2012. március 2., péntek

A Marihuána titka avagy a "Kenderolaj - Legnagyszerűbb orvosság ezen a bolygón"


Egy újságíró keresve sem találhat jobb interjúalanyt Rick Simpsonnál: ez a jó kedélyű kanadai öregúr elképesztő odaadással és hozzáértéssel beszél arról, ami az ő asztala. Ez pedig nem más, mint a Phoenix Tears, egy rendkívül erős marihuána kivonat, avagy kenderolaj, ahogy ő nevezi. Állítása szerint emberek ezreit gyógyította már ki vele a rákból, s az egyetlen ok, amiért nem terjedt el világszerte, a bűnös profitérdekek között keresendő. Prágában készítettek vele riportot..
Cannabis Kultusz: Az ön által kifejlesztett kannabiszkivonat valóban képes gyógyítani egy sor gyógyíthatatlannak mondott betegséget, például a Sclerosis Multiplexet és a rákot is?
Rick Simpson: A történelem során a kendert mindig is orvosságként kezelték. Ha a legerősebb kenderfajták virágából – amit ugyan szokás marihuánának is nevezni, de én nem szeretem ezt a szót – kivonatot készítesz, és rendszeresen fogyasztod, akkor azzal nagyon is jót teszel a szervezetednek.

Hadd tegyem hozzá: senkinek sem javaslom, hogy cigarettába tekerje és elszívja, és nem pusztán a dohányzás káros mivolta miatt. A gyógyhatás ugyanis akkor érvényesül, ha a hatóanyagokat nagy koncentrátumban tartalmazó kivonatot fogyasztod. Cigarettába tekerve a hatóanyagok 90 százaléka elszáll a füsttel. Kanadában emberek ezreit sikerült már meggyógyítani, köztük rákosokat, ízületi gyulladásban és Lou Gehrig-kórban szenvedőket is. Kiváló eredményeket értünk el az AIDS-szel, tehát az úgynevezett gyógyíthatatlan betegségek terén. Ez a legnagyszerűbb orvosság ezen a bolygón. Az egyetlen ok, amiért a kendert törvényen kívül helyezték, az a gyógyszeripari cégekre vezethető vissza. Túl nagy pénzek forognak kockán, amikért eladhatják a kemikáliákat.
CK: Miért nem csinálnak a kenderolajból is pénzt?
RS: Miután kigyógyítottam magam a rákból 2003-ban, elmentem a kanadai kormányhoz, a rákellenes ligához és úgymond az összes fejeshez, aki döntést hoz ebben a kérdésben. Mind elutasítottak, merthogy a gyógyszerem alapanyaga a marihuána. Ez nonszensz! A marihuána nem okoz függőséget, nem káros. Nézd meg ezzel szemben azt a szemetet, amit gyógyszerként adnak! Kemoterápia és sugárkezelés a rák ellen?! Ez elmebaj! Szerintem ezek az általános gyógymódok okozzák a rákot! Hogyan gondolhatja bárki, hogy annyi méreg, amitől az ember haja kihullik, segíthet egy beteg emberen?! Ez őrültség!
CK: Ha mindez ennyire nyilvánvaló, akkor miért tartunk még mindig itt?
RS: Mert kimosták az agyunk – nem- csak a miénket, az orvosokét is. Az 1800-as évek végén és a századfordulón az orvosi szakirodalom faltól falig a kenderről szólt. Kenderből készültek a gyógyszerek világszerte. Aztán hirtelen, a 20. század elején az Egyesült Államok akkori elnöke, fejesei és még néhány gazdag cimborája összejöttek, és létrehozták az orvosi alapítványokat. Az empirikus tudományon alapuló gyógyszereket félrelökték, helyettük vegyszerekből kezdtek előállítani orvosságokat. Hogy miért? Mert a „haverok” mind vegyiparral foglalkoztak!
Micsoda szégyen, micsoda hazugság! Szerintem manapság az orvosok nem tanulnak a gyógyszerekről, ők csak a gyógyszergyárak dílerei. Ha pedig megnézed a halálozási statisztikákat, a túladagolásos halálesetek nyolcvan százalékát gyógyszerek okozzák. Ezzel szemben hány embert ismersz, aki kendertől halt meg? Egy sincs. A kender egy természetes antibiotikum, úgy gyógyít, mint semmi más.
                                   
Run From the Cure - Rick Simpson filmje a kenderolajról

CK: Mit gondol, eljön még az idő, amikor a szakirodalom újra faltól falig a kenderről fog szólni?
RS: Azt tudom csak, hogy az összes törvény és jogszabály, ami valaha is hatályba lépett a kender ellen, mind hazugságban fogant.
A kender nem árt senkinek, ez a legnagyszerűbb növény, amit ember termeszthet. Ötvenezer különféle dolgot lehet készíteni belőle, nem beszélve a gyógyszerekről.


Az olaj ráadásul erősíti is a szervezetet, segít megvédeni az egyes betegségektől. Szerintem minden nő, férfi és gyerek ezen a bolygón naponta kellene, hogy fogyasszon egy keveset az olajból, hogy megőrizzék az egészségüket. Persze sokan mondják, hogy tartsuk távol a gyerekektől, de ez megint csak nonszensz. A földön a legegészségesebb gyerekek azoktól az anyáktól születtek, akik kendert fogyasztanak Jamaicában. A 80-as években tanulmány is készült erről, utána lehet nézni. Az iskolákban manapság egyre több diáknál fordul elő figyelemhiányos rendellenesség, amire az orvosok vegyszereket írnak fel, például Ritalint. Miért nem kenderolajat adnak? Az nem ártana nekik! Ez egy olyan gyógyszer, amit egész életedben szedhetsz, nem válsz függővé tőle, és nem is ártalmas.
CK: Eddig mit tettek annak érdekében, hogy felszámolják ezt az elmebajos állapotot?
RS: Három éve nyilvánosságra hoztuk a kezelésekről szóló dokumentációkat, készült egy film is, amit mostanra már emberek milliói láttak (A „Run from the cure” című film teljes egészében megtekinthető a Youtube-on – A Szerk.). Az egész világon vannak csoportjaink, százezrek készítik el és használják ezt a gyógyszert, mert megosztottuk a titkát. Egy edény kell hozzá, egy kevés oldószer és egy font (kb. 450 gramm) jó minőségű kendervirágzat.
Az instrukciók ingyen olvashatók a phoenixtears.ca oldalon, ahol az adagolásra vonatkozó információk is megtalálhatók. A kezelést ugyanis kis dózisokkal kell kezdeni, általában öt hétig tart, amíg a páciensek eljutnak addig, hogy egy adagjuk 0,3 gramm olaj legyen.
CK: Ha teljesen biztonságos, akkor mi szükség van a dózis lassú növelésére?
RS: Ezekkel az apró lépésekkel lehet kialakítani a szervezetben a THC-val szembeni toleranciát. Ha egyszerre nagyobb dózisban kerül az olaj a szervezetbe, akkor sem történik semmi baj, legfeljebb sokat alszik tőle a páciens. Sokan mondják, hogy nem tudnak bevenni egy grammot 24 órán belül, de egy hónap után már képesek rá. Én az interjú előtt fogyasztottam az olajból. Úgy nézek ki, mint aki be van tépve?
CK: Egyáltalán nem.
RS: Azért nincs ilyesmiről szó, mert a szervezetemben kiépült a tolerancia a THC-val szemben, a pszichoaktív hatása így már nem, csak minden egyéb jótékony hatása érvényesül.
CK: Ki lehet gyógyulni a rákból?
RS: A legtöbb belső daganatot, a legkomolyabb rákos megbetegedések esetében, ha a pácienst még nem érte túl sok ártalom a kemoterápiától és a besugárzástól, akkor körülbelül 90 nap alatt gyógyítani lehet. Ha idejönnél hozzám, hogy most diagnosztizáltak tüdőrákot nálad, akkor egy hatvangrammos kezelést javasolnék, mint mondtam, szép lassan növelve a napi mennyiséget. A harmadik hónap végére megszabadulnál a ráktól.

A Cannafest 2010-en készített videónk, benne az interjú Rick Simpsonnal
CK: Hány embert sikerült eddig a phoenixtearsszel meggyógyítani?
RS: Lassan tíz éve, 2003-ban kezdtem ezzel foglalkozni, azóta évről évre többen keresnek fel. Pontos adataim nincsenek, megbecsülni tudom, nagyjából ötezren lehetnek. Közülük csaknem minden második személyesen keresett fel a legkülönbözőbb betegségekkel.
CK: Elképzelhető, hogy előbb-utóbb kereskedelmi forgalomba kerül az olaj?
RS: Nem hiszem, talán nincs is rá szükség. Az elkészítése egyszerű, minden tudnivaló ingyen elérhető az interneten, nem kell érte fizetni.
CK: Sokan nem is sejtik, hogy létezik a kémiai gyógyszerek alternatívája, őket hogyan lehet elérni és meggyőzni?
RS: Ez rendkívül nehéz, mert a mainstream média sokszor szándékosan tartja vissza az információt. Tavaly Csehországban például megkeresett egy hölgy a legnagyobb cseh napilaptól, interjút kért tőlem, amit el is készített, remek munkát végzett. Végül mégsem közölték le az újságban.
CK: Miért?
RS: Mert a szerkesztők tulajdonosi ellenőrzés alatt állnak. És mit gondolsz, kik a tulajdonosai a legnagyobb médiumoknak?
CK: Akkor hát mit tehetünk?
RS: Talán, ha csak egyszerűen egymás mellé állunk… Elvégre ez is Isten növénye, ami ártalmatlan, sőt a legpotenciálisabb gyógyhatású növény a földön, amit ezer és ezerféle módon használhatunk. Kinek van joga azt mondani, hogy nem lehet a mienk? Nem hal meg tőle senki, nem okoz függőséget. Hogyan mondhatja bárki, akár egy kormány is azt, hogy nem termesztheted meg ezt a növényt a saját egészséged érdekében? Az embereknek rá kell ébredniük arra, hogy valójában mi is történik, aztán egyesülnünk kell. Ha már sokan vagyunk, akkor odaállhatunk a frontvonalra, és azt mondhatjuk, hogy „ide figyelj, akarjuk az orvosságunkat, úgyhogy pofa be!”. Muszáj lesz engedelmeskedniük.
CK: Szerintem ez nem lesz ilyen egyszerű.
RS: Márpedig ilyesfajta nyomást kell gyakorolni. Beszélni kell róla, minél szélesebb körben, fel kell mutatni, hogy még csak nem is valami újdonságról van szó.
A legnagyobb gyógyszergyárak az 1800-as években kender alapú gyógyszereket gyártottak. Akkoriban vált gyakorlattá, hogy a gyógyszergyárak kivonatokat készítettek gyógynövényekből. Mind közül a kender volt a legismertebb, és gyakorlatilag ugyanazt az olajat állították elő, amivel most én is gyógyítok. Ez az egész hisztéria a profitról szól. Ha te egy gyógyszergyár vagy, és készítesz egy gyógyszert, ami teljes mértékben hatásos, az nem viszi előre az üzletet. Ők nem akarnak meggyógyítani, sőt, az orvosok sem, mivel kimosták az agyukat.

Ha az anyukád azt mondja, hogy a méreg jó lehet a nyavalyádra, vagy a besugárzás jó hatással bírhat, akkor azt gondolnád róla, hogy megőrült. De ha ugyanezt egy fazon fehér köpenyben mondja…!?
És végigmész a programon, csinálod hetekig, amit mond. Hazudnak nekünk, és még csak nem is tudnak róla! Ezen kell változtatnunk.
Forrás: CK Magazin

61 megjegyzés:

  1. Ha már szívunk, csináljuk rendesen! :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. És magyarosítva megosztható lenne a recept? Neten pénzért árulják a kenderolajat...
    Egyébként meg miért nincs szerkesztés menü?
    Azért köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyanezt kérném én is, magyarul, vagy hol beszerezhető vhogy? köszi

      Törlés
    2. persze, hogy pénzért árulják.. mit gondoltál ingyen kapod? a füvet sem ingyen osztogatják!

      Törlés
    3. Még jó, hogy pénzért árulják, mit gondoltál ingyenes? a füvet sem vágják hozzád sz utcán..

      Törlés
    4. A szavak nem elég megmutatni hálámat Rick Simpson, egyetlen lányom már diagnosztizálták a Agydaganat, hogy nem tudta megtenni
      semmi hasznosat egész életében, éppen sikeres volt megtakarítás a
      Rick Simpson kender olaj.
      A kender olaj Rick Simpson ő most vissza élve teljes
      hasznosítás az ő Agydaganat, ő daganat már teljesen meggyógyult, és ő
      egészséges most. Köszönet Rick Simpson kendermagoiajat hogy vettünk
      itt: rickcurecancerfoundation@gmail.com, a kender olaj volt sikeres
      használt gyógyítják a lányom Agydaganat 3 hónapon belül amint az
      utasítást.

      Ön kapcsolatba léphet a gyógyszert
      e-mail; rickcurecancerfoundation@gmail.com

      Törlés
  4. És a szerver órája is le van maradva 10 órával...

