2012. január 6., péntek

A háttér arról, ami a héten zúdult Magyarországra


A tegnapi felvétel arról, ami ezen a héten zúdult ránk. A "miértek" és az okok! A  Birodalom hogyan lendül támadásba?  TÉGED IS ÉRINT és a családodat.
Jelenlegi magyar helyzet, MNB törvény, IMF zsarnokság. LEGYÉL KÉPBEN!
Ne hagyd magad megvezetni. Tudd, hogy mi zajlik jelenleg!

3 megjegyzés:

  1. Korábban sokat néztem Bogár László videóit, interjúit, de szerintem már régen kevés, hogy a problémát ecsetelik újra és újra, a megoldásról valamiért nem beszélnek. Talán, mert csak egy megmondóember?

    Dávid

    VálaszTörlés
  2. A minap kaptam ezt az infót, ha igaz, ezért fájt a fejem 2 napig, pedig sosem szokott.

    "Nehéz napok után vagyunk... Országunkat az elmúlt héten szinte lebombázták "drága jóakaróink" mindenféle energiákkal, fizikai manőverekkel pszichotronikai ágyúkkal, haarppal, / + politikai manipulációk,agresszor technikák, banki és tőzsdei ármányok az új Alkotmányi alaptörvény miatt / ...
    Kis ízelítőt kaphattunk abból, mire is képesek. Nem semmi, még a két éves gyerek is stresszes volt, az én szívem is éppen hogy csak működött...
    Szerencsére a tegnapi vihar és VÍZKERESZT kimosta, kiseperte a nyomasztást."

    VálaszTörlés
  3. ...sajnos még mindig kevesen nézik az igazságot bemutató műsorokat. Ezt a részt is mint az ÖSSZES eddigieket szíves figyelmébe ajánlom, az összes honfitársamnak,politikai hovatartozás nélkül, hogy végre megérthessék mi is zajlik valójában ebben az országban. Szerintem nagyon sokan vannak még szándékosan"sötétben tartva", a bal-liberális kézben lévő média által(tv-1,2,rtl,duna, hir-tv stb.) és kevesen nézik az egyetlen és valódi nemzeti csatornát. Erdélyben szomorúan tapasztaltam hogy a legtöbb helyen még a létezéséről sem tudnak az ECHO-nak...sajnos, ez sem véletlen.

    VálaszTörlés