2012. június 3., vasárnap

Egy 12 éves kislány is tudja már az igazságot ?! "Kirabol és rabszolgává tesz a bankrendszer!"


Közgazdászok szünet nélkül azon agyalnak, hogyan lehetne megállítani a pénzügyi válságot. Erre jön egy 12 éves kanadai kislány és elmondja azt, amit mindenkinek már régen tudnia kellene.




Elképesztő, hogy az embereknek még most sincs fogalmuk róla, honnan ered az "adósságalapú pénz" és mit kellene tenni! Mi a válság valódi oka... Hogyan hizlalják kormányok a FED-et és az Európai Központi Bankot állampolgárok eladósításával, egyre növekvő adókkal, hogy ezt a magánpénzrendszeren lévő kamatot ki tudják fizetni.
A pénzkibocsátás jogát vissza kell adni a nemzeteknek !
Egy 12 éves kanadai lány viszont sokak megdöbbenésére élőben tolta a tudatlanság "orcájába" mi a probléma és mit kellene tenni! Viharként söpört végig az interneten az igazság... Bárcsak többen értenék meg ezt....

"Becsapnak, kirabolnak minket és a bankrendszer segítségével rabszolgává teszik az embereket. Megállíthatnánk, hogy nemzetek a pénzt privát bankoktól kölcsönözzék kamatra, ahelyett, hogy saját bankjuktól kapnák kamatmentesen!"

 (“What I’ve discovered is that banks and the government have colluded to financially enslave the people of Canada,”
 “It has become painfully obvious even for me, a 12-year-old Canadian, that we are being defrauded and robbed by the banking system and a complicit government,...”
 .... should stop borrowing from private banks and start borrowing from the Bank of Canada with little to no interest.”

Forrás: RT.com

82 megjegyzés:

  1. Már a spanyoloknál is kilóg a lóláb: "„A kormány pontosan kétszer annyi közpénzt készül egy bankba pumpálni, mint amennyit az oktatástól és az egészségügytől elvont. Nincs pénz a tanárok fizetésére, de van a Bankia számára."
    http://komlomedia.hu/hir.php?hir=1367

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy ez a lány már ilyen fiatalon foglalkozik ezekkel a dolgokkal, és viszonylag konstruktív ötletei is vannak. Érett felnőttek nem képesek erre sokszor.

    Abban tökéletesen igaza van, hogy nem jó, hogy a kormányok kölcsönt vesznek fel. Pontosabban az, hogy a kölcsönt felhalmozzák, és a kamatokat újabb kölcsönből veszik fel. A legrosszabb pedig az, hogy ezt a pénzt nem beruházásokra vagy bármi hasznos dolgokra fordítják, hanem kvázi felélik. Ez így NEM fenntartható.

    Ugyanez igaz az emberekre is. Nem kéne hitelt felvenni. Persze, tudom, hogy kell a szép ház, az autó. Az állam is azt gondolja, hogy kell a "magas" nyugdíj, kell a csillivilli, amivel meg lehet venni az emberek szavazatait pár év múlva. És EZ a baj.

    A hitel vállalkozásoknak van kitalálva! Egy állam vagy egy magánember akkor vegye fel, ha valamilyen szükséghelyzet miatt hirtelen kell a pénz.

    És ami a legjobb lenne, ha az állam a saját állampolgáraitól tudna hitelt felvenni, azaz nekik tudná eladni az állampapírokat, mert így a pénz legalább az országon belül marad.

    A kamatmentes pénz jó ötlet, de a kamat nem véletlenül van. Lényegében három dologból áll: a bank bevétele, a nem fizető adósok miatti veszteség fedezete, a pénz "időértéke".
    Ha a banknak nincs bevétele, akkor nem lesz ember, aki dolgozzon, tehát lesz ingyen hitel, csak nem lesz, aki odaadja.
    Ha a nem fizető adósok miatti veszteségre nem ad fedezetet a többi adós kamatfizetése, akkor szép lassan a bank tőkéje elfogy, és nem lesz bank, tehát megintcsak nem lesz hitel ingyen se.
    Az "időérték" pedig lényegében azt jelenti, hogy a pénz nem ingyen van. A betéteseknek kamatot kell fizetni, illetve ha a bank a pénzpiacon vet fel hitelt, akkor azt kell fizetni. Ha nincs kamat, akkor a betétesek sem kapnak semmit, betét nélkül megintcsak nincs hitel.

    Az meg csoda jó lenne, ha a kormányt a nemzeti bank finanszírozná ingyen. Kell kórház? Itt a pénz! Kell 5000000%-os nyugdíjemelés? Itt a pénz! Éljen a hiperinfláció! Legyen egy gyufaszál 20000 forint, és 5 forintos áremelés percenként!

    Ha nem hisztek nekem, akkor nézzétek meg, mi történt olyan országokban, ahol a kormány annyi pénzt nyomatott, amennyit akart. Fantasztikus életszínvonalú fekete-afrikai országokról van szó.

    Nem véletlenül szereti mindenki az aranyfedezetes pénzt! Annak pont az a lényege, hogy biztos lehetsz benne, hogy ér is valamit, mert nem lehet belőle végtelent nyomni.

    Arra már nem mondok semmit, hogy a bankok "fake money"-t adnak. Bár így lenne, az én életem is sokkal egyszerűbb lenne, ha csak beüthetnénk a számot a gépbe.

    Tény, hogy sok-sok probléma van a pénzügyi rendszerrel, de ezek a megoldások kb. ahhoz hasonlítanak, mint ha levágnák a kezedet egy benőtt köröm miatt. Nem baj, majd finomodik a dolog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bankar. A gondolatmenetedet tiszteletben tartom, ezért nem is kritizálom.
      A Te meggyőződéseid, a te világod, a tiéd...
      Viszont:
      Te a kamat vonalán indultál el. De a lényeg és a probléma gyökere nem ez!

      A Pénz keletkezése. A pénz, mint adósság! A semmiből előállított pénzről beszélünk most. http://www.youtube.com/watch?v=1JE-IPKzUtY
      A papírpénz, ami mögött nincs fedezet.
      A hibás tartalékráta rendszer (Fractionnal Reserve System)a hibás !!!

      A FED és az EKB :
      Kamatra ad pénzt kölcsön az államnak használatra, ahelyett, hogy az állam saját nemzeti bankja bocsátaná ki ingyen vagy minimális kamatra.
      Ismétlem: Magánbank (melynek tulajdonosai dúsgazdag dinasztiák) pénzt ad egy államnak, hogy használja, de cserébe óriási kamatot kér. Ezt a kamatot csak egyre nagyobb erőfeszítés árán tudja v. sem (ma már nem képes) előteremteni adók, megszorítások révén az államapparátus, nemzet, ország....stb.
      De mivel egyre inkább olyan pénzt kell visszafizetni, mely valójában soha nem is létezett, a rendszer előbb-utóbb eléri csúcspontját és kiderül a visszafizethetetlenség. A bukás eleve bele van kódolva....

      Illetve, TÉNY, hogy a magánbankként működő FED és Európai Központi Bank működése törvénytelen. Kormányok és nemzetek felett áll. Elszámolással nem tartozik csak a tulajdonosainak. Még a kongresszusnak sem! (A létrehozó családok közismertek, nem részletezem).

      Ezt nem sikerült megakadályozni 1913-ban (FED). Létrehozták mesterségesen az 1907-es bankpánikot, majd megoldásként 1913-ban a FED-et, hiába harcoltak ellene sokan a függetlenséget és a szabadságot féltő emberek.

      Törlés
    2. Oké, tegyük fel, hogy igazad van. És ti mit tesztek eme állapotok megszüntetése ellen? Mit tesztek akkor, amikor választott képviselőitek sem tesznek semmit? Tesztek egyáltalán valami ÉRDEMLEGESET? Vagy csak dumáltok róla, magatokat ismételve napra nap és mindig a másikra vártok, hogy az tegyen helyettetek valamit, mert ti túl gyávák vagytok és túl sok minden veszíteni valótok van ebben a pénzvilág által uralt csúnya világban?

      Törlés
    3. Nincs ezen mit agyalni, mert az élet nem erről szól. Előszöris alkalmazkodsz, mert ugye kénytelen-kelletlen is de ebben a világban élsz. Ha úgy érzed valami nem stimmel, elkezded kutatni a probléma forrását. Minden egyes felismeréssel közelebb kerülsz a rendszer megértéséhez. Ez már "checkpoint", hiszen ha van egy kis gógyija az embernek, itt már tud találni kiskapukat, és egyéb fogódzkodókat, amik segítségével egy kicsit már javíthat (ha nem is hosszútávon) saját vagy környezete helyzetén. Igazából innentől adja magát a dolog. Minnél jobban átlátjuk egy rendszer (jelen esetben a bankok) működését, annál közelebb jutunk a megoldáshoz is.
      Szép dolog, mikor az ember a forradalmi összefogást hirdeti pl, de azzal hogy teszem azt őrjöngve kivonulunk az utcákra (ahogy erre sok példát láthattunk az utóbbi időben) nem hiszem hogy bármit is javítanánk. Szétzúzhatod a bankot -a vázat-, de belül az eszme és a szellem is fenn marad. Azért van ennyi blogger, akik külsőre semmitmondó hiteltelen emberek, hiszen csak ülnek a gép előtt és ugatnak a valóságról. Tudják, hogy ha életképes megoldást akarnak, akkor a megismerésnél kell kezdeniük. Ezért is örülök itt személyesen bankar barátunknak, aki egy kissé más perspektíváját mutatja be a dolgoknak. Szóval igen... ülök a gép előtt és nem keresem görcsösen a megoldást. Előbb szeretném megismerni a dolgokat és véleményem szerint utána a lehetőségek maguktól értetődőek lesznek. Üdv, Pacal

      Törlés
  3. Vélhetően nem a kislány "anyja" programoztsa szét a gyerek fejét és használja fel így a saját gyerekét, mi? Teljesen életszerű, hogy egy 12 éves gyerek ilyesmikkel foglalkozik, ő a mi világunk Jonh Connorja... Nem, a dolog a következő: A szülők nyomatják ezt az egészet, elveszik a gyerektől a maradék gyerekkorát és út tolják maguk előtt, remélve, hogy majd ebből a jópofa dologból tök jókat lehet profitálni. Hánynom kell ettől, mindig is gusztustalannak találtam, amikor az aljas sunyiszülők a gyerekeiket használták fel saját, alantas céljaik elérése érdekében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milliószor leírtam, hogy nem mindenben értek egyet az elittel. Én nem az a típus vagyok mint ti, hogy elkötelezem magam egy üggyel kapcsolatban és aztán minden ami ahhoz kapcsolódik, nyelem, mint kacsa a nokedlit. Van tucatnyi fenntartásom, de a vezérelvvel, egy új civilizációs alap létrehozásával és a népességcsökkentés, illetve fajnemesítés eszméjével mélyen egyetértek! A vallásukkal, egyes módszereikkel és elhajlásaikkal nem. Nekem van kritikai érzékem a saját oldalam felé, nem úgy, mint nektek...

      Még hányszor kell mindezt leírnom, hogy egyszer be tudjon épülni az agyatokba???

      Törlés
  4. Egyébként nem tartok elképzelhetetlennek egy olyan világot, amilyenről a kislány beszélt.

    Most az a probléma, hogy mindenki rá van szoktatva a hitelfelvételre. Mint egy drogra. Sokan azt hiszik, hogy a tárgyak határozzák meg. Szebb ház kell, gyorsabb kocsi kell. Az államtól is elvárják a költekezést, mintha az állam csak úgy teremtené a pénzt.

    Mint egy drog, olyan a hitel. És ha vannak drogosok, vannak dílerek is. Így még nem gondoltam magamra, de érdekes a hasonlat :) Szóval két megoldás van.

    Az egyik az, hogy megszüntetjük a bankokat, nincs többet pénz hitelre, nincs kamat a betétre. Mindenki azt költi el, ami tárcájában van. Alapvetően nem lenne ez rossz, de mivel a hitel, és minden ezen alapuló megoldás nagyon beépült a rendszerbe, a bankok megszűnése hirtelen óriási gazdasági visszaesést okozna. Hihetetlenül sok ember lenne munkanélküli, a pénzben lévő bizalom is meginogna, visszajönne a cserekereskedelem, illetve kis, helyi pénzek születnének. Magyarul kb. mindenki éhen hal, aki nem tudja magának megtermelni az élelmiszert, vagy nem tudja megszerezni mástól. Éhen halni senki nem szeret, ezért mindennapos lenne a fosztogatás, a portyázó bandák, az elkerített falvak.
    Ha jól menedzselt a folyamat, és időben eléggé elhúzódik, akkor a károk nem lennének ennyire súlyosak, de akkor is kegyetlen idők jönnének. Később pedig nincs garancia arra, hogy nem kezdenek el újra megszületni a bankok.

    A másik megoldás, hogy az alapprobléma szűnik meg. Tehát az emberekben egy olyan gondolkodásmódbeli változás jelenik meg, mely megszünteti a mostani fogyasztáson alapuló kultúrát. Mindenki azonos színvonalon él, mindenki annyit fogyaszt, amennyire tényleg szüksége van. Tulajdonképpen ez lenne a megvalósult kommunizmus :DDD Az egésznek viszont van egy nagyon sarkalatos pontja. Tudni kell, mi mennyit ér, és ez nem változhat. A kapitalizmusban az árak változása mutatja az érték változását, a kommunizmusban pedig a rendelkezésre álló mennyiség. Az árak változása inflációt fog gerjeszteni, ami időértéket ad a pénznek, és megszületik a kamat. A mennyiség változása áruhiányt idéz elő. Egy dolog marad, minden érték legyen állandó. És tudjátok gyerekek, ha ez összejön, az már messze túl fog mutatni azon is, amit ébredésnek hívtok.

    Tehát ismét, a legfontosabb dolog, hogy az emberek önmaguk mennek a vágóhídra, és mér örülnek is neki!!! Mert gyorsabb a kocsi, mint a szomszédé :D Ez azért fontos, mert itt még nem is kell beszélnünk összeesküvésekről! Ez egy nagyon bonyolult rendszer, amit nagyon nehéz átlátni még szakmabelinek is. Egy kis összeesküvéssel pedig remekül manipulálható :) Nyilván teszik is, ez teljesen természetes. Sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én soha egy forint hitelt nem vettem fel banktól és sehonnan. Mindig annyit költöttem, amennyi épp a rendelkezésemre állt készpénz formájában. Talán röhejesnek tűnik, de még bankszámlám és bankkártyám sincs.

      Így is lehet... Oké, kellett hozzá nem kis szerencse az életem során, hogy a saját lakás és a színvonalas berendezés és a többi dolog ment hitelfelvétel nélkül is, de legalább nem kellett horror kamatokat fizetnem és nem loptam meg senkit semmivel. Ha nekem sikerült, másnak is sikerülhet, csak a többség az elsődleges ösztöneire hallgat és a könnyebbnek tűnő megoldást választja...

      Törlés
  5. Illuminati: A lány mondja is, hogy az apjával néznek ilyen dokumentumfilmeket.
    Azt meg csak ők tudják, hogy a szülők nyomják-e, vagy tényleg magától érdekli. Igazából lényegtelen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, a gyerek odaül az apja mellé: Apa, ez mi? Hogy ez? Nos, egy dokumentumfilm a pénzvilágról, kamatokról, válságról és ilyesmikről kislányom. Juj de izgi apaaaa, én is nézhetem? Úgysincs semmi más, ami engem érdekelne! Se gyerekfilmek, se gyerekprogramok, nincsenek barátnőim, barátaim, szóval én tökre ezt akarom nézni! - nos, ez aztán roppant életszerű...

      Törlés
    2. Nem is tudom hogy lehetnek ilyenek a szülei, hogy gaga meg MTV helyet ilyeneket mutatnak a gyerekének "felháborító"
      Neked ettől kell hánynod nem attól hogy 12 évesen kurválkodnak facebookon meg 13-14 évesen discoba járnak.

      Törlés
    3. remélem csak szándékosan vérpistikézel

      Törlés
    4. Vannak akik hamarabb felnőnek, mások meg később érnek meg. pl a lányok alapból 3 évvel korábban érnek, miért ne érdekelhetne egy embert a több milliárdból már ennyi idősen is? :)

      Törlés
    5. Ugyan, ebben nincs semmi magától értetődő realitás. Ezt mindenki érezheti. Anyuka ott ül mellette, vigyáz rá, nehogy besüljön a gyerek a betanított szöveggel. Teljesen természetellenes helyzet. A gyerektől elveszik a gondtalan gyerekkorát, ez pont olyan, mint amikor az elmebeteg szülők - akik általában az élet nagy vesztesei közé tartoznak - mindenféle szépségversenyen indítják a lányukat már hat évesen és úgy kimaszkírozzák őket, mintha barbie babák lennének vagy inkább miniatűr felnőttek. Ez nem normális dolog.

      Ja, és már megint lelkendezve fogadtok egy hírt, mindenféle gondolatok és fenntartások nélkül.Itt van egy kislány, aki a pénzrendszerek fenntarthatatlanságáról beszél. Egyébként és akkor mi van? Beszéljen, ti meg örüljetek neki. ÉS???????

      Törlés
  6. Feltétlenül csak ez a két szélsőséges alternatíva létezik egy gyerek életében. Vagy pénzügyi háttérhatalmakkal foglalkozik egy 12 éves kislány, vagy a Facebookon kurválkodik. Szeretnék gratulálni a széleskörűségedhez, de azért remélem, hogy soha az életben nem lesz gyereked, mert ezzel a felfogással mindkét lehetőséggel csak egy lelki toprongyot nevelsz majd belőle.

    Normális gyerekkor kifejezés mond neked valamit? Szülői odafigyelés? És az, hogy minden témakörnek megvan a maga ideje? Önfejlesztés, orientáció, egészséges tudati fejlődés lépcsőfokai, fokozatosság? Nem nagyon ismered te ezt így, igaz?

    VálaszTörlés
  7. "Erre jön egy 12 éves kanadai kislány és elmondja azt, amit mindenkinek már régen tudnia kellene. "

    Nekem meg pont ez a gyanús. Tán csak nem egy következő szintre lépett az NWO? Nekem úgy rémlik a bankok bedöntése mintha szerepelne a káoszteremtési tervben... Nem feledni a "szentháromságot": probléma-reakció-megoldás!

    Bankár, írod, hogy "A hitel vállalkozásoknak van kitalálva!"
    De akkor miért hitegetnek minket a "legnagyobb" magyar óta, hogy az államoknak hitelből kell gazdálkodniuk??

    "Nem véletlenül szereti mindenki az aranyfedezetes pénzt!"
    Akkor ezért vették el úgy száz éve, mi?

    Illuminatival értek egyet abban, hogy ez a kislány egy felépített sztori.

    VálaszTörlés
  8. Elvileg az USA-ból kéne elindulni a káosznak, mivel minden szar onnan jött eddíg is.
    Illuminati-t nem értem miért utálják ennyien( virtuális gyűlölet:D , vagy online gyűlölet... ). A hozzászólásai alapján? Amit ehhez a bejegyzéshez írt az számomra szimpatikus.
    Azért visszaolvasom a hozzászólásait ha lessz időm.

    Bankar! A szegény réteg azért vesz fel hitelt házra, mert másképp nem tudja megvenni.A ház pedig része az ember életének, ha családot akar. Szóval hitelt kell felvenni, hogy élhessen.
    Én is itt vagyok 29 évesen, nincs semmim, mert ez a drága állam( mint a háttérhatalom egyik cége) csak épp annyit ad, hogy fenn tudjam tartani magam és be tudjak járni dolgozni.
    Szerencsére mióta ébredezek(2-3 éve) már nem veszek meg a sok szemetet és így valamivel több marad értelmes dolgokra.

    VálaszTörlés
  9. Felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy Illuminati sokmindennel vagdalkózik, viszont a mások által feltett lényeges kérdésekre nem válaszol. Persze megvan hozzá a joga, csak én ezt így elég egyoldalúnak érzem. Vagdalkózni a könnyebb persze... (pl. csak ezen az oldalon Chaser-nek válaszolhatnál valami érdemlegeset igazán.)

    Kíváncsi vagyok, te hány gyereket neveltél már fel hogy ennyire tudod mi a "normális" gyerekkor, vagy a szülői odafigyelés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nevelem a kislányomat, ebbe beletrafáltál. Kilenc éves, kitűnő tanuló, jókedélyű, kiegyensúlyozott, imád sportolni, együtt focizunk, labdázunk, elmegyünk együtt ide-oda, kirándulni, stb. Szeretetteljes a kapcsolat közöttünk és az iskolában is csak jót mondanak róla. Szóval kiválóan tudom, mi a normális gyerekkor és a szülői odafigyelés és ha egy 12 éves összeesküvésekkel és a bankrendszerrel foglalkozik - egyébként közgazdasági, történelmi, politikai háttérismeretek nélkül - az biztosan nem normális. Aki ezt másként gondolja, az elfogult és bolond.

      Törlés
    2. Na, ennek örülök. Màrmint hogy minden jól megy a családodban.
      A cikkben szereplő kislányról viszont túl kevés az infó, hogy el tudjuk dönteni mi a helyzet. Így önmagában tényleg fura, viszont manapság elég sok az a különös gyerek akik mások mint a többi.
      Úgyhogy én maradok annyiban, hogy fura, de nem elképzelhetetlen.

      Törlés
    3. Illu

      Te feláldoznád a családodat s majdan rokonaidat az Új Világrend oltárán hogy ezzel bizonyítsd az elkötelezettségedet "magasabb" célok meg valósulásában.?
      A lényeg döntened kéne az életükről.!

      A riportban amúgy észre lehet venni hogy a kislány, szeme nem fókuszál a mondataira.! Mint aki valóban meggyőződéssel beszél, jó munkát végeztek de nem elég jót vagy nem akarták már tovább gyötörni.!

      Törlés
    4. Az első kérdésre a válasz: Nem. Határozottan nem, és itt az én bukásom. Tudom, de ez van. Korábban már írtam, hogy van bennem sok ellentmondás, hát ez az egyik. És feloldhatatlan.

      Törlés
    5. Aha értem szóval a te családod nem de más családja mehet.?
      Bár ezt úgy sem TE fogod el dönteni.!!!
      Egy szer majd csak közlik nem voltak elég "értelmesek" az élethez.!
      :)

      Törlés
    6. Erre írtam azt, hogy a sztorit ilyen értelemben buktam, mert ez így túl önző és túl érzelem teli.

      Törlés
  10. Az én szerény meglátásom ezzel kapcsolatban: nekem is igen gyanús, és úgy sejtem, nem véletlen kapott ez ekkora hírértéket ugye..én is a mondó vagyok, hogy a bankrendszer bukása előre kitervelt folyamat, mint ahogy a válság is. nem tudom, találkoztatok-e azokkal a fura hírekkel, mi szerint a forintunkról le fog mondani az állam és semmi közünk nem lesz hozzá, mert a felsőbb körök fogják irányítani, mi NEM verhetünk saját fizető eszközt (na ez ellen már érdemesebb tiltakozni). bevezetik az elektronikus pénzt (itt van a nyakunkon!) és jó napot kívánok, itt az új világrend. ami a gyereknevelést illeti. sajnos olyan világot élünk, ahol egy gyereknek nagyon is tisztában kell lennie a mai világ működéséről, mi előtt el kezdik mosni az agyát, mint ahogy a miénkel tették. e mellett természetesen nem szabad elsiklani az érdemi nevelési dolgok felett sem, de időt kell szakítani rá, hogy elmagyarázzuk nekik ezeket a dolgokat. különben egy ugyan olyan generációt nevelnénk fel, akit alvó állapotban tartana a hatalom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked van gyereked? (Sajnálatos lenne rá nézve.) Komolyan gondolod, hogy ilyen korában nekiállsz a másik oldalról mosni az agyát és pumpálni bele a sok szart, amit itt összehordtok? Az nem agymosás? Nem talán hagyni kellene a saját személyiségét kibontakozni, oké, adva neki némi orientációt, tanácsokkal, és hagyni, hogy magától találja meg az érdeklődési körét? Nekem senki ne mondja, hogy ez a szerencsétlen gyerek magától harapott rá a témára, azért ül ott az anyja totál feszülten, kőarccal, igaz? Miért nem 6 évesen kezdenéd nyomni neki a vallásos-ezoterikus agymosást? Miben vagy te ebben a kérdésben különb, mint a mainstream felfogás amit agymosással vádolsz? Te is ugyanazt akarod elérni egy gyereknél, csak a másik oldalról...

      Törlés
  11. Még annyit hozzátennék, hogy a lányomnak buzgón az egyetemes erkölcsi és elvi értékeket tanítom, minden saját meggyőződésem ellenére, mert a lehető legegészségesebb, legrendesebb és értékesebb embert szeretnék nevelni belőle. Légy közösségi alkat, legyél nyitott, vesd el a gyűlöletet, segítsd a rászorulókat, állj a gyengék pártjára, legyél vezéregyéniség, mert úgy nagyobb hatásod lehet, jól kommunikálj, legyél őszinte, becsületes, és úgy élj, hogy tiszteljenek és tőled kérjenek tanácsot, ne fordítva. Emellett tartásra nevelem, legyen erős, és gondolkodjon mielőtt cselekszik. Tudom, hogy ez tőlem talán szokatlan és hihetetlen, de ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy én, a pszichopata állat illuminati párti vadember sem vetemednék odáig, hogy teleoltsam a gyerekem fejét mindazzal, ami az enyémet már megmérgezte, csak azért, hogy ellopjam a gyerekkorát, annak minden szépségét, örömét és létrehozzak egy kicsi ént, akit tolhatok maga előtt. Egy gyereknek nem ez a dolga! Majd ha eljut odáig, és érdekli, azzá teszi magának!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel teljesen egyetértek.
      Bár világszemléletünk még ha különbözik is, legfontosabb szülőkénti feladat, hogy gyerekeinket a lehető legtudatosabb, legértékesebb embernek neveljük...
      (Csak nevelheted te jó embernek, ha a háttérhatalom le akarja redukálni az emberiség döntő hányadát. És itt nem morális, hanem statisztikai alapon döntenek.)

      Törlés
    2. Illuminati..szerintem megértenéd, ha most elküldenélek a picsába. azért, mert helyettem írsz le dolgokat, még nem azt jelenti, hogy nem gondolom hasonlóképp. De mivel képtelen vagyok veled a nélkül kommunikálni, hogy ne köss belém, meg még a villanypóznába is, úgy, hogy abszolut kiforgatod a szavaimat, ezért meg sem próbálom inkább. Ezek szerint fogalmad sincs, mire gondoltam. De tényleg nem írok többet, mert FELESLEGES a te esetedben. Nem bántásból írom, csak úgy ítélsz meg, hogy nem ismersz még virtuális szinten sem, és logikátlan következtetésekre jutsz a hozzászólásaimból.

      Törlés
    3. Bocsánatot kérek, ha valóban ítélkeztem feletted ismeretlenül, valóban hiba volt.

      Törlés
    4. Köszönöm, hogy megtisztelsz. Ezen túl én is igyekszem normál hangnemben szólni. Ami úgy általánosságban a kommentárjaidat illeti, többnyire észre veszem azt, amire gondolsz és amit a legtöbben nem persze van, amiben nem értünk egyet. de gondolom már azzal is tele van a hócipőd, hogy mindenki veled foglalkozik. Béka!

      Törlés
  12. Őszinten szólva elég ellentmondásosnak találom azt amit írsz. Egyrészről az életet értelmetlennek tartod és olyan ügyért vagy elkötlezett ami a saját és szeretteid/embertársaid halálát jelentheti, másrészről pedig leírod hogy mennyi energiát fordítasz a lányod jó nevelésébe.
    Szerintem neked semmi közöd az illuminatihoz. Csak ez egy jó név most, felkavarhatod vele sok ember érzelmeit és ez tetszik neked. Ennyi. Mert amit írtál Chaser-nek az kb olyan hogy "szeretkezni akarsz, de szűz is akarsz maradni" (bocs, hirtelen jobb hasonlat nem jutott eszembe).
    Egyébként miért írod magadról, hogy "pszichopata állat illuminati párti vadember"? Ezt sem értem. Oké hogy ezen a fórumon többen így írnak le, de eddig nem úgy mintha ez meg is érintett volna. Mostmeg te írod magadról???
    Kérlek magyarázd meg. Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon jól tudom, hogy komoly ellentmondásaim vannak, érzem, tapasztalom minden nap. Egyelőre nem tudom feloldani ezeket, mert nagyon komoly dolgok ezek. És tényleg semmi közöm a szervezethez, de ezt már többször leírtam, sosem akartam azt a látszatot kelteni, hogy belsős vagyok. A névválasztás miértjére teljesen jól leírtad az okokat, igen.

      Amit magamról írtam, az nem a saját véleményem, itt az oldalon fogalmazták meg néhányan, és csak beidéztem, kissé cinikus módon. Egyszerre vicces és szomorú, hogy páran ennyire sommásan ítélnek meg valakit.

      Törlés
    2. Köszi ezt a kis megnyilatkozást. Kívánom, hogy sikerüljön feloldani magadban azokat a dolgokat amik zavarnak.

      Törlés
  13. Bár nekem még messze van az apaság, de szerintem sem az egy szülő dolga, hogy kész eszméket és a saját értékrendjét ültesse át a gyerek fejébe. A szülő csalódik, mert a gyerek úgyis (tudatosan vagy megérzésből) leszűri és egyénien értelmezi azokat, a gyerek pedig úgy nő fel, hogy egy sosem létezett eszmének akar megfelelni. Ismerős szituáció, jóllehet én hamar feladtam a megfelelési kényszert. De sajnos azóta is feszült légkört teremt egy eszmecsere a szüleimmel. A gyereknek az válik hasznára, ha szép fokozatosan tudatosságra neveljük. Tegye amit a szíve súg, de mégis legyen egyfajta felelősségérzete, amivel már ügyesen elnavigál a saját útját keresve.

    VálaszTörlés
  14. Pacal: Tökéletesen egyetértek.

    Mazsola: A gyereknevelési tanácsadások nagyjából olyan hasznosak, mint a pszichológia. Minden ember, minden gyerek más, nem lehet kategóriákba szorítani őket, csak nagyon nagy általánosságban, de az már akkora méretű halmazokat jelent, amik nem hasznosak egyénre levetítve. Az élethelyzetek is mások, szóval így ez nem megy. Egy szülő vagy ráérez és felelősségteljesen, jól egyensúlyozva nevel, vagy - már bocsánat - de cseszheti...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is erre jutottunk, illetve megfogadtuk az egyetlen ebben a kérdéskörben még hasznosan alkalmazható tanácsot: "A példa a leghatékonyabb tanítók egyike, noha szótlanul tanít."

      Az biztos, ha én káromkodok, a gyerek is fog.
      Ha én egész nap a tévé előtt ülök, akkor a gyerek is ott fog.

      Ha viszont én gondozom az állatokat és növényeket, akkor nagy valószínűséggel a gyerek is ezt teszi majd, mert ez volt az a minta ami a legelőször "beégett".
      Ha megpróbálok mindenkivel szeretetteljesen viselkedni, akkor ezt látva a gyerek sem szabadna nagyon eltávolodjon, bármilyen közegbe kerül is.
      Legalábbis remélem.

      Ezek után már csak időt kell adni a gyerekeknek, hogy kibontakozhassanak, kell nekik egy kis saját tér és idő. No és ez az a pont, ahol az NWO urai nem biztos, hogy egyetértenek velünk. :)

      Törlés
  15. "A Welt am Sonntag német lap szerint júniusban bejelentik az Európai Unió átfogó reformprogramját. Ez a reformprogram előírja a közös pénzügy-, adó-, kül- és biztonságpolitikát. A tagállamok adóbevételei közvetlenül az uniós pénzközponthoz jutnak, az Európai Bizottság közvetlenül dönt a tagállamok költségvetése felől, megszűnik a tagállamok önálló külpolitikájának látszata és a nemzetközi politikában az egyes tagállamok nem, hanem kizárólag az Európai Unió jelenik meg. A tagállamok hadserege a NATO reformprogramjában elfogadott alárendelés útján fokozatosan leépítésre kerül, helyét átveszi az Európai Unió központi irányítás alatt lévő hadereje. A reformprogram alapján a közeljövőben bevezetésre kerül az egységes bankfelügyeleti rendszer, központi szabályozás alá kerül a munkaerőpiac és a szociális ellátórendszer." -> Értsd: Bejelentik az Európai Egyesült Államokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még egyik birodalom sem bírta a végtelenségig. Ez a tákolmány se különb az elődeinél, mivel nem az emberek szabad akaratából jött létre. Hajrá EU! Aztán majd meglátjuk ki bírja tovább, az EEÁ, vagy a szabad szellem.

      Törlés
    2. Az EU hónapokon belül össze fog omlani, kár az Egyesült Európai Uniótól rettegni. Az összeomlás tervezett és irányított lesz, még ha nem is tűnik majd annak. Egy világszintű krízist gerjesztenek, amibe mindenki belegebed, és könyörögni fognak az NWO-ért az emberek.

      Fú, már alig várom!

      Törlés
    3. Illuminati, a számból vetted ki a szót. Csakhogy én nem vagyok nagy NWO rajongó, ezt nézd el nekem.

      Törlés
  16. Üdv mindenkinek, végre idejutottam, már rég szerettem volna Illuval társalogni.

    Az alapvető tévedésed szerintem, hogy itt mindenki tétlenül várja, hogy majd a hite szerinti felsőbb erő oldja meg a problémákat.
    Az én meggyőződésem (amit eddigi élettapasztalataim átszellemítése alapozott meg), és megélésem szerint, ezt a Forrás ÁLTALUNK, RAJTUNK KERESZTÜL teszi meg, ugyanúgy, ahogy a( szerintem) másodlagos, negatív erő is általunk, MANIPULÁLT TEREMTŐ TUDATUNKON keresztül hozta létre a jelen helyzetet.
    Az tény, hogy jó munkát végzett, de úgy néz ki, erre is szükség volt.
    Hogy mi lesz azokkal, ezt nem fogják-fogták fel, azt nem tudom, mint ahogy konkrétan azt sem, velünk mi lesz, de én már a jelent is úgy élem, ( a Forrás segítségével, teremtő tudatom által) hogy világomban minden rendben van, úgyhogy optimista vagyok.:)

    Üdv:
    Szulthan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, de ehhez nem tudok mit hozzátenni. Tőlem világéletemben messze volt ez a világszemlélet és hit, gyerekként sem érintett meg, és már nem is fog soha. Az én gondolkodásom teljesen más, nem férnek bele logikátlan és nagyon is emberi tulajdonságokkal bíró istenek, végtelenségig körforgó, sehová nem érő lelkek, és ne soroljam, mert úgyis mindenre jön majd egy szakértő magyarázat, amivel megint nem tudok mit kezdeni.

      Szóval köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, és megtiszteltél azzal, hogy normális hangon szóltál hozzám, de nagyon messze van tőlem ez a fajta felfogás.

      Törlés
    2. Soha ne mondd, hogy soha! :)

      Törlés
  17. "Tőlem világéletemben messze volt ez a világszemlélet és hit, gyerekként sem érintett meg, és már nem is fog soha"

    Gyerekként ez nem is érinthet meg senkit ( bár szülei érettségének megfelelően TERMÉSZETESEN nevelhetik ilyen felfogásban), mert ehhez azért lelki érettség kell.
    Ha pedig eddig messze VOLT tőled ez a világszemlélet, hát most közelebb került.:)
    Egyik alapmeggyőződéssem, hogy nem azzal találkozol amivel szeretnél, hanem azzal aki VAGY.

    "Az én gondolkodásom teljesen más, nem férnek bele logikátlan és nagyon is emberi tulajdonságokkal bíró istenek"

    Az enyémbe sem. Sőt a legújabb, TUDOMÁNYOS biológiai, és fizikai eredmények alapján az egyetlen LOGIKUS következtetés egy intelligens, nem emberi tulajdonságokkal bíró FORRÁS létezése.

    VálaszTörlés
  18. SBG Buddha: Azon indultam el, hogy kell a kamat, anélkül nem működik a rendszer. Leírtam, mi kellene egy kamatmentes világhoz. Vagy globális megvilágosodás vagy egy megvalósult Mad Max film. Bár ez utóbbi ismét kitermelné a pénzügyi rendszert. A dúsgazdag családoknak pedig nem kell birtokolni se a FED-et, se az EKB-t. Mivel ők adnak kölcsön, törvényszerű, hogy a pénz hozzájuk áramlik. Ez statisztikailag kimutatható, és ebben még semmi összeesküvés nincs. Egy kis susmussal pedig még jobban a maguk malmára tudják hajtani a vizet, és nyilván teszik is.
    Chaser: A rendszer tönkremenetele és összedőlése katasztrofális lenne, kár ezért küzdeni. A helyi bankok használata jó, de minden nagy bank kis bankként kezdte, egyszerűen a hatékonyság, a méretgazdaságosság nagyon fontos ebben a szektorban, ahogy mindegyikben. A helyi pénz felesleges, papírfecnit cserélsz papírfecnire. Ami működne, az helyi szinten egy ármegállapodás, azaz aki csatlakozik, annak szabott árak vannak, a kívülállóknak meg az inflációval és egyebekkel növelt. Ez egyébként ugyanaz, mintha helyi pénzt használnátok. A Bitcoin nagyon érdekes, de az aztán tényleg csak egy számsor a gépben, ami ki tudja, hogy manipulálható. Kis gazdaság még eldöcöghet vele, de komoly dolgokra még esélytelen.
    Pacal: Jól mondod, ha a szellemiség fennmarad, akkor a szétzúzott struktúra helyébe idővel ugyanaz fel fog épülni. Viszont kb. az egyetlen megoldás az őrjöngve utcára vonulás, de csak akkor, ha a megfelelő célokért történik ez.
    Mazsola: Nem olvastam Széchenyitől a Hitelt, úgyhogy nem tudom, pontosan mit mondott, de meglepődnék, ha azt ajánlotta volna, hogy az állam adósodjon el. Persze minden azon múlik, mire költik a pénzt, de alapjáraton jobb, ha nincs adósság.
    Az aranyfedezetnek fel kellett bomlania, mert a rendszer nem engedi az inflációt, az USA viszont nyomatta a pénzt, mert háborúzni akart, ez inflációt gerjesztett, az emberek pedig nem voltak hülyék, tudták, hogy a dollár szart sem ér, de értékes aranyat adnak helyette. Mindenki aranyat akart, ezért megszűntették a rendszert. Nem is fog ez visszajönni, mert a kormányok imádják az inflációt.
    Lajos: Igen, tudom, hogy sok embernek hitel nélkül nem lenne háza, nem lenne kocsija, amivel munkába járhat. Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak ez kényszerűség. Azonban vagy ez, vagy az. A kettő együtt nem megy. Igaz, el tudok képzelni más jellegű rendszereket, ahol nem lenne kamat, de a hitel jótékony hatásai meglennének, ehhez azonban hihetetlen bizalomra van szükség. És még jó pár dologra, ezekről írtam is valahol itt.

    VálaszTörlés
  19. Illu

    Már egy jó pár napja vidítasz itt bennünket , hogyan látod szereztél olyan értékeket ami által tisztábbak lettek dolgok benned, és talán világ nézeted illetően?
    A vagy megerősítettük a "töltike" szindrómát benned.?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen az utóbbi. Mondjuk én ezt értéknek tekintem, tehát mindkét kérdésre, felvetésre igen a válasz a maga módján.

      Törlés
    2. Háát mindannyian, cipelünk terheket de a tieid kiemelkedően "egészségesek".!!!
      :)))

      Törlés
  20. „Van tucatnyi fenntartásom, de a vezérelvvel, egy új civilizációs alap létrehozásával és a népességcsökkentés, illetve fajnemesítés eszméjével mélyen egyetértek! Ha egy optimális társadalmat akarsz építeni, ki kell kukázni azt a tömeget, ami születetten aljas és alantas és hiába rendelkeznek a maguk szintjén a két, általad emlegetett tulajdonsággal, ez azért lássuk be, a teljességhez édeskevés. Sokkal humánusabbnak és elfogadhatóbbnak tartok egy olyan tervet, amiben egy globális kényszer sterilizációs programmal, két-három emberöltő alatt érhetnénk el a félmilliárdos célt”. Néhány évvel korábban kellett volna születned, de ez szerencsére nem történt meg! Ugyanis a hozzád hasonlók a nácizmus idejében is kiálltak és végeztek könyörtelen, és embertelen kísérleteket a munkatáborba behurcoltakkal. El sem merem képzelni azt, hogy Mengele mellett a te érdemi tevékenységed magát az Eugenikát alkalmazva és képviselve mekkora pusztítást és még nagyobb szenvedést, okoztatok volna a szabadkőműves páholy egyik bábfigurájának Adolf Hitler irányítása alatt! Azt viszont már el tudom képzelni, hogy a „sterilizálást” a lányodon már minden zokszó nélkül el tudnád végezni, ha az NWO mihamarabbi létrejötte, és érdekei, is ezt kívánnák! Szerencsére nem vagy vezéregyéniség hozzászólásaid alapján, de vagy egy rohadt nagy pszichopata, ki „véletlenül” ide tévedve folyamatosan osztja az észt, káoszt, gyűlöletet, széthúzást, erősítve a háttérhatalom szisztematikusan, tervszerűen végbemenő sátánista tervét...
    Ha ezt a mondatot magadra és a barátaidra érted, akkor: „ Ha egy optimális társadalmat akarsz építeni, ki kell kukázni azt a tömeget, ami születetten aljas és alantas és hiába rendelkeznek a maguk szintjén a két, általad emlegetett tulajdonsággal, ez azért lássuk be, a teljességhez édeskevés.” Igazad van! Egyetértek! De nélkületek!
    Eugenika pontos meghatározása: Fajegézségtan. A magasabb rendű embertípusra és ennek kitenyésztethetőségére vonatkozó áltudományos elmélet. Az 1930-40-es években meghatározó befolyással volt Németország tudományos és politikai életére.

    VálaszTörlés
  21. Igazad van, ha akkor születek és lehetőséget kapok, te sem születtél volna meg, mert a szüleid, nagyszüleid minden bizonnyal késői abortusz áldozatai lettek volna, pusztán szánakozó kegyelemből.

    Az ismereteid pedig rendkívül hiányosak. Az eugenika messze nem náci találmány, már a századforduló előtt jóval feszegették ezt a kérdést. Majd biztosan jól megírod, hogy miért ördögtől való a fajnemesítés eszménye, a káros és egyértelműen retardált génállomány kisöprése és ezzel egy teljesebb emberfaj kitenyésztése. És nagyon kérlek, ne gyere Hitlerrel, az a pali egy kis pöcs volt, egy szentimentális, a valódi feladatokat végrehajtani képtelen, buta senki. Sokkal ütőképesebb ember kellett volna a helyére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Honnan tudod, hogy milyenek az ismereteim? Ki vagy hogy itt bökdösődsz mikor ott van a Facebook? Hogy képzeled mikor bármely hozzászóló válaszát megkritizálod? Tán te vagy az oldal szerkesztője?

      Törlés
    4. Azért a lányod, és én is élek, de nem a kegyelmedből...

      Törlés
  22. Sajnos - bár itt a többség örömtáncot fog járni, úgy hiszem - néhány napra el kell tűnnöm, fontos, későbbre várt események fognak következni hamarosan és nekem úgymond "képben kell lennem" ezeknél. Valamikor jövő hét után várható az újbóli felbukkanásom, kíváncsi leszek, közületek ki hogyan fogja megélni azt, ami közben megvalósul...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kifejezetten jól szórakoztam.!
      Amúgy meg szerintem nem kell aggódnod miattunk.!

      Törlés
    2. Én spec. feltétlenül visszavárlak!

      Törlés
    3. Ne feledd, itt mindig szerető, családias légkör vesz körül!
      Visszavárunk!

      Viszlát és kösz a halakat! ;)

      Törlés
    4. HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ! :) Skacok..nem fogjátok elhinni,...de nekem is el kell tűnnöm, nem mondhatom el hová, mert ha elmondanám....tudjátok? meg kellene, hogy.............

      Törlés
  23. Csak nem a Vénusz-tranzitra gondolsz és ami utána következik? Esetleg a foci EB-n történik majd valami nagyszabású dolog?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt ismered?

      http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/wtf-chinas-now-tv-promo_vid231714/
      http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2012/05/euro-2012-kina-miert-ennyi-sokkolo.html

      Törlés
    2. Igen, láttam a videot, de őszintén nem igazán tudom hová tenni. Állítólag hivatalos a video mivel a kínai NOW TV-n is leadták. Hogy a jövőről szól-e? Nem tudom, de még 5 nap és kiderül. Ha lesz is valami az EB-n szerintem júni 11-én lesz, legalább is én azt gondolom. (2012 június 11. az EB C csoport meccsek -> 2012 6. 11. -> 6/11 ->9/11 [egykis agymenés:D]). Ha nem az EB-n akkor lehet, hogy majd az olimpián. Reméljük inkább, hogy sehol.

      Törlés
  24. Ha a Föld gömb különböző pontjairól indulunk Észak felé, akkor mindenki külön utakat fog bejárni, de mégis ugyanoda tart. Valaki már belátja ezt az egyszerű módot, valaki még az sem tudja merre van Észak - s épp ezért nem sok értelme van egymás torkának esni. Az Egység idővel elkerülhetetlen szerintem.

    Jó utat Illuminati!

    VálaszTörlés
  25. Szerintetek mi változik azzal, ha it bárki is a gyilkolásra uszít? Semmi. Az egyetlen jó dolog, hogy megmutatja mik azok a fájó pontok amiket el kell fogadnunk magunkban, amiket megfigyelhetünk és analizálhatunk, hogy majd később, ha érettek leszünk rá, el tudjunk hagyni természetesen és véglegesen. Nekünk is ugyanúgy bele kell néznünk a tükörbe amit a másik, esetleg nem szimpatikus figura tart nekünk. Annál inkább nézni kell, minél unszimpatikusabbnak látjuk. Szerintetek Isten válogat valamiben? Ugyanúgy szereti azt aki követi és azt aki nem követi.
    Egyébként meg arra az Isteni szeretetre ami "most" ömlik a világra, arra többé kevésbé mindenki reagál, vagy pozitívan, vagy negatívan. És ezt látjuk itt is. Most éppen olyannal találkoztunk aki negatívan reagál és kész. (legalábbis számomra látszólag negatívan, de ezt én halandó fejemmel nem állíthatom)
    De nem kell ezt magunkra venni és belefolyni érzelmileg. Nincs is értelme és nem is vezet sehova.

    VálaszTörlés
  26. Kedves Illuminati!

    Ahelyett, hogy 6,5 milliárd ember kiírtásától várnánk a kánaánt a földön, inkább a világűr felé kéne nyitni. Rengeteg helium-3 van a holdon, ami egy kifejezetten jó energiaforrás, de ott van az aszteroida-öv is ahol rengeteg fémet és nyersanyagot lehetne bányászni. Csak itt jönnek a képbe a piramis csúcsán lévő emberek, akiknek a kezében van a föld jelentős energia- és nyersanyagkészlete és nem érné meg nekik a világűr kiaknázása, mert ott szinte minden korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll. A földön kívül vannak még bolygók elérhető közelségben, amiket kolonizálni lehetne. Lehet kicsit elrugaszkodott példa, de sokkal több lehetőség van benne, mint az emberiség létszámának drasztikus csökkentésében.

    Üdv,
    hunzol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudom, talán jobb lenne, ha addig nem lenne kiengedve az ember a nagyobb játszótérre, amíg a sajátjára sem tud vigyázni...

      Törlés
    2. Egyetértek Mazsolával, akkor olyasfajta életstílusunk lenne mint a vándorsáskáknak...mindent lepusztítunk, és ha nincs már semmi, akkor továbbmegyünk más helyeket kiaknázni. Van itt a Földön rengeteg megújuló energia, legyen az fizikai, vagy akár szellemi. Szerintem inkább ezeket kellene megtanulnunk felelősen (ki)használni, nem pedig egy olyan módszert továbbvinni, ami eleve pusztulást és felélést sejtet.

      Törlés
  27. Ezzen azt hiszem már késő gondolkodni.
    Tíz év múlva négy embert küldene a Marsra a 'Mars One' nevű holland cég, hogy kolóniát alapítsanak a vörös bolygón. Az asztronauták soha többet nem térnének vissza a Földre.
    A cég most nyilvánosságra hozott tervei szerint 2023 tavaszán landolnának az első emberek a Marson, akiket kétévente újabb négy ember követne. Az asztronauták kiválogatásától kezdve, a kiképzésükön át, egészen a marsi mindennapjaikig egész életük a kamerák kereszttüzében zajlana, a világ szeme láttára. A kétévenként gyarapodó kolónia a tervek szerint fokozatosan válik önfenntartóvá. Eleinte csak oxigént és vizet fognak előállítani, de már az első négyes visz magával egy hordozható üvegházat, amiben növényeket termesztenek majd. Idővel pedig sor kerülhet majd egy második telep létrehozására is a vörös bolygón.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Már régen el jutottak oda.!

      Törlés
    2. Ja ez meg a másik, hogy már egy ideje visszatérő vendég a Marsra a NASA

      Törlés
    3. Nem veszitek figyelembe a lehetőséget, hogy a NASA és a főnökei már régen kapcsolatba lehetnek fejlettebb "idegenekkel", olyanokkal is, akik talán már nem is három dimenziós lények - így tehát bőven lehet tapasztalat más élőhelyeken lévő életről. Mindenesetre rejtély, hogy a "homo sapiens" kétmillió év alatt eljutott a pattintott kőbaltáig, majd evolúciós szempontból eltörpülő, cirka 40.000 év alatt a baltától eljutott a Marsig. Hát nem furcsa ez a fejlődési ugrás? Ha a darwini evolúció lenne igaz, akkor kb. most tartanánk a csiszolt kőbaltánál... :))

      Ja és az sem biztos, hogy az emberiségnek az a sorsa, hogy bádogdobozokban fedezze fel a világűrt. Lehet, hogy a szellemi fejlődés célravezetőbb. A gondolatnál nincs gyorsabb jármű! :)

      Törlés
    4. Nem tudom pontosan mi jövőt szán nekünk a Teremtő Intelligencia, vagy Jó Isten vagy Központi Nap, vagy akárminek is nevezzük, de egy biztos az alapokat rendesen meg tanítják nekünk.!

      Törlés
    5. Az emberrel különleges célja van a Teremtőnek. Hogy mi, az egyelőre kifürkészhetetlen.

      Törlés
  28. Kedves Bankár és illuminati. Mindannyian a lineáris és nem ciklikus időben gondolkodtok és beleestek a materialista evolúció csapdájába( Darwin ugyan leírta: Isten a fajokat ebben a sorrendben teremtette). Tehát olyan dolgot próbáltok erőltetni mely eleve működésléptelen. Mégpedig azt hogy az erősebb, az életképesebbnek több joga van. Ő fog tovább élni, őneki van joga a többi fölött rendelkezni, uram bocsánat a megtermelt javait is elveheti mivel okosabb, életképesebb. Tehát az neki jár alanyi jogon ha ő hagyja magát. És hiába a pénzügyi kifosztója gondolata hogy ő nélküle a kifosztottnak esélye sem lenne az emberi életminőséghez, noha ez azzal jár hogy az elnyomói a Föld anyagi és hatalmi potenciáljait a magukénak tartsák meg. A fő dolog amit már rég elfeledtünk az ember hármas természete: a szellemiség, a lelkiség és a testiség hármas tagozódása. Melyből következik hogy minden tettünknek következményei lesznek. Semmi sem múlik el nyomtalanul, a számla be lesz nyújtva. És ezt nem fenyegetésnek mondom, egyszerű tényként.A másik az hogy tudni kell Ő Te vagy. És Te Ő vagy . Tehát ha valakit kifosztasz , elpusztítasz akkor saját magaddal teszed( Azok az emberek akik megetették az árvákat nem értették Jézust amikor azt mondta hogy Őt etették meg) Tehát érteni kell a MINDEGY fogalmát. De mivel szerencsére az idő nem lineáris hanem ciklikus ezért elő lehet ásni a régi történelmünket mely több ( igen jól mondom) millió éve azon az elven alapul hogy akkor vagy sikeres ha a másikat magad fölé emeled és segíted hogy minél többre vigye ( no nem ész nélkül). És ennek a létformának a nyomait próbálják még a nyomait is eltüntetni. Hiszen kilóg a lóláb, kinek is az érdeke a mostani állapot? Lennénk e helyükben? És vagyunk e annyira ügyesek hogy megértessük velük az út amin járnak csak a kárukra válik, még ha azt hiszik hogy jót akarnak. Egyszerűen segítsük azokat akik a mostani káli-juga előtti korok élettapasztalatait próbálják feltárni. Mert még a szkíták is tudták hogy a későbbi korok emberei síkhülyék lesznek, a képírás olvasás szabályi szerinti érzékeit visszavonó ( értsd meditáló) aranyszarvasból kiolvasható hogy a meditációjuk gyümölcsének 20%-át tartják csak meg a többit az utódaik számára tartalékolták. És hogy milyen eredménnyel? Nemsokára meglátjuk...

    VálaszTörlés
  29. A megszülető Antikrisztus lány lesz és feltehetően az ezredforduló környékén látja meg a világot az amerikai kontinensen. Ez bekövetkezett. Jézus is 12 éves korában osztja az észt a templomban, ez a gyermek is a tévében. Csak úgy eszembe jutott. Nem tudok forrást sajnos, de ere határozottan emlékszem, hogy valahol olvastam ezt a jövendölést. Tudom, hogy forrás nélkül ez így gyíkfing.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki volt az a "próféta" aki eme jövendölést kirakta a weboldalára? Ja, várj, biztos Nostradamus reinkarnációja xdd
      Most elképzelek egy 13 éves lányt aki az aranytrónjáról osztja az észt...:DDDD
      Én is olvastam ilyen hülyeségeket, hogy kb: az antikrisztus vörhenyes lesz, és egy hatalmas tetkó díszíti majd a jobb farpofáját...Meg hogy az antikrisztus. a 60-as években megszületett, sőt olyat is olvastam, hogy a pápa bácsi az antikrisztus :DD Kb ez is ilyen szintű "prófécia".
      Az Illuminatusoknak lehet róla fogalma, hogy ki az, ha létezik egyáltalán és nem csak valami bibliai agymenés.

      Törlés
    2. 1999-ben nem volt netem, valami Hihetetlen! vagy ehhez hasonló szennylapban olvastam róla:)

      Törlés
  30. Amúgy kislányról meg az a véleményem, hogy mintha azért rakták volna be élő adásba, hogy hiteltelenítsék a bankrendszerekkel kapcsolatos konteókat. De most őszintén...Gondoljatok bele, felnőtt fejjel mit csinálnál ha egy 12 éves kislányt látnál a TV-ben aki szakértő módjára magyaráz a bankrendszerről? Megmosolyognád nem? Lehet, hogy ez a cél, de mint mondtam ez csak egy röpke ötlet.

    VálaszTörlés
  31. Tóth Ferenc előadása. Május 20.

    http://vimeo.com/42601443

    VálaszTörlés