2012. június 17., vasárnap

Világ Helyzete - Egyre többen látják :D


UPDATE: Vasárnap 22:27 : A frissítésig itt jobbra fent ez a videó rendkívül fontos !!!
Ha csak 1 videót mutatnál ismerőseidnek, hogy valami szikra gyúljon ott, ahol kellene! EZ AZ! Ebben mindent elmond Daniel Estulin KIK MOZGATJÁK A SZÁLAKAT ? Tudom, hogy a körülötted élők 90%-át nem is érdekli, mert zombik és tudatlanságuk védelmében elutasítanak minden ilyet. De akkor is nélkülözhetetlen, hogy tudjanak róla ők is! KÖTELEZŐ ! 

28 megjegyzés:

  1. Gratulalok nagyon jo otlet , remelem masok is vagyis mas blog szerkeszto is koveti a peldad itt is es kulfoldon is .

    VálaszTörlés
  2. http://www.youtube.com/watch?v=mYfKQG_7wd4&feature=fvwrel

    közben a CNN is foglalkozik a nibiruval, mondjuk hogy hogyhívják mindegy.
    jön nem jön, akkor most mi van?

    VálaszTörlés
  3. már bejelentették, hogy van egy nagybolygó ami a Plútón túl kering egy elnyújtott elliptikus pályán. Persze ezt már a 40-es években tudták, de lényegtelen. Nem olyan nagy dolog hogy a tévében is elkezdtek vele foglalkozni, csak annyit tudok mondani rá, hogy "na végre".

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a plakáthoz! Nem semmi az oldalad nézettsége is, nagyon széles körű palettát nyújtasz, bizonyos körökben sikertémákat vonultatsz fel, ami vonzza a tömeget.

    De tényleg áruld már el Laci, hogy miért a mindentlátó egyszeműt választottad logónak? Annyira kilóg így a lóláb...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha én azt tudnám, hogy miért pont Ő! Őszinte legyek??!
      Megtetszett maga a lány és a kép ezzel a felirattal, hogy "A világ felébred"... És a "Thrive" filmet még amikor készülőben volt, akkor nagyon vártam.
      Nem ez volt az első fejléc, de akkor kitettem és azóta úgy maradt...

      Tényleg eszembe nem jutott akkor, hogy ez szimbolizálna egyszeműt vagy bármi okkult dolgot. Nem akarok paranoiás lenni, hogy aki kacsint vagy "fél szemű" plakát az mindig az Illuminati üzenete....

      Egyébként gondolkodom egy jobb fejlécen, ami letisztult és egyszerű, csak nem tudtam még megcsinálni!
      Bárki készít nekem egy jót, szívesen veszem és ha tényleg tetszik, ki is tenném!

      Mazsola, Neked minden eddig segítséget és építő hozzászólást köszönök ! :)

      Törlés
  5. hali mindenkinek. Az oldal tényleg jó. És le a kalappal, jók a témák. Jó az egész. Az enigma adásban is néztek már témát az oldaladról. tehát iszonyat sokan nézhetik időnként ezt az oldalt. Ami jó is. Meg rossz is. Mert lehet hogy olyanok is nézik. Akiknek lehet nemkéne. Nade mind1. Amíg tudod csináld. a félszemű emberes logóra énis kíváncsi lennék. Hogy mér pont az?! wopsz. Egy kérdés: összehalászhatnátok némi infót a nibiruról. Mert nagy a k.s róla. Meg itt magyarországon látta e már valaki az égen?

    VálaszTörlés
  6. Hali!

    Szerintem a félszemű emberes logó azt jelképezi, hogy már kezdenek felébredni az emberek. A csaj félig már levette a szeméről a valóságot eltakaró kendőt.

    Üdv,
    hunzol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, számomra is ennyit jelentett, ezért választottam. Nem volt sem szándékos, de még árnyalt utalás sem benne. A "félig már kinyitottuk a szemünket" dolog üzenete egyedül.....

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. A képen a jobb szem van letakarva, a bal pedig szabadon van. A bal agyfélteke a jobb szemet "irányítja" a jobb agyfélteke pedig a bal szemet. Ez utalhat arra is, hogy a bal agyféltekés/racionális/logikán alapuló szemlélet lassan betakarózik, s megy aludni, helyét pedig felváltja egy jobbagyféltekés/kreatív/intuitív szemlélet.
    Bár azthiszem szükség van mindkettőre a teljes kép összerakásához, és egyik sem jobb a másiknál. Egyiptomban is volt anno Hórusz bal szeme misztériumiskola, valamint Hórusz jobb szeme misztériumiskola is, és a tanítványok mindkét iskolában ugyanannyi időt töltöttek el.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok,
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is tetszik az oldal és én sem gondoltam sosem az egyszerműre a csaj láttán.
    Nibiru: Ugye ezt a Nibirus dolgot Z. Sitchin hozta fel mert ő fordította a "nememlékszemmilyen" kőtáblákat. Nos Sitchin-ről annyit, hogy David Icke Arizona Wilderról készített interjújából kiderül, hogy ez a Sitchin is egy reptilián (a gonosz fajta) akinek az a dolga, hogy az emberiség eredetéről és minden egyébről dezinformáljon. Egyébként a "hatodik érzékem" szerint ez a nibirus dolog nem igaz. Most meg hogy láttam Icke videóját ez is csak ráéerősített erre. Persze ez csak az én megézésem. Hát ennyit tudok a nibiruról.

    VálaszTörlés
  12. Cobra a 2012portal.blogspot.com szerzője szerint a nemlétező Nibiru-t összekeverik az X-bolygóval, amely viszont valóban létezik. Ebben a cikkben:
    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom
    illetve ebben van róla szó: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

    VálaszTörlés
  13. Kedves SBG Buddha, írtad, hogy: "Megtetszett maga a lány és a kép ezzel a felirattal, hogy "A világ felébred""

    Helyben vagyunk! :)
    És mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám: a világ felébresztése az egyszemű szimbólummal felvértezett Illuminatinak köszönhető?

    Mit szólsz ahhoz a feltételezéshez, hogy a világ felébresztése nem Alex Jones-nak, nem David Icke-nak, és nem Drábik Jánosnak, hanem a legfelsőbb vezérkarnak és az ő tevékenységükre reagáló embermillióknak köszönhető?

    Meghökkennél-e azon, hogy mindaz ami ellen itt küzdesz az oldalon, az valójában a saját ébresztő tanáraid finoman hangolt alkotása, pontosabban záróvizsgája?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Nem lepődnék meg és tenni sem tudnék ellene semmit, ezért csak átengedem magamon... Ha ez lett volna a szándék, ám legyen!
      Bár tény, hogy David Icke, Alex Jones munkái sokat segítettek.
      De ők csak a lépcső első fokát jelentik.

      A mottóm: "You have to do what is Just, what is Right" ...szóval
      "Mindig azt kell tenned, ami igaz, ami helyes!"...
      Ezt pedig csak belül érzi az ember, így én ezt teszem. Magyarázatot nem tudsz rá, egyszerűen csak teszed. Egy éve jött egy késztetés, illetve sokan biztattak is, hogy osszam meg a tudást. Egyfajta napelemként begyűjtöm a világból, majd szétszórom magyarul...hátha segít! Aztán hogy a mozaikban hová illeszkedik, azt a jövő fogja megválaszolni....

      És nagyon fontos, hogy nem küzdök semmi ellen! Sohasem valami ellen, hanem mindig valami mellett teszem le a voksomat és igyekszem úgy is viselkedni!

      Törlés
  14. S vajon a bölcs tanár, tudja e hogy mikor kell elengedni a a tanítvány kezét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre nem a tanár, hanem a tanítvány fog rájönni.

      Törlés
  15. Ez a Thrive című film lógója...

    http://www.imdb.com/title/tt2063834/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és ezt a filmet kik készítették, kik pénzelték?

      Törlés
    2. Ugyanazok akik a Zeitgeist, a háttéthatalom.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  16. Üdv. Mindenkinek!
    Ùj vagyok, még soha életemben nem szoltam hozzá egy oldalon sem, de most megtörni látszik a jég. Mostanàban sokat olvaslak benneteket. Főként a komenteket. És azt kell mondanom nagyszerű dolgot tesztek a vitáitokkal, érveléseitekkel, gondolkodási stilusotokkal. Magyaràn szeretek benneteket olvasni mert építő jellegüek vagytok. Mazsola ìrásait kimondotan szeretem. És Illut is jò volt olvasni mert sokmindenben mélyen elgondoltattot. Viszont amiért irásra szántam magam az SBG Buddhank szántam . Szerintem teljesen rendben van a fejléc ha lehet NEEEcseréld le vagy ha mégis akkor a néni maradjon Ő miatta néztem be az oldalra. Végülis csak ezt szeretem vola elmondani. Ja és sok-sok-sok hozzászolást ebből még valami is lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv, Psypi!

      Úgy tartja a népi bölcsesség, hogy a sok beszédnek híg az alja. Ez valószínűleg tényleg így van, ám az ezen az oldalon születő sok-sok hozzászólás és érdemi vita szerintem is eredményes lehet, és ebből tényleg még akármi is lehet. Ha belegondolunk a világ vezetői (akárcsak a politikusok) is ugyanezt csinálják, beszélnek, beszélnek, írnak, kommunikálnak, összefoglalva nem gyakorlati, hanem szellemi tevékenységet végeznek, ami később gyakorlati életben is megvalósul, tőlük kiindulva, de nem általuk. Ez a tevékenység hasonlatos az "ébresztő" blogtársadalom működéséhez is, bár azzal is egyetértek, amikor valaki gyakorlati lépéseket sürget. Mindenki tegye a dolgát, a szellemi beállítottságúak a gondolkodást, a gyakorlatias emberek a megvalósítást.

      Ha tényleg érdekesnek találod az írásaimat, akkor nézz be a blogomra, ott is van néhány érdekesség.

      Törlés
    2. Mazsola, te ezt a tényleg beveszed?

      Törlés
  17. Egy lapmű a dolgok jobb megértéséhez

    http://webshop.animare.hu/titkos_jelek+115857.html

    VálaszTörlés