2012. január 2., hétfő

Ázsiaiak az Elit és a FED lefejezését, ÚJ PÉNZRENDSZERT terveznek


A LEGFRISSEBB !
BREAKING NEWS
- B. Fulford információi szerint A TERV: 
(Fordította: O. László)

ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZERT LÉPTETNEK ÉLETBE és azonnal leállíthatják a FED-et !

Példátlan történelmi átalakulás előtt állunk - Az eddigi háttérelit a Cabal lefejezésére készülnek az "ázsiai erők" ...jelentette Benjamin Fulford.

Már folynak a titkos tárgyalások. Mivel óriási felfordulás lesz, illetve lehetséges Obama elnök aláírta és 2012.január 1-el életbe is léptette a határozatlan idejű fogvatartásról és internálásról szóló, a Statárium bevezetését lehetővé tevő NDAA törvényt, mely lényegében eltörölte az alkotmányos szabadságjogokat. 

Valószínűleg a közelgő események indokolták ennek bevezetését és a 800 FEMA tábor felépítését.
Megpróbáltam magyarra átírni, amit Fulfordnak elmondtak és ami a szilveszter előtti napokban a globális elit szintjén történt. (Szerk)

Benjamin Fulford:

"A jelenlegi pénzügyi globális háború végső fázisába érkezett.
Több megbízható forrásból, három kontinensről is arról számoltak be, hogy küszöbön a nagy áttörés. Meg tudjuk erősíteni saját forrásból (beleértve az MI6 és Japán katonai hírszerzését), hogy az elmúlt héten nagy küldöttség érkezett Washingtonba azzal a céllal, hogy tanulmányozzák a "lázadásról szóló" törvényt és a washingtoni intézményeket.
 
Arról informálták őket, hogy a FED-et azonnali hatállyal le kell állítani és az új pénzügyi rendszert végrehajtani, máskülönben az USA teljesen el lesz vágva a világtól.

 
 A hadsereg is közel áll ahhoz, hogy egy lázadást nyisson a katonaság felének támogatásával, mely Washington D.C. totális megtisztítását támogatja - egy CIA forrás szerint.
 A washingtoni intézményrendszer két választás előtt áll:
- félreáll és nyíltan bevallja az igazságot
- vagy a másik: letartóztatás, polgárháború, káosz és esetleges halál vár a jelenlegi uralkodó Cabal-ra.
Hiszünk benne, hogy a józan elme lesz a döntő egy ilyen helyzetben és a békés megoldás a küszöbön áll. Akárhogy is nincs addig vége, míg nincs itt a vége.

A múlt héten a kínaiak mindaddig azon voltak, hogy "meg kell ölni" (a "kill" szerepel de kiiktatást is jelenthet...Szerk) az új pénzügyi rendszer támogatóit Washingtonban, míg a Japán kormány be nem avatkozott, hogy védelmet biztosítson. Aztán tárgyalásokon magyarázatokat kaptak az új nemzetközi pénzügyi rendszer működését illetően. Ők is tettek ajánlatot.

Az lett nekik elmondva, hogy a valaha is kibocsátott dollár több, mint 90%-a nem amerikaiak tulajdonában van. Az emberek, akik ezt birtokolják nem akarják, hogy értéktelen papírrá változzon, mikor a "FED-bomba robban".
Ehelyett minden tisztességesen szerzett dollár (értve ezalatt, hogy nem derivatívák kereskedelmén és más csalásokkal keletkezett számítógépeken) "back"-elve lesz arany fedezettel.
Az így aranyfedezettel rendelkező dollárt átnevezik. A kínaiak a "Renminbi" elnevezést akarják, a Rotschildok a Hong-Kongi dollárt. A mi javaslatunk a hongkongi yen (vagy kínaiul ejtve jüan).

