2012. január 13., péntek

Újra megjelentek ma a semmiből jövő furcsa hangok


Már jó ideje nem szóltunk a furcsa hangokról, amikről nyár végén az indulás után nem sokkal beszámolt a Világ Helyzete! Na most ebben a pillanatban kaptuk meg, ami ma történt Kanadában, (Conklin, Alberta). (És jelentették Costa Rica-ból is) . Tegnap pedig Csehországban is észlelték ! 
Mondhatom, ez még félelmetesebb, mint a kijevi vagy angliai hangok.





Csehországban készített felvétel :

Közben egyáltalán nem megnyugtató, hogy a tegnap St.Louisban leesett hó igencsak radioaktív volt.
Hasonló méréseket tapasztaltak ezen a videón is.

Kapcsolódó cikk:

Rémísztő hangok világszerte - STRANGE SOUNDS on EARTH

24 megjegyzés:

  1. A HUN tv- ben A háttérhatalom és a földönkívüliek videóban ezekről a hangokról azt mondták hogy a földalatti robbantások miatt van.A titkos bázisok berobbantása után a a hirtelen felgyülemlett nyomás a kürtőkön keresztül ilyen hangok kíséretében távozik.Ha jól emlékszem a "japán hercegnő" is beszélt kanadai földalatti bázisokról.Az is elképzelhető hogy ezeken a helyeken is tároltak atomfegyvereket , és pont azt a radioaktivitást mérik ! Hozzáteszem hogy ez csak tipp!Hirtelen ez jutott eszembe.
    http://www.youtube.com/watch?v=y8kPI_rtTt4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv:Balbeck! Ezeket a hangokat nálunk -Miskolcon- is, a nyolcvanas évek elején (80-84)többször lehetett hallani. Bár akkor nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de a "hang minden irányból jött". Többedmagammal együtt hallgattuk ami nagy szünetekkel kísérve néhány percig tartott azon a napon.
      Igazad van a titkos bázisokkal kapcsolatban, nem csak "idegen" technológiát alkalmaztak, ezáltal kísérleteztek, hanem genetikai (hibrid) kísérleteket is folytattak melyeknek eredménye titok, a nyilvánosság előtt.
      Abban is igazad van,hogy ezeket a "bázisokat" berobbantották, megsemmisítették...
      A radioaktivitást szerintem keresd a Chemrail összetételében. Ba, Al, Stroncium, Dioxin,....
      És ezt kapcsolhatod össze a Kígyó, és "más (szent) Illuminátus testvériség"ek által szisztematikusan irányított Sion Bölcsek könyve szerinti lakossággyérítés különböző trükkjeivel is. Légy jó!

      Törlés
  2. balbeck: Akár még ez is lehet a magyarázat. Bár Csehország nem elég jelentős szerintem ahhoz, hogy titkos bázist építsenek alatta... Mindenesetre elég ijesztő, jó az idegrendszere a 2 fickónak, hogy csak úgy nézelődnek körbe, miközben hallják. Gatyacsere minimum szükséges lenne, ha ilyen hangok érnének egy csendes erdőben sétálva...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a bázisok a föld alatt épültek, még a hidegháború idejében, amikor sok ország készült atomháborúra.

      Törlés
  3. a második beszaratósabb, logikus magyarázatnak tűnik ez a hangfegyver amivel a földalatti bázisokat rombolták le, kár hogy csak ennyi info van, kiváncsi lennék hogy kik tették, és miért... mindenesetre végre 2012 van idén minden kiderül, nagyon durva dolgoknak nézünk elébe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv:futuremove! Akik "lerombolták" mindezeket a bázisokat, az a változás, a fény képviselői.
      Igen, lesznek változások, és az olyan tudatossággal rendelkezőeknek mint te, ez nem lesz igazán nagy "probléma mindezt átvészelni". Bízz az Intuíciódban, megérzéseidben, és -lehetőleg- ne fojtsd el! Légy jó!

      Törlés
  4. Üdv:balbeck! Még egy adalék hozzászólásodhoz...Kaouru Nakamaru Japán uralkodójának unokatestvére, de Japánban királynői szerepet tölt be. Egy konferencián arról számolt be, hogy kapcsolatot tart a Belső Föld egyik civilizációjával, akik számos információt közöltek neki a hamarosan kezdődő eseményekről.

    A királynő elmondta, hogy az elit megpróbál elrejtőzni föld alatti bunkereiben Hollandia, Norvégia, az USA és Ausztrália alatt. Közölte továbbá, hogy december 21-e után pár napig teljes sötétség lesz a Földön, mielőtt a bolygó belép az 5-dik dimenzióba. Nakamaru hangsúlyozta, hogy addig rendkívül fontos a spirituális megtisztulás. Légy jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elmaradt a sötétség, inkább beköltözött a fejetekbe LOL

      Törlés
  5. http://realworld.freeblog.hu/categories/Az_eltitkolt_valosag/
    Üdv:Rebelbetting! Tegnap itt!

    VálaszTörlés
  6. Köszi!
    Lehet az előítélet mondatja velem,de szerintem minden japánnak van kamerája.
    Ha ez a hölgy,valóban el akarná mondani az igazságot akkor esetleg felvételeket csinálhatott volna.Elárulhatott volna sokkal többet is.Ha én lennék birtokában ilyen információknak biztos,hogy valamilyen formában bizonyítékokat próbálnék mutatni.Az rendben van,hogy jó dolgokat beszél,de szerintem ez kevés,ennél több kellene:elárulhatta volna,a pontos helyeket ahol be lehet lépni a belső Földbe,esetleg magával vihetett volna valamilyen kép,vagy hangrögzítőt,stb-stb....

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez rohadtul nem tettszik.....a poén az egészben, ha valami idegen dolog készülődik letarolni minket, nem lenne nehéz dolga.

    VálaszTörlés
  8. Hello!

    Mivel a Cseh video, az oldalon található link alol törölték, elkezdtem keresni a neten.
    Ebbe a linkbe bottlottam.
    http://www.ufo-blogger.com/2012/01/2012-strange-humming-rumblings-sound.html

    ITT, VAN EGY PESTI video is, Jan 11.-i dátummal.
    Valaki hallota?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pesti videó egy csalás. Nézzétek meg az eredeti feltöltőnél (Anzsi), Adobe After Effects-el csinálta. Mondjuk ügyes, de akkor is.

      Törlés
  9. Es mi a fene van a Fulford fele osszeeskuves mesevel? Vagy az egesz hoax volt?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt hoax! David Wilcock honlapján elolvashatod a teljes vádiratot!

      Törlés
    2. valoszinu mar ot is kivegeztek, eltunt David Wilcock.

      Törlés
  10. Egyszerű!

    Én 12-én hajnalban hallottam hasonlót, bár úgy kezdődött mint az albertai, aztán hasonlított a Cseh felvételen lévő hangokra is, de a Pesti is stimmel. De én nem Pesten lakok, hanem jóval messzebb tőle, Eger környékén. De nem ez volt az első, tavaly ősszel is érdekes hangokat lehetett hallani néhány hajnalon.

    VálaszTörlés
  11. Egy kérdés, miért rejtőzik el az ELIT? A dimenzióváltás miatt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért rejtőzik, mert ha nyíltan tenné, akkor a lakosság fellázadna és minden düh rájuk koncentrálná. Így viszont ha mesélek valakinek erről, akkor általában csak megmosolyognak és csak egy hülye kis összeesküvés elméletnek tartják. A rejtőzés egy nagyon kellemes lehetőség arra, hogy a háttérből mindent tudjanak irányítani. Mert ugye a rabszolga nem érzi magát rabszolgának, ha nem látja a láncait.

      Törlés
  12. A foldalatti bazisokat azert tartottak eddig is, mert ott folytak a kiserleti laborokban a virust eloallitasok az emberiseg ellen, az AIDS< RAK, Sars< H1N1 es a sok ember akik eltunnek nyomtalanul az orszagokban, valoszinuleg, oket hasznaltak fel a kiserletek vegetpl. gyogyszer stb. mint ahogy az allatokat, ez tudva levo, ezeket egy gonosz bunszovetkezett tartja fent, nem egy embert mar megoltek akik elmertek mondani a 90-es evekben mi folyik odalent, nem csak egy artatlan foldalatti terulet.remelem e sotet kormanynak mar nem lesz ideje a vilagkormanyt letrehozni mert az emberiseg pusztulasat jelentene, csak annyi embert hagynanak eletbe, amennyi rabszolga, katanosag,police megkivanja. kb. 4.5 milliardra nincs szukseg....e tarsulatnak.....

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. Tavaly júniusban kezdtem el hallani ezeket a különös hangokat. Egészen őszig, miután beütött a hideg idő, keveset voltam már kinn. Lehet, h azután is volt, mindenesetre egyszer november táján olyan hangos volt, h a házból is behallatszott.
    A Dél-alföldön élünk egy csendes kertvárosban, itt aztán egész nyáron hallottuk rendesen a Párommal együtt.
    Az egészben az volt különös, h a szomszédok ezt nem tették szóvá: mi lehet ez a hang?
    Egy ízben vmikor augusztusban bementem a városba, és végig a buszmegállóig hallottam. Ott ült egy bácsi, nem bírtam ki, megkérdeztem tőle, hall-e valamit és K felé mutattam, mivel onnan hallatszott. Rám nézett aztán arra, amerre mutattam és azt felelte: ja az autópálya, az zajong.

    Igen ám, de ezek a hangok tavaly nyáron nemcsak K felől, de többször DNY ill ÉK felől is jöttek, ill. néha meghatározhatatlan irányból, szóval passz.

    Ezek a hangok elég változatosak voltak: volt olyan, mintha több ezer repcsi repült volna, ez inkább a K irányra volt jellemző. A többiekre inkább olyan sípoló, tülkölő, igazán nem is tudom mihez hasonlítani. Ez eltartott kb 20 perctől akár másfél-két órán át is.

    Augusztusban felvettem a kapcsolatot egy közösségi oldalon egy emberrel, aki szintén tapasztalt ilyet, kb 30 km-re laknak tőlünk, egyeztettünk is néhányszor, ők is ugyanabban az időben ugyanonnan hallották.

    VálaszTörlés