2013. június 9., vasárnap

A belbiztonság embere segíteni akar: "A szabadság végnapjait élitek! Ez durvább, mint bárki képzelné !"


„De hiszen, ezt már mind tudjuk,” válaszoltam. 
Úgy nézett rám, mint még soha korábban és erősen mellbebökött:  
- „Nem Jack. Nem tudod ! ” mondta.
„Ez komolyabb, mint képzelnéd, komolyabb, mint bárki képzelné. "

Nagyon érdekes, mert ezt a cikket tegnap mikor megláttam angolul, azonnal szerettem volna megosztani veletek, mivel saját forrásaim jelzéseivel is egybevágnak az alábbiak. Sajnos nem tudok mást írni, mint, hogy ez valóság!

Tudom, hogy az emberi psziché úgy működik, hogy "Úgysem...", és "biztos nem itt" és "nem velem" történne ez. A történelem ismételni fogja önmagát, mert mindenki mindig ezt gondolja....... A következő cikk forrása a Northeast Intelligence Network. Köszönet IdokJelei-nek, hogy gyorsan le is fordította.

Előtte egy friss esemény, mely szintén kapcsolódik a zajló folyamatokhoz: Érdekes egybeesés történt már megint a hétvégén : 
Los Angelesben nagyszabású terrorelhárítási gyakorlat zajlott, amikor közben Santa Monica külvárosban és élesben 4 halottal járó lövöldözés, melyben az elkövető is meghalt.
Persze ez lehet véletlen is, mint tudjuk, de ne magát az eseményt nézzétek, hanem ami ilyenkor zajlik. A lakosság trenírozása és szoktatása valamihez, amit úgy is nevezhetünk, hogy a katonaság és rendőrség (a kettő között lassan már nincs különbség) folyamatos jelenléte és állandó kontroll. Ellenőrzőpontok felállítása, az emberek vegzálása, ellenőrzése akár az otthonában is.

Valami nincs rendben.
Valami nagyon nincs rendben.

A gazdaság évek óta a szakadék szélén. Hivatalos bejelentés nincs, de minden adat azt mutatja, hogy az USA újabb recesszióba lépett. Az enyhe növekedést mutató hivatalos statisztikákat a Fed intézkedései generálják mesterségesen. 
Az USA államadóssága
a GDP-jének jóval 100%-át meghaladó összeg, a húzó Japán gazdaság is már csak pénzt nyomtat és orosz rulettet játszik, az Euró halála itt van a nyakunkon, mindenki által látható módon végnapjait éli és gyakorlatilag a sorsa megpecsételődött. 

A közel-keleten forr a hangulat. Az oroszok elindították csendes-óceáni flottájukat, az USA pedig csapatok bevetését tervezi Szíriában, gyakorlatilag bármelyik pillanatban.

Az Egyesült Államok elnöke, kormánya és beosztottaik belföldi titkosszolgálati szervé alakultak és egyik ügynökséget a másik után érik utol a különböző botrányok. Egyre többen szeretnék tudni, hogy mi is történik a zárt ajtók mögött.

Egyértelmű: valami nincs rendben. Természetesen senki nem mond semmit, legalábbis hivatalos minőségben nem. Nem marad más hátra, mint megpróbálni önállóan összekötni az alternatív médián keresztül rendelkezésre álló pontokat. 

Arra nyilván nem számíthatunk, hogy a kormány egyszer csak bejelenti, hogy valami nagyon rossz dolog történt vagy van készülőben. Létezik azonban néhány ember a hivatalos intézmények berkein belül, akik életük kockáztatása árán is megpróbálják informálni a nyilvánosságot, hogy mindenki felkészülhessen.

Persze sokan nem veszik komolyan az anonim forrásokat, de amennyiben körbetekintve azt látjuk, hogy az események nagyon is egybevágnak a források által közvetített információkkal, talán érdemes odafigyelni.

Egy DHS (Belbiztonsági Minisztérium) forrás által 2012 decemberében közzétett hír például azt közölte, hogy 2013 tavaszán támadás indul a nemesfémek ellen, ami komoly jelzésként szolgál az események felgyorsulására. Ez az árfolyamesés megtörtént, mégpedig nem is akármilyen mértékben. A nemesfémek árfolyama 25%-ot esett az elmúlt néhány hónap alatt.


Bizonyára mindenki értesült az előző bejegyzésben ismertetett PRISM megfigyelésről, az Obama kormány másik botrányáról, aminek lényege, hogy komoly eszközökkel figyelik az újságírókat és persze az egész lakosságot, főleg, akik első körben a rendszer ellenségeinek tekintendők. Ugyanez a forrás arra figyelmeztet, hogy a kormány komoly erőkkel készül egy igazi globális ítéletnap kezelésére.

Látva a hatalom egyre alantasabb lépéseit, elképzelhető, hogy egy sokkal komolyabb válságra vagy válságokra lesz szükség a figyelemeltereléshez.

Doug Hagman alábbi beszámolójának súlyosságát az adja, hogy rólunk szól. Rólam, rólad és családjainkról.
Valami komoly dologra készülnek. 

Doug belbiztonsági informátora az alábbiakat közölte:

„Aki azt gondolja, hogy az amerikai megfigyelési botrány középpontjában valami külhoni ellenséggel szembeni harc lapul az nem ezen a földön jár.

Azt se gondolja senki, hogy a helyzet nem lesz rosszabb. Napról napra romlani fog. Olyan komoly dologról van szó, ami az ország vezetésének és tisztségviselőinek bukását hozhatja, párttagságtól függetlenül.
A Nemzetbiztonsági Hivatal és Igazságügyi Minisztérium azon munkatársainak, akik tisztában vannak a helyzettel, kötelessége lenne nyilvánosságra hozni, amit tudnak és harcolni az igazságért, azaz tenni a dolgukat. Ilyet még nem láttam.

A kormány megpróbálja elkapni a kiszivárogtatókat, a média forrásait és bárkit, akit „árulással” vádolhatnak. Ők így hívják: „árulás”. Láttál már ilyen arcátlanságot? A kormány szerint, az, aki elmondja az igazságot Bengáziról, az IRS (amerikai adóhatóság) botrányról, a pokolról, vagy bármiről, az árulást követ el,” mondta forrásom.

„De hiszen, ezt már mind tudjuk,” válaszoltam.
Úgy nézett rám, mint még soha korábban és erősen mellbebököt:
- „Nem Jack. Nem tudod,” mondta. „Ez komolyabb, mint képzelnéd, komolyabb, mint bárki képzelné. 

A kormány gyűjti a források neveit, a kiszivárogtatók és családtagjaik neveit, a média forrásainak neveit és minden olyan ember nevét, akivel beszéltek. A lista hatalmas. Ha nem az MSNBC-nek vagy a CNN-nek dolgozol bizonyára rajta vagy. Ha komoly olvasótáborral rendelkező weboldalad van és konzervatív a beállítottságod, bizonyára rajta vagy. Ez a politikai disszidensek, nem pedig az ellenségek listája,” mondta.


„Mit jelent az, ha valaki rajta van a listán?”

„Cenzúrát jelent. Minden olyan forrás cenzúráját, ami megpróbálja leleplezni, hogy mi történik valójában. Azt próbálják megakadályozni, hogy a számukra kompromittáló információk szélesebb körben elterjedhessenek. Próbálják menteni a menthetőt, a legkomolyabb eszközökkel. Az Internet cenzúrájáról van szó a nemzetbiztonság zászlaja alatt.

A tervek már elkészültek. 
A „figyelő szemekről” megjelent legutóbbi híradások igazán veszélyessé tették a kormányt és a hozzá tartozó erőket. Úgy érzik, hogy sarokba szorították őket és veszélyben vannak és én olyan tervekről hallok, hogy le akarják állítani az olyan jellegű információáramlást, ami rossz fényben tünteti fel a kormányt. Rövid az idő.”


„Hogyan akarják ezt kivitelezni? Egyáltalán lehetséges?” 

„Először az Igazságügyi Minisztérium segítségével akarják elhallgattatni az újságírókat, mint a Rosen Ügyben, de nem fognak itt megállni. Mindenféle nemzetbiztonsági rendelkezést, törvényt, dokumentumot és bármit fel fognak használni, hogy kiiktassák a nagyobb veszélyeket,” mondta forrásom.

A következőkben valamilyen külső veszélyt fognak kihasználni, ami lehet a gazdasági összeomlás, világjárvány vagy egy közel-keleti háború, például Szíriában, vagy mindkettő, hogy korlátozzák az Interneten elérhető információkat. 

És tudod mit? Az emberek el fogják hinni!”

„Aszerint amit láttam, és amit nem lett volna szabad látnom, a Belbiztonsági Minisztérium, más szövetségi ügynökségekkel együttműködve, börtönnel kezdik fenyegetni az amerikaiakat, ha megtagadják az együttműködést.

Emlékszel, hogy volt már szó színkódos listákról? Ilyeneket fognak használni. 

Azok az emberek a célpontok, akik leleplezik a Bengázi eseményeket, akik a dollár haláláról beszélnek vagy megkérdőjelezik Obama - Biden - Clinton státuszát. Öt év alatt jutottak el erre a pontra. Az a rusnya igazság, hogy ezek a szabályozások és törvények nem Obama alatt kezdődtek, hanem sokkal korábban. 

Az alkotmányos köztársaság elpusztításáról van szó. Amíg egyesek el voltak foglalva bizonyos kérdésekkel nem vették észre, hogy mire is megy ki a játék.
Ez a „végjáték”, minden golyó beletalál a lyukba,” mondta.





Több is jön még

„Tedd közzé ezt az információt, amíg még lehet,” kérlelt a forrásom. „Mondd el az embereknek, hogy nincs sok időnk. Az Obamát és a kongresszus tagjait leleplező legutóbb kiszivárgott információk eredményeként magasabb fokozatba kapcsolták terveik kivitelezését.

Amerika marxista hatalomátvételéről van szó. Arról van szó, hogy túlél-e az ország még egy július 4-ét. Arról van szó, hogy az eljövendő háború során milliók halnak meg a kormány tervei miatt.”


„Ezek veszélyes emberek, akik bármire képesek, hogy megállítsák a számukra negatív információk kiszivárgását, pedig az igazi információknak csupán körülbelül az egynegyedéről szólnak a hírek. A másik háromnegyed mindent megváltoztat. Először azonban tudatni kell az emberekkel, hogy még nincs vége és ezt addig kell megtenni, amíg az Internet még szabad. Ma kell megtenni.”

Forrásom egyebeket is közölt, de kérése szerint a fentieket teszem közzé. 
Azért írok, hogy minél több ember tudja, veszélyes idők jönnek. 
Háború és cenzúra a hatalom nevében, a nemzetbiztonság ürügyén. 
A helyzet kezd eldurvulni. Figyeljünk! Készüljünk fel! Mert ők is ezt teszik.....

Ezen és sok másik oldalon évek óta figyelmeztetünk a megfigyelt társadalom kialakulására. 
Mit olvasunk a hírportálok címoldalain? 100%-ban megerősítést nyert mindaz, amit írtunk. Néhány napja még sokan azt gondolták, hogy ilyen nem történhet meg.

Figyelmeztettünk, hogy a kormány a hatalmát nem a külföldi ellenség, hanem saját állampolgárai ellen fordítja. Mára mindenki számára egyértelmű kell legyen, hogy mi vagyunk a célpont.

Ez a film is azért készült, hogy felhívja a figyelmet arra, ami a világra vár: Grey State

Arra is figyelmeztettünk, hogy ezek az események egy háborúban végződhetnek, ami egész bolygónkat megváltoztatja.
Nem maradt kétely, hogy a bábuk a helyükre kerültek a sakktáblán.

Az események jönnek. Lehet, hogy nem holnap. Lehet, hogy nem a jövő hónapban, de még életünk során szemtanúi leszünk.

Nem ez lesz az első alkalom a történelemben. A kormány által szponzorált gyilkosságok százmilliók életét követelték a múltban. Egyesek szemében ez csupán a cél elérése érdekében bevetett eszköz. Statisztikai adat. Ma sincs másként.

 

Szerkesztette: SBG BUDDHA - VilagHelyzete

Kapcsolódó bejegyzések:
Szervezett állami terrorizmus - Szükségállapotra készülhet fel hamarosan a világ
Globál - A mindent látó szem - Mindenki megfigyelése és lehallgatása 9/11 után valóság

52 megjegyzés:

  1. Csak álmodozzanak a mocskos tervük megvalósitásáról. Úgy sem fog nekik össze jönni. Ezúttal NEM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is csak részben fog összejönni. Ez egy sokváltozós sakkjáték.

      Ami mindig kimarad az annak TÉNYE ahogy @Atlantis753 is utalt rá hogy a Föld nem csak úgy lebeg a semmiben a "háttérhatalom" kénye-kedvének kitéve, hanem évmilliók óta különféle FÖLDÖNKÍVÜLI fajok itt élnek velünk párhuzamosan (némelyek már régebben mint mi...).

      Ezek egy része maga a "háttérhatalom" piramisának felső vezetése akik hatalmuk konvertálása végett hozták létre a különféle titkos szervezeteket, páholyokat... (pl. a "Maitre" faj a jelek szerint oroszlánrészt vállal ebben, mely egyfajta rendkívül intelligens galaktikus parazita civilizáció és több a Földhöz hasonló bolygót használ ki a kulisszák mögül, de rajtuk kívül sokan vannak még itt... http://www.moiraprefecture.com/ForteanArchive/CompleteListOfSpecies/index.html - http://www.moiraprefecture.com/ForteanArchive/CompleteListOfSpecies/M.html) mindig az adott Világkorszaknak megfelelő módszert alkalmazzák a hol rejtett, hol direkt irányításra (Halak világhónap = 12.ház, titkos szervezetek...) illetve ha a "vetésforgóban" olyan korszak jön akkor kivárnak... Mindennek megvan a maga ideje.

      Másrészről a földi játszóteret - különféle közlésekből (médiumok, "eltérítettek" beszámolói, stb) kicseng hogy - ÓVJÁK különféle földönkívüli civilizációk és szövetségeik. Mielőtt elszabadulna a pokol, pl. egy nukleáris háború azelőtt borítékolhatóan beavatkoznak. (-> CNN: Larry King - UFOs shut down Nuclear Weapons - http://www.youtube.com/watch?v=aTrGF6tSwZM )

      Utaltam már rá korábban a Chemtrail kérdés is elég összetett, mert alátámaszthatóan évezredek óta (!) külön egy több százas légi flotta gondoskodik titokban nap mint nap a bolygónk megfelelő légköri viszonyairól, az ózonrétegről amely nélkül a legmelegebb ponton max 8-9 Celsius fok lenne. Ennek légkörfizikai részleteit egy ún. "magas szőke" földönkívüli mondta el egy a magyar honvédségnél dolgozó repülőgép mérnöknek akihez a MIG hajtóművek tartoztak. Rengeteg kérdése volt, műszaki is, s később regressziós hipnózisban hozták vissza azt a 24 órát szalagon meghaladó információt mely az űrhajón elhangzott. Itt van akit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=n8Hi1cDt7C0 (16. perctől az időjárásról)

      Tehát valamilyen szinten benne lehetnek "nem evilági erők" is a chemtrail-es szórásban, legalábbis ha ellenünkre cselekszenek akkor valamiért - nyilván okkal - tétlenül nézik...

      Egy szó mint száz, rendkívül összetettek a folyamatok s érdemes ilyesmiket is számításba venni.

      Törlés
    2. Nagyon örülök, hogy végre követhetően írsz, Vándor barátom, és nem számmisztikával. :)
      Mindaz amit leírtál szerintem is lehetséges, csak egy bajom van vele:
      csont materialista.

      Van egy olyan érzésem, hogy a játszótéren az általad felsorolt ufók is csak játszadozó gyerekek, legfeljebb külföldiek, ezért nem mindig értjük mit akarnak, de a háttérből, a "padokról" igazi szülők figyelhetnek, akik nem ennek az illúziónak a szereplői, hanem a "filmen" kívüliek.

      Törlés
    3. @Mazsola: Nyilván a képlet tovább gazdagítható, bonyolítható ahogy írod, mert ezeknek a "földönkívülieknek, hibrideknek" (...) egy része különféle entitások médiumai s azok parancsát hajtják végre a jelek szerint. De ez azthiszem már sokaknak a sci-fi kategória, pedig a jól ismert piramis felett lebegő szem erre is utalhat, hogy az ukáz nem közvetlenül evilágból érkezik és a további "finomabb anyagi" világokról nem is beszélve melyekről tízezrek számoltak már be a klinikai halálból visszatérve vagy testenkívüli élményeket átélve.

      Aztán velünk párhuzamosan itt és most még +15 más-világ létezik melyek hasonlóan "anyagiak" mint a miénk és van átjárás köztük. Csefkó Pali barátunk is valószínűleg egy ilyen átjárót nyitott meg véletlenül egy kísérlete során...

      -> FIX TV | Enigma | 2013.04.30. - Tesla munkássága és a nullponti energia - http://www.youtube.com/watch?v=hPd0-XbnkjQ

      Törlés
  2. Nem akarok szentfazéknak tűnni, de:
    olvassatok bibliai próféciákat, és le lesztek döbbenve attól, hogyan válik a szemünk előtt valóra minden, amit sok száz éve vetettek papírra.
    Ha megvan a felismerés bennetek, hogy mire fel történik minden, miért áraszt el minket a média sátánista jelképekkel, miért sátánista az "elit" nagy része, és vesznek részt sátánista szertartásokon (pl. Bohém erdő - bohemian groove), és így olvassátok ezeket a próféciákat, mindent meg fogtok érteni... Nem kell félni a jövőtől, nincs veszíteni valónk.

    VálaszTörlés
  3. Ebben az esetben a másik erő is meg fog nyilvánulni, valószínűleg nyilvánosan. Én inkább azt mondom, hogy készüljünk fel egy csillagok háborúja vagy Star Trekhez hasonló eseményekre (is). Nem fogják hagyni, hogy ennyi embert megöljenek, s ezt az ellenségeink is tudják. Nem táplálni kell őket, hanem nyugodtnak lenni. Higgadtsággal többre megyünk, mint idegeskedéssel.

    VálaszTörlés
  4. Hm...
    Legelébb. Kicsinyt talán ennek a irománynak is van némi sikoltozós hangulatja, deugye...

    Persze... nem sok újdonságot mond.
    Úgyértem... Közép-, Kelet-Európa lakosaként legalábbis. Mer mifelénk megszokták a népek, hogy a öltönykék/a Párt, meg a demokrácica okosan beszabályozza majd minden mozdulatjukat. Max. nem mindig üvöltik a pofánkba a parancsokat. Néha sunnyognak, meg kerülő utaznak, meg...

    Aztán. Ha leölik a Netet, kinyírják a médiát, s létrehoznak egy információhiányos részt, akkor.... Na és? A átlagnépek, amúgyse idegeleik magukat a öltönykék baromságain, s elvannak a mindenféle (okosabbnál, okosabb) sorozatokon. Akit netán meg érdekeltek a öltönykék hülyeségei, az már annyira belegubancolódott ebbe a pókhálóba, hogy assetugya fijú, avagy jány. Azokmeg, akikeket hidegen hagy ez a bohóckodás amúgyse foglalkoztak eddég se ilyesmivel.
    Szóval... hatalmas csapás lesz ez a társadalomra. Bizony.
    (Monnyuk azt nem egészen értem továbbra se, hogyhát... akkó minek öltek bele egy halom időt és forrást a Internet és egyéb technikás izék elterjesztésébe? Teccik tudni... vót ez a - történelemkönyves középkoros - feudalizmus oszt ottan eccerűbb vót az ilyesmi, a paraszt nem kódorgott, nem tudta pár pillanaton belül hány albinó oroszlány-kölök született tíz országgal odébb, de cserébe gályázott a Egyháznak a fődesúrnak, a királynak.)

    Igaz. Amrik az más. Az a szabadság, meg a lehetőségek országja, a demokrácica bölcsője... meg ilyenek...

    VálaszTörlés
  5. AZért ha a GREY STATE video alapján sem hiszitek hogy minden szó igaz a Bibliából, akkor tényleg nincs mit tenni.... már 2000 éve megiratott, hogy bélyeggel végzik az emberek, azok akik imádják és behódolnak a fenevadnak... Egész addig amíg be nem rendelnek rádégetni az RFID azonosítót, lehet lamentálni.
    Én nem gondolom, hogy maga az azonosító miatt bárkit is elvetne Isten, hanem inkább a mögöttes idea a baj. Kérni és kötelezni fognak valamire ami abszolut antikrisztusi. Pl.: mint az új világ polgára elismerem-e, hogy tiszteletben tartom-e minden ember vallását és nem traktálok másokat az enyémmel, meg hasonlók... különben nem tesznek rám bélyeget és "nem vehetek sem adhatok el semmit" (Jelenések könyve 13). EGy élőhitű Krisztus-hívő ilyet nem gondol, nem mond, inkább vállalja a következményeket, kirekesztést, gyűlöletet vagy halált. Na ez lesz a végső tűéles próba az emberiségnek. Te magad és ez a nyomorult világ a fontos neked vagy Jézus? "Mert aki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; aki pedig elveszti az ő életét én érettem, az megtartja azt." Lukács 9,24.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak szerényen kérdezem, hogy mi van ha a Bibliát egy programfüzetnek tekintjük, melyet ugyanaz az elit fogalmazott meg, amelyik itt csücsül a nyakunkon? Mikor is került összeállításra a Könyvek Könyve? Csak nem a Római Birodalom korában? Kik is voltak a "rómaiak"? Csak nem globalisták? Mik is ma az úniók és egyesült államok? Csak nem a globalisták teremtményei? Gondolkozzunk kérem, néha nem árt.

      Törlés
    2. Köszönöm Mazsola, hogy kimondtad végre :)

      Törlés
    3. Köszönöm Mazsola, hogy kimondtad, ez a legvalószínűbb

      Törlés
    4. Húú Mazsi, ilyeneket ne kérdezz! Legutóbb is Dunába lövéstől félt szegény Szémann testvér. Enélkül is van elég baja... békén hagyhatnád ezzel az idegesítő dologgal, amit valóságnak nevezünk. :P

      Törlés
  6. Micsodaaa??? A kormányok megfigyelik a médiát?? Úristen! Én eddig úgy tudtam mind a kettő egy kézben van...

    Egyébként meg köszönöm szépen a háborús képeket, a riasztgatásokat, meg az egyszemű Jézust, ettől teljesen megnyugodtam, hogy ez az oldal is karitatíve "csak jót akar".

    Bár hozzáteszem, buta kis fejecskémmel kicsit nehéz ezt összeegyeztetni az ugyanitt megjelenő más irányultságú cikkekkel, melyek azt hírdetik, hogy például a "gondolatoknak teremtő ereje van", meg hogy "azt táplálod, amibe energiát tolsz" meg ilyesmik. No de biztos csak én nem értem, hogy mi az összefüggés az előbbi magasztos gondolatok és az ilyen pánikkeltések között:

    "veszélyes idők jönnek.
    Háború és cenzúra a hatalom nevében, a nemzetbiztonság ürügyén.
    A helyzet kezd eldurvulni. Figyeljünk! Készüljünk fel! Mert ők is ezt teszik..."

    Készüljünk, én is azt mondom. Készüljünk arra, hogy mivel minden belülről jön, ezért aki háborúzni akar az háborút fog kapni. Aki nem, az nem. Ilyen egyszerű ez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mazsola!

      "Készüljünk, én is azt mondom. Készüljünk arra, hogy mivel minden belülről jön, ezért aki háborúzni akar az háborút fog kapni. Aki nem, az nem. Ilyen egyszerű ez."

      Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Hiába nem akarsz háborúzni, ha rákényszerítenek. Nem szokták megkérdezni erről a mifélénket.

      Törlés
    2. "Hiába nem akarsz háborúzni, ha rákényszerítenek."

      Aha.
      Mégis hogyan?
      Persze... azt leszámítva, hogy a emberkék még mindég meg vannak szeppenve, ha a családot, a rokonokat, vagy a ő kis tepsiépségüket fenyegetik mindenféle fura figurák. Ami ugye érthető a jelenlegi rendszerben.
      Ám ez csak egy szintje a dolognak.

      Vélhetően Mazsola arra próbált utalni (pedig mint tugyuk a utalások elég sokszor nem gyönnek be), hogyha a te kis lelkedben/fejedben megszületé az elhatározás, miszerint nem ártol fizikálisan (sem) másik lénynek (mer az is te vagy, csak assziszed nem, mer máshogy kinéző húsruhát hord) akkor a fickó (aki vagy te vagyol, vagy a Kaporszakáll, esetleg valami ügyeletes izé) úgy írja a játékot, hogy nem fogol üvöltözve ratatázni, vagy baltával hadonászni.
      Oszt ennyi.
      Ez meg télleg nem bonyolút.

      Törlés
  7. Ja és ha mostantól itt is cenzúra van

    "Megjegyzésed a jóváhagyása után jelenik meg."

    Akkor mi értelme az egész küzdelemnek a cenzúra ellen???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a válasz amit keresel: János Elek

      Törlés
    2. Nincs cenzúra egyáltalán @Mazsola, de átállítottam, hogy jóváhagyás után jelennek meg az üzenetek, kizárólag a janos elek féle csúszómászók miatt. Semmi más nem indokolja, de ez épp elég. Folyamatosan nézem és rövid idő alatt rá is klikkelek, hogy kerüljön ki minden, amiről beszélgettek / beszélgetünk.

      Törlés
    3. Kedves Mazsola,

      Te is cenzúrázod az oldalad (az invitálásaid ellenére), van akinek meg sem jelenik az írása, nehogy elrontsa azt az összképet, amelyet mesterségesen igyekszel így fenntartani - legfőképp magadról, ami talán egy hamis kép beállítása...
      Buddha meggondoltan és megfontoltan cselekszik így, ha a János Elek és esetleges hasonló írások miatt "ránéz" megjelenés előtt. Nem azért, hogy hiteltelen legyen, hanem a túlzott vulgáris kifejezésekért fel is jelenthető az üzemeltető.
      Nem kell messzire menni, megjelent az írásod, mi ezzel a baj?

      Törlés
    4. Családiauto, nálam bárkinek az írása megjelenhet, három kritérium van:
      1. Ne legyen személyeskedő, támadó valakivel szemben
      2. Ne legyen ordenáré
      3. Legyen valamilyen "neve" a hozzászólásnak, hogy a társalgás következetesen folyjon.
      Ennyi.

      Amúgy elfogadom a "jánoselek" érvelést, tényleg idegesítő lehetett törölgetni lépten-nyomon, bár azért hozzáteszem néha a vállalhatatlan stílus mögött volt primer információ és jogos kritika, amire érdemes volt odafigyelni.

      Törlés
  8. "Megjegyzésed a jóváhagyása után jelenik meg."
    Gondolom jános elek és többiek miatt lett ez igy de én hagynám hagy irjon amit csak akar ha meg bekövetkeznek ezek a dolgok amikröl a cikkek szolnak saját magát köpné szemközt, hogy milyen kis hülye gyerek volt. Hisz minden irás egy tükörkép saját magunkrol.
    A megbélyegzésröl meg csak annyit,hogy már réges rég megvan mindeki bélyegezve, ha nem hiszi nézze meg a bal vállát és az oltását. A csip beültetés csak egy plussz amivel még követni tudnak. Régen is "csak" egy felhevitett vassal bélyegezték az embereket. Az oltásunk ami örökre nyomot hagy az mivel lenne különb? Érdekes,hogy ezt senki nem tartja megbélyegezésnek.

    VálaszTörlés
  9. " A belbiztonság embere segíteni akar":)
    Gondolom ugyanúgy, mint ez a jólsikerült bejegyzés.:)
    Csak nem mindegy kinek.:)
    Buddha, ejnye-bejnye!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://mno.hu/kulfold/egy-volt-cia-alkalmazott-szivarogtatott-1165974

      Törlés
    2. A euronews-on is ez megy. Most az ember hongkongban van csak az a baj ,hogy van kiadatási egyezmény az usa és kina között. 60 napja van amerikának,hogy ezt megirja.

      Törlés
    3. Juj de titkos! Oops! Ezt már mondtam a másik cikk alatt. Akkor helyesbítek. Juj de izgalmas egy történet, de annyira, hogy még a fősodrású média is felkapta(már megint!). Ez súlyos.
      De miért van ez? Hát mert arra "ébresztenek", hogy valami nincs rendben, valami nagyon nincs rendben, sőt semmi sincs rendben és, hogy legyen már tele vele a tökünk, bocs, a hócipőnk. Te elhiszed mind ezt? Egy biztos, ha elegen lesznek azok akik már elhiszik, akkor jöhet a váltózás. Megkérdezhetem, hogy ti milyen váltózásra gondoltok? Buddha a te válaszodra lennék a legkíváncsibb.

      Törlés
    4. Szerintem pár hónap múlva kiderül, hogy "fentről" küldött ember-e ez a legújabb sípfújó. :) Általában, aki nem a sajátjuk az öngyilkos lesz igen hamar. Aki jó szolgájuk, az meg túléli mint Assange vagy Alex Jones meg hasonlók... persze még ez sem elég pontos rendezőelv, hiszen vannak akik beszervezett emberek, mégis meghalnak (pl. a bostoni bepalizott csecsenek). És vannak, akik az igazat mondják, de részlegesen megvédi őket a hírnév. Na most akkor itt rakjon rendet az ember. :D Belezöldülsz mire mindenkit bepakolsz a saját polcára. :P

