2019. szeptember 19., csütörtök

Egy 2018-as élő RT News adás posztolása miatt blokkolta most 15 hónap múlva újra a Facebook a VilagHelyzete oldalt


Megdöbbenve tapasztaltam tegnap, 2019. szeptember 18-án, hogy nem enged a facebook sem posztot megosztani, de még hozzászólni vagy like-olni sem.

Ekkor szembesültem azzal az értesítéssel, hogy egy 2018. június 9-i, tehát lassan másfél évvel ezelőtti posztot talált ürügynek a Facebook liberál-polkorrekt diktatúrája, hogy a VilagHelyzete nagy (több, mint 33.700 követővel rendelkező) FB-oldalát megszüntetéssel és a közzététel megvonásával, azaz törléssel fenyegesse meg...
A helyzet azért is nonszensz, mert bár tudvalevő, hogy minden Tommy Robinson aktivistáról és az iszlamista támadásokról készült hírt blokkolnak és közösségi alapelvekkel ellentétesnek tartanak az igazság kiderülése miatt, de hogy egy 15 hónappal ezelőtti posztot hozzanak fel ürügyként, mely eredetileg az RT NEWS élő híradása voltez azért ennyi idő távlatából egyszerre nevetséges és tragikus is, ráadásul kérdés nem fér hozzá, hogy minden szólásszabadsággal ellentétes mentalitás...
 

Ezt már megszokhattuk sajnos a Facebook részéről, de elfogadni nem lehet és nem is szabad! 


Ráadásul az adott kifogásolt poszt nem más volt, mint az RT News egyik élő híradásának megosztása Tommy Robinson szabadonengedését követelő tüntetőkről. >>>

Az éppen aktuális londoni felszólalás egyetlen mondata idézőjelben idézve szerepelt a posztban és ez verhette ki a biztosítékot az orwelli gondolatrendőrség Magyarországot felügyelő Arvato nevű cégének irodájában...(Bertelsmann-csoport) , ahol a kommunizmus időszakát is megszégyenítő módon magyar 'irodakukacok', hivatalnokok végzik a nap 24 órájában cenzúrázó, adatgyűjtő és törlő tevékenységüket, mint a liberál-diktatúra rabszolgái.
Szánalom, de attól még létező és sajnos az igazság kimondását, a sajtó-, és szólászabadságot súlyosan sértő tendenciáról és jelenségről van szó!

Történt már velem ilyen 2015-ben..., de aztán visszakaptam az oldalt.



Szóval szeptember 22-ig ne várjatok híreket és fordításokat a VilagHelyzete FB-oldalán... Addig kénytelen vagyok "jegelni magam"... (SBG Buddha - VilagHelyzete)
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:
► Botrány: Az Arvato cég és moderátorok tömegei felelnek a Facebook magyar cenzúrázásáért! - A 444 maga buktatta le saját magukat egy ott dolgozóval!

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.Alternativhirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése