2021. július 17., szombat

Foglaljuk össze mi történt az egy évtized alatt! Ma 10 éve jelent meg a VilagHelyzete igazságkutatása Magyarországon


Ma kereken 10 éves a VilagHelyzete.com, azaz napra pontosan 2011. július 17-én írtam meg ide az első bejegyzésemet, cikkemet, amivel elkezdődött az a tevékenységem, amit "VilagHelyzete" vagy magyar Alternatív Média néven foglalhatunk össze. 

10 év nem kevés idő: 120 hónap, 3650 nap.
2011 - 2021.

Akik a kezdetektől követik az oldalt, azok tudják, hogy ez azt jelenti, hogy szinte nagyobb kihagyás nélkül 3650 napon át került ki naponta több fontos, friss hír a világban zajló eseményekről, összefüggésekről és készítettem el pontosan 860 VilagHelyzete és 1485 AlternativHirek cikket, több tízezer FB-posztot.
A VilagHelyzete oldalt 2011 óta közel 25 millióan, az AlternativHirek oldalt 2016 óta 17,7 millióan olvasták.

📌A VilagHelyzete.com blog összes bejegyzése 2011 – 2021 között, a kezdetektől fogva napjainkig, kattintható tartalomjegyzékkel a letölthető dokumentumokban. 

Ez egy évtized végét és talán egy újabb kezdetét is jelenti - egy olyan évtizedét, aminek összefoglalása nem éppen jó érzéssel tölti el az embert. Ahogy korábban is megfogalmaztam:
Egy olyan évtized, melynek még "beceneve" sincs.

Emlékeztek a 80-as vagy 90-es évekre? Mindegyik évtized sajátos atmoszférával, politikával, zenével, filmművészettel és hangulattal rendelkezett.


Vajon az emberek milyen nosztalgiával tudnak majd visszagondolni a 2011-2021 közötti időszakra? 
Kimondható, hogy ez volt az ÉBREDÉS évtizede?

Más szóval az "Awakening" - ahogy ezt az oldalt és a legnagyobb VilagHelyzete közösségi médiaoldalt is elneveztem anno.


Emlékeznek-e majd az emberek, mi volt ennek az évtizednek az ikonikus zenéje? Netán zeneszámai, amikre 30 év múlva is emlékezni fogunk. Például...... hmmm..... nem igazán tudnék mondani ilyet, de a 80-as / 90-es évekből most is tudnék kapásból felsorolni legalább harmincat.. Talán az is lehet, hogy az emberek elkerülhetetlenül nosztalgiával tekintenek azokra az évekre melyekben felnőttek és a mostani fiatalok, akik 2000 után születtek, lehet mégis nosztalgiával tekintenek vissza majd ezekre az évekre?

Vajon a meg nem szűnő háborúk, terrortámadások, a bevándorlási invázió kezdetének, az iszlám államnak, a tömegdemonstrációknak, tüntetéseknek, puccsoknak, a világjárványnak, az Új Világrend kiépítésének és az emberi szabadság felszámolása kezdetének tekinthetjük, vagy a növekvő digitalizációnak, kereskedelmi háborúnak, a mesterséges intelligencia kezdődő fejlesztésének..., vagy minek az évtizedeként emlegetjük majd a 2011 és 2021 közötti időszakot?
  
Illetve kinek az évtizedeként? Donald Trump, Vlagyimír Putyin vagy Elon Musk évtizedeként?

 


MIT SIKERÜLT 10 ÉV ALATT ELÉRNI? 

Egyetlen dolog biztos:
A tudatossá váló, éber vagy ébredő ember ebben az évtizedben kapott a legnagyobb szikrát a tudatosságának növeléséhez és a hazugság falainak ledöntéséhez.... 


Az tény, hogy 2011 óta létrejött VilagHelyzete és Alternatív Hírek elemezte, feltárta folyamatosan a történéseket, az összefüggéseket, előre megírta az eseményeket és tendenciákat, hiszen tabuk nélkül közzé tette azokat a terveket, amiket egy szervezett és nagyon is tudatosan létrehozott magánhatalom megalkotott a világunk kordában tartására, ellenőrzésére és irányítására.

A VilagHelyzete cikkeiben (860 + 1485 db) 
- előre olvashattatok Szíria várható megtámadásáról és szétrombolásáról - ami mára szomorú múlt és jelen, minden következményével együtt;
- de előre olvashattatok arról is, hogy szinte példátlanul, de
a római Pápa le fog mondani és helyére új pápát fognak kinevezni.
2012-ban olvashattatok a szemünk előtt most megvalósult világjárvány és totális kontroll bevezetésének Rockefeller-tervéről, aztán a Great Reset tervről.


- Ahogy arról is, hogy a Coudenhove-Kalergi Terv keretében az iszlám állam terrorszervezet létrehozásának segítségével példátlan bevándorlási-inváziót és menekülthullámot fognak Európára zudítani, hogy az Eurábia létrehozásának és az iszlamizált Európa megteremtésének programjával végső fázisba kapcsolhassák a nemzetállamok felszámolását, mielőtt sor kerülne az Albert Pike által lefektetett "3. világháború" tervére, a civilizációk összecsapására.

Természetesen ez csak két-három kiragadott példa, mert nagyon sok előrejelzés és konkrét tény visszakereshető korábbi cikkekben, hogy aztán a valóságban már megtörtént eseményként. (merényletek Európában, háborúk a Közel-Keleten és a 'Hálózat' működése Izraeltől az Egyesült Államokon át Latin-Amerikáig, a mostani szervezett világjárványig és vakcinázásig) a szemünk előtt váljanak valósággá.

Elemztem azokat a dokumentumokat is, melyek egy transzhumanista jövőt, ugyanakkor egy homogenizált, polkorrekt véleménydiktatúrát, orwelli társadalmat és Új Világrendet készítenek elő az emberiség számára.


A geopolitika és világpolitika történései mindig ezen mozgatórugókon és terveken keresztül kerültek fókuszba és próbáltam megvilágítani a mögöttük megbúvó létrehozókat (pl. Coudenhove-Kalergi Terv, Brzezinski, Saul Alinsky, Rothschildok, szabadkőműves hálózatok és a FED ...stb napestig sorolhatnám ...erőket), valamint a törvényszerűségeket és eszközöket is, mint a (Problem - Reaction - Solution rendszerét vagy a Tézis -Antitézis működtetését az emberek feje felett és őket felhasználva a manipulációban.)

Ehhez - a megértés érdekében - a kezdeti cikkekben rendszeresen meg kellett mutatnom milyen szimbólumok, erők hatják át az Illuminati zeneipart és filmkészítést, azaz hogyan befolyásolják és prediktíven programozzák a társadalom gondolkodását. (akkor még hollywoodról, zenészekről, illuminati bábokról kellett említést tenni, de mára ez kibővült Netflix, HBO és hasonló gigavállalkozások ideológiát terjesztő működésével is).

Azóta szerencsére ezeket az ismétlődő mintákat és szimbólumokat már mindenki jól be tudja azonosítani akár filmet, akár videoklipet, vagy bármelyik 'bábot' látja és már nem teszi fel a kérdést, amikor az Illuminati zeneipar egy-egy bábjának klipjét látja vagy már nem kérdés, miért ügyel görcsösen Angela Merkel minden fotózáskor a kéztartásával való jelzésre..... 


A VilagHelyzete.com Igazságkutató Blogot a világban zajló események valódi összefüggéseinek feltárására és a világot irányító erők leleplezésére, egy eltitkolt és elhallgatott tudásanyag átadására hoztam létre 2011-ben. http://www.VilagHelyzete.com
➽ Hamar szükségessé vált viszont, hogy azt az űrt is be lehessen tölteni, hogy a valódi tényekről és tényezőkről, nagyon fontos zajló eseményekről beszámoló nemzetközi cikkeket magyarul is el lehessen olvasni, mivel sajnos sehol nem jelennek meg a globalista propagandával szembe menő, valóságot feltáró cikkek fordításai!


Így felvállaltam önkéntes és nonprofit alapon szabadidőmben az angol, francia, spanyol, olasz cikkek és az Eurázsiai Gazdasági szférával kapcsolatos RT News, Paul Craig Roberts, Udo Ulfkotte, Wikileaks, Julian Assange, Robert Perry, George Friedman...stb cikkek magyarra fordítását.
➽ ➽ Ebből lett az Alternatív Hírek:
http://www.AlternativHirek.com és azóta 1485 cikkben ti is elolvashattatok.


A Mátrixból való kilépés évtizede volt vagy mégsem?

Talán a Matrix-ból való kilépés kísérletének nevezhetném ezt az évtizedet a saját magunk számára, amiben valljuk be nagyon nagy áttörést sikerült elérni, még akkor is, ha szomorú módon, de a társadalom többsége továbbra is mélyalvásban és egy szunnyadó lusta transz állapotában van, ahol továbbra sem érdekli őket más, mint a 'egyél, fogyassz, vásárolj, aludj és ne foglalkozz semmivel' állapotban maradás.

Matrix - A 'piros pirula és az igazság, amit saját szemeddel kell látnod'


A világjárványban mutatott emberi birka-reakciók ennek a legtökéletesebb igazolását és példáját mutatták. Birkanyírásra, oltásra, maszkhordásra, 2-3-4 vakcinára milliókat lehet rávenni és még csak kényszeríteni sem kell, elég annyi, hogy "nem mehetsz bulizni vakcina nélkül".... 


Tudni akarod mi a Matrix? Elmondani nem lehet. A saját szemeddel kell látnod!Ennek ellenére tartom nagy áttörésnek azt, hogy olyan, eddig sötétben szerveződő és settenkedő, rendkívül befolyásos tényezőkre és személyekre sikerült az egy évtized folyamán felhívni a figyelmet, akik ezáltal már a főáramú média célkeresztjéből sem tudtak elbújni.

Itt most nem csak a bevándorlási-invázió létrehozóira és tervére utalok, de arra is, hogy hogyan törekednek Nagy-Izrael létrehozására, a hagyományos nemzetállami Európa alapvető értékeinek felszámolására, a szólás-, és véleményszabadság elleni támadásra a világ számos pontján.

Szélesebb körben sikerült feltárni itt a VilagHelyzete cikkekben és az Alternatív Médiában egyaránt az okkult elit valódi természetét a Bohém-erdőben Moloch szobra előtt szimbolikus emberáldozatot bemutató amerikai elnököktől és cégigazgatóktól, a gyermekeket pedofilként bántalmazó felhasználó (pizzagate) és bűnszervezetben a pénzhatalmi és királyi elit számára "forgalmazó" sötét alakokig (Jeffrey Epstein, Clinton-klán, Podesta), sőt a 
Marina Abramovic -féle sátánista szeánszokig.

Míg ugyanez az elit próbálta ezeket a leleplezéseket hitelteleníteni és magukat a leleplezőket börtönbe záratni (Julian Assange), addig az információk mégis elegendőnek bizonyultak arra, hogy tömegek milliói halljanak arról a beteg elitről, mely a világot uralja és uralni is akarja. 

Talán éppen Jeffrey Epstein börtönben való meggyilkolása és szokás szerint minden létező felvétel eltüntetése erősített meg mindenkit abban, hogy sajnos egyáltalán nem összeesküvés-elmélettel, hanem nagyon is kézzelfogható körrel és birodalommal állunk szemben.

Ez a birodalom nem csak saját szigetekkel, villákkal rendelkezik, de konkrét bankokat, cégeket, kormányhivatalokat, sőt egész államokat birtokol és mint tudjuk és bizonyítást is nyert, egészen királyi családokig is elér.


Számomra a Wikileaks és az igazság kimondásának, illetve elnyomásának évtizede volt

Természetesen ezt a fajta igazságkutatást és igazságfeltárást a Big Tech Facebook igyekezett számos alkalommal tiltani és blokkolni, de az is jelzésértékű, hogy a Soros-féle CEU tanulmánya szerint a VilagHelyzete.com / Alternatív Hírek.com a legjelentősebb nem főáramú média, melynek információi veszélyt jelentenek a mainstream propagandára. 

Ha már szóba került, számomra ez az évtized a Wikileaks és talán Julian Assange és az igazság feltárásának évtizede volt, vagyis inkább ennek a harcnak az évtizede, amit az igazság vív a folyamatos hazugság, propaganda és elhallgatott információk ellen. 


Ezért is az a mottóm itt a VilagHelyzetén és annak minden létező felületén, hogy

"Az igazság attól még igazság marad, hogy senki nem hiszi és nem tudja. A hazugság pedig mindig hazugság marad, még ha mindenki el is hiszi...és úgy tudja."(SBG Buddha - VilagHelyzete)
Miközben ennyi milliónyi információnak és az igazság feltárásának elegendőnek kellett volna bizonyulni, hogy a tömegek egyesüljenek és az emberiség is egységesebb legyen egy hazug propagandára épülő világgal szemben és helyett, ennek ellenére a tömegtájékoztatás propagandája és a politika megosztó jellege miatt az emberek még megosztottabbá váltak: demokraták - republikánusok, konzervatívok - liberálisok, baloldaliak - jobboldaliak, bevándorlók - őslakosok, liberálisok - illiberálisok, fehér férfiak - feministák.... és erre most a beoltottak és oltatlanok.... sorolhatnánk végtelenségig...

És ha ez még nem lenne elég, a tudatlanság okán és erejét kihasználva (lásd Orwell 1984) továbbra is dübörög az igazságot dobozba zárni akaró - mi több rács mögé juttatni akaró - mindent összeesküvés-elméletnek nyilvánító főáramú politika és média.

Ennek legegyértelműbb bizonyítéka, hogy ez a háttérhatalmi erő az igazság feltáróit úgy zárhatja börtönbe és hurcolhatja el (lásd Julian Assange, az amerikai választások egyértelmű elcsalása),
hogy arról a világ igazából semmit sem tudhat meg - sőt mitöbb a többséget hidegen is hagyja... De itt a Wikileaks feltárásokon és főáramú elhallgatásán kívül - mely kétségtelenül az egész évtizedet meghatározta - gondolhatunk olyan neves újságírók halálára, mint Udo Ulfkotte, Robert Perry, ami szomorú veszteség is egyben. 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Visszatérve valamiféle összegzéshez, azt tapasztalom, hogy az emberek az igazság tudatában is sokkal inkább alcsoportokra oszlanak és csak saját kis elfogult "visszhangkamráikban" lépnek kölcsönhatásba egymással.

Ráadásul a helyzetet csak rontja, hogy mindegyik visszhangkamrát fizetett vagy sokszor tudatlan trollokkal fertőzik meg, aminek egyetlen célja a gyűlölet és a dezinformáció hozzáadása az egészhez, mely sokkal kevesebb racionális gondolkodásmódot és még több érzelmi radikalizálódást eredményez az egész keverékben.... 
Sajnos ezt minden 'awakening', vagy magát ébredőnek tartó és az igazságot vagy az világ egészét és egységét kutatni kívánó csoportnak meg kellett tapasztalnia és át kellett élnie az elmúlt egy évtizedben.

Amit kimondhatunk: senki nem rendelkezik a teljes igazsággal, mindenkinek meg van és meg lehet a maga részigazsága, de ettől függetlenül továbbra is törekednünk kell a minél teljesebb kép és igazság feltárására és megmutatására.

Bár az "oszd meg és uralkodj" módszer a politikában még mindig működik, de szeretném azt hinni, hogy annak ellenére, hogy az emberek ebben élnek, mégis tudatosan egyre jobban észre is veszik magukon, amikor ennek áldozataként viselkednek. Ezáltal egyre kevesebb ember vonható be a gyűlölködésbe és megosztottságba.


Szeretném azt hinni, hogy a VilagHelyzete által lefektetett tevékenységem és az oldal / oldalak továbbra is biztos menedéket tudnak nyújtani az igazság keresőinek vagy az az iránt érdeklődőknek, akik továbbra is kíváncsiak a világban zajló valódi és valóban fontos eseményekre, illetve a történések megértésére.

Ahogy a kezdet kezdetén lefektettem:

ez a blog, a VilagHelyzete látásmódja a sajátom, az én értékrendemet és szemléletemet tükrözi, ezáltal az én igazságomat. Ami nem kell, hogy feltétlenül elfogadott vagy vitathatatlan legyen mások számára, viszont szeretném, ha a benne lévő információk 10 év alatt segítenének és segítettek volna a minél teljesebb kép megértésében a világ mozgatórugóinak és a jövő eseményeinek megértésében. Főleg, ha előre tanulmányozható és kutatható, sőt leírható, mik ezek a tendenciák, események, összefüggések.... 

Én, mint a VilagHelyzete, az Alternatív Hírek és sok más alternatív média létrehozója és szerkesztője soha nem tábort, soha nem szektát, nem valamiféle ébredő mozgalmat szerettem volna létrehozni - ezért sem áltam soha az élére, mert az félrevitte volna - , hanem a háttérből akartam segíteni és befolyásolni a tudás és az igazság terjedését, melyek hatással lehetnek az egészre, de ha másra nem, legalább az emberek tudására, tudatosságára, ezáltal tájékozottságára és igazság iránti igényére.

"Hiszen nekünk magyaroknak az igazság az egyetlen szövetségesünk." 


Hogy ez a VilagHelyzete-munka és ez évtized mennyire volt sikeres, ezt majd az olvasók, az utókor és azok az emberek megítélik, akik a cikkeket olvasták, a videókat látták, vagy csak elindult bennük valami....

Ahogy a
VilagHelyzete névjegyében 2011 óta olvasható:


Ez egy magánblog. A sajátom. A semmiből építettem fel, hogy elmondjak ezt-azt, amit gondolok. Nagyra nőtt. Nem cél volt, hanem ez lett belőle. Ez az oldal és a VilagHelyzete.com blog kizárólag egyetlen ember, látásmódját, információit, tudását tartalmazza. Az enyémet.

Nem kell elhinni, sem foglalkozni vele, sőt figyelembe sem venni. Azt írom, amit szerettem volna eljuttatni, hogy talán használ vagy elindít valami jobbat, valami fejlődést másokban is... (SBG Buddha)

Évek óta saját erőmből próbálok egyre jelentősebb médiafelületeket létrehozni és kreativitásomat próbálgatni, hogy sikerüljön új embereket is megszólítani.

Ha tetszenek az oldalak és videók, cikkek, hírek, tudósítások, fogadjátok szeretettel! Ajánljátok és osszátok meg másokkal is! Vagy támogassátok! Aztán talán egyszer az igazságkutatással sikerül TV-csatorna képében is jelen lennem.

A napi rendszerességgel kapott levelek és megerősítések is arra ösztökélnek, hogy még egyelőre NE hagyjam abba az oldalak működtetését és visszajelzéseitek szerint az itt olvasott információk igenis pozitív hatással voltak az olvasókra, ha mással nem, legalább a tudás bővítésével és annak megmutatásával, merre kell elindulni, ha az igazságot mi magunk szeretnénk megtalálni. 

Sajnos el kell ismernem, hogy néha fárasztó és nem is könnyű a sok negatív és a világot egy fátyol mögött tartani akaró hatalom kutatása és a világ mostani történéseinek megírása, elemzése.

A 10 év alatt eljutottunk oda, hogy senkit nem kell győzködnünk arról, hogy a világgal és annak irányításával valami nagyon nincs rendben.

Ezt mindenki érezheti a saját bőrén, ha csak körbenéz a világban.
Nem csak a mérhetetlen igazságtalanság, kizsákmányolás lett sokkal nagyobb, de a szakadék a világot kézben tartó elitnek engedelmeskedő 1% 1%-a, ez a maroknyi ember és tömegeket alkotó sok milliárd dolgozó, vagy rabszolgasorban, netán a világ túlsó felén nincstelenül élő ember között.....

A szabad akarat törvénye alapján mindenki dönthet arról, hogy le tudja kezelni az információkat vagy számára ezek depressziót okoznak és a 'nem tudás' is jobb állapot, mint tudni dolgokról...

Ahogy Morpheus mondta, ha a piros pirulát választod, onnan a világ már nem lesz ugyanaz. Ha eldöntöd, hogy látni és tudni akarod mi van a Matrix mögött, onnantól egyedül maradsz a Matrixban és csak azokra számíthatsz, akik szintén látják azt, amit Te.


„Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában. Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ? És hogyan hozol létre dolgokat anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy valójában Te hozod létre azokat a dolgokat?"

"- Hadd mondjam el mért vagy itt: Azért, mert tudsz valamit, bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben, valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van... Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám. Tudod, hogy miről beszélek?
- A Mátrixról?
- Akarod tudni, hogy mi is az? A Mátrix mindenütt van, körülvesz minket, még most, ebben a szobában is. Azt látod, hogyha kinézel az ablakon, vagy bekapcsolod a tévét. Mindig érzed, mikor munkába mész, vagy épp' templomba, mikor befizeted az adót. Ez a világ, mellyel eltakarják szemed elől az igazságot.
- Az igazságot?
Morpheus: Hogy egy rabszolga vagy Neo. Megkötözve születtél, mint mindenki eg
y börtönben, mely érzékszerveiddel fel nem fogható. Börtön az elméd számára."

Számomra és a VilagHelyzete-olvasók számára az volt a fontos, hogy ennek a börtönnek a rácsait ne aranyozzuk tovább, hanem minél inkább segítsünk azokat lebontani és a rések között az igazságot meglátni, ezáltal a korlátokat lebontani és a börtön rácsait megszüntetni. Ezért szeretnék köszönetet mondanki mindenkinek, aki ebben segített, akár a fordításban, akár a videók és cikkek küldésében, de legfőképp az oldalak követéséért, a cikkek, posztok olvasásáért és a kedves, megerősítő szavakért! De külön szeretnék köszönetet mondani, aki akár csak szavakkal, akár anyagi támogatással és patronálóként próbált engem segíteni, hogy ne adjam fel és folytassam a tevékenységem. Igyekszem a jövőben is kitartani a 2021 után következő években és folytatni a VilagHelyzete oldalakat. Újabb eredmény, hogy 2021. júniusban és most júliusban is egy régen dédelgetett tervemet sikerült megvalósítanom és megszerkesztenem. 
 

Elkészült és megjelent a VilagHelyzete online könyvújság első, 2021. júniusi, majd második, 2021. júliusi száma! Ezt minden támogatómnak el tudom küldeni, illetve ezzel megköszönni a segítséget. 
Minden kedves olvasónak, határainkon innen és határon túl nagyon boldog, szeretetben, összetartásban és összefogásban gazdag újabb 10 évet kívánok!

SBG Buddha - VilagHelyzete

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm! 
(SBG Buddha - VilagHelyzete)
VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s
Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete Telegram-csatorna: t.me/VilagHelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése