2012. március 31., szombat

Hány piros pöttyöt látsz a képen? A valóság illúziója és a manipuláció pont így működik


HÁNY PIROS PÖTTYÖT LÁTSZ A KÉPEN?
(Először próbálj meg válaszolni! Addig ne menj lentebb!)

Azt mondod, 5 piros pötty van? Biztos vagy benne?

Nézd meg újra! Közelebbről! Látsz másikat? Megvan már?


Minél tovább keresed, annál inkább meg fogsz lepődni, amikor feltárom az illúzió titkát...  Ha elég volt már, akkor görgess lejjebb, ott elmondom.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

A titok

Észrevetted, hogy mindkét kézen eggyel több ujj van?
Nem?

Ez egy igazi fotó és a kubai Yoandri Hernandez van rajta, akinek "polydactylia"(sokujjúság) nevű rendellenessége van.

Ez az illúzió a normális érzékelésünket tréfálja meg: látjuk a kezet, de az agyunk tökéletes képet ad róla nekünk, mert eltereltük a figyelmét és nem a részlettel foglalkozik.

Így működik a valóságról keltett illúzió is. A szemünk elé van téve sok minden, de mi mégsem látjuk, mert az agyunk a bele programozott tudást/képet továbbítja.
Így nem látjuk a lényeget.

Ezért kell megtanulni LÁTNI! Ezért kell TUDATOSNAK LENNI!

Ezért kell tanulni (de nem csak azt, amit az iskolában mondanak...azzal csak eggyel több birka leszel), hanem tudatosan keresni mindenre a választ és a készen kapottat mindig megkérdőjelezni....

HOGY NE LEGYÉL KÖNNYEN MANIPULÁLHATÓ!
KÉPEZD MAGAD! TÁJÉKOZÓDJ ÉS ÉBREDJ!

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

5 megjegyzés:

 1. Kód: apla-info-120331

  Tisztelt Hölgyek és Urak!

  Elősegíti a saját "agyi zavarszűrését" az APLA, vagyis a http://aquanet-apla.atw.hu honlapunkon bemutatott Automatikus Psycho-Logikai Analízis (expert choice) software-ünk. Ki lehet próbálni!

  Verőce, 2012. 03. 31.

  Tejfalussy András
  tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com
  +36 20/2181408

  VálaszTörlés
 2. Tisztelt Tejfalussy úr! Szeretném megköszönni mindazt a munkát, melyet értünk Magyar Emberek megvilágosodásáért végez, sok-sok év óta! Honlapját böngészve számtalanszor bebizonyította azt az illúziót, annak világát melyek által az Annunaki, valamint annak kegyeltjei (fáraói vérvonal) által irányított, létrehozott "ál" valóság által a teljes valósághoz köze nincs világkép dogmáinak eredményeképp torz, az igazságtól távoli értékrendet hoznak szándékosan jelenleg világunkban létre. A Magyar nyelv és gondolkodás rettegésben tartja azt a néhány "családot" kik évszázadok óta irányítják a bolygó gazdasági, és pénzügyi területeit. A teljes igazság képviselőit, hozzászólóit a folyamatos elnyomás, nevetségességben való lejáratás, valamint rosszabb esetben "véletlen balesetek" teszik "csendesebbé" mindennapjainkban. Köszönöm kitartását mindezen akadályok közepette, és kívánok önnek erőt egészséget, valamint kitartást további munkáihoz, leleplezéseihez. ( Egy "szakmunkás")

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. elsőre is észrevettem, mert azon szerencsések közé tartozom, akik nem középszerű értelmi képességekkel rendelkeznek. Ebben nincs semmi titok, de azért imádom ezt a körítést, mintha varázsolnátok :) Ez a szöveg :D minden nap ide járok röhögni :D

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nem körítenek, s tesznek úgy, mint akik varázsolnának, csupán csak megmutatják az embereknek, hogy mennyire tudatosak. Egy tükröt kapnak maguk elé :)
  Az egész oldal ébresztésről szól, akik már ébren vannak, azok könnyen beszélnek :)

  VálaszTörlés