2012. június 25., hétfő

Kezdődő háború és a demokrácia, RON PAUL és a szabadság ! A választás illúziója...

Találtam egy érdekes videót a jövőből : Peking, Kína, 2030

 Hogyan lehetséges
, hogy egy olyan hatalmas birodalomban, mint az USA, csak egyetlen jelölt van, aki a háborúk folytatása ellen szólalt fel kampányában. 

Hogyan lehetséges, hogy ez a jelölt, akinek minden szava kétségtelenül igaz és milliók támogatják, a legkevesebb médiamegjelenést kaphatta. Hogyan veheti be valaki azt, hogy háborúval békét lehet teremteni ?
Háborúval csak újabb háborúkat, szenvedést, bosszút és ártatlan áldozatokat lehet létrehozni! 


Mindannyian tudjuk sajnos a választ, hogyan lehetséges! És azt is, hogy miért...
Az USA létrejötte óta folyamatosan háborúban áll (egy pár évet leszámítva) és nemhogy a békét hozta volna el, hanem folyamatosan újabb és újabb háborúkat generál ! Mert ez lételeme az árnyékban lévő háttérhatalomnak! Tudjuk. Akkor miért nem választanak olyat, aki a béke mellett áll !?
Mert az embereknek csak a választás illúzióját kínálja a szavazás! Soha, de soha olyan jelölt nem kerülhet egyik oldalról sem irányító pozícióba, akit a korporáló vállalatóriások, érdekcsoportok, az Irányító Háttérhatalom jóvá ne hagyott volna. 
Mára egyértelmű, tudjuk, már nem is csodálkozunk ! .....de az emberiség szabadságra igényt tartó részének igenis engedtessék meg, hogy ezt megkérdőjelezze és ne fogadja el ! 



"Nincs biztonságban egy demokráciának a szabadsága, ha polgárai eltűrik, hogy akkorára nőhessen a magánhatalom, hogy erősebb legyen, mint maga a demokratikus állam.
A kormányzati hatalom birtoklása egyetlen személy, csoport vagy bármely ellenőrzést gyakorló magánhatalom által – lényegében fasizmus". 

(Franklin Delano Roosevelt - Az Egyesült Államok 32. elnöke) 

Abba most nem kívánnék belemenni, hogy
a DEMOKRÁCIA fogalma mennyire el lett torzítva és tudatlanul, sokan pozitív fogalomként használják ezt, amiért még harcolni is kell ! 
A demokráciát igyekeznek a szabadság eszményéhez kapcsolni, de ahol demokrácia van, ott nem létezhet szabadság. Nektek ezt már nem kell részletezni, hál'istennek túl vagyunk közösen a felismerésen:
ahol 51% mondja meg, mit csináljon a maradék 49, ott nem létezik szabadság!
Az USA alkotmányában egyetlen egy helyen sem szerepel a demokrácia szó !!! (sokan nem tudják ezt, de aki nem látta még eddig, ajánlom az Aaron Russo-val készült teljes interjút)


 RON PAUL 

Sokan kérdeztétek már tőlem, mit tudok erről az emberről, akit úgy hívnak RON PAUL, akinek a nevéhez fűződik a Re[LOVE]ution elnevezés és kampány, mely szerint a világot szeretetben kell megreformálni és az emberek érdekében kell a választott képviselőknek cselekedni az Alkotmány és a Szabadságjogok maximális védelme mellett. 

Az USA-ban egyetlen jelölt áll a BÉKE és SZABADSÁG OLDALÁN, a neve RON PAUL ! Olvasd el szavait majd nézd meg ezt a pár perces videót és érteni fogod, mit képvisel:


Részletek Ron Paul amerikai republikánus képviselő és elnökjelölt 2012 június 19-i kongresszusi felszólalásából:
”Mikor fogjuk megtámadni Szíriát? Tervek, hiresztelések és háborús propaganda Szíria megtámadásáról és Asszad eltávolításáról már hónapok óta keringenek. A múlt héten azonban jelentették, hogy a Pentagon valóban véglegesítette erre vonatkozó terveit. Véleményem szerint az összes támadást igazoló bizonyíték koholmány. Nem hitelesebb a 2003-as iraki megszállás vagy a 2011-es Líbia elleni támadások ürügyeinél.


Ezeknek a háborúknak a veszteségei óvatosságra kéne hogy intsenek minket a Szíria ellenes megszállási és rezsim buktatási erőfeszítések előtt.


Nincs olyan nemzetbiztonsági érdek, ami az erőszak ilyem őrült elmélyítését tenné szükségessé a Közel-Keleten. A mi biztonsági érdekeinket kétségtelenül az szolgálná leginkább ha kimaradnánk a Szíriában dúló belső küzdelmekből.
Már eddig is túlságosan belekeveredtünk a kormányt megbuktatni szándékozó szír erők támogatásába. Külső beavatkozás nélkül a küzdelem – ami most már civil háborúként jellemezhető – valószínűleg nem létezne.


Akarva akaratlanul egy újabb országot támadunk meg, elfoglalva azt és olyan rezsimet állítva fel amit reményeink szerint irányíthatunk, ami komoly alkotmányos kérdést vet fel: honnan van ehhez az elnökünknek felhatalmazása?


A második világháború óta a megfelelő háborúba lépési felhatalmazás figyelmen kívül van hagyva. Olyan nemzetközi entitások léptek a helyébe mint az ENSZ és NATO, vagy maga az elnök, mialatt a kongresszus mellőzésre került. És sajnálatos módon az emberek nem titakoznak.
A jelenlegi elnök egyértelművé tette, hogy a háborúba lépés nem az amerikai kongresszus hatásköre. Ez 1950 óta van így, amikor háborúba keveredtünk Koreában egy ENSZ határozat következtében, kongresszusi jóváhagyás nélkül.


Még egyszer tehát, katonai akciókba keveredtünk Szíria ellen, és egyúttal felelőtlenül újra élesztettük a hidegháborút Oroszországgal… ami sokkal jobban veszélyezteti a saját biztonságunkat mint Szíria…


Képmutatók vagyunk amikor elítéljük Oroszországot szomszédai érdekeinek védelme miatt, amikor mi magunk is ezt tesszük több ezer mérföldre partjainktól. Nincs hasznunk a pártoskodásból, a titkos segítségnyújtásból, a harcokra buzdításból, a rezsim váltási erőfeszítésekből Szíriában.
Az oroszok vádolása katonai helikopterek szállításával Assadnak szükségtelen provokáció. Hamisan vádolni Assad kormányát olyan vérengzésekkel amit a lázadók követtek el nem több háborús propagandánál. A legtöbb gondolkodó ember átlátja, hogy a tervezett háború Szíria ellen csupán a következő lépés az iráni kormány ellen, amit az új-konzervatívok már nyíltan elismernek.



Az iráni olaj felügyelete, ahogy tettük ezt Szaud Arábiában és ahogy megkíséreltük Irakban, a valódi célja azoknak a neokonzervatívoknak, akik az elmúlt évtizedekben a külpolitikánkért voltak felelősek.
Ha nem történik jelentős változás a külpolitikánkban, akkor a háború be fog következni, mégpedig hamarosan. A két politikai pártunk közti nézetkülönbség elenyésző… Egyik oldal sem akarja feladni az agresszív és növekvő jelenlétünket a Közel keleten és Dél Ázsiában.
Ez a válságépítés könnyen ellenőrizhetetlenné válhat, sokkal nagyobb háborút eredményezve egy következő rutin megszállásnál és rezsim váltásnál…
Itt az ideje hogy az Egyesült Államok megpróbálkozzon a diplomácia politikájával, keresve a békét, kereskedelmi kapcsolatokat és barátságot. Fel kell hagynunk az amerikai birodalom támogatására és biztosítására tett katonai erőfeszítéseinkkel…
Eljött az ideje hogy hazahozzuk csapatainkat és megvalósítsuk a nem beavatkozás külpolitikáját, ami a béke és prosperálás egyetlen útja.


Ezen a héten törvényjavaslatot terjesztek elő ami megtiltja az adminisztrációnak, hogy kongresszus jóváhagyása nélkül támogasson – közvetlenül vagy közvetetten – bármilyen katonai műveletet Szíriában. Remélem hogy kollégáim támogatni fogják ezt az erőfeszítésemet.




A felszólalás magyar fordításának forrása:Politaktika

23 megjegyzés:

  1. Köszi a cikket!

    Az USA-nak lassan be kell fejeznie a külföldi offenzíváit, ha nem akarja, hogy a hullámok összecsapjanak a feje felett. Bár szerintem mind a befejezés, mind a hullámok összecsapása immár elkerülhetetlen, kontinensnyi karmák léptek működésbe.

    VálaszTörlés
  2. JOHN CARTER - FILM

    Lehet, hogy az agyamra ment a sok hasonló oldal, meg ezekkel kapcsolatos anyag, de ez a film betette a kaput nálam, pedig esküszöm nem gondoltam, hogy ilyen lesz, mégcsak ezen témakörrel -háttérhatalmi összeesküvések- nem is foglalkoztam mostanában annyira.

    Kissé Star Wars, Prince of Persia a hangulata.
    Valaki valahol írta vagy mondta, hogy az „irányító elit” szeret „játszani” és ezen játék része lehet a filmekben fellelhető esetleges mikro-infók elrejtegetése.
    De már a film eleje is érdekes, a lakott Mars...
    Kiszedtem pár idézetet, amit rendkívül érdekesnek tartok:
    (Idézőjelben a filmben elhangzott mondatok)

    Vannak ezek a zöld figurák, akik szerint az ők istennőjük szent küldöttei a „Törn”-ök, akik „időről-időre felbukkannak, hogy utat mutassanak”.
    (Paleoasztronautika, ugyebár.)

    Kik is ezek a „Törn”-ök ?
    Sötétruhás háttérből határozottan tanácsokat, de inkább parancsokat osztogató figurák, akik valamiféle különös technológia birtokában vannak.
    Ráadásul a filmben két külön oldalt is irányítanak és alakváltók is, tehát sosem azok, akinek látszanak.
    A film végén el is hangzik, hogy: „A „Törn”-ök itt élnek közöttünk.”
    Egy alakváltás utana „Törn” ezt mondja: „A nevem XY és nem létezem. Habár, ezért meg kell dolgoznom.”
    A film 1:29 percétöl is igen érdekes diskurzus folyik: „Ügyes kis teremtés. Majdnem rájött, hogy működik…”
    „Az ilyesmit csírájában kell elfolytani. Gyorsan, tisztán és precízen.”
    (A magunkfajta ébredezőkről beszél, vagy valami ellenmozgalmakról ?)

    Egyik jelenetben, a „Törn” beszél az agresszor főmuftival, aki feleségül akarja venni az épp támadott ország hercegnőjét, hogy így egyesüljenek a területek. Ezt mondja neki:
    „Ha nem érted mit miért cselekszel, majd keresek olyat, aki igen.”
    (Erre bevillant az amerikai elnök, mint személyiség. Akinek ugye ott a szupi stukkere, -mint a filmben ugye a kék-lézervalami- nevezetesen az USA hadsereg, meg hogy nem is Ő irányít, csak sokan azt hiszik.)

    Másik: „Ha városaink végre egyesülnek, minden lehetővé válik ! Nincs más dolgod, mint hozzám jönni.”
    (Ez meg a nagy világegyesítés, „hozzám jönni” vagyis elfogadni, amit az ördög kínál.)

    Egy másik jelenetben ezt mondja a „Törn”: „Nem mi okozzuk a világok pusztulását, Kapitány. Csupán hozzájárulunk. Nyerészkedünk, ha úgy tetszik. Mert minden egyes bolygón mindig ugyanaz történik. Nő a lélekszám, konfliktusok alakulnak, háborúk törnek ki. És ez alatt a bolygó amin éltek, lassan tönkremegy.”

    Mikor az elején kiderül, hogy a főhős nem is ezen bolygó lakója: „Csakis egy őrült beszél végtelen tengerekről.”
    (Eszembe jutott a lapos föld –effektus, miszerint, amit hivatalosan elmondanak nekünk, csak azt tudhatjuk.)

    Minden esetre, a filmet egy kicsit más szemmel és füllel nézve és hallgatva, baromira fura érzésem lett.
    Azt tudjuk, hogy főleg 12-16 éves korosztálynak készülhetett, mivel a Disney készítette meg a látvány és történet is ezt sugallja.
    Viszont azt is tudjuk, hogy a Disney az egyik legnagyobb, fővonalas, manipulátor médiavállalatok egyike, ami háttérhatalmi célokat szolgál.
    Persze ezt mindenki tagadja, mert olyan „ari” kis filmeket készítenek a gyerekeknek, hát Ők aztán biztosan nem „olyanok”.
    Szóval leültem filmezni, még az erősítőt is bekapcsoltam miatta, jónak Ígérkezett a hangzásvilág is mondom megnézek egy jó kis zajos, lövöldözős, harcolós fantázia valamit és erre totál depisen álltam fel a fotelből.
    De lehet, hogy csak elragadott valami és marhaság az egész, amit beleláttam.
    Amúgy a film maga nem rossz !

    VálaszTörlés
  3. True! Az amerikai Nigel Farage látjuk Ron Paul személyében, vagy fordítva, nem érdekes, mindkettő kb. egy időben lépet a színre. Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, hagyd, mert ott valami átverés van. De ez a manipuláció azt is jelentheti, hogy a háttér hatalom még nem áll készen a dolgokkal, húzni akarják az időt, ez egyértelmű, vajon mi az amivel nem állnak még készen,...azt már sejteni lehet, hogy több "puskaporos hordót" szeretnének relatíve egy időben felrobbantani, de vajon mi nincs még a helyén? Az egyik biztos, hogy a gazdaság, a másik a háború,....ez egyenlőre már épp elég,....hogy én milyen okos vagyok :)...Nekem is lehetnek jó paranoiás napjaim...nem?

    VálaszTörlés
  4. Egy kissé eltérnék a bejegyzés témájától, egy megjegyzés okán. A "Banned" Commercial: Ron Paul 2012 (Unofficial) videót "1:19" hosszúra készítették, amely üzenet értékű a kellő szinten beavatott "kőműves" körök számára. Egyfajta figyelmeztetés, amit még számtalan csatornán nyomnak. 2012. október-november magasságában lesz szükség arra a több száz koncentrációs táborra az USA-Kanada-Mexikó szerte. WTC 2001.9.II. -> 2012.11.9.

    * "237746 font" - Georgia Guidstones, gránitba vésve = 11.9 amerikai tonna -> ugyanez az egydollároson is...
    * DOLLÁR jel (I, S), az angol FONT szimbóluma: 9/11 - 11/9...; USA -> U=21 -> megfordítva 12 vagy 2(00)1, S=19, A=1 => 2001.9.11, (20)12.11.9. ...
    * New York-palota: Budapest VII. kerület (-> G...), Erzsébet (Eli-zabeth) körút 9-11.

    * Nov-ember -> 11 hónap; latin "novem" = 9 ...; "11" angolul "Eleven" (élő, live) = 9; nove = új... ... "új ember" -> olimpia 2012: Wen-lock, Man-Devil-le... neW-Man...
    * Az XXX. londoni olimpia hivatalos jelmondata: "LIVE AS ONE" -> 2012.11.9. ... ... http://tinyurl.com/olimpia2012zion
    * "AuAg" a Denver Airport padlójába vésve a "csille" alapzatba -> Au-arany 11/6...196...g/mol, 1948 Farenheit, 24 karát = 0.169 uncia = 4.8 gramm (1948! Londoni olimpia, Izrael alapítása 1948-ban Londontól 1948 tengeri mérföldre -> ZION -> olimpia logó "2012"...); aranymetszés...
    * 2012 / 169 = 11.9
    * 1666 font = 119 stone (20/12=1.666...)

    * WTC 1993-as robbantás (február 26) + 3119 nap (III=3 -> háromszög -> illuminati "mindent látó szem", EYE=áj="I"=én=1=One=Van=9/6=g/G->7. Gea, Genezis, God, Great Architect, Geometry... ...) = WTC 2001.9.11. ---> WTC 2001.9.11. + 3119 nap = a Moszkvai metró robbantás dátuma, 2010.03.29. ----> Moszkvai metró robbantás + 999 nap = 2012.12.21.

    * Magyar számnevek / hét megnevezések (HéTFő, KeDD...) rovásírással; Magyar Szent Korona precessziós ciklusok: 11.9...
    http://kepfeltoltes.hu/120313/rumi-tamas_szam-neveink-het-napjai1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/120313/rumi-tamas_szam-neveink-uzenete2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    * AM-STER-DAM -> címer: "XXX" -> "piroslámpás" negyed -> irányítószám kiosztás - ...1109
    * L-ON-DON (LD -> "Laus Deo" felirat, "Dicsőség Istennek" -> Washingtoni obeliszk - 169 méter = 5550 hüvelyk = 666 láb - Alumínium (-> 13.elem; 13x13=169...) zárókövén...) L=12, ON=11, DON=33=6/9; 12.11.6-9., London 33 "kerület", ez többszörösen igazolható hogy nem belemagyarázás. A kriptográfia szabályai szerint megerősítették benne ugyanezt más irányból is, hogy a véletlen kizárható legyen. Ez legalább 1500 éves előre tervezést kívánt. Sőt még a 30-at azaz a római XXX-et vagy az 1776-ot is ravaszul belerejtették - > XXX. nyári olimpia 2012. A londoni olimpia kabalafigurájánál is ugyanezeket kódolták:

    --->>>

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --->>>

      * -> WEN-LOCK (Löwen-Oroszlán Világhónap 6*6*6*6 -> 12960 éve, amikor a legutóbbi most novemberihez hasonló változás végbement a Földön...) -> 666/6666 - 12.11.9. - http://pirospirula.blogspot.hu/2012/05/hollywoodo-media-magia-es-manipulacio.html
      * Foci (vagy a Baseball, a szabadkőműves GO-LF játék -> film: Melancholia...) -> labda 20/12 oldalú C60-as molekula (a mostani Euro2012-es Adidas labda neve: "Tan-go 12"; 12-12...); büntető 11 méterről, szabadrúgás 9 méterről, 11-en pályán 9-en kispadon...stb. ahogy az előbbi linken leírtam.

      * ELENIN üstökös perihélium - ELEven-NINe-11-9: 2011.9.11.
      * "Milky Way" (=119) - Tejút
      * Szabadkőműves körző-vonalzó (összetett jel-kép): 60 - 90 fok és a "G" középen ... ...-> 169, 9/11 - 11/9.... 3600 éves ciklus...
      * 1989.11.9. A berlini fal lebontása + 23 év... (23=W=End... ...)
      * James Bond 23 - "Skyfall - Égszakadás" bemutató: 2012.11.9.

      * Biblia - Jelenések könyve 9/11: "Királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve."
      * Jel. 11/6-9:"...És a népek és ágazatok, és nyelvek és nemzetek közül valók látják azoknak holttestét három és fél nap, és azoknak holttestét nem engedik sírba tenni."
      * Jel. 20/12: "És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, a mely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, a mik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint."
      * Korán - 55. szúra 33. szakasz
      * ...

      A sor még hosszan folytatható. Arra szerettem volna rámutatni, hogy a háttérből irányító elit elég komplexen gondolkodik és több ezer évre előre forgatókönyveik vannak melyet jó hatásfokkal a strómanjaikon keresztül meg is valósítanak. A novemberi időpontban egy általuk sem befolyásolható ciklikus katasztrófa várható melyre már évtizedek óta készülnek földalatti városokkal és a szükséges infrastruktúrával (hazánkban is).

      "Aki nem hiszi járjon utána"

      http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewforum.php?19
      http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?12127

      Törlés
    2. Vándor, ez a kis gyűjteményedet párszor már elhintetted imitt-amott! :)
      Nekem kicsit túl sok benne a belemagyarázás, meg a misztika, de hát kinek-kinek hite szerint. :)
      Hogy állsz amúgy a soul zenével ott a Nagy Vízen túl?

      Törlés
    3. Elhintettem hogy GONDOLKOZZUNK és ébredezzünk.

      Ez egy összetett és szerteágazó-bogazó rendszer ezért mindig írom kell mellé némi körítést. De látom így sem "megy át", főleg ha nem foglalkoztunk eddig kellő mélységben szabadkőműves/illuminátus jelképtannal, számmisztikával (...). Hogy belemagyarázásnak gondolod...? Járj utána annak amiket leírtam! ;-)

      Nálam itt még majd száz oldal jegyzet van, amiből számomra összeállt a kép, hogy minimum készülnek valamire az olimpia idején, de legfőképp az azt követő 3 hónapokban, s ez az eredője a különféle médiumi csatornákon érkező információknak is. A visszaszámlálót nyugodtan beállíthatod 132 napra amikor a sűrűje elkezdődik. (11/6)

      Visszatérve a fenti videóra még egy pillanatra RON P-A-UL nevéből az "A" piramist formázó karakter hangsúlyozásából lehet kapcsolni, hogy itt érdemes analógiásan gondolkodni (vagy filmekben pl. különféle kézmozdulatokkal, kamerabeállításokkal hívják fel a figyelmet; súgnak mindkét "oldalról"...). A=Alfa (görög Halak forma...)=1.betű=római I=angol "I" (amit helyesírás szempontjából mindig nagybetűvel kell írni: I'm-én...)-"áj"-EYE-szem... az illuminati piramis a "mindent látó szemmel" (-> ld. egydolláros nagypecsétje).

      RON nevében számokkal szintén ott a "szokásos" 666-os utalás (60-60-60=180 fok - szabályos háromszög; 6*6*6=216(0) év 1 Világhónap; Föld kerület: 21600 teng. mérföld; Hold átmérő 2160 mérföld... ...), de a videó hossza 1:19, azaz 60 + 19 = 79 másodperc. Ezzel megintcsak a 11.9-et erősítik meg, mert a 79. elem a periódusos rendszerben az Arany-AU, ami ott "pAUl" nevében is, továbbá a 11. oszlop 6-dik sorában van. S itt megint fel lehetne néhány oldal összefüggést sorolni az arany (franciául OR -> OR-ion...) kapcsán...

      Törlés
  5. Chaser: "...Néhol én is érzek belemagyarázást, túlcsavarást de ezzel semmiképpen sem akarom azt állítani hogy hamis a következtetés, és nem is akarok más befolyásolni, ez mindenkinek a saját szájíze hogy mennyire mélyed el. ..."

    Ez a "számmisztika" és a jelképek vizsgálata, csak a 3D kirakós játék EGYIK ELEME. A kérdés ettől összetettebb amit magam sem lát át, de itt azért többről van szó mint találgatásokról, fel-fel sejlik azért néha a valóság a hazugság sűrű szövetének hálóján keresztül a "konspirációs vonalon". A több száz "koncentrációs tábor" Amerika szerte áll (-> http://g.co/maps/srfvu) , s járművek tízezrei kerültek legyártásra az akcióra. A denveri reptérről szinte köztudott, hogy egy "doomsday" építmény. De hatalmas földalatti komplexumok épültek több kontinensen, s hazánkban is kisebbek. Tavaly nyáron emiatt zárta le hirtelen (a dolgozók is meglepődtek) a rendőrség a Budavári Labirintust (-> http://www.labirintus.com), mert a hidegháborús időkből örökölt atombunkert bővítik egy ügyesen álcázott építkezés keretében (Gellért-hegy; Piros metró vonal alatt). A 3D puzzle tovább folytatható az ufó-kérdéssel, médiumi közvetítésekkel, tiltott archeológiával, fekete költségvetésű kísérletekkel...stb.

    SBG Buddha: "...Mert az embereknek csak a választás illúzióját kínálja a szavazás! Soha, de soha olyan jelölt nem kerülhet egyik oldalról sem irányító pozícióba, akit a korporáló vállalatóriások, érdekcsoportok, az Irányító Háttérhatalom jóvá ne hagyott volna...."

    Visszatérve RON PAULra, hogy a bejegyzés velejéhez is kapcsolódjak. :) A fentiekkel mélyen egyet tudok érteni. Ezek a politikusok a bábjáték részei, szinte "tenyésztik" ezeket a vezetőket a "háttérhatalom" képviselői. Sokuk különféle MK Ultra típusú ("agykontroll") programok termékei születésüktől fogva, vagy ami már-már sci-fi kategória, "hibridek" ahogy sok "kékvérű" nemesi és királyi család is.

    Utána néztem annak amit írtál a videó hosszra vonatkozólag. Igazad van, adott valóban egy 1:03 (60) másodperces eredetije a filmnek és egy 1:19-es mutáció is amivel gerilla marketing kampányt is indítottak. (Persze a "véletlen" és a túlkombinálás sem kizárható, de ez megint messzire vezet.) "Christian Malazarte" vállalta névvel a videót és a "banned","unofficial" címszóval került fel, arra "harapnak" a nézők. S ez a vírusmarketing kampány egyik eleme.

    Egyébként könnyen megoldható némi kísérletezéssel akár, hogy a kívánt időt mutassa a számláló a konvertálás után, - ha fontos. A G-oogle mögött is ugyanaz a csapat áll, mint a politikusi marionett bábuk esetében... De ettől függetlenül is amit dióhéjban a 11/9-ről írtam az áll, illetve nem mondtam eddig sem hogy szentírás amikre felhívom a figyelmet. Tessék utánanézni! A jelképfejtés, számmisztika, analógiákban gondolkodás egy különösen síkos terület. Aki foglalkozott ezzel az tudja, hogy ez nem a "1+1=2" racionálisan megfogható világa.

    --->>>

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --->>> folytatás >>>

      Chaser: "...Csak ha már egyszer úgy is tudjuk hogy a szar nemsoká a ventilátorba csapódik, lehet előnyösebb inkább "prep"-elni (tehát bekészülni az eseményre minden szinten, anyagi, biológiai, szellemi, stb.) a számolgatás helyett :) ..."

      Erről van szó, de ha nem tudsz róla, nem is készülsz. Ezért koptatom itt a billentyűzetet a munka helyett.

      Chaser: "...neked mit mutat a "kép" a 2013 február-május időszakban?"

      Addig azthiszem sok víz le fog folyni a Dunán, de a medrén kívül is. Nem szeretnék itt vészmadárkodni. Legyen ez pusztán most feltételezés ha úgy esik jobban.

      Ahogy összeraktam a képet eddig egy kb. 3 napos "gamma-zuhanyra" (a "Milky Way"=119 - Tejút középpontja, az SgrA irányából) és az ezzel járó globális kataklizmára, az "idő szövetének" megbomlására számít a háttérelit Nov-Ember elején (11.6-11.9), aki már ezt megélte 6 Világhónappal ezelőtt (6*6*6*6 -> 12960 éve, Oroszlán-Lion-Löwen Világhónap). Ugyanezt ecseteli részletekbe menően, hogy mi fog történni Drunvalo Melchizedek is, aki alapból egyébként fizikus. (könyv: Az Élet Virágának ősi titka II.; Az új emberiség születése: http://www.youtube.com/watch?v=b1YkFEC_yv4 )

      Törlés
    2. Üdv Vándor!

      Te egész "véletlen" nem a hajnalhasadas/napcsillag.hupont.hu oldalak szerkesztője vagy?

      Törlés
    3. beniCoRE: "Te egész "véletlen" nem a hajnalhasadas/napcsillag.hupont.hu oldalak szerkesztője vagy?"

      Nem, de olvasom rendszeresen amit a soproni barátunk ír. Hasonló "hullámhosszon" lehetünk azthiszem.

      * * *

      Chaser: "...Az eredmény az volt hogy lesz valamiféle bolygóméretű tengerpartokat érintő esemény, ami a partközeli területeket víz alá teszi, de lég útján a belföldekre is nagy mennyiségű víz kerülhet. ..."

      Azt gondolom hogy ez részben a Föld forgásának megváltozásával (esetleg rövid időre megállásával - ahogy rebesgetik) lehet kapcsolatban, ekkor a tengerek és a nagyobb állóvizek tehetetlenségüktől fogva megindulnak szökőárként mint a borotva.

      A Kárpát-medencében viszont jó helyen vagyunk a magasabb helyeken. Régészetileg igazolható, hogy a bolygó ezen pontja már többször volt az ÉLET bölcsője. Részben ezért (persze a kérdés ettől komplexebb) van itt pl. a földalatti létesítményekben kvártélyozva legalább 10.000 CAHAL-os izraeli katona felszereléssel együtt és ezért ment (tették) tönkre a 66 éves MALÉV-ot (bejelentés 6 órakor Kossuth Rádió -> üzenet értékű időzítés -> 666; Kossuth: 06-30-9000-666...), mert kell az I-es terminál az áttelepítéshez... (

      Hogy az "idő-szövetével" mi fog történni, azt csak találgatni lehet a mi szintünkön, de valahogy igaznak érzem amit Drunvalo Melchizedek ír egy régebbi könyvében, ami itt olvasható:

      ---------------------------------------
      Az Élet Virágának Ősi Titka II. rész
      ---------------------------------------

      http://www.scribd.com/doc/22702862/Drunvalo-Melchizedek-Az-Elet-%C5%90si-Viraganak-Titka-II-teljes-konyv

      #211. oldal
      18. FEJEZET - A dimenzióugrás
      A nagy változás - A dimenzióugrás áttekintése - Az első jelek - A váltás előtti fázis - Öt-hat órával a váltás előtt - Szintetikus tárgyak és a luciferi valóság gondolat formái

      #216. oldal - Bolygószintű dimenzióugrás
      Az aktuális dimenzióugrás átélése - Hat órával a dimenzióugrás előtt - Az üresség - három nap a sötétségben - Az új születés - Gondolataink és túlélés ...

      Törlés
    4. Igen, mondjuk én is inkább a hasonlóságot éreztem, mert más a stílus, de gondoltam megkérdezem.De ezekszerint környékbeli volnál te is?

      Törlés
    5. Elnézést a duplázásért.

      Vándor, tudok valahogy privátban írni?
      Volna néhány kérdésem, bár csak akkor lényegesebb, ha környékbeli.Viszont a profilján nem tudok sajnos. köszönöm

      Törlés
    6. beniCoRE: "De ezekszerint környékbeli volnál te is?"

      Nem, az ország másik végén lakom.

      Törlés
  6. Mikor volt/lesz demokracia az USAban? Ez nekem uj.
    Ron Paul = controlled opposition

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jenő, ez viszont józan és helyes rálátás.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Arra gondoltam, hogy a demokracia rosszab rendszer az 51 % eldonti h mi lesz a tobbi 49%-el. Republic United States of America nem Democratic...
      Ron Paul nincs kontrollalva, csak nem mondja ki a teljes igazsagot en Gatekeepers-nek hivom oket, Alex Jones, David Icke stb. :D
      Szeretem a "what if" videojat: What if our foreign policy deeply flawed......Nothing good, what happens if I am wrong,... NOTHING(ez fog tortenni). LOL

      Törlés
  7. Jeno Barlai,...értem, én meg arra, hogy még az a 51% se az aki eldönti, hogy mi lesz, de még a pártok sem, te említetted George Carlint, aki azt mondta, hogy a politikusok azért vannak, hogy elhitessek veled a szabad választás illúzióját. Egy pillanat, valami ellenmosdás van abban amit állítasz Ron Paul-rol: Egyszer azt mondod "Ron Paul=controlled opposition"(it means to me that he is controlled...right?) aztán később egy másik hozzászólásodban azt állítod "Ron Paul nincs kontrollálva, csak nem mondja ki a teljes igazságot" WTF dude???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, rosszul fogalmaztam, en hibam. Ron senki altal nincs kontrollalva, neki is a 3. szeme ki van nyitva aka illuminated. Pl az nekem erdekes h ez a Icke "elfelejti" emliteni, hogy a reptiliak (jezus, mohamed, vallasok) ha leteznek akkor epp Iranban, Kubaban v koreaban letezhetnek. Erdekes hogy a kozelkeleten Irak, Libia mind aranypenzt akart bevezetni mielott le lettek bombazva (teljes hold alatt) es mielott azt mondanad h a diktatorok jot akartak a nepnek, a kerdesem az lenne h miert nem tettek ezt meg pl. 20 evvel ezelott. Ha barki komolyan varja Jezust(good luck) es a kozepkori Vatikani elmenyeket akarja atelni annak ajanlom h vegyen repulojegyet(ahh a 20-21. szazad eredmenye, nem loval) ezekbe a fundamelista orszagokba Iranba, Kubaba meg talan Venezuelaba mert hat Chavez(sucker) allandoan konyorog Jezusnak h adjon neki meeg idot, itt maradt mar csak lehetoseg Jezus elobukkanasara(reptiliai agy kontroljara, buntudat, isten nezi minden mozdulatodat es vigyaz pokolba jutsz...)

      Azert nagy a klubb es senki sem beszel az igazi titokrol, mert akkor nem lenne titok, de az tuti h arrol szol h egy 3D matrixban elunk. Es hidd el ha te is tudod amit Obama, Ron, Bush, Clinton, Rothchild nem fogod vilagga kurtolni, mert ok latjak a nagyobb kepet, nem a rovidtavut amit mi most jelen pillanatban...

      Erdekes nezz ra h mikor a Bilderberg talalkozo volt, h a nap(stargate) milyen erdekesen nezett ki a SOHO-n, ez kicsit volt emlitve a Thrive-ban, de nem emlitettek h miert lett olyan amilyen (911 utan)... :D

      Egyetlen katolikus elnokunk volt (Kennedy), aki amint hasonlo cselekedett tett mint a keleti vezetok (ezust penz, debt free money) got baam in the head... En azert mondom h Gatekeepers rajuk mert nem mondjak el a teljes igazsagot, v sok a disinfo a csomagban. A mottom erre: listen everybody, don't trust anybody(including me). :D A titok tobb ezer even keresztul lett megorizve(koztuk a Vatikan elol is, mert ok tudjak h hogwash az egesz vallas) -> Roman Empire strikes back (USA), tudtad h Washington DC eredeti neve Roma volt?!

      De lathatod a megjegyzesekbol h Vandor jobban erzi a matrixot, de hidd el ha neki is kinyil a 3. szeme(illumination) tobbet nem fogod latni az irasait az tuti es nem azert mert kinyirjak. :D
      Annak okai vannak h emberek magasabb fokon errol nem beszelnek, de majd az idon kiderul(globalisan). Remember Bush: the illumination of 10 000 points, not fascizm, not communism. felvillagosodas, ez lesz az a AHAM moment h eddig 3D illuzioban eltunk, akiknek reszben koszonetet mondhatsz, talan telepacia utjan, soha nem voltam magasabb dimenzioban ugyh nem tudom pontosan de ok majd a Rothchildoknak, Masonoknak, Zionistaknak (egyik sem vallas).

      Törlés
    2. Na jól van most már Jenő! figyelj...sürgősen hagyd abba azt a füvezést, mert nem fog jót tenni az egészségednek,...komolyan mondom cimbi...hagyd abba míg nem késő!

      Törlés
  8. Ajanlom a DMT-t ha at akarod atelni az erzest. :D

    VálaszTörlés
  9. Ha egyetlen allam elkezdi befolyasolni az egesz vilagunk, célszerü azt a birodalmat megsemmisiteni (nem ez lenne az elso pelda a tortenelemben, amikor egy hatalmas birodalom elbukik). Ha eddig ezeket megcsinaltak "velunk", tovabbra sem fognak hezitalni, amig a legerosebb allamok koze tartozik az USA az egesz vilagon. Mindig a sajat malmukra hajtjak a vizet, akkor is ha egy mas latszatot alakitanak ki a sajat orszagukrol. Radikalis valtozasokra lenne szukseg, elsosorban az emberek elmejeben, ahhoz hogy valamifele valtozas bekövetkezzék.

    VálaszTörlés