2012. január 21., szombat

Légy büszke arra, hogy MAGYAR VAGY !


Amit mi, magyarok adtunk a világnak megszámlálhatatlan ! Nyelvünk az egész bolygón egyedüli, mely az ősi birodalmak tudását tartalmazza ! A benne lévő logika és spiritualitás szintén egyedi!
Légy büszke, hogy magyarnak születtél, mert küldetésed van a világban és hamarosan eljön az idő, mikor megmutathatod:
TE MIÉRT SZÜLETTÉL ERRE A VILÁGRA ?!

"Hallotak-e arról, hogy tudós emberek mit mondanak? Hogy nagy bajok jönnek, hallják-e úgy a rádióban, televízióban, hogy gazdasági válság van, hogy a pénz értéke egyre kevesebb,hogy csökken a bux index,hogy az aranynak megy felfelé az ára...
És kérdézem: tessék már mondani, ki mennyi aranyat evett életében?
Ki mennyi értékpapírt fogyasztott?

Mi kell az élethez...?

Föld, Víz, Levegő, Napfény. Ez a négy!

Ezen a Földön, a Kárpát-Medence mindebben a leggazdagabb, nincs hozzá hasonló!
Európa, ahol a termőföld a világon a legjobb, 22 cm a humuszréteg (termőréteg). Ebbe benne van Hollandia, ahol a tengertől hódítottak el homokot, oda hordtak 3-5 cm humusz termőtalajt, és benne van a Kárpát-Medence, ahol a termőréteg 75 cm.

Tetszenek tudni, hogy ez a Kárpát-Medence ahol évtizedek,évszázadok, lassan egy évezrede veszekszünk, 16 millió ember él itt, és ez a föld hagyományos műveléssel több mint 100 millió embert tudna eltartani?

Ma a 7 milliárd emberből 1 milliárd szomjazik, 1,5 milliárd meg egész életében egészséges vizet nem fogyaszt. Mi ivóvízben fürdünk szó szerint. Tudják-e, hogy a jelenlegi ivóvíz készletünk 1 - 1.5 milliárd ember édes ivóvíz készlete itt van a talpunk alatt ?
Minden reggel megköszönjük a Teremtőnek, hogy Atyám köszönöm, hogy ide születtem és nem Afrikába, nem Ázsiába ahol a gyerekem egy korty jó ivóvizet nem ihatna?
Sehol a világon nincs olyan föld,víz és klíma, amely az emberi létet így biztosítaná"
(prof. Dr. Papp Lajos szívsebész)





Budapest, ahogy még sohasem láttad!



(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

5 megjegyzés:

  1. Magyarország a földi paradicsom! Annyi sokféle csodálatos természeti kinccsel rendelkezünk, ami sehol a világon nincs így együtt. Valószínűleg vannak olyan kincseink, amiket még nem is fedeztünk fel, amiket pedig felfedeztünk, nem mindegyiket használjuk eléggé,nem is ismerik egyesek, hogy milyen lehetőségek vannak a birtokunkban, és elmennek valahova külföldre pihenni, esetleg valamiféle egészségügyi "csodakúrára". Nem kell, csak ismerd meg hazádat, szeresd, mert ellát mindennel, ami a boldog és teljes élethez kell, ehhez nem kell átlépnünk a Kárpát- medence határait.

    És mi, magyar emberek is csodálatosak vagyunk, a szív emberei vagyunk, ezért vagyunk itt, aranykori nagyszerű nemzet vagyunk. Tőlünk nem azért kell "félni", mert aki árt nekünk, ezt a bántást kíméletlenül megtoroljuk bármi áron, bármi módon (a bosszú Istené!), mi Őseink áldozatai révén isteni védelem alatt állunk, nem tudnak minket sötét erők elpusztítani, szenvedést tudnak nekünk okozni, de minden rossz tettükért sokszorosan megbűnhődnek a Sors által, és mi akkor is ott leszünk előttünk ERŐNK teljében, boldogan, harag nélkül, könnyű és boldog szívvel éljük életünk, és bölcs szívvel meg tudunk bocsájtani, mint ahogy egy szülő megbocsájt gyermekének, aki tudatlanságából valamit elront.

    Nem véletlen, hogy kiváló magyar emberek, akik sok-sok évvel ezelőtt külföldre mentek dolgozni és élni, most hazajönnek,mert a szívük idehúzza őket, a Földanya bölcs, kéri a segítségüket, ezt Ők belül érzik, mint lelkiismeret, nemzeti érzés, és megszerzett tudásukkal segítik honfitársaikat, min tannak idején Árpádék is visszajöttek, hogy megerősítsék a rendet, most Ők jönnek segítségünkre tudásukkal, ez a fegyverünk. Árpádék karddal és íjjal jöttek lóháton, most más a helyzet, ehhez igazodik a segítség is.

    Felébred a Magyar Nemzet és fel fogja emelni az emberiséget egy újabb Aranykorba, nincs erő, mely ezt meggátolhatná.

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó volt olvasni a soraidat Bulcsu!:)Isten Áldjon!

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom....én is ,igen is büszke vagyok ,hogy még ha egy ez idáig kihasznált,leharcolt,szegény országban is élek ...mégis emelt fővel társalgok az általunk olyan okosnak hitt külföldiekkel szemben akik az iskoláikban még a mi alap szintű tanulmányi szintünket sem közelítik meg...tudnék róla mesélni....és ha össze tartanánk nem pedig az az önbizalom romboló gondolatot hagynánk a fejünkben csírázni amit a régi rendszer és az elnyomók próbáltak velünk elhitetni....,hogy mi csak "Magyarok " vagyunk ...már előrébb lennénk....
    De sosem késő változni....én érzem a változás szelét és remélem még sokan mások is......Ne szégyellje senki sem,hogy Magyarok vagyunk....Okos...logikus,kitartó,dolgozó,mindenek kitalálója nép vagyunk....Éljen a Magyar....Én is büszke vagyok....

    VálaszTörlés
  4. en szlovákiaban élek de makszimalisan magyarnak erzem magamat sokat foglalkozom a tortenelemel az igazi tortenelemel amit iskolaban nemtanitnak...sajnos!.nagyon buszke vagyok hogy magyar ebernek szulettem,bar sopankodom hogy nem elhetek magyarorszagon,de tudom egykor ez a terulet is magyarorszag vol,igy itt is othol vagyok!hiszem hogy nagy jovo all a magyarsag elott es tudom hogy fantasztikus nep vagyunk,egy melyrol fakado spiritualis, mely ezesekkel rendelkezo nep!koszonom a teremtonek hogy magyar lehetek,bar nem volt konnyu elete a magyarnak szlovakiaban,es ez igy van a mai napig!udvozlok minden magyar testvert!

    VálaszTörlés