunk igazán hatékonyak. Ha kirekesztesz valakit, anélkül, hogy alaposabban megismerd vagy megértsd, akkor ugyanúgy a "minden Egy" törvénye ellen fordulsz. Nem értem mire ez a sok gyűlölködés. Én igenis felkérem táncolni a legerősebb démonokat is ha kell... elvégre ez a megismerés útja. Ha valaki egy ellentétes csábításnak fejet hajt, akkor saját magában és hitének gyengeségében kell felismerni a hibát. Ha valamivel nem szimpatizálsz, az nem hat rád, ilyen egyszerű. Ha teszem azt Illuminati valakiből kihozná a állatot, semmi mást nem tenne igazából, csak egy képet rakna az illető elé. Próbálj előbb magadban rendet tenni, és meglátod nincs olyan lény a Földön, aki azután megvezet.

      Törlés
    4. *tükörképet...bocsánat, így van csak értelme :)

      Törlés
    5. Hosszú percekig néztem a virágba borult nagy cseresznyefát, nem untam meg csodálni a sugárzó természetes szépségét. Mitől ilyen szép? A virágok illata odacsalta a méhek csapatát, akik szorgosan végezték dolgukat, halk zümmögés kíséretében. A látvány, az illat, a hang olyan teljes egységet képezett, amit befogadva az ember idilli állapotba kerül, megérzi a Teremtő kezenyomát. Magasabb tudatállapotba lép egy időre.

      A környéken csend van és sok fa, a fákon számos énekesmadár, mindegyik fajta másik éneken dalol, épp virágzanak a közelben lévő nagy hársfák, bódító illatuk van, lefőzök egy finom kávét, magamhoz veszem A babérligetkönyvet, leülök az udvarra és olvasom, körülöttem olyan intenzíven rezeg és áramlik az élet örömteli pozitív energiája, hogy nem tudok ülve maradni, a könyv szavai sem tudnak tudatom mélyére hatolni, felállok és befogadom a csodálatos energiát, átjárja egész lényemet, a talpamtól a fejem búbjáig szinte pezseg bennem az energia. Mámorító, magas tudatállapot.

      Szulthan, most kaptál két kóant, ha megfejted őket, nem kell már bajlódnod a szövegeimmel.

      Törlés
    6. Ez így szép hunbulcsu barátom, legalább kiegyensúlyozod magadban azt a negatív dühkitörést amit Illu, céljának megfelelően belőled, (velem ellentétben ) ki tudott váltani. Tudod, nálam már ilyesmivel hiába próbálkozik bárki.:)
      De így, hogy veled találkoztam, úgy tűnik oda kell figyelnem, hogy ne legyek "tudásomra" nagyképű, és másokkal lekezelő, köszi!

      Törlés
  49. Én meg csak annyit vettem észre, hogy illuminati barátunk aki vágyódik az emberek megtizedelésére mindene a családja. Kicsit paradox gondolat, arra nem gondolt, hogy ő is benne lehet ebben a kihalási körben meg családja. Vagy abban reménykedik ,ha benyal és támogat ő majd túléli vagy tudjam is én. Lényeg, hogy elég ellentmondásos, mert ezzel a megnyílvánulással gondolom nem azt jelenti, hogy saját magát bedobná a darálóba, hogy közelebb kerüljön a földnépesség ahhoz a csekélységhez. Tehát mindebből az következik le, hogy ő felsöbbrendű élőlénynek tartja magát minálunknál. Ő jobban tudja, ő neki joga van élni, ti remélhetőleg megpusztultok.
    Korábbi írásomra nem reagált, pedig kiváncsi lettem volna a véleményére. Engem érdekel, hogy egy ember miért válik ilyen vagy másmilyen nézőpontúvá, megérteni hátha van valami igazságalapja, hogy ugyanazzal a tudással még is más véleményen van az átlagnál. Eddig csak olyan véleményem van róla, hogy igen masszív csőlátással rendelkezik.
    Megsúgom a titkot ami szintén nem saját gondolat:A föld nincs túlnépesedve. Valamint igaz ,hogy mindenki pótolható, de ugyanúgy pótolhatatlan. Ez elég logikus, ha nem érted az csak a csőlátásod miatt van.
    Szóval így ezeken felűl mi a motiváció? egy logikus lekövetkeztetés ami neked ad igazat megpróbálhatnál mondani, írom megint ,hátha korábban csak véletlenűl nem reagáltál. Elvégre azért írogatsz ide Illuminati néven ,hogy a név mögött lévő ember véleményét érvényesítsd, ha tévedek talán fölöslegesen tőltöd az idődet erre. Szóval ellenérvre mondjál ellenérvet. Mi hülyék homályosodjunk fel.
    Az EU-s labdát meg mint látom senki nem csapta le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csőlátásról van szó, hisz akkor nem lenne köztünk. Inkább egy elveszett lélek. Ha megfigyelitek a hozzászólásait és a kritikáit, észrevehetitek, hogy -kissé szélsőségesen- meglepően lényeglátó. A materialista világnézet azonban annyira korlátolt, hogy innen hatalmas dobbantás szükséges ahhoz, hogy magasabb szintre lépjen. A világ működése bonyolultabb annál, minthogy pénzügyi és politikai számvetésekre alapozzuk, de számára még ezt jelenti. Az eszme benne szunnyad -nem véletlenül törekszik a jó gyereknevelésre-, de ezt neki kell saját magában tudatosítania. Amikor az ember ráébred, hogy benne összpontosul minden, és hogy micsoda hatalmat és erőt hordoz minden egyes szava, gondolata és az egész személyisége, csak akkor lesz képes igazán eggyé válni az egyetemes törvényekkel. Ezért nem érzem jogosnak a rá irányuló -hozzánk nem méltó- elítélő szavakat. Ez olyan mintha kivágnál egy facsemetét, mert az lassabban nőtt a másiknál. Szerintem itt sokunk elég messzire jutott ahhoz, hogy gyakorlatban is érvényesítse azt amiről eddig csak elmélkedtünk. Ideje példát mutatnunk!

      Törlés
    2. Pont ezért kértem, hogy meséljen mi a baj? A hozzánk nem méltó szavakat kicsit magamra vettem, ezért elnézést tőle is. Néha indulatból írtam, ami nem szép dolog.

      Törlés
    3. Pacal, szívesen olvasnám bővebb kifejtésedet a gyakorlati érvényesítésről. Akár fel is tenném a blogomra. Mit szólsz?

      Törlés
    4. Hát nem tudom, te mit értesz ezalatt, hogy gyakorlati érvényesítés. Én arra utaltam, hogy mi, akik a szeretetet, elfogadást és megbocsátást hirdetjük, illik odafigyelni a saját belső rendünkre, hogy hitelt nyerjenek a szavaink. Tehát el tudnunk-e számolni saját tetteinkkel, és vajon elég szigorúan betartatjuk-e magunkkal azokat a irányelveket, amiket elméletben már a magunkénak tudunk? Semmi nagyméretű "mozgalomra" nem gondolok, pusztán csak a saját kis hétköznapi életünkre. Tudunk-e a környezetünknek viselkedésünkkel példát statuálni? Vagy csak üres szavakkal dobálózunk, és csak akkor vesszük észre magunkat, amikor egy olyan ember, mint itt Illuminati rámutat a hibáinkra (vagy még akkor sem)? Lényegében erre utaltam a gyakorlati alkalmazásnál... ha ilyen töltetű írásra gondoltál te is, és ilyen formában érdekel, természetesen szívesen kifejtem ezt egy kicsivel bővebben is. :)

      Törlés
    5. Igen erre gondoltam. Ide küldheted: http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/p/elerhetoseg.html. Akár belefogalmazhatnád Illuminati barátunkkal történt csörte összefoglalóját és valami kis konklúziót. Kb. az amiket itt fentebb leírtál, csak kicsit rendszerezve. Jó lesz, hidd el! :)

      Törlés
    6. Pacal
      Szóval azt mondod hogy mi sem vagyunk különbek Illu-tól, vagy netalántán még néha rosszabbak is vagyunk?
      Néha kemény az igazság.!

      Törlés
    7. @Haloin
      Én azt vallom, légy elnéző másokkal, de magaddal szemben szigorú, és következetes. Nem mondom azt, hogy rosszabbak vagyunk, mert nem érdemes másokhoz viszonyítani magad, egyszerűen csak vissza kell olvasnia mindenkinek a saját hozzászólásait, és feltenni a kérdést: Eszerint szeretnék viselkedni? Ha nem, akkor máris előtted van a házi feladat :). Ezekből a konfliktusokból szerintem mindenki leszűrheti magának a tanulságot.
      @Mazsola
      Szerintem ez a projekt benne lesz pár napban, mert sosem írtam még ilyen terjedelemben ennyi embernek, és nem szeretnék fél munkát kiadni a kezeim közül. De már így elöljáróban megköszönöm a lehetőséget, és küldöm, amint elkészültem :)

      Törlés
  50. "illuminati barátunk aki vágyódik az emberek megtizedelésére mindene a családja. Kicsit paradox gondolat"

    Nem paradox, csak ő is ember, esendő, gyarló. Nem negatív értelemben, hanem olyan, aki tévedhet. Mint mindannyiunk.

    VálaszTörlés
  51. Valahogy olyanok lehetünk mi a Teremtő szemében, mint egy hatalmas virágos rét. Tele mindenféle, fajta virággal.Vannak szép, kedves virágok (pipacs, búzafű, mezei zsurló stb) és vannak szúrós bogáncsos növények is. És mégis megférnek ugyanazon a helyen.Mi emberek miért nem tudunk már elférni egymástól ezen a csodálatos Föld bolygón?

    VálaszTörlés
  52. Támadás alatt vagytok, és ezt nem is érzékelitek.

    Pacal, kicsit akkor szájbarágósabb leszek a kedvedért.

    Aki fejlődni akar a lelki életben, tisztább és teljesebb, ezáltal bolodgabb életet akar élni, annak olyan embertől kell tanulnia, aki fejlettebb ezen tudományokban és tiszta a jelleme, mert ő át tudja adni azt a magasabb rezgést, amitől tested-szellemed-lelked magasabb szintre léphet, így megértheti a lelki tudományt, ellenben az olyan személy, aki tudatlan ezen dolgokban, sőt ezeket tagadja, sértegeti a Teremtőt, nem méltó arra, hogy értékes időnket az ő tanulmányozásával, perverz logikájának megértésével töltsük, mert így mi is átvesszük a rezgését, kedvesen bájologva, udvariasan beszélgetünk a hóhérunkkal, ez több min tnaivitás. A valódi és hiteles lelki tanítómester tudása tökéletes, tőle tanulva megismered a teljes teremtést, aminek a negatív lények is részei, tehát őket is, nem kell a társaságukat keresni, ezt egy ilyen mester meg is tiltja a tanítványnak.

    Felkérnéd a legnagyobb démonokat is egy táncra? Tudod mi vagy te nekik? Még egy légyfing sem. Ez nem a megismerés útja, hanem az öngyilkosságé.

    Biztosan tudod mik derültek ki a papságról mostanában sok helyütt, kisfiúkkal, kislányokkal szexeltek, az apácák egy része is be lett fogva a nemi vágyuk kielégítésébe. Miért történtek meg ezek? Mert nem volt a tanításuk tökéletes, naivan mentek az úton tudatlan vezetőik után. A szexuális energia hatalmas, aki aszkéta életmódba kezd, előbb meg kell tanulnia ezen energiája kezelését, nem elég a sok naiv ima és ájtatoskodás, különben vagy megőrül vagy ilyen perverz módon éli ki; megszünteni nem tudjuk ezen adottságunkat. A düh is része lényünknek, aki azt gondolja, hogy szeretek mindent és mindenit és csak kedvesen bájologva társalog illemtudóan még az ellenségével is, az több mint naiv. Aki tud egy olyan emberrel édesded beszélgetést folytatni, aki az élet elpusztításában látja a jó irányt, aki manipulálja rosszirányban az emberiséget, aki eltitkolja a több milliós történelmünk bizonyítékait, aki valamelyik bankban ücsörge unalmában egy passziánsz és egy bejeweled parti között lelki műveltség nélkül kispekulálja az élet problémáinak megoldását, az hülye. Az ilyen emberrel szemben jogos a haragos indulat, mert nincs benne semmi, amit el lehetne fogadni. Tudod, hogy mi az EGY törvénye? Tudomásul veszem a világot úgy ahogy van, minden úgy van jól, ahogy van, mindenek megvan a maga ideje és helye a nap alatt, de ebből a teljességből nem fogadok be mindent, nem akarok minden lenni, hanem tiszta és boldog lélek, a belém tőrt szúró lényt nem szeretem, nem tudom a rosszat megszüntetni, de el tudom utasítani, akár megvetéssel is, de semmiképpen sem ölelgetem gyermeki naivitással. Lilusz minusz nem képet rak eléd, hanem manipulál, észre sem veszed.

    Próbáld meg előbb megtalálni azt a hiteles forrást, amiből vagy akitől tanulhatsz és az a tudás majd a jelenlegi heylenként naiv és dadogós logikádat lecsiszolja, kiteljesíti lleki tudásodat, és utána egyetlen lilusz minusz sem tud már megvezetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves hunbulcsu!

      Ne haragudj, előre szabadkozok egy kicsit, nem a mondandóddal van bajom úgy általában, de úgy látom te is egy csomó New Age - es dolgot magadba szívtál, ami a beszédeden figyelhető meg. Lehet, hogy észre sem veszed, de nekem a fülem kettéáll, amikor a "mindegy EGY", vagy "a rezgésed magasabb szintre lépés", vagy a karmáról-ról, meg az ERŐ-ről és hasonlóról beszélsz. Úgy vélem, hogy ezek "New Age" - es kifejezések, abban a filozófiai körben, szellemiségben elterjedtek. Ne vedd bántásnak, nem ellened írom, csak mint észrevétel, és mint figyelmeztetés, hogy nézz utána picit jobba a dolgok forrásának. A New Age a háttérhatalom vallása, az önmegváltás alapvető tanára épül, ezért meggondolandó, hogy bármit is át lehet-e venni belőle.

      Ha jobban érdekel a New Age - es filozófiai rendszer és a bibliai hit kibékíthetetlen ellentéte, akkor olvasd el ezt a cikket (ez csak az első része, lesz még több is)

      http://churchofgod.hu/content.php?act=new-age

      A végén van az, amit olvastam, és ami miatt feltűnt az, ami az írásodban megfigyelhető. Erre gondolok:

      "Egy, a Biblia tanításaihoz igazán hű keresztény számára fontos, hogy azonnal felismerje ennek a szellemiségnek a hatását. A New Age által használt terminológiák árulkodó jelei lehetnek annak, hogy ha valaki ennek a spiritualistásnak a befolyása alatt áll. A leginkább használt sajátosan New Age kifejezések és koncepciók:

      Minden egy…. Minden isten…. Az emberiség egy az istennel…. Az átalakuló (vagy fejlődő) tudat…. Krisztus tudat…. Szellemi evolúció…. Fel kell fedeznünk a benső (isteni) tudatot…. Rá kell kapcsolódnunk az “erőre”… A kollektív tudat…. Minden vallás egy, minden vallás egyet akar és minden út ugyan oda vezet…. Az anyagi lét csupán illúzió…. Kozmikus tudat…. Vizualizáció…. Reinkarnáció…. Csakrák…. Kristály és piramisenergiák…. Gaia a földanya…. Felemelkedett Mesterek…. A Felemelkedett Mesterekkel létesített kapcsolat…. Testen kívüli állapot…. Lélekvándorlás…. Maitreya…. Kommunális élet…. Jóga…. Vegetarianizmus…. Népességcsökkentés (akár mesterséges módon, eltávolítva a negatív elemeket), stb."

      Üdv

      Törlés
    2. :) Én nem is táncolnák csak is a legnagyobb démonokkal, számomra a valódi és hiteles lelki tanítómester a tapasztalat ennél nagyobb mester nincs.!
      Ha én igazi mester volnék azt kérdezném " kedves tanítványom te szeretnél a legnagyobb démonnékkal táncolni".?

      Törlés
    3. Hunbulcsu, tanárainkat nem mindig ismerjük fel. Van, hogy azoktól is tanulunk akiket a legjobban gyűlölünk és megvetünk. Ha mást nem, megláthatjuk a görbe tükröt, amit állítanak nekünk, és ami alapján feltehető a kérdés magunknak: miért találkoztunk? Miféle próbatétel ez? Isten ugyanis nem csak akkor tesz próbára, amikor felkészült vagy rá.

      Törlés
    4. Mazsola, hol olvastad cáfolatát írásomban állításodnak?

      Törlés
    5. Itt: "Aki fejlődni akar a lelki életben, tisztább és teljesebb, ezáltal bolodgabb életet akar élni, annak olyan embertől kell tanulnia, aki fejlettebb ezen tudományokban és tiszta a jelleme, mert ő át tudja adni azt a magasabb rezgést"

      Rövidítem a lényegre koncentrálva:

      "Aki fejlődni akar annak olyan embertől kell tanulnia, aki fejlettebb"

      Én úgy látom, hogy nem csak a fejlettebbtől lehet tanulni, ezt próbáltam meg fentebb jelezni.

      Törlés
    6. Mazsola, valószínűleg húsevő vagy, ezért nem tűnik fel neked írásom finomabb tartalma.

      Nem idegesíteni akarlak, de még mindig nem látom cáfolatát írásomban állításodnak.

      Törlés
  53. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  54. Kedves ösztöke!

    Megnyugtatlak, információimat nem kétes netes forrásokból nyerem. Azon szókapcsolatok, amiket idézel és belőlük az én írásomban is találsz, nem New Age oldalakról rám ragadt sablonok. Tételesen sorolhatnám, hogy az általad a szövegemben talált kifejezéseket hol olvastam először, de hosszas lenne és nem hiszem, hogy annyira lényeges lenne vagy érdekelne. A felsorolásokban olyan szavak is vannak bőven, amik nem értem miért vannak ott, azokat több ezer éves Keleti vallások használták már, amikor még az a mozgalom nem is létezett, szóval ez nem annyira egyértelmű, és abban sem vagyok teljesen biztos, hogy a mostani keresztény egyház annyira független lenne a háttérhatalomtól, tehát a felsorolt lista lehet egy olyan megtévesztő célzatú is, amivel valóban hiteles ősi Keleti vallásokat akarnak így lejáratni, nehogy úgymond lelkeket szippantsanak el terjedésükkel a keresztény egyháztól.

    A karma szerintem egyáltalán nem New Age-es kifejezés, csak átvette, az ERŐ szót és a tartalmat, amire vele utalok, Dr. David R. Hawkins : ERŐ kontra erő című könyvéből nyertem, a reinkarnáció megintcsak régi Keleti fogalom, tudtommal a Bibliában is benne volt, de kicenzúrázták, csak 3 példa.

    Meglepett a meglátásod, de azért köszönöm az észrevételt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves hunbulcsu!

      A New Age egyik fontos eleme a keleti (de nem csak keleti, lásd a gnoszticizmus is vastagon benne van, ami hellén eredetű) vallások, és minden misztikus vallás szinkronizációja, felmelegítve tálalni egy új formában, és a világot egyesíteni egy közös luciferi (Lucifer náluk nem a gonosz, hanem a jó) vallásban. Valahogy így tudnám megfogni, és abban, hogy Isten megváltása helyett, önmegváltást, meg-istenülést hirdet. A másik pont, hogy minden olyat, ami ellentétes a bibliai hittel magába épít. Pl.: az említett reinkarnáció, és Bibliai tanítás: a feltámadások és Isten ítélete (és hogy egyszer élünk) -> véleményem szerint kibékíthetetlenül ellentétes. Vagy az egyik igaz, vagy a másik. Abban nem értünk egyet, hogy ezt valakik kiradírozták a Bibliából, mert ha ilyen benne lett volna, akkor önellentmondó dolgok lennének benne, és így nem érne túl sokat. Ha már valamihez hasonlít a bibliai eszkatológia az a zoroasztrizmus (Zarathustra), ugyanis az is világ végi feltámadást és egyszeri életet, és Isteni ítéletet tanít. Persze ebbe nagyon nem akarok belemenni, csak megemlítem.

      Abban, amit a keresztény egyházakról mondasz, nagyon is egyetértek, és én is úgy vélem, hogy a háttérhatalom ide is befészkelte magát, mint minden területére, ahol befogadásra talál, és ez talán azokat a bizonyos keresztény egyházakat minősíti leginkább. Úgy vélem, hogy befurakodni csak oda lehet, ahol helyet adnak valaminek. Pl.: ha van egy félig telt mézcsupor, abba lehet ecetet öntetni, hiszen van hely az ecetnek, és így az egész megecetesedik, használhatatlan lesz. Viszont, ha lenne olyan csupor, ami csordultig teli lenne, oda nem férhet be más.

      Ilyen gondolataim támadtak.

      Üdv

      Törlés
    2. @ösztöke
      A Biblia egyáltalán nem ellentétes a többi irányzattal. Ha megérted a szimbolikáját rájössz, hogy teljesen ugyanazt mondja. Pl. Isten Ádám bordájából megteremti Évát = kialakul a két pólus, vagyis a dualitás, ami a Tudás fájához vezető út, más néven a megismerés folyamata. A mennyország egyenlő a Nirvanával, ahová csak az juthat el, aki képes eggyé válni az létezés eszenciájával (magával a szeretettel), és magába olvasztja a lét minden aspektusát. A pokol egyenlő az öntudatlan szenvedéssel életeken át. A tisztítótűz pedig a megismerés metaforája, az úgymond mélybehúzó tényezők kiégetése magunkból, hogy csak a tiszta szellem maradjon. A Biblia sem ír ilyet, hogy csak egy életed lenne, más kérdés, hogy az emberek úgy értelmezték, hogy ez a hatalmas folyamat belesűríthető egyetlen földi életbe. Isten ítélete... nos minél közelebb kerülsz Isten valódi természetének megismeréséhez, egyre inkább rájössz, hogy saját magadban kell keresned. Ezt a Biblia is kimondja. Az isteni ítélet saját lelkiismereted hangja, és a karmán keresztül nyer gyakorlati értelmet. A szimbolizmus megértése az első lépés ahhoz, hogy az ember ne a felszínt lássa, hanem a dolgok valódi természetét.

      Törlés
    3. Kedves Pascal!

      Valószínűleg jobban ismerem a Bibliát, mint te, de nem akarok fölényeskedni, se bizonygatni az igazam (pl.: Bibliai idézetekkel lehetne, az egyszeri életet, és a feltámadást ítélettel együtt, vagy az embertől független Teremtő Istent, aki az embert alkotta, nem pedig bennük létező valami, amit a New Age állít), csak megjegyzem, "nem értünk egyet", vagy mi mást ismertünk meg (szerintem te felületes ismereteid alapján teszel állításokat) a Bibliáról, vagy ami abból következik.

      Üdv

      Törlés
  55. @hunbulcsu
    Én egy szóval sem mondtam, hogy követek valakit. Én értem mit akarsz mondani, de sajnálom, nem értek egyet veled. Ahhoz, hogy elérj egy magasabb szintet, előbb szembe kell nézned a démonaiddal, és le kell győzni azokat. Ne hatalmas ördögöket képzelj el. A démonok nem mások, mint a saját gyengeségeink (félelem, függőségek, agresszió, stb). Hogyan akarod te hirdetni a fényt, ha még nem oszlattad el a sötétséget? Egyáltalán hogyan akarod legyőzni a gonoszt, ha a szemébe sem néztél soha? És bocs, de szerintem tévedsz, hogy tanulni csak a tisztalelkűektől tudsz. Ő hiába rágja a szádba a tanokat, te felét sem fogod megérteni, mert nincs mögötte saját tapasztalat (ez lehet akár külső akár belső megélés, esetleg előző életből hozott tapasztalat). A lényeg, hogy pont amiatt van a sok félremagyarázás és megvezetés, mert egy az egyben próbálnak sokan átvenni egy eszmét. Egyébként ha lehetőséged lesz beszélni egy "beavatottabb" mesterrel, hidd el, hogy az égegyadta világon semmi konkrétat nem fog neked átadni. Csak úgy lehetsz bölcsebb napról napra, ha minden nézőpontot számításba veszel, és saját TE saját magadnak levonod a konklúziót. Ez maga a tanulás, és minden az univerzumban ezt a célt szolgálja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szépen össze foglaltad.!
      Bizony bizony bátran szembe kell nézni velük, utána meg már ha elég sokszor szembe nézett velük az ember, vígan táncikál mert utána már tudja hogy mikor mire figyeljen.!
      :)

      Törlés
    2. Pacal, egye szóval sem mondtam, hogy követsz valakit.

      Mégiscsak azt kell mondanom, igazoltál engem minden szavaddal, te egy nagy naiv gyermek vagy, ez nem pejoratív részemről. Jelen állapotodban esélyed sincs arra, hogy befogadd a mondandómat és érdemben reagálj rá.

      Találkoztál már hiteles lelki vezetővel? Nagyon kevés van már belőlük a világon. Én már találkoztam ilyennel. Te még nem találkoztál közvetlenül a tiszta isteni tanítással. A sötétséget nem sötétséggel oszlatjuk el, az elemi logika szabályait sem ismered. Én egy szóval sem írtam azt, hogy tanulni csak a tisztalelkűektől lehet, pont az ellenkezőjéről szól nagyrészt írásom, látom ez sem ment át. Olyan vagy, mint a vakmerő katona, akit elbűvölt a királylány szépsége és nulla felkészüléssel odaáll a sárkány barlangja elé, majd bekiált, gyere ki, erre kicammog a szörny, egyet csap a farkával és a királylány iránti vágyától erektált szájhősből csak húscafatok maradnak a szikla falán. Nincs "beavatottabb", ez önmagát kizáró ellentét. Az univerzumban a dolgoknak több szerepük is van, elnagyolod a képet, sokat kell még elméden finomítani, hogy a lényeget megláthasd, durva a látásod. Hú de kemény egy megfogalmazás az,hogy csak úgy lehetsz bölcsebb- mondja ezt egy vizesnyolcas-, kissé szerényebben, kedveském. Elindulhatsz egyedül is, előbb-utóbb a végére érsz úgy is, de okosabb, amennyiben van rá módunk, segítséget kérni egy arra alkalmas embertől, sokkal könnyebb és gyorsabb lesz haladásunk, persze vannak mazochisták is.

      Törlés
    3. "Én egy szóval sem írtam azt, hogy tanulni csak a tisztalelkűektől lehet"

      "Aki fejlődni akar, ... annak olyan embertől kell tanulnia, aki fejlettebb ezen tudományokban és tiszta a jelleme"

      Ne vedd kötekedésnek kérlek, de nekem itt komoly ellentmondás feszül. Továbbra is fenntartom, hogy azoktól is tanulhatunk, akiket utálunk, mert valamire mindig megtanítanak, ha másra nem, a még több türelemre. Nálad Illuminatinál elszakadt a cérna, nincs ezzel semmi baj, de később rá fogsz jönni, hogy ez az élethelyzet mire tanított meg. Legalábbis remélem, hogy megérted ennek a kis csörtének a tapasztalati értékét. Ha ismered a keleti tanok alapeszenciáját, akkor tudod, hogy Egy az érem, de két ellentétes oldala van, és azt is tudod, hogy akárhány felé vágod a botot, mindig lesz két "vége".

      Törlés
    4. Én úgy látom, te sem érted meg az én mondanivalómat, úgyhogy én itt ezt le is zárnám, ha nem haragszol, mert nem fogunk dűlőre jutni. Én látom magam előtt az utat, tisztában vagyok vele, hogy mik a veszélyek, épp ezért fejlesztem magam, hogy lassan lépésről lépésre közelebb kerüljek az igazsághoz (megértéssel és elfogadással, nem indulatokkal és elzárkózással). Egy utolsó jótanács: ha folyton a veszélyt és a bukást keresed az akadályokban nem pedig a lehetőséget, akkor nem érdemes elindulni az úton, mert a félelem és a kétely bilincset ver a kezeidre, és sohasem fogsz célhoz érni.

      Törlés
    5. Csak egyirányú a meg nem értés közöttünk. Megint egy igen durva látásmód megfogalmazása részedről. Az öröm is indulat, az érem pozitív oldala, tehát érzéketlenül haladsz. Látod magad előtt az utat és tisztában vagy a veszélyekkel, ez igen, tehát mindentudó is vagy. És mindenevő is, én bizony nem, ha szart eszem, beteg leszek, ez a szellemi táplálékra is igaz. Megint a vakmerő katona esete, aki veszélyt és félelmet lát a másikban, nincs ilyen bennem, ez a te mátrixod. Közhelyes jótanácsokkal meg tele a padlás, osztogasd másnak a tiéidet, kéretlenül meg különben sem illik.

      Törlés
  56. Mazsola, a 3 pont és vessző előtti részt is elolvastad? Nincs ellentmondás. Sokféle embertől lehet sokféle dolgot tanulni, az összetett mondat együtt adja meg a valódi jelentést. A Te értelmezésed akaratlan csúsztatás és így egy valótlanság belevetítése.

    Azzal a lénnyel történő rövid,de indulatos ütközésem(még az sem volt)nem tartogat semmiféle komoly tanulni valót.

    Finomabb szövetből szövöm a mondataimat, hasonlóan finom hangolású fordító kell hozzá. Az én határaim szélesek, a jó vételhez egyszer már nagyon közel voltál, az egy tízes lett volna pozitív találatban-ha átmegy, átmegy, ha nem, az sem baj, van még időd-, megérzésben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj de szerintem addig nem lesz objektív képed, amíg az ego beszél belőled. Nekem ez a meglátásom

      Törlés
  57. Az a lényeg, hogy ne bántsuk egymást gyerekek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, nem áll szándékomban :)

      Törlés
    2. Pacal, nem haragszom, fényévekre vagy benső világom állapotának érzékelésétől is. Nincs objektív kép, látom ezt sem tudod. Hogy hol a határ ego és lélek között, számodra nem bemérhető, a jelenlegi érzékeid működése ezt nem teszi számodra lehetővé. Értsd meg, miért vagyok veled látszatra ilyen negatív, legalább egy millimétert haladj előre, kérlek.

      Mazsola, Te már közel voltál valamihez, most távolabb kerül tőled, egy időre mindenképp.

      Túl sokat időztem itt, ha tovább maradok, veszítek frekvenciámból, az én pajzsomat is töltenem kell időnként és tisztítanom kell magamat nem csak testileg, átadtam dolgokat, a tudatalattikba beültek, kellő időben meg lesz a pozitív hatása. Az élet szép!

      Törlés
  58. Kedves hunbulcsu!

    Azt írod találkoztál már hiteles lelki vezetővel. Esetleg meg tudod őt nevezni? És honnan tudod, hogy ki a hiteles. Én is pacal hozzászólásával értek egyet. Mindenkitől lehet tanulni ha kellő alázattal közelítünk hozzá és szándékunkban áll megérteni. Egyrészt a kirekesztéssel a megismerhető/megismerendő világ egy részét eleve kizárod ezért a tudásod korlátolt lesz (ez a materializmus egyik legfőbb hibája). Másrészt kizárólag egy "mester" tanításait elfogadni nem túl bölcs dolog, mert az ördög sem láncfűrész hanem sokkal inkább nyalóka képében jelenik meg. Harmadrészt pedig a személyes tapasztalat és a hibáinkból (esetleg mások hibáiból) való tanulás képessége sokkal mélyebb és erősebb alapokra helyezett "bölcsességet" eredményez.
    @ösztöke a gnoszticizmus még csak véletlenül sem hellén eredetű, még a görög kultúránál is évezredekkel korábbi,bár ez a tárgy szempontjából lényegtelen

    VálaszTörlés
  59. Teljes mertekben egyetertek Hunbulcsu mindazzal,amit Pacalnak es Mazsolanak ertesere probaltal adni.
    Mar csak Osztoke tanacsat volna jo elfogadnod,amikor is a "churchofgod.hu"-t ajanlja neked olvasgatasra,aminek az attanulmanyozasa soran vilagossa valhat a New Age tanok,a Bibliaval homlokegyenest szemben allo,es szandekosan felrevezeto spekulacioi.
    Ha pedig ugyanitt vegig olvasnad a"A Nefilim es a Demonok"cimu tanulmanyt is,akkor egy csapasra tiszta képet kapnal arrol,hogy az lluminati vérvonal honnan,kiktol ered,igy erthetove valna miféle szellem uralja Illuminati elméjét.

    VálaszTörlés
  60. Naponta olvasgatom vissza a hozzászólásokat (szerencsére sok szabadidőm van munka közben is), és észrevettem egy hatalmas elszólást, amit sokan (köztük én is) elkövettünk. Az eszmecsere során azon vitatkoztunk, hogy ki az, akitől tudunk tanulni, és ki az, akitől nem szabad. Nos közben megértettem hirtelen, hogy sokan azért nem hajlandóak elfogadni egy ilyenfajta tapasztalási lehetőséget, mert a személyt nézik. Nos akkor itt leszögezném, hogy nem a személytől tanulunk! Az csak egy körülmény, aminek ebből a szempontból semmivel sincs nagyobb jelentősége, mint a helyszínnek vagy a közlés módjának (értem ezalatt pl a blogot, a személyes kontaktust, stb). Csak arra hivatott, hogy egy olyan élethelyzetet idézzen elő, amiből te leszűrheted az igazi konzekvenciát. Ha mindig hátat fordítasz neki, hátat fordítasz egy lehetőségnek, és lehet, hogy jó ideig nem lesz alkalmad megtanulni a leckét.
    Így talán érthetőbbek az előző hozzászólásaimban megfogalmazott gondolatok.

    VálaszTörlés
  61. Ma hallottam, a "világ van te érted" és nem fordítva úgy hogy akár mi van is benn az csak is értünk van!

    VálaszTörlés
  62. Üdv mindenkinek! Már egy ideje olvasgatom a kommenteket és úgy látom, végre valami változás történt. Megjelent illumináti és beleszellentett a nulláslisztbe. Véleményével felkavarta az indulatokat, amit néhány hozzászóló indulatosan reagált le. Megdöbbenést váltott ki az új világrend megvalósításának terve, az emberiség számának drasztikus, 500 millióra történő csökkentése. A terv megvalósítása folyamatban van. Csak halkan jegyzem meg, hogy itt mindenki az emberiség megtizedeléséről beszél - maga a mester is - de ez nem megtizedelés, hanem annál sokkal rosszabb. Az emberiség 90%-nak elpusztítását is elfogadhatónak találják. Tízből csak 1 ember élheti túl. Gondoljatok bele, ha 3-4 fős családban éltek, senki nem maradhat életben. De még a szomszédból sem. Rémisztő!
    Azért nem kell megijedni, mert nem mennek olyan könnyen a dolgok. Igaza van illuminatinak abban, hogy minden hatalom, tengernyi pénz, kiváló koponyák, számunkra elképzelhetetlen technikai tudás, ismeret van a birtokukban, de azért elég gyakran előfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt a nagy machinátorok elképzelték. Ilyen az Európai Egyesült Államok létrehozásának kísérlete. Ezt is már régóta próbálják megvalósítani - már a szocialista tábor létrehozása is ezt a célt akarta szolgálni -, de eddig mégsem sikerült.
    Ha kíméletlennek is tűnik illuminati véleménye a "töltikékről", a biomasszáról, de én inkább keresztezett földi embert mondanék -, annyit tudnotok kell, hogy ezt valóban így gondolják. Nincs bennük semmi szánalom, irgalom a "töltikék" iránt. Bár a végrehajtók maguk is keresztezett földi embernek születtek, valakik kiválasztották, tanították őket. Bizonyos mértékű titkos tudást átadtak számukra. Ezek az emberek kiváló képességekkel rendelkeznek, de az agymosás, elmeirányítás hatására eljutottak odáig, hogy a saját emberi fajukat is megvessék, akár el is pusztítsák. De nem csak ők ilyenek! Alacsonyabb szinten is sokan megteszik ezt: rohamrendőrök, titkosszolgálatok ügynökei, adóbehajtók stb. Ki minél gátlástalanabb, annál tovább léphet a grádicson. Eljutnak egy szintig, és utána maguknak kell dönteniük, hogy akarnak-e magasabb fokra kerülni. Aki gyáva, az megreked ott, ahol van. Akiből nem szorult ki minden - általuk megvetett - emberi (mint például a család szeretete, netán előtérbe helyezése), az szinten marad, nem lesz valódi döntéshozó. Inasnak azonban jó lesz!
    Kár ezekért az emberekért. Ismerjük el, ők az emberiség legjobbjaiból kerülnek ki, de sajnos az elpusztításunkon munkálkodnak. Pedig ők lehetnének a keresztezett emberi faj megmentői.
    Nagyon sok igazság van illuminati véleményeiben. Nekünk, embereknek valóban szembe kellene néznünk önmagunkkal, fel kellene ismerni valós helyünket, helyzetünket. De az emberiség 95%-a erre nem képes. Olyanok vagyunk, mint a papagáj. Vidáman esszük a génmanipulált kukoricából készült tápot a kalitkánkban, elégedetten fütyörészünk és csodálkozunk azon, ha nyitva van a kalitka ajta. Eszünkbe sem jut, hogy azon az ajtón ki is repülhetnénk a szabad világba. Nem ismerjük fel a saját helyzetünket! Amíg ez meg nem történik, nincs megoldás.
    Javaslom mindenkinek, hogy figyeljen oda illuminati mondandójára, mert sokszor a jó megoldás is benne van. Azt azonban csak remélni tudom, hogy az itt történő megjelenése véletlen, és nem valami műhelymunka megvalósításának az eredménye.

    VálaszTörlés
  63. Kosz Umna Pisti,de remelem a javaslatodat csak a Jezus Krisztusban nem hivo embereknek szantad,ugyanis azoknak nincs szukseguk emberi tanacsokra.Mi hivok mar réges-régen tudjuk mindazokat,amiket pl.a haterhatalom tervez az emberiség ellen,hiszen ott all a Bibliaban.Egyebkent pedig honnan jonnek neked olyan otleteid,hogy barki embernek olyat javasolgass,hogy olyan emberre hallgasson,aki egyetert az illuminati nepessegcsokkento terveivel? Ki kellene pihenni magad,mielott ilyeneket idefirkalsz nem gondolod?

    VálaszTörlés
  64. Javitas: "Ugyanis azoknak nincs szukseguk emberi tanitasokra" helyett:-> ugyanis azoknak van szukseguk emberi tanitasokra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Unknown! Félreértettél. Nem azt javasoltam, hogy hallgassunk illuminatira. Arra próbáltam célozgatni, hogy olvassuk figyelmesen sorait, mert lehet tanulni belőle. Hiába dícségetjük, bíztatgatjuk itt egymást, nem sokat ér. Legtöbbet az ellenféltől lehet tanulni, ha tudod értelmezni mondandóját.
      Szerény véleményem szerint mindenkinek szüksége van embertársai tanácsára, segítségére. Ha magadon hagyod ezt a szemellenzőt, egysíkúvá válik a látásod és soha nem fogod látni, megismerni a körülötted lévő világot. Azt meg, hogy mi van a Bibliában, most hagyjuk. Te is tudod, hogy az évezredek alatt számtalanszor átírták az uralkodók - az akkori illumináti - akarata szerint.

      Törlés
  65. En pedig nem gondolom,hogy barmi hasznosat is lehet tanulni egy olyan embertol,aki az elesetteket meginkabb a porba taposna,sot legyilkolaszna ahelyett,hogy felemelné.Akinek ilyen gondolkodasmodja van,annak az elmeje mar eleve sotet,igy nem szulethet meg abban semmifele megszivlelendo es/vagy hasznos "tanulni" valo.
    En pedig nem egy ma szuletett barany vagyok,akinek ne lett volna még lehtosege meglatni es megismerni maga korul a vilagot,hisz nap,mint nap mast sem tapasztalunk mi emberek...hacsak nem kalitkaba zarva él valamelyikunk.
    Legtobbet pedig nem az ellenfeltol,de mégcsak nem is emberektol(hisz azok is csak egy porbol lett teremtmények telis-tele mindenfele zavaros gondolatokkal)lehet tanulni,hanem csakis a Teremtotol,aki a legjobban tudja,hogy mi jo a teremtményeinek.

    Azt pedig egyaltalan nem tudom,hogy a Bibliat az evezredek alatt szamtalanszor atirtak volna az uralkodok,ezzel szemben azt tudom,hogy soha nem merészelték volna a Szentiras uzenetét megmasitani.Amit Isten kozolni kivant a teremtmenyeivel,nyugi bele,hogy O gondoskodott arrol,hogy az ugy jojjon at,ahogyan azt O szandekozott tudatni velunk,max.a forditasi hibakat javitottak,vagy a nehezebben értheto szavakat igazitottak ki.De ha te megis ragaszkodsz ez allitasodhoz,kerlek bizonyitsd azt be hiteles dokumentumokkal.

    VálaszTörlés
  66. Tisztelt Unknown! Látod, míg mi arról vitakozunk, hogy honnan, miből lehet tanulni, azok - az elitnek nevezett csicskahad - töretlenül dolgozgatnak azon, hogy a tervet (új világrend, európai egyesült államok stb.) megvalósítsák. Hidd el, hogy nem elegendő csak a Teremtőtől várni a megoldást, hiszen a kiagyalók, végrehajtók - legyenek azok milliárdokat elpusztítani képes alakok - is az Ő teremtményei. Nem akarok vallásellenesnek tűnni, de szerintem ezekbe a dolgokba a Teremtő nem avatkozik bele. Tudod, hogy már Jézus sem járt sok eredménnyel.

    A Bibliáról alkotott véleményem jelentősen eltér a tiédtől. Minden tiszteletem a vallásos embereké, de én úgy gondolom, hogy az Ószövetség nem más, mint korábban élt népek (sumer, akkád, babilon, asszír) történeteinek a sémi törzsre rágyúrt gyűjteménye. Tehát Izrael (Babilóniából átvett) vérszomjan Istene valójában a keresztények Istene.
    Hogy kinek mi jön át belőle, az pedig személyfüggő. Én is elolvastam, és biztos vagyok benne, hogy némely részt teljesen másképpen értelmeztem, mint pl. Te.

    Hogy soha nem merészelték átíri? Max. a fordítási hibákat javították? Az alábbi linken egy nálam sokkal autentikusabb ember véleményét olvashatod:

    http://mindennapi.hu/cikk/tudomany/a-professzor-szerint-sokszor-atirtak-a-bibliat/2011-07-13/5050

    Csak azt ne mondd, hogy a sátán vagy a fenevad szavai szólnak belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Umna Pisti!

      Azért nem venném biztosra, hogy a Teremtő nem avatkozik be a dolgokba, és nem értem hogy miért is feltételezed, hogy ne avatkozna bele, amikor más számtalanszor meg is tette a történelem folyamán, és Jézusnak is volt egy ígérete, hogy eljön ítélni a földet, minden szem meglátja. stb. A Jelenések könyve és próféciái másról sem beszélnek, csak a végidőkben való gonoszság kiteljesedéséről, kontra Isteni beavatkozásáról, ebbe a kifejletbe. Szóval, hogy ne avatkozna bele, talán ismerethiányra épül, mert ha a Biblia igaz, be is avatkozott és újra be is fog. Persze mindezt lehet hátravetni, nem foglalkozni vele, vagy megmásításnak vélni, de mással nem is lehet elütni.

      Az átírásra való linket elolvastam, és semmi konkrétat nem láttam benne. A lényegét tekintve a Jubileumok könyvére is csak feltételezik, hogy újraírt Biblia, pedig lehetne egy nagyobb ismeretanyag (pl. a Mózes könyvének egy bővebb változata) egyik eleme. Tehát az író egy feltételezésre épít, bizonyítékok hiányában. Ez így kevés a bizonyításhoz. Én is tudok kitalálni jól hangzó elméleteket, valódi bizonyítékok nélkül.

      Üdv

      Törlés
    2. Nem ertem Umna Pisti, ezt a gondolatmeneted,hogy azert mert a csicskahad azon dolgozik amin,miert ne lehetne ezalatt barmi masrol beszelgetni,vagy akar vitatkozni.A tervuket (7 evig tartoan) meg fogjak valositani mindenkeppen,fuggetlenul attol,hogy azok,akiken ezt vegrehajtani szandekoznak,hogyan es mirol beszelgetnek.Igaz,hogy a vegcelt Isten kozbeavatkozasa miatt nem erik el,de ez mar legyen az o problemajuk.Isten itélete rajtuk igy fog kinézni:”Ezek utan lattam,hogy egy masik angyal leszallt a mennybol:nagy hatalma volt,es dicsosége beragyogta a foldet.Es ezt kialtotta eros hangon:”Elesett,elesett a nagy Babilon (=Babel=”a nagy parazna”->egy vallasos balvanymado rendszer(New Age)amelynek hatalma es uralma sok népre,seregekre nemzetre es nyelvre terjed ki,ugyanakkor nagy politikai hatalmat is gyakorol),amely ordogok lakohelyévé lett,es minden tisztatalan lélek,minden tisztatalan allat es minden utalatos madar rejtekhelyévé lett.Féktelen paraznasaganak borabol ivott minden nemzet,vele paraznalkodtak a fold kiralyai,es eldozsolt javaibol gazdagodtak meg a fold kereskedoi”.Hallottam,hogy egy masik hang szol az égbol:”Menjetek ki belole én népem(az igaz keresztyenek),hogy ne legyetek részesek buneiben,es hogy a ramért csapasok ne érjenek titeket;mert bunei felhalmozodtak az égig es megemlékezett az Isten az o gonoszsagairol.Fizessetek meg neki,ahogyan o fizetett,es kétszeresét adjatok vissza cselekedetei szerint:a poharba,amelyet o megtoltott,toltsetek neki kétszeresen;amilyen mértékben dicsoitette magat es dozsolt,annyi kinnal es gyasszal fizessetek meg neki,mert szivében ezt mondja:Fensegesen ulok itt mint kiralyno,ozvegy nem vagyok,gyaszt sem latok soha.Ezert egyetlen napon jonnek ra a csapasok:halal,gyasz es éhinség;es tuzzel fogjak megégetni,mert eros az Ur az Isten,aki megitéli ot”(Jelenesek konyve 18:1-8).
      Itt lathatod,hogy a Teremto nagyon is beleavatkozik a dolgokba,a vilaga teremtésetol fogva egyfolytaban csak beavatkozik.Az O akarata es tudta nelkul semmi nem tortenhet az univerzumban:”Nemde,két verebecskét meg lehet venni egy kis fillérét? Es egy sem esik azok kozul a foldre a ti Atyatok akarata nélkul! Néktek pedig még a fejetek hajszala is mind szamon van tartva”(Maté10:29-30).
      Isten tudta es akarata nélkul tehat nem tortenhet semmi sem az égen,sem a foldon,ettol Isten az Isten!, aki mindentudo,mindenhato es mindenek felett valo.
      Ez a mondatod értelmezhetetlen bocs:-> ”Hidd el, hogy nem elegendő csak a Teremtőtől várni a megoldást, hiszen a kiagyalók, végrehajtók … is az Ő teremtményei”.
      Az az allitasod pedig téves,hogy az Oszovetseg az Izraelt korulvevo pogany nepekrol szolna:a vilag nepei ui.csak akkor kerulnek emlitesre,amikor ennek Izrael tortenete szempontjabol jelentosege van.Ha Isten az o valasztott népét Izraelt,nem vedte volna meg a pogany népektol,akkor azok semmisitették volna meg oket,ezert nagyon tévelyegsz,amikor azt allitod,hogy Isten verszomjas…ezert a kijelentesedert szamot kell adnod majd Isten elott, - jo lesz,ha készulsz erre.

      Azt pedig nem mondom,hogy a megadott link professzorabol a satan vagy a fenevad szolna,en inkabb azt mondanam,hogy a hulyeseg szol belole,ui.ha az altala megjelolt ket datum hianya volna a bizonyitek arra hogy a Bibliat atirtak,lasd be te is,hogy ez egeszen nevetseges. A Biblia nem ir olyat,hogy Abraham a novérét vagy a féltestvérét vette volna feleségul.Errol ossz’-vissz’ ennyit ir a Biblia:”Abram(Abraham)pedig es Nakhor vonek maguknak feleséget;az Abram(Abraham) feleségének neve Szarai(Sara)”.(1Mozes11:29).
      Egyebkent nem artana tudni a professzor urnak pl.azt,hogy a rokoni hazassag tilalmat Isten a kezdetekhez kepest csak joval kesobb adja…,mert kulonben hogyan szaporodtak volna az emberek?
      Ezek utan nem csodalkozom egy percig sem,hogy, a te vélemenyed jelentosen eltér az enyemtol,bar nekem nem vélemenyem,hanem hitem van a Bibliaban.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  67. Tisztelt Unknown! Kedves Ösztöke!

    Úgy látom, szakavatott vitapartnerekre találtam a vallási kérdésekben. Mivel ismereteim nem annyira mélyek, hogy idézetekkel tudnám véleményemet alátámasztani - a Bibliában ilyenek talán nincsenek is -, ezért inkább visszatérnék ahhoz a kérdéshez, amelynek megválaszolása nélkül az itt boncolgatott bilderberges problémakör nem megérthető.
    Ez pedig Isten kérdése. Kicsoda, micsoda Ő valójában?
    Már most elnézést kérek mindenkitől, akit vallásos hitében, lelkületében megbántok, de ha ezekről a kérdésekről beszélünk, nyíltan kell beszélni. Arra kérlek Benneteket, hogy próbáljátok megérteni - nem elfogadni!- azt, amit mondok. Ehhez azonban le kell venni a vallásos szemüveget, mert ha azon át olvasod, értelmezed, nem fogsz érteni semmit.

    A Biblia és a vallások hamis képet festenek nekünk Istenről. Isten maga a Teremtés!

    Ha este kilépsz az udvarra és feltekintesz az égre, ezer és ezer csillagot látsz. De te tudod, hogy ez semmi. Milliárd és milliárd galaxis, csillag, naprendszer létezik a világegyetemben. A mérhetetlen távolság és idő a mi 4 dimenziós (x,y,z + idő) világunkban felfoghatatlan. Ismereteink szerint a mi univerzumunk eddig megfigyelt legtávolabbi galaxisa kb. 13 milliárd (!!!) fényév távolságban van. Senki nem tudja, hogy univerzumunk meddig tart. Sőt, mi van azon túl? Szomszédos, magasabb rendű univerzumok, szintén milliárdos mennyiségben? És ez csak a látható világ, amely a világmindenség 5%-át teszi ki. A többi 95% a sötét anyag, amiről aztán végképp fogalma sincs senkinek.
    Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy ez a mindenség - látható, láthatatlan, Föld, emberiség stb. - mind Isten teremtménye. És a teremtés folyamatos, mindig tartott és mindig tartani fog.

    Isten, a Teremtés olyan, mint egy folyó. Valahonnan ered és valahová tart. Mindig volt és mindig lesz. Mi, akik a partján élünk, ezt nem ismerjük. Táplál bennünket, de ha haragos, akár el is pusztít. Az, hogy hogyan viszonyulunk a folyóhoz, csak tőlünk függ. Ha jó az idő és megmerítkezünk benne, akkor jólesik nekünk, de ha hűvösebb van, akkor fázunk, borzongunk. Hogy hogyan érezzük magunkat benne, azt mi döntjük el. A folyó nem foglalkozik velünk. Számára közömbös, hogy mi hogyan vélekszünk, hogyan élünk, mit csinálunk. A mi életünkbe nem avatkozik bele. A folyó partján törzsek élnek, akiket főnökök vezetnek, sámánok gyógyítanak. Ezek a törzsek kereskednek, háborúznak egymással. De ez a folyót nem érdekli, az csak folyik, életet ad, alkot, táplál, pusztít.

    Isten, a Teremtés a földi emberrel nem foglalkozik. Miránk van bízva minden. Annyira nem avatkozik az életünkbe, hogy még a teremtésünk is közvetve történt. Általa vagyunk, de nem közvetlenül. Akik pedig megteremtettek bennünket, azok pedig - bármennyire fájdalmas - szolgálatra teremtettek. Az a feladatunk, hogy szolgáljunk. Csak egy kis hiba csúszott a számításba. Az ember egy kicsit értelmesebbre sikeredett annál, mint amilyennek „tervezték”.

    Tisztelt Unknown! Ha ilyen tér, idő távlatból vizsgáljuk a mindenséget, mondd, hová tehetjük a Földet, az embert, a különböző vallásokat, szent könyveket, egyházakat? Van ennek értelme?

    Üdvözlettel: Umna Pisti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagyis ugy gondolod Umna Pisti,hogy a “bilderberges problemakort”ugy tudnad megerteni,ha Isten létezésével tisztaban lennél? Erre nagyon egyszeru a megoldas:Olvasd el azt a Konyvet,ahol Isten kinyilatkoztatja magat! Ebben a konyvben Isten mindent elmond magarol,amit a teremtmenyeivel tudatni akart.Mindazok,akik Istenben hivokké lettek innen szereztek az ismereteiket Istenrol,de nem csak O rola,hanem az emberiseg egesz torteneterol,beleértve a vegidok torteneseit is,egeszen Jezus Krisztus masodik eljoveteléig,majd az azt koveto végiteletig. A Bilderbergék ill.a haterhatalom mukodeset pedig barki lathatja,tudhatja Isten ismerete nelkul is.Elozo hsz-omban mar megirtam,hogy ezek uralmanak Isten fog véget vetni.
      Ha te ezt irod: “A Biblia és a vallások hamis képet festenek nekünk Istenről”,akkor miert tolunk,hivoktol kerdezed Istenrol,hogy” kicsoda micsoda O valojaban?”...,akik sehonnan mashonnan,mint a Bibliabol kaptunk errol kijelentest?…mert honnan mashonnan jutottunk volna ez ismerethez?
      Tehat egyreszrol azt irod,hogy a Bilderberg témakor Isten ismerete nelkul nem megertheto,azutan pedig azt,hogy ha ezt a kerdest tisztazni akarjuk,akkor mi hivok, vegyuk le a vallasos szemuveget.Megis hogyan kepzeled ezt el?Szemuveg ide,vagy oda,ugyanazt latjuk,mint a nem hivok.(A vallas alatt egyebkent nem tudom,hogy pontosan mit ertesz,mert az igaz hivok nem nevezik magukat vallasosnak,mivel a vallas emberi rendeletekbol all).
      Istenrol pedig tudni illik,hogy O a Teremto,nem pedig a teremtes.O adott életet minden elolenynek,akiknek azota is gondjat viseli,elteto erot ad mindeneknek."Azutan megformalta az Uristen az embert a fold porabol,es élet leheletét lehelte az orraba.Igy lett az ember élolénnyé".Isten az informacio ado,mi elolenyek pedig az informacio vevok.Ha Isten ezt az altala mukodo programvezerlest kikapcsolna,azonnal megszunnenk letezni,mivel Isten Lelke az,ami éltet mindent.
      Te magad is elismered,hogy minden lathato es lathatatlan dolog Isten teremtménye,ezert teljesen ellentmondasos az a kijelentesed,hogy nem kozvetlenul,hanem kozvetetten teremtette Isten az élolenyeket.Akkor most O teremtette,vagy nem O teremtette?
      Az pedig,hogy a tudatos teremtmenyek hogyan erzik magukat Isten teremtett vilagaban,az valoban rajtuk mulik.Istent szerethetjuk is,es gyulolhetjuk is.Tagadhatjuk is a létezését,es elismerhetjuk,hogy O van,halat adva néki mindenkor mindenekért.
      Azt pedig nem ertem bocs’,hogy a tavoli univerzumnak mi koze a foldhoz,emberhez,a kulonbozo vallasokhoz,szent konyvekhez egyhazakhoz.
      Udvozletem.

      Törlés
    2. Tisztelt Unknown! Úgy látom, kissé félreértettél. Én látom és értem a bilderberges problémakört, de ha más is meg akarja érteni, akkor bizony félre kell tenni az isteni kinyilatkoztatásokat, mert azokkal ebben az esetben nem megyünk semmire. Ennek megértéséhez alapvető tisztázni Isten, a Teremtő, szerintem a Teremtés és az ember kapcsolatát. Ha a Bibliából indulsz ki, akkor azon nyomban meg is áll a megismerés folyamata. Ezért mondtam azt, hogy ebben az esetben a Bibliából nem lehet kiindulni, mert annak ószövetségi része (legalább is Mózes első könyve) nem más, mint egy ókori szöveggyűjtemény. Ha meg akarod ismerni a valóságot, sokkal régebbi, a Bibliát évezredekkel megelőző szövegeket kell elolvasni, értelmezni. Valljuk be, ez vallásos lelkülettel nehezen megy, mivel a vallási dogmák nem engedik, hogy az olvasó szabadon alkosson véleményt.
      A vallás az egyik leghatékonyabb pszichológiai fegyver, amely ebben az esetben is kiválóan működik.
      Azt írod: "Azutan megformalta az Uristen az embert a fold porabol,es élet leheletét lehelte az orraba.Igy lett az ember élolénnyé".
      Nem állom meg, hogy ne idézzem itt a sumer teremtéstörténet, az „Enúma elis” több mint 6.000 éve agyagtáblába vésett, az ember teremtéséről szóló részét, amelynek eredete valószínűleg több tízezer, ha nem több százezer évre nyúlik vissza:

      A felső és alsó világ már elválasztatott a vizektől,
      istenek és istennők sorra méltó helyüket megtalálták,
      állott a föld, szilárdan állott, kiemelkedett a vizekből,
      csatornák és árkok futása a megszabott mederbe térült,
      a Tigrist és az Eufráteszt sáncokként övezték a partok;
      ekkor Anu, Samas és Enki, valamint a hatalmas Enlil
      s a hét Anunnaki a szent ház tanácskozó termébe gyűltek,
      számot adtak a teremtésről, majd így beszéltek tanakodva:

      „A felső és alsó világ már elválasztatott a vizektől,
      csatornák és árkok futása a megszabott mederbe térült,
      a Tigrist és az Eufráteszt sáncokként övezik a partok,
      hasznunkra s kedvünkre való mi van még hátra, mit teremtsünk?
      Ó, Anunnakik, sors-teremtők, ti hét hatalmas istenasszony,
      hasznunkra s kedvünkre való mi van még hátra, mit teremtsünk?”

      Válaszolták az Anunnakik, a hét hatalmas istenasszony,
      a sors-teremtő Anunnakik válaszolták az isteneknek:
      „Uzamában, ég s föld határán, megöljük a két Lamga-istent;
      vérüket a földre folyatjuk s ebből az istenvér sarából
      formáljuk meg az ember testét ...
      Az istenek szolgálatára népesítse ember a földet;
      szabja meg a dolgok határát, imádásra szentélyt emeljen;
      hátaskosarában téglát hordjon és deszkát és cédrusgerendát;
      cövekkel jelölje a mezsgyét, dűlőnként más-más nevet adjon;
      a határokat megjegyezze, a határokat védten-védje;
      a csatornák és árkok medrét helyes irányba igazítsa;
      határköveket állítson fel; öntözze meg a szomjas földet;
      nemesítsen növényeket; városfalak kövét lerakja;
      sarlóval gabonát arasson, a kalászokat hordja csűrbe!
      Építeni az ember dolga, rendbe tenni gazdaságát,
      az Ország erejét növelni ... És megadni az isteneknek
      az illő részt minden javakból...

      Hideg vizet önteni ki a szent helyek kövére, s tenni
      amit a szertartás előír ...
      Ulligarra s Szalgarra légyen méltó neve az embereknek.
      Sokasítsák meg barmaikat, az Ország erejét növeljék
      s tiszta szívvel, tiszta ajakkal zengjék Enlil s Ninlil hatalmát!””

      Úgy gondolom, ez mindent elmond az ember teremtéséről. Ezek az istenek teremtették a keresztezett földi embert!

      Törlés
  68. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés