2012. június 29., péntek

London evakuálására készül az Olimpiát biztosító G4S cég és ezernyi nyugtalanító jel!


"Egy, az olimpiát követő esemény 'meghatározó pillanat' lesz London számára"


- Nem a biztosításra, hanem London evakuálására készül a G4S !
- 200ezer hullazsákot rendelt a cég
- Elképesztő és szándékos biztonsági lyukak vannak a rendszeren! 

Hiába nem akarok a London 2012 Olimpia témával foglalkozni, mégsem tudom kikerülni, mert rengetegen kérdeznek naponta róla és ez alkalommal tényleg egy nagyon nyugtalanító dolog szivárgott ki. Főleg gyanús, hogy teljes hírzárlat van most ezzel kapcsolatban!
Írtunk már arról, hogy a
Rockefeller Alapítvány forgatókönyvében szerepel az olimpia ellen végrehajtott bombatámadás, melyben 13.000ember haláláról írnak.
De tekintsük ezt összeesküvés-elméletnek, belemagyarázásnak, ne is foglalkozzunk vele...., a 2 kis kabalafigura legyen 1szemű, oké hisz mi sem "természetesebb ennél"..., az olimpia ZION logója is maradjon csak belemagyarázás.
Vannak ilyen véletlenek.... Várhatunk egy rituális okkult hatalmas Illuminati megnyitót a Szaturnália(Satan)-kultusz jegyében....Majd megnézzük, aztán nyammogunk rajta egy sort,..na de... és itt van a "DE". 

Mi van, ha valaki készül az olimpián részt venni, vagy Londonba utazni, esetleg ott él ?
Nehéz ilyenkor tanácsot adni. És mikor a következő hír kiszivárgott - nem akartam félelemkeltés miatt megosztani - , de mivel az Infowars is foglalkozott vele, Idok Jelei pedig lefordította és kapom a kérdéseket, hogy mit gondolok.... Nos, 2001. Szeptember 11-én történteket 11éve kutatom. A támadás előtti napokban egy biztonságtechnikai cég többször kiürítette a tornyokat fals riadó-próbákkal, illetve az előtte lévő hétvégén napokig "dolgoztak" (fúrtak-faragtak) az épületben, főleg a tűzvédelem miatt teljesen üresen hagyott szinteken, még a dolgozók sem mehettek be addig dolgozni. Ma már tudjuk, hogy valószínűleg akkor helyezték el a nano-termit robbanótölteteket és a WTC tornyok lerombolásához szükséges bombákat. A WTC7-es épületben meg olyan pontosan oldották meg a bontást, hogy el is bukott rajta az egész hivatalos történet. (Ezek ma már tények!)

Ezért ezt gondolom: Jobb komolyan venni a jeleket!
Már egyetlen rokonomnak, ismerősömnek sem tanácsolnám, hogy a környéken tartózkodjon az Olimpia ideje alatt !

Elképesztő dolgok az Olimpiát biztosító G4S cég körül 

Az alábbi cikkben olvasható téma eléggé ellentmondásos. Nem szándékunk aggodalmat vagy félelmet kelteni, csupán szeretnénk érzékeltetni, hogy különleges időkben élünk és fel kell készülnünk a szokásostól eltérő események egyre gyakoribb előfordulására. „Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét.” (II. Tim. 1:7)
Ahogyan a cikk is írja, nem tudjuk, hogy ezek az események valóban bekövetkeznek-e, a leírt információkat ettől függetlenül hasznosnak tartjuk. Forrás: Infowars.com
A Lee Hazledean álnevet használó újságíró meglepő információkat hozott napvilágra a Londoni Olimpiai Játékok biztonságáért felelős G4S céggel és az olimpia előkészületeivel kapcsolatban.
Lee Hazledean egy londoni televízió műsor titkos, beépített riportere, aki számos alkalommal tudósított már ellentmondásos, kemény témákról, ez alkalommal azonban egyetlen médium sem mutatott érdeklődést története iránt. Tony Gosling-gal, a Bilderberg.org szerkesztőjével készített interjúja rövid idő alatt bejárta az Internetet.
A Channel 4 megkeresését követően, akik néhány nappal később pont a G4S céget, mint felkészült, megbízható biztonsági csapatot mutatták be a nézőknek, Andy Davies, a csatorna belügyekért felelős tudósítója emailben közölte Hazledean-nel, hogy teljes hírzárlat van a témával kapcsolatban és senki nem fogja leadni az interjút.
 ! Hazledean elmondja, hogy a G4S céghez való belépéséhez csupán egy jelentkezési lapot kellett kitöltenie, nem ellenőrizték sem a hátterét, sem referenciáit.
Az új alkalmazottak kétnapos kiképzést kapnak a repülőtéri biztonsági ellenőrzéshez hasonló vizsgálat lebonyolítására, ezt azonban, mondja Hazledean „teljesen kikapcsolják majd” a csúcsforgalom idejére, ami azt jelenti, hogy egy potenciális terrorista minden gond nélkül besétálhat akármilyen éles lőfegyverrel vagy robbanó szerkezettel anélkül, hogy bárki észrevenné.
„Tulajdonképpen pont arra kértek meg, hogy játsszam el a terrorista szerepét az utolsó képzésen. Kaptam egy kést, egy pisztolyt és egy robbanóeszközt. A nap különböző időpontjaiban végrehajtott mindhárom próbálkozás alkalmával simán átjutottam a fémdetektorokon és a röntgen szkenneren,” mondja Hazledean, hozzátéve, hogy figyelembe véve a gyenge biztonságot, egy terrorista igazi „vérontásra” lenne képes.
„Nem képzik ki az embereket rendesen… nagyon nyitott az egész egy terroristatámadásra és ezt nem könnyelműen mondom,” magyarázza, hozzátéve, hogy azt is látta, amint egyes G4S alkalmazottak kábítószerrel kereskednek a képzés alatt, mások pedig az elvileg lezárt, védett területeket fényképezték a telefonjukkal. Hazledean szerint a biztonsági személyzet nagy része nem kapott megfelelő képzést és sokan alig beszélnek angolul.
Az Olimpiai Játékokra rengeteg „ENSZ és egyéb katonát hoznak Londonba és London környékére,” köztük számos amerikai és német katonát is. Az újságíró elmondta, hogy sok illetéktelen személy jutott G4S egyenruhához, és többet el is loptak.
A legnyugtalanítóbb felfedezés mégis az volt, amikor megtudta, hogy az illetékesek London evakuálására is készülnek. „Az Olimpiai Játékok biztonsági őrei lesznek az evakuálás levezénylői. Úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják és sok időt töltöttek a szervezéssel,” mondja Hazledean, megjegyezve, hogy a képzést vezető illetékesek két órát beszéltek az evakuálásról és csupán fél órát az olimpia alatt alkalmazandó biztonsági vizsgálat lebonyolításáról.
Azt is megtudta, hogy 200.000 darab, egyenként négy holttest tárolására alkalmas hullazsák leszállítását várják. Hazledean-t rendkívüli módon meglepte, hogy miért bocsátanak ilyen érzékeny információkat az egyszerű biztonsági őrök tudomására.
A képzésen elhangzott, hogy Predator drónok fognak cirkálni a város felett és a G4S alkalmazottaknak egy videó felvételt is lejátszottak, amelyen egy drón megöli egy csoport tagjait Afganisztánban.
Hazledean elmondta, hogy a G4S vezetők szemében a nagyközönség „a föld szemete” és tudtára adták alkalmazottaiknak, hogy a cég nem áll a rendőrség felügyelete alatt. Az egyik vezető elmondta az újságírónak, hogy egy, az olimpiát követő esemény „meghatározó pillanat” lesz London számára, de részleteket nem volt hajlandó közölni.
Hazledean nem az első, aki leleplező információkat hozott nyilvánosságra a G4S céggel kapcsolatban. A hónap elején Sarah Hubble, a cég egyik adatrögzítő alkalmazottja elmondta, hogy azért bocsátották el a cégtől, mert panaszt tett a cég ellen, mivel az rendszeresen megszegi az olimpiával kapcsolatos biztonsági követelményeket.
Amikor megkérdeztük Hazledean-t, vajon nem azért engedi a hatalom, hogy a Londoni Olimpiával kapcsolatos összeesküvés elméletek bejárják az Internetet, hogy az igazságkeresőket paranoid őrülteknek állíthassák be, miután semmi nem történik az olimpián, Hazledean kihangsúlyozta, hogy az igazság közzététele egymagában is elég lehet egyes támadások eltérítésére.

Forrás: Idok Jelei 

22 megjegyzés:

  1. Ezek után már nem hiszem hogy megmerik csinálni.. bár kitudja?

    VálaszTörlés
  2. Én személy szerint nagyon tudnék annak örülni, ha erről az egészről kiderülne, hogy direkt húzták el előttünk a mézes madzagot, hogy amikor majd nem történik semmi, fennhangon nevethessenek az összeesküvés elméleteken. Inkább ne legyen igazunk és maradjanak életben az emberek, mert engem nem igazán fog vigasztalni, hogy mi megmondtuk előre. Akárhogyis... imádkozom értük. Pacal

    VálaszTörlés
  3. remélem hogy nem fog történni semmi, de ha csak ilyen mézesmadzag lenne, akkor eléggé hasonlítana a farkast kiáltó srác esetére. kiszivárogtatnak ál-infókat, feljönnek a különböző "összeesküvés elméletek", aztán ha nem történik semmi mindenkit hiteltelenné tehetnek aki az elméleteket hangoztatta. ezt még párszor megcsinálják, hogy aztán senki ne higgye el az elméleteket, és AKKOR csinálják meg ténylegesen azokat a támadásokat/katasztrófákat, amikre már mi megpróbáltuk korábban figyelmeztetni az embereket. mindig akkor jön a legnagyobb baj mikor senki nem számít rá.

    VálaszTörlés
  4. Mint minden ilyen jellegű elmélet esetén, most sem kaptam választ a miértekre. Nem létezik Dr.No se Dr.Genya, gonoszságból nem csinál ilyet senki. Akkor tehát mi oka lenne bárkinek is támadást intézni London, vagy az olimpia ellen. Dühös muszlim terroristáknak aligha… ugye? Mivel a világkereskedelmi központ ellen elkövetett támadást sem ők csinálták "ez ma már tény".
    Szóval ötleteket várok kinek és miért lenne oka ilyen méretű támadásra.
    New York esetén, HA valóban belső támadás volt 2001-ben, az logikus lépés lett volna arra, hogy így a kormány hadba szálljon a közel keleten a terrorizmussal, mindezt valójában gazdasági okok miatt. Ez így ésszerű elképzelés. De ebben az esetben nagyon "óvatosan" végrehajtott akcióról van szó, értem ez alatt, hogy a tornyokat precíziós robbantással döntötték le és bennük tartózkodó emberek száma is minimális volt az átlaghoz képest. Ez így "korrekt" is. Látványos, relatíve kevés áldozat és kevés kár.
    De ki akarna százezreket megölni Londonban és miért? Erre lennék kíváncsi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom nem vagy tisztában a babiloni Illuminatival.Ezek Babilon óta léteznek a 13 Illuminati család,ők alapították ezért fontos nekik ennyire ez a szám a 13.Az igazi hatalom Fáraók és a Babiloni uralkodók leszármazottai kezében van ők vannak a csúcson a piramison, mindaddig,míg át nem adják majd helyüket az antikrisztusnak,aki majd ha felépül a 3dik templom beleköltözik az akkor soros Illuminati világ vezető testébe.Na szóval erről van szó.Ez a valaki szerintem Vilmos herceg lesz,ő az az ember aki alkalmas erre.Az Omen filmekben is Damien Thorn katonai iskolába járt,mint ahogy Vilmos és testvére is....Visszatérve a Fáraók leszármazottaira,ezek mindig a háttérben maradnak,soha de soha nem ismeri meg őket senki,kivéve a bábuikat Obama,Hillary Clinton,Putyin,az Iráni elnök....stb.A másik pedig az,hogy 911 sem véletlen volt 2001-ben a WTC- lerombolásakor,mert ez a Saturnusz együttállásából jön és ez egy okkult szám és nekik ez nagyon fontos,mivel nagyon komolyan veszik a számmisztikát és mindig is e szerint cselekedtek.Szóval az évben több ilyen dátum is van ami az Illuminatinak nagyon fontos évszám,:09.11. , 12.21.....stb.Ezeken a napokon mutatják be a Luciferisták emberáldozataikat "istenüknek" a sátánnak,Lucifernek és cserébe erőt kapnak tőle és nagyon hálás nekik "tetteikért"Pontosan milyen dátumra esik a Londoni Olimpia,mert lehet az is egy fontos Szaturnusz együttállási dátum és akkor tuti,hogy nagy mészárlás lesz,mint 1944,06.06-án is volt....vagy 2001.09.11.-én....stb.

      Törlés
  5. majd jól rákenik a szírekre,v irániakra-Ez már jó ürügy lesz a bibóknak, hisz tűkön űlnek..

    VálaszTörlés
  6. Az elöbb fejtettem ki, hogy uszításhoz nem kell ekkora volumenü dolog. Lásd a két torony, vagy akár Kassa bombázása.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért voltak kevesen a WTC épületekben mert aznap a zsidó vallású dolgozók fura mód szabadságot kaptak. Továbbá minél több a halott, minél látványosabb a megrendezett terror akció annál jobban meglehet győzni az embereket bármiről. Ez egyszerű pszichológia.

      Törlés
    2. Ja, hogy amegin a zsidók a rosszak. Értem. Ismereke is egyet, elég csóró, de biztos ami biztos begyüjtsem egy táborba?? -.-

      Törlés
    3. Akiket te zsidóknak hiszel,soha de soha nem voltak zsidók,ezek kazár Ashkenazimok és Rothschild nevelte őket zsidónak és tanította meg nekik a héber nyelvet.AZ igazi 12 zsidó törzset az antikrisztus kiirtatta a rómaikkal és csak a semitaiak élték túl néhányan,ezek leszármazottai Iránban bujkálnak a Luciferista Israel elől,mert az ki akarja őket irtani.Nem véletlenül égetnek a semitai zsidók israeli zászlókat.Az izraeli zászlón lévő dávid sátánista csillag nem véletlen benne van a 666,benne van a 6 szög és körülötte a 6db 3 szög.

      Törlés
    4. Ez mind szép és jó és ha jól értelmezem amit írsz, itt Izrael feje felett van törve az a bizonyos pálca. Ami érthető is, nekem sem tetszik amit ez az ország művel. De kérdem emlékezzünk csak vissza cirka 70 évet az időben, és godolkozzuk el szépen azon, hogy akkoriban ezt a gondolatmenetet kik is szenvedték meg úgy istenigazából...
      A buta antiszemitát nem fogja érdekelni a hatalmasok játéka mert fel sem bírja fogni, "zsidó azt kész, haljon meg"
      Na én ettől tartok, hogy erre megyünk megint. És ha már itt tartunk. Egy fajgyűlölő akinek hatalom van a kezébe nem elégszik meg azzal, ha kiélheti utálatát a kiszemelt népen mondjuk, hanem mindenkivel leszámol aki nem úgy gondolja ahogyan ő. És lehet itt fennhangon hírdetni a holokamu elméletét, mégse jött vissza a 20 elhurcolt emberből csak egy a falunkba.
      Ezen elkéne gondolkodni mielött zsidóztok. Mert néhány ember aki hatalmas és épp zsidó, az nem egyenlő egy egész néppel. Ahogyan a sok magyarszármazásu világhírü túdós sem jelenti azt, hogy a Magyar egy okos nép...

      Törlés
    5. "...Mert néhány ember aki hatalmas és épp zsidó, az nem egyenlő egy egész néppel. Ahogyan a sok magyarszármazásu világhírü túdós sem jelenti azt, hogy a Magyar egy okos nép..."

      Te tudod most miről beszélsz?
      A nagy holokamu miatt az egész magyarságot arra kötelezik, még a csecsszopókat és annak majdani leszármazottait is, hogy kártérítést fizessenek a meg nem történt események miatt, azaz kollektív felelősséget hangsúlyozzák. Akkor most miért írod, hogy nem egyenlő az egész néppel. Nem mi kezdtük az általánosítást. Mit tehet arról egy ma született bárány, hogy valaki, valamikor, valamit elkövetett ellenük. Nem csoda, hogy arról értekeznek minden fórumon, hogy Magyarországon mindenki antiszemita. Meg is tettek mindent annak érdekében, hogy ezt is gondolja mindenki, segítve őket ebben az összes mainstream média támogatásával, ami mint tudjuk, csak az ő kezükben összpontosul az egész világon.
      Jön még kutyára dér, de mondhatnám azt is, hogy saját dugájába fog dőlni a Terv, mert sok már az ébredő, bár még mindig kevés, ezért is tehetik azt, amit.
      Mennek a levesbe, ha itt kitör valami és én mondom, jobb ha menekül, mert a magyar nem birka, csak nagy a türelmi szintje, de ha elszakad a cérna, pusztul mindenki, aki feszítette.

      Törlés
    6. "Ja, hogy amegin a zsidók a rosszak. Értem. Ismereke is egyet, elég csóró, de biztos ami biztos begyüjtsem egy táborba?? -.-"

      Remélem ez csak költői kérdés volt, mert a válasz viszont nem: IGEN.
      Ma antiszemitának lenni hazafias kötelezettség!

      Törlés
    7. Akiket te zsidóknak hiszel,soha de soha nem voltak zsidók,ezek kazár Ashkenazimok és Rothschild nevelte őket zsidónak és tanította meg nekik a héber nyelvet.AZ igazi 12 zsidó törzset az antikrisztus kiirtatta a rómaikkal és csak a semitaiak élték túl néhányan,ezek leszármazottai Iránban bujkálnak a Luciferista Israel elől,mert az ki akarja őket irtani.Nem véletlenül égetnek a semitai zsidók israeli zászlókat.Az izraeli zászlón lévő dávid sátánista csillag nem véletlen benne van a 666,benne van a 6 szög és körülötte a 6db 3 szög.

      Törlés
    8. Nyaki, pár éve volt egy eset, hogy néhény málészáju kis fasz amerikából beperelte a MÁV-ot valami elképesztően irreális összegre a holokauszt miatt. De valami tényleg hihetetlen milliárd dollárra. Nem csak a magyar, de európa szinten keltek ki magukból emiatt a zsoidó szervezetek, közösségek egységesen és védték meg a mávot és küldték a p*csába azokat a kis buzernyákokat akik ebből akartak pénzt csinálni maguknak. Sajnos amerikába ezt meg lehet csinálni mert valami oknál fogva beteges zsidófétisük van vagy nemtudom. De ez nem jellemző minden zsidóra főleg nem az európai közösségekre. És főleg mert mindenki bocsánatotkért már minden miatt ami miatt lehetett. Izrael meg bekaphatja, semmivel nem jobbak a palesztínpolitikájuk miatt. Az meg, hogy a magyarságot leantiszemitázzák, egyrészt személyemnek sértő, másrtészt csúnyán általánosítva meg érthető, mivel erre mutata a haladási irány. A saját szavaiddal erősíted az ő vádjaikat.

      lixbeci, neked meg mondom mégegyszer, hogy a hozzád meg nyakihoz hasonlókat nem fogja ez érdekelni, aki papíron zsidó, vagy köze van zsidókhoz azt ti fogjátok megölni. Belegondoltatok már abba nagymagyarként hogy hová fog ez vezetni? De most komolyan, van elképzelésetek a jövőt tekintve?
      ÉS még egy kérdés: Bennem nincs zsidó vér, jó messzire visszavezetve a családfát német és talán tót vér van de az nem is biztos. Én is meg leszek ölve, mert nem vagyok antiszemita?

      Törlés
  7. Ummacdan már az előző bejegyzésben linkelt az letartóztatások érvénybe lépéséről angol nyelven. Itt a magyar változat:

    http://messagesfromstars.blogspot.hu/2012/06/zold-lampa-letartoztatasoknak.html

    Gondoskodjatok magatokról és szeretteitekről.

    Ölelésem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A letartóztatások még nem kezdődtek meg. Továbbá Cobra is csak részben kapott tájékoztatást a dologról.
      "Drake állítása szerint az amerikai katonaság pozitív, a változások mellett elkötelezett részének magasrangú képviselői megbízták azzal, hogy hozza a közvélemény tudtára, a Szabad Jelzés/Zöld Jelzés ki lett adva, a letartóztatások még ezen a héten megkezdődnek(vasárnapig). Pontosabban azt mondta: „ Meg lett adva számomra egy dátum, nem fogom megmondani pontosan melyik nap, csak annyit mondok ezen a héten”. Na ezt most egy kicsit a „királynét megölni nem kell félnetek jó lesz” helyzethez hasonló, legalábbis az én értelmezésem szerint egyrészről jelentheti azt, hogy ezen a héten fogja bejelenteni a pontos dátumot, vagy mivel pontos napot nem mondhat ezért csak annyit mond: ezen a héten kezdődik a buli. A döntő többség a második változatot tekinti érvényesnek. Mindenesetre azt is kijelentette, hogy a katonaság az idei Függetlenség Napjára(július 4) nagy tűzijátékkal készül, tehát addigra mindenképpen történnie kell valaminek."

      Törlés
  8. Írtam az XXX. olimpiával kapcsolatos anomáliákról néhány elgondolkodtató dolgot fél éve, ami azóta jelentősen kibővült (a fejemben :)

    ---------------------------------------------------------------
    ---> http://www.tinyurl.com/olimpia2012zion
    ---------------------------------------------------------------

    VálaszTörlés
  9. Grátiszként, a cikketek a Steve Jackson féle illuminati kártyákon ( 1995 ) is jelölve van a Big Ben leomlása..

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2011/08/illuminati-card-game-1995.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Unknown.

      Az nem a Big Ben, hanem a ginzai Wako torony.

      http://1.bp.blogspot.com/-7GGVIu_Xzr0/TjL2vLnQQ6I/AAAAAAAAAAk/gSNqcsfrRwM/s1600/combined%2Bdisasters.jpg

      Törlés
    2. Igen, én is ezt akartam írni. Sokan rögtön Big Ben-nek azonosítják, de nem az !

      Törlés
  10. Akinek mas "szeme" van az mashogy latja (starter gate):
    http://www.youtube.com/watch?v=iOd3GFak_og

    VálaszTörlés