      Ha már vörösnyakú kolléga is ismétel, hát megszívlelném a példáját magam is: az hogy valaki nem a 100%os színtiszta igazat mondja, nem feltétlenül akkora tragédia. Persze ha valaki saját vallást gyárt magának pl. Icke vagy A.J. "tanításaiból", az ugyanúgy elveszett mint a Mónika Show beugrós sztárjai. :) De ami a lényeg: nem tudsz úgy hazudni a háttérhatalom működéséről, ha letagadod a létezését. :) Vagyis, még ha ferdítenek is; valamennyire mindenképp kell kapcsolódjanak az igazságoz, és akarva-akaratlan kiböknek dolgokat, amit a "kezdők" értékelnek. Kinyithatja a szemüket, perspektívát kínál a "fogyassz-dobd el-vegyél-újat" őrületből. Arról nem is beszélve, hogy a konzumidióta tudatállapotból igen ritkán vezetnek utak pozitív stimulálás révén bárhova is. Szarnak ők a gondolat teremtő erejére, meg a megvilágosodásra vagy épp a megtérésre. Nem fogja őket érdekelni sem a hit sem a lelkiség és egyáltalán semmi ilyen "cukormázas" dolog. Összeesküvések? Eltussolt állami merényletek? Banki csalások? Kormányok megdöntése? Na erre a csalira már ugranak! (Szerintem mindenki így kezdi.) Szóval jó ez meg minden, de nem "haladóknak". Tehát azt az érvelést végülis elfogadhatónak, hogy ide nem való avagy meghaladott; de azért hasztalannak nem mondanám. Valaminek fel kell már végre törni. Én - kissé talán naivan - remélem, hogy az ilyen esetek valóban azt jelentik, hogy a hatalmasok a tűzzel játszanak. És nem pedig csak pörög egyik botrány a másik után, miközben az átlagember chipsben és kólában fulladozik a tv előtt. Szerintem még nem dőlt el véglegesen, hogy helyes vagy helytelen dolog az elit részéről a közönyre és a butaságra építeni. De mostmár hamarosan eldől...

      Törlés
    5. Ja még csak annyit, hogy nem kezdheted el olyannak magyarázni a kiutat, aki azt sem tudja miből kéne kiszabadulni. :)

      És a ráadás:
      Ezzel nem akarom Buddhát védeni, - mint fentebb írtam - ez a cikk nem "nekünk", "felébredteknek" szól; így a kritikák ezen részéhez magam is csatlakoznék.

      Nézzük a jó oldalát: osszátok a zombi ismerősöknek! :)

      Törlés
    6. Én már úgy vagyok vele hogy jöjjön aminek jönnie kell, annyira mindegy hogy most-e fognak fölzabálni a férgek vagy később.

      De kedves hithű vallásosok, hol jár most az Istenetek, vagy a fia Jézus?
      Ezek szerint ők is bűnrésesek és hallgatólagos beleegyezésüket adták az emberiség keményebb rabszolgasorsára, vagy netán a megtizedelésére, vagy a kiirtására.
      Vagy csak a Bibliában létezik ilyen Isten?
      Erős a gyanúm hogy már régóta át vagytok verve.

      A segítő földönkívüliek, már ha vannak, azok is ölbe tett kézzel nézik ezt a földi drámát, vagy eladtak minket mit egy állatot a piacon a sárkánykígyóknak?

      Ok csak játék az egész és itt mindenki csak színész és úgy játssza a szerepét ahogy tudja, a nézők meg jókat röhögnek rajtunk.
      Én csak a drámaírót és a rendezőket szeretném orrba verni és kívánom nekik mindazt a szereposzást amit direkt ránk szabtak.

      Úgy látszik hogy beigazolódik a büdös gyanúm hogy tényleg egy börtönbolygón élünk és olyan börtönőrök vigyáznak ránk akik nem ismerik a kegyelmet, sőt úgy jó nekik ha a börtönlánccal még kínozhatnak is.
      A remény hogy majd egyszer innét kiszabadulunk, a nullával egyenlő.
      Csak magunkra vagyunk utalva, ez a silány valóság

      Törlés
    7. Hát én tudom milyen változásra vágynak.
      Az egyes ébredők különböző változásokat akarnak.

      1. Lecserélni a kormányokat..., szabad legyen minden, az emberek egyenlőek legyenek stb. Ezzel nincs is baj, ha valaki ilyet akar. (EMBERI TÉNYEZŐ)
      2. Fénytestecskékké alakulni át, valamint egybeolvadni az anyatermészettel, különböző dimenziókba száguldozni, kinyitni a harmadik szemet és látni az univerzum titkos felépítését, találkozni plejádokkal és egyéb földönkívüli fejlett és fejletlen életformákkal,kiteljesedés,mi is Jézusok lehetünk csak akarni kell, magunk istensége stb. (ISTENI TÉNYEZŐ)
      3. Kereszténység (ébredezők?) akik már Jézus óta várják visszajövetelét, és a gonosz erők legyőzését, valamint örök életet az Atyánál. (BIBLIAI TÉNYEZŐ)

      Lehet válogatni, a 2. elárulom senkinek sem fog menni, mivel ez az aranykoros teória már megbukott a csalókon.
      Az 1. talán még helyt áll, de ha a harmadikhoz hasonlítjuk vagyis a keresztény felfogáshoz, akkor az első helyére lép az antikrisztus.
      Nekem így az egyszerű, persze valaki ezt másként látja, ezek felfogás kérdések.
      Én a kereszténységet támogatom mint tudjátok, de a másik fél embereivel sincs semmi gondom, csak a hitetőkkel, akik nyomatják az alternatív médián keresztül a világ titkait, amit nekünk minden esetre fel kell tárni és le kell leplezni.

      Törlés
    8. "Belezöldülsz mire mindenkit bepakolsz a saját polcára."

      Miért akarsz mindenáron polcozni, fiókozni? Ez a szelektálási kényszer is a programozás része, felül kell emelkedni rajta. Minden szereplő ott van, ahová a szerepe diktálja, de csak EGY DARAB létezik. :)

      "
      Széthulltam arra
      az egy darabra, ami
      mindig is voltam
      "

      /Tandori Dezső/


      "Összeesküvések? Eltussolt állami merényletek? Banki csalások? Kormányok megdöntése?"

      Én lassan már mindent, ami a médiából jön (tök mindegy hogy a "hivatalos", vagy a kollektív dühöngőből jön) terelésnek érzek. Terel, leköt, ideköt, és csinálja ezt olyan intenzíven, hogy folyamatos legyen, ne legyen időd egy percre sem magadba fordulni és figyelni egy kicsit mi is zajlik "odabent". Én is számtalanszor beleesek ebbe a "még egy adat, még egy összefüggés, még egy és még egy és még egy" hibába, de igyekszem felülemelkedni rajtuk, és nem beleragadni egyik témába sem (mint itt például sokan).

      Törlés
    9. A bibliai tényező semmivel sem jobb az első kettőnél. Elégszer megtörtént már, hogy bibliával a kezükben csapkodták agyon egyesek a másik embert.
      A 2. pont eléggé bugyutára sikeredett. Talán a "Jézusok lehetünk" mondatod jár közel az igazsághoz. Az imitatio christi-ről már annyi könyvet írt az egyházad, hogy igazán elgondolkodhatnál már felőle, mit is jelent. És nemcsak követést, hanem átalakulást, átváltozást, áthasonulást, mint ahogy keleten is létezik a "Buddha-természet". "Aki eszi az én testemet, és issza az én véremet" mit is jelent ? A krisztusi arc a világunk minden atomjába ott van, és így bennünk is ott rezeg. Róla szól, beszél, zenél földünkön minden kis parány, fűszál, a tengerben a csepp, a szél, a fák suttogása, a hegyek íve, a tavak vize, a harmat, a madárfütty - mindenben ott van jelen az Ő képe.
      Nem is értem miért felejtették benne az "istenek vagytok"-t az evangéliumban.De lehet, hogy csak átsiklottak rajta a moderáló presbiterek, ahogy mai bibliai keresztények. Amit hiszel, azzá leszel !

      Törlés
    10. Hát srácok a Schwaben- és az Epsion-tábornak is van egy rossz hírem. A ti valóságotok tényleg silány, de egyáltalán nem tükrözi a TELJES valóságot, amit nem ilyen fikázódással fogtok megismerni, amit ti annyira nagy élvezettel műveltek.

      Ahhoz önvizsgálat szükségeltetik, ahhoz önismeret szükségeltetik, minden egyéb állóvíz. Ha hiszitek ha nem.

      Az állóvizet kipróbáltátok. Mikor akarjátok kipróbálnia másik lehetőséget is? Mert addig hiába való minden ékes sárdobálós műsorotok.

      Törlés
    11. @Schwaben:

      Kicsit kezd egyhangú lenni a mondandód. :) Mutass légyszi - sajátmagad leszámítva - itt egy embert, aki azt vallotta az aranykorról amit te. Olyan lelkesen cáfolod immáron vagy századszorra ezt az elméletet... Gondoltam megtudakolom mi végre ez a csepürágás.

      Ha szeretnél valami valóságközelibb dolgot cáfolni:

      http://www.youtube.com/watch?v=hlfYHAV1i8w (van német felirat, csak kapcsold be)

      Ha már aranykorozunk...

      Múltkor kerestem ki neked egy csomó német "nyúédzses" előadást, megnézted esetleg? Nem kötelező, még véletlenül sem utasítanálak... csak ha már ellentétes álláspontot akarsz kialakítani, akkor illendő tudni, hogy pontosan mivel is teszed ezt.

      "Fénytestecskékké alakulni át", "különböző dimenziókba száguldozni", "találkozni plejádokkal" (a plejádok, amúgy egy égistest csoport neve és nem az onnan jövőké) - ezek az idézetek mutatják, hogy megint fogalmad sincs róla miről beszélsz vagy direkt akarod ebbe a keretbe szűkíteni. Ez az ilyen Cobra meg Wilcock és Fulford-féle "okosság". Van némi köze az eredeti tanokhoz, de jó részt ferdítés. (Bár azért Wilcock-ot kicsit hezitálva ítélném csak el.) Szóval ha ezzel megelégedsz, akkor továbbra is nagyon kényelmes marad a cáfolás és az önigazolás. Nyilván ez az oka, hogy nem vagy hajlandó ennél tovább menni.

      És ennek nem csak az lehet a mozgatórugója, hogy csalódtál a kereszténységben és alternatívát keresel. Arra is jó, hogy megpróbáld a hited mélyebb kérdésekkel és ne csak mindig a "plejádokon" kacarássz...

      Törlés
    12. @Mazsi

      nem akarok polcra pakolni semmit, amit írtam az pont azt akarta sugallni, amit te is megláttál benne (túlzottan bonyolult és túl messzire vezet a kategorizálás).


      Amúgy nyilván szerintem sem a legfrissebb gazdasági jelentésekben vagy hadi beszámolókban találja meg az ember a megszabadulást. De még azért nem éppen sikerült teljesen elszakadni a fizikai világtól és érdekel az is, hogy a körülményeim hogyan alakulnak majd. De nem ezekben keresem a "megváltást". (Nem ráugrani, kedves keresztény testvérek! :P)

      Törlés
    13. Hm, azért lehetne pontosítani. A ti táborotokat kihagytam, a keleti gondolkodásmódot. A keleti buddhista gondolkodásmód az, hogy nincs Isten. Semmi lény nincs felettünk, csak a felvilágosultak akik eggyé váltak a kozmosszal és a tudással. De hol ebbe az értelem? Némely ember lélekvándorlása után eggyé tud válni a mindenséggel? A mindenség személy nélküli arculatához kell csatlakoznia mindenkinek? Buddha mondá: Ne legyen bennetek harag, gyűlölet... SE SZERETET, mivel ezek mind a Földhöz, a világhoz láncolnak. Már megbocsásson a kedves halott Buddha, de szeretet sem kell? Épp a pozitív oldal nem a magunkba beroskadás, hanem a nyitottság más emberek megsegítésére. Ha ma élne Buddha egy elesett biciklishez odamenne, és azt mondaná neki: "fordulj magadba és lépj ki az univerzumba" de nem segíteni a szerencsétlenen.
      Megszabadulni kell bizony a gőgtől, és a gonoszságtól, de azután a szeretet felé kell nyitni.
      Az a baj, hogy kár ezen vitázni.
      Hulivuli te egészen meghatottál ezzel: "A krisztusi arc a világunk minden atomjába ott van, és így bennünk is ott rezeg. Róla szól, beszél, zenél földünkön minden kis parány, fűszál, a tengerben a csepp, a szél, a fák suttogása, a hegyek íve, a tavak vize, a harmat, a madárfütty - mindenben ott van jelen az Ő képe."
      Ez így van, lehetünk jók, de emberként sosem lehetsz Krisztusi, mert leláncol a bűn. A bűn miatt szív az ember.
      Nem tudjátok megkülönböztetni a jót a bűntől? Elég baj, mivel Jézus éppen ezért járt a Földön, hogy hirdesse Isten evangéliumát.

      Mk 10,25
      Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába."
      Mk 10,26
      Ezek szerfölött csodálkoztak és egymás közt kérdezgették: "Hát akkor ki üdvözülhet?"
      Mk 10,27
      Jézus rájuk nézett, és folytatta: "Embernek ez lehetetlen, de az Istennek nem. Mert az Istennek minden lehetséges."
      (Itt megjegyezném, hogy mi van megengedve az embernek, és mi Istennek,e bből nem úgy tűnik, hogy itt istenek lennénk.)
      Mk 10,28
      Ekkor Péter megszólalt: "Nézd, mi mindent elhagytunk, és követtünk téged."
      Mk 10,29
      Jézus így válaszolt: "Bizony mondom nektek, mindenki, aki értem és az evangéliumért elhagyja otthonát, testvéreit, anyját, apját, gyermekeit vagy földjét,
      (Jézusért és az evangéliumért kell élnünk, nem saját önistenségünkért, ebből kifolyólag Jézus az Isten és csak Ő általa mívelhetünk hittel csodákat, nem önerőnkből).
      Mk 10,30
      százannyit kap, most ezen a világon otthont, testvért, anyát, gyermeket és földet - bár üldözések közepette -, az eljövendő világban pedig örök életet.

      Törlés
    14. @redneck: "Juj de titkos! Oops! Ezt már mondtam a másik cikk alatt. Akkor helyesbítek. Juj de izgalmas egy történet, de annyira, hogy még a fősodrású média is felkapta(már megint!). Ez súlyos. ..."

      A "háttérhatalom" stratégái tű éles logikával munkálkodnak a kulisszák mögött tömegpszichológiai modellekkel felvértezve és hatalmas energiákat mozgatnak, összpontosítanak és tartanak dinamizmusban egy-egy cél érdekében. Gondolom ráértek csiszolgatni az utóbbi pár ezer évben.

      Pénz, emberélet, saját alrendszereik (...) nem számítanak.

      "A cél szentesíti az eszközt" szisztéma szerint operálnak, s mint mondottam energiákkal számolnak különféle komplex összefüggéseket figyelembe vevő "képletek" szerint és BÁRMIT/BÁRKIT beáldoznak ha az szükséges. Így akár látszólag maguk ellen (!) is dolgoznak néha, csak hogy a rendszer dinamizmusát, töltöttségét fenntartsák.

      Szabadjára engedték például az INTERNETET (WWW=666...) amit most is használunk engedve az idők szavának (-> időminőség - ez egy külön tényező lehet a "képletben" - a szél ellen nehéz hajózni, Vízöntő-kor...) s ez látszólag nem a malmukra hajtja a vizet. Csírájában elfojthatták volna, de így önként kiadsz magadról mindent, egy újabb pálya jelent meg ahol korbácsolhatóak az érzelmek, az energiák; manipulálható az információ áramlás; minden gép/kamera/telefon (...) egyedileg elérhető ha szükséges internet nélkül is... szóval azért bebiztosította magát a "Nagytestvér".

      A Föld minden nagyobb energia csomópontján katonai támaszpontot létesítettek, mert nagy vadra mennek a KÖZÖS TUDATMEZŐRE s azt manipulálják már amennyire tehetik és ezen keresztül az emberiséget, mert a BigBráder lépéseit a jelek szerint azért sok civilizáció árgus szemekkel követi és a "homokozót" nem lehet csak úgy felrobbantani. A két tornyos színjáték is részben egy ilyen gondosan időzített operáció volt aminek keretében gigászi energiákat mozgattak, irányítottak felhasználva a kezükben lévő tömegtájékoztatást: http://www.youtube.com/watch?v=pPNG1Gue2Ss&feature=player_detailpage#t=416s

      De ugyanez a kategória a menetrend szerinti tenorista támadások esete. Több szinten több legyet ütnek egy csapásra.

      Látszólag ellentmondás, de azért ez valahol MIND ÉRTÜNK VAN "tanulókért"!

      S ezzel nem akarom őket felmenteni, végzik amit rájuk rótt a sors, az aktuális leosztás a partiban. Majd leélik ők is ezeket a köröket amikor a barikád másik oldalán találják magukat. Viszont gonoszság nélkül, a fény a sötétség nélkül a rendszer körfogásának megtorpanásához vezetne, bedugulna ha az élet iskolájában nincsenek foglalkozások, nem vernek meg néha a szünetben... :)

      A magyar nyelvben a Forrásra (TűZre), a Teremtőre van egy kiváló szavunk amit ide gombolok: I-S-T-E-N ***

      iSTeN - ha közeledünk felé (magas hangrendű mgh-k; Doppler-effektus, fizika) ha pedig távolodunk tőle akkor SáTáN.

      Belső elhatározás kérdése melyik utat választjuk, még ha a "külső tényezők" ez utóbbi irányba is próbálnak minket taszigálni.

      -------

      *** (TeN -> TíZ-TűZ-X -> gyök 10 -> 3.16 -> egyiptomi Pi; a világok teremtése ebben a meghatározott sebesség tartományban indul el... miért kódoltak ilyesmiket a nyelvünkbe, nyelvekbe? Akit érdekelnek ilyesmik -> teremtéstan és időfizika: http://www.youtube.com/watch?v=tI3oW8BfWn8 )

      Törlés
    15. @Schwaben:

      "A ti táborotokat kihagytam" - most komolyan... mit lehetetlen megérteni, ahhoz hogy ne címkézz föl mindent végre? Megint csak nem foglak utasítani semmire, de ha erre a területre tévednek a gondolataid, akkor tiszteld már meg azzal, hogy annak veszed ami, és nem annak aminek te mindenáron akarod látni. Egyrészt fölösleges iderángatni mindig Buddhát (megint dogmarendszert, szent embereket meg miegymást keresel - mint a saját vallásodban), másrészt tökéletes hülyeségeket beszélsz megint. Amiket eddig írtál annak semmilyen keleti valláshoz/tanításhoz nincs semmi köze. Össze-vissza zagyvaság. Keresztény verzió: "Ha megdobnak kővel az nehezebb mint a tevének átmászni a tű fokán." Vagy a híres 40 napról a pusztában: "Annyi ideje nem evett, hogy a vége felé hallucinált." Kb. ilyen színvonalú állítások alapján ítéled meg a dolgokat.

      Te, nézz már meg csak pár dolgot amit ajánlottam, hogy legalább tudjunk érdemben vitatkozni. Mert ez ilyen formán nevetséges és értelmetlen. De valamiért sosem reagálsz ezekre a felvetésekre. Csak nem félsz, hogy átmászik beléd a Sátán Tolle bácsi szájából? :) Ha meg nem akarod, nem érdekel akkor hurrogni sem kéne ilyen "bölcs" dolgokat a témával kapcsolatban. Már ha adsz magadra... :)

      Törlés
    16. "tudjunk érdemben vitatkozni. Mert ez ilyen formán nevetséges és értelmetlen."

      Akkor miért erőlteted állandóan a vitát? :)
      Miért akarod mindenáron meggyőzni a másikat arról, hogy "nincs igaza"? :))

      Törlés
    17. Mert nincs igaza. :) Magóg és demagóg fia vagyok. :P

      Neked is kiemelném, hogy nem győzködök senkit. Fenti soraimban sincs utasítás, hogy mit kellene gondoljon ahelyett, amit most gondol. Csupán arra hívtam fel (sokadszorra - és ebben igazad is van, hogy gyakorlatilag újfent értelmetlenül) a figyelmét, hogy ha szeretne érdemi következtetésekre jutni, akkor változtatni kéne ezen a hozzáálláson. Azt nem mondtam meg, hogy mire jusson belőle. :) Tudod, a hazugság körülhatárolható, az igazság végtelen. Épp ezért igyekszem tartózkodni a (vélt) kijelentésétől, amennyire emberi esendőségem engedi. :)

      Törlés
    18. Az égegyadta világon fogalmad sincs Kereső, hogy mit csinálsz elárulom. Nincs érdemi témánk, vagyis te nem látod annak, pedig nagyon is valós. Mindenki elmondja a véleményét és ez így a helyes, és ezeken vitázunk, ez a blog lényege asszem. De de-bil fia vagy inkább nem magógé. Semmit sem tudsz körülhatárolni, hiszen nem tudsz semmit. Nekem a semminél több a Biblia, és kész. Neked mid van? Semmi bizonyíték, semmi. Egyik marhaállat kitalálta, hogy itt mostan aranykor lesz vagy olyasmi, aztán nagyot néztek amikor kiderül a új kor hívei, hogy hopp. Mint Avatara amikor kijelentette 2011 fele, hogy 2012 dec. 21.-én jönnek a plédek és megváltoztatnak mindent, aztán 2012- ben kijelentette, hogy lesz változás de nem biztos, hogy úgy ahogy eddig gondolta, aztán 2013 előállt azzal, hogy jah bocsánat ez 1000 éveket is eltart míg beáll az aranykor. Így volt ez pár külföldi nagy maja hívőkkel, hogy visszattér valami ketung izé isten és megváltoztat mindent. Aztán hoppá, mégsem jönnek mert félnek az emberektű. Na de ne hülyüljünk mán meg teljesen.
      És milyen következtetésre akarsz jutni? Változott valami? Kérdem én. Semmi, sőt süllyedünk lefelé mint egy hajó. Megbukik az összes aranykori teória nem látjátok? Nem lesz itt semmilyen aranykor, kivéve Jézus visszatérése. A Föld pusztulásra van ítélve, itt nem lehet kiteljesedni. Az elit kiteljesedik, de mit ér vele, ha a lelkeink nem az övék? A testünk az csak hús, itt a lélek számít.
      Sajnos Kereső mindig azt mondod, hogy nincs igazam, de honnan tudod, hogy neked igazad van? Sehonnan, sehonnan, sehonnan... Nem láttam semmi csodát, semmi lebukást. Nem létezik változás az emberekben, hiszen a bűn a legfőbb ellenfelünk. Mindenki bűnös, és ezt kéne belátni végre, hogy a jó és a rossz nincsenek egyensúlyban. Valaki vagy jó, vagy rossz, aki az arany középutat választja, hát ez van. Ha valaki öl és nem bánja meg, tuti nem oda kerül halála után mint aki nem ölt. Azért gondolkodjunk kicsit, hogy ez a marhaság a reinkarnációról mily értelmetlen.
      Tőlem itt lehet okoskodni, hogy nézd meg a videókat meg stb. de nem érdekel engem videó a semmiről. A semmiről beszélget benne pár ember a semmiről.
      Dimenzióugrás meg stb. nem láttam még soha ilyesmit, és nem is hiszem el. A dimenziók fogalmát ki állapította meg? Látott valaki más dimenziót? Nem:D Nevetséges és hülyeség itt a sok ember hozzáállása a világhoz.

      Törlés
    19. "Dimenzióugrás meg stb. nem láttam még soha ilyesmit, és nem is hiszem el. A dimenziók fogalmát ki állapította meg? Látott valaki más dimenziót? Nem:D Nevetséges és hülyeség itt a sok ember hozzáállása a világhoz. "


      Helyettesítsd be kérlek a 'dimenzió' szó helyére a 'lélek' szót.
      Mit mondd ez neked?

      Törlés
    20. Nálad leakadt a tű vagy nem tudom... bár inkább valószínűleg meghaladja a képességeid fölfogni, amit írok. Megint elismételed a sok szart Avatara meg ketung meg blablabla... bezzeg, amivel érdemben "kéne" gondolnod és vitatkoznod azt meg sem vagy hajlandó nézni, sőt büszke is vagy rá. "de nem érdekel engem videó a semmiről. A semmiről beszélget benne pár ember a semmiről." - na látod ez itt a "baj". Nem kell neked azt tudni, ez nem házi feladat. Csak akkor ne szóld le ha azt sem tudod, hogy eszik vagy isszák. Legalább annyi fogalmad lenne róla mint nekem a bibliáról. De te csak összehordasz magadnak egy kupac spiri-szemetet, aztán rendkívüli örömmel lesajnálod és kineveted.

      "mindig azt mondod, hogy nincs igazam, de honnan tudod, hogy neked igazad van? Sehonnan, sehonnan, sehonnan..." - ez így teljesen megfelel a valóságnak. Csak az a szomorú, hogy nem látod be, hogy ahhoz hogy téged megcáfoljalak nem szükségszerű körülmény, hogy nekem igazam legyen. Egy dolog fölismerni, hogy valami nem igaz; és egy külön dolog helyette megtalálni az igazságot. De te állandóan oda lyukadsz ki, hogy "ha nekem nincs igazam, akkor mondd meg hogy hogyan is van ez". Nem mondom meg, nem is tudnám. Egyelőre elvagy te Avatarával meg a Plejádokkal, és - szemmel láthatóan - jól is esik. Élvezd ki. :)

      Közös karrierünk a témában lassan-lassan véget ér. Akit zavart az föllélegezhet, akinek pedig ezek újdonságok, de hajlandó volt nyitni az esetleg tanulhatott belőle. Sőt még én is. (Pedig hát ugye én már majdnem tudok mindent... :P - ugorj erre rá, tuti van valami ide vágó bibliai rész.)

      Törlés
  10. Lehet az összeesküvés egy összeesküvés része.

    VálaszTörlés
  11. Egy érdekes hír, hogy mire is fogékonyak az emberek az USA-ban.
    "Olcsó thriller robbantott Amerikában.Csupán hárommillió dollárból készült, de már az első hétvégén 36 milliót (több mint nyolc milliárd forintot!!!) hozott A bűn éjszakája című thriller, ami 2022-ben, egy képzeletbeli Amerikában játszódik, ahol ugyan teljesen megszűnt a bűnözés, de egy évben egyszer - tizenkét óra erejéig - lehetőség nyílik bármilyen bűntett elkövetésére.Fél napig annyit és úgy rabolhat, lophat és ölhet az ember, amennyit csak akar. Nem lehet felhívni a rendőrséget és a kórházak sem segítenek. Pont ebben a tizenkét órában kerül bajba egy család, és nagyon fontos döntéseket kell meghozniuk, ha egyben (és életben) akarnak maradni."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel Ethan Hawk a GATTACA c. üzenetekkel teli filmben is fontos szerepet játszik, így szerintem most sem csak a szórakoztatás a lényeg.

      Nekem kicsit olyan "deja vu" érzésem van ezzel a jövővel kapcsolatban.
      Még nem éltük meg, de mégis olyan, mintha a jövőből gondolnék vissza, hogy már megtörtént. Talán azért, mert nem lehet elkerülni és azt látom,hogy minden lehetséges fórumon előrevetítenek valamilyen felkészülést egy olyan állapotra, amikor nincs rend, nincs államszerveződés ...csak a káosz....
      Rosszul látom ?

      Törlés
    2. Az államszerveződés is káosz. Legalábbis a maiak mind.

      Törlés
    3. Jól látod Laci! Ezzel a dézsa vü érzéssel én is így vagyok!
      Meg azzal is, ha jól akarom látni a dolgokat akkor, - sajna- szemüveg megtöröl és felvesz!
      Ez van! A jó ló is vagy megvakul, vagy megsántul! :)
      Én már mindkettöt megéltem! :)

      Törlés
  12. Nagyon jó kommentek születtek ismét, gratula!
    Hozzá tenném a saját (ál)szerény véleményemet is!
    Elöször is, Buddha és más nagy Arcok veszik a fáradságot és kutatnak keresnek, fordítanak és lehetöségeik szerint próbálják hitelessé tenni a közölt infokat nekünk kényelmes "nethuszároknak"!
    Balgaság lenne a teljes "igazságra"(?) következtetnünk bármely alternatív/ébred(ez)ö oldalt olvasva is!
    SZerintem ez is a kvantum tudomány egy ága= alternatív valóságok felülete!
    Ne akarjunk okosabbak lenni és a kakán(kákán)is csomót keresni, ... elöször is a világra gyakorolt hatásunk elenyészö - jó lehet hiszek a gondolat termtö erejében!- mégsem hiszem, hogy létezik bölcsek köve amit személy/ek birtokol/nak!
    Viszont vannak mindenféle "jó-rossz" erök (hogy egyszerüsítsem, a hosszas és nem teljes lista felsorolást!) amik hatnak pro/kontra!
    Amit megtehetünk, hogy olvasunk figyelünk az eseményekre (nem)emberi reakciókra és próbáljuk a saját világképünk szemüvegén értelmezni amit "látni" vélünk!
    Így válik teljesen érhetövé, elfogadhatóva Jézustól a Plejádiakig, a dimenzió ugrásoktól a szakrális östörténetig minden, ami egyenértékül a szubjektív egyén/ek számára!
    Tehát az "együnk, igyunk mert, holnap meghalunk!" legalább annyira annyira a valóság tükre, mint a spiritualis mátrix-ba való lebegés!
    Ha, a közvetlenül bennünket érö infókat/hatásokat is eltéröen elemezzünk és illesztjük a jelenbe akkor a "csatornázott" "kiszivárogtatott" vagy "titkos" forrásokból eredökkel mit is kezdhetnénk???
    Hatunk egymásra és talán ez a lényeg, ... csak azt ne feledjük, elba...ni egy ember is elég (lásd: az a bizonyos "piros gomb!"), de megoldást találni, ahhoz úgy vélem az Univerzum segítségét sem kéne figyelmen kívül hagynunk!
    Áldás a tiszta szívüekre!

    VálaszTörlés
  13. :) Ez a Corbette gyerek olvasta a tegnapi hozzászólásom, tuti:

    http://www.youtube.com/watch?v=2jFZUL89IC4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. C-O-R-B-E-T-T, pontosabban James Corbett. Biztosan a Corvette(Chevy Corvette)járgány volt az, ami nagy hatással volt a tudatalattidra. Szerintem sincs szebb egy amcsi autónál :)

      Bocs.

      Törlés
    2. Rosszul írtam, de legalább következetesen rosszul többször is. :) Lényeg a határozottság.

      A Corvette jöhet. Eladnám és vennék egy autót az árából. :)

      Törlés