2012. március 31., szombat

HÁNY PIROS PÖTTYÖT LÁTSZ A KÉPEN ? A valóság illúziója


HÁNY PIROS PÖTTYÖT LÁTSZ A KÉPEN?
(Először próbálj meg válaszolni ! Addig ne menj lentebb !)

Azt mondod, 5 piros pötty van? Biztos vagy benne?

Nézd meg újra ! Közelebbről ! Látsz másikat ? Megvan már ?


Minél tovább keresed, annál inkább meg fogsz lepődni, amikor feltárom az illúzió titkát...  Ha elég volt már, akkor görgess lejjebb, ott elmondom.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A titok

Észrevetted, hogy mindkét kézen eggyel több ujj van ?
Nem ?

Ez egy igazi fotó és a kubai Yoandri Hernandez van rajta, akinek "polydactylia"(sokujjúság) nevű rendellenessége van. Ez az illúzió a normális érzékelésünket tréfálja meg: látjuk a kezet, de az agyunk tökéletes képet ad róla nekünk, mert eltereltük a figyelmét és nem a részlettel foglalkozik.

Így működik a valóságról keltett illúzió is. A szemünk elé van téve sok minden, de mi mégsem látjuk, mert az agyunk a bele programozott tudást/képet továbbítja.
Így nem látjuk a lényeget.
Ezért kell megtanulni LÁTNI ! Ezért kell TUDATOSNAK LENNI !

Ezért kell tanulni (de nem csak azt, amit az iskolában mondanak...azzal csak egyel több birka leszel), hanem tudatosan keresni mindenre a választ és a készen kapottat mindig megkérdőjelezni....

HOGY NE LEGYÉL KÖNNYEN MANIPULÁLHATÓ !
TÁJÉKOZÓDJ ÉS ÉBREDJ!

5 megjegyzés:

 1. Kód: apla-info-120331

  Tisztelt Hölgyek és Urak!

  Elősegíti a saját "agyi zavarszűrését" az APLA, vagyis a http://aquanet-apla.atw.hu honlapunkon bemutatott Automatikus Psycho-Logikai Analízis (expert choice) software-ünk. Ki lehet próbálni!

  Verőce, 2012. 03. 31.

  Tejfalussy András
  tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com
  +36 20/2181408

  VálaszTörlés
 2. Tisztelt Tejfalussy úr! Szeretném megköszönni mindazt a munkát, melyet értünk Magyar Emberek megvilágosodásáért végez, sok-sok év óta! Honlapját böngészve számtalanszor bebizonyította azt az illúziót, annak világát melyek által az Annunaki, valamint annak kegyeltjei (fáraói vérvonal) által irányított, létrehozott "ál" valóság által a teljes valósághoz köze nincs világkép dogmáinak eredményeképp torz, az igazságtól távoli értékrendet hoznak szándékosan jelenleg világunkban létre. A Magyar nyelv és gondolkodás rettegésben tartja azt a néhány "családot" kik évszázadok óta irányítják a bolygó gazdasági, és pénzügyi területeit. A teljes igazság képviselőit, hozzászólóit a folyamatos elnyomás, nevetségességben való lejáratás, valamint rosszabb esetben "véletlen balesetek" teszik "csendesebbé" mindennapjainkban. Köszönöm kitartását mindezen akadályok közepette, és kívánok önnek erőt egészséget, valamint kitartást további munkáihoz, leleplezéseihez. ( Egy "szakmunkás")

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. elsőre is észrevettem, mert azon szerencsések közé tartozom, akik nem középszerű értelmi képességekkel rendelkeznek. Ebben nincs semmi titok, de azért imádom ezt a körítést, mintha varázsolnátok :) Ez a szöveg :D minden nap ide járok röhögni :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nem körítenek, s tesznek úgy, mint akik varázsolnának, csupán csak megmutatják az embereknek, hogy mennyire tudatosak. Egy tükröt kapnak maguk elé :)
  Az egész oldal ébresztésről szól, akik már ébren vannak, azok könnyen beszélnek :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...