2012. január 7., szombat

Rekord, gondolatok és ÖSSZEFOGÁS


„Sohase kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead) 

Rendkívül fontosnak tartom, hogy tegnap két fontos rekord is bekövetkezett a Világ Helyzete oldal életében: Az eddigi 3000-8000 napi olvasó után tegnap több, mint 10ezren olvastátok bejegyzéseimet. 


A legfontosabb számomra az, hogy rekord mennyiségű hozzászólás érkezett tőletek és nagyon fontos gondolatokat osztottatok meg egymással, az oldallal és a Világ Helyzetével kapcsolatban. 


Elsöprő erővel tört elő az igénye annak, hogyan lehetne mindazt, amit mi egy újfajta értékrendszer megjelenésének, "Ébredésnek" élünk meg a Föld nevű bolygón, személyes és aktív jobbító erővé tenni ? 


Ez volt a legfontosabb: gondolkodó, nyitott embereket összefogni és megtalálni azokat , akik a begyepesedett, mások és a média véleményét gondolkodás nélkül szajkózó birka-típusú tömegekről már leváltak, de emiatt környezetük csodabogárnak tartja őket....
(mert nem értik, miről is beszél az illető és összeesküvés-elmélet hívő, meg UFO-hívő, vagy csak a bolond kategóriát húzzák rá). Ha meg a szeretet erejéről vagy az univerzum és a vonzás hatalmáról beszél, akkor kinevetik.
De nem is baj, jó helyen vannak ők ott a Mátrixban, még nem jött az idő számukra....majd....



"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, utána harcolnak ellened, majd győzöl." "Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz!" - Gandhi

Azért örülök ennek, mert augusztus végén, mikor kitaláltam ezt az egészet (vagyis belső és vissza nem fordítható késztetésként jelentkezett), pont ez is egy cél volt. 

Akkor nagy örömömre szolgált, hogy személyes blogomként indult vilaghelyzete oldalról már 1 hónap múlva beszámolt az egyik legnagyobb "Tudatossággal" foglalkozó nemzetközi portál a Conscious Life News is.
Ez megerősítést adott, majd 4 hónap alatt sikerült az újfajta, modern tudatosságot képviselő oldalak közül Magyarország egyik legismertebb blogjává válni.

Ezt köszönöm nektek, akik egyre többen jártok nyitott szemmel és elmével, de legfőképpen szerető szívvel a világban és érzitek ezt a folyamatot, ami világszinten is zajlik!  

Többen küzdünk hasonló dilemmával, ami az egész emberiség ébredésével kapcsolatos.
AWAKENING folyamat néven ismerjük és rendkívül összetett.
Vannak benne
1. Realisták, akik a háttérhatalom, Illuminati, Bilderberg, az Irányító Elit összefüggéseivel foglalkoznak és akikről egyre többet tudunk meg David Icke, Alex Jones, Aaron Russo kutatásainak eredményeként.
2. Spirituálisak: Fény, Szeretet, vonzás hatalma, chanelling (szíriuszi, plejádokbeli üzenetek), más dimenziók...stb.
3. Szabad, ingyen energia, erőforrások, Tesla-féle találmányok, hidegfúzió..stb technikai dolgokat kutató ébredők.
4. Akik egyik felsorolt három csoportba sem tartoznak, de szeretnének a világért, az emberiségért tenni, akik nem csak közvetlen környezetük jólétét szeretnék, hanem átlátják, hogy valami átfogóbb változásra van szükség. (GLinDorph javaslatával kiegészítve)

Az oldalhoz kapcsolódó ÉBREDŐ CSOPORTTAL (David Icke után kapta "Awakening the World...every heart makes a difference" nevet), melyben tényleg MINDEN SZÍV SZÁMÍT! 

A hozzászólásokra reagálva azt javaslom azoknak, akik a szeretet és összefogás jegyében ún. fénymunkásként jobbító erőként szeretnének élni, tenni dolgokat vagy csak tájékozódni - mit is tehetnének saját magukért és másokért - első lépésként csatlakozzanak az oldalhoz kapcsolódó Facebook csoporthoz, ahol ezen gondolatokat aktívan napi szinten és építő jelleggel meg tudjuk osztani.
Ez kezdetben egy nemzetközi csoportom volt, de ma már többnyire magyarok vagyunk a legaktívabbak kb. 580 fővel. 


HA AKARSZ TENNI VALAMI TÖBBET és JOBBAT, SOHA NINCS MEGFELELŐBB ALKALOM, MINT AZ ITT ÉS A MOST 

"Tedd, amit tudsz, ott ahol vagy és azzal amid van...a többit úgyis útközben fogod megtalálni!"
És ki fog alakulni úgyis egy olyan kör, akik szeretnének már nem csak gondolkodni, hanem tenni is az összefogásért és mások segítéséért. Ennek szervezése folyamatban van! 

(Köszönöm az eddigi és jövőbeli támogatást...
O. László)

10 megjegyzés:

  1. ... és szerintem:
    4. Akik egyik felsorolt három csoportba sem tartoznak, de szeretnének a világért, az emberiségért tenni, akik nem csak közvetlen környezetük jólétét szeretnék, hanem átlátják, hogy valami átfogóbb változásra van szükség.

    VálaszTörlés
  2. Üdv Laci!
    Hozzád intézem ezt a pár sort.Bizonyára követed a hozzászólásokat a bejegyzéseidben.
    Remek ez a facebookos közösség de nem fogom tagadni még kevésnek érzem.Ne essék félre értés nagyon szép eredmény egy lépést megtettetek.
    Most az a kérdés hogyan tovább nem szabad hogy egy ilyen mozgalom megragadjon az alapítsunk közösséget árokban.
    Talán lehetne ilyen online konferenciákat hirdetni,tudnánk beszélgetni.
    Fel kellene állítani megvalósítási pontokat.
    Ki mit szeretne összegyűjteni,összegezni.Csoportosítani információkat.Ki mivel hogyan tudna hozzájárulni egy jobb világ materializálásában.
    Nagy vonalakban ezek a gondolataim jutottak eszembe.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok !

    Érdekes gondolatok... Szerintem minden emberben létezik egy utópikus világ, ahol a dolgok úgy működnek, ahogy azoknak működniük kell. Az emberek harmóniában élnek egymással és a természettel egyaránt. Nincs kizsákmányolás, elnyomás, hanem az emberek segítenek egymáson. A gond csak az, hogy ezeket a gondolatokat elnyomjuk magunkban, vagy a társadalmunk nagy része, szembeállít minket naivitásunkkal, és nem merjük elvállalni, hogy miképp is szeretnénk élni. Kiölik bennünk a hitet, hogy létezhet egy szebb és élhetőbb társadalom is, mint amiben minden nap élnünk kell. De szerencsére nem mindenkiben lehet, sokan menekülnek a civilizáció mérgezése elől például ökofalukba, és élnek ott úgy ahogy mindig is szerettek volna. Ideje kilépnünk nekünk is, és megteremteni saját világunk, összehozni azon embereket, akik tennének is azért, hogy valami változzon. A kezdeményezés jó, :) bár egy fecske nem csinál nyarat, :/ de egyszer el kell kezdeni valahol. Kíváncsian várom, hogy kinek milyen ötlete van arra, hogy miképp is lehetne megvalósítani is azt, amiről sokan csak álmodni merünk ...

    VálaszTörlés
  4. Erről a világról lenne szó amiről írtál.
    Ezt kell elhoznunk.Jó lenne ha az írásodat a január 5.-i bejegyzésben is olvasni lehetne.
    Összegyűltünk páran.

    VálaszTörlés
  5. Atek, Köszönöm a hozzászólásokat és figyelemmel is követem természetesen! Érzem én is, amire gondolsz a FB közösséggel kapcsolatban és tényleg csak egy első lépést jelent.

    Az lenne a legfontosabb per pillanat, hogy egymásra találjunk, megbeszéljük, ki miben tud segíteni, mihez ért és ezt a tudást összefogással párosítva bármikor bevethessük jobbító szándékkal!

    Élhetőbb világ és egy olyan társadalom a cél, ami visszatér az értékekhez! Ahol számít a szeretet, az önzetlenség, a család, a hazaszeretet!

    Megvalósítási pontokat is ki kell jelölni, így van! Mivel én nem akarom egyáltalán játszani a mindent tudó szerepet, hisz nem is vagyok az, egy kreatív csapatra van szükségem, ahol ezt a fontossági sorrendet és lépéseket meg tudjuk beszélni!

    Valahol tényleg el kell kezdeni, mert nagyon nem jó a világ, ami felé hajtanak minket és akik ezt az oldalt látogatják már többre vágynak és nem birkák szerencsére....

    VálaszTörlés
  6. ATEK, pont mi is úgy gondolkodunk többségében amit Te is javasolsz a Jan.5-i bejegyzés alatt!

    Azóta több mint 600fő és ebből bizton mondhatom minimálisan megvan 50fő, aki mindennek a MAG-ja lehet. Mindenképp vedd fel a kapcsolatot a csoporttal vagy velem, mert per pillanat ez a legegyszerűbb módja, hogy lásd, lássátok mennyire robbanásszerű és közös igény ez a folyamat, ami itt elindult!

    Tenni akaró emberek kellenek akarattal, forrásokkal, kapcsolatrendszerrel, ...és mindezt szeretettel összekapcsolva!

    VálaszTörlés
  7. Remek.Örömmel olvastam a soraidat.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon csodálkozom azon, hogy ez a számomra fontos, informatív és naponta olvasott oldal, amivel maximálisan azonosulok, pont arra a Facebookra kapacitál, amiről nyílt titok, hogy a CIA egyik legfontosabb adatbázisa! Most komolyan ezen az oldalon kellene szervezkedni??? Nemááááá

    VálaszTörlés
  9. Zooberon, tény, amit írsz a FB-ról, de legtöbbünk, aki nyitott szívvel és segítő szándékkal informálja társait, környezetében szeretettel fordul a többiek felé egyáltalán nem tartunk attól, hogy bármiféle adatbázist vezetek rólunk! Mitől tartanánk? Nem politikát, nem rendszerváltást akar az emberiség, ezen régen túl vannak már sokan.
    És tény, hogy a FB mint platform a legjobban kidolgozott és legegyszerűbb sokak számára. Hisz a pozitív oldala mindaz a szerveződés és kapcsolattartás és építkezés, ami határok nélküli.

    VálaszTörlés
  10. Szia! Gratulálok a látogatottságot, én is ajánlottam már sok barátomnak.

    Egyébként az egyes csoportba tartozók, a politikai ébredők (élve az analógiaával) már nem csak csodabogarak. Az üzleti életben nap mint nap szóba jönnek az ilyen dolgok. Az elmúlt évben erősödött fel egyébként. Szerintem már közel állunk ahhoz hogy masszív mértékben is ébredjenek az emberek.

    VálaszTörlés