    VálaszTörlés
  5. Igazából aki utánaolvasott és/vagy élt a kenderrel annak ez mindig is nyílt titok volt. És persze nemcsak a gyógyszergyárak propagandája miatt tartunk itt. Ott a faipar, a textilipar, amiknek mind érdeke, hogy ez a csodás növény ne terjedjen el a világban.
    Annyit megjegyeznék, lehet, hogy cigibe sodorva károsabb és lehet, hogy a gyógyító hatóanyagok elszállnak, de ilyenformában sok kultúra tudattágítóként vagy imanövényként használja. Épp ezért inkább úgy fogalmaznék, hogy a hatóanyagok máshol fejtik ki hatásukat.
    A kender ellenes küzdelemhez meg annyit tudnék hozzáfűzni, hogy üldözhetik tűzzel vassal, terjeszthetik a hazugságaikat, mi szeretjük! :) És egyre több ember él a Földön ezzel a növénnyel ilyen vagy olyan formában. Ez a folyamat már megállíthatatlan és az is marad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1894-ben a brit gyarmati hatóságok hivatalos jelentést tettek közzé Hemp Drug Commision Report címen, amelyben így ismertetik a kendernek az indiaiak életében betöltött szerepét:

      "A kender meggyógyítja a hasmenést és a napszúrást, feloldja a nyálkát, ingerli az étvágyat, kisimítja a pösze ember nyelvét, frissíti az értelmet, élénkíti a testet és örömmel tölti meg a szellemet. [...] A kenderben lakozó szellem a béke és a tudás szelleme. A kender által előidézett önkívületben az örökkévaló villáma tiszta fénnyé változtatja az anyag homályát. A kender örömadó, mennyekbe repítő, égi vezető, a szegény ember mennyországa, a gyász csillapítója. Egyetlen isten és ember sem olyan jó, mint a vallásos kenderivó."

      Mert akkor még ugye a hatalmon lévők nem ismerték fel, hogy e növény milyen veszélyt jelent hatalmukra mind fizikai, ( természetes, és hatásos gyógyszerként), mind szellemi (valószínűleg nem véletlenül tisztelték ősi kultúrák SZENT növényként) szinten.
      Aztán, ahogy rájöttek "veszélyeire" szép lassan átformálták ezt hivatalos véleményt a mai hivatalos véleménnyé, ami természetesen teljes hazugság.

      Törlés
  6. Bár sosem éltem vele, rengeteget olvastam róla, ismerem a kulturális hátterét és nekem mindig barátságos növénynek tűnt :-)nem hiába teremtette Isten...

    VálaszTörlés
  7. Buddha! Utana tudnal nezni, hogy lehetne hozza jutni ?
    1 cimbim anyukaja "gyogyithatatlan", kemozzák stb,tuti segitene neki. Koszonom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyógynövényboltba kapható, a kenderolaj.

      Törlés
    2. Azert ne tevesszuk ossze a kender magjabol keszult olajat ami ugyan egeszseges de csak 3-4000 FT 500ml es az igazi kender olajat ami kenderbol kivont THC-bol all es az kb. 1 millio FT 60ml. Nem beszelve arrol, hogy illegalis es bortonbe zarnak erte. Sok szerencset!

      Törlés
    3. http://expressapps.us/rso/thc/thc.html

      Törlés
  8. Ez a marihuána hasonló a Magyarországon oly sokat emlegetett parlagfűre, mely szintén rengeteg gyógyító hatással rendelkezik, mégis pusztítják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. persze,hogy pusztítják elvégre nem az a cél,hogy meggyógyuljon bárki is hanem,hogy eltegyenek láb alól :/

      Törlés
  9. Akkor tényleg senki sem tudja, hogy házilag hogyan lehet kivonni oldószerrel a kenderből az olajat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyógynövények cimű könyvben a kivonatok készitése című fejezetben. Minden antikváriumban megkapod.

      Törlés
    2. Köszi a választ, de egy kisvárosban, 40km-re a nagyvárostól nincs egyetlen egy antikvárium sem.
      Igyekszem bejutni a városba, de a hétvégén sajnos nem biztos, hogy nyitva van, utána kell járnom. Egyszerűbb és gyorsabb lenne neten utána nézni, ha valakinek lenne ilyen infója. Esetleg leírható lenne ide? Gondolom nem spiráloldalnyi a recept.
      Azért köszönöm!

      Törlés
    3. be van linkelve a cikkbe!

      Törlés
    4. http://expressapps.us/rso/thc/thc.html

      Törlés
  10. Gyógyítani kellene, nem luxuscikknek használnánk...

    VálaszTörlés
  11. a kendermagnak zsírosolaja van, azaz préseléssel kinyerhető, már említették is többen, gyógynövényboltokban lehet kapni, de pl nálunk a szomszéd olajüzemben is préselnek (mondjuk drága, egy decis üvegcse ezres fölött van)

    hogy a gyantáját hogyan kell kezelni, azt nem tudom, de gondolom sima alkoholos kivonattal megoldható
    pontos receptem nincsen, de az alkohol kiváló szerves oldószer, az olajokat kioldja a cuccból (gondolom előtte le kell darálni felületnövelés céljából), utána ledesztillálod a szeszt, és a maradék jó eséllyel a kívánt olaj

    receptek meg házi megoldások vannak a neten mindenfelé, leleményesnek kell lenni :)

    VálaszTörlés
  12. Magyarországon nem fogsz THC-tartalmú kenderolajat kapni.

    VálaszTörlés
  13. A mai nézet: Az is cél, hogy ne legyél a TB be fogyasztó, mert akkor drága vagy az államnak. Ezért is támogatják az otthoni pálinkafőzést! Átverés. Ha rossz vagy akkor vagy jó, ha jó vagy akkor fizesd meg az árát...
    Máskor ne szavazzatok jobboldali pártra, mert akkor csak a korlátokat épitik neked és nem kapsz semmit....
    Liberális tudásalapú magyarországot mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. khmmm...a "liberális" oldalon állnak ma az illuminátusok, xal ez nem jobb vagy baloldal kérdése.

      Törlés
  14. Nézzétek meg a "Pszihiátria a halálgyár" című filmet!!!elmondja mekkora kamu ez az egész gyógyszer ipar

    VálaszTörlés
  15. Én is éppen most szeretnék valahogyan hozzájutni a valódi "phoenix tears" olajhoz,sajnos szükségem van rá,mert beteg vagyok.Még nem sikerült megtalálnom a hozzájutás módját,ha valaki tud segíteni,nagyon megköszönöm!

    VálaszTörlés
  16. itt egy video a keszitesrol: http://www.youtube.com/watch?v=KZXGH6mYr3Y
    az a baj hogy sok kell,450g az min 450ezer ft

    persze ha legalisan lehetne termeszteni akkor 4-5 novenybol meg van egy 60millis uvegcse, egy 100 m2 teruleten meg lehetne termeszteni akar 150 novenyket is ami mar eleg 30 ember rakkezelesere.es ez szinte teljesen ingyen.
    mi lenne ha egyszerre elkezdene mindenki termeszteni,csak nem tartoztatnak le az egesz lakossagot?csak ossze kell fogni ebben is,mint sok minden masban,csak hat az emberek tudatlanok agymosottak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eljön az ideje az összefogásnak. Tudja valaki, mi kell egy jó kenderfarmhoz?
      Gondolom, sok víz, és? Milyen föld jó neki?

      Törlés
    2. fele rendes virágföld másik fele pedig valami ami porozusabb :)

      Törlés
  17. Ennek van hozzá valami köze? http://bioszallito.hu/sativakendermagolajnatur-termek-157577

    VálaszTörlés
  18. szerintem innen lehet rendelni! szerintetek? valaki próbálta?

    VálaszTörlés
  19. Gyógynövényboltokban kell keresni,én már vettem...:P

    VálaszTörlés
  20. HULYESÉG! El ne kezdje fogyasztani senki. Valoban gyogyszer, de sulyos pszihikai betegségeket okozhat, ezért is lett illegális. En tapasztalatbol mondom, egy évig fuveztem, hála a jo istennek már semmi bajom, de egy rémálom volt az az idoszak számomra. Valoban jo lenne gyogyszernek, ha nem állna be tole az ember. Valahogy ugy kéne elloállitani az olajat, hogy ne legyen benne thc. Az osszes ismerosom akik rendszeressen élnek vele, mind retardált !!! Pusztitja az agysejteket.Fiatal korban sulyosabban roncsolja az agyat! NE SZIVJÁTOK EZT A SZART!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már meggyógyultál,de miből is?Azt állítod"egy rémálom volt az az időszak számodra"elmondásod szerint egy éven keresztül szívtál vagyis ahogy mondod minden egyes alkalommal kényszerítettek arra hogy beszívj!?:)Mindenki aki kipróbálja eldönti elsőre be jön-e neki vagy sem,te azért szívtál mert jó érzés volt akkor pedig nem értem a hozzászólásodat amúgy sem a szívásról volt itt szó hanem olajként használandó gyógyhatásairól.

      Törlés
  21. Teljes tudományos cikkek körülbelül a hatása a kannabinoidok a tumorsejtek is megtalálható a honlapon a Mediccanna (http://www.mediccanna.com/?page_id=53)

    VálaszTörlés
  22. Kenderolaj: Gyógyszertárban veszel 1L 90° tiszta-szeszt. Ősszel kimész túrázni a városszéli patakok tavak környékére és begyűjtesz pár cannabis növény virágzatát. Kb. fél kg kell majd szárítva belőle. Jól zárható zsákban vidd haza és hűvös helyen lassan szárítsd pár napig, hétig. Ha úgy érzed már száraz, tedd dunsztos üvegbe zárd le majd 1-2 nap után szárítsd tovább. Érlelni azért kell, hogy minél több THC-t tartalmazzon ugyanis abban van a hatóanyag. Én 1 hónapig szoktam szárítani érlelni. Ezután egy kávédarálóval az egészet porrá őrlöd majd egy tálba helyezve ráöntöd a tisztaszeszt. A szeszt előtte állítsd bele melegvízbe hogy kb. 40 fokra felmelegedjen. Kevergesd nyomkod a matériát pár órán át vagy a lassabb de jobb megoldás ha lezárt üvegben áztatod egy hónapon át, ilyenkor tartsd meleg helyen. Ezután finom szitán átszűröd és csak hagyod, hogy az alkesz elpárologjon. A barnás lötty ami marad az a kenderolaj ezt egy fecskendővel felszippantod és kész is vagy. Nem elszívni, megenni kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello. Ez szerintem nem teljesen jó módszer. Először is én úgy tudom, hogy a THC kizárólag zsíroldékony, tehát a legtisztább szesz-vegy sem oldja ki. Másodszor pedig ha apróra darálod a növényt, akkor a külső THC-mirigyeket (trichomakat) megsemmisíted. Az útszéli ruderális domináns fajtákban eleve kisebb is a THC-százalék, (kb. 0.2-0.8%). Viszont a CBD-tartalom az nagyobb százalékban fordulhat elő benn, ami szintén sok mindenre orvosság (fájdalom, álmatlanság, asztmatikus-rohamok, stb...)
      Szerintem eleve hibryd fajtákat kell alkalmazni erre a célra. Ausztriában pl. már van rá lehetőség, hogy ezt a gyógymódot alkalmazd, ha úgy érzed, ez segít. Szerintem ezzel semmi baj nincs, csak Magyarország ilyen bezárult látásmódú nemzet.

      Törlés
  23. Én Louis Párizsban, idősebb 59. egyszer ezen ördögi betegség, az úgynevezett rák ", amikor hallottam a mágikus olaj úgynevezett kannabiszolaj úgy döntöttem, hogy egy próbát. De hogyan lehet ez probléma lett, kerestem, és találkozott az orvosi Rick Simpson olaj, felvettem a kapcsolatot Dr. Rick Simpson Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com e-mailben, hogy segített sok beteg kannabisz olaj, ezért adtam próbálja ki, és 5 napon belül, a cannabis olajat szállított az ajtómon, és helyezze hatályon kívül, hogy ő adta nekem utasításokat, hogyan kell használni az olajat. és 3 héten belül a kérelmemet, láttam hatalmas változás az egészségem eddig jó Kezdek erősebb minden nap, minden hála az őszinte orvos.

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok a kislányom nagyon beteg tudja valaki hol lehet beszerezni az eredetit kerlek segitsetek a dokik lemontak a 19 hónapos lányomrol es esetleg ojan aki betegvolt es segitet neki ez a szer köszönöm!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nevem Amanda Peters, Dél-Afrikából. A férjem volt a szakaszban négy tüdőrák már meggyógyult belül Rick Simpson Kender olaj. A férjem ment keresztül kemo 3-szor, de ezúttal az állapota egyre rosszabb, hogy attól féltem, hogy meg fogja ölni. Amikor egy barátom utasított, hogy Rick Simpson: ricksimpsoncannabisoil01@gmail.com. ahol tudtam megvenni a gyógyszert, mert a Rick Simpson segítenek gyógyítható saját Agydaganat és azt javasoljuk, hogy ő segített nekem a férjem rák és gyógyítja meg teljesen, sohasem hittem a történet, de ma, a hálaadási a szívem, férjem tüdőben rák már meggyógyult belül Rick Simpson kender olaj és azt akarom, hogy mindenki kezet felértékelődése a nagyszerű munkát, ami történt Rick Simpson, ő az az ember, hogy megmentette az életét a férjem kender olaj, hála neki. Ön kapcsolatba léphet vele az ő e-mail: ricksimpsoncannabisoil01@gmail.com. Fogom tartani megköszönte neki, mert Isten küldött, hogy megmentse a családomnak, hogy ott volt a színpadon az összeomló minden, mert a férjem rák. mindazok számára, akik a problémát kapcsolatos rák és más betegségek fel a kapcsolatot Rick Simpson-mailben a: ricksimpsoncannabisoil01@gmail.com.

      Törlés
  25. A férjem, hogy nagyra fertőzött vastagbélrák, amely gyorsan terjedt más részein testét, ő kapott 6 hónapja van hátra. Isten, az élet, a család volt a pokol a bánat szívében, de ma kiabált ki a világnak, hogy a kannabisz olaj van menteni a férjem a haláltól. ő még él, és mi vagyunk a 10. hónapban. Isten olyan nagy.
    Köszönet Dr. Rick Simpson, hogy eladta a kender olaj számunkra, hogy mi használt gyógyítják a férjemmel.
    Ismét szeretnék köszönetet mondani Dr. Rick Simpson az ő csodálatos kender olaj most boldog család a férjemmel vissza élve, erős és egészséges. Ön kapcsolatba léphet Dr.Rick Simpson minden orvosi kérdés az ő e-mail: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com több segítséget

    VálaszTörlés
  26. Én Louis Párizsban, idősebb 59. egyszer ezen ördögi betegség, az úgynevezett rák ", amikor hallottam a mágikus olaj úgynevezett kannabiszolaj úgy döntöttem, hogy kipróbálom. De hogyan lehet ez probléma lett, kerestem, és találkozott az orvosi Rick Simpson olaj, felvettem a kapcsolatot Dr. Rick Simpson Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com e-mailben, hogy segített sok beteg kannabisz olaj, ezért adtam próbálja ki, és 5 napon belül, a cannabis olajat szállított az ajtómon, és helyezze hatályon kívül, hogy ő adta nekem utasításokat, hogyan kell használni az olajat. és 3 héten belül a kérelmemet, láttam hatalmas változás az egészségem eddig jó Kezdek erősebb minden nap, minden hála az őszinte orvos.

    VálaszTörlés
  27. Én Kera Owens, Cannabis olaj valóban csodálatos és hatékony, mert én használtam én Fiam, akit szenved rákban az agy majdnem öt éve. Soha nem aktuális hitt benne évig néztem egy dokumentumfilmet, és olvasni néhány tanúvallomások betegek adott hitelt, hogy az olaj használata után, és különösen, hogy Dr. Rick Simpson, aki ellátta őket az olaj. Én egy élő bizonyítéka, hogy a kannabisz olaj valódi forrása, ha véletlenül van szüksége ennek a kannabisz a szóban forgó olaj kapcsolattartó Dr. Rick Simpson az ő e-mail címe: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com.

    Üdvözlettel,
    Kera Owens.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kera Owens!Sajnos nem tudok angolul.Kérdésem,ha magyarul írok Dr.Simpsonnak,az ön véleménye szerint akkor is reagál a levelemre? Üdvözlettel.Maríja Pauk

      Törlés
  28. Én Louis Párizsban, idősebb 59. egyszer ezen ördögi betegség, az úgynevezett rák ", amikor hallottam a mágikus olaj úgynevezett kannabiszolaj úgy döntöttem, hogy kipróbálom. De hogyan lehet ez probléma lett, kerestem, és találkozott az orvosi Rick Simpson olaj, felvettem a kapcsolatot Dr. Rick Simpson Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com e-mailben, hogy segített sok beteg kannabisz olaj, ezért adtam próbálja ki, és 5 napon belül, a cannabis olajat szállított az ajtómon, és helyezze hatályon kívül, hogy ő adta nekem utasításokat, hogyan kell használni az olajat. és 3 héten belül a kérelmemet, láttam hatalmas változás az egészségem eddig jó Kezdek erősebb minden nap, minden hála az őszinte orvos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Williams Úr!Hogyan tudnám ezt beszerezni Magyarországról?Tudna nekem ebben segíteni?Üdvözlettel:Maríja Pauk






      Törlés
  29. A nevem Camilla Vega és élek Texas, USA, i diagnosztizáltak emlőrák 2 évvel ezelőtt, és én megtettem kemo műtét és én nem gyógyítható a halálos betegség, amíg egy barátom, aki Rick Simpson kendermagoiajat meggyógyítani őt, pajzsmirigyrák be nekem, hogy ez az olaj gyógyszert, és csináltam néhány kutatást a saját az interneten, hogy többet róla. Felvettem a kapcsolatot a Rick Simpson-mailben Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com leadni, és jutott el hozzám néhány napon belül, és elkezdtem használni a kender olaj kezelésére és kezdtem észre változást a jobb. Miután a 90 napos kezelés, elmentem az orvoshoz, és azt mondták, hogy már nem vagyok a rákos beteg. Olyan boldog vagyok ma, és azt akarom, ember van, hogy tudja, hogy Rick Simpson kender olaj, rák gyógyítható, és olcsóbbak, mint a műtét.

    Üdvözlettel,
    Camilla Vega.

    VálaszTörlés
  30. THC tartalom van, simán egy füves cigi!
    FŰ?
    MARI'HÓNALLJA?
    A fél világ ezzel él!
    Legalizáljuk?
    Nálunk NEM KÉNE!
    NINCS KULTÚRA, még most sem!
    Oktalanul nyakra-főre pipáznak, csak azért mert TILOS, meg azért mert DUGI, jampec, gördeszkás, falra-firkás, LÁZADÓ csöves. _FÜGGŐ!!!
    Ezt látják a You Tube-on, meg a Facebook-on, HOMO-EMO! Füllbevaló, tetkó...
    Konditeremben levegő izmok fúvatása...
    Ettől leszel fasza gyerek!?
    Valójában egy nagy POFON visszarendezné, ezeknek a félresiklott fogaskerekeiket abban az üres gömbben, amit a nyakukon cipelnek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugy tudom THC nincs a kanabisz olajban.Itt pedig az olajrol beszelnek ami gyogyitja az embereket.Nem ertem hogy jott ide a fuves cigi es a pofon?

      Törlés
  31. Izomarc! Amit legyúrsz és kifizetsz egy kondi teremben, ÉN NEKED dupláját kifizetem, csak kapáld fel a szőlőm!
    Órabérben..!!!

    VálaszTörlés
  32. A nevem Camilla Vega és élek Texas, USA, i diagnosztizáltak emlőrák 2 évvel ezelőtt, és én megtettem kemo műtét és én nem gyógyítható a halálos betegség, amíg egy barátom, aki Rick Simpson kendermagoiajat meggyógyítani őt, pajzsmirigyrák be nekem, hogy ez az olaj gyógyszert, és csináltam néhány kutatást a saját az interneten, hogy többet róla. Felvettem a kapcsolatot a Rick Simpson-mailben Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com leadni, és jutott el hozzám néhány napon belül, és elkezdtem használni a kender olaj kezelésére és kezdtem észre változást a jobb. Miután a 90 napos kezelés, elmentem az orvoshoz, és azt mondták, hogy már nem vagyok a rákos beteg. Olyan boldog vagyok ma, és azt akarom, ember van, hogy tudja, hogy Rick Simpson kender olaj, rák gyógyítható, és olcsóbbak, mint a műtét.

    Üdvözlettel,
    Camilla Vega.

    VálaszTörlés
  33. Ki a rákos? Ninka Mora? vagy Harris williams?
    esetleg Camilla Vega?

    VálaszTörlés
  34. Hiába az ÁLNÉV, a FŰ nem lesz se jobb, se rosszabb.

    VálaszTörlés
  35. Igyátok, bár TERMESZTHETNÉM nektek, eme csodás zöldnek' esszenciáját!
    Várom a TÖRVÉNY módosítását!

    VálaszTörlés
  36. Ez több mint DURVA:
    https://www.youtube.com/watch?v=d6sz8bquB50

    VálaszTörlés
  37. A lányom már diagnosztizálták a rákot közvetlenül volt, amikor öt év elvégzése után néhány nagy művelet, majd az agyában. tettünk mindent lehet gyógyítani ezt a halálos betegség, de mindhiába, de hála a kannabisz olaj Rick Simpson, aki bevezette a családommal egy barátja, és csak belül néhány pár héttel alkalmazása az olaj lányom hirtelen roham stop. és mi ellenőrizni azt az elmúlt 3 hónapban, és most én is szívesen mondanám, hogy szép lánya teljesen meggyógyult, a valódi kannabisz olaj, azt ajánlom, Rick Simpson e-mail címét: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    VálaszTörlés