2012. január 23., hétfő

Ez egy hatalmas ÉBRESZTŐ lesz 13 részben ! Kapaszkodjatok meg!

Kapcsoljátok be az öveket és kapaszkodjatok! Lehet még így is hanyatt fogtok esni !
Egy biztos, ez egy jó nagy "Ébresztő" lesz sokak számára !

Köszönet pirospirula-nak az óriási és szuper munkáért !



Fontosnak tartottam, hogy a Piros Pirula Projekt legújabb filmjét a Szabad Gondolaton is népszerűsítsem, hogy akinek füle van, meghallja, és akinek szeme van meglássa, hogy mi zajlik a színfalak mögött.

Ha valamit mindenféleképpen el akarsz rejteni, tedd oda, ahol biztosan nem fogja keresni senki, a legláthatóbb helyre, az emberek orra elé.
Több mint valószínű, hogy találkozni fogsz benne olyan információkkal, eszmefuttatásokkal, melyek magyarázatot adnak sok, mára már szinte minden ember fejében felmerülő kérdésre.
Továbbra is arra biztatlak, hogy ne fogadj el semmit se belőle, ami számodra nem értelemszerű. Csak azoknak az információknak engedj szabad utat, melyeket tisztán értesz, összetudsz egyeztetni az általad tapasztalt valósággal, a többit egyelőre tedd félre.
Ezt a filmet is, mint az összes eddigi gondolatot, nem azzal a céllal osztom meg, hogy lázítsak, haragot, vagy gyűlöletet szítsak valaki vagy valami iránt. A cél továbbra is az hogy láttassak, megmutassak olyan nézőpontokat, melyek elkerülik az anyagi érdekek által irányított mainstream média figyelmét, és arra ösztönözzem az egyént, hogy felismerje a SAJÁT LÉTFONTOSSÁGÚ RÉSZÉT az EGÉSZBEN, hogy tisztán lássa, hogy mi történik, ha követve a nyájat, fél gondolkodni, és döntéseket hozni önmagáért.
Ne feledd, “ŐK” SOHA NEM HIBÁSOK!
A teljes film megtekinthető itt:
1. RÉSZ - Túl sok az ember !

Linkek az egyes részekre:

EXTRÁK:

26 megjegyzés:

  1. Nos, ha Pirula ránk akart ijeszteni, akkor sikerült neki ismét, gratulálok! :)
    A téma valós, nem vitatom, de nem biztos, hogy ilyen pszicho mélyzenével kellene tálalni, van épp elég félelemgenerálás a nyakunkon e nélkül is. Minek tovább fokozni a félelmet? Vagy ez a cél??
    Viszont gratulálnom kell az összeállítás, a kidolgozás profizmusához és pontos logikai felépítéséhez is, tényleg hatásos lett! Nem csak a film címe a zseniális! Egyébként a filmben felsorolt, népességcsökkentő gondolat-programozó hálivúdi alkotásokhoz illeszkedik a Vírus, a Végítélet, a 28 nappal később, a 12 majom, és még számos ilyen jellegű film is.

    A témához (bár a film nem hagy sok további elmondanivalót! :) ):
    Az „ember által okozott felmelegedés” elmélet csak egy piciny szelete az igazságnak (lásd climate-gate botrány), hiszen a Föld az emberek nélkül is állandó változásokon megy keresztül, melyek természetes folyamatok. Mi is rásegítettünk erre, ez igaz, de nem olyan mértékben, ahogyan azt az „környezetvédelemből” és kvótákból élő milliárdos gazemberek, mint pl. Al Gore állítják.
    Nyílvánvaló, hogy a globális felmelegedés svindli, és a túlnépesedés svindli ilyen jellegű világméretű fizetett (!) kampány során való összekötése egyedül azok érdeke, akiknek egyre nehezebb kontroll alatt tartani az emberiséget. Az ebből a célból eredő erőlködésük egyre látványosabb, egyre leleplezettebb, nyílvános. És pont ez okozza a vesztüket is, mivel azok, akik magának a Létnek üzennek hadat, nem számíthatnak másra, minthogy a Nemlét köszönt rájuk. Ők maguk vívják ki a megsemmisülésüket. Az Umbrella Corporation Egyszemű vezérigazgatójával az anyagelvűeket gyűjti az „véd”ernyője alá, de az anyag, a szellem nélkül önmagában – mint tudjuk – lebomló aspektussal rendelkezik, ergo…

    Másik figyelemre méltó tény, hogy ez az egész népességcsökkentési terv kizárólag materialista szempontok alapján született. Az egész rendkívül egysíkú gondolkodásra vall, áthatja a mai „tudományos” gondolkodás legfőbb problémája, egyáltalán mely nem veszi figyelembe az Élet találékonyságát, sokrétűségét, és különböző energiaszintjeit, valamint azt az alapvető tényt, hogy az Élet a Rendre, és a Harmóniára törekszik. Egyáltalán nem kell csökkenteni az élőlények számát, hanem hagyni kell a természetes fejlődésüket, és akkor az Élet a harmóniára törekvés mentén rendezi a dolgokat. Talán nem tévedünk nagyot azzal az elgondolással, hogy a Földön élő emberek létszáma nem csökkenni fog, hanem fejlettségi szintjétől függően, természetes módon széttagolódik, szétválik különböző energiaszintekre (vagy ha úgy tetszik, dimenziókra), melyre lehetőséget ad a Föld bolygó szintén többdimenziós léte. Ezzel megoldódhat a túlnépesedés, az energia- és élelmiszerválság, valamint egy kevésbé kitárgyalt probléma: az emberek tudatszintje közötti szakadék, mely rengeteg konfliktus okozója jelenleg. És, mint említettem, az Élet nem a veszekedésre, hanem a harmóniára törekszik.
    És különben is! Sokkal inkább bízom az Folyamatos Teremtés bölcsességében, mint az emberi beavatkozás sikerében, illetve „jó szándékában”.

    Fentiek tükrében tehát nem beszarni kell a Gates (kapuk!) féle elmebeteg sátánisták elméleteitől, hanem teljes mértékben ignorálni, figyelmen kívül hagyni az életünkből/gondolatainkból, mert ha nem görcsölünk egy problémán, akkor az hamarabb megoldódik, mint hinnénk.
    Tekintettel arra a valószínűségre, hogy materiális/technológiai szempontból tehetetlenek vagyunk ezen erőkkel szemben, és mivel a film a beszaratáson túl nem nyújt igazán megoldást, én a magam részéről Isten bölcsességébe vetett hitet és bizalmat tartom járható útnak.
    Ezeknek a tagoknak még van egy szűk évük a tervük megvalósítására, utána a világot mozgató erők nem fogják tovább támogatni a vaskort, és annak vezéreit, magyarán minden tervük sorban kudarcba fullad, és minden tevékenységük csak további tömegeket fog felszabadítani a markuk közül.

    Jól kitalálta ezt az Öreg, nem kell aggódni, hisz minden a mi érdekünkben zajlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lenne rá mód, ide most tolnék egy hatalmas LIKE-ot!!! :)
      Erről van szó!!!

      Törlés
    2. azért azt ne feledjük, hogy az "Öreg" végignézett már pár népírtást a történelem folyamán...tétlenül!
      ...de az tény, hogy a parázás/paráztatás nem segít!

      Törlés
    3. Úgy véled nem lett volna hatalma azokat megállítani...?
      Szerinted miért nem tette?

      Törlés
    4. Hát Mazsola te is ékes példája vagy az emberi elme félelmetes megnyilvánulásának.Hozzád hasonló Tökéletes Idióták írják meg pl.: a "Mein kampf." című beteges elmélkedést.Csak azokat az embereket sajnálom igazán akikben még nem alakult ki semmilyen egészséges világkép, és az üres elméjük issza a képtelen teóriáidat,teljesen beteges vízióidat.Óvva intek bárkit is hogy erre az ingoványos talajra tévedjen.

      Törlés
  2. Még egy dolog eszembe jutott: a név kötelez!
    Kapuk Bill nevű ürge életének fő műve egy Ablakok nevű program, és láthatóan az a szándéka, hogy mindenkit betereljen ebbe a környezetbe. Neki teljesen mindegy, hogy kapukon (gates), vagy ablakokon (windows) keresztül, a lényeg, hogy bekerülj az ő kis egydimenziós mátrix világába. Innentől kezdve nincs kérdés, hogy kinek dolgozik a koma.
    Ahogy Balázs a reklámban bekerült a gépbe, úgy terveznek minden arra hajlandót a védernyő alá, a gépbe tessékelni.
    Nincs ezzel semmi gond, mert egyre nyílvánvalóbban fel is vállalják ezt az igényüket. Mindenkinek megadatott a szabad akarat adta lehetőség, így aki nem óhajtja ezt, az dönthet másképp is...

    VálaszTörlés
  3. Ha valaki nem tudja beszerezni.... olvashatja itt is:

    http://www.forradalommost.bplaced.net/images/stories/forradalommost/luganoi_tanulmany.pdf

    Bárhonnan nézzük is a témát, az jut ilyenkor eszembe, hogyha egyre többen elfogadják a hazugságot, attól az még nem lesz igazság!
    Sokan vagyunk és ez egyeseket "beavatkozásra" késztet...

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a szerző meg van kattanva!Az egész sorozat alaposan össze van dolgozva, részletes az elmélet, viszont igen csak hibásnak tartom.Valóságos adatok kifordítása, téves következtetések definiálása és igen sok hiszékeny ember megtévesztése.És teszi ezt teljesen elfogultan, azaz ő maga is valójában hisz benne.Én azt ajánlom, csak olyan ember nézze végig, aki ismeri magát, és nem hiszékeny, és tudja használni az eszét.Végignézni azért érdemes, mert olyan gyűjtést láthatunk, amiben egy pár ember elgondolkodtató riportja nézhető, hallgatható meg, és valóságos adatok.De még egyszer Óvva intek bárkit is attól, hogy ezt az idétlen teóriát elfogadja és híresztelje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hirrus, te honnan "szkeptikuskodsz" és próbálod kicsinyíteni a témát, ami már a súlyánál fogva is megérne egy vizsgálatot...

      gondolom, ha annyira tájékozott vagy akkor többi témába vágó ismeretanyagot is láttad...

      jah, Ówa inteni a magyarban így nem létezik, ellenben óva inteni persze már ismerős a honfitársaknak is...

      Törlés
    2. Petyvalami.
      Mit okoskodsz a helyesíráson ez nem az írjunk helyesen blog.
      Vagy ha nem tudsz valamihez értelmesen hozzászólni akkor már csak azért is beleszólok, megnézem mit írt rosszul.
      Tudod mit, ha olyan hülye vagy hogy a helyesírásssííí hibuákkony nyem játod át a ljényagat akkor adok egy kis feladatot.
      Ellenorízed mán le Hogy mit nam jól írottam le oksaq

      Törlés
  5. Kedves Hirrus, az ítélkezésen túl fel tudsz-e mutatni valami érvelés félét?
    Mert az eddigi megnyílvánulásaidban szereplő "képtelen teória", "teljesen beteges vízió" "meg van kattanva" "hibásnak tartom" "téves következtetések" "idétlen teória" az érvek teljes hiányát mutatja. Ez önmagában nem baj, amíg az ember egy véleményt alkot valamiről, de amikor eszmecserébe keveredsz, akkor elkerülhetetlen érvekkel is alátámasztanod a mondandódat, különben hiteltelenné válsz, vagy még rosszabb esetben azt fogják feltételezni rólad, hogy a másik csapatban focizol.
    Ugyanis a fent említett érvek nélküli leidiótázás a másik brigád tipikus fegyvere.

    Segítek egy kicsit! Amikor azt írod, hogy "téves következtetések", akkor illene elmondani, hogy
    - szerinted miért téves
    - szerinted mi a helyes következtetés
    - és ezt milyen forrásokra, adatokra, stb. alapozod

    Remélem legközelebb felkészültebb leszel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mazsola.

      Teljesen felesleges volna vitába szállnom, veled, hiszen a teóriád "jól felépített, és minden
      oldalról bebiztosított".Olyan volna, mintha egy orvos megpróbálna egy elme roggyantat
      észhez téríteni, mintha egy Jehovával próbálnék filozófiai vitában keveredni. Meddő ,és értelmetlen
      vita lenne. Tudom titkon vártál erre, hogy valaki majd felháborodását, megrökönyödését fejezze ki
      a leírtjaiddal szemben, és te majd mindenki szeme láttára megvédheted a légváradat.
      Nem kell nekem felkészülni semmivel se, mert én napjaink elfogadott tudománya mellet állok ki, azok mellet akik veletek ellentétben kutatásokra , kísérletekre,és nem
      a hibás elképzeléseikre keresnek mindenáron igazolást, hanem a kapott eredményeket kiértékelik, publikálják megfelelő szakfolyóiratokban
      ahol szabadon bárki hozzászólhat, vitázhat velük, és leellenőrizheti kutatásaikat.
      De te és hasonló emberek, akik ugyanúgy érzik, hogy valami nagyon nincs rendben a világgal, hát magukba fordulva kidolgoznak egy elméletet az, vagy azok ellen, akik szerintük mindennek az okozója. Mindegy, hogy ki az, lehet Bil Gates, vagy akárki más is, csak lényeg hogy közszereplő, híres ember legyen sőt mi több befolyásos, és nagy hatalommal bíró,aki valóban hatással van mindennapjainkra, multinacionális cégek emberei, milliárdosok stb. stb. Nem tudjátok elfogadni,hogy mindnyájukban ott van a hiba, magában az emberiségben kell keresni azokat az okokat amik minden napi problémáinkat okozzák, és nem egy bizonyos emberben, ember csoportokban. Tik viszont
      ezek után az elképzeléseteket nem ésszerűen vetitek össze a valósággal, hanem neki áltok igazolásokat keresni az állításotokra, és természetesen találni is fogtok.
      Pl.: Nagyérdekeltségű cégek által finanszírozott hazug "dokumentumfilmeket" találtok a neten amik lám-lám már mellé is álnak a hipotéziseiteknek, sőt mi több már a szerzők neveit ismerve további publikációkra , összeesküvés elméletekre bukkantok, amikből mindazt kiszedegetitek ami a ti vízióitokat nem rombolja hanem építi.
      És a mindenit, már olyan összkép kezd kialakulni bennetek ami magabiztosságot ad ,sőt már hangoztatjátok elképzeléseiteket,bizonyításképpen az egyszerű embereknek, akik csak egyszerűen élnek, és megélnek mindent, nem fitogtatják mi miért is történik velük, vagy nem értik, éppen ezért amikor titeket hallgatnak el is fogadják .Hát hogyne hiszen mondta az az izé az a valaki a dokumentumfilmben, hogy ez így van meg úgy van és tényleg hát én is értem most már össze áll a kép.
      Püff neki szerencsétlen ember ezzel a "jól kiforrott ideológiával" már kezdi megtalálni a helyét a világban mindennek értelme lesz ,sőt hű követője az általatok felállított közösségnek. És jaj társadalom még talán egy gyülekezetet is alapítotok , talán egy Pártot. Sok hívetek van ez biztos, mert sok embert meg lehet téveszteni. Az emberi elme könnyen tévútra terelhető. Az igazi veszélye ennek akkor tapasztalható meg amikor nagy tömegeket mozgattok meg sok ember hiszi el a süketeléseteket,ekkor történnek meg azok a borzalmak amitől az emberiségnek valójában tartania kellene.PL.: Holokauszt( bár tudom egyes Idióták szerint ezt is csak a Zsidók találták ki).
      Egy biztos leginkább az emberi elme az amitől tartani kell. Ékes példái vagytok Te meg a többiek.
      Szóval én nem akarok a hozzád hasonló beteg elmékkel "vitába" szállni, hogy kinek van akkor igaza.Folyt..

      Törlés
    2. Hogy miért is vagyok ennyire biztos abban ,hogy egy összevisszaság és nincs értelme az egésznek amiről összehadováltok a TESÓDDAL.
      Hát éppen azért, mert az egyik videójában a holokauszt borzalmait taglalja, és az üzenete az hogy ez valóban borzalom,azaz ellenzi a népirtást, vagy hogy úgy mondjam a népek, és kultúrák ehhez hasonló megítélése, és kezelése elítélendő,és én aki ezek közül a videó sorozaton belül hozzászóltam a "csodálatos" Zöld álca névre hallgató alkotáshoz ím, mit írt rá válaszul az egyik Idióta , aki mellesleg egy másik elmeroggyant társasághoz tartozik:
      "Ami befolyásolja az időjárást az a HAARP meg a chemtrail, te féreg zsidó. Azt is ti csináljátok, hogy ilyen nem létező dolgokra mint a felmelegedés hivatkozni tudjatok."
      Észre sem veszi hogy a Piros Pirula által elkészített videó sorozatnak csak egy részét nézte meg - ami mellesleg elítéli a holokausztot, is és minden ember közötti különbségek firtatását- igazat ad a videó részlet egy bizonyos üzenetének és hangot is ad neki.
      Hát ugyan ilyen módon válogatjátok ki ti is a retardált, csökevényes következtetéseitekhez az igazolásokat, bizonyítékokat.
      Ha zavar az hogy tele vagyok indulattal, és csúnya jelzőket használok, amik szerinted csak gyengítik az én álláspontomat, hát üzenem neked attól hogy te még az állítólagos szelíd hangviteleddel, a szeressük egy mást gyerekek üzeneteddel vonulsz fel,éppen ellentmondasz ennek az üzenetednek,mivel szerinted van egy bizonyos embercsoport,tábor- aminek te állítólag már én is tagja vagyok - akik fenyegetik az emberiséget és, antikrisztusként tünteted fel őket, a megtestesült gonosznak, hát éppen ez is egy jól felépített uszítás kérlek szépen embertársaid ellen. Pont azt művelitek amitől szerintetek tartani kell. Piros Pirula maga hívja fel a figyelmet a társadalmi különbségek felerősítéséből származó veszélyekre miközben ő maga is megjelöl egy embercsoportot akik gonoszak és velejéig romlottak ők az igazi ellenség. Akkora ellentmondás van a gondolatmenetetekben hogy csak úgy füstöl.
      Nehogy azt hidd hogy azért válaszoltam a kihívásodra mert meg akarlak győzni, nem vagyok hülye.
      Csak azért válaszoltam mert sokan olvashatják, és legalább gondolkodjanak el az emberek mielőtt minden hazugságot amit tik összeollóztatok - azaz"Felébredtetek"- (röhögnöm kell) elhiszi és ne adj isten még tovább is terjeszti. Ez csak azoknak üzenem akik használják is az eszüket és nem hagyják hogy mások formálják a gondolkodásukat.
      Azok akik paranoiában szenvednek nem sok mentségre számíthatnak. Ti majd bekebelezitek őket, és egy közös "Megvilágosodott" szektában örülhettek egymás fantasztikus látóképességének amit most már senki se tud elhomályosítani.
      Gratulálok.

      Törlés
    3. "Te mazsola tudod mi vágott belém villámcsapás módjára?
      A fogkrém!!Na ?Ugye te is látod a turpisságot?
      A reklámok diktálta fogtisztítási erőszak, az ami gyanússá vált, és már kezdem érteni.A fogkrémek pont hogy elkoptatják a fogzománcot, ami ugye a lyukas fogakat eredményezi.Lyukas fogak R-Go , moss fogat. Ez egy ördögi kör,
      Igen.Sőt épp arra megy ki a játék, mert biztos a fogkrémek anyagában is higany van, és ez gyengíti az immunrendszerünket,amik nyitott kapuk a vírusoknak.Mi meg betegeskedéseink közepette könyörögve fogjuk kérni a védőoltásokat.Ezek a szemét disznók meg pont erre játszanak.Röhögnek a markukba miközben mi , kétségbeesetten nyomjuk magunkba a higanyt,nehogy rosszak legyenek a fogaink.A kurva életbe össze áll a kép. Szerintem ha ezt elmondjuk Piros Pirulának biztos megtalálja a kapcsot a Colgate,és a Bill & Melinda Gates Foundation között. Ő ebben Profi.
      Basszus, hogy ez csak most jutott az eszembe.A kurva életbe a gyerekem csak 4 éves de naponta kétszer mos fogat itthon az Óvodába úgyszint.Biztos ezért szokott megfázni.Most már mindent értek!Megyek és kivágom az egész szart a kukába!!"

      Törlés
    4. Hát azt bizony jól teszed, ha megnézed mit adsz oda a gyermekednek fogkrém néven...

      Törlés
    5. http://tudatosvasarlo.hu/cikk/hova-kenjem-beszedes-cimkek-colgate-total

      Törlés
  6. A videók tárgyalnak pár jelenlegi problémát, de a legtöbbre nem a valós okot mutatja be és ez kb. csak a középszintje az igazságnak, na meg tele van csomó hülyeséggel és hazugsággal is: lásd holokamu stb.

    Inkább fordítsátok figyelmeteket olyan spirituális filmekre, mint az: Ébredés, Mi a csudát tudunk a világról (1-2.), A titok stb.

    VálaszTörlés
  7. Indiánmagyar, mindenki más úton indul el, ezért nem is szeretnélek befolyásolni, mindössze annyit fűzök hozzá, hogy szerintem a Nyúl ürege filmek és A Titok c. alkotás esetében erős a gyanú, hogy ezek felülről irányított new age-s filmek. A Titok tipikus példája az igazságba ágyazott hazug manipulációnak, mert egy létező dolgot - a gondolatok teremtő erejét - nagy részt anyagi célok elérésére akarják fordítani, és erre buzdítják a nézőt is. És itt bukik meg a dolog, mert sokan a lottó ötös használati útmutatójáért nézik meg a filmet, majd amikor csalódnak, akkor maga a valóban létező hatás, a gondolatok teremtő ereje cáfolódik meg ezáltal, és ezek az emberek ezután könnyen elfordulhatnak a szellemi gondolkodástól, spirituális úttól...
    Az olyan filmeket, amelyek nagyon meg akarnak minket győzni valamiről, kizárólag erős szűrőn keresztül érdemes beengedni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Indiánmagyarnak igaza van, de a saját példám okán is kijelenthetem, hogy engem az ilyen témájú filmek ébresztettek el és miután képbe kerültem nyilván a spirituális vonallal folytattam... ismerőseimet végignézve ugyanez az iskola...

      szóval ébresztőnek kiváló, inspirációnak tökéletes... aztán mindenki eljut majd a maga helyére...

      Törlés
    2. Persze, arra jók ezek a filmek, hogy kizökkentsenek a megszokott illúziódból, megmozgassák az agytekervényeket (bár a gondolatok nem ott születnek :), de azért én is óva intek mindenkit, hogy bebetonozott abszolút igazságnak állítson be egy "ébresztőfilmet".
      Nekem is tetszett annó a néma lány játéka, meg az áltudósok fejtegetése a titokról, de nem álltam le a kereséssel.
      Ti se tegyétek szerintem.

      Törlés
  8. Indiánmagyar említette a holokamut... szerintem a holokauszt története tökéletesen beleillik az új világrend építésének tervébe, nézzétek csak meg, hogy a korabeli újságokban milyen ügyesen programozták előre már az 1920-as évektől kezdve a "nevezetes" számot:

    http://kuruc.info/r/2/91151/

    Az Új Világrend anyagi síkú lényege: a szervezett magántőke totalitárius hatalma a nemzetállamok felett (ebből a szempontból a Bill és Ted filmben szereplő óriásvállalat IBM-es szál létjogosultsága vitán felüli). Most már csak azt kell megérteni, hogy miért volt szükség ehhez - létszámok és módszerek tekintetében vitatottan - hétköznapi zsidó emberek deportálására, és kivégzésére, illetve ezáltal a világ más részein élő zsidók beszaratására.
    A válasz, mint mindig, a "kinek az érdeke?" kérdésben rejlik...

    VálaszTörlés
  9. Mazsola, 100%ig veled vagyok! :)
    Indiánmagyar és petyminger! Abban teljesen igazatok van, hogy fontos a spirituális vonal felfedezése, de véleményem szerint a világ attól kerek és egész, hogy több síkú. Nem elég csak a spirituális részét megérteni, hiszen még emberi testben vagy, ami azt jelenti, hogy ugyanúgy tisztában kell lenned a fizikai síkkal és annak igazságával is. A síkok megértésével és összehangolásával ismerheted csak meg a teljes valóságot.
    Hirrus, a lekezelő stílusod minősíthetetlen. Azt kérdezed, hogy miért kellene ezt elhinned, hiszen bárki kitalálhatta...nos nem tudom mennyit fogtál fel a filmből, mert pont azt mondja el, hogy ne higgy az eléd rakott meséknek. A különbség csak az, hogy míg a média eléd rakja készen a tényeket, hogy nesze ba***meg, ez így van és kussolsz, addig az ilyen és ehhez hasonló tudattágító filmek célja az, hogy az ember elkezdje használni az eszét végre. Tudod az összeesküvés elméletek is úgy születnek, hogy nem egy agyhalott birka módjára helyeselsz minden hülyeségre, hanem gondolkodsz!
    Béke, Pacal!

    VálaszTörlés
  10. Mazsola, nekem lenne a zsidóüldözésre egy elméletem, persze lehet, hogy baromság de leírom. Egyrészt a rasszizmus nagyon jó eszköz, hogy ösztönszerű, tömeges agressziót gerjesszünk. És, hogy miért pont a zsidók? Úgy tudom a legfelsőbb banki szférába tartozó cionisták zsidóknak vallják magukat, pedig nem azok. Elképzelhetőnek tartom, hogy egy hosszú terv része az egész. Gondolok itt olyanra, hogy a holokauszt után meg tudták lovagolni a hullámot, ami immár szörnyű példával ítéli el a rasszizmust és a zsidóüldözést. Tehát a javukra fordították az emberek együttérzését. De persze ez csak egy gyenge hipotézis a részemről. Persze azt sem tartom kizártnak, hogy Jeruzsálemhez van köze, és a mai feszült háborús helyzetet volt hivatott előkészíteni.

    VálaszTörlés
  11. A különböző blogok hozzászólásait Mazsolázgatva (köszönet) az alábbi linket találtam:
    http://egeszsegsuli.ewk.hu/feltolt/balogh-bela---a-vegso-valosag.pdf
    felénél tartok, nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  12. Pityesz, üdv a klubban! Ezek szerint Te is az "elme roggyantak" közé tartozhatsz, mert nekem is tetszett a könyv! :))

    VálaszTörlés
  13. Egy kis elemzés: http://komlomedia.wordpress.com/2012/01/25/mekkora-bill-okologiai-labnyoma/

    VálaszTörlés