2021. július 25., vasárnap

Amerika már csak egy lépésre van a dél-afrikai típusú társadalmi összeomlástól - Nagyon fontos cikk, mert ez várhat a világ számos országára is!

Amerika már csak egy lépésre van a dél-afrikai típusú társadalmi összeomlástól - A teljes cikket magyarra fordítottam számotokra, mivel elgondolkodtató és figyelmeztető tényezőkről van szó benne.

A globális hírfronton egy eseményt különös figyelemmel kísérek, főleg azért, mert úgy tűnik, hogy szinte senki más nem figyel rá - természetesen a dél-afrikai társadalmi és gazdasági összeomlásról beszélek, amely az elmúlt hetekben egyre inkább eszkalálódott.

Számomra az a furcsa, hogy bizonyos párhuzamokat Dél-Afrika és az USA között sommásan figyelmen kívül hagynak.

Alapvetően a dél-afrikai helyzet egy eltúlzott változata annak, ami Amerikában történik és el kell gondolkodnunk azon, hogy vajon ez nem csupán a jövőbeli események előképe-e, amikor az USA-ban az extra pénzügyi védelem kezd elveszni.

A kulturális marxizmus és a társadalmi zavargások (A jóvátételi vita)

Dél-Afrika kormánya az ANC (Afrikai Nemzeti Kongresszus) vezetésével már 2018-2019-ben, a világjárvány előtt teljesen kommunistává vált. Az alkotmányhoz javasolt módosítások alapján azt követelték, hogy a földeket a fehér farmerektől földrablás formájában "jóvátételként" vegyék el, amit aztán újraosztanának a fekete állampolgárok között.

Ez a klasszikus kritikai fajelméleti érv - Mivel a gyarmatosítás egykor létezett, minden kedvezményezett és azok feltételezett leszármazottjaik tartoznak a földjeiket elvesztett őslakosok leszármazottainak.

A probléma az, hogy csak a FEHÉR gyarmatosítók leszármazottai kötelesek illetéket fizetni.


Pontosan ezt az utat követik a szocialisták/marxisták a Demokrata Pártban az Egyesült Államokban, amikor egyes államok és városok azt követelik, hogy a feketék számára a közel 200 évvel ezelőtti rabszolgaság miatt írják törvénybe a jóvátételt.

A jóvátételi mozgalom aprócska, de mint minden más társadalmi igazságossági kezdeményezés, ez is azért nyer erőt, mert a politikusok és a vállalatok mesterségesen támogatják.
Hogy miért? Ez egyszerű: az egész az oszd meg és uralkodj.

Azt hiszem, az én álláspontom leegyszerűsített, de úgy érzem, ezt ki kell mondani, mert a "kritikai fajelmélet" (CRT) és a társadalmi igazságosság őrültjei hajlamosak túlbonyolítani a kérdéseket, hogy eltereljék a figyelmet bizonyos alapvető realitásokról.

1. A fekete és barna emberek évezredeken keresztül megszállták egymás földjeit és rabszolgasorba taszították szomszédaikat, mielőtt a fehér emberek valaha is megjelentek volna a színen.

2. A fehér embereket is sok évszázadon keresztül rabszolgasorba taszították bizonyos civilizációkban és igen, ez ugyanolyan rossz volt számukra, mint a fekete rabszolgák számára Amerikában.


A rabszolgaság és a gyarmatosítás SEMMILYEN esetben nem csak egy fajra vagy etnikumra korlátozódott. Ez történelmi tény.

De mindezt elfelejtik a kritikai fajelméleti teoretikusok bizarr igazolásai.
Miért csak a fehér embereknek kellene jóvátételt fizetniük, amikor az egész világ a feljegyzett történelem kezdete óta gyilkolja egymást a földért és az erőforrásokért?

Őszintén szólva, ha az őseid évszázadokkal ezelőtt elvesztettek egy csomó földet a gyarmatosítókkal szemben, akkor talán keményebben kellett volna harcolniuk érte. Nem fogsz hirtelen integetni a kezeddel és varázslatos módon évszázadokkal később alapértelmezés szerint visszakövetelni azt a kormány által kikényszerített kisajátítással, csak azért, mert az őseid bénák voltak az önvédelemben. Menj vissza az időben és mondd meg az ük-ük-ük-ük-ük-ükszüleidnek, hogy "Legyenek jók".

Persze a mai kommunisták nem igazán harcolnak semmiért, legalábbis közvetlenül nem. Talán egy kicsit tisztelném őket, ha így tennének. Inkább hangosan nyafognak, hogy ők "áldozatok", holott nem azok, aztán követelik, hogy egy életen át ingyen dolgokat kapjanak, holott soha nem érdemelték meg.
És mivel az ingyen dolgokat valahonnan el kell venni, a törvény színeiben támadják azokat, akiknek van valamijük, még akkor is, ha semmi rosszat nem tettek, és minden egyes centjükben megdolgoztak érte.

A kommunisták a kormány megbízásából és az áldozati csoport státuszára hivatkozva lopnak másoktól.

Kéz a kézben dolgoznak azokkal a politikusokkal és vállalati oligarchákkal, akiket állítólag megvetnek. A kormányok és a vállalatok azért teszik ezt, mert a marxista csőcseléket társadalmi fegyverként használhatják, hogy félelmet keltsenek ideológiai ellenfeleikben (konzervatívok), az SJW-k pedig azért, mert a nagyfiúk asztalának maradékából táplálkozhatnak és a kormányt arra használják, hogy a vagyont erőszakosan újraosszák a saját zsebükbe. Ez egyfajta win-win, legalábbis egy ideig. Végül az alacsony szintű komcsikat a falhoz szegezik vagy gulágra küldik, amikor már nem hasznosak, de ez egy másik történet...

Ahogy a nemzetközi felháborodás a javasolt földelkobzási mandátumok miatt nőtt, és a fordított rasszizmus vádja kezdett elterjedni, a dél-afrikai ANC visszavett a retorikából, és módosította a jogszabályokat, hogy elkobozzák az "elhagyott, használaton kívüli vagy biztonsági kockázatot jelentő" földeket.

Tekintsünk el attól a ténytől, hogy ezek a követelmények önkényesek és a kormány még mindig visszaélhet velük, hogy elvegye a földeket a fehér tulajdonosoktól; egyelőre csak azt kell elismernünk, hogy a faji feszültségek magasak voltak egy olyan országban, amely keményen dolgozik azon, hogy feldolgozza a közelmúlt szegregációs történelmét.

A társadalmi igazságosság kommunistái sokkal rosszabbá tették a dolgokat, nem pedig jobbá, ahogy az mindig is szokott lenni.

Amint azt tavaly nyáron láthattuk a BLM pusztítása, "többnyire békés" zavargásai által okozott 1 milliárd dolláros károkkal, a faji konfliktus hatékony fegyver az elit számára a káosz megteremtéséhez. Végül is a BLM a kezdeti finanszírozásának nagy részét a Ford Alapítvány és Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa révén kapta.
Ők egy koholt mozgalom, amely hamis kritikai fajelméleti állítások köré épült, de elég mozgalom ahhoz, hogy országos szintű erőszakot vezessenek be.

A Covid-zárlatok és a vakcina-totalitarizmus

A dél-afrikai kormány válasza a covidra brutális és folyamatos.
A zárlatok a világon a legszigorúbbak közé tartoznak, kijárási tilalommal, zárt térben és szabadban való gyülekezés tilalmával, alkoholtilalommal és bizonyos területeken való utazás korlátozásával. A lakosság nagy többségét elzárták a normális gazdaságban való részvételtől.

A lakosság már több mint egy éve várja a gazdasági enyhülést, de a "Delta-változat" körüli felhajtás és félelemkeltés minden reményt szertefoszlatott. A zárlatok júniusban teljes erővel visszatértek.

NINCS BIZONYÍTÉK arra, hogy a Delta-változat ugyanolyan halálos vagy még halálosabb, mint a covid eredeti változata, és a CDC és más független tanulmányok szerint a covid általános IFR (fertőzés okozta halálozási arány) csekély 0,26%.
Ez azt jelenti, hogy még mindig drákói zárlatokat vezetnek be egy olyan vírus miatt, amelyet az emberek 99,74%-a könnyedén túlél.

Johannesburgban és máshol zavargások törtek ki, több mint 200 halottal, valamint milliárdos anyagi károkkal és lopásokkal. Ebben az esetben nehéz egyenesen elítélni a fosztogatást, mert a kormány továbbra is megakadályozza a polgárokat abban, hogy a covid megállítása nevében és a lezárások miatt megélhetést szerezzenek.
Mindezt ráadásul Dél-Afrika már így is magas szegénységi szintje és az a tény, hogy az USA-val ellentétben a világ tartalékvalutájával, Dél-Afrika nem rendelkezik azzal a képességgel, hogy a tömegek megnyugtatására és a károk elfedésére a semmiből ösztönző csekkeket nyomtasson.

Nem meglepő, hogy az ANC nem hajlandó elismerni, hogy a zavargások elsődleges oka a saját elzárkózási politikájuk volt. Ehelyett a válság kiváltó okaként Jacob Zuma volt elnöknek a bíróság megsértése miatt történt letartóztatását okolják.

Ez talán olajat öntött a tűzre, de nem ez volt az ok.
Amikor a kormány aktívan szabotálja emberek millióinak munkaképességét és családjuk élelmezését, a legtöbbeknek csak a lopás vagy a forradalom marad.

Az ország ellátási láncai teljesen megszakadtak, és az egyetlen kiskereskedelmi üzlet, ahol van készlet, az a hadsereg által védett, vagy a fegyverekkel és baseballütőkkel felfegyverzett üzlettulajdonosok által védett üzlet.

A dél-afrikai fegyvertartási bürokrácia és bürokrácia miatt a lakosság mindössze 6%-a birtokolhat lőfegyvert. A kormánynak szinte monopóliuma van az erőszakra, és nem valószínű, hogy a csőcselék sokat változtatna a politikán, de pokollá teszik a lakosság többi részének életét.

Az ebben a régióban tapasztalható polgári zavargások véleményem szerint előképei annak, ami az Egyesült Államokban és más nyugati nemzetekben várható. Franciaországban, Olaszországban és a nyugati világ más részein már láttunk zavargásokat olyan jogszabályok miatt, amelyek a kísérleti mRNS vakcinákat kötelezővé tennék az oltási útlevelek révén. (lásd éppen tegnapi és mai VilagHelyzete posztok, hírek)

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy
a szabadelvű alternatív média már többször és többször figyelmeztetett arra, hogy a kormányok megpróbálják majd kikényszeríteni az oltási útleveleket és kötelezővé tenni az oltásokat.

Ezért "összeesküvés-elméleteknek" neveztek minket; most ismét bebizonyosodott, hogy igazunk van.
A vakcinatörvények zavargásokhoz fognak vezetni az USA-ban, ahogyan Dél-Afrikában is zavargásokhoz vezettek.

A Biden-kormányzat továbbra is az amerikaiak teljes beoltását szorgalmazza, annak ellenére, hogy a tudomány minden kezdeményezésével és állításával ellentétes.

Amint azt a "Biden's Vaccine Strike Force Plan Stinks Of Desperation" című cikkemben felvázoltam, a koviddal kapcsolatos tények nem támasztják alá az oltási kötelezettséget vagy az útlevelet, és ez az oka annak, hogy az USA lakosságának mintegy fele továbbra is szembeszáll a korlátozásokkal és nem hajlandó beoltani magát.

Az egyetlen ok, amiért az orvosi zsarnokságot visszaverték az USA-ban, az az, hogy az amerikai háztartások mintegy 50%-a fegyverrel rendelkezik.

Még nem vagyunk Dél-Afrika a fegyvertartási jogaink miatt, ezért legyünk hálásak a több millió fegyvertulajdonosnak, akik elrettentő erőt jelentenek a zsarnoksággal szemben.

A hatalom céljai azonban megmaradnak. 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
- Továbbra is figyelmen kívül fogják hagyni azt a tényt, hogy a Covid halálozási aránya a megerősített fertőzésben szenvedők mindössze 0,26%-a.

- Továbbra is figyelmen kívül fogják hagyni azt a tényt, hogy a természetes immunitás a nyájimmunitás része.

- Továbbra is figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a covid fertőzések és halálozások 2021 januárjában, jóval azelőtt, hogy a vakcinák bevezetésre kerültek volna az Egyesült Államokban, meredeken zuhantak.

- És továbbra sem vesznek tudomást arról a tényről, hogy a kísérleti mRNS-vakcináknak nincs hosszú távú tesztje, amely bizonyítaná, hogy biztonságosak az emberek számára.
A tudomány nem fontos számukra. A Covid csak egy eszköz az irányítás megszerzéséhez. A legkevésbé sem érdekli őket a közbiztonság.

Gazdasági hanyatlás és az infláció sötét felhője

Az Egyesült Államok és Dél-Afrika között van némi különbség a motivációk és a gazdaság tekintetében, de a különbség nem olyan nagy, mint azt egyesek gondolnák.
Az Egyesült Államokban a szegénység, a kisvállalkozások megszűnése és az infláció tekintetében a hanyatlás hasonló jeleit mutatják.

1. Dél-Afrika munkanélküliségi és szegénységi rátája sokkal magasabbnak tűnik, de az USA képes elrejteni a valós szegénységet átmeneti ösztönző intézkedésekkel, jóléti programokkal és kilakoltatási moratóriumokkal.

2. Amikor a segélycsekkek kifutnak, és a kilakoltatások visszatérnek, a szegénység szintje ismét hatalmas mértékben fog megugrani az USA-ban.

3. Ráadásul az alapár-infláció 30 éves csúcsra emelkedett a trilliárdos pénznyomtatás és a dollár leértékelődése, valamint a nehéz helyzetben lévő ellátási láncok miatt. Egyelőre a covid- csekkek által teremtett megnövekedett kereslet azt az illúziót kelti, hogy a gazdaság fellendülőben van, de ahogyan az ingatlaneladások is visszaesnek egy rövid távú kiugrás után, úgy a kereslet is vissza fog esni a gazdaság legtöbb ágazatában.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az árak a kereslettel együtt csökkennek.
Például a fűrészáru árai a kereslet csökkenésével csökkennek, de miután egyes területeken 300%-kal emelkedtek, még hosszú út áll előttük, és valószínűleg soha nem fognak visszatérni a járvány előtti szintre.

Most ugyanezt a dinamikát látjuk a lakáseladások és a házárak között. Amikor a kereslet csökken, de az árinfláció tovább emelkedik vagy magas marad, az a stagflációs válság jele. És ha ez a helyzet, akkor az USA gazdasága az elkövetkező hónapokban drámai módon meg fog akadni, ami a dél-afrikaihoz hasonló szegénységi szintekhez vezet. A pénznyomtatás ideiglenes megoldás, amely hosszabb távon katasztrófákhoz vezet.

Az is csak idő kérdése, hogy egy covid változatot (mint a Delta-változat) ürügyként használjanak fel arra, hogy országszerte újra zárlatokat vezessenek be.

És ne tévedjünk, a dél-afrikaiakhoz hasonlóan egyre durvább és durvább mandátumokkal próbálkoznak majd, hogy megfélemlítsék az embereket, hogy alávessék magukat a börtönnek és az útleveleknek.


Ebben a szakaszban az amerikai kormánynak nem csak tömeges zavargásokkal, hanem fegyveres lázadással is szembe kell néznie. Kétségtelen, hogy az ellátási láncok összeomlanak, ha eddig nem zavarták volna meg őket a zárlatok vagy a kapcsolódó pénzügyi válság.

A kérdés ekkor a következő lesz: Ki fogja újjáépíteni?
- Ha az elitek és a covid kultusza, akkor a szabadság örökre eltűnik.
- Ha a szabadságra törekvő emberek, akkor talán lesz esély arra, hogy visszahozzuk civilizációnkat a szakadék széléről.

Minden attól függ, hogy ki marad talpon a káosz elülte után.

Dél-Afrika figyelmeztetés az amerikaiaknak: Ne kényelmesedjetek el túlságosan.
Ne váljanak önelégültté. Készüljetek fel a következő dominó eldőlésére.
Készüljetek fel ennek megfelelően, és értsétek meg, hogy harc várható.

A hatalom arra fog fogadni, hogy a nyugtalanság és a gazdasági katasztrófa egy kiszolgáltatott egyetértést fog teremteni. Úgy gondolják, hogy a közvélemény eléggé elkeseredett lesz és könyörögni fog a totalitarizmusért, mint megoldásért.

Ne találja magát a kétségbeesettek között és ha teheti, szervezze meg a közösségét, hogy átvészelje a vihart.

Végül pedig mindig emlékezzenek arra, hogy először is kik azok az emberek, akik ezt a zűrzavart okozták. A zavargók és fosztogatók problémát jelentenek majd, de nem ők az igazi ellenség.

A függöny mögött álló emberekkel kell foglalkozni, ha valaha is újra békét akarunk találni.

A teljes cikket fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Infowars
VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner
Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete Telegram-csatorna: t.me/VilagHelyzete

E-Mail: vilaghelyzete@gmail.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése