2020. március 28., szombat

A világjárványról az Elit Madonnán keresztül már a 2019-es Eurovízión üzent és figyelmeztetett az "Új Világra"


A 2019-es Tel-Avivban rendezett Eurovision fesztiválon, ahol rendszeresen szerepelnek az Irányító Elit, a szervezett háttérhatalom üzenetei, szimbólumai és ideológiái, Madonna volt az egyik sztárvendég. Biztos emlékeztek rá.

Gyakorlatilag az egész izraeli Eurovízió egy Illuminati szertartás volt, elég csak visszagondolni a képi világra, mert hemzsegett a szimbólumoktól.
De MADONNA előadása tette fel a koronát az egészre....


Produkciója már az akkori megtekintésekor, első látásra is egyértelműen okkult üzenet volt és egy okkult világ jeleneteit mutatta nekünk. Tudtuk, hogy szimbolikus az egész, de csak most nyert igazán értelmet minden mondata és a jelenetei.

Látszik már az elején, hogy egy sötét szekta rituáléján vagyunk, majd Madonna fedi fel kilétét. Egyik szeme "természetesen" el van takarva, fején pedig korona. 
ÍME A VIDEÓ:

Szemén és mellkasán az X jele, ruháján egy fejre állított kereszt, háta mögött pedig halálfejhez hasonló alakzat. 
FONTOS! Az oszlopok, lépcsők általában ezekben a produkciókban mindig tökéletes egyezést mutatnak a szabadkőműves szertartások és rituálék világával! 



Közben alakok újabb két vezéroszlopot hoznak be és helyeznek el. 


Az oszlopok neve a zsidó kabbala szerint, a babiloni mágia és Salamon temploma nyomán, de a szabadkőműves rendszerben is JACHIN és BOAZ.

Innen a dolgok csak még durvábbak lesznek: A produkció közepén gázálarcos alakok veszik körül őt, Madonna különös beszédet intéz hozzájuk, majd egyesével megöli őket.

Ezt követően kezdődik csak a valódi "szöveges rész", de szerintem a legfontosabb, amikor is szinte felülről szól azokhoz, akik alattvalóknak látszanak. Nevezzük őket csak embereknek...

Olyan ostobák!
Azt hiszik, nem tudunk a bűneikről. 
Hogyne tudnánk!
Csak még nem szántuk rá magunkat a cselekvésre. 

A vihar nem a levegőben van.
Hanem bennünk.
Szeretnék neked mondani valamit a szerelemről és a magányról. De már késő.
Nem hallod a csuklyád alól, hogy feltámadt a szél?"


Miközben ezeket mondja, a kereszténység különböző szimbolikus alakjai jelennek meg. (Itália és Róma?...)

A jelenet végén fúj a levegőbe egy nagyot, amitől minden maszkos ember elpusztul. Eközben a háttérben a Szabadság-szobor alakja jelenik meg
(tehát az USA-t is érinteni fogja ez a pusztítás?....)




Madonna ezt követően már egy lepusztult világban énekel a jövőről és a következményekről. A világ gyakorlatilag lángokban áll:

Nem mindenki éli meg a jövőt.
Nem mindenki tanul a múltból.
Nem mindenki léphet be a jövőbe.
Nem mindenki marad életben."


Majd az előadás végén az életben maradtak egy szimbolikus kapun keresztül bebocsátást nyernek a jövőbe, egy paradicsominak láttatott világba.

Legvégső képen az "ÉBREDJ FEL!" (Wake Up) - figyelmeztetés áll, majd a két szereplő a többiekhez hasonlóan leugrik a halálba....

A videó önmagáért beszél és érdemes a beteg képi világ mellett a dalszövegre és a mondataira is figyelni! Ezt üzente akkor az Elit Madonnán keresztül! 

Ezek az összefüggések szubjektív megérzések és mindenkinek a saját tudására és fantáziájára bízom ezek feldolgozását és megértését. 

Sajnos a videót megpróbáltam először Vimeo-ra feltölteni, mert tudtam, hogy Youtube eleve kizárt ilyen téren, de a Vimeo a feltöltés után 1 perccel azonnal törölte az egész fiókomat a korábbi videókkal együt... :( Ezért maradt kizárásos alapon a Brighteon- szerver... (SBG Buddha - VilagHelyzete)

A VilagHelyzete .com cikkeiben korábban nagyon sokszor foglalkoztam az Illuminati Zeneipar szimbólumaival, sztárjaival (hírvivőivel):


◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése