2012. május 27., vasárnap

A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller tanulmány 2012 és a SPARS-járvány 2025 - 2028

Találtam és elolvastam egy nagyon érdekes tanulmányt, amit a Rockefeller Alapítvány készített 2010 májusában. 

A jövőbeli eseményekre való felkészülés és reagálás van benne sok minden mással együtt. Érdemes megnézni már csak olyan szempontból is, hogy milyen alternatívákat látnak a döntéshozók közelében lévők.

 A Rockefeller Alapítvány kicsit publikusabb, nem annyira rejtett, mint a CFR. Képletesen a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) felé vezető folyosón az egyik szoba....

Nem is lepődnék már meg rajta, ha a 34. oldalon nem bukkantam volna az alább lentebb szereplő (múlt időben írt ) eseményleírásra:


AZ EREDETI PDF DOKUMENTUM A Rockefeller Alapítványnál letölthető
(még) 


De előtte: bevezetőjét lefordítottam az irományuknak:

"A Rockefeller Alapítvány támogatja a munkát, mely kiterjeszti a lehetőséget és megerősíti a rugalmas reagálást társadalmi, gazdasági, egészségügyi és környezeti kihívásokra, megerősítve azt az úttörő küldetést, amit 1913 óta betölt az emberiség "jól-léte" érdekében......." 
(érdemes megjegyeznem, hogy 1913 pont az év,  amikor sikerült pénzkibocsátás jogának megkaparintásával és a FED megalapításával a Rockefeller/Rothschild/Morgan/Warburg családnak átvenni az irányítást az USA felett és a mai napra tökéletesen megszilárdítani, mint szervezett magánhatalom.....Szerk.megj.)

.... "Stratégiai eszköztárunk egy fontos - és újító - összetevője a "scenario planning"... forgatókönyv tervezés. Egy eljárás, melynek során elbeszéléseket, narratívákat készítünk a jövőről, melyre sajátos hatást gyakorolhatnak bizonyos kihívások és lehetőségek. 

Hisszük, hogy a "forgatókönyv-tervezés" nagyszerű potenciállal bír a  (philanthropia='emberbarátiság') hasznára azonosítani egyedi beavatkozásokat, szimulálni és elpróbálni fontos döntéseket, melyeknek mélyreható következményei vannak és megjelölni előzetesen még fel nem fedezett területeket és kapcsolódó lehetőségeket. Módszertani struktúrát adni, mely arra segít fókuszálni, amit még nem tudunk, ahelyett, amit már igen." 


A tanulmányban 4 nagyon különböző jövő Mátrixát jelölik meg:
SCENARIO 1. LOCK STEP  ( felülről lefelé irányuló kormányzati ellenőrzés és tekintélyelvűbb vezetés korlátozott innovációval és növekvő állampolgári ellenállással)

SCENARIO 2.  CLEVER TOGETHER   ( egy olyan világ, ahol rendkívül összehangolt és sikeres stratégiák célozzák meg a sürgős és mélyben gyökerező világszintű kérdéseket.)

SCENARIO 3.  HACK ATTACK   ( egy gazdaságilag instabil és sokkra hajlamos világ, melyben a kormányok gyengék, a bűnözők boldogulnak és veszélyes újítások jelennek meg.)

SCENARIO 4.  SMART SCRAMBLE ( egy gazdaságilag depressziós világ, melyben az egyének és közösségek csak helyileg fejlődnek és rögtönzött megoldásokat találnak ki az egyre növekvő problémákra.)

A LÉNYEG:  
A tanulmány böngészését mindenkire rábízom. Számomra egyetlen dolog volt, ami kiugrott így hirtelen, ez pedig a HACK ATTACK rész bevezetője és a benne lévő dolgok.


A nyilvánosan elérhető dokumentum négy forgatókönyvet ismertet. Közös bennük, hogy mindegyikük az újabb technológiai forradalom következtében kialakuló társadalmi helyzet feltérképezésével foglalkozik: egy gépektől függő, internetre kapcsolt, mesterséges intelligencia uralta világot vetít elénk. A különbség csupán abban érhető tetten, milyen társadalmi keretek közt fog mindez megvalósulni. A négy lehetőség külön címet is kapott:

1. Lock Step (Szigorú ellenőrzés);
2. Clever Together (Együtt, okosan);
3. Hack Attack (Labilis rendszer);
4. Smart Scramble (Megfontolt haladás)

UPDATE - 2021

Ami viszont most különösen aggasztó az az, hogy a világjárvány miatt meghozott és világszinten összehangolt intézkedések alapján úgy tűnik, a háttérerők vezetői mostanra kiválasztották a számukra leghatékonyabb megoldást: globális vészhelyzet, karantén, kijárási tilalom, drónos megfigyelés, hőkamerák beiktatása, közösségek szétszakítása, a szigorítások bizonytalan idejű fenntartása – mindez arra utal, hogy, a dokumentum fogalomhasználatánál maradva, a Lock Step (Szigorú ellenőrzés) bevezetésének küszöbén állunk.

És most az irányított gazdaság-leállítást és óhatatlanul bekövetkező recessziót, válságot nem is említettem.

A négy terv mindegyike egy sajátos válság helyzethez kapcsolódik, amelyekre mi is jól emlékezhetünk az elmúlt évekből.
- A Clever Together (Együtt, okosan) technológiai újításait klímakatasztrófákra reagálva vezetik be (lásd 2019-es agresszív klímapropagandát).
- A Hack Attack (Labilis rendszer) technológiai kibontakozását szintén természeti katasztrófák és globális terroresemények indítják be (lásd az elmúlt évek terrorizmussal kapcsolatos híreit: ISIS, merényletek ...stb
- A Smart Scramble (Megfontolt haladás) technológiai fejlődése egy hosszú gazdasági összeomlástól válik függővé (lásd a 2008-as és a várható 2020-as években bekövetkező gazdasági összeomlást).

A különbség annyi, hogy az akkor tervezett halálos járványt a 2009-es H1N1-gyel nem sikerült elérni. Most viszont a terv egy tökéletesített fázisba lépett.

MEGDÖBBENTŐ RÉSZLETEK
2012-ben megérkezett a világjárvány, amire a föld lakói egy ideje már számítottak.

A 2009-es H1N1-gyel ellentétben ez a vadlibáktól származó influenzavírus-törzs rendkívül fertőző és halálos volt. Még a legfelkészültebb országokat is azonnal túlterhelte az egész világra lecsapó vírus, amely az emberiség közel 20 százalékát megfertőzte és hét hónap alatt 8 millió ember halálát okozta, akiknek többsége egészséges, fiatal felnőtt volt. 

A pandémia a gazdaságra is lesújtott: az emberek és az áruszállítás nemzetközi forgalma leállt, ami megbénította az olyan iparágakat, mint a turizmus, az ellátás globális láncai pedig elszakadtak.

A leállás még helyileg is érzékelhető volt. A normális esetben nyüzsgő boltok és irodaházak hónapokra kiüresedtek – szinte sehol egy vásárló vagy alkalmazott.

A járvány az egész földön végigsöpört. Aránytalanul nagy számban haltak meg Afrikában, Délkelet-Ázsiában és Közép-Amerikában, ahol a hivatalos intézkedések hiánya miatt a vírus futótűzként terjedt. Jóllehet, a fejlett országokban is nehézségeket okoztak a szigorítások. Az Egyesült Államok repülést illető kezdeti laza intézkedése felgyorsította a vírus terjedését, nemcsak odahaza, hanem szerte a világon is.

Néhány ország azonban sokkal kiemelkedőbben teljesített – például Kína.

A kínai kormány gyors szigorításai, valamint az összes állampolgárt érintő kötelező karantén szorgalmazása, továbbá a határok azonnali és majdhogynem hermetikus lezárása milliók életét mentette meg. Ezzel a vírus terjedését a többi országhoz képest jóval hamarabb állította meg, aminek köszönhetően a járvány utáni újraindulás is előbb következhetett be.

Nem Kína kormánya volt az egyetlen, amely szigorú intézkedéseket alkalmazott az állampolgárok megvédelmezése érdekében. A járvány ideje alatt a világ nemzeteinek vezetői megerősítették hatalmukat, megszorításokat alkalmaztak, elszigetelésre irányuló intézkedéseket hoztak.

Kötelezővé tették a maszkok használatát és testhőmérsékletet mértek, ha valaki forgalmas helyekre, például vasútállomásra vagy bevásárlóközpontba akart belépni.

Ez a központosított berendezkedés még a járványt követően is fennmaradt, az állampolgárokat és azok viselkedését továbbra is megfigyelték, sőt az ellenőrzés csak fokozódott.

Annak érdekében, hogy megvédjék magukat a növekvő globális problémákkal szemben – világjárványok, nemzetközi terrorizmus, környezeti katasztrófák, szegénység megnövekedése – a vezetők még nagyobb hatalmat ragadtak magukhoz.

Eleinte a központosítottabb világ elgondolása széles körű elfogadást és támogatást vont maga után. Az állampolgárok készséggel lemondtak szabadságuk és magánéletük egy részéről a nagyobb biztonságért és stabilitásért cserébe.

Az emberek sokkal jobban tolerálták, sőt, egyenesen lelkesedtek a központi irányításért és felügyeletért, a vezetőknek pedig nagyobb terük volt bevezetni olyan rendeleteket, amiket szükségesnek tartottak.

A fejlettebb országokban a fokozott ellenőrzés sok formát öltött: például minden állampolgár biometrikus azonosítót kapott, az olyan iparágakban pedig, melyek stabilitásának kiemelt jelentőséget tulajdonítottak az adott országban, további szigorításokat vezettek be.

Az új szabályokhoz és megállapodásokhoz való kényszerű igazodásnak köszönhetően a fejlett országokban lassan, de biztosan visszaállították a rendet, és ami nagyon fontos, a gazdasági növekedést. (18–19. o.)
És ha már akkor ezt tervezték, az Event-201 eseményen elpróbálták 2019-ben, akkor talán érdemes megtekinteni és figyelembe venni, mit terveznek 2025-28 között!

A TELJES Johns Hopkins dokumentum itt olvasható: SPARS PANDEMIC 2025 - 28

Spars-Pandemic Scenario - 2025-2028 - Jövőkutatási Vészhelyzeti Kommunikációs Tanulmány a John Hopkins Egye... by Vilag Helyzete on Scribd



TOVÁBBI RÉSZLETEK

"Pusztító sokkok, mint Szeptember 11, a 2004-es dél-kelet ázsiai cunami, a 2010-es Haiti földrengés hirtelen bekövetkező katasztrófákra készítette fel a világot. De arra senki sem készült fel, hogy ezek a széles-skálájú katasztrófák ekkora ilyen lélegzetelállító gyakorisággal fognak lezajlani.

A 2010 és 2020 közötti éveket "doomed decade"-nek (a végzet évtizede) nevezték el, joggal: a 2012-es olimpiai bombatámadás, mely 13 000 embert ölt meg és a szorosan utána bekövetkező földrengés Indonéziában 40 000 áldozattal, egy cunami, mely szinte letörölte Nicaragua-t és a Nyugat-Kínában kialakult, évezredenként egyszer előforduló,  éhínség, mely a klímaváltozáshoz kapcsolódik."


Ugye láttátok, ami nekem is szemet szúrt ?!!! És a kedvenc számuk (13) megint.... Pont 13ezer. Nem összeesküvés, ők írnak róla. A dokumentum eredeti. A saját szerverükön van. Nem mondom, hogy be is kell következnie, de gondolkodásra okot ad. (Szerk)

"Nem meglepően, ezen halálos aszinkron katasztrófák nyitósorozata (több is volt belőlük) hatalmas nyomást helyezett a már amúgy is túlfeszített globális gazdaságra, mely recesszióban lépett be az évtizedbe. Masszív humanitárius erőfeszítések óriási költségeket emésztenek fel, de az elsődleges források - segélyszervezetektől a fejlődő világ kormányainak - kifogytak a rendelkezésre álló alapokból. A legtöbb nemzetállam nem engedheti meg magának, hogy "lezárt pénzekhez" nyúljon hozzá, nem is beszélve, hogy egyedül válaszoljon a megnövekedett állampolgári igényekre, akik nagyobb biztonságot, több egészségügyi ellátást, szociális programot, szolgáltatásokat és az infrastruktúra javítását követelik. 2014-ben sárlavinák Limában több ezer embert temettek be, csak minimális segítség jutott, az Economist főcíme : "A Bolygó végül tényleg csődbe jutott ? "
Ezek a szörnyű körülmények nagyon kemény kompromisszumokat kényszerítettek ki. 

2015-ben az USA védelmi kiadásai jelentős részét átcsoportosította hazai célokra, kivonult Afganisztánból - ahol az újjáéledő tálibok ismét magukhoz ragadták a hatalmat. Európában, Ázsiában, Dél-Amerikában és Afrikában egyre több nemzetállam vesztette el az államháztartás feletti irányítást és a képességet, hogy segíthessen polgárainak és megtartsa a stabilitást és a rendet. Az erőforrások feletti és kereskedelmi viták, együtt komoly gazdasági és éghajlati feszültségekkel sok szövetségest és partnerséget a "töréspontig" juttatott el. Háborúkat és kisebb szintű konfliktusokat indítottak el a fejlődő világ erőforrásokban gazdagabb részein. Nemzetek kereskedelmi korlátokat emelnek, hogy megvédjék hazai szektorukat a behozataltól és reagálva a globális élelmiszer - és forráshiányra, csökkenthessék a mezőgazdasági termékek és más árucikkek kijutását.


2016-ra a globális koordináció és összekapcsolódás, mely a Berlini-Fal utáni világot jelölte, a leginkább törékennyé vált. Meggyengült kormányzati hatalom, széteső rend és eltűnő biztonsági háló, a bűnözés és erőszak egyre nagyobb méreteket ölt. Etnikai, vallási és osztályok között megosztott országokban különösen magas az ellenségeskedés. 

Kelet-India, az Izrael-Palesztín vérontás eszkalálódott, Afrikában az erőforrások feletti harc tört ki nemzetiségek és törzsek között. Eközben túlterhelt hadseregek és rendőrség keveset tud tenni az egyre növekvő bűnözői és terrorista csoportosulások ellen, melyek átveszik a hatalmat. Technológiával rendelkező bandák és hálózatot alkotó bűnöző vállalatok aknázzák ki az államok gyengeségét és az egyének elkeseredettségét egyaránt."

NEM FŰZNÉK HOZZÁ MOST SEMMIT. MINDENKIBEN ÚGYIS EGYÉNILEG BELÜL SZÜLETIK MEG AZ IGAZSÁG. DE GONDOLATAITOK, VÉLEMÉNYETEK  ÉRDEKEL... - 2012 (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

102 megjegyzés:

  1. A 2012-es londoni olimpia alatt szerintem biztos, hogy terveznek egy hatalmas támadást, kérdés csak az, hogy sikerül-e nekik. Véleményem szerint nem és remélhetőleg addigra a tömeges letartóztatások is elkezdődnek.

    VálaszTörlés
  2. Mi ez ? Egy fantazialgatas vagy ez a jovo ? Nem szoktam kovetni az Olimpiat , de most mar sokkal figyelmesebb leszek . Azert erdekelne mas csoportoknak milyen forgatokonyvuk van ugy altalaban a jovore nezve . Mire szamithatunk meg ? Habar mar ez is sok .

    VálaszTörlés
  3. Annyit szeretnék csak hozzáfűzni: Nem riogatás, pánikkeltés a cél. Találtam egy hiteles dokumentumot és lefordítottam nektek. És ott így szerepel.
    Ez meg önmagában is érdekes. Főleg, hogy a szeptember 11-re is rengeteg utalás történt már előtte is.
    Direkt nem akartam az olimpia körüli dolgokkal foglalkozni, mert mindenre lehet azt mondani, belemagyarázás....de a jelek, emblémák, szimbólumok óriási szerepet kapnak majd, hiszen egy monumentális és rituális okkult esemény lesz a mostani olimpia. Ez is tény! Megfogott, hogy a Rockefellerék Alapítványa elemezgette így a dolgot. ENNYI ! Na innen válik érdekessé...

    Erre nem lehet azt mondani, belemagyarázás, meg összeesküvés. Ott van, le kell tölteni, elolvasni. A gondolkodásukat is könnyebb megérteni, ha mi is tanulmányozzuk őket, nem csak ők tartanak karanténban minket. Bár a baj az, hogy még mindig mi vagyunk a kerítésen belül ! És csak kevesen merik látni, hogy a kutya és az ember összejátszanak....
    A bégetés ural mindent, na meg a kóla-chips-térerő legyen ...ez a trend... és zombi - felvonulás... Az meg még passzol is.... :D

    VálaszTörlés
  4. Nyilván okkal rakták fel, azért hogy a teremtő gondolat energiánkkal erőt adjunk az eseménynek.!
    De úgy gondolom, hogy mi más eseményeknek szeretnénk erőt adni.!
    Valóban komoly dolog az hogy a figyelmünket merrefelé fókuszáljuk.!!!
    Az még nem jelent semmit hogy tudunk dolgokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljes mértékben egyetértek veled!Valóban,amire sok energiát fordítunk(gondolati)az nagy valószínűséggel be is következik.(Falra festett ördög)

      Törlés
  5. Ahogy szűkül a termőtalaj mérete ahol még a negativ magokat befogadják, annál több magot kell szétszórnia a gonoszoknak... Ha még valaki néz TV-t, csak negatívat lát egyre többet, és az ilyen tanulmányok, katasztrófafilmek mind-mind a negativ vizualizációt szolgálják. Én éppen egy pozitív vizualizáciôn vagyok túl... az sokkal jobb!

    VálaszTörlés
  6. Ahogy szűkül a termőtalaj mérete ahol még a negativ magokat befogadják, annál több magot kell szétszórnia a gonoszoknak... Ha még valaki néz TV-t, csak negatívat lát egyre többet, és az ilyen tanulmányok, katasztrófafilmek mind-mind a negativ vizualizációt szolgálják. Én éppen egy pozitív vizualizáciôn vagyok túl... az sokkal jobb!

    VálaszTörlés
  7. elég szomorú hogy itt nagyon sokan abban hisznek hogy a homokba kell dugni a fejüket és nem szabad tudomást venni dolgokról, ez a lehető legrosszabb hozzáállás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azt mondtam hogy, "nem szabad tudomást venni dolgokról".!
      Igen is tudjunk mindent amit csak szeretnénk, vagy még többet is, de az a nem mindegy hogy minek adunk erőt.!

      Törlés
  8. Sziasztok!

    Amit csinálnak azért csinálják, mert így tartják jónak. Viszont, hogy mi a jó az már csak nézőpont kérdése. Én csak annyit szeretnék, hogy adják át a népnek azt a felhalmozott tudást amit évezredeken át titkoltak, és rejtegettek előlünk. Persze nem azonnal, mert szerintem senki emberfia nem tudna hirtelen mit kezdeni ekkora mennyiségű információval, hanem csak lazán lépésenként.

    Az alapvető probléma szerintem az egészben az, hogy felsőbbrendűnek tartják magukat. Valószínű bizonyos szempontokból igaz is mert: legjobb oktatás, legjobb táplálék, legjobb környezet stbstb…. Mi meg Mcdonald’s, Coca-Cola, Puzsér-show és még sorolhatnám.
    Olyan szellemi nihil jellemzi(valójában csak Miskolcról tudok beszélni érdemben, mert itt élek) az emberek nagy többségét, hogy komolyan mondom meg kéne várni amíg kiöregedünk, mert ezzel a generációval nem sok mindent lehet kezdeni. Mármint a felvilágosítás szempontjából.

    Újra kell gondolni az oktatást, és érdekessé tenni a tantárgyakat, röviden: felelősséget kell vállalni a fiainkért, és a lányainkért. Összetartásra, nyitottságra kell őket tanítani, és arra, hogy használja az eszét. Nem arra, hogy Fideszes legyen vagy MSZP-s, Discos vagy Rapper. Habár az emberi gondolkodás alapja a kettősség (erre nagyon is ügyesen építenek), aminek nem azt kéne jelentenie, hogy ha én ezt szeretem, akkor nem szerethetem azt mert kisemmiznek.

    Tudom, hogy nem nagyon passzol a témához amit írtam, de úgy érzem igazam van abban, hogy a mai világ és a benne élő 99% nem érett meg arra, hogy megváltsa magát. Egyáltalán nem magamat fényezem, hogy én ilyen okos vagyok csak megosztom veletek azt amit gondolok.

    Ismerek egy nagyon kedves hölgyet aki angolt tanít egy ált. isk.-ban, és mondta, hogy közel tíz éve 10 gyerekből, egy volt „úgymond” kezelhetetlen. Most pedig 5-6… és ez az 5-6 húzza magával a többit, mert ha nem követik a kisebbek a keményeket akkor elverik, szivatják, és nem hagyják őket érvényesülni. Már általános iskolában! Gondolj bele! Ők majd felnőnek, lesznek gyerekeik. Ezek a gyerekek mit látnak majd? Fater piás elveri játékgépen az összes pénzt, éééés a muter… na hadd ne mondjam. Ma is ez a helyzet rengeteg családban, és ennél csak rosszabb lesz.

    Egy fél éve elköltözött egy család a környékről, és a házát a szomszédok fel is törték azonnal. Azok a szomszédok akikkel együtt fociztam, fogócskáztam, és nem mellesleg az a srác is benne volt a „csapatban” akinek a házát kirabolták. Akkor hagytam ott ezt a bandát amikor, az egyik srác bekopogtatott az ablakomon, és elhívott, hogy menjünk már lopjunk a szomszéd Takácséktól, nyitva hagyták a pincéjüket:).

    Húúú de elkalandoztam. Na mind1 csak érzékeltetni akartam, hogy miért gondolkodok így. Remélem megértettétek mit akartam, ezzel a pár gondolattal mondani.

    ui.: köszönöm mindenkinek aki elolvasta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szerintem nagyon jó amit írsz, Igen a média nem ír arról, hogy az Oroszok, és a Svájciak kizavarták a McDonald’s, hálózatot mert egészségtelen a terméke, bizony itt kezdődik az állam szerepe, nem engedi be a mérget, és nem hajol meg a gobáltőke előtt.
      Most nemrég olvastam a nettről,hogy miért alakították ki a pacifista mozgalmakat, a női egyenjogúsághoz a dolognak semmi köze, csak jól hangzik, az igazi oka, és most figyelj: hogy a gyerekeket el szakítsák a szüleiktől, és ők neveljék a saját szisztémáik szerint, és hogy kettős haszon legyen belőle meg duplázódtak az adózó alanyok, és az ö bevételük. Hát érről szolt a női egyen jogúság

      Törlés
  9. Segítek Nketek egy keveset, mert úgy tűnik, a gondolkodás nem az erősségetek. Az olimpia ideje alatt NEM FOG SEMMI SEM TÖRTÉNNI. Az égvilágon semmi. Amiről TI itt csámcsogtok, az nem más, mint egy hatalmas csali. Az összes anti-NWO-s oldal agyatlan módon ráharapott erre az olimpiaidejealatttöbbezrenhalnakmeg-témára és most már odáig jutottatok, hogy készpénznek veszitek azt, hogy ez meg fog történni. Hát nem fog. És éppen ez a cél. Az, hogy ezzel a hónapok óta tartó károgással és azzal, hogy végül SEMMI nem fog történni Londonban, elveszítsétek minden hitelességeteket. Mert ugye nem kétséges, hogy amennyiben az olimpia ideje alatt nem történik nagyszabású terrortámadás, akkor Ti nagyon csúnyán buktátok a sztorit és bebizonyosodik, hogy csak károgni tudtok, alap nélkül.

    Ez az olimpiával való riogatás voltaképp egy csapda, amibe Ti teljes erőbedobással másztatok bele. És pont azt csináljátok, amit az általatok háttérhatalomnak nevezett erők szeretnének. GARATULÁLOK nektek ahhoz, hogy ennyire agyatlanok vagytok és a gondolkodás legcsekélyebb mértéke nélkül szolgáljátok ki a háttérhatalmatok igényeit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a vélemény szerintem is elég logikusnak hangzik.
      Néha nagy csapdákba lehet esni a jövendőmondással !
      Különösen manapság, az internet világában.
      Gyakran hiteltelen a forrás és rengeteg a hoax-gyártó !

      Törlés
    2. Egyetértek.

      Törlés
    3. Érdekes, szerinted egy két kamu hírt "be nyelünk" azt már mindjárt hiteltelenek kiáltunk ki minden hír forrást.!
      Ez baromság, max 10-évvel ezelőtt talán még hatott volna ránk a dolog, de mostanra már nagyon sokan különbséget tudnak tenni hír és hírek között.!
      Na meg aztán nekünk ébredező tömegeknek, van rá hatásunk a dolgokra azzal hogy minek adunk erőt.!
      Mert a háttér hatalom a mi tudati erőnk nélkül csak valami "féreg rátapadva a gazda testre" (mi tartjuk életbe ezt a rendszert egy hibás módosított) tudás által.
      De ébredezünk és egy jobb világot teremtünk nem a háttér hatalom hanem mi átlag emberek.!!!!

      Törlés
    4. Nem azért de USRael nem nagyon talál fogást Iránon, viszont az olimpián történő falsfleg robbantás amit rá lehet kenni Iránra, na annak ürügyén már meg lehet támadni. Másrészt meg nem árt olvasni a hajnalhasadas.hupont.hu vagy napcsillag.hupont.hu (itt vannak az új cikkek feltéve) oldalt ahol a filmekben lévő rejtett szimbolikákat elemzik ki, és hogy mire utalhatnak ahogy 9/11 előtt is rengeteg utalás történt, hogy meg fog történni.(mesefilmekben, filmekben, képregényekben.)

      Illuminatinak pedig nem nagyon adnék a szavára, ugyanis egy másik oldalon 1-2 hete hevesen azt ecsetelgette, hogy mennyire az Új világrend támogatója, és a népességcsökkentés híve...

      Másrészt szerintem a háttérhatalom tökéletesen elvan a saját céljaival nem azon fáradozik, hogy a konteósokat hiteltelenítse, különben 9/11 sem történt volna meg. És még így is sok idióta van aki elhiszi azt amit a TV-ben mondanak, hogy 9/11-et arab terroristák hajtották végre. Szóval amíg ennyi a birka szerintem a háttérhatalom igazán nem ezzel foglalkozik, pláne, hogy az ébredési folyamatunk is be volt náluk kalkulálva, hisz nem hülyék tudták, hogy ez lesz. Gondolom ezért is kell a sürgős népességcsökkentés.

      Törlés
    5. Kedves Illuminati!
      A cél, hogy ne történjen semmi!! Az egyetlen ok, amiért érdemes ennyit beszélni róla, hogy NE következzen be! Ha így lesz, az nem hiteltelenség, hanem eredmény :)!

      Törlés
    6. Igen én is láttam azt a fórumot, szabályosan örültem hogy meg látogatott bennünket is, az "okos logikus" hozzászólásával.! :)

      Törlés
    7. Juj... Tehát ha nem történik semmi, akkor azt ti akadályoztátok meg azzal, hogy nem tettetek semmit? :D Igazi nyakatekert, elmebeteg gondolkodásmód. Egy tervez csal egyféleképp lehet megakadályozni: Tettekkel. De ti nem tesztek semmit, csak olvasgatjátok egymás írásait és ugyanazt irkáljátok már évtizedek óta. Néha kimentek tüntetni a kirakat-hatalom ellen, de mindig szépen hazamentek. Eredmény: Nulla. Azzal akadályoztok meg valamit, hogy "tudtok" róla? És írtok róla? Ez mitől akadály? Semmitől. Tán csak nem megrettent tőletek a háttérhatalom, akiknek kezében atomfegyverek, tökéletes vírusok, hadseregek, a komplett gazdaság és minden más van? Kit érdekel egy ilyen hatalmi pozícióban az, hogy ti mit tudtok? Épp 911 erre a legjobb példa, mindenki tudja, hogy belső munka volt, számtalan bizonyíték mutat erre, mégsem történik semmi. Tudtok róla, mégis következmények nélkül marad, sőt, miközben tudtok róla, a hurok tovább feszül a torkotok körül. Ha ez a tudás hatalma, akkor ez a hatalom béna, ez bebizonyosodott.

      Szóval még egyszer megkérdezem: Akkor mi van, ha tudtok egy állítólagos Londoni merényletről? Ez kit tartani vissza? Mi lehet a tudásotok következménye? Az, hogy az elborult oldalaitokon telefirkáltok mindent, hogy "fú, mi tudtunk róla és tudjuk kik csinálták"? Ennek semmi következménye nincs, mivel nem képviseltek semmiféle hatalmat és nem váltotok ki semmiféle következményt.

      Tehát nem azért nem fog bekövetkezni a londoni merénylet, mert tudtok róla, hanem azért nem, mert nem akarnak ilyet véghezvinni. Valaki komolyan gondolja, hogy a háttérhatalom egy nyilvános szerveren tárolja a jövő forgatókönyvét? :D Hihetetlen a primitív gondolkodásmódotok... Az a forgatókönyv pontosan olyan, mint a vízbe mártott horog, rajta a kenyérgombóccal. Teljesen egyértelmű.

      Haloin: Ti mindne kamu hírt benyeltek és tényként kezeltek. 2000 óta volt már vagy féltucat világvége, meg mindenféle globális hadművelet, mindet reszketve sikítva vártátok, kinézve egy közeli dátumot, aztán az ÉGVILÁGON SEMMI nem történt SOHA. 911-ről pedig addig nem is tettetek említést sehol, amíg az meg nem történt, mert azt valóban végre akarták hajtani. Amit nem akarnak hogy tudjatok, azt nem tudjátok. Ennyire egyszerű az egész. Az én szavamra nem kell adni, bár egy szóval sem tagadtam, hogy ugyanaz az AIlluminati vagyok, akit a másik weboldalon az admin a butaságától és vitaképtelenségétől vezérelve már nem enged semmihez hozzászólni, vagyis csődöt mondott mindenből, ami állítólag a sajátja. Az vagyok, na és? Eddig még senki nem volt klpes érdemben cáfolni világnézetemet, ezért is lettem nem kívánatos személy az idők jelein, mert az ottani theácska katasztrófális vereséget szenvedett minden szinten. Ennyit róluk...

      Szóval el lehet felejteni, hogy nektek, anti-NWO-s szektának bármiféle hatalma van. A hétköznapi emberek nem is tudnak rólatok, aki igen, az kinevet és legyint rátok, ráadásul a hétköznapi embernek sincs semmiféle hatalma. Londonban nem fog történni semmi, mert nem is akarják, hogy történjen bárki. Teljesen más a forgatókönyv, London messze nem szerepel benne. Amiről ebben a cikkben szó van, az meg egy csali, amit benyeltetek keményen. De elvégre ez a dolgotok, mivel ti vagytok azok a bizonyos hasznos hülyék...

      Törlés
    8. Tudod, nem csak fizikai síkon lehet tenni azért, hogy dolgok jobb irányt vegyenek.
      Te mit teszel? Dühöngsz, sértegetsz másokat... ezenkívül?
      Te és én valóban nem ugyanazt képviseljük, ki-ki végzi a dolgát. További jó utat kívánok Neked!

      Törlés
    9. :) Nagyon biztos vagy magadba, de nemtom fel tünt-e de a pajtásaid erősen kapálódzanak, hogy mindenféle korlátozó intézkedést be vezessenek, kérdem én ha annyira nem félnek miért van ere szükség?

      Törlés
    10. Larinniala, tehát szellemi síkon akadályozzátok meg az elitet a terveikben? Érdekes, én azt látom, hogy minden úgy alakul, ahogy ők akarják, miközben ti blogokat irkáltok és egymásnak bólogattok. Én nem dühöngök, csupán leírom a véleményemet. Hogy én mit teszek? Miért, mit kellene tennem? Ha még nem lenne tiszta: Én az p pártjukon állok...

      Haloin: Nem magamban vagyok biztos, hanem az elit terveiben és profizmusában. A korlátozó intézkedések pedig nem "kapálózások", hanem az NWO-t fokozatosan kibontó, jól megtervezett, zavartalan lépések. Mitől félnének? Tőled? :D Vagy a blog passzív olvasóitól? Ne nevettess már. Inkább legyél te is szellemi ellenálló, mint az előtted szóló fotelforradalmár. ;)

      Törlés
    11. Illuminatinak nagyon igaza van. Ez a sok ezoterikus hívő vagy éppen csaló teljesen félrevezeti az embereket azzal a mentalitással hogy ne csináljanak semmit. Ezek tényleg azt hiszik hogy ha nem harcolnak semmi ellen akkor minden magától megoldódik. Ez totál gyerek szint, mivel akinek van egy pici élettapasztalata már az is tisztában vele, hogy harc nélkül minden csak egyre rosszabb lesz.

      Törlés
    12. Nyugalom, amikor itt lesz az idő lesz harc.!

      Törlés
  10. Szerteágazóan lehetne taglalni, ki miért érzi, hogy valami nem stimmel és ki miért nem gondolja így, vagy nem akarja így gondolni. Ennek rendkívül sokféle oka lehet, van aki vallási, egyéb spirituális jellegű okból gondolkodik ahogyan gondolkodik, van aki szimplán pénzügyi, életviteli problémája miatt, van aki épp a felhőtlen egzisztenciális helyzete miatt látja létezőnek vagy nemlétezőnek a Földünkön zajló folyamatokat.

    Sajnos úgy vélem túlzottan is kevesen vagyunk mi, akik ilyen témákkal foglalkozunk és még kevesebben vagyunk azok, akik komolyan is veszik –persze lelki szűrőnket alkalmazva- ezen információkat.
    Ezen oldalak látogatottsága csak országos szinten is igen csekély –sajnos-, ha összevetjük valamely népszerű dolgokat taglaló, vagy egyéb közösségi oldalak látogatottságával. És bizony ezt nem csak mi tudjuk és látjuk a látogatottságmérőn, hanem azok a hivatalos vagy nem hivatalos szervek is, akik épp az ilyen forradalmi összeröffenéseket hivatottak megfigyelni.

    Mindezt azért írom, mert sokan kérdezik magukban, akár le is írják ide, hogy ha ez meg az a személy olyan okos, akkor miért nem csinál, vagy szervez valamit, ami hatékonyan mozdítaná előre a „rendszer feltörését”.
    Hát bizony azért, mert szó szerint viccesen kevesen vagyunk és nagyrészünk semmilyen befolyással sem bír, legfeljebb a szűkebb családi környezetére, de ezt a témát még ott is szkeptikusan fogadják !
    Tehát oly kevesen vagyunk, oly szűk lehetőségekkel, hogy gyakorlatilag semmi hatékony lépést nem tudnánk tenni a saját illetve a világunk érdekében.
    Még abban az esetben sem, ha világméretű megmozdulást sikerülne szerveznie bárkinek vagy bárkiknek is.
    Cseppnyi lázongásnak tekintenék a dolgot, pillanatok alatt eltakarítanának mindenkit, karhatalmi erővel. Ráadásul, ha huzamosabb ideig sikerülne kitartani, ami kétséges, még az adott ország társadalma is ezen csoportok ellen fordulna, mondván, hogy miattuk esik az ország tőzsdeindexe !

    Merthogy:
    „…a legtöbb közülük nem érett meg a valóságra. És sokuk úgy megszokta, oly gyógyíthatatlanul függ a rendszertől, hogy foggal-körömmel védeni fogja !”
    (The Matrix, 1999.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmilyen rossz szándék nem vezetett az írás során !
      Mindösszesen csak a saját tapasztalataimból és erre alapozva írtam, amit írtam.
      Munkám során rengeteg emberrel találkozok, rengeteget járok a városban (Debrecen) és sajnos semmi jelét nem látom, hogy az emberek, akikkel kapcsolatba kerülök, tudatosabbá válnának. Kezdve az egyszerű dolgoktól, mint a vásárlási, étkezési szokások átalakítása, a mélyebb lelki síkú változásokig.
      A minap épp egy elit övezetben jártam, és az ott lakó emberek önteltségét, kivagyiságát, felsőbbredűségi érzésüket szó szerint látni és érezni lehet, de ez lehet egy általam gondolt szubjektív megítélés is, nem tudom, ráadásúl ez csak egy szegmense az életünknek.
      Közben elgondoltam, hogyan reagálnának ezek az emberek, ha egyik napról a másikra, a gazdasági események miatt elértéktelenedne a vagyonuk jórésze.
      Mindebből jött ki az a pesszimizmus, amit fentebb leírtam.

      Törlés
  11. http://www.youtube.com/watch?v=2dGTcTbxge0

    VálaszTörlés
  12. Piszkosul igazad van! Sajnos!Az a baj ,hogy lassan mindenki kezében az utolsó szalmaszál van amibe megpróbál kapaszkodni,hogy fenn tartsa fejét a sz@r felett. De mégnagyobb baj az ,hogy azt az utolsó szalmaszálat is megpróbálja más szemébe,orrába szúrni,csak azért ,nehogy neki jobb legyen.Mindenki bandákba tömörül,hogy valakit maga alá gyűrhessen(politikusok,bűnözők,etnikumok,vallási csoportok tömegek)és ténykedéseiket átjárja a rothadás bűze,a mindent csak maguknak akaró felsőbbrendű egyedek posvány szagu lehellete.De ők együtt vannak,mocskot csinálnak, de mi élünk a mocsokban nem ők.Pedig mi elvileg 1 hhosszon rezgünk.

    VálaszTörlés
  13. Rengeteg dolog van Égen és Földön, amiről mi nem tudunk, vagy teljesen félre vagyunk tájékoztatva - nem ok nélkül. Amit itt olvastunk, csak a jéghegy csúcsa. Az az egy szerencsénk, hogy a Sötétek és a szkeptikusok világának - már csak tényleg egy- két hét múlva vége.

    Minden látszat ellenére a jó oldal is fantasztikusan megerősödött. Óriási összefogás, és szervezett ellenállás alakult ki. Szépen haladunk előre. Mik ezek a jelek? Itt csak néhányat említek, de van több is.

    Az egyik ilyen a meditáció. Ebben bárki részt vehet. Egyre többen megteszik. A legerősebb hatása a csoportos meditációnak van. Itt az energiák meghatványozódnak. Már egyre több ilyen kezdeményezést találhatunk! A legnagyobb és legerősebb a tegnap esti volt.
    http://2012felemelkedes.blog.hu/

    Van több csoportszerveződés, ahol naponta meditálnak egy bizonyos időpontban az emberiségért. Itt összegyűjtöttem néhányat:
    http://szepjovot.blogspot.com/2012/05/kozos-meditaciok-gyujtemenye.html

    A másik dolog a földalatti Ellenállási Mozgalom:
    http://szepjovot.blogspot.com/2012/05/interju-cobraval-az-ellenallasi.html

    Ez az interjú első része. Nemsokára megkapjuk a második részt is.

    Úgy látszik, hogy mégiscsak van remény. Valóban létezik a fenyegetettség, de van okunk bízni is önmagunkban és a segítségben.

    Aki a szívét összeköti az intellektusával, az egy idő után ráérez az igazságra.

    Tényleg tudjuk erősíteni gondolataink és érzelmeink energiájával bármelyik oldalt. De ez nem azt jelenti, hogy nem kell tudnunk a sötét tényekről! Sőt! Tudatában kell lennünk annak, hogy mire készül a másik oldal. Hogy mennyire naívak voltunk, és még vagyunk is, -többnyire- az nemsokára kiderül.

    Addig is készüljünk önmagunk fejlesztésével, áthangolásával egy szebb világra. Ez a harmadik lehetőség.

    Egy nagyszerű magyar összefogás és egy új alternatív média létrehozásáról:
    http://szepjovot.blogspot.com/2012/05/kulturalis-kreativok-akik-kepesek.html

    Három nagy kozmikus esemény is segíti (segítette) a győzelmünket csodálatos energiáival:
    Május 20-21. Napfogyatkozás - Június 4. Holdfogyatkozás - Június 20. Napforduló

    Aki nyitott rá, az érzi a pozitív erőt és befogadja. Viselkedése, és arca megváltozik. Az egész ember pozitívvá, sugárzóvá válik. Aki nem nyitott rá, az úgymarad, vagy lejjebb süllyed. Aki nem tisztítja a gondolatait, az kiborul. Láthattok erre számtalan példát. Figyeljétek csak meg!

    Kívánom, hogy minél többen legyünk, akik jól haladnak a tudatuk és energiáik tisztításával.

    Negyedik: Sok kis egyéni pozitív cselekedettel és kezdeményezéssel is segíthetünk világunkon!
    Tegyünk minden nap valami jót, és szeressünk! Szeressük magunkat és másokat is. Elfogadni,elengedni, megbocsájtani, segíteni..ez a mi dolgunk. Ez visz előre minket.

    Kívánom, hogy ezen a nyáron már egy szebb, egy jobb életet élhessünk mindannyian! Igen. Már ezen a nyáron.

    VálaszTörlés
  14. A legnagyobb ellenségeink egyértelműen azok a vallási vezetők, ezoterikus vezetők és azok az átlag emberek akik állandóan azt magyarázzák be az embereknek hogy ne tüntessenek, ne sztrájkoljanak, ne harcoljanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igenis harcoljon mindenki, ahogyan tud !
      Én például már régóta csak hazai termékeket vásárolok és lehetőleg hazai bolthálózatban.
      Lehetőségeimhez mérten próbálok a lehető legkedvesebb lenni az embertársaimmal és mindig a békés megoldásokra törekedni, ha a helyzet úgy hozza, bár ez utóbbi sokszor rendkívüli erőfeszítést igényel.
      Nem sok a harcban ez a 2 dolog, de ez is valami.
      Szerintem.

      Törlés
  15. Illuminati vs Hunwarrior ha te valóban az új világrend támogatója vagy ne találkozzunk ha eljön az idő ....

    VálaszTörlés
  16. Miért, mi lesz? Egyébként sem tudod, hogy ki vagyok és nem is fogod megtudni. Ha eljön az idő, akkor pedig Te és hasonszőrű társaid nyivákolva fognak kegyelemért esedezni. DE egyébként már rég eljött az idő. Ha nem vetted volna észre, az NWO rendkívül profi és akadálymentes módon halad a megvalósulás felé. Te jó ég, Ti még azt sem veszitek észre, ha már elkéstetek...

    VálaszTörlés
  17. Ha "Illuminati" barátunk nem lenne tökéletesen tisztában vele, hogy ezt a "háborút" már régen nem fizikai, hanem szellemi síkon vívjuk, akkor ő sem írogatna ide. A világvégevárókkal mondjuk én sem értek egyet.

    http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/05/halakkent-hullokent-vagy-rovarkent.html

    VálaszTörlés
  18. Tévedés, én tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a "háború" (miféle háború? egy háborúban kettő, vagy több oldal harcol egymás ellen, itt pedig csak egy NWO-projektet látok véghezvinni érdemi ellenállás nélkül) már eldőlt, méghozzá évtizedekkel ezelőtt Hogy miért írok ide-oda mégis? Nos, semmi másért, csak azért, hogy felkavarjam egy kicsit a pocsolyátokat. Hogy lássátok, van, aki támogatja az NWO-t úgy, hogy felfogja annak teljességét, ismeri céljait és eszközeit. Ráadásul eddigi rendkívül rövid és felületes ténykedésem során több, velem együtt gondolkodó is felbukkant és már ezért megéri. Eddig nem kaptatok érdemi ellenpontot, aki leáll veletek megvitatni a dolgokat, hát most ezt is megkapjátok. Szerintem örülni kellene ennek, nem pedig cenurázgatni, ahogy egyes társaitok megteszik.

    Lásd:
    http://www.vilagrend.blogspot.com/2012/05/intermezzo.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...ha ez neked örömet okoz, csináld. Mindenki tegye a dolgát, amiért ideszületett.

      Törlés
    2. "Ne kövesd a legkisebb ellenállás útját! Az élet nem könnyű, különösen, ha valami értékes dolgot szeretnél elérni. Ne keresd a legkönnyebb megoldást. Csinálj valami rendkívülit!"

      "Ne tegyél úgy, mintha minden rendben lenne, amikor nincsen! Néha nyugodtan széteshetsz egy kis időre. Nem kell mindig a kemény fiút játszani, és nem kell állandóan bizonygatni, hogy minden rendben van. "

      "Ne hibáztass másokat a saját problémáid miatt! Ha másokat hibáztatsz azért, ami veled történik, akkor elutasítod a felelősséget, és másokra ruházod a rendelkezés jogát az életed adott területe felett."

      "Ne próbálj mindenki számára minden lenni! Ez lehetetlen, és ha megpróbálod, kiégsz. De ha egy valakit mosolyra késztetsz, az megváltoztathatja a világot. Szűkítsd a fókuszt!"

      "Ne aggódj annyit! Az aggódás nem mentesíti a holnapot a nehézségektől, csak a mát az örömöktől."

      "Légy hálás! Ahelyett, hogy arra gondolsz, mi az, aminek híján vagy, próbálj arra gondolni, hogy mi az, amid van... Rájössz majd, hogy egészen gazdag vagy!"

      "Ne feledd, minden nagy sikertörténet előszava a pozitív gondolkodás. Ha minden nap azzal a gondolattal ébredsz fel, hogy valami csodálatos fog történni az életedben, akkor gyakran rájössz, hogy tényleg megtörtént. A változás kulcsa mindig önmagunk. Tessék elkezdeni!"

      A faék egyszerűségű csababarát és az agresszív kismalac stílusú illuminati nem ellenpontok, csak izgága gyerekek, zöldségeket beszélnek, érveik laposak mint az Alföld és közönségesek mint az aszfalt, tájékozottságuk pedig a lényeg szempontjából a nullához igen közeli. És pont, többet nem érdemelnek; egy vaknak hiába is beszélek a színek csodálatos világáról.

      Minden szavukkal tökéletesen bizonyítják, hogy a vesztes oldalt képviselik, nem telik ennek az embertelen, bűnöző elitnek komolyabb intellektusú kommentelőkre, bizony ez szánalmas, és mindent elmond a helyzetről.:)

      Törlés
    3. Én örülök hogy ide övött a "fene", egyébként meg nem késtünk le semmiről.!!!
      Kegyelemről meg ne is álmodj, meg fogjátok kapni a meg felelő büntetést.!!
      Akármennyire is erőlködsz mi igen is képviselünk erőt, és sokan mások.!
      Most hogy a fél világot irányítják a pajtások az még nem jelent semmit, hidd el mi is minden nappal erősebbek vagyunk.!

      Törlés
    4. Nem késtetek le semmiről? Mondasz egyetlen GYAKORLATI tényezőt, ami az anti-NWO táborát erősíti és amivel fel tudjátok venni a harcot? Én cserébe felsorolom a világ összes mozgató mechanizmusát, ami viszont az NWO oldalán áll... Elkéstetek már évtizedekkel, ha nem egy évszázadnyival ezelőtt, tessék körülnézni és tudomásul venni. Nincs hatalmatok, csak amit megadnak nektek átmenetileg. Az állítólagos erőtök abban merül ki, hogy blogokat írogattok tucatszám, a cikkeitekhez hozzászólásokat gyártotok, egymásnak bólogattok, az életben pedig pontosan úgy mentek dolgozni és kizsákmányolni magatokat, ahogy minden más Duracell.

      Milyen hatalmatok van? Istenhit? A bizakodás, hogy tétlenséggel minden bajotok megoldódik majd egyszer, mondjuk 1000 év múlva? Ugyan... Semmiféle erőt nem képviseltek.

      Az erőt a totális megfigyelő- és katonai rendszerek képviselik. A biometrikus, GPS-azonosítók, a virtuális pénz, az RFID, amivel bárkit egyetlen gombnyomással tökéletesen el lehet lehetetleníteni, a média, amivel a milliárdok agyát lehet kimosni a nap 24 órájában, a fejlett tudatmanipulációs rendszerek, amivel a legnagyobb nyomorba taszítva is boldogok lehetnek a tudatlanok, és még sorolhatnám.

      A "pajtások" pedig nem csak a fél világot irányítják...

      Törlés
    5. Elég szánalmas, hogy már lereszkettetek a blogolok szintjére, nem.?

      Törlés
    6. Én nem Ők vagyok. Ha ezt nem sikerül felfogni, akkor sajnállak.

      Törlés
    7. Nem, szerintem ez nem szánalmas. Így fognak közeledni egymáshoz az elit és az emberek. Talán hihetetlennek tűnik, de a valódi társadalom-filozófiai viták itt zajlanak, a blogtársadalomban. Arra azért érdemes nagyon odafigyelni a TV-manipulációból felébredteknek, hogy ezután nehogy belerángassanak egy másik illúzióba, az "NWO elleni harc!" c. projektbe, ami ugyanannak az illúziónak egy következő rétege...

      Törlés
    8. Mit értesz az elit és az emberek közeledése alatt? Csak mert ilyen ne lesz. Lesz egy elit és kész. Azok, akiket te emberek gyűjtőnév alatt értesz, azok a töltikék, akikre hamarosan semmi szükség nem lesz. Hozzájuk nem kell közeledni, mert ez a réteg meg fog szűnni.

      Az anti-NWO oldalakon én még nem találkoztam vitákkal, csak elszállt ezoterikus fejtegetésekkel és egymásnak bólogatással...

      Törlés
    9. Hanem akkor mi vagy, szimpla NWO-majmoló, hátakkor kár beléd az energia.!
      Mekkora csalódás.!!!

      Törlés
    10. Nos, akkor Isten hozott egy olyan közegben, ahol néhányan már felismerték és elfogadták a háttérhatalmi elit szerepét ebben a játékban.

      Törlés
    11. Haloin: Ebben mi a csalódás számodra? Szeretném, ha kifejtenéd.

      Mazsola: Lehet, hogy félreértelek, de ez a közeg - pl. eme oldal szerkesztői és olvasói - számomra nem éppen azt mutatja, hogy elfogadták volna az NWO igazságát és létjogosultságát.

      Törlés
    12. Bocsesz, de e kérdés megválásszólásába nem fecölök energiát.!

      Törlés
    13. Két kudarc néhány percen belül. (Korábbit lásd kommentelő-társadtól lentebb.) Szép eredmény.

      Törlés
    14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    15. Kedves Illuminati,
      Fogalmam sincs hogy olvasod e ezt még vagy sem (valószínűleg nem de azért leírom ami nyomja a lelkem).

      Te, amiket ide leírsz az mind igaz és egyet értek veled teljes mértékben. Te vagy az az ember akire azt mondom hogy normális és nem olyan mint az itt lévő retardáltak többsége aki mindenféle ezotérikus dolgokról magyaráznak, és azzal próbálnak megetetni hogy ők bizony harcolni fognak ha eljön az ideje.
      Nem ismerem a háttérhatalmak céljait így azt sem tudom hogy lesznek e radikálisabb világot megremegtető lépéseik. Őszintén szólva az hogy tudok az illuminati létezéséről semmit nem változtatott az életemen, és ha ez az állapot fennmarad mint ami most van akkor nem is nagyon érdekel az egész. Az élet szar de ha nem változik a világ akkor nekem így is megfelel.

      De ha történne valami olyasmi ami alapjaiban renget meg mindent, és elkezdődnének a mészárlások vagy bármi egyéb, akkor a te agyadat is szétrobbantaná az a bizonyos 9mm-es nem csak azokét akiknek a háttérhatalom szerint meg kell halnia. Nem ismerlek, nem tudom hogy mennyi pénzed van vagy hogy mekkora a befolyásod. Ha tippelnem kellene akkor semekkora pont ezért haszontalan vagy akármennyire is támogatod őket.És pontosan ezért is fogsz meghalni. Teljesen mindegy hogy melyik oldalon állsz ilyen szempontból tényleg...

      Miért mondok ilyet? Magyar vagy, valószínűleg a hazádban élsz, az itt élő emberek többsége szegény, nincstelen akinek van is pénze annak nincs annyi hogy befolyása lehessen.A tetejében (szerintem) embert sem öltél még ergo mi hasznuk lenne belőled azon kívül hogy blogokra tudsz irkálni? Szerintem semmi.
      Én elhiszem hogy ez nem győzött meg téged, és nem is értem hogy mi hasznod van abból hogy az ő pártjukon állsz ha így is úgyis meghalsz, mert a talpnyalók csak addig jók amíg hasznuk van...

      További szép napot!

      Törlés
  19. :) Nem csak az a baj, hogy állítólag egyet értesz velük, hanem ennek még hangot is adsz.
    Miféle lelkületű vagy te? (A nácik idejében is voltak, akik örömmel vették át ama ördögi szellemiséget...) Szóval inkább te gondolkozz! Azért mert a látszólag töretlenül céljait megvalósító csapat mellett kardoskodsz, nem hiszem hogy jobb lesz neked, ha "neadjisten" meg is valósítják céljukat. Rab és droid leszel ugyanúgy. Vagy te lennél a Rockefeller család egyik tagja?:)
    Szánalmas az ilyen viselkedés. Remélem ennél nagyobb, tisztább örömök is érnek azért!
    Nem vesztes dolog egy olyan ügy mellett kiállni, mely most, ha olybá is tűnik, nem áll nyerésre. Nem láthatsz a színfalak mögé...

    15 éve hallottam, hogy ha eljön az idő, mindenkinek igaza lesz. Ki ezt éli majd tovább, ki azt. Hogy tudatod melyik párhuzamos világra fog fókuszálni, az rajtad áll.

    Abban igazad van, hogy ezen háttérhatalom csont profi. Már-már ördögien profi.De hát ekkora pénzzel és hatalommal maguk mögött nem is túl nehéz. Évszázadokat(ha nem évezredeket) átívelő tervük nem igazán vall emberi gondolkodásmódra. De ettől még nem lesz szimpatikus... Egyáltalán nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Y, az "igazságról" írtam én is:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/05/az-igazsag-szubjektivitasarol-haarpolas.html

      Elnézést, hogy ajánlgatom itt magam, ez csak azért van, mert egy hozzászólásban nem lehet olyan részletességgel kifejteni a véleményt, ahogy szeretnénk.

      Én jó dolognak tartom, amit "Illuminati" pajtás csinál, mert tényleg el lehet menni nagyon beborult irányba, ha csak bizonyos befordult, mindenben a sátánt látó blogokat olvasgat az ember. Más kérdés, hogy ki milyen szemszögből nézi a háttérhatalom tevékenységét. Bárhonnan vizsgáljuk a dolgot, tudományos vagy spirituális szemszögből, én úgy látom, hogy tökéletesen megtervezett világban élünk, melybe beleillik az elit mostani szereplése is, viszont a tervet nem az elit szőtte, hanem a Teremtő. Ha viszont ez áll, akkor felismerhető, hogy a Fejlődési Tervnek is csak egy szakasza ez a mostani. Geomérnöki projekt, melyben az elit is, a "tömegek" is csak egy-egy szereplők. Illuminati szerint már évtizedekkel ezelőtt legyőztek minket ebben a "háborúban", ő racionálisan próbálja meg felfogni a világot, én viszont úgy vélem nem is volt háború, ezért tettem idézőjelbe.

      Törlés
    2. Van igazság abban, amit írsz, nem tagadom. Véleményt, meglátást egy hozzászólásban nehéz kifejteni úgy, hogy az teljesen tükrözze, mit is gondolok.
      Nem is akarok vitába szállni túlzottan Illu-val sem, mert az az ő igazsága, csak azt nem értem, miért is örül neki ennyire, melynek ő is szenvedő alanya lesz...

      És ugye az is igaz, hogy a ló egyik oldala sem visz közelebb a célhoz, csak ha rajta ülsz.

      Gyerekkoromba azon gondolkoztam, mi van, ha minden mit látok, tapasztalok fizikai szinten, csak az én személyes mátrixom. Minden és mindenki az én teremtményem. És mindenkinek van egy mátrixa. Mondjuk akkor elég nagy hülyeséget kreáltam magamnak... :)

      Törlés
    3. És kösz az oldalt! El is mentettem a címet.

      Törlés
    4. Az a baj, hogy azt sem tudod miről beszélsz. Ismered az NWO teljes szellemiségét, hosszú távú céljait, azt a jövőképet, amit lehetővé tesz? Vagy csak azt ismered, amit az anti-NWO-s oldalakon összeolvastál? Gondolkodtál már azon, hogy mi mennyire logikus, hogy esetleg a véletlen- és ösztönszerű létezésből talán tényleg célszerűbb lenne átemelkedni egy civilizáció-mérnökségen alapuló, optimalizált társadalomba?

      Az pedig, hogy én magaménak vallok egy számodra ellenséges eszmét, nem azt jelenti, hogy csak azért teszek így, mert számító vagyok és ezáltal el akarom kerülni azt a sorsot, ami a tömegekre vár. Nincsenek illúzióim, vélhetően én is az NWO egyik szükséges áldozata leszek. És? A létezésem, sorsom jelentéktelen, csakúgy, mint csaknem mindenki másé. Nem a saját érdekeimtől vezérelve írok, hanem az emberiség jövőjének érdekében. Talán el kéne tudni vonatkoztatni az egotól, nem? Mi nem szánalmasabb annál, amikor valaki saját magát fontosnak és nélkülözhetetlennek tartva előrébb helyezi a társadalom érdekeinél a saját kicsinyes érdekeit, csak hogy az igazából totálisan semmitmondó és pótolható életét komfortosabbá tegye? Na, ez az igazán szánalmas.

      A háttérhatalmat nem csak a pénz teszi profivá. Hanem a megtisztult gondolkodás, az, ahogyan képesek úgy látni a világot és a célokat, ahogy pl. Te sosem leszel képes, ahogy teljesen letisztultan, dogmáktól, begyöpösödött társadalmi programoktól, vallásoktól mentesen felismerték a felmerülő lehetőségeket és ezeket képesek mindenféle felesleges és hátráltató érzelem nélkül véghezvinni.

      Törlés
    5. Y, mindenkinek megvan a saját kis mátrixa, mely összefonódásban van a társteremtők mátrixával. Ez egy rendkívül finom kapcsolati háló, és ezért van befolyása egyiknek a másikéba, mely azonban rendszerint csak egy görbe tükör. Tessék csak ezt elolvasni:
      http://www.lelekkunyho.blogspot.com/2012/05/tukrom-tukrom.html

      Illuminati, amiről Te itt beszélsz, az a hidegvérű, racionális mérnöki gondolkodás, a teljes materializmus, ateizmus, ráadásul megspékelve egy csúnya szereptévesztéssel ("Isten halott, mi majd átvesszük a helyét") és egy sajnos ugyanaz a hiba, amibe a tudomány is beleesett, tekintve, hogy a világ nem csak anyagból áll. És ezt akár tudományosan be is lehet bizonyítani.

      Törlés
    6. "És ezt akár tudományosan be is lehet bizonyítani."

      Rajta, rendkívül kíváncsi vagyok arra, ahogy ezt valóban tudományos igényekkel bebizonyítod. Tessék, a színpad a tied...

      Törlés
    7. Félreértesz. Nem kívánok Neked semmit sem bebizonyítani, de ajánlok két magyar szerző által összeállított könyvet (ha még esetleg nem ismernéd), melyekben - már csak a felhasznált forrásanyagok számát tekintetbe véve is - tényszerűen, ha úgy tetszik tudományosan bizonyított a megtervezett Teremtés.

      http://www.onvalomeditacio.org/images/stories/Balogh_Bela_A_vegso_valosag.pdf

      http://www.magyarmenedek.com/products/6821/A_Szent_Gral_keresese_-_Bunyevacz_Zsuzsa.htm

      Ezután Te döntöd el mihez kezdesz az ajándékkal, amit kaptál.

      Törlés
    8. Te jó ég... Ezek a TUDOMÁNYOS bizonyítékok? Baloghot személyesen ismertem, eléggé pénzközpontú figura ebben a műfajban, ő és az agymenései lennének a TUDOMÁNYOS bizonyítékok? Hogyan bizonyítod az állításait? Milyen gyakorlati igazolásokat hozol nekem ezekre a spirituális agymenésekre? Megmondom: Semmilyeneket. Ezek hitvilágok, illúziók.

      Szóval ez a tudományos bizonyítás eddig elég nagy zsákutca lett...

      Törlés
    9. Írtam drágaságom, hogy semmit nem kívánok neked bizonyítani, mert erre csak Te magad vagy képes a saját illúziódban. :)

      Törlés
    10. Te magad írtad, hogy tudományos bizonyítékok állnak a rendelkezésre. Megkértelek arra, hogy mutasd be ezeket, erre kaptam két linket két, hardcore ezoterikus íráshoz, amik a tudományosságnak még csak a közelében sem járnak.

      Elhiszem, hogy zavar, hogy a többiekkel ellentétben én nem elégszem meg ennyivel, de ettől még tény marad, hogy semmiféle tudományos bizonyítékot nem tártál fel, annak ellenére, hogy eme lehetőséget te magad említetted meg... Ez még mindig zsákutca a részedről.

      Törlés
    11. Nézd, ha önmagadra úgy tekintesz, mint néhány maréknyi atomi részecske, meg néhány kémiai folyamat összessége az a Te bajod :) , de azért felhívom a figyelmedet arra, hogy azzal, hogy itt érvelsz, vitázol, egyszóval GONDOLKODOL, máris megcáfoltál minden materialista elképzelést a létezésedről, ugyanis a lebomlásra, az energiaminimumra törekvő „anyag” erre önmagában, értelem nélkül nem képes.

      Úgy bírom, amikor a materialisták megcáfolják a saját létezésüket! :)))

      Törlés
    12. Az szerintem mindenképp pozitívum, hogy te is egy jobb világot szeretnél. Ez már tiszta, csak másképp képzeljük a megvalósítását.
      És nem akartam személyeskedni sem, mea culpa!

      A világ, a társadalom jobbá válása érdekében, ha ezen múlna, még életem is áldoznám. De úgy gondolom, hogy nem egy titkolózó, negatív szimbólumokat használó, szűk központosított hatalomtól várhatjuk a megoldást.
      Hogyan lehet valami jó, ha az egyén nem számít, csak a Cél?
      A teljes NWO szellemiségét nem ismerem (gondolom te sem, mert nem vélekednél róla így), de tudok róla eleget. Emberek, kik hatalmat gyakorolnak, még ha ez globális szinten megy, nem a te, én jó életemért ténykednek. Nincs új a nap alatt. Régen hadsereggel, egyházzal kívánták elérni a totális irányítást, manapság ez igencsak finomodott, kiegészült médiával, technológiával...

      Írni akartam még rengeteget, de totál felesleges.
      Mindenki útja, a sajátja és én nem mondhatom, hogyan lásd, mert akkor már nem lesz igaz.
      Addig is javaslok egy NWO tetkót, egy kék vattakabátot, oszt gyia, előre szebb jövő felé! :)

      Törlés
    13. Nem hinném, hogy bármikor tettem volna ez irányba bármilyen kijelentést, de látom, ha a vita egy irányba már vesztes, átterelnéd másfelé. Nem fog sikerülni. Most nem egy teológiai-ezoterikus kérdést járunk körbe ha jól emlékszem, hanem az NWO-val kapcsolatban csevegünk.

      A négysoros agymenésed pedig még mindig nem tudományos bizonyíték. Szóval továbbra is adott a feladat: Bizonyítsd nekem a lélek létezését tudományos igényességgel. Miért nem sikerül? Ezzel az igényemmel nem azt mondtam, hogy én nem hiszek abban, hogy van valami az anyagon túl, csupán megfogalmaztam egy igényt, ami a te korábbi kijelentéseden alapszik.

      Egyébként az mitől igazolás bármilyen nem materialista felfogásra, hogy gondolkodom? Igen, az agyamban lezajlanak különböző biokémiai folyamatok, és ezek bizonyos sémák szerint reagálnak a külső ingerekre. És? Amennyiben gyógyszerekkel, drogokkal célzottan beavatkozok ezekbe a biokémiai folyamatokba, úgy képes vagyok a gondolkodásmódot, sőt, a komplett személyiséget megváltoztatni. Ezek szerint nem az agyat, hanem a lelket manipulálom? Ugyan... De ezzel ennyi, térjünk visSza az eredeti kérdéskörhöz.

      Törlés
    14. Nem akartam én a témát elterelni, Te kardoskodtál, hogy hozzak bizonyítékokat. Erre én ajánlottam két könyvet, melyekből tanulhatnál. Az egyiknél a szerző személyét vetted elő - nem amit írt! - a másikat meg csak simán le "hardcore ezoterikáztad". Tudod lehet olvasatlanul véleményt mondani egy könyvről, csak nem túl hiteles. :) Ez a könyv megalapozottan kiérdemli a tudományos jelzőt, már csak abból is megítélve, hogy a tudományos forrásmunkák felsorolása (!) több mint 50 oldal!

      "Egyébként az mitől igazolás bármilyen nem materialista felfogásra, hogy gondolkodom?"
      Ha figyeltél volna a "négysoros agymenésemre" ott leírtam érthetően, de megismétlem: Jelen idejű tudományos álláspont szerint a gondolat, az érzelemvilág, vagy pl. az emlékek az agyban nem lokalizálható lételemek, és ezekre a dolgokra a kémiai anyag nem képes. Az értelem kialakulása és jelen idejű szereplése anyagelvű módon nem bizonyított, mint ahogy az evolúció elmélete sem, hiába ezt tanítják. Lásd segítő szándékomat, ajánlom kezdetnek olvasd el ezt a rövid írást, hátha kisegít a gödörből, amiben vagy:

      http://ertem.hu/kell-egy-kis-intelligencia/

      És rendben térjünk vissza az eredeti vágányra! Csak előtte kérdezd meg az NWO-s főnökeidet a legfelső emeleten, hogy ők materialisták-e? :)) Mert én nem hinném...

      Törlés
    15. Nézd, Illuminati, nem állunk olyan messze egymástól, mint hiszed. Mindketten az elit szerepének és tevékenységének szükségességéről beszélünk, csak míg Te azt mondod, hogy csak a hidegvérű mérnöki gondolkodás képes irányítani / kimenteni a katyvaszból az emberiséget, addig én azt mondom, hogy ez is csak a Isteni Terv része. Látod, én csak egy kicsivel látok messzebb, mint Te. :)

      Törlés
    16. Mazsola és Y, válaszaitokat élvezettel olvasom. Úgy veszem észre Illu, titokban abban reménykedsz, hogy ezekkel a provokatív megjegyzésekkel legyengítesz minket, magadat pedig felerősíted. Különben miért is csinálnád? Ki kell, hogy ábrándítsalak . Már nincs fölöttünk hatalma semmilyen Illu-nak! Ha nem leszünk rád dühösek (és miért is lennénk) és ha nem kezdünk el félni (miért is tennénk), akkor nincs az az "ördög", aki árthatna nekünk!

      Mazsola, elolvastam a belinkelt írásod. Nagyon tetszik. Egyetértek vele. Szerintem - és nagyon sokak szerint - a luciferi ármány bele volt kalkulálva a színjátékba, azért, hogy felébredjünk és magasabb tudatszintre emelkedjünk. Viszont az idén egy új színdarab indult be, ahol már más a szereposztás. Csak az illuk nem akarják a elfogadni... és most hőbörögnek.

      Törlés
    17. egyelek meg...saját magamat látom benned illuminati...én több, mint 2 évtizedig voltam ateista és no-lám hatalmas változások hatására hívő lettem...

      kezdj el picit gondolkodni..bár ez nem tudomány alap, de neked is jó kiindulási pont lehet...az univerzum nem hasonlít például egy emberre? Az égitestek, mint az emberben a szerver különböző feladatokat látnak el...a hold tömegvonzása vagy a nap ÉLTETŐ ereje nélkül nem lenne élet a földön...ahogyan ennek is mindennek megvan a maga funkciója...úgy látom, gondolom ÉRZEM, hogy az univerzum egy tökéletesen GONDOLKODÓ, mozgó organizmus, ahol nincsenek véletlenek...

      másrészt ha nagyon tudományos alapra akarod terelni ezt a témát, akkor nézzük...TUDÓSOK elkezdték szépen lebontogatni az atomokat, majd pedig a szubatomi részecskéket...a levégén nem kaptak semmi mást "csak" energiát...ami azt jelenti, hogy minden egyes részecske, vegyület, sejt mind-mind energiából áll...ez az energia lehet megújuló és lehet újragenerált energia is..előbbit kizárnám, hisz új növények kelnek életre, új emberek születnek meg, tehát új energiák kerülnek bele ebbe a rendszerbe...ezt az energiát szted honnan nyerjük? Miért van az, hogy mikor valami szépet látunk, pl naplemente napfelkelte akkor a szívünket öröm tölti el és mosolyt csal az arcunkra? Komolyan úgy, gondolod, hogy nincs lelkünk? Attól, mert ez nem bizonyítható tudományosan...ember gondolkozz már el egy kicsit...nagyon intelligens vagy és egyet értek az írásaid legnagyobb %ával...de kezdj már el agyalni...a szeretet vagy a szerelem tudományosan bebizonyítható? A különféle érzelmeket be lehet bizonyítani tudományosan? Az emberi testben végbemenő kémiai és fizikai változásokkal lehet IGAZOLNI, de semmi több...

      Miért van az, hogy nappal dolgozunk, ébren vagyunk...éjjel alszunk...miért van az, hogy nyáron és tavasszal sokkal boldogabbak vagyunk..jobb a közérzetünk...kevesebbet vagyunk betegek...nem a klíma változás miatt elárulom...próbálok ész érveket felhozni, hogy én hogyan is juthattam el egy spirituális világ felé...ha ez sem győz meg téged, akkor olvasd el rejtett kéz leveleit...egy illuminátus tag 10 részes "interjúban" mondja el a világ nagy dolgait...remélem meg tudtalak győzni téged, hogy nem szabad és nem is kell elfordulni a spiritualista világtól és nem kell ágálni...menj bele például a Holografikus Univerzumba...próbálj meg nyitni az ilyesfajta téma felé és te is ahogyan például én felejteni fogod a jelenkori felfogásod egy részét és csak nevetni fogsz rajta...hiszen akkor már érezni fogod, hogy több vagy...egészében látod a világot, boldogabb vagy és akkor már nem lesz ÉN központ...nem lesz ego sem pedig önzőség...

      Törlés
  20. Kedves Illuminati!
    Szerinted miért dobnának csalit az NWO-nak ha nincs semmilyen hatalmuk?
    Szerinted az embereknek nem lenne hatalmuk a háttér hatalom felett?
    És ha lenne valahol el kellene kezdődnie az erőgyűjtésnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért ne? Miért ne tegyék még nevetségesebbé ezt az egész, amúgy is impotens anti-NWO-s naplopást? Egyébként is, szép lassan az ellenséges hangok maradványát is el kell lehetetleníteni, ez teljesen egyértelmű, mivel az NWO-ban nincs helye megosztó jellegű hangoknak.

      Szerintem az embereknek, akik csak az interneten tudnak szövegelni, semmiféle hatalmuk nincs nem hogy az NWO, de a saját életük felett sem. Sajnálom, ha ez ne egyértelmű. A hozzászólások szaporítása pedig nem erőgyűjtés, hanem felesleges időpocsékolás...

      Törlés
  21. És mi a megoldás szerinted Illuminati?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már írta: az NWO. Bár először talán jó lenne tisztázni mi is az.

      Számomra az NWO a szervezett magántőke hatalma az államok és társadalmak felett, melybe simán belefér bármilyen születés-szabályozás, háború, társadalmi "optimalizálás" stb. annak érdekében, hogy a hatalmukat megtarthassák. Remélem azonban, hogy az elit is rádöbbent már arra, hogy mennyire rá van utalva az emberekre, ezáltal a hidegfejű mérnöki geoprojekt (globalizáció, élőlényeket nem figyelembe vevő számok és GDP) helyett, vagy mellett sikerül megtalálni az optimumot. Ugyanis szerintem nem kell ahhoz kinyiffantani az emberiség 90%-át, hogy mindenki boldogan élhessen ezen a bolygón. Nem kell más ehhez, mint az értelem és az érzelem együttes alkalmazása, a tudomány és a spiritualitás, a tudás és a szeretet, és akkor megtaláljuk a középutat.

      Törlés
  22. Illuminati! Leginkább az öncélú bosszantás lehet a célod és jókat röhögsz a kommenteken. Izgalmas intellektuális időtöltés lehet egy ilyen fórumon a „gonosz” szerepébe bújni és kaján vigyorral várni a reakciókat. De végül is, akárhonnan nézem, ezzel szívességet teszel, több „kézzelfogható” munkára bíztatsz itt mindenkit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez megint egy elképzelés, amit Te valóságként kezelsz és én nem tudok vele mit tenni. Én mély meggyőződésből írom amit írok, nem bosszantásból Én nem bosszankodom az engem ért támadásokon, Te miért teszed ezt azon, amit én írok? Ezek szerint én toleránsabb vagyok, mint Ti?

      A kézzelfogható munkátokat pedig hagyjuk. Ez ugyanis nem áll másból nálatok, mint billentyűzet koptatásból...

      Törlés
  23. Optimalizálni kell a civilizációt. Ennek egyik elengedhetetlen része, hogy levigyük 500 millió alá a népességet. Másodlagos, hogy milyen eszközzel. Lehetőség szerint egy generációkon átívelő csendes programmal - szelektív sterilizációval elsősorban -, de ha másként nem megy, akkor komolyabb és gyorsabb módszerekkel. (Vírusok, kreált háborúk, természeti katasztrófák.) Minden esetre a mai ad hoc "növekedésnek" semmi értelme, sőt, csak hátráltató és destruktív a jövőre nézve.

    Kezdetnek ennyi elég?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "...a Föld túlnépesedési kérdésében egyébként egyáltalán nincs egyetértés a szakemberek között sem. Egyesek szerint a Föld képes lenne még a mainál is többszörös létszámú ember eltartására, mások szerint töredékét bírja csak el a Föld „fenntartható” módon. Nyílván mindenkinek igaza van a saját szemszögéből, ám ebben a kérdésben egy dolgot kell nagyon megvizsgálni: a hogyant. Ha a nyugati világban élő emberek többségének életszínvonalát (értsd: több négyzetkilométernyi ökológiai lábnyom, pazarló életmód, szemétgyártás) vesszük alapul, akkor ebből az embertípusból a Föld valóban csak néhány százmilliót képes eltartani. Ha viszont a természettel összhangban élők emberközösségeket vesszük figyelembe, ahol még élénken él a köztudatban a „csak annyit vegyél el belőle, amennyire szükséged van, a többit hagyd ott” elve, valamint az „élni és élni hagyni” parancsa, akkor elmondható, hogy az ilyen felfogású (és életkörülményű) emberekből akár húszmilliárdot is képes a Földanya etetni."

      Bővebben lásd korábbi cikkeimet, itt:

      http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/01/bill-es-ted-zsenialisan-alcazott.html

      és itt:

      http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/02/hogyan-tudna-gondviseles-megakadalyozni.html

      ...amelyekben én magam is megkérdőjelezem a népességcsökkentési tervek megkérdőjelezését. :)

      Azért egy valamit fontos leszögezni: a természet a rendre törekszik, és látjuk mire képes amikor lép. Amikor viszont az ember lép, és beavatkozik - belebarmol - a természet rendjébe, akkor csak maga alatt vágja a fát. Igazából elég tudatlan az ember úgy abszolút értékben. Ezért én nem az emberi, hanem az annál magasabb bölcsesség beavatkozásában hiszek - mely természetesen választhatja eszközéül az elmebeteg NWO-sokat is - egy ideig. :)

      Törlés
  24. Leírnád, miért elmebetegek az NWO-sok?

    VálaszTörlés
  25. Mert megtagadják a Teremtőjüket, sőt egyenesen a helyére akarnak lépni, a saját világában. Hát, sok sikert hozzá! :)
    De mint írtam, ők is szükséges szereplők (átmászandó akadályok) az érettségi folyamatában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem látom be, mitől nem elmebetegség egy megmagyarázhatatlan Teremtőben hinni, aki a teljes világtörténelem során csak szenvedést hozott ki a nagy Teremtéséből a szabad akaratra hivatkozva. Mitől nem elmebetegség abban hinni, hogy létezik egy Teremtő, aki max néhány ezer éve van el ezzel az ő kis teremtésével, de egyébként öröktől fogva létezik és ebből fakadóan örök rejtély, hogy a teremtés előtti végtelen időszakban voltaképp mivel foglalkozott... Szerintem abban hinni, hogy van egy időtlen, öröktől való Teremtő, simán nagyobb elmebetegség, mint civilizáció-mérnökséget játszani...

      Törlés
    2. Nagyon fontos lépcsőhöz érkeztél bátyám, gratulálok! Az utolsó mondat elején lévő "szerintem" már egy kifejezetten üdvözlendő eredmény az igazságkeresési úton.

      Törlés
  26. A különböző jelzők - bátyám - nélkül nem megy a beszélgetés? Ez valami önigazoló késztetés részedről? Azt már csak félve jegyzem meg, hogy a felvetéseimre ISMÉTELTEN nem érkezett válasz... Azt sem értem, milyen fontos lépcsőhöz érkeztem el, hiszen sosem mint orákulum nyilatkoztattam ki - ellentétben itt sok más emberrel - hanem a saját véleményemet írtam le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elmondom, hogy én hogy látom.
      A Teremtő hatalmas játéktermeket teremtett, ahol a fizikai testbe leszülető lelkek fejlődési, tapasztalási lehetőséget kapnak. Egy ilyen játszótér, - vagy nevezhetjük iskolának, kiképző bázisnak teljesen mindegy - a Föld is. A leszületett emberek tudatszintjétől függően válnak ilyen vagy olyan emberré, Teréz-anyáktól a Sztálin féle velejéig gonoszokig. DE nagyon fontos belátni, hogy az emberek által hozott döntéseket a szabad akaratuk révén teszik meg, ebbe Istent belekeverni butaság. Nem Isten volt, aki hadba hívta az első ősember klánt a másik ellen, hanem a saját tudatlanságuk. Nem Isten adta ki a támadás jelszót a világháborúk alatt sem, hanem pont a Te drága haverjaid. Érted már mi a helyzet? A játszótéri rongálásért nem a játszótér tervezője a felelős.

      Törlés
    2. Aham, és mindez hová vezet? Egyébként honnan vannak ezek a "leszülető" lelkek? Ott a mennyben száradnak néhány milló évig, aztán egyszer csak leszületnek, hogy tapasztalatot nyerjenek egy olyan közegben, amelyben elhanyagolhatóan kevés ideig lesznek csak és aztán mennek tovább... - hová is? Egy teljesen más közegbe, ahol semmit nem érnek a Földön szerzett tapasztalatok, mert eleve a fizikai törvényszerűségek is mások? Szóval mi ennek az értelme? Az örök életű léleknek milyen tapasztaltra van szüksége? Ha meg nem örök életű, akkor honnan, miből teremtődik és mi célból úgy egyébként? Mi a célja a teremtésnek? Bohóckodás a kiszolgáltatott lelkekkel? A teremtés előtti végtelen időszakban egyébként mivel foglalta el magát az istened? Erre tudsz épkézláb választ adni? És miután nem lesz emberiség, mit fog csinálni megint csak végtelen sok időn keresztül? Egyébként mi volt előbb, az isten, vagy az idő? Ha az első, akkor idő nélkül hogyan tudott bármilyen folyamat lezajlani? Ha a második, akkor ki vagy mi teremtette az időt? Kérdezzek még, vagy elég lesz ennyi?

      Törlés
    3. Nagyszerű, hogy ilyen dolgok foglalkoztatnak! Próbálok válaszolni, de nyílván az én tudásom is véges, mint mindannyiunké, és én is csak a saját "igazamat" tudom leírni.

      Aham, és mindez hová vezet? - Vissza a Forrásba. Ez egy körjáték, kibocsájtott minket, elfejeltettük honnan jöttünk, a cél pedig: fel kell ismerjük Őt, és meg kell találjuk a visszavezető utat. De erre nem kényszerít senkit, aki itt érzi jól magát pl. a Földön emberként, az addig jön vissza amíg akar. Ha nem emberként, akkor valami másik 3 dimenziós létezőként.

      Egyébként honnan vannak ezek a "leszülető" lelkek? - A Teremtő jóvoltából, aki társteremtőket hozott létre a játékhoz. Mindenkit ő teremtett, de úgy, hogy közben mindenkiben ott van az Ő szikrája. Ezt a legbelső forrást érdemes megtalálni mielőbb, utána minden kérdésre érkezik válasz.

      Ott a mennyben száradnak néhány milló évig, aztán egyszer csak leszületnek, hogy tapasztalatot nyerjenek egy olyan közegben, amelyben elhanyagolhatóan kevés ideig lesznek csak és aztán mennek tovább... - hová is?
      - Nem szárad senki, hanem mindenki úton van, fejlődik, sokszor születik testbe, addig amíg tapasztalnia kell, addig amíg olyan fejlett nem lesz, hogy érdemessé válik fentebb lépni a fizikai létezés síkjáról egy magasabb energiaszintre. Csak rajtunk múlik a dolog, a szabad akarat révén eldöntöd merre indulsz. A lényeg a szellemi fejlődés, az út nyitva áll mindenkinek, és rengeteg segítséget kap az, aki kér.

      Egy teljesen más közegbe, ahol semmit nem érnek a Földön szerzett tapasztalatok, mert eleve a fizikai törvényszerűségek is mások? - Igen, a "halál" után a testből távozik a lélek, ami az igazi Éned, a Valód egy olyan közegbe, ahol az összes addigi életében összegyűjtött tapasztalatokat "tárolja" a lélek emlékezete. Ez egy fizikai téren és időn kívüli állapot, ami szerintem sokkal inkább a valóság, mint a fizikai illúziónk, a filmünk amiben most élünk.

      Szóval mi ennek az értelme? - Az az értelme, hogy olyan játszótereket hozott létre a Teremtő, ahol a még fejletlenebb, tudatlanabb lelkek is megtalálhatják a kedvenc időtöltésüket ANÉLKÜL, hogy valódi kárt tudnának egymásban tenni. Ebben az illúzióban nem tudunk egymásnak ártani, a valódi éned elpusztíthatatlan, valójában nincs veszélyben senki, csak a fizikai elemekből felépített burok, amit testnek hívunk, melyet ruhaként hordunk. TEST = TESZT ! Én nem tudnám ezt a rendszert másképp, jobban elképzelni, megcsinálni.

      folytatom...

      Törlés
    4. Az örök életű léleknek milyen tapasztaltra van szüksége? - minden tapasztalatra, amire csak szükségét érzi. A lélek elvileg örök, de nem mindent-tudóként jön a világra, hanem (SZERINTEM) egy meghatározott létprogrammal, melyet végig fog csinálni míg vissza nem tér a Forrásba. Ha belegondolunk hányszor van életünkben tévút, amikor sorban kapjuk a pofonokat - na ilyenkor ismerhető fel, ha valaki nagyon le akarna térni az egyébkén ő maga által választott ösvényről.

      Ha meg nem örök életű, akkor honnan, miből teremtődik és mi célból úgy egyébként? - De örök életű, bár az én véleményem az, hogy aki nagyon megtagadja ezt a világot, és mindent meggyűlöl benne, az előbb utóbb kiírja saját magát ebből a létezésből a Nihilbe, a Semmibe. Ez a lélek valódi halála, nem a testi halál.

      Mi a célja a teremtésnek? - Maga a Játék.
      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/05/az-elso-mese.html

      Bohóckodás a kiszolgáltatott lelkekkel? - nincs kiszolgáltatva senki, mindenki szabad akaratot kapott, és azt kezd vele, amit akar. Most mond meg nem így van? Bármit megtehetsz, de persze mindig vannak következmények, melyek csakis a Te tanításod végett vannak. Minden tettünk visszaüt, a jó is és a rossz is, de persze nem mindig azoktól kapjuk vissza, akiknek okoztuk. Ez a karma törvénye, de ebből is van kiút a tudatos lelkek számára. A több évezredes keleti tanokat nem szabad lebecsülni, inkább tanulni kell belőlük, nagyon sok minden fennmaradt.

      A teremtés előtti végtelen időszakban egyébként mivel foglalta el magát az istened? - erre igazából nem tud senki válaszolni. Én úgy gondolom, hogy a Semmiből egyszer csak létrejött a Valami. Az időt amúgy szerintem semmiképpen nem lineáris felfogásban kell értelmezni, ez hibás megközelítés. Körök vannak, önmagukba visszatérő korszakok, pulzálások. Nem nagyon van értelme teremtés előtti időszakról beszélni, én inkább úgy gondolom, hogy végtelen ideje létezik a Teremtő, és végtelen sokszor teremtette már meg az Omniverzumot, ő előtte minden tapasztalat ismert, ezáltal tapasztalatokat teremt - nekünk. A többszöri teremtésnek egyik bizonyítéka pont az ősrobbanás elmélete - bár nem egészen úgy ahogy a kutatók egy része képzeli - mivel nem tudnak arra a kérdésre válaszolni, hogy "mi robbant fel?".

      És miután nem lesz emberiség, mit fog csinálni megint csak végtelen sok időn keresztül? - Ha nem lesz emberiség, akkor valami más lesz helyette. Nincs megállás, az élet utat tör, fejlődik. A fizikai létezésbe mindig visszafognak járni azok, akiknek ez a polarizált, duális közeg szükséges a fejlődésükhöz.

      Egyébként mi volt előbb, az isten, vagy az idő? - Szerintem az idő nem létezik, ez csak egy viszonyítás, egy mérés, amit az ember talált ki, hogy számoljon valamit a napfelkelte és a naplemente között, de ezt most nem fogom kifejteni.

      Ha az első, akkor idő nélkül hogyan tudott bármilyen folyamat lezajlani? - Nem tudom, de valószínűleg az előzőekben leírtak alapján: nincs olyan hogy „idő”.

      Ha a második, akkor ki vagy mi teremtette az időt? - Az ember.

      Kérdezzek még, vagy elég lesz ennyi? - kérdezz bátran, de mint említettem, csak a saját igazságomat tudom átadni, ami lehet hogy számodra nem fog valóságnak tűnni. Ez egy ilyen játék, de vedd figyelembe kérlek, hogy én nem akarok neked hazudni!

      Nagyon fontos: nem a festéket és a vásznat alkotó atomok hozzák létre a festményt!

      Törlés
    5. Ne haragudj, de ezzel az elvadult spiritualitással, amit nyilvánvalóan a valóság elől való menekülésre használtok, nem tudok mit kezdeni. Egyetlen elismert, tudományos érvényű bizonyítékot fel tudnál mutatni bármelyik részét illetően... De nem tudsz. A tudomány nem ismeri el ezeknek a dolgoknak a létezését, mivel ezek nem kimutathatóak, nem mérhetőek, nem fejtenek ki érzékelhető hatást a valóságunkra, nem lehet leírni sem matematikai, sem fizikai, sem kémiai módon, és megfigyelni sem áll módunkban objektíven.

      Ergo ezek a dolgok nem léteznek, ez egy fantáziavilág, amivel saját magatokat vigasztaljátok.

      Ja, azt még hozzátenném, hogy engem semmilyen hitbéli dolog nem foglalkoztat, egyszerűen csak errefelé tekertétek a beszélgetés fonalát és voltam olyan figyelmetlen, hogy belekeveredtem... Hiba volt. Hiba, mivel ez egy vég és eredmény nélküli pro és kontra diskurzus lenne, rengeteg elvesztegetett idővel és egyikőnk sem győzné meg a másikat a legcsekélyebb mértékben sem. Most én is sorról sorra feltehetnék egy-egy újabb kérdést, de hagyjuk ezt.

      Én az NWO szolgálatában állok és nem az a célom, hogy bárkinek a hitét aláássam, illetve arról beszélgessek. A célom az, hogy szigorúan csak a megtapasztalható, érzékelhető világ dolgaival foglalkozzak, illetve elsősorban az, hogy kissé megtörve az eddig szokásos agyatlan bólogatást, némi változatosságot vigyek az anti-NWO oldalak mérhetetlen unalmába és ostobaságába. Ha úgy tetszik, eljöttem közétek hirdetni az NWO igéjét...

      Törlés
    6. Jó, akkor nézzünk be a nyúl üregébe! Kezdjük mondjuk a biológiával!

      A biológia, vagy ha ennél sokkal szebben akarjuk kifejezni, az Élettan egy nagyon szűk rétegét vizsgálja jelenleg az Életnek – mivel annak mindössze az anyagi vonatkozását igyekszik a tanulók elé tárni, már eleve úgy beállítva az életet, mintha az önmagában képes lenne az „anyagból” összeszerveződni. A Charles Darwin által fémjelzett evolucionizmus másfél évszázada uralja a biológia tudományát és oktatását is, viszont ez az elmélet – elmélet, mivel hogy eddig senkinek sem sikerült bizonyítania! – napjainkra a fejlett mikrobiológiának is köszönhetően rengeteg sebből vérzik, nézzünk néhány komoly ellenérvet.

      Az első nagy probléma magával az első lépéssel van: hogyan lett az élettelen anyagból élet? Darwin és későbbi követői szerint nagyon leegyszerűsítve a következő történt: a földtörténeti őskorban egy bizonyos „őslevesben” bizonyos kémiai vegyületek véletlenszerűen összeálltak egymással, és a villámlás és egyéb környezeti hatások révén megjelent egy önmagát reprodukálni képes szervezet. Majd ez az egysejtű valahogy többsejtűvé vált, aztán kialakultak bonyolultabb szerveződések, és így tovább. A darwinizmus magát a legelső lépést rendkívül nagyvonalúan kezeli, ma viszont már tudjuk, hogy ehhez a fejlődési ugráshoz, azaz az élettelen atomoktól -> a méretükben milliószoros nagyságrendű élő sejtekig, négy alapvetően fontos lépcsőn, szervezettségi szinten kellett keresztülmennie az „anyagnak”:

      1. Egyszerű molekulák (H2O, CO, CO2, stb.)

      2. Szerves vegyületek (pl. aminosavak)

      3. Óriás biomolekulák (pl. fehérjék)

      4. Önsokszorosító rendszer – elősejtek

      Az első lépés – egyszerű molekulákból szerves vegyületek spontán létrejöttének – bizonyítására a materialista tudomány képviselői az 1953-as „Urey-Miller” kísérletet szokták felhozni, amelyben próbálták modellezni az ősi Föld légkörét, a villámlásokat, és nézték, hogy milyen anyagok keletkeznek. Sikerült ugyan aminosavakat létrehozni mesterségesen, de a kísérlet mégsem támasztja alá az „1-ről a 2-re” elvét materialista módon, mivel nem reális gázokat használtak (szén-dioxid, oxigén), nem vették figyelembe az ultraibolya sugárzást és egyéb sejtroncsoló hatásokat, és ráadásul a természetben előforduló vad környezet helyett egy mesterséges, irányított modellt használtak, ami nem a valóságnak megfelelő. Sőt ez a kísérlet végső soron nem azt bizonyítja, hogy az aminosavak képesek maguktól létrejönni, hanem pont azt, hogy tervezetten (!) létre lehet hozni őket! Tehát a materialista tudomány évszázados kutatómunka után sem képes – számukra – megnyugtató módon bizonyítani az 1-ről a 2-re lépés spontán létrejöttét, sőt a kísérleteik sokkal inkább arra mutatnak rá, hogy az Élet bonyolultabb annál, amire az anyag önmagában képes.

      „Mi, akik az élet eredetét tanulmányozzuk, minél többet vizsgálódunk, annál inkább úgy érezzük, túl bonyolult ahhoz, hogy bárhol kifejlődhetett volna. Valamennyien hittételként hiszünk abban, hogy az élet az élettelen anyagból alakult ki ezen a bolygón. De az élet annyira bonyolult, hogy nehezen képzelhető el, tényleg így történt.” (Stanley Miller)

      Törlés
    7. A következő lépés – aminosavakból óriás fehérjemolekulák - létrejötte szintén nem magyarázható meg spontán módon, mivel az akár több ezer aminosavból álló fehérjékben található húsz féle aminosav pontos sorrendje határozza meg a fehérjék funkcióját, tehát túl bonyolult az „összeszerelési” sorrendiség ahhoz, hogy az anyag erre önmagától „rájöjjön”. Nem mindegy tehát, hogy a fehérje milyen alakú, milyen sorrendben, és milyen kötésben vannak benne az aminosavak. Nyelvtani példával élve nem mindegy, hogy

      MILYENSORRENDBENRAKOMEGYMÁSUTÁNA42BETŰT, mert ha így tenném: 2ILGNTNORERŰDNBEMARTOMESYUÁSYÁNAMBEE4TK, akkor az ugyan ugyanazokból az összetevőkből állna, de így már nem lenne értelme. Annak az esélye, hogy a fehérjelánc magától kialakuljon kb. 1:10 a 300-on a valószínűsége. A matematikusok szerint az 1:10 az 50 –nél kisebb valószínűség már egy soha be nem következő esemény… A fehérjékben ráadásul csak „balkezes” aminosavak vannak, és csakis peptid-kötésben. Érthetetlen…

      A matematikai valószínűtlenség mellett továbbá figyelembe kell venni a praktikusságot is, mivel a természetben nincs arra lehetőség, hogy egy aminosavakból álló lánc milliárd évekig kísérletezzen egy működő fehérje kialakítására, mert a természet erői gyorsan szétboncolnák. De ha létre is jönne, akkor is lebomlana rövid időn belül, nem volna ideje további önszerveződéssel sejtekké alakulni, mert nincs az anyagban erre megfelelő potenciál. Az anyag alapvetően nem komplexitásra, egyre nagyobb összetettségre, hanem éppen hogy az energiaminimumra törekszik, azaz lebomló aspektusú, amint létrejön, visszakéredzkedne az alapösszetevőire (gondoljunk csak a fáról leesett, azaz az éltetőjétől elszakított almára) – egyszóval az anyag amortizálódik, önmagától csak a bomlásra képes.

      Tehát úgy tűnik, hogy az élet spontán kialakulása az anyagból rendkívül sok sebből vérző elmélet. Idézzünk fel néhány idézetet tudósok tollából:

      A fehérjék spontán létrejötte „több milliárd év alatt sem következne be, több milliárd olyan bolygón sem, melyeket a szükséges aminosavak vizes oldata borít” (William Stokes, geológus)

      „A kémiai és molekuláris evolúció területén több mint harminc éve zajló kísérletezés azt eredményezte, hogy jobban érzékeljük az élet eredete problémájának hatalmas súlyát, nem pedig azt, hogy megoldottuk volna. Jelenleg az elméleti feltételezések és a kísérletek egyaránt kudarcba fulladnak, vagy a tudatlanságunk bevallására kényszerítenek.” (prof. Klaus Dose, biokémikus)

      „Az élet keletkezése mindmáig megoldatlan kérdés. Még senkinek sem sikerült élettelenből élőt csinálnia, mint ahogyan egy teljes „evolúciós forgatókönyv” összeállítása sem sikerült még.” (Szathmáry Eörs biológus)

      „Ezzel a témával kapcsolatban nem hogy egyre több kérdést tudtunk megválaszolni, hanem egyre több kérdésünk támadt. Egyre jobban érzékeljük ennek a problémának a súlyát, ez egyre megfejthetetlenebbnek tűnik, nem egyre tisztábbnak, mert ahogy megismerjük az anyag összetettségét az élő szervezetekben és ahogy megismerjük, hogy mire képes saját magától a kémia, akkor a távolság csak egyre nő a két dolog között. Minden rendelkezésünkre álló tudásunk ellenére nincs anyagi magyarázat a sejt létrejöttére. A fejlett technológiánk, a sok-sok biológiai laboratórium, a beleölt dollár milliárdok, a sok ezer okos tudós nem tud létrehozni semmi hasonlót ahhoz, ami állítólag saját magától létrejött. Ha ezek mind-mind kevésnek bizonyulnak az élet eredetének megmagyarázásához és reprodukálásához – akkor lehet hogy valami más féle úton kellene ezt keresni. ”

      (Tasi István, az Intelligens Tervezettség irányzat egyik legismertebb hazai képviselője)

      Törlés
    8. Az élet kialakulásával kapcsolatban a fentiekben kiderült tehát, hogy az anyag önmagában nem képes az önszerveződésre, ehhez intelligenciára van szükség. A begyöpösödött darwinizmus mellett ma már nagyon komoly képviselete van egy úgy nevezett "Intelligens Tervezés" irányzatnak, amely a tudomány jelenlegi eredményei alapján azt vallja, hogy az élet legelemibb részegységei is, mint pl. a sejtek, bonyolultabb komplexitással rendelkeznek, mint bármilyen ember által készített technológia. A sejtek és egyéb alapelemek egyszerűsíthetetlenül összetett formációk, amelyek nem jöhettek létre kisebb nagyon lassú módosulások révén, mivel működésképtelenné váltak volna. Tipikus példa erre az E-coli baktérium farok motorja, mely felépítésében tökéletesen hasonlít egy ember által alkotott hajtómotorra, és melynek összetevői mindegyikére szükség van a működéséhez – tehát nem jöhetett létre evolúció révén. Fentiekből pedig az a következtetés is levonható, hogy az általunk eddig megismert életet egy felsőbbrendű intelligencia tervezte meg, és hozta létre. Lehet, hogy egyesek számára a "felsőbbrendű" kifejezés ijesztő, vagy ellenérzéseket kelt, de másképpen nem igazán magyarázható az a hihetetlenül komplex, önvezérlő szervezettség, ami még a legalapvetőbb sejtben is megtalálható.

      És talán még „ijesztőbb”, elképesztőbb tény az egészben, hogy ezek az apró élő részegységek mind-mind tudják a dolgukat. A fehér és vörös vérsejtek kérdés nélkül megjelennek, ahol kell, más sejtrészek szállítják az anyagcseréhez szükséges nyomelemeket, megint mások a kulcsok szerepét töltik be, nyitódnak-záródnak, stb., minden szépen szervezetten működik ebben a szemmel láthatatlan, állandóan nyüzsgő-mozgó, csodálatos mikrovilágban, az embertől szinte teljesen függetlenül! Tehát a legapróbb létezőben is ott van a mozgásvágy és az intelligencia! Erre a kémiai anyag nem képes.

      Törlés
    9. Egy másik nagy dilemma a genetikai információ eredete, a DNS molekula, amelyik egy különleges nyelven tartalmaz egy kódot, mely mintegy összeszerelési adattár, egy információ halmaz meghatározza, hogy a fehérjemolekula hogyan épüljön fel, az aminosavak milyen sorrendben kapcsolódjanak, akár egy gyártmányterv. Ez a genetikai információ ráadásul örökíthető is, „apáról fiúra száll”, generációkról generációkra öröklődik – mely tulajdonság megint csak megmagyarázhatatlan az anyag kémiai képességeivel. Az DNS-ben rejlő genetikai kód tulajdonképpen egy információ, viszont ha létezik ez az információ, akkor annak lennie kellett feladójának, forrásának is, amely felismerés ismét elvezeti a gondolkodókat spontán kialakulás elvetéséhez, és a tudatosság megjelenéséhez, ugyanis:

      Az információ intelligenciára utal!

      A biológia eddig számunkra megismerhető mélységeiben tehát felbukkant egy Tervező, egy Intelligens Alkotó, aki nélkül egyáltalán nem magyarázható a rendkívüli biológiai összetettség, változatosság és működő rendszer, amely az életet jellemzi.

      „Ez a napból, bolygókból és üstökösökből álló csodálatraméltó rendszer csak egy intelligens és mindenható lény akaratából és hatalmából származhat.”
      (Isaac Newton, fizikus, matematikus, csillagász, filozófus)

      „Az ember arra a meggyőződésre jut, hogy az univerzum törvényeiben egy értelem nyilvánul meg - egy elme, amely az emberénél jóval hatalmasabb, és amellyel szemben szerény erőinket tekintve szegényesnek látszunk.”
      (Albert Einstein, elméleti fizikus)

      „Miután évekig figyeltem a természeti folyamatokat, nem tudom megkérdőjelezni egy magasabb intelligencia létét.”
      (Thomas Edison elektrotechnikus, feltaláló)

      Törlés
    10. A harmadik dolog, amit ma még kevés tudós ismer be az az, hogy a materialista tudomány valójában csúnyán megbukott. Olyan, mint „anyag”, valójában nem létezik. Minél lejjebb ásnak ugyanis a tudósok egyre inkább azt látják, hogy nincsen „oszthatatlan” alapelem, nincsenek téglák a legmélyén.

      A részecskék világa napról napra egyre részletesebben feltárul a tudomány képviselői előtt. A sokáig oszthatatlannak hitt atom – protonokból és neutronokból álló – atommagból és elektronburokból áll. De ezek korántsem az „anyag” alaptéglái, hiszen pl. az elektronburok felosztható héjakra, alhéjakra, és orbitálokra vagy más néven elektronpályákra (atompályákra). Szubatomi részecskének nevezzük az atom összetevőit (nukleonok és elektron), ezek rokonait, a többi hadront és leptont, ezek kisebb összetevőit (kvarkok), a közöttük lévő alapvető kölcsönhatások közvetítő részecskéit, a spontán szimmetriasértésért felelős Higgs-bozont, mindezek antirészecskéit és szuperpartnereit, és még lehetne sorolni.

      Látjuk tehát hogy nincs alja a nyúl üregének, nincs egy alapösszetevő, egy alap tégla, amiből az egész anyagi világunk felépülne, és úgy tűnik, hogy nem is fognak ilyet találni. Ez pedig arra utal, hogy a materializmus, azaz az anyagelvű, az anyag, mint alap építőelemre felépített világ elképzelése csúnya tévedés.

      Nehezen tud magyarázatot adni a hivatalos kémia pl. az olyan kérdésekre is, hogy hogyan került vas a Földlakók szervezetébe, miközben a Napunk nem elég nagy ahhoz, hogy vasat állítson elő? A vas előállításához egy sokkalta nagyobb égitest energiája szükséges, a mi szervezetünkben mégis megtalálható. Nem kellene véletlenül a naprendszer és azon belül az élet keletkezését újragondolni?

      A genfi atomrészecske kutatások utolsó eredményei szerint, nyoma sincs eddig egy "alapvető részecskének" vagyis már kezdenek kételkedni a fizikusok abban, hogy létezik egyáltalán egy ilyen alapvető "építőelem" és már mondják, hogy amennyiben rövidesen sem bukkan fel ilyesmi, akkor egy egész új alapon kell értelmezni az anyagot (a "valóságot"). Egyre valószínűbb tehát, hogy "nincs anyag" és, hogy "minden csupán energia, rezgés" vagy ilyesmi.

      Az anyag legelemibb összetevője valójában állóhullám, ami folyton mozgó összetevőkből áll, amik maguk is hullámok. Tehát minden energia! No de honnan nyeri az "anyag" ezt az őrült dinamizmusát? HOL A FORRÁS? Mert hogy minden hullámnak, minden energiának kell legyen egy forrásának. Elárulom, hogy ezt a forrást mérőműszerekkel sosem fogják megtalálni.
      És ez az a Forrás, ami örök energiát táplál a Rendszerbe. De tévedés azt hinni, hogy ez egy külső forrás, mert mindenben ott van.

      Remélem nem kell Őt bemutatnom.

      Törlés
  27. Az a legszebb az egészben,hogy mindezekről múltidőben írnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  28. Illu, itt most nagyon mellétrafáltál. Egyik mondatoddal rácáfolsz a másikra!
    Ezt írtad, idézem szó szerint:

    1) Én az NWO szolgálatában állok és nem az a célom, hogy bárkinek a hitét aláássam, illetve arról beszélgessek.

    2)A célom az, hogy szigorúan csak a megtapasztalható, érzékelhető világ dolgaival foglalkozzak,

    3) illetve elsősorban az, hogy kissé megtörve az eddig szokásos agyatlan bólogatást, némi változatosságot vigyek az anti-NWO oldalak mérhetetlen unalmába és ostobaságába.

    4) Ha úgy tetszik, eljöttem közétek hirdetni az NWO igéjét..."

    Az 1) ellentétben áll a 4)-el.
    Nem az a célod, hogy bárkinek a hitét aláásd, de mégis hirdetni jöttél az NWO igéjét. Nahát..ez érdekes.

    A 2) ellentétben áll a 3)-al.
    Ha csak szigorúan az érzékelhető világ dolgaival akarsz foglalkozni, akkor miért olvasod ezt az oldalt? Ráadásul unalmasnak és ostobának is tartod.

    Az 1) és a 4) kijelentések enyhén szólva furcsának tűnnek.
    Az igazi illuk nem mondanak ilyeneket, hogy "eljöttem közétek hirdetni az NWO igéjét..."
    " Én az NWO szolgálatában állok"
    Nem mutatják ki a foguk fehérjét.

    Mindebből az következik, hogy Te csak szeretnél a soraik közé kerülni.

    Ráadásul azt sem tudod, hogy az illuk bizony komoly mágikus eszközökhöz folyamodtak mindvégig a hatalmuk megtartása miatt.Ez pedig nem materialista módszer. Sőt szövetkeztek a rosszfiú földönkívüliekkel is céljuk érdekében. Tőlük vannak, ill. voltak olyan fegyvereik, űrhajóik, és egyéb szuper eszközeik, amikkel le tudtak küzdeni idáig minden ellenállást.


    Ja, és szerintem ez egyáltalán nem unalmas ami itt zajlik világunkban. A legnagyobb bankrablás, a legizgalmasabb akciósorozatok, és kemény triller volt idáig műsoron. Pont ezekről olvashattunk itt a honlapon. Én a materialista gondolkodást tartom borzasztóan unalmasnak.

    Nekünk nagyon érdekes ez a honlap és a beszélgetések is, de veled is érdekes társalogni.

    Ne vedd zokon amiket írtam. Mi téged így is elfogadunk, látod szívesen válaszolunk neked, sőt..szerintem többek nevében mondhatom , hogy meg is kedveltünk valamiért. De hogy miért? Ki tudja...Isten tudja.

    VálaszTörlés
  29. Juj... Mondtam én olyat, hogy én benne vagyok bármelyik Illuminátus szerveződésben? Az ellentétét annál inkább, tehát sosem akartam egy belsős szerepében tetszelegni. Talán ha figyelmesebben olvastál volna, akkor nem lőttél volna ilyen hálószaggató öngólt...

    Az 1 nem áll ellentétben a 4-el. Azzal, hogy hirdetem az NWO igéjét, még nem feltétlenül ásom alá bárki hitét. Én csupán egy másik oldalról szemlélve a dolgokat beszélek veletek. Ez nem hit aláásás, hanem diskurzus - akart lenni...

    A 2 és 3 sem áll egymással ellentétben, főleg nem azért, mert olvasgatom ezt az oldalt. Sokféle oldalt olvasgatok, na és? Lényeg a jól informáltság és tudni kell szárni mindazt, amit a képedbe nyomnak. Én elhiszem hogy ezek szerint pl. Te mindent elfogadsz mindenféle fenntartás nélkül, de ez már nem az én problémám.

    És igen, jó lenne a soraik közé kerülni, ezt sem tagadtam soha, de azt is tudom, hogy ez sosem fog sikerülni.

    És de, tudom, hogy a belsősök imádják az okkultizmust, de ettől függetlenül a céljaikkal akkor is egyetértek, nem érdekel, hogy miben hisznek ez mellett. De ezt is leírtam már, nem hiszem el, hogy ennyire problémás a szövegértésetek és felfogásotok hogy állandóan ismételgetnem kell magam...

    Hogy mi unalmas a világban és mi nem, egyéni meglátás kérdése. Szerintem az. Szerinted nem. Te ösztönlény vagy, én nem. Ennyire egyszerű.

    Nem vettem zokon semmit, csak vicces volt látni, hogy úgy érezted, most aztán jól letámadsz és sarokba szorítasz, aztán végül csak magadat tudtad ütögetni a saját mondataiddal...

    VálaszTörlés
  30. Egyetértesz a céljaikkal???Te is a rabszolgájuk vagy ahogy itt mindenki.Csak te felismerted.Ösztönlények az állatok...meg egynéhány ember.Ha nem ösztönlény vagy akkor mi?Te is "fotelforradalmár vagy",csak sok tüzes vizet ittál!Senki nem akar támadni senkit...téged sem.A fotelforradalmár hatalma nem a támadás..

    VálaszTörlés
  31. "Rettenetes dolog az élő Isten kezébe esni!" (Illuminátinak)
    Nagyon röviden: lsd.: Biblia. Sátán királysága egyre aktívabb. Ugyanis ő áll az egész NWO meg elit vagy háttérhatalom (sok neve van mint az ördögnek is)mögött. Már lassan kereszténynek (nem vallásosnak) sem kell valakinek lennie ahhoz, hogy ez leesen. Utolsó időkben élünk. Jézus visszajövetele közeleg, de előtte még az antikrisztus hatalma 7 évig fog uralkodni a Földön, ezekkel a genyókkal együtt, hisz egy vérből vannak (nephilimek vagy más néven idegenek). Aztán az Armageddoni (Megiddó,Izrael) csatában legyőzi őket Jézus. Dicsőség neki. Meg kell térni, mert akkor megmenekülsz (a pokoltól is), ha nem az rosszabb lesz mint eddig bármi ezen a bolygón (lsd.: János Jelenések) ! Jézus Krisztus e világ üdvözítője, megváltója, megmentője ! Csak azé, aki megvallja Őt,és behívja az életébe.
    idokjelei.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hy!

      Ezt a beszélgetést Illuminatival én a következőképpen látom:Illuminatinak ezzel a fórumozgatással csak három célja lehet: Valamely módon figyelmet akar szerezni, hogy fontosnak érezhesse magát; szimplán pusztítani akarja írásaival az olvasók morálját, azaz ugyanazt a szemét, alja startégiát követi, mint példaképei; a harmadik lehetőség pedig az előző két verzió együttese.

      Szerintem nem kell komolyan venni, több oknál fogva sem. Részint, mert érzésem szerint össze-vissza hazudozik, olvastam egy írását, melyben közli, hogy ő csupán tökömsetudja melyik szabadkőműves páholy szervezeti piramisának a alján helyezkedik el. Utána meg jön a felfújt arroganciájával, hogy benézted, kiscsávó, öngólt rúgtál, meg egyéb parttalan lovaglásai az üres szavakon.

      Szerinte mi, söpredék ösztönlények vagyunk, átzabáljuk, áttosszuk az életünket, nézzük a szart a TV-ben, stb. Azt elfelejti említeni a rabszolga, hogy a szennyet ő és gazdái terjesztik és termelik a világban, és ömelsztik ránk tudatos romboló szándékkal (materializmus, szabad szerelem, egyéb baromságok). És vajon ki a nagyobb rakás szar, az, akit bemocskolnak vele, vagy aki termeli azt? Illuminati szerint ezek az elit pszichók olyan emberek, akik a tehetségükkel érvényesültek... Hát... A rockefellerék a vagyonuk alapjait ha jól emlékszem a 19. században pár ezer munkás felfegyverzésével majd bestiális, pénzmotiváltságtól vezérelt lemészárlásával alapozták meg. Nos, aki képes intelligens módon megvizsgálni ezt a dolgot, az nem tehetségesnek, sokkal inkább közönséges tömeggyilkosnak nevezi az ilyeneket, ráadásul ha meg kifejezetten a pénzért csinálja, rablógyilkosnak. De mint tudjuk, az emberiség néhány százaléka súlyosan pszicho - és szociopata.

      Törlés
  32. Azért sem érdemli meg a figyelmet, mert egy helyütt lenézően úgy nyilatkozott, (amikor azt feszegette, hogy ösztönlények utaznak a villamosokon, akik átzabálják, áttoszák az életüket),aligha akad itt a fórumon aki jobban írna nála... Én 8 éves koromban kezdtem olvasni regényeket, írni verseket, novellákat, regényeket, de soha eszembe nem jutott, hogy bárki, aki másként, más dolgokkal tölti az idejét, kicsivel is kevesebb, primitívebb lenne nálam.

    Valamint azért sem érdemes energiát pazarolni rá, mert az amit művel, kimondottan destruktív, mivel minden, amire az elme figyelmet fordít, az hatással van rá. Teheti ezt azért, mert AZ EMBER FÉNYÉVEKKEL TÖBB EGY TESTNÉL. Bár Illuminati tagadja, hogy az ember több lenne pár kiló húsnál, de a módszer pontosan rockefellerék módszere, az pedig bizony arra épít, hogy az ember szellemi lény mivoltából adódóan manipulálható. (hadd ne fejtsem ki ezt bővebben, ha valaki agyal rajta kicsit, érteni fogja, mire gondolok).

    Egy utolsó érv, miért is hagyjátok őt figyelmen kívül (szerintem): Olvastam valahol, hogy amiről az emberek leveszik a figyelmüket, azok a dolgok egyszerűen kezdenek szétbomlani, széthullani. És ezt azóta nem is kevésszer meg is tapasztaltam. (Fiatal monitor, amit csak fél évre tettem félre... Négy üzemóra után elfüstölt, amikor ismét elővettem. DVD lejátszó... Amikor pár hónap szünet után használni akartam, tönkrement. Megjavítottam,majd ismét pihent két hónapot: Tegnap döbbentem rá, hogy most már bekapcsolni sem lehetséges... Volt még jónéhány más is, de nincs türelmem mindent összeszedni). Ha figyelmen kívül hagyjátok őt, akkor is kikopik a fórumokról, ha megfogadja, hogy már csak azért sem hagyja abba. Feltéve, ha épeszű, mert az ember tulajdonsága, hogy olyan dolgokat művel, amik hatást fejtenek ki. Ez univerzális törvény. Amin nincs figyelem, az eltűnik. (Egy ellenérv a materializmus hazugság ellenében).

    VálaszTörlés
  33. De feltennék Neked egy kérdést,Illumiati: Tudsz nekem mondani egyetlen olyan kémiai vagy fizikai jelenséget, ami egy nem túl bonyolult kérdésre értelmes választ képes adni pár másodpercen belül? Vagy olyan jelenséget, ami akár egy évszázad alatt képes értelmes választ adni egy felvetett apró problémára? Szerintem erre nem fogsz válaszolni, válaszolok hát én: Nem tudsz ilyet mondani. Tudod miért? Mert az intelligencia egy olyan minőség, amit szinte képtelenség összehasonlítani az anyaggal. Az anyag olyan információkat hordoz, amit kizárólag az intelligencia képes értelmezni vagy mérlegelni, maga az anyag nem... Igen messzire juthatnánk ezen gondolatmenet mentén, de hát... ahhoz... hogy is mondjam... olyan minőségű partner kéne...

    És végezetül, Illuminati: Hippokratesz két évezreddel ezelőtt olyan kérdéseket vetett fel, amelyeket ma komoly tudósok feszegetnek. Következésképpen, évezredekkel ezelőtt az a görög fényévekkel előzte meg az NWO filozófusait és stratégáit. (Érdemes utána olvasni, már csak a látóköröd szélesítéséért is.) Persze, ez nem meglepő, már bizonyították, hogy a kultúra esküdt ellenségei. Primitív bűnözők az elitből.

    Nnnnah, bocs, hogy előfordultam!

    Sziasztok!

    Útkereső

    VálaszTörlés
  34. Érdekes kommentek az egészet nemolvastam végig, de elég sokat. Énis hozzáteszem az én véleményemet: Az ilyen nagy befolyású embereknek is megvan az ellenfelük, ahogyan indián is megfogalmazta az ilyen kis fotelforradalmárok mint mi nemsokat fogunk beleszólni a dolgokba, legfejjebb csak itt egymással vitatkozunk, meg kiegyezünk vagy akármi, de a nagy harcot egymás közt fogják megvívni mint, ahogy pl Putyin is beperelte Rockefelleréket. Az internetről, hírekből tájékozódva még HA igaz híreket is kapunk sokszor nem fogjuk olyan tisztán látni a dolgok menetét mint azok a személyek akik személyesen szemtől-szembe is tudnak reagálni az eseményekre. Bár a politikusokba vetett hite is megvan törve az emberiségnek (nekem is), de azzal tisztában vagyok, hogy emberek és az előbb Putyinról beszéltem, de még más országok vezetői, kicsi országoké is megszokták találni a módját, hogy hogyan tegyék az életüket élhetővé, kellemessé, akkor is ha nagy akadályokat kell legyűrniük. Ez az én állásfoglalásom.

    És ha -Illuminati- úgy gondolod hogy a világ megmentésre szorul, mert nagy bajban van, akkor menj és kezdj hozzá az emberek majd mögéd állnak HA igazad van, de érződik valami bizonytalanság a nagyon sok írásodból, talán ha kisebb dolgokkal kezdenéd a változást, mint pl önmagad gondolkodásának a megváltoztatásával és azon dolgok megváltoztatásával amik közel vannak hozzád, és ha menetközben arra jössz rá, hogy ezzel a világnak jót tettél akkor lépjél szintet és így tovább majd eljuthatsz a dolgok tetejére talán. Vagy hagyd ki a lépéseket és egyből menjél oda. Lényeg hogy ha valamit szívügyednek tartasz azért a lépéseket te kell megtedd. Vajon ez a sok duma amiket írkáltál ez lépés volt? Nemtudom, de ha igen - NAGYON AZ ELEJÉN JÁRSZ.

    VálaszTörlés