2020. május 17., vasárnap

Egyetlen közös fotón a háttérhatalmi elit számos prominens tagja még 2001-ből. Nézzük, ki kicsoda!


Találtam egy nagyon érdekes fotót még 2001-ből. Csak hogy értsétek, ki kicsoda az 'Elit' felső köreiben és hová tartozik. Egyetlen fotón rajta van jó pár prominens tagja. Bankárdinasztiák, üzletemberek, a gazdaság, a média és a közgondolkodás, de legfőképp a politika irányítói.

Természetesen ők is csak kis morzsája és pillanatképe a nagy egésznek, hiszen a Rothschild családnak mindenképp szerepelnie kellene a 'piramis csúcsáról' készült fotón. 
Utánanéztem, mit kell tudni róluk, a képen szereplő figurákról. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." - Benjamin Disraeli

Nézzük sorban:
Bill Moyers (Billy Don Moyers) - A Fehér Ház sajtótitkára Johnson elnök idején 1965 -67 között, a Demokrata Párt újságírója és politikai kommentátor. 10 éven át hírcsatornákon. Később a korporációk uralta hírszolgáltatás nagy kritikusává vált. 

Ted Turner - amerikai médiamágnás Az üzletember alapította meg a TBS-t és az első 24 órás hírcsatornát, a CNN-t.

Idősebb Bill Gates, "az eugenika egyik nagyapja, még ma is is elég kemény történet" az USA-ban. Az ABC több ezer nőről számol be, akiket erőszakkal sterilizáltak és meddővé tettek 1929 és 1974 között az államokban.

Anthony S. Fauci, M.D., NIAID Director (26759498706).jpg
► Anthony Fauci - jelenleg a Covid-19 elleni operatív törzs vezetője. Ronald Reagan óta minden egyes amerikai elnök 'tanácsadója'. Szoros üzleti és ideológiai kapcsolat fűzi a Bill & Melinda Gates Alapítványhoz és a vakcina-iparhoz.

►David Rockefeller - Nem kell bemutatni.


Amerikai bankár, John D. Rockefeller, Jr és felesége, Abby Aldrich Rockefeller utolsó gyermeke, egyben az olajmágnás és bankár, John D. Rockefeller, a Standard Oil (ExxonMobil), a Rockefeller Egyetem és a Rockefeller Alapítvány megalapítójának utolsó unokája. 

A nagy háttérhatalmi 13 családhoz tartozó Rockefeller-dinasztia tagja


► Rockefeller halála nem jelenti a New World Order globalista doktrína végét - A sárkánynak több feje van, ráadásul újranő


David%2BRockefeller%2Bmond%25C3%25A1sa
"Hálásak vagyunk a Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részvettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át. 
Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettük volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt. De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé. Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk." (-mondta David Rockefeller a Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszédében)

George Soros - Nem kell bemutatni. Most nem is fogom, mert mindent tudunk róla és az összeesküvéseiről.

► Richard Dean ("Dick") Parsons - A Citigroup bankárcsoport és a Time Warner elnök vezérigazgatója, a CBS csatorna igazgatója. Anyai nagyapa apja volt anno a John D. Rockefeller birtok vezetője. >>>
Ő 2016 óta a Rockefeller Alapítvány igazgatótanácsának tagja

► David McCullough - kétszeres Pulitzer-díjas író a Truman és John Adams-ről szóló könyveiért, narrátor.

Barbara Walters - újságíró és televíziós személyiség, a Today, The View, 20/20 és az ABC Evening News vezetője.

13astor cityroom cropped.jpg
► Roberta Brooke Astor - Amerikai filantróp, a nagy háttérhatalmi 13 családhoz tartozó Astor-dinasztia tagja >>>

► Leonore Annenberg - Üzletasszony, filantróp és diplomata.
Az Egyesült Államok protokoll-főnöke a Fehér Házban 1981 és 1982 között. Az amerikai elnök, alelnök és külügyminiszter tanácsadója és protokolfőnöke.
Férje Walter Annenberg, az USA brit nagykövete és mágnás.

► Irene Diamond - filantróp,főleg az AIDS elleni küzdelemben vett részt alapítványaival.
Judy Woodruff in 2012.jpg
► Judy Woodruff - újságíró, televíziós személyiség. A PBS NewsHour vezetője. 1976 óta minden elnökválasztási vitát ő vezetett.  >>>Az NBC News fehér házi tudósítója, 2005-ig a CNN-nél dolgozott.

► Tom Brokaw - újságíró és televíziós személyiség.
22 éven át vezette az NBC Nightly News műsorát.
A '3 NAGY" televíziós személyisége egyike >>

Peter Jennings volt ABC News, Dan Rather a CBS News, Tom Brokaw pedig az NBC News arca.
A három nagy műsorvezető újságíró uralta az 1980-as, 1990-es és még a 2000es évek elején is a politikai újságírást és véleményformálást.

► Mamphela Ramphele - dél-afrikai politikus, orvos, üzletember. A Világbank dél-afrikai vezetője. 2013-ban politikai pártot alapított.

Csak egy megjegyzés, hogy a Times írt anno arról, hogy ifj. Bill Gates milliárdosoknak tartott titkos találkozót, ahol Michael Bloomberg, David Rockefeller és Soros György jelenlétében kerestek megoldást a "túlnépesedés problémájára"...
"Amivel világszerte szemben állunk, az egy monolitikus, könyörtelen összeesküvés, mely egyre növekvő befolyását elsősorban rejtett eszközökkel éri el." - John F. Kennedy
"Az ember nehéz helyzetben van, mert oly hatalmas összeesküvéssel szembesül, ami számára már teljességgel elképzelhetetlen." - J Edgar Hoover (az FBI volt igazgatója)

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják." - Benjamin Disraeli

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás

➽ „Rendkívüli válságot” sürget az „Új Világrend” felállításához az elit szervezet

➽ Nevezzük nevén a "globális elit" szervezeti körvonalait, a háttérhatalmat és a "Deep State" mélyállamot! - Fricz Tamás

➽ "A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője

➽ Összefognak a Rothschildok a Rockefellerekkel (hivatalosan is)

➽ A világtörténelem legnagyobb átverésével született meg a Rothschild-vagyon
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése