2012. január 17., kedd

Eszméletlen infók kerülnek elő a TRILLIÓ DOLLÁROS BOTRÁNY után nyomozva!


Lehet, hogy nagyon "belenyúltam a sűrűjébe" ezzel a TRILLIÓ DOLLÁROS nyomozással!
Ha napokig nincs frissítés, akkor nem a Marsra utaztam...  :) 
Eszméletlen infók kerülnek elő! Például ez a kép egy kötvényről, mely igazolja a Trillió Dolláros történet valódiságát.

A következő fotó, mint bizonyíték érkezett... 
Rajta egy Fülöp-szigeteki aranyról szóló
500 DODECALLION USD 
(5 és még 45 NULLA van utána) értékű kötvény a
CFR TRILATERAL COMMISSION
által jegyezve! Ilyen kötvényeket lopott el a Vatikán, Daniele Dal Bosco főkincstárnok és az olasz állam segítségével. Giancarlo Bruno a Világgazdasági Fórumtól majd Silvio Berlusconi is próbálták pénzzé tenni az ellopott kötvényeket. 

Hogy miért is érdekes ez ? Mert ha valaki szóba hozza ezt a szervezetet, rögtön rásütik a tudatlanok, hogy Ő bizony összeesküvés-hívő ! Mivel két legjelentősebb és mégis titokban működő szervezet a világon a CFR = Council on Foreign Relations (Külkapcsolatok Tanácsa) és a Trilateral Comission. 

Csak azok kedvéért mondanám, akik nem tudnák, hogy az egész bolygót Irányító Elit, az Illuminati, a piramis csúcsa, amiről beszélek, akik a döntéseket hozzák országokról, háborúkról, kormányokról...de még az olaj világpiaci áráról is...
.............................................................................................................
........................ 

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK

Azok számára, akik még csak mostanában léptek ki a Mátrixból és nem tudják pontosan miről is van szó: 
Gyakorlatilag egy elképesztő méretű agytrösztről beszélünk, amelyben mindkét nagy amerikai párt képviselői jelen vannak. Nincs olyan területe és szegmense a  nemzetközi politikának, illetve gazdaságnak, ahová ne érne el a kezük, ahol ne ülnének képviselőik a washingtoni minisztériumokban, nemzetközi szervezetekben, igazgatótanácsokban, felügyelő bizottságokban.
Egyesek szerint az elmúlt közel 90 évben az USA kormánya nem tett olyan s
tratégiai lépést, amit ne a CFR javasolt volna, vagy legalábbis ne hagyott volna jóvá.

A tagságról egy pár szó: 
Információk szerint kb. 4000tagja van, ami első hallásra talán soknak tűnik, de mivel a világot uraló mindenkori Világkormány és egy majdani Új Világrend - a New World Order bevezetése a céljuk, így már nem is tűnik olyan soknak!
Kizárólag amerikai állampolgárok és cégek lehetnek tagok; a tagság élethosszig szól.
Az egyéni tagok húsz százaléka (tehát kábé 800 ember) az USA kormányának egykori vagy jelenlegi tagja:
az eddigi összes CIA-igazgató, a védelmi, gazdasági és külügyminiszterek, a Világbank elnökei, a FED vezetői, de tag (illetve tag volt) Kennedy elnök, Bill Clinton és természetesen az általunk már feldolgozott Bilderberg-csoport valamennyi amerikai tagja. 1948 és 1976 között valamennyi amerikai elnökjelölt (Barry Goldwater kivételével) CFR-tag volt.

Chester Ward nyugállományú ellentengernagy, a CFR egykori tagja azon kevesek egyike, akik utólag úgy merték elmondani a véleményüket, hogy (17 év tagság után) vélelmezhetően tudják, miről beszélnek.

Nos, az admirális mondandójának veleje a következő:

”The main purpose of the Council on Foreign Relations is promoting the disarmament of U.S. sovereignty and national independence and submergence into an all powerful, one world government.”

”A CFR fő célja az Egyesült Államok szuverenitásának és nemzeti függetlenségének leszerelése, és a beolvadás egy mindenható világkormányba”. 

1921 óta jóformán minden amerikai elnök -- Ronald Reagan kivételével -- a CFR tagja volt. A CFR-tagok az amerikai társadalom életének gyakorlatilag minden terét befolyásolják, s mégis legtöbb amerikai talán sohasem hallott erről a titkos háttérszervezetről. Ennek egyik oka az, hogy több mint 170 újságíró, írói munkatárs és média-igazgató elkötelezett CFR-tag, akik sohasem írnak a szervezet belső munkájáról. Egyébként is tagság egyik feltétele, hogy tilos feltárni mi is történik a CFR összejöveteleken. A CFR főépületét, amely New Yorkban a 68th Streeten található meg, a Rockefeller-család ajándékozta még 1929-ben.A TC gyökerei Zbigniew Brzezinski 1970-ben írt Between the Ages /Korszakok között/ című könyvébe vezetendők vissza, amelyben a szerző nyíltan dícséri a marxizmust, az Egyesült Államokról azt írja, hogy elavult, és a világkormányt javasolja. Elgondolásai gyakorlatilag egyeznek a CFR egykori alapítója, a marxista Edward Mandell House “ezredes”-nek gondolataival. (E. Mandell House, Wilson elnök fő tanácsadója volt!)
1973-ban a többszörös milliárdos David Rockefellermiután elolvasta a könyvet, a könyv szerzőjét, montreáli születésű hitsorsosát Zbigniew Brzezinskit bízta meg a Trilateral Commission megalapításával, akinek a feladata volt 200 elit tag kiválasztása az Új Világrend kormányának vezetőségéhez. Rockefeller megvalósította a Brzezinski-féle forgatókönyvet!

Amint látjuk, Ward szerint a CFR egyáltalán nem amerikai patriótákból áll, hanem olyanokból, akik még az USA érdekeit is hajlandóak alárendelni az NWO-nek, illetve a Világkormánynak.
Az erősen konzervatív The New American folyóirat sem kertel, amikor azt írja, hogy a CFR „internacionalisták klikkje” (a coterie of internationalists), tagjai pedig az NWO építészei, akiknek lelkén nemcsak a kommunizmus kitalálása és hetven éven keresztüli támogatása szárad, hanem a koreai és vietnámi háború, az iraki és afganisztáni beavatkozás,  az Echelon-rendszer, valamint olyan fedő- és fiókvállalatok létrehozása, mint a Világbank, a NATO, az IMF vagy az ENSZ.  


“A Trilateral Commission nemzetközi jellegű, és eszköz a kereskedelmi és banki érdekek egyesítéséhez, hogy Amerikában a politikai kormány teljes irányítását kézbe vegyük. A Trilateral Commission szakértelemmel és összehangolt erőfeszítéssel igyekszik magához ragadni és egyesíteni a négy hatalmi központot - a politikában, a pénzügyekben, a szellemi téren és az Egyházban.” 

15 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=jMaEjAbA9Nk&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA&index=1&feature=plcp

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Atek .

      Most tudtam meghallgatni amit belinkeltél ,legalábbis az első beszélgatést .
      Nagyon tetszett , ha nem is értek teljesen mindennel egyet amit mondtak . Mindenképpen olyan dolgokról beszélgettek amiről gondolkodni kellene az embereknek , nem pedig azzal foglalkozni ami a hivatalos médiából árad ránk .

      A legfontosabb , Isten legfontosabb törvénye valóban az , hogy ne árts senkinek , ne tégy olyat senkivel amit nem szeretnél ha veled is megtennének, vagy ha mégis tettél ilyet akkor vállalnod kell a következményeit.Ennél magasabb törvény a fizikai világunkban nincsen.

      Törlés
  2. Sziasztok .

    Igen a háttérkormány elég szervezett , sőt amig letudja hitetni az emberekkel , hogy minden célja csak fizikai addig nem is igazán fenyegeti veszély .Ugyanis a legnagyobb célja ami miatt már évezredek óta müködik ahogy én látom a legtitkosabb része "fekete nemesség" néven .Egyáltalán nem fizikai ,csak fizikai eszközöket használva akarja elérni célját .Sem az arany , sem a pénz nem célnak számít náluk csak eszköznek .

    A társaságnak nagy valószínűséggel vannak magyar tagjai is ,erre nem tértetek ki , pedig szerintem fontos lenne .
    Mit tudtok arról ki tartozhat közéjük? Nyílván Soros és néhány jelenlegi vagy volt kormánytag.De ezen kivül még vannak más nevek is pl. Bakondi György , Bogár László , Drábik Jámos .Mi a véleményetek róluk ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szabadkőművesek. Ha nem lennének azok, nem csinálhatnák következmények nélkül azt amit csinálnak, a rendszer rövid idő alatt likvidálná őket. Balogh Béla is az. A parlamenti képviselőink jelentős része is az. Valamiért felnyíltak ajtók, nem véletlenül, irányított a folyamat. Ez az oldal és a hozzá hasonlóak sem működhetnének, ha nem engednék. Nem tudom hol a határa az uralmuknak, hogy meddig tudják irányítani a dolgokat, valószínűleg a hatalmuk véges, ha a folyamat el ér egy szintet, meg fogja haladni a képességüket, elpárolognak.

      Törlés
    2. Üdv: Merkurius! No hát akkor boruljon az a bizonyos bili! A Cionista Kazár magukat Zsidónak tartott tolvaj, az emberiséget régóta manipuláló Cronos Saturnus és Lucifer imádó pojácák. Mindezt az általuk megvalósított "kocka" vagyis a világ "négy sarkában" mint N.W.O. kívánják megvalósítani!

      A Magyar Atlanti Tanács az Atlanti Tanácsok Szervezetének tagja. 4 milliárdot kap a költségvetésből, amit 19 éve senki sem mer megkérdőjelezni. Megszorítások jönnek-mennek, de a M.A.T. Támogatása maradt, sőt jövőre is marad. Az Amerikai Atlanti tanácsot, mint fő szervezetet, a Tavistock Intézet vezetője hozta létre, aki a hírhedt agymosó programok (Blue Bird, Artichoke, MK ultra) vezető kutatója volt. Az Amerikai Atlanti Tanács több vezetője is tagja a Skull & Bones nevű, egyetemi klubnak álcázott bűnszövetkezetnek.________________________________Magyar Atlanti Tanács nyílt tagjai közül néhány (a 20 fős irányító testület névsora titkos): . . Alföldy Tádé, Antall György, Bakondy György, Balla Mihály, Baló György, Bíró Zoltán, Beck Tamás, Csizmadia Gábor, Csóti György, Deák Péter, Demján Sándor, Eörsi Mátyás, Éger György, Fazakas Szabolcs, Felkai Anna, Fodor Lajos, Frank Tibor, Gálszécsy András, Granasztói György, Habsburg György , Hajdu András, Hardy Ilona, Hardy Mihály, Hegyi Gyula, Iklódy Gábor, Inotai András, Jeszenszky Géza, Juhász Ferenc, Kádár Béla, Katona Tamás, Keleti György, Kende Péter, Kézdi Kovács Zsolt, Kiss Elemér, Kocsis László, Kolosi Tamás, Kosáry Domokos, Kovács László, Kupa Mihály, Lábody László, Lengyel László, Lotz Károly, Mádl Ferenc, Martonyi János, Mécs Imre, Medgyessy Péter, Molnár Gyula, Nógrádi György, O'sváth György, Oberfrank Ferenc, Orbán Viktor, Ormos Mária, Paczolay Péter, Pálinkás József, Póda Jenő, Pozsgay Imre, Schmitt Pál, Somogyi Ferenc (elnök 2006-ig), Sugár András, Szabó Lajos Mátyás, Szájer József (alelnök 2003-ig), Szakály Sándor, Szent-Iványi István, Szekeres Zsolt, Szita Károly, Szűrös Mátyás, Tabajdi Csaba, Terták Elemér, Töröcskei István, Varga Csaba, Vári Gyula, Vizi E. Szilveszter, Wachsler Tamás._______________Az Atlanti Tanácsok szervezetét létrehozó Tavistock Intézet pedig a CFR kutatási és tudományos szervezete. A CFR vezetői hozták létre a Trilaterális Bizottságot, a Bilderberg Csoportot.__________________________ A Trilaterális (Háromoldalú) Bizottság 2006. februári találkozójának magyar résztvevői, a bizottság magyar állandó képviselői: Soros György, Járai Zsigmond, Kádár Béla, Kassai Róbert (a kézműves cégek nemzeti egyesületének általános elnökhelyettese). Tag Orbán Viktor, Simor András, Demján Sándor, Cs.i.ll.ag István. _________________________________ A Bilderberg csoport magyar tagjai: - Gyurcsány Ferenc, Bajnai György Gordon, Bokros Lajos, Soros György, Simor András, Surányi György, Járai Zsigmond, Szapáry György, Bánfi Tamás (a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke), Kornai János ( a Magyar Nemzeti Bank jegybanktanácsának tagja), Oszkó Péter, Veres János, Draskovics Tibor, László Csaba, Békesi László, Kádár Béla, Majtényi László (volt adatvédelmi biztos, ORTT elnök), Várdy Zoltán (a TV2 vezérigazgatója, volt CBS Televízió, a Turner Broadcasting, az USA today International vezetője), Martonyi János (részt vett a Bilderberg csoport 2000-ben megrendezett találkozóján, mint elnökségi tag).____________________________________________________Hét ezek váltogatják egymást közt a kormányzást, mi meg szívunk mint a torkos borz. Aki ilyen gyáva és hülye, hogy 20 éven keresztül hagyja magát átb.sz.ni, az meg is érdemli! Lehet tanulni az Egyiptomiaktól. Ők nem hagyják, hogy a bűnösök váltsanak rendszert...

      Törlés
    3. Ja és elfelejtettem mondani: Legyetek jók!

      Törlés
    4. Ummacdan .

      Köszönöm a névsort , elég hosszú lett .Sajnos számomra vannak közte ismeretlenek is, ezekszerint a jelenlegi hatalmi elitünk tekintetében nem vagyok teljesen képben .Én elsősorban inkább a szellemi,az emberek tudatát befolyásoló dolgokkal ígyekztem foglalkozni, de azért ezt sem árt ismerni .

      Ami az egyiptomi példádat illeti , szerintem nálunk más megoldás szükséges , nem fizikai , sőt aki ténylegesen látja a dolgokat annak tudnia kell, hogy a jelenlegi helyzet számunkra fizikailag nem megoldaható.
      Számunkra a tudatunk általi erő , tudati energiánk az amivel fölé emelkedhetünk a jelenlegi hatalomnak .

      http://www.youtube.com/watch?v=0CrbE_p26zc&feature=player_embedded

      Törlés
  3. Ez a lista elszomorító, az ember végig olvassa és elgondolkodik, mit lehetne itt tenni? Lelombozza minden tetterőnket, látva hogy a teljes vezetés milyen mélyen erkölcstelen, lelkileg analfabéta, anyagias, kicsinyes, törpelelkű emberekből áll. Ezeknek az embereknek annyi bűn terheli a lelkét, hogy valószínűleg életeken át fognak majd szenvedni a karmájuk miatt. Az első gondolatom, rajtunk már csak az Isten segíthet, mi képtelenek leszünk ebből a korrupt, szétlopott, szétrombolt, megfélemlített helyzetünkből kiemelkedni. Annyi félelemvaspánttal kötözték le testünket és lelkünket, annyi butasággal tömik fejünket, annyi méreggel etetnek bennünket, hogy a szabaduláshoz 1000 Houdini is kevés lenne.

    Ennek az istentelen, tébolyult társaságnak van terve, ez tény. Na most, nem ők a legfelsőbb hatalom a teremtésben, a teremtésnek van egy Teremtője, és neki is van terve, ez is tény. A Legfelsőbb Teremtő az Abszolút Személy, Isten, ez is tény. Minden rossz terv ellenére, az ember teljesen szabad akarattal rendelkezik, ez is tény. Talán az lenne a megoldás jelen helyzetünkre, hogy egyénenként nekiállunk magunkat megtisztítani belülről, valamint igyekszünk tájékozódni a jelen helyzetről, a valódi helyzetről, majd fokozatosan, ez lényeges(!), leválunk erről a hatalomról, nem gondoljuk őket urainknak, nem nézzük a tévéjüket, nem esszük csipszeiket stb. Nem lehet a hálóból erővel kikerülni, először nyugalom, belegabalyodtam, hát nem ugrálok, leülök és gondolkodom, majd szép lassan lefejtem magamról a hálót. Ha sokan elkezdik ezt a folyamatot, mindenki a maga képességei és lehetőségei szerint haladva ebben, a rendszer először csak kicsit, észrevétlenül, de gyengülni kezd, de a hatásunk, bármilyen kis dolgot is teszünk érte egyénileg, erősödni fog, a rendszerük pedig hatványozódva fog gyengülni, majd egyszercsak hihetetlenül felgyorsul ez a gyengülés. És egyik reggelen arra ébredünk, Isten Szent Ege alatt ránk virradt a valódi Szabadság. De ez egy folyamat, nem erőltetett, nem kötelező és szigorúan fokozatos. Mi a kulcsa a sikernek? Mi az ami gátol bennünket? A félelmünk. Ha merünk nem félni, lassan megszokjuk azt az állapotot, lassan felnyílik értelmünk, fokozatosan készek leszünk befogadni a Szabadságot. Az anyag csak akkor tud uralkodni a lélek felett, ha megfélemlíti azt, ha elkábítja hazug ígéretek csábításával, így belőle nyer erőt hatalmához, ha ezt az erőt nem adjuk neki a félelmünkkel, hamis vágyainkkal, elsorvad, és ha kitartunk, elpárolog. De ki kell tartanunk, mert a Jóisten próbára tesz majd minket, hogy eléggé komolyan gondoljuk-e ezen döntésünket, amennyiben a próbákat kiálljuk, támogatni fog minket a küzdelmünkben, innentől kezdve a sötét oldalnak meg lesznek számlálva a napjai, bármekkora is legyen az anyagi hatalma, elbukik( személyes véleményem: ez a folyamat már elindult).

    Isten terve velünk az, hogy boldogok legyünk. Mindeni a maga helyén tud ezért tenni, nem hősök kellenek és szupermenek, hanem egyszerű( ez nem butát jelent) emberek egyszerű apró jó tettei. Erre mindenki képes, A Jóisten majd elintézi a felettünk zsarnokoskodó rosszakat, hagyjuk ezt rá, írmagjuk se marad, mi a magunk kis életünkben tegyük, amire képesek vagyunk, de azt tegyük, ilyen egyszerű. Ne veszekedj a családtagjaiddal, szeresd őket, vedd észre,ha a környezetedben valaki segítségre szorul valamiben, ha ebben tudsz, segíts neki önzetlenül, ezekkel a látszatra apró jótettekkel kioltjuk a belénk adagolt mérgeket, semlegesítjük őket, és különben meg nincs kis és nagy tett, tanuld meg hallani a benső hangodat, mit sugall a lelked, a szíved, eszed ne dolgozzon szíved ellen és az se eszed ellen, légy higgadt és erős hitedben, tudj szeretni és szeretetet elfogadni. Minden mást a Jóisten megad majd, és nem enged elveszni. Ezen soraimat szeretettel írtam mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv:hunbulcsu! Minden tisztelet...Teljesen egyetértek veled! Az utolsó néhány sorra reagálnék ezzel a linkkel:
      http://www.youtube.com/watch?v=jMaEjAbA9Nk&context=C32c94adADOEgsToPDskJXABZ6WBLZ9BfJ7VuKFGU8
      Légy jó!

      Törlés
  4. http://www.youtube.com/watch?v=j3QEvP2rZJU&feature=related

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hunbulcsu .
      Az első hozzászólásodhoz annyit szeretnék szólni , hogy az egyáltalán nem biztos, hogy akinek jelenleg van megszólalási lehetősége az mind szabad kőmüves , és aki nem az azt pedig el tudják tüntetni.Azzal egyetértek, hogy a jelenlegi hatalomban még valóban csak ő általuk válogatott "emberek" vannak. Ugyanis már régóta alapból mások nem kerülhettek be , a jelenleg "felébredett"más érdekeket szolgáló emberek meg egyáltalán nem akarnak a köreikbe kerülni .
      A másik részről viszont van egy olyan vonal akik más , az Igazság vagyis Isten törvényei szerint élnek és azt képviselik , sajnos sokáig volt ez csak sötétben majd félhomályban tapogatózva .De most a számukra , számunkra egyre erősödik az a fény ami a tísztánlátást biztosítja .Az ilyen emberek fölött az Igazság erejével szemben semmilyen földi fizikai hatalomnak nincs hatalma .
      Amiből én gondoltam azokról akikről írtam , hogy abba a csoportba tartozhatnak nem elsősorban azért volt mert nem bántják őket , hanem azért ami a fő mondanivalójuk.Ugyanis akik az Igazságot , Istent képviselik számukra egyáltalán nem a jelenlegi gazdaság és pénzügyi helyzet a legmeghatározóbb tényező , és nem is attól várják a megoldást . Akiknek ez a fő irányvonaluk és csak ebben tudnak gondolkodni azok mind a jelenlegi hatalom szolgái .Ugyanis az Igaz őszinte, szabad életnek egyáltalán nem ezek a meghatározó tényezői .

      Ami a belinkelt videódat illeti csak a cimét néztem meg .
      Voltam egyszer egy ő általa tartott augusztus 20. megemlékezésen . Viszont amikor azzal kezdett érvelni , hogy milyen jó most nekünk , hogy István királynak annak idején ilyen jól sikerült eltörölni a rovás írást , mert most mi lenne velünk európában ha nem tértünk volna át a jelenlegi írásunkra .Valamint még példálózott Kinával is akiknek ez akkor nem sikerült és most milyen rossz nekik emiatt azonnal ott hagytam , és azóta egy kicsit más szemmel nézek rá .

      Törlés
    2. Szia Merkurius!
      Nem tudom biztosan mit képviselnek igazából, ezért írtam, hogy szerintem, és lehet tévedek és igazad van. Amit írsz Dr. Papp Lajosról, azt én nem tudtam, ha így van, és ha mondod biztos így lehet, akkor kicsit összezavarodott szegény, ettől még kiváló ember lehet, csak talán elveszett a sok információban, elfáradt a harcban. Azért sokat letett az asztalra a jó oldalon.

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Eleg nehezen hiheto szamomra ez hir. Eloszor is a kepen vilagosan olvashato hogy FIVE HUNDRED DODECALLION USD, tehat 500 dodecallion es nem csak siman 5, ami azt sugallja hogy a cikk iroja (vagy inkabb forditoja) meg sem nezte a kepet, ami hanyagsagra-feluletessegre utal es sajat tapasztalataim szerint a feluletes emberek nem megbizhatoak.
    A masik hogy a wikipedia szerint a tiznek nem letezik olyan hatvanya aminek DODECALLION a neve,
    http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADz_hatv%C3%A1nyai
    de ha letezne, akkor sem hinnem hogy van a foldon olyan elmebeteg ember aki egy ekkora vagyont egyetlen ilyen kotvenyben tartana. Meg beszelni sincs ertelme rola mert a vilag osszes nemesfeme es dragakove egyutt sem er 5 x 10 a 47ediken dollart. Egy millio tonna arany erteke 5 x 10 a 13adikon dollar. Hol van az meg az 5 x 10 a negyvenhetediken-tol? Olyan messze mint ide lachaza csiga leptekkel, es a fold aranykeszlete meg csak meg sem kozeliti az egymillio tonnat.
    Itt van a wikipediaban a fold aranykeszlete allamonkenti felsorolasban, osszesen 30807 tonna:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_reserve

    tehat nincs fedezete ekkora osszegnek, a cikk meg azt mondja hogy "fulop szigeteki aranyrol szolo kotveny".
    Hogy a francba tud kitalalni es kozzetenni valaki ekkora baromsagot?
    Amugy is mindennek annyi az erteke amennyit megadnak erte. Kivancsi lennek hogy melyik allam vagy maganszemely ismeri el hogy ennek a darab papirnak (kotvenynek) valoban annyi az erteke, es hajlando lenne megvenni a kotvenyt a rajta szereplo osszegert :)
    Kimondani is rohejes :)

    Azon kivul marha titkos tarsasag lehet ez az illuminati ha S. Hajnalka 26 eves, vagyontalan, idegen nyelvet nem beszelo, 8. keruleti haztartasbeli is tud rola :)

    VálaszTörlés
  7. Ha olyan hatalmas hír lenne ez, akkor hogy lehet még itt? Most komolyan. Nem kötekedni akarok. Örök kétkedő vagyok.
    Ha ez a hír tartalmaz valóságalapot, akkor vagy nem veszik komoly fenyegetésnek ezt az oldalt, vagy csak hiba csúszott az ellenőrzési rendszerükbe... vagy nincs valóságtartalma, és érdekük, hogy ezt olvassuk.
    Sok olyan téma van itt, ami elgondolkodtató, de most ez, ez... minek? hogy? mi?

    VálaszTörlés