2020. május 8., péntek

Elon Musk újra sokkolt: "Neuralink új agy-technológiája révén a beszélt nyelv hamarosan idejétmúlt dolog lesz" - mondta


Elon Musk ismét sokkolja a Föld lakosságát, mert az egy dolog és persze az ő dolga, hogy a saját újszülött gyerekének az “X Æ A-12” nevet adták (mint egy cyborg szinte), de közölte, hogy a beszélt nyelv hamarosan idejétmúlt dolog lesz az új agytechnológia fejlesztése miatt. 
Erről a milliárdos Tesla - SpaceX-vezér csütörtökön este a Joe Rogan Experience műsorban beszélt, ahol gratuláltak Musk új, hatodik fiának megszületéséhez, de kérték, hogy ugyanmár segítsen a gyerek nevének kiejtésében.
"Először is a társam az, aki többnyire előállt ezzel a névvel. Ő nagyszerű a nevek alkotásában.... Csak szimplán X, az iksz betű és az Æ együtt ‘ash’ és az A-12-t pedig én tettem hozzá, ami utal az "Archangel-12-re, a CIA felderítő repülőjére, amit később továbbfejlesztettek SR-71 Blackbird néven, mely 'a legjobb gép a világon'."- mondta Musk.
Ahogy a beszélgetés egyre inkább a neurális hálózatokra és a mesterséges intelligenciára terelődött, Elon Musk kifejtette, hogy

"A 'Neuralink'-technológia egy akkumulátor által működtetett és közvetlenül a koponyába beültetett egység, amit az elkövetkező évek folyamán fognak bemutatni és potenciálisan majdnem mindent rendbehoz, ami most rossz az agyban. Tulajdonképpen az olyan rendellenességek kezelésétől kezdve, mint az epilepszia, még maga a nyelv is idejétmúlttá válik, ennek az új technológiának köszönhetően. És ezzel talán a kimondhatatlan baba-nevek is vele együtt."
"Nagyon gyorsan és sokkal nagyobb pontossággal leszel képes kommunikálni. Nem vagyok benne biztos, hogy mi fog történni a nyelvvel"
- mondta megmagyarázva, hogy az emberi lények már most is részben cyborgok vagy egy Mesterséges Intelligenciával együtt élő szimbióták, akiknek a hardverét most szinte frissíteni kellene.

"Nem is igazán lesz szükséged beszédre."
Arról kérdezve, hogy mennyi időbe fog telni, míg az emberiség elnémul, Musk azt mondta, hogy a legjobb forgatóköny szerint olyan 5-10 éven belül a bevezetés után megtörténik, ha ilyen gyorsuló mértékben fejlődik ez a technológia.

Természetesen, még ha a cégek 'Szép Új Világában" néhányan dönthetnek is úgy, hogy "szentimentális okoból a beszédet választják mégis", de a 'szájból jövő zajok' a múlt primitív maradványai lesznek.


Sir Julian Huxley mondta 1954-ben:
"Hiszek a transzhumanizmusban, ha egyszer lesz elegendő ember majd, aki igazán elmondhatja ezt, akkor az emberi fajok egy újfajta létezés küszöbére értek."

942553_480527572022229_1906379983_n


Miután a folyamatosan változó és bővülő ellenségképpel szembeni védelem infrastruktúrája a helyére került, az emberek már nem lesznek képesek visszaszerezni a szabadságukat.

Mire minden darab a helyére kerül, nemcsak a szabadság visszaszerzésének lehetősége, de az ehhez szükséges akarat is szertefoszlik.

A megvezetett emberek imádni fogják a Nagy Testvért.

(SBG Buddha - VilagHelyzete)

Eredeti hír: RT News
Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete


A Neuralink és Elon Musk 2019-es teljes bemutató előadása:


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

"Orwell 1984 ezen gondolatai napjainkban a szemünk előtt válnak valósággá" - Sokkoló szembesülni vele! - 2017-ben írt cikkem az Alternatív Hírek oldalon

ENGEDELMESKEDJ! A Covid-19 után a tech-óriások még több kontrollt fognak gyakorolni afelett, hogy mit láthatsz és mit gondolhatsz a világról!

David Icke a Szilícium-völgyben - Exkluzív 1 órás videó magyar felirattal

A Szilícium-völgy algoritmusai vezérlik jelenleg a világ kognitív tudati térképét

Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása - Az Eugenika és népességcsökkentés igaz története

Orwelli Microsoft szabadalmat jegyeztek be: 666 Az emberi test aktivitását szenzorral kryptovaluta-termelésre használni

J.F.Kennedy unokaöccse a Bill Gates által fejlesztett bőr alá injektálható chipre hívta fel a NY Times figyelmét

Ez az 1926-os, eugenisták közötti csúcstalálkozó és a célkitűzések jól mutatják, hogyan gondolkodik a szervezett magánhatalomként létező háttérhatalmi elit az emberiségről

Az állad fog leesni, de a 'Skynet' gyilkos robotok készen vannak - könnyebb létrehozni, mint egy önvezető autót - Sokkoló jövő lett a jelen valósága, figyelmeztetnek kutatók!

Ébred a Skynet! Elon Musk: "A mesterséges intelligencia létrehozásáért folytatott verseny fog nemzetek szintjén valószínűleg a III.világháborúhoz vezetni."

Kína láthatóan le fogja győzni az USA-t 2025-re a mesterséges intelligencia (AI) kutatása és létrehozása területén - mondta a Google anyavállalatának vezetője.

A Facebook társalapítjóa leleplezte:"Csak a jó Isten tudja mit művel a FB gyermekeink agyával. Valószínűleg Zuckerberg is le fog tiltani, ha ezt elolvassa!"-mondta

PRISM- A teljes közösségi médiát kémkedésre használja a titkosszolgálat - szivárgott ki egy 2036-ig titkosított jelentésből!

Könyv-és filmajánlat: The Circle (A Kör) "Aki nem osztja meg magánszféráját,a rendszer ellensége"

SBG Buddha - VilagHelyzete

1⃣ BLOG: http://www.VilagHelyzete.com
❗ #1.számú Facebook-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
2⃣ Párhuzamos FB-oldal: https://www.facebook.com/VilagHelyzete
3⃣ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
4⃣ Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com
⓹  Youtube-csatorna: https://www.youtube.com/c/VilagHelyzeteTV
VilagHelyzete Disqus Fórum: https://disqus.com/home/forum/vilaghelyzete/

➡️ ➡️ ➡️

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése