2012. június 15., péntek

Az EU egy gazdasági börtön ! Az Euro-Titanic süllyed...
Ritka az ilyen, de érdekes módon minden hozzászólás és komment arra utal mindenhol, hogy Ő egy szimpatikus politikus. És szókimondó... Már évekkel ezelőtt is az volt és a jelen helyzetet előre vetítette. Na pont ezért maradt ki a híradásokból. Ő az, aki követelte, hogy vissza kell adni az emberek méltóságát és feladni az Eurozóna diktatúráját.


NIGEL FARAGE - Az EU egy gazdasági börtön !

(Összefoglaló a legjobb gondolatokból) 


Nigel Farage-nak, a brit független párt képviselőjének végképp elege van Európai parlamenti képviselőtársaiból, aminek hangot is adott legújabb kirohanásában a spanyol mentőcsomag kapcsán. Rajoy kijelentésére, miszerint az akció bizonyítja az euró sikerét, betelt a pohár a brit képviselőnél. 

Akármilyen objektív szemszögből vizsgáljuk a helyzetet, „az euró elbukott”, mondja Farage. A mentőcsomag tovább ront a helyzeten. Hogyan gondolhatja bárki is, hogy Olaszország hozzájárulása a mentéshez 3%-os kamatra, segíthet bármin is, amikor ő maga ezt a pénzt csak 7%-os kamatra tudja előteremteni. Ezzel Olaszország csupán előrébb hozza a napot, amikor ő is kimentésre szorul.

„Ilyen felállást kitalálni sem lehetne,” mondja szinte már üvöltve Farage, miközben egyes képviselők Blackberry-jükkel babrálnak vagy magukban motyognak. „Az Euró Titanic jéghegynek ütközött és sajnos nincs elég mentőcsónak.”17 megjegyzés:

 1. Hol vagy "Illu" mi lett veled veled.!?
  :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem nem hiányzik szerintem másnak sem ......

   Törlés
  2. Kiküldetésben van. Szóltak a főnökei és utaznia kellett. Tutira készíti elő ezt az "NWO"-nak nevezet agyament f***ságot.
   Egyébiránt meg nem rossz, hogy itt van. Sokszor a túlzott lelkesedésünk egyfajta kontrollja. És mondhat(írhat) bármit, ha biztos vagyok a megérzéseimben, ergo van Hitem, egy fikarcnyit sem fog megingatni benne.

   Amúgy mindenki nyaral, vagy már a vihar előtti csend honol? Minden hasonló témákkal foglalkozó oldal eléggé csöndes lett az elmúlt időszakban...

   Törlés
  3. Nyugi,nyugi Illu jovo hettol ujra itt lesz,mert ezt uzente legutobb az "Egy 12 éves kislany is tudja mar az igazsagot stb.,blog bejegyzes alatt:

   "Illuminati2012. június 4. 23:02
   Sajnos - bár itt a többség örömtáncot fog járni, úgy hiszem - néhány napra el kell tűnnöm, fontos, későbbre várt események fognak következni hamarosan és nekem úgymond "képben kell lennem" ezeknél. Valamikor jövő hét után várható az újbóli felbukkanásom, kíváncsi leszek, közületek ki hogyan fogja megélni azt, ami közben megvalósul..."

   Válasz

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok.

  Apropó, készülődés !
  Nekem nem nagyon van ötletem, hogy abban az esetben mit fogunk csinálni, ha tényleg beüt valami nagy balhé.
  Tegyük fel, USA meg a haverjai lerohanják Iránt, Szíriát.
  Tegyük fel, kiszélesedik a dolog.
  Valamiképpen elképzelhető, hogy közvetlen háborús helyzetbe kerül a mi országunk is ?
  Vagy a közel-keleti háború okozta gazdasági hozadék révén sodródunk valamiféle lázadásos, polgárháborús helyzetbe ?
  Van esélyünk ilyesmire szerintetek ?

  A másik:
  Valami hírekben volt ma, hogy az e.n.sz.-találkozón az izraeli képviselő, Portugália képviselőjének a mondókáját kezdte el olvasni a jegyzetéből, Amerikában az összeröffenésen !
  Ekkor valahogy belém nyilallt egy érzésszösszenet, hogy ezek csak színjátékot adnak elő nekünk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A DEPKAfiles jelentése szerint Barack Obama közölte a haditengerészettel és a légerővel, hogy készüljenek fel egy Szíria elleni légicsapásra, amely során Asszad központi rendszerét és katonai parancsnokságát iktatnák ki, hogy gyengítsék a hadsereg tevékenységét.
   A CNN jelentése szerint a Pentagon elkészült egy Szíra elleni támadás tervével, hogy eltávolítsák al-Aszadot.
   Külföldi katonai csapatok már a Jordán határban vannak közel a szír határhoz al-Mafraq városában és 100 km-re odébb egy légibázison.
   Már csak hetek kérdése lehet.

   Összeomlásra felkészülni: vasárnap görög választások.

   Törlés
  2. "Ekkor valahogy belém nyilallt egy érzésszösszenet, hogy ezek csak színjátékot adnak elő nekünk."

   LOL! naná, hogy színjáték az egész. ez nem kérdéses, ez tény

   Törlés
 4. Kíváncsian várom a fejleményeket:

  http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 5. Nem örülök ám annak, ha ez bekövetkezik, akkor azt mondhatjuk, hogy : "Mi tudtuk !"
  Most akkor intézzünk fegyvereket, mert tömeges zavargások, meg élelmiszerhiány okozta lázadások lesznek ?
  ...és nem is a valódi ellenségre kell majd figyelni, hanem a saját polgártársainkra !
  Óóóó.

  Ha a görögök kilépnek berántanak minket is a klotyóba szerintetek ?

  VálaszTörlés
 6. En nem hiszem, hogy az USA lepne a kozeljovoben. A dollarral gazok vannak, igaz a piac pont ellenkezoleg reagal a valutaval. Mar hir is volt rola, amirol eddig csak hozzaertok suttogtak, miszerint az oszi elnokvalasztas utan leminositik az USAt. Ez pedig oriasi arhullamot fog meginditani az egyebkent is problemas euroval egyutt. Erdemes keszulni, mert az "en megmondtam, nekem volt igazam" nem fog segiteni senkin.

  Mintakent videomegoszton nezzetek meg az Argentin allamcsod felveteleit. Lathatjatok mi tortenik ilyenkor. 2 heti elelmiszer, uzemanyag, viz, onvedelmi cucc jol fog jonni. Aki teheti videki menedek, onellatassal elonyos. Akinek meg van megtakaritasa mentse azt is. A hitetek meg kiserjen mindannyiotokat! Kivancsi leszek mi jon utana es hogy meddig tart az atallas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nekünk tele a spájz és fullon a kert :)

   Törlés
  2. Azt a kertet meg spájzot meg is kell tudni védeni ám !

   Amúgy most keróztam a városban egy kicsit (Debrecen 21:40), de itt nyoma sincs annak, hogy bármi gáz lenne.
   Luxus csilli-villi, nyugiban az emberek, mindenki a szórakozóhelyekre tart...

   Törlés
 7. Hát egy két konzerv, meg egy pár kiló kása biztosan jól jön.!
  :)
  Amúgy meg szerintem nem kell pánikolni, még ha annak is látszik a dolog.
  Bizonyára a fölsodrású média, mindent meg fog tenni hogy minél katrzikusabb kép táruljon elénk hogy félelmünkbe minden élet ellenes dolgot el fogadjunk.!

  VálaszTörlés
 8. úgy látom, hogy a fideszt is meg kel szivatni a következő választáson
  ezek az überek megint csak magukra gondolnak. kicsit penész szaga van azegésznek
  egy háromszakmás munkanélküli.

  VálaszTörlés
 9. no igen, mind szép amit elmondott, gondolom nem is nekik mondja el ott a parlamentben, inkább a tv/számítógép túloldalán ülőket figyelmezteti.
  de!
  szerintem ez az amúgy szimpatikus angol úriember annyira nem jelent rájuk veszélyt, hogy egyenesen engedik beszélni, és nevetnek, tapsolnak rajta. mert olyan dolgokat mond el, amiket mindenki tud, ha egy kicsit odafigyel. ha olyat mondana el, ami komolyan bökné a s*ggüket, akkor már eltették volna láb alól furcsa balesetek alkalmával.
  szóval ez a fickó számukra max egy kavics a cipőjükben, semmi több. és remélem tudja róluk, hogy amit mond, nem érdekli őket, hiába mondja. ha ezt nem érzi, akkor a bácsi bizony vak! ezzel a szöveggel legfeljebb a polgári réteget nyeri el, akik megszavaznák egy zsíros állásba, ha elbukna az EU.

  mellesleg észrevettétek, hogy a fószer pont úgy mozog, mint az Orbán? billeg a lábujjain és hadonászik.

  VálaszTörlés
 10. lehet káronkodni? :DDDDDD Jó komment..

  VálaszTörlés