2012. január 4., szerda

Több száz UFO észlelés, égből potyogó halott madarak és partra vetett halak rejtélye


Szilveszter éjszakáján és Újév első napján több száz UFO észlelés történt.
Sokat meg is örökítettek, de rengeteg bejelentés is történt. Magyarországon szintén nagyon sokan láttak és nekem is többen számoltak be ezekről a furcsa objektumokról.

Éppen csak beköszöntött az 2012 év, a világot máris bejárták az ismeretlen repülő tárgyak.
Olaszországban Róma felett furikáztak UFOk, melyet a helyi tévé is bemutatott.
 A felvételt készítők fejében is megfordult, lehet tűzijátékot néztek, de az égen lebegő fények ennél sokkal érdekesebb mutatványt adtak elő. Az Egyesült Államokban fiatalok rögzítettek egy különös égi jelenséget. Skóciában fényes gömbök száguldottak át az úttest fölött - ez elég jól is néz ki.
Az út jeges és ködös, mégis jó kivehető, ahogy a gyors és fényes gömbök átsuhantak az úttest felett. 
De ezen kívül Melbourne-ben, Romániában, Floridában és még megannyi helyen készültek felvételek. A Taiwan-i Taipei toronyház tüzijátéka előtt is rögzítették az UFO-kat
Aztán az év első napján, Arkansas-beli kisvárosban tömegesen potyogtak le az égből halott madarak, rigók százai csoportosan. A magyarázatot azóta sem tudják.
clipboard02.jpg
Az eset mindössze pár órával éjfél előtt történt Beebe-ben szombaton. Egy helyi állatgondozó, Hearst Taylor szerint a madarak halálának oka egyelőre nem ismert. 2010-ben ugyanebben az időben mintegy 4000 feketerigó szintén ugyanitt hullott le. Az eddigi hivatalos magyarázat szerint valamilyen hirtelen trauma okozhatta a madarak halálát, melynek oka minden bizonnyal a tüzijátékok és a petárdák voltak. Az azonban még nem egyértelmű, hogy az újévi ünnepséget kelljen okolni az esetért. A beebe-i rendőrség aznap éjszaka tüzijáték és petárda tilalmat rendelt el.
 

Közben Norvégiában, Tromsø város lakói alig akartak hinni a szemüknek, mikor 20 tonna megdöglött hal vetődött a partra Újév napján.

7 megjegyzés:

 1. Ez az év érdekesen kezdődött és biztos lesznek még furcsaságok. Amm Észak MO-n is lehetett látni egy UFO-t panelházunkban többen is látták.

  VálaszTörlés
 2. Magyarországon is nagyon sokan láttak ezekben a napokban UFO-t! De ebben már semmi meglepő nincs, hisz úgy néz ki, 2012 a Disclosure éve lesz és egyre nagyobb számban mutatják meg majd magukat!

  VálaszTörlés
 3. Csak szólok, hogy többek között a Skóciai videó az fake, úgy hagyd bent a cikkben...

  VálaszTörlés
 4. Miért töröltétek a hozzászólásomat?
  Már itt is cenzúra van...? :(

  VálaszTörlés
 5. Nincs cenzúra, biztos, hogy nem törölte senki a hozzászólásodat... Lehet, hogy nem küldte el, mikor posztoltad...

  VálaszTörlés
 6. Elküldés után megjelent itt, de később eltűnt.

  Volt benne egy jútub link, lehet hogy a spamtárolóban lesz. Megnéznétek?

  Köszi!

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés