2012. január 21., szombat

BÉKEMENET MAGYARORSZÁGÉRT !

Ne hagyjátok, hogy agyonhallgassák! Szórjátok szét a képeket! 
Békemenet Magyarországért, a magyar nemzetért! 2011. Január 21.

MAGYARORSZÁG AZ ARANYKOR NÉPE - AZ ERKÖLCSÖSSÉG NEMZETE !
Az is lesz örökké ! Jó, ha ezt mindenki az eszébe vési !


9 megjegyzés:

  1. Ez a bejegyzés arról a menetről szól, ahol Orbán Viktort és a talpnyalóit üdvözítik, vagy egy másikról? :)

    VálaszTörlés
  2. http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2012/01/januar-17-zsido-ukazok-tuntetoknek.html

    ez most mi????????????????????????????????egyik odlal ezt ír a másik meg azt!!!! valami nem frankó!

    VálaszTörlés
  3. Ez arról a Békemenetről szól, mely a Magyarországot ért támadás ellen fejezte ki ellenérzését, a kormányt támogatják a nemzeti érzésű emberek abban, hogy kiállhasson akár az EU vagy az IMF ellen is.
    A magyar nemzet mellett álltak ki azok, akikben nemzeti érzés van és tiltakoztak a magyar szuverenitás durva megsértése miatt, amit EU és a liberálisok műveltek ez elmúlt hetekben! Értékek és nem politika volt a lényeg!
    Nemzet, haza, család, jobbító szándék... Ez a fontos most !
    "Csak azt tedd, ami igaz, ami helyes!" (David Icke)
    A szíved mindig tudja ! Főleg, ha szeretettel és nem gyűlölettel+félelemmel van tele!

    Tudom nagyon veszélyes a terep, mert az elégedetlenséget mindig könnyű meglovagolni és szítani a gyűlöletet ! Csak szét kell nézni, mennyire uszít a bal-liberális média külföldön és külföldről.
    Ezért kellett most kiállni a magyaroknak valami mellett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv! az oldal üzemeltetőjével szeretnék beszélni, vagy legalábbis az email címe kellene, mert azt az oldalon nem találom meg sehol. Köszönöm előre is.
      egyre jobbak a cikkek.
      emailem moderator@gmail.hu

      Törlés
    2. Ha kritizalod a hazadat, csak szeretetbol tedd. Masodszor, mert hiszed, hogy javulni fog. Ha tamogatni akarod Magyarsagodat, azt legeredmenyesebben cselekedettel, peldas viselkedessel ered el. Kolcsey fejezte ki ezt legszebben: "hass, alkoss, gyarapits, s a haza fenyre derul". Amen. Tamas Istvan, Transzvill ifi-kapusa, 1956, Yonkers Hungaria B-csapat kapusa, 1964.

      Törlés
  4. Ez a Békemenet mindenképp egy pozitív lépés volt a felébredés felé. Többszázezer ember mutatta ki nemtetszését az eu-nak, Nyugodt volt és méltóságteljes, jelzés a zsarnokoknak, hogy már nem sokáig tűrjük őket és nem úgy szeretnénk élni, ahogyan ők tervezik. Ez nem a parlamentért történt, nem pártért, nem egy valakiért, hanem a Nemzetért. Sokan voltak, ez jó, ez a gyógyulás és a felébredés. Tovább kell ezt a jó folyamatot erősíteni, hogy a Nemzet immunrendszere magához térjen és elinduljanak a védekező és gyógyító történések. Összefogás, nyugalom, őszinteség, tiszta és világos cél, az Igazság követelése és követése, egymás szeretete, kitartás, erős hit, ezek a fegyvereink, ha élünk velük, bármilyen nagy földi zsarnoki hadsereget legyőzhetünk így. És nem utolsó sorban imádkozzunk a Teremtőhöz, hogy segítsen harcunkban, adja áldását küzdelmünkre.

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozom az előttem szólóhoz!...

    VálaszTörlés
  6. Brüsszelben már gyűjtik a pelusokat?

    http://www.hirado.hu/Hirek/2012/01/22/07/Ezert_fel_Europa__felhivas_Becsbol_Magyarorszag_vedelmeben.aspx#.TxvqyIbokik.facebook

    VálaszTörlés
  7. @marci : Ide írhatsz nyugodtan: private@vipmail.hu

    VálaszTörlés