2012. január 1., vasárnap

Miért volt olyan 2011, mint az elmúlt 100év + ÜZENET 2012-be


Ha megnézitek ezt a 10perces videót,  azt veszitek majd észre, hogy a 2011-es év szinte ugyanolyan volt mint az elmúlt 100 év.
Háborúk, válságok, forradalmak, pénzügyi összeomlás előjelei, országok megszállása...majd újabb háborús tervek és még újabb fegyverek kifejlesztése napirenden....
Úgy tűnik az ember továbbra sem ismerte fel, hogy a megoldást a közös jólét felé nem a háborúk és diktatúrák jelentik, de nem is az a kapitalizmus, mely napjainkra a demokráciával olyan elegyet képez, hogy soha ennyire nem sérültek még az egyén szabadságának jogai a kormányzatokkal,a nemzetközi pénzkartellel korporáló vállalatokkal, bankokkal szemben , mint ebben a 2011-es évben! 

Ha földönkívüliek figyelemmel tartanak minket és csak ennek a 100 évnek az eseményeit nézik, bizonyára arra a következtetésre jutnának, hogy ez a faj még mindig elég kezdetleges értelmi és spirituális állapotban van. Évezredek alatt sem jutott túl azon az állapoton, hogy EGY-ként válhasson jobbító erővé, ráadásul még mindig veszélyt jelent saját bolygója és saját maga számára is, nemhogy építő eleme lehetne egy Galaktikus Társadalomnak. 


A "Világ Helyzete" ÜZENETE 2012 -be 
Viszont pozitív fejlemény, hogy az elmúlt 1-3 évben egyéni szinten egyre többen és többen ébrednek rá az élet valós értelmére és valódi tartalmára, az Univerzum felépítésére és annak mindent átható erőire. Csoportok, civil szerveződések egyre erősebbek és hallatják hangjukat. 
Rengeteg ember már nem veszi be a tömegmanipulálás eszközeit, próbál túllépni az "oktatástól" készen kapott "hamis történelem" és "tudomány" verziókon.
Nem a globális médiára, nem a TV-re alapozva tájékozódik és a pozitív, segítő szándék, magasabb fokú spiritualitás, szeretet-energia jellemzi. 




Ilyen emberből egyre több és több van, és ez alapját jelentheti majd annak a változásnak, mely kétségtelenül elindult. Valahogy mindenki érzi, hogy ennek az új szakasznak a kezdete lesz 2012, ennek a sorsdöntő "csatának" a jó és rossz között. 

A világ egyáltalán nem ér véget 2012-ben, és bízhatunk a pozitív változásban, hiszen tény, hogy a "vaskor" után újra az "aranykor" fog beköszönteni és a vízöntő korszaka kezdődik el.



És nekünk magyaroknak minden eddiginél jobban össze kell tartanunk, hogy újra az aranykor népe lehessünk....
az előző aranykorhoz hasonlóan, melyben szkíta őseink
 (az erkölcsösség népe...ahogy akkoriban neveztek minket)
szimbolizálták azt, amiről ez a magas fokú spiritualitás szól !

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!
Biztos, hogy az emberiség számára
lehet AZ IGAZI FELÉBREDÉS ÉVE 
és a FELEMELKEDÉS kezdete
2012

2 megjegyzés: