2020. május 16., szombat

A legautentikusabb 1,5 órás 9/11 videó a World Trade Center lerombolásáról, amitől mai napig kiráz a hideg


Ez a legautentikusabb 1,5 órás 9/11 videó a World Trade Center lerombolásáról, amitől mai napig kiráz a hideg - szó szerint ez jut eszembe mindig erről a felvételről, amit már számtalan alkalommal megnéztem, de most még tökéletesebb minőségben, nem csak HD-felbontásban, hanem dupla FPS ráta mellett feltöltöttek az EnhancedWTCvideos csatornára. Sok éven át vettem tőlük felvételeket a cikkekhez. 


A másfél órás videót nem azért néztem végig már sokadjára, mert valamiféle mazochista lennék, hanem mert a mai napig a felfoghatatlant látom, amit hidegrázás nélkül egyszer sem tudtam megtenni. (Bár kétlem, hogy Magyarországon 2001. szeptember 11 óta bárki nálam több videót nézett volna végig a World Trade Center 1-2 és a WTC7-es épület leomlasztásáról.....)

Ennek a videónak a készítője Cynthia Weil, akinek utólag nagyon hálás vagyok, mert az első utasszállító gépnek az északi toronyba való becsapódása után rögtön ráállította a kameráját az égő WTC toronyra és hagyta működni, amíg a Világkereskedelmi Központ mindkét tornya a mélybe zuhanva össze nem omlik.
A felvétel kezdete 8:50:22am. a WTC 1 -es Északi-torony (North Tower) már ég.

Abszolút tökéletes minőségben látjuk a második gép becsapódásának eseményét és következményeit (0:10:17), de előtte az első gép következtében égő és füstölő tornyot is, ahonnan (csak a mostani felvételen vettem észre) (5:24-kor, 5:33-kor, 5:40-kor és 6:11-kor) egy-egy ember veti le magát a mélybe.
 
Maga Cynthia reakciói a legbeszédesebbek, hiszen tipikusan emberi és bárki lehetne a helyében:
az első perc tanácstalansága után és egy baleset eseményeitől megrémülve halljuk, hogy jön-megy az irodájában, csörög a telefon és sokszor ő maga is bizonytalan, mi zajlik, sőt néha "lemarad" azokról, amiket mi kamerán nagyon is jót láthatunk vágatlanul. Ő csak berohan hallva a robbanásokat.

Nevezetesen amikor a másdik gép hatalmas robbanással becsapódik és az egy pillanat alatt elégő kerozin a levegőbe emelkedik.
Innentől a lány aggodalmán és rémületén érezzük és a folyamatosan csörgő telefonba beszélve halljuk is, hogy "Megtámadtak minket" és szegénynek a kezdeti aggódása rémületté változik, mert fogalma sincs mit tegyen.

Nagyon érdekes és hasznos mai szemmel, hogy a 'rohangálása' és telefonbeszélgetése mellett bekapcsolja a TV-t és folyamatosan halljuk az aktuális hírcsatorna kommentárját és beszámolóját is.

A kettő együtt ad valami bizarr és ennyi év távlatából is abszurd egyveleget a 21.század első és a világot megrengető momentumáról.


0:10:17 - A második utasszállító becsapódik a WTC 2 Déli-toronyba (South Tower)

0:59:17 - A WTC 2 összeomlik 9:58:59am. 

1:28:41 - A WTC 1 teljes pusztulása és összeomlása 10:28:22am.
Mind a hang, mind a látvány mai napig felfoghatatlan.

Ezt csak meg akartam mutatni nektek minden felhang, korábbi összefüggés és a legsajnálatosabb összeesküvés tényeinek mellőzése mellett most, hiszen arról cikkek és dokumentumok tucatjait osztottam már meg veletek. Ne is olvassa tovább a cikket csak az, aki ezekről még sosem látta a dokumentumokat...  (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megjegyzések és vélemények.)

Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

A modern történelem legnagyobb terrortámadása és egyben legnagyobb megtévesztése!
Mi az amit mára tudhatunk és kiderült 2001. Szeptember 11. terrortámadás hazugságairól? Összeállítottam egy teljes áttekintést videókkal és kutatásokkal az IGAZSÁGÉRT

Bárki megtekintheti a saját szemével... , amin megbukott azóta a hivatalos verzió és ma már köztudott, hogy a kormány és a titkos-szolgálatok (CIA, Szaúdiak és a Mossad) kőkeményen benne voltak a False Flag jellegű hamis zászlós, önmaguk ellen elkövetett terrorcselekményben!

Donald Trump nyilatkozata 9/11-ről a támadás után: "Nem a gépektől dőltek össze a tornyok! Bombák is robbantak"

❗„Soha nem fordult elő azelőtt a történelemben, hogy egy acélszerkezetes épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben. (Jonathan Barnett, PhD)

FÁJDALMAS MEGTÉVESZTÉS 9 / 11 - Mindenkinek kötelező látni ezt a dokumentumfilmet 


❗EZEN BUKOTT MEG A HIVATALOS VERZIÓ:❗ 

Mivel a WTC7 a két torony mellett irányított épületrobbantással omlott össze, a szervezőknek tudniuk kellett előre róla és minden bizonnyal a WTC 2 tornyát is hasonló módon ('mini nuke' vagy 'nano-termit'-töltetekkel) omlasztották össze. Ez megmagyarázza az épületek oldalán folyósan csöpögő acélt és a mentésben részt vevők mai napig kiható rákos megbetegedéseit.

► Szakértők (építészek és mérnökök véleménye) 9/11 terrortámadásáról az IGAZSÁGÉRT:
http://www.ae911truth.org/

❗ "Az épület úgy lett tervezve, hogy kibírja, ha egy teletöltött 707-es beleütközik. Az volt a legnagyobb gép abban az időben. Az épület kibírta volna, ha egy utasszállító beleütközik, mivel a felépítése olyan volt mint a szúnyogháló az ajtón."

A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA „Új évszázad” műveletében

"Új amerikai évszázad (háborús) projekt"

"Háborúra készülve"- Így hozták létre hamis okokkal a közel-keleti háborúkat

Hogyan vezetett hamis titkosszolgálati információkra alapozva a közel-keleti háborúk megindításához, Irak megszállásához, majd Afganisztán, Szíria megtámadásához az a TERV, amit "Új Amerikai Évszázad Projektnek" neveznek és amiről a világ közvéleménye és ismerőseid 99%-a mai napig semmit sem tud.


"9/11 Nagyobb botrány, mint a Watergate !"
- ezt mondta az FBI-tól Dennis Saccher arról, hogy az USA 2001-ig védte az Al-Kaida vezetőket és a Veterans Today szerint még most is ezt teszi.
Az FBI informátora, Sibel Edmonds elárulta, hogy "számtalan rendszeres megbeszélés folyt USA képviselők és Bin Laden helyettese, az al-Kaida mostani vezetője Ajman Al-Zavahiri között 2001. szeptemberig.

2001. Júliusában a terrortámadást szervező összeesküvőket bekerítő FBI-ügynököket leállították az ügyről és vád alá helyezéssel fenyegették őket. Ezután amikor a tisztek letartóztatták a legkeresettebb terroristával, Ramzi Youseffel kapcsolatban álló Mohammed Kalifát, maga a külügyminiszter (!) lépett közbe, Kalifát azonnal elengedték és Szaúd-Arábiába toloncolták.

9/11 összeesküvésének másik megválaszolatlan, de nagyon is egyértelmű kérdése a következő:
Ha egy teherautó képtelen áthatolni egy betontömbön, de játszi könnyedséggel száguld keresztül egy utasszállítón, mintha a repülő papírból lenne, akkor hogyan lehetséges, hogy egy utasszállító repülő vékony szerkezete át tudná törni a vasbeton acélszerkezetes felhőkarcoló, a World Trade Center falát?

A válasz: SEHOGY! Az acélszerkezet porrá morzsolja és felőrli az utasszállítót, amelynek felrobbanó kerozinja sem tud olyan hőfokon égni, hogy az megolvassza az acélszerkezetet, hiszen még megroppantani sem lett volna képes. Sőt a World Trade Center-t úgy tervezték eleve, hogy több utasszállító becsapódását is úgy kell kibírnia, hogy attól nem omolhat össze!

Nem is omlott össze! Vagyis nem attól omlott össze, hanem nano-termit töltetek gyengítették meg és "ütötték ki" az acél-illesztéseket és bombatöltetekkel, épületrobbantással tervezetten és szervezetten omlasztották össze a WTC 1 és WTC 2, de a WTC 7 tornyát is, ahová még gép sem csapódott be! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Lásd: Olvadt acél csöpög, sőt néha bugyog kifelé annál a pontnál, ahol pár másodperc múlva az WTC épület teteje szó szerint "letörik" és az egész torony teljes szabadesésben ellenállás nélkül összeomlik. Ez az összeomlás csak irányított robbantással érhető el, hiszen az épület alsó része mindig ellenállást fejt ki a felette zuhanó rétegekkel szemben. Itt ilyen sem volt.

SBG Buddha - VilagHelyzete

◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése