2020. május 6., szerda

OUT OF SHADOWS - Ki az árnyékból - magyar felirattal a hollywoodi elit sötét oldaláról készített ébresztő videó


Az Out Of The Shadows (Ki az árnyékból) című frissen elkészített dokumentumfilm fellebbenti a fátylat arról, hogy a főáramú média és Hollywood hogyan manipulálja és kontrollálja a tömegeket és ezt milyen titkosszolgálati, háttérhatalmi programok keretében teszi. De bepillantást ad az Elit rendkívül sötét és mocskos titkaiba, amit talán jobb nem ismerni....
A VilagHelyzete olvasók számára ez már nem lesz újdonság, de mégis azért ajánlom, mert egy nagyon jól összeállított és ráadásul egy bennfentes által elkészített dokumentumfilm, aki belülről kellett rádöbbenjen ezen sötét erőkre.

Az ma már nyílt titok és mindenki világosan érzékeli, (
de számtalan Alternatív Média cikk is szól arról), hogy a mainstream média milyen erőteljes propagandát terjeszt a csatornáin (lásd CNN, BBC, EuroNews...) és Hollywoodon keresztül egyaránt.

Beszél a dokumentumfilm a CIA ezt a célt szolgáló 'Mockingbird Project' elnevezésű titkos programjáról és az Elit köreiben megmutatkozó sőtét, okkult összefüggésekről is.
Mike Smith a világ egyik legkeresettebb kaszkadőre évekig dolgozott Holywood-ban. >>>
Idővel átlátta, hogy 
az amerikai filmgyártás és média hogyan mossa át az emberek agyát. Nyomozásai során egyre sötétebb dolgokra lett figyelmes, mely során kirajzolódott ahogy a világ leggazdagabb embereinek szűk köre tartja kezében a teljes nyugati filmgyártást, irányítja a médiát és a sztárvilágot.

Egy beteges, sátánista szeánszokat űző titkos kör uralja ezt a világot, akik egy szigorú terv alapján befolyásolják a társadalmat
– Mindez valóban úgy hangzik, mint egy olcsó konteó, vagy egy komor sci-fi története, azonban a film tömve van megdönthetetlen, sőt széles körben elismert bizonyítékokkal.


Brad Martin pedig a híres Marvel-filmek kaszkadőre személyesen könnyek között meghatódva, megrendítő őszinteséggel vall Hollywood gonosz dolgairól. >>>
Saját gyerekei és mások gyerekei miatt, a jövőnk érdekében kell megszólalnunk és leleplezni ezeket az erőket. Ameddig még megtehetjük.... 


Az évszázad botrányfilmjeként is jellemezhető dokumentumfilmben számos hiteles személy jelenik meg. Szerepel például Liz Crokin, televíziós műsorvezető és újságíró aki karrierjét áldozta a legfelsőbb körökig nyúló gyermekbántalmazó sátánista ügyek felgöngyölítéséért.

Kevin Shipp, a CIA volt tisztviselője tárja fel a CIA 40-es évek óta tartó tudatos elmekontroll programját. >>>


A film egyébként tucatnyi ébredésen átesett személytől idéz úgy mint Jim Carrey, George Carlin, vagy Kanye West, de a kitér a nyíltan sátánista személyekkel való összefüggésekre is, mint a korábbi NSA vezér, Marina Abramovic, vagy Anton LaVey.

Az Out Of Shadows-t Hollywood-ot is megjárt szakmabeli csapat két éves munkájának eredménye. Olyan emberek, akik ébredésen estek át és lelkiismeretük késztetésére vágtak a projectbe. A film készítését saját zsebből finanszírozva, minden érdektől függetlenül készítették és sok különböző platformon ingyenesen megtekinthetővé tették mindenki számára. A filmet készítő aktivisták célja nyilvánosságra hozni az igazságot.

A film április 12.-én került fel a netre és már az eredeti feltöltésnek is tízmilliós nézettsége van. A globalista média lassan megtöri hallgatását és ilyenkor elkezdi a szokásos mosdatást és megbélyegzést az “összeesküvés elmélet” jelszava alatt. Ez történt a London Real TV-csatornával és David Icke esetében is:


Várhatóan nem kell sokat várni rá, míg az Index, a 444, HVG vagy valamelyik hazai globalista propagandalap is megírja a tutit a filmről a szokásos lejárató “gyíkemberek és laposföldhívők” ostobasággal fűszerezve. Ez a projekt egy felébredett profikból álló csapat kétévnyi munkájának eredménye. Elkészítése és finanszírozása független mindentől és sok különböző platformon szabadon elérhető mindenki számára és ingyenesen megtekinthető.

Ugyanakkor 
a filmben látható tények bőven túlhaladnak a teórián az összefüggések pedig megkérdőjelezhetetlenek.
Bár így is csak azoknak fog összeállni, akik kellő tudatossággal rendelkeznek és az elmúlt 10 évben történt bennük az ezen az oldalon is megkapott információk hatására valamilyen fokú 'ébredés'.
A filmet magyar aktivisták a napokban feliratozták. Ezt láthatjátok itt ti is: 

Mivel a YouTube ugyanezen hatalom cenzúrája és vélemény-diktatúrája miatt mára használhatatlan,
ezért feltettem BitTube VilagHelyzete - csatornára:

és Brighteon-ra is: 


SBG Buddha - VilagHelyzete
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

Adrenochrome - Ördögi anyag egy sátáni bűnszervezet kezében


► 
ARES - Nyíltan okkult, sötét és egyszerre beteg világként mutatja be az elit titkos társaságait - A Tágra Zárt Szemek volt utoljára ilyen

TABU #1 - Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!

TABU #2 - Beszédes szimbólumok - Titkos energiák vagy ez az isteni rend?


► 
Chester Bennington és Chris Cornell meggyilkolása összefügg! A Linkin Park énekesének családja és barátai is harcolnak az igazságért!

► 
Az elrejtett ősi tudásról és az emberiségről üzen Jupiter Felemelkedése - Elemzés ébredőknek

"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

Moloch előtt áldozatot bemutató amerikai elnökök és vezetők a Bohém erdő titkos okkult szertartásán

"A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője

♪ ♫ Illuminati elmeprogramozás a szórakoztatóiparban (Illuminati Mind Programing in Entertainment) - VilagHelyzete videó

♪ ♫ Illuminati Controls Hollywood

Könyv-és filmajánlat: The Circle (A Kör) "Aki nem osztja meg magánszféráját,a rendszer ellensége"

Amit a történelemkönyvekből szándékosan hagynak ki - Így irányítja egy szűk csoport az eseményeket - A Templomosoktól a mai háborúkig minden összefügg


Okkult szimbólumok kapcsolata - A Dollár, az USA nagypecsétje

1⃣ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
❗ #1.számú Facebook-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
2⃣ Párhuzamos FB-oldal: https://www.facebook.com/VilagHelyzete
3⃣ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
4⃣ Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com
⓹  Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
VilagHelyzete Disqus Fórum: https://disqus.com/home/forum/vilaghelyzete/

➡️ ➡️ ➡️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése