2017. június 4., vasárnap

Átfogó tényfeltárás:Coudenhove-Kalergi TERV - A mai merényletek az ő terveik miatt következnek be- Európa iszlamizálása


Újraolvasva ezt a 2015. júniusában, azaz pontosan 2 éve írt cikkemet, félelmetes az a hasonlóság, ami a mai eseményekre és folyamatokra beigazolódott. Olyan mintha tegnap írtam volna a londoni, manchesteri merényletek után vagy az európai politikusok nyilatkozatai és a geostartégiai folyamatok értékelésére...
Pedig már akkor is láthatóak voltak a mozaikok.

Mára szinte minden aktuálisabb, mint valaha! Kérlek benneteket, olvassátok újra el és gondolkodjatok!
Az akkori cikk megírása időpontjában még a bevándrolási invázió előtt és annak első epizódjainál jártunk csak..... (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Nick Griffin elmondta az EU parlamentben, hogy az európaiak ellenségei, a baloldaliak, globalisták és cionisták célja az európaiak kiirtása saját hazájukban...Ezt a "nem-fehér" bevándorlás és fajkeveredés útján akarják elérni, és folyamatosan hajtják végre gonosz tervüket. Tervük és akcióik fajirtás jellegűek, melyeket le kell állítani és azonnal megszüntetni annak kivitelezését. 

Richard Coudenhove- Kalergi, Bécsi filozófus a 20. század elején. 1922, megalapítja a páneurópai mozgalmat.
Célja egy új világrend USA dominanciával. 1922 bécs, megjelenik Praktischer Idealismus (Meggyőző idealizmus) c. könyve 1925-ben, melyben Európa tönkretételéről ír.

Cél: az őshonos lakosság uralmának megtörése és egy kényszeres fajkeveredésvből kialakított alsóbb rendű rassz betelepítéseKalergi szerint Európa jövendő népe egy eurázsiai-negroid faj, mely küllemében az ősi, egyiptomiakra hasonlítana. 

A Kalergi terv lényege:
Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” – Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.

Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.
Ahhoz, hogy Európát egy új vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből, ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség létrehozását hirdette.

De ki lesz ezen a népességen uralkodó új elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:
A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt.
Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt a népet, a zsidóságot hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a jövő társadalmi elitjét képezze.
Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép, mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai, feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia Forradalom mészárlásai nyomán)

G. Brock Chisholm a WHO Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője a Kalergi-tervről: 

“Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”
"Ahhoz, hogy elérjük a Világkormányt, szükséges kitörölnünk az emberek elméjéből az individulaizmusukat, hűségüket a családi hagyományokhoz, a nemzeti patriotizmusukhoz és vallási meggyőződéseikhez."
Earnest A. Hooton antropológus 1943-ban egy Amerikában megjelent (elképesztő) tanulmányban pedig azt írja, hogy Németországot fizikailag el kell pusztítani és kiradírozni a föld színéről. Ha pedig ez nem megy fegyveresen, hatalmas mennyiségű, más kultúrájú idegenekkel kell elárasztani az országot.
Akkor felhígul a génállomány, etnikai/kulturális feszültségek lesznek, párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Lakosságának identitástudata fokozatosan leépül, gyökerei elszáradnak és végül a németek fognak beolvadni a bezúduló idegenek más kultúrájába.


Kalergiről díjjat is elneveztek és nem olyan régen Angela Merkel és Van Rompuy is megkapta a Kalergi Európa-díjat a terv elősegítése miatt.
Habsurg Ottó is a Pan-európa mozgalom elkötelezett híve volt. 


2015-ben a Kalergi-terv már előrehaladott szakaszban volt. 2017-ben pedig már benne élünk és láthatjuk a követlezményeit, sőt nyugat-Európa már el is szenvedi azokat.

Ennek alátámasztására lásd Nicolas Sarkozi, volt francia elnök beszédét 2012-ből. 

Nicolas Sarkozy a Kalergi-terv következményeiről (2012):
„A cél a faji keresztezés kihívásával való szembenézés. A fajkeveredés az a kihívás, amellyel szembe kell néznünk a XXI. században.”

"Ez nem választás, ez kötelesség. Ez parancs. Nem tehetünk másképp. Azt kockáztatjuk, hogy súlyos problémákkal találjuk szembe magunkat.”

„Meg kell változnunk, ezért meg fogunk változni. Megváltoztatunk mindent az üzleti életben, a közigazgatásban, az iskolaügyben, a politikai pártokban, és elkötelezzük magunkat az eredmények iránt.”
„Ha az önkéntesség nem kielégítő a Köztársaság számára, akkor az állam még keményebb eszközökhöz fog nyúlni. A faji keveredés kihívása mindig ismert volt Franciaországban. Amikor Franciaország szembenéz ezzel a kihívással, hű marad történelméhez."

Ha az eddigi bevándorlási invázióról, az iszlám valódi igazságairól szóló cikkek után még mindig vannak kérdéseid, akkor nagy elismeréssel ajánlom Drábik János szerintem egyik legátfogóbb előadását ezekről a kérdésekről. A legtöbb mozaikra választ fogsze kapni! Sajnos ezt a főáramú médiában soha nem fogod így hallani!

Oded Yinon, izraeli katonai szakíró a World Zionist Organization lapjában már az 1980-as évek-ben Irak és Szíria megsemmisítéséről ír, ám a sorok között sokkal többről is szó van. 

Aki ezek után azt képzeli, hogy a mostani folyamatok a háborúk következményei és spontán menekülések, az félelmetesen naiv. Jelenleg ugyanis minden pont úgy zajlik, ahogy Kalergi, Hooton, Jinan, stb. leírták, amiről Sarkozi és a fent idézett Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője beszéltek.

Kezdődött az egész "mai" felvonás Irak lerohanásával. És ha vki azt hiszi, hogy ez 2001 miatt volt, hát nagyon téved. Az USA törvényhozása ugyanis már 1999 körül elfogadta a Liberty of Irak nevű törvényt, ami konkrétan Irak lerohanását tartalmazta, tehát semi köze nem volt 2001-hez.

Később pedig a 2001. 9/11 terrortámadással keményvonalas puccs és hatalomátvétel történt az USA-ban. A neokon fegyerlobbi kezében lévő Fehér Házban pontosan tudták, hogy Afganisztán után 7 másik országot fognak megtámadni: Irakot, Szíriát, Líbiát, Libanont, Szudánt, Szomáliát és Iránt.Mindenkinek látnia kell, hogy a (pán)európai integráció valójában csendes népirtás az európai gyökerű népek ellen, tehát nincs más választásunk, csak a forradalmi küzdelem létünkért, családjainkért, minden más alternatíva a nemzethalált jelenti!

A sokféleség, a „diversity”, a multikulturalizmus, a szivárvány-Európa hangsúlyozása azt jelenti, hogy fel kell hígítani vegyes népességgel Európa lakosságát, az anti-rasszizmus pedig nem más, mint a az európai civilizáció elleni támadás kódszava, vagyis maga, a rasszizmus.
Képezd magad! Tájékozódj! Ébredj! 

Másképp soha nem fogod megérteni a világban most zajló folyamatokat. Ráadásul a főáramú média mindent meg is tesz azért, hogy ezek az összefüggések szóba se kerüljenek! (SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény)

És egy utolsó idézet a végére a Világkormány előszobájához, az Európai Egyesült Államokhoz: 

"Európa nemzeteit el lehet kormányozni a szuperállam irányába anélkül, hogy lakosságuk tudná, mi is zajlik valójában.
Ezt egymást követő lépésekben lehet megtenni, melyek mindegyikét úgy kell álcázni, mintha gazdasági cél lenne, de amelyek majd visszafordíthatatlanul elvezetnek a föderációhoz.
(Jean Monnet)


Kapcsolódó cikkek: 
Szabadkőműves páholyok szólaltak meg a bevándorlási válságban és leplezték le céljaikat
Részletes cikk a 3 világháború tervéről:


KÖTELEZŐ TUDÁSANYAG: 
Iszlám Állam                                       Róma                                         London

Kapcsolódó korábbi cikkek :
BEVÁNDORLÁS / MIGRÁCIÓ Alternatív Hírek 
BEVÁNDORLÁS / MIGRÁCIÓ VilagHelyzete Cikkek

✔ Párizs iszlamizációja figyelmeztetésül kell szolgáljon egész Európa és Magyarország számára
"Nyitott kapukkal - Az európai nemzetek kierőszakolt öngyilkossága.... "

✔ 
Bevándorlási kérdés igazságai - Afrika csontvázra csupaszítva, kizsigerelve

Hihetetlenül őszinte beszéd a bevándorlási-invázióról az MTA volt elnökétől - Maróth Miklós
Párizs külvárosait már háborús zónává alakították a muzulmán bevándorlók-amit nem mutat a főáramú média
„Franciaországnak vége..." - Almássy Ferenc újságíró a Mélymagyar című műsor vendége
Birmingham utcáin is kezd megjelenni a káosz muszlim vallásháborúk miatt
Kelet-London - Ez már nem a britek földje! Ha nem látnám, nem hinném el....
Multikulti társadalmi felmérés: "Nem akarnak beilleszkedni, ehelyett saját társadalmat építenek"
Soros dollármilliók a "migrációs invázió normaként való elfogadtatására"
A migráns-invázió mögötti igazságokról nyíltan beszél David Icke ebben a videóban (magyar felirattal)(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...