2020. május 18., hétfő

"Vegyétek be a piros pirulát!" - indította el Elon Musk a lavinát, hogy ébredésre és a Matrixból való kilépésre buzdít már ő is


Elon Musk vasárnap berobbantotta az internetet "ébredő" üzenetével: "Vegyétek be a piros pirulát!"
Ivanka Trump: "Én már megtettem"
A Matrix alkotója Lilly Wachowski: "Basszátok meg mind a ketten!"


Soha nem gondoltam volna, hogy a lassan 10 éve folytatott, általatok itt a  VilagHelyzete oldalon is látott - Awakening The World, azaz a világot a valós összefüggésekre és a világot valóban irányító erőkre figyelmet felhívni akaró tevékenység Elon Musk-ot is el fogja érni...

Smith ügynök:
"Megcsodálta már a Mátrix tökéletes szépségét? Emberek milliárdjai élik le a az életüket....öntudatlan." 

A Matrix-ból való kilépés első lépése és a méltán gondolatébresztő film nyomán tudatunkban maradt momentuma és szlogene a választás és döntés szabadsága, hogy az ember piros pirula bevétele után ráébred a valódi világra a fátyol mögött vagy a kék pirulát választja és alszik tovább.

Erről számtalan cikket írtam nektek, sőt maga az egész VilagHelyzete erről szól a kezdetek óta. Az első rész felvázolja azt a világot, amelyben most élünk. Ha a történetből kivesszük a gépeket akkor pontosan megkapjuk azt a valóságot, amelyet minden nap tapasztalunk.


De térjünk vissza a Tesla / Space X-vezér Tony Stark figurára, vagyis Elon Muskra.

Vasárnap délután Elon Musk magára és az internetre szabadította a cunamit, hiszen ha valakire, rá aztán figyel mindenki. - erről ír az RT News, de a főáramú médában természetesen egy szó sem hangozhat majd el erről.

"Vegyétek be a piros pirulát!" - üzente egyetlen mondatban. Azaz ébredjetek fel végre! Lépjetek ki a Matrixból

A válasz nem akárkitől, magától Ivanka Trumptól érkezett, aki közölte:
"Én már megtettem"

És amire senki nem számított, a Matrix egyik alkotója a Wachowski testvérek közül, a közismerten baloldali liberális Lilly Wachowski írt rájuk:
"Basszátok meg mind a ketten!"

Mondanám, hogy tipikus baloldali gyűlölködés egyből, de ne menjünk most bele pártpolitikába! Csak mint tény. Mivel Trump-gyűlölet van kőkeményen a demokrata - szocialista - baloldalon, valószínűleg kiverete nála a biztosítékot, hogy a konzervatív és ébredő eszméket valló Elon Musk vagy éppen Trump lánya merészelt idézni a Matrixból.

Ez a szóváltás és Elon Musk elgondolkodtató, az utóbbi időben tapasztalható viselkedése mémek ezreit szülte meg, de a legfontosabb az egészben, hogy egyre több ember nem elégszik meg a hivatalos magyarázatokkal és tudja és követi a valós összefüggéseket. Ahogy ti VilagHelyzete olvasók és az Alternatív Médiát figyelő tájékozódó emberek.

Míg a többség sajnos továbbra is a kék pirula mellett mélyalvásban van a Matrixban.
(SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény)


Tudni akarod mi a Matrix ? - A legjobb ébresztő-videó még mindig

"Elmondani nem lehet, mi is a Matrix. Saját szemeddel kell látnod!"
 „Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában. Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ? És hogyan hozol létre dolgokat anélkül, hogy tisztában lennél vele, hogy valójában Te hozod létre azokat a dolgokat ?

- Hadd mondjam el mért vagy itt: Azért, mert tudsz valamit, bár nem tudod megmagyarázni, de érzed.
Érezted egész életedben, valami baj van a világgal, nem tudod mi az, csak azt, hogy van...
Mint egy szilánk az agyadban, ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám.
Tudod, hogy miről beszélek?
- A Mátrixról?
- Akarod tudni, hogy mi is az?
A Mátrix mindenütt van, körülvesz minket, még most, ebben a szobában is. Azt látod, hogyha kinézel az ablakon, vagy bekapcsolod a tévét. Mindig érzed, mikor munkába mész, vagy épp' templomba, mikor befizeted az adót. Ez a világ, mellyel eltakarják szemed elől az igazságot.

- Az igazságot?
Morpheus: Hogy egy rabszolga vagy Neo. Megkötözve születtél, mint mindenki egy börtönben, mely érzékszerveiddel fel nem fogható. Börtön az elméd számára."A főhős (Neo), nem kevesebb feladatot vállal a filmben, mint hogy megismerje önmagát, ezzel betöltse a feladatát, életcélját. 


Azt a folyamatot hívják ébredésnek, amikor öntudatra ébredünk, megtaláljuk a rendeltetési célunkat a Földön és ezáltal teljesen más nézőpontból látunk rá arra a világra, amelyben eddig éltünk.
Ha jobban belegondolunk, a világban is így működnek a dolgok. Minden ember keresi azt a célt, ami az életének értelmet ad. Az alapprogram szerint, mindenki próbál célt találni az életének. Persze több kevesebb sikerrel, hiszen a gátló tényező, a kollektív tudat, megnehezíti azt, hogy ezt a célt elérjük. Erre a filmben frappáns megoldásként fekete öltönyös ügynököket találtak ki, amelyek igyekeznek megakadályozni minden ébredőt, hogy betöltsék céljukat. Mindennapjainkban az ügynökök szerepét a megjelenő ego ezerarcú formájában ismerhetjük meg.

"Tudom, hogy ott vagytok. Már érezlek titeket. Tudom, hogy féltek. Féltek tőlünk. Féltek a változástól. Nem ismerem a jövőt. Nem azért jöttem, hogy elmondjam, ez hogyan végződik.
Azért jöttem, hogy elmondjam, hogyan kezdődik. Miután leteszem a kagylót, megmutatom az embereknek azt, amit eltakartok előlük.

Megmutatok nekik egy világot nélkületek. Megmutatok nekik egy határok, szabályok és korlátozások nélküli világot. Egy olyan világot, ahol minden lehetséges. Hogy utána mi lesz, az már csak rajtatok múlik."

Szerintem ezt akarta üzenni elsősorban Elon Musk. (VilagHelyzete)

De hogy mit is jelent a piros pirula, ezt mindenkinek magának kell elkezdeni felismerni. Talán ez a két videó elindít, mert egy morzsa csupán, de szikrát jelenthet elméd számára.:Minden egyes ébredő, még ha nincs is tudatában, gyengíti a rendszer stabilitását. Tehát ha elegendő ébredő (kritikus tömeg) van jelen a kollektív tudatban (mátrixban), akkor az gyökeresen megváltoztatja az alapprogramokat és ezzel együtt a ma ismert világot is, sőt, képes azt teljesen működésképtelenné tenni. Ez tehát a másik radikálisan befolyásoló tényező, amely a világot képes átformálni.

Megfújni az ébresztőt az átlagemberek fejében is! Én ezt próbálom 2011 óta a VilagHelyzete és Alternatív Média létrehozásával megtenni.

A mai világunkban egyre inkább növekszik azoknak az embereknek a száma, akik rájönnek, hogy valami baj van a világgal.

Ezek az emberek az ébredők, akik ki akarnak törni a mátrix irányítása alól. Minél több ilyen ember él a Földön, annál nagyobb annak a valószínűsége, hogy a rendszer összeomlik. Ha egy rendszer ami az ellenőrzésre volt berendezkedve elkezd megtelni olyan egyénekkel, akik képesek önálló gondolkodásra és nem fogadják el a külvilágból érkező gátló információk hitelességét, akkor lassan de biztosan a rendszer össze fog omlani.

Egy régi indiai bölcsesség szerint:
"Tegnap okos voltam, meg akartam változtatni a világot. Ma bölcs vagyok, meg akarom változtatni magamat."

Ez röviden annyit jelent, hogy aki még nem ébredt fel, az a környezetét próbálja formálni olyannak, amilyennek szeretné. Fizikailag akarja olyanná tenni, ami neki megfelel. De amint felébred, a tapasztalatai alapján egy olyan bölcsességhez jut, amelyben rájön, hogy a világ csak akkor változik meg, ha magát és a világhoz való viszonyát megváltoztatja.

Mivel ez a zeneszám és klip kezdettől  a kedvenceim között van, ajánlom mindenkinek, mert remek módja annak bemutatására, hogyan is lehet ezt a fajta tudást szivárogtatni,a figyelemfelhívást megtenni.Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

➽ OUT OF SHADOWS - Ki az árnyékból - magyar felirattal a hollywoodi elit sötét oldaláról készített ébresztő videó

➽ Hol tartunk a rendszer felismerésében? - A Mátrix, mint Kollektív Tudat

➽ "Vasárnapok" - Ez az új 'ébresztőfilm' garantáltan elgondolkodtat majd a valóságról és az életről
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése