2012. január 23., hétfő

Ébredj rá ! Miért izzik a levegő Magyarország körül... Mi az igazi probléma?


A hétvégi események sokakat megerősítettek, egyeseket még dühösebbé tettek, de egyet biztosan állíthatunk van remény, hogy hihessünk abban : képes a magyar nemzet egységre, kiállásra és talán az összefogásra is !

Rengeteg támogatást kapunk most a Világ minden részéről, mely megerősítést adhat, hogy a világot uraló pénzkartell ellen fel lehet és fel is kell venni a harcot és a nemzet szuverenitása mindenek felett áll !

Tudom, sokan nincsenek tisztában a háttérben folyó gazdasági folyamatokkal és főleg megoldási lehetőségekkel. Őket szeretném képbe hozni néhány videóval, aminek megtekintése meggyújtja majd azt a bizonyos szikrát !

Az első: Vezér-Szörényi László - Mesteri csőd terv - Orbán Viktor történelmet ír vagy a csőd szélén táncol.... (- Viva Natura TV ~ 2012.01.20)

A második:  Vezér-Szörényi László - Drábik János : Mi az igazi probléma Magyarországon most ? (- Viva Natura TV ~ 2012.01.21) Műsor tartalma:
A magyar nemzet szuverenitásának a magyar önálló pénzkibocsátás lenne az egyik alapfeltétele. Vezér Szörényi László és Dr. Drábik János virtuális pénzügyminiszter és miniszterelnökként összefoglalja, azokat az intézkedéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy Magyarország a jelenlegi csődhelyzetből sikeresen kikerüljön és a magyarság fennmaradhasson. Műsorunk vendégei kész programot nyújtanak a felelősen gondolkodó magyarságnak és döntéshozóknak.

Közben csak hogy megerősítést kapjunk, érdemes tudni és sokakkal megosztani a fenti tudásanyag mellett, hogy értékek harca is, ami most zajlik:

A világ legnagyobb életigenlő, családpárti szervezete elítéli az EU zsarolását Magyarország, egy pénzügyi nehézségekkel küzdő nemzet ellen.


FRONT ROYAL, Virginia (USA) -- Father Shenan J. Boquet atya, a Human Life International elnöke, felszólította Magyarország politikai vezetését, hogy keményen szálljon szembe az Európai Unió fenyegetőzéseivel, melyek arra irányulnak, hogy nem ad pénzügyi segítséget, ha bizonyos feltételeket nem teljesít. Ezek a feltételek, miként azt a magyarországi Magyar Nemzet napilap jelentette, a következők: az állam ejtse a korábbi szocialista miniszterelnök elleni korrupciós vádakat, és vegye ki az új alkotmányból azt a szakaszt, amely a házasságot férfi és nő közötti szövetségnek deklarálja.


"Ez színtiszta zsarolás. Az EU a pénzügyileg rossz helyzetben lévő tagállamait lényegében foglyul ejtette, majd feltételekkel "segítséget" kínál nekik, még ha azok a feltételek súlyos merényletet jelentenek is a nemzet kultúrájára és szuverenítására nézve", mondta Boquet anya. 

"És ez csupán Magyarország küzdelmének kezdete nemzeti önállóságáért, életéért és családjaiért."


"Az Európa Tanács, az EU végrehajtó testülete, szintén kibocsátott egy nyilatkozatot a héten, melyben eljárással fenyegette meg Magyarországot új alkotmánya miatt, mondván, hogy "elszánt arra, hogy minden erejét latba vesse a magyar alaptörvény EU törvényekkel való összhangjának elemzésére, és fenntartja magának a jogot minden olyan lépés megtételére, melyet szükségesnek ítél, nevezetesen jogsértési eljárás megindítására az EU szerződés 258. paragrafusa értelmében."

"Tudatni kívánjuk Magyarország népével, és különösen annak politikai vezetőivel, hogy világszerte sok amerikait és keresztényt tölt el lelkesedéssel bátor "húsvéti alkotmányuk", amely határozottan szembemegy az Európában uralkodó radikális világi életellenes és családellenes tendenciákkal", mondta Boquet atya.
"Felismerve azt, hogy azok a nemzetek, melyek magukévá tették az abortuszt és eltaszították a hagyományos családot, demográfiai zuhanórepülésben vannak, a magyarok más utat választottak: a jövőbe vetett remény útját.

Összeegyeztethetetlen a lelkiismerettel az a módszer, mellyel az EU senki által nem választott vezetői Magyarországot és más tagállamokat arra kényszerítenek, hogy osztozzanak lassú öngyilkosságukban, ahelyett, hogy megerősítenék azt az egyetlen intézményt, amely az egyedüli jövőjüket jelentené - a hagyományos családot."

"Ez a helyzet emlékeztet Britannia múlt novemberi fenyegetőzéseire, hogy megvonja a pénzügyi segélyeket azon afrikai nemzetektől, melyek, Magyarországhoz hasonlóan, felismerték, mi a házasság valódi eszmeisége és azt a törvényeikbe is rögzíteni kívánták", mondta Boquet atya.
"A nyugati hatalmak életellenes, családellenes agressziója napról napra nyíltabban megmutatkozik, mivel már nem látják okát valódi céljaik elrejtésének. Az EU és az összes gazdag nyugati "fejlett" ország haladéktalanul hagyjon fel azon szuverén nemzetek pénzügyi és jogi kényszerítésével, melyek az életet választják a halál helyett."


Eredeti angol forrás

5 megjegyzés:

  1. Izgatottan várom a fejleményeket a Drábik János Alapítvánnyal kapcsolatban.

    Itt van ismét egy csodás magyar találmány:

    http://www.nszrt.com/hirek/talalmany.html#.TxbgIu6llZC.facebook

    VálaszTörlés
  2. Amennyiben tényleg úgy működik ez a találmány, akkor kinézem, hogy megveszik tőle a technológiát és visszatartják. Sokaknak nem igazán lenne nagy üzlet, hogy a még értékesíthető, drága erőforrás értéktelenné, mellőzötté váljon.

    Egyébként a cikk jó lett, a facebook.os csoportban is említettem, össze kellene vágni egy videót, amiben "minden" benne van ezen a téren, és azt eljuttatni minél több emberhez.

    VálaszTörlés
  3. http://www.youtube.com/watch?v=IQVUgY8ZQpw

    VálaszTörlés
  4. És még óriási magyar találmány. Dr Egely György szénporból vasat, vörösiszapból aranyat képes előállítani. Kérlek, küldjétek tovább, hadd tudjon róla minél több Magyar ember:

    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=6b6bcaa70

    VálaszTörlés
  5. Én összefognék szívesen, de ezekkel a szombat esti zombikkal mi a fenét lehet kezdeni?

    VálaszTörlés