2012. április 1., vasárnap

Furcsa hang és fényjelenségek hetek óta az USA-ban

Ezt csak azért fordítottam le nektek, mert nagyon sok helyen foglalkoznak most ezekkel a furcsa hangjelenségekkel szerte az USA-ban és rengeteg cikk van erről. 

March 31, 2012 – PENNSYLVANIA – Olyan erős zivatar és akkora hangrobbanások rázták meg  a Pennsylvaniában lévő Poconos városát péntek este 10 óra után, amilyet a helyiek soha nem láttak illetve hallottak még : A házak szabályosan rázkódtak és mindez kb. fél órán keresztül tartott. Gilda Spiotta Long Pond-i lakos mondta: 
A rázkódás tegnap este szokatlanul hosszú ideig tartott, egyáltalán nem úgy hangzott, mint valami zivatar, olyan volt, mintha az autóúton történt volna robbanás vagy egy tankhajó robbant volna fel” Egy másik helyi lakos Long Pond-i illetőségű Lorene R. Allman-Mars mondja: “A fiam a hátsó ajtóban engedte ki a kutyákat, amikor egy akkora fényes robbanást látott, mely az egész eget betöltötte, aztán hallotta a hangos dörgést. Egyáltalán nem villámnak nézett ki ! :  hanem mint egy bomba, ami a levegőben robban fel.  Én a második emeleten voltam , nem láttam semmit, de a robbanás az egész házat megrázta. Éreztem a lábam alatt, ahogy rázkódik a padló. Még soha nem éreztem, hogy villámtól így megremegett volna a ház, pedig már 20 éve élünk itt
Néhányan földrengésre vagy robbanásra gyanakodtak, és meteorológusok próbálták szokványos hangrobbanásokkal és visszaverődésekkel megmagyarázni, de egybehangzóan mondja mindenki, hogy ez nem egy szokványos zivatar volt. Más lakosok elmondták még "az ablakok úgy rázkódtak, mint még soha és a kutyák ugattak mint az őrültek", "hazafelé vezettem a 196-oson, amikor éreztem a robbanást. Olyan extrém volt, a kocsim is belerázkódott és láttam ezt a fényvillanást a repülőtér irányából. Annyira megijedtem, hogy hazapucoltam és bezárkóztam. ” 

March 30, 2012 – WISCONSIN — Nagyon furcsa hangok és robbanások tartják félelemben a Wisconsinban lévő Clintonville lakosait hetek óta és már mindenki rájuk figyel azóta. Biztos ti is olvastatok már róla a neten: most szeizmométereket helyeznek el a geológusok a városban, miután kisebb földrengés is volt múlt héten. Ennek ellenére a mély és a semmiből jövő bummmok okát senki nem tudja. Csak kedd este 65 hívást kapott emiatt a rendőrség 22:35 és 23:40 között és hajnalban ezek folytatódtak.
Kapcsolódó cikkek:
Rémisztő hangok az égből világszerte
Újra megjelentek ma a semmiből jövő furcsa hangok

6 megjegyzés:

  1. Nemrég végigbogarásztam a youtube-on található szinte össze híradást erről a Clintonville-i furcsa zajokról, de egyetlen egyben sem mutatták be őket, csak beszéltek róla. Így ez elég hiteltelen. Ráadásul még ha be is mutatnának valami zajt, az a "kamerán keresztül", a mai elektronikus világban szintén nem bizonyítana semmit. :)

    De mondjuk higgyük el fentieket, akkor mire lehet következtetni? Itt nyöszörög a föld, amott furcsa zajok vannak, emitt égszakadás, stb., stb., Az tényleg látszik, hogy elementáris változásokra lehet számítani, de senki se lepődjön meg, ezeket mind régen elmondták, csak figyelni kellett volna.

    És most? Csináljuk össze magunkat, "csak" mert a "világ" kifordulni látszik a sarkából? Vagy inkább gondolkodjunk Béláim? Talán félnünk kellene? Vagy inkább hallgassunk a belső hangra, amelyik csendesen azt üzengeti egy ideje, hogy nyugi, mindez értetek van?

    VálaszTörlés
  2. Én ezt a hangot többször is hallottam még anno Februárban Tatabányán délután amikor az állítólagos hadgyakorlat volt Szomódon. A hadgyakorlaton T-72-es páncélosok voltak, de azoknak a hangja nem ilyen lófing. És nem hallatszik el 10km-nél messzebb. Egyébként ezek a hangok mint ami a postban is van ritmikusan olyan 8-10 mp-ként voltak hallhatóak. Addig meg a T-72 löveget nem lehet ilyen gyorsan betölteni, hanem legalább 20-25 mp-be telik amíg a löveget megtöltik (Még a tapasztaltabb páncélosszemélyzet esetében is.) és megvárják amíg a hő is kiszabadul a csőből. Miután lőttek vele.

    Az én meglátásom az ez ügyben, hogy valakik "bombáztak". Meglehet, hogy a Galaktikus Föderáció, mert semlegesítik a Cabal fegyverarzenálját...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom vagy a Cabalt bombázták Asterék vagy az lehet hogy amit Ashter üzent : Föld különböző pontjain érzékelhető feszültségemelkedést illetve kiegyenlítődést furcsa, morajló, fémes, vagy kattogó hangokként érzékelitek. Ne féljetek ettől. Ez a Föld bolygó fizikai válasza az energiakiegyenlítődésre! Minél jobban emelitek a frekvenciátokat, és ezáltal, a bolygótokét, akkor ezek a hangok pár földi éven belül megszűnnek…

      Törlés
  3. csak a közmédiába nem jut el még semmi ezekből a hírekből vajon miért

    VálaszTörlés
  4. Szerintem , köze van a médiának, és még sokan másnak . ahogy esőt villámot túdnak csinálni ami nem természetes úton megy , sok mindenben bele űtik az orrúkat , ezért még vissza vág a természet.....

    VálaszTörlés
  5. Mifelénk is vannak éjjel furcsa zajok. Néha morajlás máskor meg fémes zakatoló hang, mintha egy vég nélküli fém test súrlódásának hangja lenne. Nem lehet megállapítani a hang irányát, mert minden felől ezt hallani.

    VálaszTörlés