2012. március 21., szerda

Monsanto Magyarország - A GYILKOS CÉG 5. napja meghackelve


A MONSANTO Magyarország oldala 5. napja elérhetetlen és az is marad,
mert újra és újra meg lesz semmisítve !
Mi a végsőkig kitartunk! Amint újra elérhető lesz a cég honlapja, mi újból és újból le fogunk csapni rájuk! Nem tűrjük tovább az emberiség elleni különös kegyetlenséggel végrehajtott bűntényeket. Eddig ők mérgeztek minket, most mi pusztítjuk el azt, ami az elpusztításunkra tör! 

  1. Anonymous: MONSATAN - 5 napja KO-ban!
  2. A Monsanto Magyarország - www.monsanto.hu elleni totális háború (opMonsanto) első szakaszát megnyertük!
  3. SAJTÓKÖZLEMÉNY
  4. 2012. 03. 21. 8.30 - Azonnali közlésre!
  5. "Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world."
  6. (Henry Kissinger)
  7. Üdvözlet, Anonymous vagyunk, az emberek eddig rejtett és megfélemlített hangja. Mi felébredtünk és lázadásra szólítjuk minden embertársunk! Sokan vagyunk, a nevünk: légió! A korruptak, az emberiség ellenségei rettegnek tőlünk, a becsületesek támogatnak minket, a hősiesek pedig csatlakoznak hozzánk. Mi változást akarunk, és igazságot szolgáltatunk!
  8. Az Anonymous magyarországi légiója 2012. március 16-án - csatlakozva a globális felhíváshoz - megtámadta és sikeresen padlóra küldte a Monsanto Magyarország nevű óriásvállalat hazai internetes elérhetőségeit a www.monsanto.hu webhelyen. Azóta, immár 5. napja a webszájt elérhetetlen. Ezennel bejelentjük, hogy a MonSatan elleni totális háború első csatáját megnyertük! Fontos diadalt arattunk, de ezzel a küzdelem nem ért véget!
  9. Miért bénítjuk, miért akarjuk ellehetetleníteni őket? Ez a megavállalat 1901-es megalapítása óta folyamatos világuralomra és soha nem látott monopóliumra tör a világ élelmiszerpiacán, kezdve a természetes evolúció során kialakult genetikai állomány biotechnológiai módosításától, a világ élelmezését biztosító termények magvainak kisajátításán és különösen gyilkos mérgek, toxikus növényvédő szereik ráerőltetésén át a termelőkre, egészen a kistermelő farmerek világviszonylatban történő ellehetetlenítéséig. Ez a vállalat BŰNÖS tevékenységet folytat, a nevéhez fűződik megannyi különösen káros vegyianyag, mint a DDT, az "agent orange", az aszpartám és más bizonyítottan rákot, azonnali megbetegedést, maradandó károsodást vagy éppen halált okozó kemikália, növényvédő, műtrágya, élelmezési adalékanyag, tartósítószer stb. kifejlesztése, forgalmazása és gigantikus mértékű szennyezés szisztematikus végrehajtása. Ez a vállalat a genetikai módosítás "élharcosa", a génpiszkált termények és élelmiszerek első számú előállítója, forgalmazója. Ez a cég elhallgatja a GMO-növényekre vonatkozó kutatások eredményeit, manipulatív propagandát folytat, hogy minél nagyobb profitot zsebeljen be, politikusokat vásárol meg, kartelleket alakít ki, úgy működik, mint egy globális maffia. Ez a cég a bolygónk, a természet, az emberiség, az egészséges élethez fűződő emberi jog megátalkodott ellensége!
  10. Az vagy, amit megeszel. Ha mérget eszel, te magad is mérgezővé válsz! Ha uralod az élelmezési láncot, uralod a világ népességét - mondta Kissinger. Pontosan ezt látjuk: az élelmezési mogulok uralnak minket, mérgeznek minket és éhínségben tartanak közel 1 milliárd embert a Földön! MonSatan az emberek alapvető egészségét kockáztatja és a természet évezredes rendjét bontja meg mérgeivel több, mint 100 éve. Nem nézhetjük passzívan tovább, hogy egy cég az elpusztításunkra tör, a saját és gyermekeink jövőjét áldozza föl a végtelen kapzsiság, profitéhség és uralomvágy oltárán. Mi, az Anonymous ezért minden eszközzel küzdeni fogunk ellenük! Totális háborút hirdettünk "Monanto hadművelet" (Operation Monsanto) címmel. Célunk, hogy ez a vállalat sem Magyarországon, sem a világ semelyik pontján ne tudjon tovább működni! Március 16-án DDoS-inváziót hirdettünk ellenük, és az első összecsapást megnyertük, diadalt arattunk. De a harc folytatódni fog, és mi készen állunk a küzdelemre. Mi a végsőkig kitartunk! Amint újra elérhető lesz a cég honlapja, mi újból és újból le fogunk csapni rájuk! Nem tűrjük tovább az emberiség elleni különös kegyetlenséggel végrehajtott bűntényeket. Eddig ők mérgeztek minket, most mi pusztítjuk el azt, ami az elpusztításunkra tör!
  11. Anonymous vagyunk, légiót alkotunk. Nem felejtjük a bűnöket, nem bocsájtunk meg a bűnösöknek!
  12. MONSATAN SZÁMÍTS RÁNK: AZ IDŐK VÉGEZETÉIG!
  13. _____
  14. Megjegyzés a magyarországi sajtónak, a mádiamunkásoknak, szerkesztőknek és újságíróknak: elképedve tapasztaltuk, hogy 5 napja totálisan elhallgatják ezt a témát. Egyedül a kuruc.info nevű szélsőséges portál számolt be az opMonsanto során véghez vitt sikereinkről, amely kérdéseket vet föl. Vajon mi végre ez a csend? Vajon Önök sem akarják a valós híreket, az emberek szempontjából fontos információkat és tényeket napvilágra hozni? Ezért arra kérjük Önöket, hogy bizonyítsák be, hogy létezik független média Magyarországon, amely kiemelten foglalkozik az embereket érintő kulcsfontosságú témákkal! Együttműködésüket köszönjük!

    HA NEM TUDOD, MI IS AZ A MONSANTO !!! EZT NÉZD MEG !
    Világ a MONSANTO szerint - Teljes megdöbbentő film


    MONSANTO ÉRDEKELTSÉGÉBE TARTOZÓ CÉGEK,
    EZÉRT ÓVAKODNI KELL TŐLÜK NAGYON !


11 megjegyzés:

  1. amennyiben tehetek érte valamit, hogy levadásszuk a monSatan helytartóit jelezzétek!

    VálaszTörlés
  2. A "sokan vagyunk, nevünk légió" a Szellemlovas című film egyik mondata, nem túl eredeti... Bocs a negatív felhangért, de az anonymus tevékenysége nekem továbbra is bohóckodásnak tűnik... Mi változik azzal, hogy 5 napja nem elérhető a magyarországi oldal? Érdekel bárkit a nagyvilágban egy magyarországi oldal??? Ettől most biztos milliárdoktól esik el a cég... Vagy az FBI megtámadása, az állítólagos magyar alkotmány átírás... Semmit nem változtatnak meg, csak cirkusz, önreklám az egész... Ráadásul mivel a média nem foglalkozik ezzel, így az agymosott tömegekhez el sem jut a dolog, az emberek nagy része nem is hallott még a monsantoról, ergo szélmalomharcról beszélünk. Ellenben egy bankrendszer elleni támadás, az igazgatók számláinak zárolása, nullázása, a politikusok titkos számláinak nullázása valóban okozna zavart az "Erőben", nem kicsit. De sehol semmi ilyesmi... A totális egészségháborút lehetne a vízművek ellen is folytatni, hogy ne klórozzák és arzénozzák a vizet, vagy a fogkrémgyártók ellen a fluor miatt, esetleg a margarin és étolajgyártók ellen, meg persze a who-féle "világjárvány van, oltasd magad higanyos vakcinával" kampány ellen is és ez csak néhány példa volt, van még jópár...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy gondolom, hogy nem csak abban van az erő, hogy egy embercsoport munkája árán nem elérhető a honlapja a cégnek, mert valóban sok kárt nem okoz ez nekik, a lényeg nem ez - szerintem. Az erő ott van, hogy egyre többen és egyre "erőszakosabban" lépnek fel emberek, embercsoportok, és ki-ki a maga fegyverével harcol az ellenség ellen. Van aki hekkel, van aki igét hirdet, míg mások elmesélik, hogy mit tudnak a cégről, mi a véleményük esetleg megint mások nem vetnek olyan magot a földbe, amiről nem tudni, miféle. A kollektív összefogás, az összefogásból fakadó erő és a tenni akarás fogja megváltoztatni az emberek hozzáállását. Én ebben látom az erőt. És mivel a fenti tevékenység is ezirányba mutat, mindenképp üdvözölendő, támogatandó!
      Ha megvizsgáljuk magunkat, az életünket biztos találunk benne olyan cselekedetet, gondolkodást, ami nem a többség érdekeit szolgáló, ezért szerintem mindenkinek kicsi lépésekkel ezen területeken kellene változtatni. Pl. nem a TESCO-ban (tuskó-ban) vásárolni, magyar termékeket keresni, pozitívan gondolkodni, apró szemléletváltásokkal a jó irányba haladni, ezen fegyverekkel kellene harcolnunk, mert másunk nincs, csak a józan eszünk, meg a tisztánlátásunk.

      Törlés
    2. Szerinted a napraforgót mivel permetezik? Azzal a mérgező vegyülettel melyet már több országban is betiltottak!!!
      Olvass utána a dolgoknak mielőtt vagdalózol...

      Törlés
  3. And He (Jesus) asked him (the man), "What is thy name?" And he answered, saying, "My name is Legion: for we are many.

    Idézet a Biblia angol szövegéből. Ezt még én is kapásból tudom, pedig nem vagyok az igazság felvilágosult hírnöke. Anonymous az ilyen hülyék ellen is küzdene, ha maguk fenyegetést jelentenének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanez jutott nekem is eszembe...

      „És menének a tenger túlsó partjára, a Gadarenusok földére. És a mint a hajóból kiméne, azonnal elébe méne egy ember a sírboltokból, a kiben tisztátalan lélek volt, A kinek lakása a sírboltokban vala; és már lánczokkal sem bírta őt senki sem lekötni. Mert sokszor megkötözték őt békókkal és lánczokkal, de ő a lánczokat szétszaggatta, és a békókat összetörte, és senki sem tudta őt megfékezni. És éjjel és nappal mindig a hegyeken és a sírboltokban volt, kiáltozva és magát kövekkel vagdosva. Mikor pedig Jézust távolról meglátta, oda futamodék, és elébe borula, És fennhangon kiáltva monda: Mi közöm nékem te veled, Jézus, a magasságos Istennek Fia? Az Istenre kényszerítelek, ne kínozz engem. (Mert ezt mondja vala néki: Eredj ki, tisztátalan lélek, ez emberből.) És kérdezé tőle: Mi a neved? És felele, mondván:

      Légió a nevem, mert sokan vagyunk.

      És igen kéré őt, hogy ne küldje el őket arról a vidékről. Vala pedig ott a hegynél egy nagy disznónyáj, a mely legel vala. És az ördögök kérik vala őt mindnyájan, mondván: Küldj minket a disznókba, hogy azokba menjünk be. És Jézus azonnal megengedé nékik. A tisztátalan lelkek pedig kijövén, bemenének a disznókba; és a nyáj a meredekről a tengerbe rohana. Valának pedig mintegy kétezeren; és belefúlának a tengerbe.”
      (Márk 5. 1-13)

      Törlés
  4. Csomó belső munka van a káosz kialakítására, csak látni kéne a fától az erdőt.
    Ez az egész anonymous dolog egy műbalhé, de sokan beveszik...

    VálaszTörlés
  5. SAJNOS AZ OLDAL ISMÉT ELÉRHETŐ

    VálaszTörlés
  6. Érdekes, hogy a listán szereplő cégek nagy része tesztel állatokon...úgy látszik van összefüggés. Még jó, hogy már egy jó ideje nem vásárolok ilyen sz...kat.

    VálaszTörlés