Akárhogyis, soha ezután nem lesz lehetséges, hogy magánszemélyek manipulálhassák a pénz-létrehozás folyamatát. A kínaiak ragaszkodnak hozzá, hogy az új pénz megteremtésének a folyamata a kormány feladata legyen és ebben minden érintett fél egyetértett.

Hajime ISHIIMagas szintű japán kormány delegáció utazik az év végén (vagyis a múlt héten...Szerk) a Fülöp-szigetekre, hogy az 1930-as években a dollár-holdingok fedezeteként oda vitt és ott tartott aranyat Kínába szállítsa. A japán delegáció élén a kormány képviselőjével (Hajime Ishi). Előadást kapnak a nyomtatási technológiával kapcsolatban és a globális kormányzás új rendszeréről.  

Ezen kívül Kína szeretné, ha az ENSZ új székhelye Laoszban lenne, mivel ősi és érintetlen ázsiai kultúra.
Ez inkább egy szép ötlet. Természetesen az ENSZ végletekig funkcióját vesztett szervezet, ami teljes megújításra szorul. Globális ellenőrző mechanizmus szerepét teljesen a II. Világháború győzteseit szolgálva tölti be. Ez alapjaiban fog megváltozni.

Ezen felül a Világbank át lesz helyezve Kínába, valószínűleg Hong-Kongba.
Minden világbanki alkalmazottnak meg van a tevékenységeinek rögzített adatai és csak azok kerülhetnek újra alkalmazásba, kik pozítívan járultak hozzá a bolygó fejlődéséhez.

Az IMF-et FELOSZLATJÁK, mert csak a nyomort és a szegénységet terjesztette az egész Földön. Elsősorban úgy működött, hogy forrásokat és tulajdont lopott el a világ lakosságától.

Helyébe a japánok hoznak létre egy új intézményt, mely a kizárólag a pénzügyi rendszer működéséhez szükséges biztonságot és stabilitást hivatott szolgálni. Most úgy néz ki, hogy a székhelye Osakában lesz. 

Az összes ilyen intézmény a meritokrácia elvén lesz létrehozva ("ahol az egyén pozíciója a teljesítményétől függ"). Bárki csatlakozhat hozzájuk, aki átmegy a kemény vizsgán és nem lesznek a csúcson lefoglalt helyek bizonyos (etnikai vagy más) háttérrel rendelkezők számára.

Ezek az új szervezetek nagyon leterheltek lesznek, mert az egész Föld teljes kereskedelmi rendszere meg fog változni! Lesznek iparágak, melyek teljesen eltűnhetnek vagy le lesznek csökkentve, beleértve:
kőolajipar, háborúk, nukleáris energia, gyógyszerek és autók...
Ezen iparágak vállalatainak jelentős segítségre lesz majd szükségük, hogy átalakíthassák magukat. A köolajipart például geo-mérnöki (geo-engineering) iparrá lehet fejleszteni.
A fegyverkezés költségeit a világűr felfedezésére fordítják majd.
Az autóipar pedig elkezdheti majd az anti-gravitációs robogók gyártását. 

Az összes elavult iparág átalakítását el kell végezni oly módon, hogy az a lehető legkisebb társadalmi zavarokat és népvándorlást okozza. 

Ezen kívül minden országnak el kell fogadnia egy Nemzetközi Igazságügyi Szervezet segítségét, mely lehetővé teszi az országok közti viták rendezését tárgyalásokkal vagy a bíróság előtt.

Mindenesetre az emberiség hamarosan megszabadulhat egy szörnyű szekta szorításából, mely több száz millió embert ölt meg az évek során.

A világban lévő 800 körüli amerikai katonai bázis legtöbbjét le kell állítaniuk.
Az amerikai hadseregnek át kell majd alakulnia egy teljesen más szervezetté, mely planetáris védelmet és az emberiség nagy projektjeit szolgálja.

Mi mindannyian egy még soha nem volt történelmi átalakulás előtt állunk. Kapaszkodjatok a kalapotokba!"

Benjamin Fulford 

Forrás eredeti nyelven 



17 megjegyzés:

  1. fasza lesz,cseberből vederbe,egyén szabadságjoga teljesen eltörölve,azt hittem ettől már nem lehetünk rabszolgábbak,de ha ez igaz,akkor az ég óvjon minket!

    VálaszTörlés
  2. vilag meretu modszervaltas? a vegerol meg hianyzik.. "elfogjak torolni a materialis fizetoeszkozoket, helyette egy rfid-s chip fog vigyorogni az ember karjaban, mikozben szaguld az anti-gravitacios mopedjen"
    nyúvörldorder ollé!
    vagy tulsagosan pesszimista vagyok?!

    VálaszTörlés
  3. sztem félre értitek, pont az ellenkezője mint ami a NWO nem? vagy én nem értem? ennek örülni kellene, ha a fent leirtak tényleg igy lesznek... nem lesz IMF, FED is megszunik stb....

    VálaszTörlés
  4. HEHEE Rotschield new world order 3.0..... 2.0 volt a thevenusproject.com

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nincs min örömködni. Ez az új technokrata világfasiszta diktatúra bevezetését jelentené.

    VálaszTörlés
  7. Hurááá!!!
    Ennél sz..abb már nem lehet.

    VálaszTörlés
  8. Mi az, hogy a Rotschildok ezt, vagy azt akarják?!
    Ahol a nevük szerepel, ott nekünk babér nem terem!!!
    Miért nem lehet már ezen a pénz nevezetű szarságon egyszersmind túllépnünk?!
    Ez a rablánc, ami a rendszerhez köt.

    Sajnos egyet kell, hogy értsek az előttem szólókkal: NWO Alert!!!

    "Amikor a pénz délre megy, a figyelmet erősen kelet felé terelik" - Anonymous HG.

    üdv, Sancho

    VálaszTörlés
  9. teljesen mindegy mi hol van, ha van aranyad :-)
    www.arany9999.eu

    VálaszTörlés
  10. Ne máshová nézzetek, csak befelé. Ha van hit, erőt ad, a pozitív gondolat megvalósul, de sok kell belőle. Újra itt egy remek magyar találmány, annak örüljetek, és így változik a világ, örömmel és szeretettel. Türelem még kell. Bővölködjetek a szeretetben.

    VálaszTörlés
  11. Kettő "bárcsak úgy lenne pontot emelek ki ebből:

    1. Az összes ilyen intézmény a meritokrácia elvén lesz létrehozva ("ahol az egyén pozíciója a teljesítményétől függ"). Bárki csatlakozhat hozzájuk, aki átmegy a kemény vizsgán és nem lesznek a csúcson lefoglalt helyek bizonyos (etnikai vagy más) háttérrel rendelkezők számára.

    2. Lesznek iparágak, melyek teljesen eltűnhetnek vagy le lesznek csökkentve, beleértve:
    kőolajipar, háborúk, nukleáris energia, gyógyszerek és autók...

    ÉÉÉs jöhetnek a várva várt antigravity robogók, meg privi csészealjak! Hurráááá!

    VálaszTörlés
  12. az InfoWars-os csávó ismételgeti folyamatosan, hogy ne bízzunk abban, ha a már befuccsolt aranyfedezetre szeretnének minket visszacsábítni, ennek nyilvánvaló okokból alapot kell adni,

    de utaljdonképpen az én értelmezésemben itt csupán annyiról van szó, hogy nem hagyják, hogy aki értékteremtéssel keresett zöldhasú papírfecnit, annak most annyir legyen..., így ez mindenképpen üdvözlendő sztem...

    aki meg a derivatívákon keresett levegőpénzen vásárolt fel országokat (mint a mi esetünkben is a liberósok által) az menjen a ge...be...

    az orwelliát jósolt a fenti hír kapcsán miért tette? magyarázatot kérnék...

    egyébként meg 1etértek batookannal, ennél szarabb úgysem lesz..., viszont a saját piszkunkat nekünk kell eltakarítani, hogy ne az utánunk jövőknek kelljen...

    VálaszTörlés
  13. Bényi Tibor!
    Ez nem ide tartozó téma, de tervezek egy arany vállalkozást. Tervezeti szinten jár. Van, aki csatlakozna? Nem lehúzásról van szó, arról, ha csak mindenkinek pár gramm aranya lesz, az is több, mint a semmi... És persze ezzel kereseti lehetőséget teremteni sok sok embernek. De nem lehúzósan, mert tudom, olyan van.,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pasi!

      Vezesd elö korszakalkotó 5leted! Kiváncsivá tettél!

      Csak, tudd szkeptikus vagyok= óvatos duhaj! :)
      Mvh, Viking

      Törlés
  14. Ahogy elnezem a valaszokat, mintha "jo kisdobosok" beszelgetnenek egy pohar malnaszorp mellett, a tanito neni josagos " jo partmunkas" mosolyatol kiserve.

    Gyerekek, ha tizede igaz a dolognak, akkor is kiehezett verfarkasok acsarkodasaba kaptunk egy nagyon keves bepillantast!!!!! Ezek nem megbeszelgetni akarnak semmit!! Hatalomrol, penzrol, uralomrol van szo, arrol hogy kie legyen a vilag a birtoklasa!! ezek a sajat gyerekeikat, anyjukat keszulnek az izzasig felfutott ehes bal szobor gyomraba dobalni, miszlikbe apritva, vagy elve, ha ugy kell!!! Vilagegetesre, veres harcra, leszamolasra keszulnek! Hallja, akinek van hallasa!!!... a tobbi...csao

    VálaszTörlés
  15. MI a f@x ez a (ál)hír???? Nagyon kilóg a (ménesnyi)lóláb!!! Átalakítani, reformálni, ...meg a többi baromság!!! Ja, a kisemberek "tisztességesen" szerzett zöldhasúinak a megmentésére megfogalmazott agyament 5letek! Roskadozó házban kicserélni a tapétát, és azt hinni,h ezzel megmenthetö az összeomlástól??? Ugye ezt nem veszi be noooormális ember?
    Csak egy info: kinek a kezében van a világ aranykészlete??? Na, lehet tovább gondolni az arany alapú fizetöeszköz életképességét! Szép szóval=tárgyalásos, józan ész alapján megoldani valamit ebben a világban??? ...aki ilyet mond, vagy hisz annak sürgösen abba kéne hagyni tudatmódosító "agy-mosószerek" intravénás túladagolását!

    Ez csak egy vélemény! NE ÉREZZ ELLENÁLLHATATLAN KÍSÉRTÉST, H REAGÁLJ RÁ! CSAK GONDOLKODJ!
    Üdv: Viking

    VálaszTörlés
  16. Ez szerintem sincs rendben? mi az hogy az ENSZ menjen Laoszba, a Világbank meg Kínába? Amennyire értesülve vagyunk ezek pont a politikai elit eszközei a világuralomra. Egyáltalán minek világbank amikor az lenne a cél, hogy a pénzkibocsájtás monopóliuma kizárólag az állam szerepe legyen? Nagyon jól tudjuk, hogy az ensz is azért lett megalapítva, mert lépcsőfokként szolgál a globális világ elmélethez. Ezeket az intézményeket nem átmenekíteni kell, hanem felszámolni. A kínainak (Ázsiaiak) amúgyse akarjanak intézkedni amíg köztudottan olyan olcsón dolgoztatnak a becsületes emberekkel, hogy azoknak éppen kajára telik belőle. Nézzenek szét a saját házuk táján. Nekem ez kicsit olyan szagú, mintha az elit-tel lepaktáltak volna, hogy ha álcát adnak nekik akkor csurran majd valami. Nem tanultátok még meg, hogy a jófiúk nem mindig jófiúk, hanem a legtöbbször csak annak vannak álcázva?

    VálaszTörlés