2012. január 7., szombat

Szupersebesség az ÖSSZEFOGÁSRA egy JOBB VILÁGÉRT!


Érdekes, hogy minden rosszban van valami jó! Mert pont az IMF-el kapcsolatos Január 5-i bejegyzés alatt indult meg valami, ami miatt már több mint 115 hozzászólás van, sorozatban csatlakoztok a tenni akaró csoporthoz, amiről korábban írtam! 
Kell valamilyen fórum, hogy egymásra találjunk, tudjuk, kire lehet számítani. Erre kiindulópont lehet.  


Idézném teljes egészében "Pappsz" hozzászólását:
" Barátaim, annyira sok elgondolás van a tarsolyomban, hogy az szinte lehetetlen itt ezen a felületen átadni.
De az a leglényegesebb, hogy egyszerre nagyon sokuknál megmozdult valami. Ez nem véletlen, mert nem egy-két napja olvasgatjuk a bejegyzéseket, mégis nagyon sokuknál egyidőben jött el a cselekvés iránt érzett késztetés. Ez pedig vagy a születésünktől kezdve hozott kód, vagy egy felsőbb utasításra kaptuk.
Erre a választ szerintem mindenki meg tudja magának adni. Azt biztos tudjátok, Csontváry Kosztka Tivadar Napút festő volt, ugyanúgy mint Munkácsy. Az önéletrajzában írja, hogy egyszer csak olyat festettem amit nem tanultam és nem is tudhattam! Szóval kapott egy felsőbb beavatást és onnantól kezdve ő már egy másabb ember volt és üzenete volt a festményein keresztül a világ számára. Óriási felelősség! Annyira, hogy pl. Munkácsy ebbe őrült bele. Mert az emberek és a műkritikusok nem értették meg a festményeinek az üzenetét. Azt mondták a képeiről, hogy SZÉP. De ő elsősorban nem szépet akart festeni, hanem üzenetet az embereknek a Napút értelmezésében.

Ezzel a kis szösszenettel csak azt szerettem volna mondani nektek, hogy most azért vagyunk itt, mert itt kell lennünk. Nem teljesen saját akaratunkból, hanem ránk bízott feladattól vezérelve. A felelősségünk óriási! Nem szúrhatjuk el. Tényleg bele kell adnuk apait-anyait, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és egymásból. Hogy kölcsönösen egymást is felemeljük. Személy szerint 8 évet vártam a tegnapelőtti felemelő pillanatra. Tudtam, hogy ebben az évben eljön, de nem hogy ilyen gyorsan. Ez azt jelenti, hogy dolgunk van bőven ha ilyen gyorsan egymásra találtunk még ha virtuálisan is....
Ja, mi az hogy virtuális? Ilyen nem létezik. Mert igenis érezlek benneteket Atek, Mazsola, Laci, Évi, Frenkimen, Hunbulcsu és a többiek... Érzem a tőletek jövő energiát. Éjszaka nem tudtam aludni, forró volt a testem.... Vibrál az éter.... Hiszen valószínű, hogy mi évek, évtizedek, de az is lehet hogy évezredek óta egymással kapcsolatban állunk-álltunk. Akárhogy is döntünk a kapcsolat létrehozásában jól döntünk! Azért mert minket nem a hatalom, vagy a pénz, vagy a hírnév hanem az ÖNZETLEN EGYETEMES SZERETET irányít. És ez ma a legerősebb energia. Elpusztíthatatlan. Igen, fel kell ismernünk hogy Fényhozók vagyunk és feladatunk van. Tehát Fénytársaim harcra fel és Isten áldása legyen rajtatok. Most fogjuk megteremteni a paradicsomot. ...és igen Frenkimen nagyon igazad van, hogy akiben nincs elég HIT vagy ERŐ még egyenlőre az maradjon egy picit háttérben és ne akadályozza a többiek szárnyalását. Mert hamarosan szupersebességre kapcsolunk, ha már most is nem azon vagyunk :) "


SZÓVAL ITT AZ IDŐ SZUPERSEBESSÉGRE KAPCSOLNI
és MEGLÁTJUK KI MIBEN TUD SEGÍTENI?
MIHEZ ÉRT ?!  MENNYIRE HAJLANDÓ TENNI IS AZ ÉBREDÉS MELLETT ?!

14 megjegyzés:

  1. Mint a TRANSFORMERSBEN erről van szó:)
    És most már nincs megállás

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szívemből szóltál Pappsz, nekem is hasonló gondolataim vannak mostanában és hasonlót érzek, EGYÜTTÉRZÜNK! És ami az együttérzésről eszembe jut és sokat adott nekem:
    http://www.ezoportal.hu/szolgaltatasok/deeksha/felebredes-es-az-agy.html
    http://egysegaldas.blogspot.com/2010/12/skype-darshan-vikram-dasaval.html
    http://www.ahimsa.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=527&Itemid=109

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom emberek, éljen a forradalom... az eszme ami gyerekkorom óta érlelődik bennem, hogy jobbá tesszük ezt a világot!
    (u.i. 2 napja dolgozom a fórumon, a netem megnehezíti de vasárnap estére be lesz pöccentve!!!)

    VálaszTörlés
  5. Igen, valóban egy összefogásra van szükség, az emelkedési folyamat gyorsabb növekedéséhez. A tiszta szándék által létrehozott erő, a csoport tudatosságának következtében megsokszorozódik. Az idő valóban itt van, és a technikai feltételek is adottak mikor „mindenki beszélhet mindenkivel”. Már csak szervezés kérdése, és olyan egyszerű és nagyszerű emberek találkozhatnak, véleményt mondhatnak tudásuk megosztásával, melyet korábban már nem is gondolhattunk volna! A sürgető érzés bennem is van, néha oly mértékben felerősödik, hogy a „tehetetlenség” érzése majd szétvet. Nem véletlenül találtam erre az oldalra, és nem véletlenül vannak nagyszerű hozzászólók, hozzászólások. Bízom abban, hogy itt egy nagyon erős közösség kovácsolódik össze, ezáltal irányt mutatva mások „út” keresésének, és a bolygó megtisztulásának, felemelkedésének! Elég volt a sok ezer éve tartó zsarnokoskodásnak, a rabszolgaságnak elég volt abból, hogy állandóan irányítanak, és ezáltal megmondják azt, hogy nekünk mi a jó! Szabad, tudatos, és isteni hatalommal rendelkezünk –szabad választás jogán- hisz ugyanabból a „forrásból „ az Egy-ség részei vagyunk mindnyájan!

    VálaszTörlés
  6. Megcsináltam a fórumot, akit érdekel belinkelem. Tudom, sokan meglévő csapatokhoz mennek, de olyanok mint én (facebook kizárt, mert szerintem túlságosan szervezett és ellenőrzött) szívesen felajánlom, hátha segíthetek vele.
    www.eberdjunk.atw.hu
    Rettenetes a netem, három napja szopok vele, úgyhogy nézzétek el, hogy a domainnevet elírtam, de annyi baj legyen, mert legalább működik :)
    Kezdetnek 2 témát raktam be, hogy egyáltalán van-e rá igény.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Én eddig csak olvastam a rengeteg infót és próbáltam-próbálom megemészteni, feldolgozni. Ezzel még nincs is semmi probléma, csak engem is éget a tettvágy....nem beszélve róla, hogy én is érzem a tőletek jövő energiát, a hatalmas szeretetet. Eddig egyszer sem írtam nektek, ez az első eset, de már úgy érzem tudtotokra kell adnom a jelenlétemet, hogy én is itt vagyok. Egyet értek Pacallal, én sem vagyok hajlandó a facebook-ra felregizni, bár a fiam oldalán ott is körül szoktam nézni, de most regiztem a Pacal fórum oldalára. Remélem beindulnak mielőbb ott is a dolgok. Nem tudom merre induljak, hogyan léphetnék a tettek mezejére, bár annyit eddig is csináltam, hogy erősen népszerűsítettem az oldalt és néhány ébredést azt hiszem sikerült útjára indítanom. Ha bármiben a segítségetekre lehetek, írjatok!!:-))) radirpok1

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Végre most nem lassú az oldal,talán ő is érzi a gyorsulást.
    „Soha se kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)
    Nem kételkedem,biztos vagyok benne.
    Vándor

    VálaszTörlés
  9. nagyszerű volt olvasni ezt Pappsz-tól :) és hálás vagyok, hogy elkezdődnek fizikailag megvalósulni álmaink! Rám is számíthatok!
    Néha elkeseredem én is, hogy nem tehetek semmit "gyerekként" és néha a változásokat se látom az emberekben, de belül mindig tudtam, hogy eljön ez a pillanat, amikor a szeretet, a szabadság erőt ad ahhoz mindannyiunknak, hogy tegyünk valamit amivel megteremthetjük dédelgetett álmainkat. Hihetetlen erőt tud adni nekem ez sok tett vágy. nem csak ami bennem van, hanem ami bennetek is él! köszönöm Fénytestvéreim. Áldás kísér minket :)

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!

    Már egy ideje látogatom ezt az oldalt is és még jó párat :)) az ébredésem 2-3 éve tart, de még csak most áll össze a kép. Köszönhetően az egyre kiterjedtebb infóáradatnak, amit akár ezen az oldalon is olvashattam. A jövönk.infó oldalt azért ajánlom különösen figyelmetekbe, mert: mondhatni ők már előrébb járnak mint "mi"...ők is az önellátó gazdálkodásban és sejtekbe/családokba való szerveződésben hisznek. Na ezt már létrehozták vagy legalábbis elindultak az úton. Véleményem szerint hozzájuk is be lehetne csatlakozni, hogy egymást segítsük az elkövetkező időszakban. Megdöbbentő írásaik, nagyon előremutatóak a világ és Magyarország sorsát illetően.

    Más: pár éve rátaláltam a nyirkai jóslat c. írásra, amit még ismerőseim javasoltak hogy olvassak el. Aki még nem találkozott vele, annak röviden mondom hogy miről szól. Magyar táltos emberek egy bizonyos rókadombon, a 40-es években megidézték a magyarság jövőjét. Ez a leírás, verses metaforikus formában megjelent az interneten a Yotengrit Egyház jóvoltából. Helyesebben Máté Imre könyve nyomán. Egyébként könnyen ki lehet kalkulálni, hogy éppen melyik történelmi eseményről vagy személyről szólnak az elmúlt események versszakjai. Vannak viszont olyan részei (természetesen 2011-től) amire még eddig nem jöttünk rá hogy mit jelent. Aki ismeri annak is mondom, most olvastam hogy Máté Imre nyilatkozott róla h korábban kivett egy csomó fontos infórmációt, mondván hogy vannak rá vonatkozó versszakok is. Viszont most láttam hogy olyat is kivett ami már a 2010/2012-es évtől kifejezetten a magyarságra vonatkozik. Könnyen érthető és beazonosítható versszakokkal!!! Így már meg van a logikus magyarázat és akkor beraknék egy korábban még nem látott idézetet, nekem leesett az állam!!! "A kertek művelői könnyen

    vészelik át a nehéz időket,

    mert más módon se pénz, se posztó.

    Előrelátó ki kamrát tölt.

    Az Előrelátó Banya megálmodja

    és megépíti BOLDOGASSZONY nevében

    YOTENGRIT Körevetét.

    Épülnek föld fölött, föld alatt."

    akit érdekel itt az egész oldal: http://www.yotengrit.hu/hu/article/teljes-nyirkai-joslat

    VálaszTörlés
  11. Mindannyiunk feladatáról:

    http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/01/ertelemmel-tervezett-teremtes.html

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok, milyen forumot tudtok ajanlani a temaban? SBG Bddha bejegyzesevel kapcsolatban? Koszi

    VálaszTörlés