2012. június 29., péntek

30 genetikailag módosított gyerek született meg! Pandora szelencéjét kinyitották

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal.
És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél,
azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják."
(John Lennon)


A világ első genetikailag módosított gyermekei már megszülettek !!!  - derült ki tegnap este. 
Nem is 1, hanem 30, azaz harminc !!!  
A titok felfedése, miszerint 30 egészséges genetikailag módosított gyermek született meg egy kísérletsorozat eredményeként az Egyesült Államokban máris hatalmas etikai vitákat és felháborodást váltott ki!

Két babánál a vizsgálatok is igazolták, hogy génjei 3 szülőtől származnak ! A dolog most derült csak, ki, de a gyerekek közül 15 már az elmúlt 3 év során született meg annak a kísérleti programnak az eredményeként, mely New Jerseyben folyt ( the Institute for Reproductive Medicine and Science of St Barnabas in New Jersey.) Olyan nőknél születtek, akiknek teherbeeséssel kapcsolatos problémáik voltak. Egy női donortól származó extra gének lettek beültetve még a megtermékenyítés előtt, elősegítve azt. Két 1 éves gyermeken végzett genetikai "ujjlenyomat"-vizsgálat is megerősítette, hogy génállományuk 3 embertől :  2 nőtől és 1 férfitől származnak.
 
A tény, hogy a gyerekek megkapták az extra géneket és beépültek már a csírasejtbe azt jelenti, hogy képesek lesznek átadni saját utódaiknak. Az emberi csírasejt megváltoztatása - tulajdonképpen fajunk tulajdonságainak "megbütykölése" - valójában olyan dolog, amitől a világ tudósai tartózkodtak. MOSTANÁIG ! A genetikusok félelme ugyanis nem hiábavaló : egy nap majd ezt a módszert arra lehet használni, hogy új emberi fajt hoznak létre extra tulajdonságokkal, mint erő vagy intelligencia. És EZ A NAP MÁR ITT VAN !

A Human Reproduction című szakfolyóiratban tudósok, és vezetőjük a "termékenység" úttörőjének száító Professzor Jacques Cohen elmondja, hogy ez az első alkalom, hogy genetikailag módosított egészséges gyerek megszületett.

Viszont számos szakértő élesen bírálja az egész eljárást és fogalmazza meg, hogy
"Ez egy nagyon aggasztó lépés és rossz útra téved ezzel az emberiség !"

Forrás és még több itt 
Szerk. Megj:

Ilyenkor sajnos újra és újra összeesküvés-elméletek igazolódnak be, mely szerint transzhumanista (nagyon is okos, de inkább eszelős) őrültek és az Eugenika megszállottjai szünet nélkül dolgoznak egy olyan emberi faj létrehozásán, melynek csak főpróbája volt a náci Németország kísérletsorozata egy árja faj létrehozására.
Az Eugenika legnagyobb alakjai mozgatták a II. Világháború szálait és támogatták Hitlert a történelem egyik legnagyobb és egyben legembertelenebb kísérletsorozatában, ahol embereken tesztelte a globális irányító elit és "náci orvosok" őrült elképzeléseiket.

Mindannyian tudjuk, hogy ezen tudósok a háború után nem a Nemzetközi Bíróság és Nürnberg ítélete alá estek, hanem az Egyesült Államok egyszerűen átemelte őket a tengerentúlra és saját katonai programjainak, titkos kísérleteinek folytatására használta őket.
Pl. a hírhedt Montauk Project vagy a "Monarch" Programozható Személyiség kifejlesztésében is.

Nem is csodálkozom, hogy a Prometheus film is egyfajta szoktatás egy új megközelítéshez, ahol valamiféle Humanoid Istenek leszünk és olyan Emberi Fajt teremtünk, amilyet a tervezők majd elterveznek....

A JÖVŐ KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁNK ! 

Ez a jövő nem is gondoljuk, milyen hamar eljön. A halhatatlanság, Elme-feltöltés, új sejtek és testek létrehozása, virtuális valóságok és az elme összekapcsolása (Avatar), nano-részecskék a szervezeten belül nem egy sci-fi lapjairól származnak, hanem egy konferencia programjai.

Pandora szelencéje kinyílt, illetve nyitva van az már elég régen ! És John Lenonnak tényleg igaza volt! 

18 megjegyzés:

 1. "őrültek és az Eugenika megszállottjai szünet nélkül dolgoznak egy" ... egy újabb illúzión. Ne dőlj be!

  http://nyusziacilinderben.blogspot.hu/2012/06/ne-dolj-be.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mazsola, köszönöm, azt hiszem emlékeztettél valamire amit sokszor elfelejtek...

   Törlés
 2. Lehetőleg olyan embert kell létrehozni amelyik egy bizonyos ponton túl nem öregszik, amelyik örökké fiatal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hmmm, ismerős történet, mintha lett volna egy ilyen film...

   Törlés
 3. Nem tudom, hogy meddig játszhatják még Istent! Mert ha egyszer borul, akkor az utolsó cseppig...

  VálaszTörlés
 4. Szörnyű. Szerintem a maximum az lenne, amikor szerveket készítenek beteg emberek részére. Na de az, hogy genetikailag módosítsák az embereket egyenlő a világvégével. KATASZTRÓFA.

  VálaszTörlés
 5. a marvel képregények is megmondták: a nem túl távoli jövőben új emberfaj jelenik meg: a Homo Superior.

  am meg nem csoda hogy John Lennont kinyírták. ha ilyen idézeteket lehet tőle származtatni

  VálaszTörlés
 6. Szó esett itt valahol az elme-feltöltésről is. Lehet hogy páran meglepődnek de én ezt tartom a legveszélyesebbnek.

  Azért születtünk a Földre, és kaptunk egy mondhatni véges emberi testet hogy tapasztalatot szerezzünk ezen a létsíkon, tanuljunk ebből a tapasztalatból, majd az anyagiakat - beleértve a testünket is - hátrahagyjuk, és a lélek tovább evezzen magasabb vizekre. Azzal hogy egy tudatot feltöltik egy számítógépbe, az sokkal tovább fog itt ragadni, amíg csak fut a keretprogram azon a gépen - ami elméletben végtelen hosszú idő is lehet. Így óriási számú tudatot fogva tarthatnak, és megreked a fejlődési folyamat ami már ki tudja mi óta tart! Miközben az illető, a "szellem a gépezetben " erről valószínűleg nem is tud, hanem jól elvan a virtuális valóságban. Hiszen ma is a többség nincsenek tisztában vele hogy az "én" az nem a testtel azonosítandó, hanem a lélekkel. Persze az hogy a természet jóváhagyása nélkül babrálnak az emberi genommal, teljességgel elítélendő, mert a természet jelenlegi megértésünknél sokkal intelligensebb, de én úgy látom ez egy lépcsőfok a fejlődési folyamat megállításában.

  (Ez most csak elgondolkodtatóképp eszembe jutott, mi van ha egy létszinttel feljebb is egy szimulációban vagyunk? Hasonlóan ahhoz, mint amikor a Mátrix 3-ban is utalgattak rá hogy a külső, apokaliptikus világ is egy "mátrix", csak egy szinttel feljebb való mint ahonnan Neot kiszabadították.)

  VálaszTörlés
 7. Hírek az Illuminátusok/háttérhatalom tagjainak és alárendeltjeiknek a közelgő letartóztatásáról. Drake(a "Pozitív Katonaság"/az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett részének a szóvivője) állítása szerint az akció zöld jelzést kapott, hamarosan kezdődik az Esemény.

  http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/29/drake_szerint_zold_jelzes_green_light_cobra_reszben_erositette_meg

  Bővebben a háttérhatalom eltávolításának menetéről/ az Eseményről:

  http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa

  VálaszTörlés
 8. "Ez most csak elgondolkodtatóképp eszembe jutott, mi van ha egy létszinttel feljebb is egy szimulációban vagyunk? Hasonlóan ahhoz, mint amikor a Mátrix 3-ban is utalgattak rá hogy a külső, apokaliptikus világ is egy "mátrix", csak egy szinttel feljebb való mint ahonnan Neot kiszabadították"

  A 13. emelet című film pont erről szól. Egy tudós létrehoz egy virtuális valóságot, melybe bele is tud menni, ám a sok ki-be lépés során ráébred, hogy a saját valósága is egy ugyanilyen program. Eredetesen azthiszem hívhatjuk ezt álom az álomban-nak.

  VálaszTörlés
 9. Hirtelen annyi jut eszembe, hogy Aldous Huxley - Szép új világ.. aki nem olvasta, az tegye meg. Ja, és ennek a Huxleynak a nagyapja Darwin játszótársa volt..

  VálaszTörlés
 10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 11. Egy kis ízelítő az elmekontrollról. Vajon miért is "zombik" az emberek?
  https://www.youtube.com/watch?v=fKX4OEWRVLE&feature=player_detailpage
  ...általános közlemény .A magyar nemzetbiztonsági hivatal, Információs hivatal, és a katonai titkosszolgálatok hosszú évek óta nyugati nato tagországokból valószínűleg a cia-tól származó csúcstechnológiás katonai detektorokat és eszközöket, berendezéseket vetnek be a magyar állampolgárok ellen a ***(nem értettem)elektromos tevékenységek detektálására. Ezek az eszközök képesek nagy távolságról az ***(nem értettem)elektromos tevékenység ?gondlatmenet? detektálására. Akinek bármilyen információja van ezen berendezésekkel kapcsolatban kik ezek berendezések üzemeletetői felügyelői, ki adott engedélyt ezen berendezéseknek, lehallgatóberendezéseknek a használatára, és kik ennek a felelősei az kérjük név és hívójel nélkül nyomja meg a ptt gombot és nyilatkozzon...

  VálaszTörlés
 12. "a "termékenység" úttörőjének számító Professzor Jacques Cohen..." COHEN, ejtsd: Kóhn. Beszédes név, nemde?

  VálaszTörlés
 13. Nem is tudom...Talán, mintha a Föld a vesztébe igyekezne, és nem pici, apró léptekkel, hanem futva...Sok fantasztikus könyvet olvastam valaha,de a valóság, úgy tűnik messze le fogja körözni a fantazmagórákat...Sajna...

  VálaszTörlés
 14. Ez a személyiséglementés szerintem úgy történik, hogy nem kiveszik belőled, hanem csak átmásolják egy disk-re. a haláloddal a lelked ugyanúgy távozik, és mehet egy új fejlődési szakaszba, csak minden addigi tapasztalásod rögzítésre kerül, ergo ha sok ember tapasztalatát és gondolatát összeadjuk, az egy hatalmas tudás, amit lehet jóra és rosszra is használni. a technológia nem feltétlenül isten elleni dolog.
  Hogy is szokták mondani? csinálja az akinek 2 anyja van. (hát mostmár van 30 ilyen)
  Amúgy az eugenika hitvallóinak üzenném, hogy a tökéletes ember az aki elfogad és tisztel minden életet, és a másikban nem tesz szándékosan kárt.
  Amúgy én személy szerint nem venném rossznéven, ha eljutna oda a tudomány, hogy fiatalon tudnak tartani, és mondjuk pár száz évet tudnak adni

  VálaszTörlés
 15. Ez a személyiséglementés szerintem úgy történik, hogy nem kiveszik belőled, hanem csak átmásolják egy disk-re. a haláloddal a lelked ugyanúgy távozik, és mehet egy új fejlődési szakaszba, csak minden addigi tapasztalásod rögzítésre kerül, ergo ha sok ember tapasztalatát és gondolatát összeadjuk, az egy hatalmas tudás, amit lehet jóra és rosszra is használni. a technológia nem feltétlenül isten elleni dolog.
  Hogy is szokták mondani? csinálja az akinek 2 anyja van. (hát mostmár van 30 ilyen)
  Amúgy az eugenika hitvallóinak üzenném, hogy a tökéletes ember az aki elfogad és tisztel minden életet, és a másikban nem tesz szándékosan kárt.
  Amúgy én személy szerint nem venném rossznéven, ha eljutna oda a tudomány, hogy fiatalon tudnak tartani, és mondjuk pár száz évet tudnak adni

  VálaszTörlés

✔ VILAGHELYZETE TELEGRAM CENZÚRÁZATLANUL - t.me/VilagHelyzeteBlog

YouTube: Az utóbbi napok fontos VilagHelyzete videója