2012. március 3., szombat

Média és Hollywood - A manipuláció nagymesterei


A következő videó nagyon érdekes és mindenkinek javaslom megnézni, aki kíváncsi a média-gépezet teljesen tudatos és tökélyre fejlesztett manipulációjára, melynek célpontjában Te magad és a gyermekeid állnak!

Azért, teszem fel ide, hogy minél több helyre jusson el és KEZDJETEK EL VÉGRE GONDOLKODNI EZEKEN ÉS UTÁNANÉZNI!

Nem véletlen,
hogy belső feszültséget érzel Te is és figyeld meg, hogyan tiltakoznak ösztönösen, ha próbálod megértetni a barátoddal, minek a része és mit képvisel Britney Spears, Christina Aguilera, Lady Gaga, Jay-Z, és még rengetegen.
Miért ők a kiválasztottak ?
Őket nem hibáztathatjuk, mert ők is csak áldozatok !



Ez a kis videó segít megérteni az összefüggéseket:
Vannak, akik még mindig azt hiszik, hogy a televízió és a média célja a szórakoztatás...

Nem az, és soha nem is volt ! Kőkemény pszichológiai hadviselés részét képezi ...
katonai és ipari komplexumok, óriások működtetik...
Köztudott
(vagyis aki utánanéz) hogy már magát Walt Disney-t is J.Edgar Hoover és az FBI alkalmazta, hogy elmeprogramozást végezzen gyerekeken... majd csúcsosodott az ún. MK-ULTRA programban. Itt hozták létre a szétszabdalt és teljesen programozható személyiségeket, indították el a "mandzsúriai jelölteket" is, akiket be tudtak vetni merényletekben..

És ugyanezekkel a módszerekkel programozzák a társadalmat is! Alapeleme a trauma-hatás és a minták beépítése a személyiségbe. Bármit elérhetnek, mert nincs ellene védekezés addig míg nem tudod, miről van szó.
Egyedül tudatossággal lehet megpróbálni....




Kapcsolódó Cikkek:

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog


◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

25 megjegyzés:

  1. Eggyetértek veled.Ahogy mindig.Nem tudom a vége mi lessz de ha nem csinálunk valamit ebből nagyon rossz dolgok fognak kisülni.Elegem lett ezekből a szemetekből.Minden embernek ezen a földön jár a szabadság,a boldogság,a tudás,a természet a SZERETET!!!!!Gondolkoztatok már azon, hogy miért ne lakhatna az ember ott ahol szeretne pl az erdőben vagy szigeteken.Ehelyet panel,ház,háztömb mint a kutyáknak IGEN milyen furcsa lenne ha a kutyák szabadon szaladgálhatnának.NEM ehelyett jön a sintér és elaltatják.Tedd meg ,hogy hozol fát az erdőből ha tüzelni kell vagy lakj az erdőbe csinálhatsz a két kezeddel olyan házat amilyet csak szeretnél.SOHA azonnal letartóztatnak.Privatizálták az erdőket,területeket.A kutyán póráz van rajtunk pedig pénzhez kötött függőség.A nagy szart.SOHA NEM FOGNAK GYŐZNI NEM TUDOK BELETÖRÖDNI, HOGY RABSZOLÉGASORSBA AKARJÁK AZ EMBERISÉGET SZORÍTANI.Néha már a sírás van rajtam az idegtől mit tettek ebből a világból.Ennek hatalmas böjtje lessz ha nem csinálunk valamit.Kész vagyok bármire ha volna úgy pénzem arra fektetném be, hogy partizán módjára a szabadságért harcoljunk.
    Csinálnunk kell valamit mert ez így nem mehet.MIÉRT KELLENE TŰRNI.Ha megindítanánk a szikrát akkor futótűzként terjedne tovább mert az emberekben ŐSIDŐKTŐL FOGVA a szívében a szabadság utáni vágy.Ha végig megy az ember az utcán stresszes idegbeteg embereket fog látni akik csendben bámulnak maguk elé.HINNÜNK KELL MAGUNKBAN, HOGY KÉPESEK VAGYUNK RÁ.A régi szabadság harcosok semmin nem törték a fejüket,vagy nem riadtak vissza semmitől mert tudták, hogyha feladják akkor SZABADSÁGUKAT adják oda és gyermekeik és azok gyermekei azért fognak szenvedni mert ők hagyták.MI EZT NEM HAGYHATJUK.NE HAGGYUK, HOGY GYERMEKEINK BECSIPPELT RABSZOLGÁK LEGYENEK.Ez nem vicc emberek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Faggio, az ellenség soha nem kívül van, ezt már biztosan tudod, ha máshonnan nem, hát a Mátrix-ból. A háttérhatalmat maga az egyed termelte-tükrözte ki. David Icke évekkel a "Legnagyobb titok" c. könyv piacra dobása után (pedig az már igazán mély víz), megírta a Végtelen szeretet az egyetlen igazság minden más illúzió c. művét.
      Mennél jobban harcolunk valami ellen, mennél jobban gyűlöljük, annál erősebbé tesszük. (polaritás) Ha napközben, estére nem is tudjuk magunkat uralni, legalább a reggeli szeretet-meditációban emeljük a tudatunkat.

      Törlés
    2. Dead Can Dance: Elszakadás

      Elszakadás
      A költöző madarak hívnak minket
      De még itt állunk
      eltöltve a repülés félelmévrel.

      Szárazföld
      a változás szelei lerombolják a földet
      míg mi maradunk az elmúlt nyarak árnyékéban.

      Mikor minden levél lehullik és por lepi el
      maradni fogunk megrögzött útjainkon.

      Közöny
      a pestis, mely tovább mozgatja ezt a földet

      Titkos jelek
      az eljövendő dolgok árnyaiban.

      A Holnap gyermeke csak a gyermek...
      A Holnap gyermeke csak a gyermek...

      http://www.youtube.com/watch?v=unhfa9OnpbE

      Törlés
    3. Megértelek teljes mértékben és átérzem a problémád.Én is ugyanebben a helyzetben vagyok és ugyanezt érzem és nagyon ideges vagyok és dühös,hogy mekkora a népbutítás és hogy teljesen tehetetlen vagyok a Bilderbergekkel szemben :((((Beszélgetek chateken emberekkel naponta és totálisan lövésük sincs az egészről,hogy mi a valóság és dől a hülyeség belőlük,ugyanaz,mint ami a rádiókból, mainstream médiákból és sajtókból ömlik.A programozás szinte 100%os,én is programozva voltam gyerek koromtól,szó szerint,persze mindig éreztem,hogy valami itt nagyon nincs rendben,elnézve és végigszenvedve az oktatási rendszert és egyebeket,de hát nem tudtam semmi tenni ellene,csak szépen kiközösítettek,ha próbáltam lázadni és gátoltak amiben csak tudtak és nem csak a tanárok,hanem az osztálytársak is,mindennaposak voltak a verések a tanárok részéről ez miatt,hogy más volt a véleményem és nem az mint amit amit John D. Rokkefeller szeretett volna.Szóval szörnyű ez az egész és összességében elmondhatom,hogy tömérdek szenvedést okoztak nekem gyerekkoromtól.

      Törlés
  2. http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0504.htm

    VálaszTörlés
  3. Aki még abban a tévhitben él, hogy itt bármi is változhat az nagyon téved... :)
    Szerintetek akik ezeket létrehozták nem számoltak vele, hogy az ember elkezd gondolkodni, felébredni? A felébredés bele van kalkulálva, és higgyétek el megvannak a módszereik az elhallgattatásunkra. Minden úgy megy, ahogy ők akarják... A TERV RÉSZEI VAGYUNK!!!!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Tibor!
    Abban igazad van, hogy egy terv része vagyunk...nade kié a terv? Ha arra célzol, hogy az új világrendet létrehozni akaró cionista góréké, akkor nem értek egyet veled. Az lehet, hogy valamilyen szinten belekalkulálták az ébredést, de ez édeskevés lesz ahhoz! Sokan hitték már az idők folyamán, hogy hatalmuk van az emberek felett, és nem vették figyelembe azt, hogy csak afelett bíráskodhatunk, amit mi teremtettünk! A túlzott becsvágy, hatalommánia és ítélkezés lesz a vesztük. Mind azt hiszik, hogy a saját szabályaikkal jól játszhatnak, és konkrétan lesz**ják a világot időtlen idők óta teremtő és éltető törvényeit. Hogy mondhatod azt, hogy semmi nem fog változni? Szerintem ez az egész tébolyult rendszer már az utolsókat rúgja és mindent kétségbeesetten megragad a cél érdekében. Mert már ők is félnek! A félelem pedig mint tudjuk, a negatív energiák egyik legerősebb gerjesztője. Ennek ismeretében azt hiszem nem naivság hinni a jobb jövőben!

    VálaszTörlés
  5. Szerintem többsíkú a történet. Először is van egy Isteni terv. Ami szerint ez a játék -bármennyire is hihetetlen-, de korrekt. Nem másért vagyunk itt, hogy felismerjük; EGYek Vagyunk. Ennek felismerésére megvan adva minden léleknek a lehetőség, hogy fut mégegy kört az inkarnációs ciklusban, vagy kiszáll belőle. Ez már majdnem a legfelsőbb perspektíva.

    Ez alatt van egy tervük az "illuminátusoknak" is, kiknek valóban (részben) a vesztük a túlkapás -még a saját módszereikben is. Enyhén szólva is túlzásba estek.
    Ez viszont legalább ugyanannyira tudatos -az összeomlásba hajtás-, mint amennyire nem látszik annak. Bedönteni készülnek a rendszerüket, megalapozván az újat. Mégis, minden egyes embernek(léleknek) szabad döntése van, hogy mit választ. Mindenkihez eljut az igazság, aki szeretne végre felébredni.

    Ilyen szinten a tudáshoz való hozzáférés sohasem volt szabad. Most mindenkinek adva van, hogy továbbra is játsza az ególegót, vagy veszi a bátorságot, s megismeri a valóságot,.. ami messze túlmutat még azon is, hogy manipulálnak minket. Ez csak egy lépcsőfok. A következő fok -s ez a LÉNYEG!- felimerni azt, hogy Ki is Vagy valójában... Minden erről szól. Az egész játék.

    VálaszTörlés
  6. A tények-es részhez még annyit, hogy idéntől a híradókban már külön reklámblokk is van! Mert nem elég, hogy már az ismeretterjesztő csatornákon is 10 percenként adják a reklámokat, mostmár a híradóba is kell tenni. Tehát a "hír": "felgyújtotta magát egy nő...rövid reklám után kiderül mi történt"... Na ez a legalja!!!

    Tibor: szerintem a felébredést nem kalkulálták be. Ezért vannak a kétségbeesett kísérletek most a net cenzúrázására (pl acta), mert kezd egyre nagyobb mértéket ölteni a dolog, előbb-utóbb kezelhetetlen lesz. Egyre többen ismerik fel, hogy valami nem stimmel 9/11-el, hogy valami probléma van a "világjárványok" és az "oltasd be magad" kampányok körül, egyre inkább hajlanak az emberek újra a vidéki életforma felé, ahol az önellátás a cél, külön falvacskák vannak már most is akik így élnek. Csak ennek az lesz a vége, hogy mivel kezelhetetlenné válnak az eddig csendes, adófizető rabszolgák, le kell majd őket verni valahogy, tehát vagy összerittyentenek 2012 alkalmából valami jó kis világvégét (természeti csapások-->HAARP), aztán ráfogják a majákra, vagy Szíria-Irán kapcsán indítanak egy igen sok áldozattal járó háborút, csak hogy rend legyen, azaz kevesebben legyünk és simábban tudjanak uralkodni a túlélőkön. És ez ellen valóban nem tehetünk semmit. Tornádó, földrengés vagy atom ellen nem igazán van "orvosság"...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az előbb a msn hírekre reagáltam,a facebook-n a Stohl üggyel kapcsolatban és próbáltam ébreszteni pár embert,leírtam a Illuminati Bilderberg csoportról fontos dolgokat,ait te is a HAARP-ról,hogy ezt fogják bevetni 2012.12.21.-én és ezt több kommentemben kiveséztem,mert egyszerre nem tudok sokat írni mert frissít és eltűnik az összes írásom amit leírtam,sajnos ez már többször megtörtént és ezek után nagyon nehéz újra összeszedni a gondolataimat és újra leírni az egészet és eltűntek az írásaim amiket sikerült l enter-eznem,nem látom sehol,pedig többször is kerestem a kommentek között és nyoma veszett.Tuti a facebook-ot figyelő háttérhatalmi apparátus műve.:(((Ez felháborító,egyszerűen nem tudom le írni az igazságot közösségi oldalakon,főleg a legnagyobbakon nem :(((

      Törlés
  7. http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/02/habar-sokan-ugy-erezzuk-bennunk-mar-mas.html

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. http://ec.europa.eu/economy_finance/economic_governance/sgp/index_hu.htm

    VálaszTörlés
  10. Tökéletesen egyetértek a cikk írójával mindenben, a hollywoodi agymosástól kezdve korunk hírközlésének minőségéig, már-már olyan szinten művelik ezt a "mesterséget", hogy már egyszerűen felháborító és gyomorfordító minden tekintetben. A "Zombik", így hívom agymosott embertársaimat, folyamatosan bedőlnek, kötelezően elhisznek mindent a médiában, filmekben elhangzottaknak, vetítetteknek, hiszen az csakis és még egyszer csakis igaz lehet és erről vitát nyitni nem is lehetséges, mert akkor te hülye vagy, marha vagy, nem is tudom, hogy képzelsz ilyet magadról, hogy egyáltalán megkérdőjelezed az istenített képcsőből, lcdén, leden, filmvásznon bemutatott maszlagot, na jó, tisztelet a kivételnek, néha figyelmetlenségből avagy polgári engedetlenségből becsúszik egy-két értékelhető információ is.
    Példának kedvéért legutóbb a Fertőzés című, persze mi is lehetne, amerikai filmen akadtam ki.
    Na ez viszi a pálmát a vírusos filmeket illetően, mármint negatív értelemben. Gyanútlanul ültem le a tv elé, amit megteszek néhanapján, kicsit kikapcsolódni, már ha lehetséges az ilyesmi az ilyen típusú filmek mellett. Szinte ordít, hogy egy erőltetett, megrendelésre készült filmet nézünk, amelyben szépen bemagyarázzák, hogyan is alakul ki mostanság egy világméretű halálos járvány (ha jó emlékszem egy fertőzött denevér belekakil egy fertőzött sertés kajájába...ajjaj látjátok micsoda balszerencsés "véletlen"), amelyben természetesen először millióan belehalnak...de aztán eljő a még nagyobb járványt megakadályozó, véres verítékkel elkészített oltóanyag, amelyet ezután kötelezően (hiszen senki sem szeretne túl korán a mindenható elé kerülni) mindenkinek meg kell kapnia, sőt hálás is lehet érte, szerencsésnek is érezheti magát emiatt, mert ha nem akkor...neked kampec...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És pontosan az oltás következtében lesz kampec,mert az Illuminati abba tette bele a halálos vírust és vagy 15 féle nagyon súlyos mérget pl.higany....stb.Mint az élelmiszerekbe az aszpartámot és megszavaztak még 12 nagyon erős méregből 7et amit engedélyeznek élelmiszerekbe rakni...

      Törlés
  11. Sziasztok! Szeretnék megemlíteni Én is egy filmet, ami mostanság fog nap világot látni, természetesen hálivúdi termék ez is, és iszonyat felháborító véleményem szerint. Nem elég hogy az ottani produkciókra jellemző (legyen az sorozat vagy film), hogy nagyon sokszor hivatkoznak Istenre, kérnek tőle segítséget, ami számomra kiveri a biztosítékot akkor is ha nem nyíltan, de tagadják, illetve rendre megszegik mindazt amit Isten tulajdonképp a Bibliában is nyomatékosan kér az ember fiától hogy tartson tiszteletbe. Na de, itt jön a film amiről most szólni szeretnék, és a lényeg. Ez rövid lesz, de annál inkább ellentmondásos dolog szerintem: Nem sokára kijön az Bosszúállók (Avengers)című "remek" film, amely nem tudhatom miről szól, de azt tudom hogy azok a "hősök" kapnak szerepet benne, amelyek már szerepeltek egy vagy több önálló mozifilmben is, és hatalmas nagy, természetesen pozitív alakoknak vannak beállítva, ismétlem, hősöknek, mert ugye embereket mentenek a filmjeikben, ami egyáltalán nem rossz, sőt Én az önálló filmjeikben nem is találtam (bár őszintén, nem is kerestem) kivetni valót, de ez a Bosszúállók cím nálam teljesen kiborította a bilit... Had idézzek valamit ami tudtommal nem csak a katolikus egyház tanításában, hanem a Bibliában is megtalálható: "A harag az emberi lélek azon indulata, mely a megsértett, megrövidített, várakozásaiban megcsalatkozott, szokásaiban megzavart, önérzetében sértett ember lelkében ezen dolgok okozója ellen támad. A harag, a megtorlással párosulva bosszúvá válik. Ha ez az érzés hirtelen, nagy erővel támad fel a hirtelen harag (méreg) nevet kapja.
    Jézus értünk halt meg a keresztfán, hogy mi bocsánatot nyerjünk és ne menjünk a kárhozatra. Nekünk nem kell meghalnunk embertársunkért, de tudnunk kell elengedni , megbocsátani egymásnak. Annál is inkább mert a harag nemcsak az egymás közötti viszonyt, de a saját lelkünket is mérgezi és tönkreteszi belső nyugalmunkat." Ez a 7 főbűn közül a 6., és amit mondani akartam ezzel, az a bizonyos ellentmondás ez: "A harag, a megtorlással párosulva bosszúvá válik." Tehát azokat nevezzük hősöknek akik Bibliai "törvényeket" szegnek meg??? Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, hollywoodról is meg az ottani hősökről is... Ha ez nem egyértelmű Isten tagadás, akkor nem tudom mi lehet az... Várom a véleményeket, meglátásokat ezzel kapcsolatban. És végül bocsi, tudom azt írtam rövid lesz, hát nem lett az:) Üdv, V.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek.Lassan eléri csúcsát ez a antikrisztusi világ és megjelenik a fenevad is a hamis prófétával (Hamis Jézus) és épülni kezd a 3adik templom is,minden a biblai próféciák szerint alakul.nem sokéra a sátán pribékjei,felkentjei át fogják élni bukásukat,megsemmisítő vereséget szenvednek el Jézus és angyalaival szemben a nagy Armageddoni csatában és 1000 év múlva a Góg és Magóg csatájában is és a gonoszokra örök kárhozat és szenvedély vár, urukkal együtt Luciferre is.Majd csak ezekután jönnek ki Hollywoodból az Istent gyalázó filmek.Majd csak nézzed.

      Törlés
    2. Szenvedést akartam írni.

      Törlés
  12. Szeretem Christina Augilerát:)
    Szép hangja van:)

    VálaszTörlés
  13. Csatlakozom az egyetértők közé! De sajnos azt kell mondanom nem a szerkesztők a hibásak ők csak munkások akik lehet, hogy csak utálatból művelik. Van választásuk megtehetik azt, hogy megtagadják a munkát de az a baj, hogy sok emberrel be lehet tölteni a helyüket így az ilyen egyszemélyes háborúnak semmi értelme.
    Nekem más ötletem van ! Csakis egy közös szerveződés mint pl. A Dragonok családja tud hatékony lenni. Itt is össze kell fogni és egy Isteni renden alapuló pénzügyi hatalmat kell létrehoznunk.

    VálaszTörlés
  14. Én a fókuszon szoktam csodálkozni. Akármikor belepillantok mindig az van benne hogy ki mesztelenkedik, ki műtteti meg a mellét, stb. Nem emlékszem hogy 5-6 éve (mikor még néztem TV-t) így lett volna! Nagyon gyorsan lesüllyesztették a színvonalat.

    VálaszTörlés